Nie boimy się końca świata bo Nasze śluby są za dwa lata!:)-PM 2013 - Strona 73 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-16, 12:31   #2161
dastin
Zakorzenienie

Dot.: Nie boimy się końca świata bo Nasze śluby są za dwa lata!:)-PM 2013

Cytat:
Napisane przez 19monisia89 Pokaż wiadomość
Dastin, czyli w sobotę razem będziemy się stresować ;] też mam egzamin, z tym że dopiero pierwszy w tej sesji

mi się rudości baardzo podobają z tym, że z moimi wiecznie czerwonymi policzkami, wyglądałabym strasznie..
ojej to jeszcze bardziej Ci współczujęW ogóle zauważyłam, że my mamy zawsze tak samo zjazdy
dastin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-16, 12:32   #2162
dahna1990
Zakorzenienie

Mi rudy pasuje bo mam piegi i jasną karnację, w ogóle dziwię się że nie jestem naturalnie ruda
dahna1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-16, 12:37   #2163
Molise
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dastin Pokaż wiadomość
Ja też muszę się zabrać za naukę a raczej robienie ściąg na telefonieW sobotę ostatni egzamin a ja jeszcze nic nie mam
Ostatni... Ja mam jeszcze 4 !

Leon
Molise jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-16, 12:41   #2164
dastin
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Molise Pokaż wiadomość
Ja i tak Was podziwiam dziewczyny, że tak dzielnie brniecie przez te zaliczenia i egzaminy. Mnie się wydawało, że ja mam dużo a Wy cały czas jakieś zaliczenia... Ja w tym roku na zaliczenia uczyłam się z 4 przedmiotówA poza nimi mam już wpisy bez żadnych zaliczeń
Stary 2011-06-16, 12:47   #2165
mu_minka1988
Wtajemniczenie

Witam dziewczyny. Ja też jestem zakochana w blondzie. Tak mi się podobają blond włosy, albo ciemne, takie nietypowe naturalne niektóre osoby mają.
Niektóre odcienie rudego też są śliczne, ale ja rudego mam dość. Zanim zaczęłam malować włosy to one same zmieniały kolor w zależności od pory roku, pogody. Naprawdę. Nie raz miałam problemy w szkole, jak nauczyciele się ze mną kłócili, że farbowałam włosy. moje włosy przybierały kolor od ciemnego blondu - przez rudy - do jasnego brązu. Przez ten rudy wołali na mnie Ruda, albo Marchewa, czego nienawidziłam. Teraz też trudno określić mój kolor włosów czy to ciemny blond czy jasny brąz. Wróciłam do naturalnych. jak zrobią się rude to znowu je pofarbuje. Farby z garniera, którymi się farbuje są takie dziwne, że trzymają długo, ale po pewnym czasie się zmywają mi z włosów i odrostów nie mam. Dodam, że mi włosy szybko rosną, a mojej siostrze wolno rosną i ma straszne odrosty. Nie rozumiem tego...

24.08.2013

- 17 kg

Drogi tłuszczu...
albo znajdziesz drogę do moich cycków, albo...
Wypi***alaj
mu_minka1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-16, 13:17   #2166
19monisia89
Zakorzenienie

Cytat:
ojej to jeszcze bardziej Ci współczujęW ogóle zauważyłam, że my mamy zawsze tak samo zjazdy
taaa, tak samo
ja w tym semestrze miałam 6 zaliczeń (w tym 2 to głównie oddanie projektów) i 5 egzaminów. w ten weekend 2 i w pierwszy lipca 3 - najgorsze :|

nie mówcie już o farbowaniu, proszę bo się gupia nakręcę.

zmolestowałam książkę z badań marketingowych

zmieniając temat, Wasze zaręczyny odbyły się przy rodzicach, "tak jak wypada" ?

04.01.2014r.

Edytowane przez 19monisia89
Czas edycji: 2011-06-16 o 13:18
19monisia89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-16, 13:24   #2167
Linaewen
Zakorzenienie

Cytat:
Absolutnie nie Mój miał zakaz:przy rodzicach, publicznie[angażując kogoś, np. na jakimś koncercie czy robiąc wielką szopkę np. w restauracji] i z jakiejś okazji:urodziny, święta, rocznica... Bo bym powiedziała "nie" albo "zastanowię się".
Wyjechaliśmy do Szklarskiej Poręby, po powrocie z obiadu się oświadczył, Jego rodzice dostali sms'a [oddzwonili z gratualcjami], moi się dowiedzieli jak wróciliśmy z szampanem .
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie."
za: whitepointeshoes
Linaewen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-16, 13:24   #2168
201609062115
Konto usunięte

Cytat:
Dziękuję dziewczyny za trzymanie kciuków. Jeszcze nic nie wiem. A chodzi o dwie rzeczy. Pierwsza to taka, że byłam dzisiaj kolejny raz z moją psinką u weterynarza, żeby pobrali jej krew bo ciągle czekamy na tą operację i jak będą złe wyniki to dalej będziemy musieli czekać. A nam się wydaje, że ten weterynarz tylko chce od nas kasę kroićOperację mogliby jej zrobić już dawno bo sunia czuje się już dobrze ale oni ciągle dają jej jakieś antybiotyki, zastrzyki + do tego karma która do tanich nie należyWszystko liczy się z kosztami i kupę kasy poszło już na to a my dalej nie wiemy nic konkretnie. Tera czekamy na telefon od niego i powie jaki ten wynik jest. Jeśli będzie dobry to operacja jeśli nie to dalej antybiotykiTo już jest naprawdę męczące.

A druga rzecz to z moją siostrą coś się dzieje. Lekarz podejrzewa woreczek żółciowy

Wszystko się ostatnio u mnie walijakieś fatum...Dobrze, że chociaż z Tż-tem się pogodziłam
ja uważam tak jak dziewczyny, że może lepiej by było spróbować u innego weta... ciężko stwierdzić, czy to nie jakiś "naciągacz" i mam nadzieję, że z psinką będzie dobrze no i z siostra też of course

Cytat:
mi już udało się dojść do naturalnych. męczyłam się jak cholera, przed studniówką pomalowałam włosy szamponetką (niby do iluś tam myć..) i oczywiście się nie zmyła. włosy były wypłowiałe i na samą studniówką machnęłam sobie farbą.. w tamtym roku udało mi się je dopiero całkowicie obciąć..
na szczęście dosyć szybko rosną mi włosy teraz do września dam im podrosnąć i w końcu je wyrownam (nie wiem, jaki diabeł mnie podkusił na asymetrię :|). i będą sobie rosłyyy ;P

tylko kurcze ostatnio strasznie mi wypadają :/ a już odstawiłam prostownicę, suszarkę..
Mi też tak wypadają, a nie susze, nie prostuje, nie farbuje odkąd odstawiłam hormony to lecą mi tak jak ludziom po chemioterapii... już się widocznie przerzedziły, co by nie przeszkadzało, bo miałam ich aż za dużo, ale mogłyby już przestać

Cytat:
Nie ja poinformowałam rodziców przez telefon a u mamy TŻ byliśmy na obiedzie z okazji Nowego Roku i tak jakoś wyszło
201609062115 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-16, 13:31   #2169
Linaewen
Zakorzenienie

Jaką ja mam migrenę...
A koło jutrzejsze zbliża się nieubłaganie.
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie."
Stary 2011-06-16, 13:35   #2170
19monisia89
Zakorzenienie

myślałam, że tylko u mnie bylo tak mało oficjalnie
TŻ oświadczył mi się... na Starówce, w tunelu pod ulicą w drodze nad Wisłę

Ewcia, ja mam migrenę jak pomyślę o egzaminach

04.01.2014r.

Stary 2011-06-16, 13:41   #2171
Linaewen
Zakorzenienie

"Ewcia, ja mam migrenę jak pomyślę o egzaminach "
Ja nie myślałam a mam....

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-06-16, 13:45   #2172
dastin
Zakorzenienie

Cytat:

Mnie Tż oświadczył się na plaży. Zaangażował tylko kuzynkę, która robiła nam zdjęciaTo dzięki niej niczego się nie domysliłam

A będziecie przed weselem jeszcze robić taki jakby obiad dla rodzicó czy spotkanie gdzie Tż oficjalnie się oświadczy przy rodzicach? Bo ja z Tż tem absolutnie tego nie chcemyA po ostatnich słowach mojej teściowej zaczynam się zastanawiać czy może jednak tak "wypada"
Stary 2011-06-16, 13:46   #2173
19monisia89
Zakorzenienie

jak mnie denerwuje ta glupia kolejka wąskotorowa :[ przez zimę mialam spokoj a teraz jeździ kilka razy dziennie ;/

Dastin, my niczego takiego nie planujemy ;P wszyscy poinformowani i tyle. żadnego oficjalnego proszenia o rękę...

04.01.2014r.

Stary 2011-06-16, 13:51   #2174
Linaewen
Zakorzenienie

"A będziecie przed weselem jeszcze robić taki jakby obiad dla rodzicó czy spotkanie gdzie Tż oficjalnie się oświadczy przy rodzicach?"
Eeee... Nie. Planujemy tylko jakoś naszych rodziców poznać ze sobą, a to nie jest takie proste, bo te 600 km to jak na Marsa....
Stary 2011-06-16, 13:53   #2175
19monisia89
Zakorzenienie

jak dobrze, że Nasi rodzice się znają.. w sumie bardzo dobrze się znają

04.01.2014r.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-06-16, 13:56   #2176
201609062115
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Linaewen Pokaż wiadomość
Jaką ja mam migrenę...
A koło jutrzejsze zbliża się nieubłaganie.

Cytat:
A będziecie przed weselem jeszcze robić taki jakby obiad dla rodzicó czy spotkanie gdzie Tż oficjalnie się oświadczy przy rodzicach? Bo ja z Tż tem absolutnie tego nie chcemyA po ostatnich słowach mojej teściowej zaczynam się zastanawiać czy może jednak tak "wypada"
Oficjalne spotkanie rodziców tak, ale bez żadnych oświadczyn myślę, że tak gdzieś za rok trzeba będzie o tym pomyśleć, żeby rodzice zdążyli z re-wizytą, bo później przed ślubem nie będzie na to czasu strasznie będę się stresować!
Stary 2011-06-16, 13:59   #2177
mu_minka1988
Wtajemniczenie

Zaręczyny tylko we dwoje. Nie zapomnę miny mamy jak poszliśmy się pochwalić, to mama, do mnie, że to prezent, a ja że zaręczynowy ona na nas wielkie oczy i wyszła do pokoju z kuchni. Była w lekkim szoku, ale się cieszyła, po prostu to było niespodziewane. Najmłodsza córka w końcu

Jedynie zapoznać rodziców przed weselem, żeby nie było tak, że się pierwszy raz na weselu naszym zobaczą

24.08.2013

- 17 kg

Drogi tłuszczu...
albo znajdziesz drogę do moich cycków, albo...
Wypi***alaj
mu_minka1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-16, 14:00   #2178
amdzia8
Rozeznanie

GG do amdzia8

Cytat:

Tż wiedział, że nie chce przy rodzicach... jakoś nie moje klimaty Wygadał się, że chciał oświadczyć się na Balu sylwestrowym w jakiejś restauracji czy dworku- zrozumiałam czemu tak na niego nalegał, ale że miał rękę połamaną i w gipsie to nici z tego wyszły i oświadczył mi się w sylwestra o 0:00 w naszym przyszłym mieszkanku Rodzice dowiedzieli się jak jakieś 10 min pozniej zadzwonili z życzeniami noworocznymi a ja ryczałam Mamuśka od razu czarny scenariusz, że petardami się poparzyliśmy
Tż później wziął telefon i wyjaśnił, że przeprasza, że tak nie przy nich, ale wiedział, że ja chcialabym tak romantycznie ...
Cytat:

Szczerze to o tym myślałam na początku, ale doszłam do wniosku, że to bez sensu. I tak przed zaręczynami byliśmy razem 3 lata, rodzice nasi znają się z widzenia i to na razie im starczy Za to na pewno dojdzie do jakiegoś spotkania, obiadu po tych wakacjach, jak bedziemy omawiali finansowe sprawy wesela.

07.09.2013

http://s6.suwaczek.com/200606082341.png
amdzia8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-16, 14:02   #2179
Linaewen
Zakorzenienie

Już tam nawet bez re-wizyty przeżyjemy
Żeby się chociaż raz normalnie spotkali... Jego rodzice już nawet raz mieli przyjechać a tu się samochód zepsuł...

---------- Dopisano o 15:02 ---------- Poprzedni post napisano o 15:00 ----------

Cytat:
Tż później wziął telefon i wyjaśnił, że przeprasza, że tak nie przy nich, ale wiedział, że ja chcialabym tak romantycznie ...
O jak słodko
Moi się wzruszuli, mama co i rusz przybiegała pierścionek zobaczyć czy o coś zapytać [jak TŻ znikał na chwilę]. No i się wzruszyli, że już tacy starzy są

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-06-16, 14:06   #2180
19monisia89
Zakorzenienie

moja mama płakała jak bóbr a mój tatuś myślał, że sie z niego zbijamy

ja to jednak mam szczęście ;P Moja mama i mama TŻa znają się w sumie...ponad 20 lat;P razem kiedys pracowaly a teraz jak moja mama jest w Polsce to co niedzielna kawka jest normą
ostatnio nawet pierogi robiłyśmy we 3

04.01.2014r.

Stary 2011-06-16, 14:21   #2181
201609062115
Konto usunięte

Moi rodzice są zasadniczy jeśli o te spotkania chodzi i myślę, że nie odpuszczą a że mama TŻ jest z inna świata niż oni to może być ciekawie
ale widziałam też, że moi rodzice chcieli tych oficjalnych zaręczyn, ale powiedziałam już dawno, że ja żadnej szopki nie chce i nie dałam się złamać
Stary 2011-06-16, 14:36   #2182
malinka_070190
Zakorzenienie

Dzień dobry Moje piękne;*
Jak zwykle ponad pół godziny musiałam Was nadrabiać;D

dastin 3mam kciuki za pieska i za siostre;* będzie dobrze

Co do rozjaśnianych włosów, to ja ostatnio pierwszy raz miałąm rozjaśniane, Byłam u fryzjerki i mam cały blond i wygoliłam sobie jeden bok;p
A teraz jak już mamy ustalone datę ślubu to zapuszczam włosy;p

patrycja chcecie z małym do Niemiec jechać?? Tu jest obowiązkowe przedszkole od lat 3. A dziecko trzeba zapisać min rok przed pójściem.
Ja przedszkole płaci się ok 300-350 euro za miesiąc.

30/30 shred
malinka_070190 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-16, 15:26   #2183
guu
Raczkowanie

Chyba że na czarno będą mieszkać : ))
Ja od lutego jestem blondynka, zawsze to były jakieś wariacje. Teraz mam taki naturalny trójwymiarowy blond i jestem bardzo zadowolona.
Myśmy mieli taką kolacje zapoznawczą z rodzicami.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-06-16, 15:49   #2184
malinka9191
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justynka1989 Pokaż wiadomość
Już nie będzie zamawiania terminu i rezerwowania czegokolwiek bez zaręczyn................ Bo właśnie dziś mój już NARZECZONY poprosił mnie bym została jego żoną! a akurat planowaliśmy ślub na 15 czerwca 2013 więc za równe 2 latka
gratuluję

Cytat:
Wiesz, na pewno w jakimś stopniu będziecie się mniej widywać i więcej będzie zmęczony ale jeśli dobrze się zorganizujecie to nie wpłynie to na Wasz związek Będzie dobrzeA jak z jego ręką?
z ręką ok, szwy ściągniete, teraz się zrasta powoli lepiej... fakt boli jeszcze ale już mniej

Cytat:
Napisane przez FlightlessBird Pokaż wiadomość
Nie martw się. Ja miałam te same obawy jak TŻ szedł do pracy na kopalni zmęczenie? przywyknie. TŻ w zasadzie przez 1 tydzień przyjeżdżał padnięty tak, że na nic nie miał siły. Teraz się unormowało Zmienić też się nie zmienił - mimo iż niektórzy koledzy na kopalni na pewno są dość specyficzni
miejmy nadzieję, że zmian nie będzie

Cytat:
Napisane przez bestla Pokaż wiadomość
Malinka9191 nie martw sie wszystko bedzie dobrze. Napewno TŻ sie nie zmieni chyba, że na lepsze pamietaj ze praca uszlachetnia Moj TŻ tez pracuje na budowie prawie rok juz, ma naprawde fajne wrunki ale we wrzesniu z koncem praktyk chce odejsc, ale moj to ewenement przez ten rok jest zmeczony i caly czas narzeka ze musi na 7 wstac - ot artysta Twoj napewno da sobie rade
mój całe życie jest zmęczony, więc nie wiem co teraz będzie najchętniej by spał do południa, a i wtedy byłby zmęczony, bo za długo spał

Cytat:
Właśnie, Malinko, nie wariuj Tż da sobie radę i wszystko będzie ok Nie wiem czy to Ty, ale chyba wspominałaś, że Tż chce wyjechać za granicę. Więc popatrz na to z tej strony, pracując tutaj nie wyjedzie. A przynajmniej narazie. Więc mimo zmęczenia pracą, będziesz go miała więcej, niż gdyby był za granicą Uszy do góry
wiem, i z tego sięcieszę, że na razie jest tutaj a ja to zawsze wariuje ze wszystkim także wiecie

Cytat:
Napisane przez aga512152 Pokaż wiadomość
Malinkanie martw się, z czasem znajdziecie czas na wszystko, a Tż przyzwyczai się do pracy, to będziecie umieli zorganizować sobie czas tak aby go spędzać tylko ze Sobą.
miejmy nadzieję

Cytat:
Ja postanowiłam sobie, że nie zrobię nic z włosami do momentu wesela. Wtedy pójdę i zrobię sobie dużo pasemek ale teraz chcę żeby odżyły bo to co się z nimi dzieje to jest masakraNajgorze j jest po kąpieli. Żadna odżywka już nie pomaga. Robi się jeden wielki kołtun który rozczesuję pół godziny...Jestem już umówiona na podcinanie końcówek. Podcinam je co kilka miesięcy, żeby sciąć te siano. Teraz mam na głowie położoną farbę w kolorze moich naturalnych włosów więc nie widać tak bardzo odrostów ale są już do połowy głowyTe naturalne włoski są takie mięciutkie i szybko się rozczesują a te od połowy głowy po same końcówkiNo i się kruszą... Czasem mi się wydaje, że one mi nie rosną bo się końcówki wykruszają
też mam takie postanowienie chcę mieć jak najdłuższe poza tym teraz strasznie mi wypadają więc nie chcę ich niczym dodatkowo obiążać

Cytat:
ja jeszce 2 teraz no i wrzesień
Stary 2011-06-16, 15:57   #2185
19monisia89
Zakorzenienie

myślalam, że już zapisałyście kilka kolejnych stron a tu puustki ;P

dostałam od TŻa litr lodów Z Grycana idę w zamian ugotować mu zupkę ogórkową

04.01.2014r.

Stary 2011-06-16, 16:23   #2186
201609062115
Konto usunięte

Uciekam Dziewczynki
Miłego popołudnia, nauka czeka
Do jutra
Stary 2011-06-16, 16:37   #2187
agunineczka
Zakorzenienie

A ja dopiero wróciłam do domku.. Byłam na mieście w poszukiwaniu czarnych platform i nic!
A muszę je kupić do końca przyszłego tygodnia bo potem wyjeżdżam i nie będę miała gdzie ich kupić!

Tak gadacie o zaręczynach.. A ja jeszcze nie miałam i ciągle czekam..
Stary 2011-06-16, 16:43   #2188
mia8544
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też muszę się zabrać za naukę a raczej robienie ściąg na telefonieW sobotę ostatni egzamin a ja jeszcze nic nie mam

Ale takie kolorowe rekleksy są superMi jakby pasowało to też bym się farbnęła albo na rudo tak jak mia albo takie kasztanowe ale mi tylko blond pasują
Cytat:
Tylko u mnie ćwiczenie to nie taka prosta sprawa, bo mam jakby nie patrzeć zdeformowane mięśnie i nie dokońca co wszystko tak działa jak powinno i części ćwiczeń od maleńkości nie jestem w stanie robić. Np. brzuszków, jak mi ktoś stóp nie przytrzyma...
A mój figurę ma, oj, ma...

---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:20 ----------

Oj tak, rudość naszej mia mnie urzekła...

Cytat:
taaa, tak samo
ja w tym semestrze miałam 6 zaliczeń (w tym 2 to głównie oddanie projektów) i 5 egzaminów. w ten weekend 2 i w pierwszy lipca 3 - najgorsze :|

nie mówcie już o farbowaniu, proszę bo się gupia nakręcę.

zmolestowałam książkę z badań marketingowych

ja mam jutro egzamin i sobie przebimbałam tak, że nic nie umiem, nie zdąże sie tego nauczy i jeśli nie sciągne, to powtórka z rozrywki we wrzesniu

Cytat:
Absolutnie nie Mój miał zakaz:przy rodzicach, publicznie[angażując kogoś, np. na jakimś koncercie czy robiąc wielką szopkę np. w restauracji] i z jakiejś okazji:urodziny, święta, rocznica... Bo bym powiedziała "nie" albo "zastanowię się".
Wyjechaliśmy do Szklarskiej Poręby, po powrocie z obiadu się oświadczył, Jego rodzice dostali sms'a [oddzwonili z gratualcjami], moi się dowiedzieli jak wróciliśmy z szampanem .
mój mi się właśnie w moje urodziny oświadczył. Mówiłam że jak w urodziny to chamówa no ale... Ale gdyby w immy dzień mnie wziął na romantyczną kolacje to bym wiedziała :P

Cytat:
moja mama płakała jak bóbr a mój tatuś myślał, że sie z niego zbijamy

ja to jednak mam szczęście ;P Moja mama i mama TŻa znają się w sumie...ponad 20 lat;P razem kiedys pracowaly a teraz jak moja mama jest w Polsce to co niedzielna kawka jest normą
ostatnio nawet pierogi robiłyśmy we 3
a co do rodziców to niby mieszkamy z jednym bloku a moja mama nie za bardzo wie jak mama TŻ wygląda TŻ coś wspominał że może rodzice jego w sierpniu będą w Polsce to byśmy coś zaaranzowali. Tzn tak żeby sie poznali, zadnych oficjalnych osdwiadczyn nic z tego
a jak mój tata przyjechał z delegacji to mu pokazuje piersionek a on mi podaje rękę. To mu pokzauje znów a ten mnie całuje w tą rękę to mu w koncu powiedziałam
mia8544 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-16, 16:48   #2189
dastin
Zakorzenienie

Moja teściowa nie uznaje takich zaręczyn "Sam na sam"... Więc wątpie, że kiedykolwiek podejdzie do tego poważnie. Ślub też pewnie będzie dla niej abstrakcjąChoci aż wiem, że już jestJak mówimy o ślubie to patrzy na nas takim wzrokiem i ma taki uśmiech na ustach jakby chciała powiedzieć:"Jaki ślub w ogóle...Co Wy gadacie... Przecież jesteście jeszcze dziećmi...?"
Stary 2011-06-16, 16:49   #2190
Molise
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agunineczka Pokaż wiadomość
A ja dopiero wróciłam do domku.. Byłam na mieście w poszukiwaniu czarnych platform i nic!
A muszę je kupić do końca przyszłego tygodnia bo potem wyjeżdżam i nie będę miała gdzie ich kupić!

Tak gadacie o zaręczynach.. A ja jeszcze nie miałam i ciągle czekam..
Ale ustaliliście już, że ślub w 2013, tak ?

Leon
Molise jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości