![]() |
#2161 |
Raczkowanie
|
Dot.: Newsy part 4
-The face shop- nose clay mask- zostało ok 65%
-Benefit- velvet eyeshadow w kolorze dandy brandy- użyty 2 razy kod PD38 lub CA 94105(nie wiem który to) -L'occitane - podwójne cienie- fleur cherrie- w kol. rose falbala-0001350- zużycie minimalne- użyty 3-4 razy - Męska Euphora- Calvin Klein 100ml- ubytek jak na zdjęciu strona 3 na moje oko zostało ok 45ml kod- CO 6502165377 (nie wiem czy to przy "C" to zero czy O ) patrz kod zdjęcie - Szmpon Frederic fekkai- Clarifying shampoo- removes excess oil and residues- 236ml, nieużywany, zakupiony w sephorze, patrz zdjęcia Edytowane przez very_irresponsible Czas edycji: 2012-03-24 o 10:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#2162 |
Zakorzenienie
|
Dior Capture Totale Nuit Regeneration
intensywnie regenerujacy krem przeciwzmarszczkowt na noc 50 ml, nowy, nieuzywany ( cena w perfumerii 670 zl ) oddam wylacznie za nowe, interesujace mnie perfumy oraz nowosc Dior Nude Summer Compact 02 tester, ubytek 5% zdjecie z interentu Edytowane przez Dorota-Coco Czas edycji: 2012-03-24 o 11:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#2163 |
Wtajemniczenie
|
nowy, z folią pudełkiem, ładowarką i słuchawkami telefon Huawei http://www.telix.pl/telefon/huawei-g...sim--2521.html
|
![]() ![]() |
![]() |
#2165 |
Raczkowanie
|
- Rozważam wymianę : Bazy/bronzera Chanel soleil Tan de Chanel Bronze Universel - tej w kremie, użyłam jej ze 3 razy, złapała kilka pędzlowych kłaków. Może oddam za coś co mnie zachwyci
![]() więcej zdjęć u mnie w wątku Edytowane przez very_irresponsible Czas edycji: 2012-03-24 o 12:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#2166 |
Zakorzenienie
|
korund do mikrodermabrazji
lakiery żółty i niebieski, golder rose, żółty - nowy, niebieski kilka razy użyty paleta cieni bourjois, nowa i duzo innych rzeczy poza watkiem, prosze pytać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2167 |
kosmita jakiś normalnie
Przekupka: 239 pkt / 100% pozyt.
|
stanik LaSenza, 75B, tzw. bardotka, tylko przymierzany, ale bez metek - stan idealny
![]() |
#2168 |
kosmita jakiś normalnie
|
po poszukiwaniu szminki idealnej, na kramiku lądują
![]() szminka Avon , kolor Rare Red, tylko testowana szminka Avon z serii Aromadisiac, kolor Ravishing Red, tylko testowana szminka Avon Anew, kolor Deep Cherry, tylko testowana szminka Dior, Serum de Rouge, kolor 840, kilka razy użyta a także: korektor pod oczy Long-Lasting Softening Concealer Lancome, kolor 03 (Beige Sable), zużycie znikome, znakomite oceny na KWC (moja ocena też, tylko dla mnie ciupinkę za ciemny ![]() ![]()
![]() |
#2169 |
kosmita jakiś normalnie
|
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2170 |
Zakorzenienie
|
dokładam nowy nieotwierany, zaklejony naklejką
Vipera Błyszczyk do ust Small Giant kolor nr 30 Pojemność: 5,5 ml
#2171 |
kosmita jakiś normalnie
|
![]() ![]() ![]()
Edytowane przez misianka Czas edycji: 2012-03-25 o 12:03 Powód: fotki |
![]() ![]() |
![]() |
#2173 |
kosmita jakiś normalnie
|
- podkład Teint Idole Ultra 24 Lancome, kolor 010, świeżutki, zużycie max 5% - wyłącznie zapodkład Clarins, Teint Multi-Regenerant (Extra-Firming Foundation), kolor 105(może być nieco mniejsza ilość/testery)
![]() |
#2174 |
kosmita jakiś normalnie
|
- płyn micelarny Ziaja Jaśmin, nowy
- żele pod prysznic Discovery Oriflame , Marakesh, nowe, 3 sztuki do oddania - puder Got2Be Schwarzkopf, użyty około 3 razy
![]() |
#2175 |
Zakorzenienie
|
Gal, Odżywka keratynowa w kapsułkach twist off
- jeden listek, czyli 24 rybki (każda służy nawet na kilka aplikacji na rzęsy i brwi, można też stosować na paznokcie)
![]() |
#2176 |
Zakorzenienie
|
Dokładka próbek minerałów meow pixie i lily lolo - zapraszam
![]() Lily lolo - sample podkładów: - saszetki o pojemności około 1 ml: + warm peach + popcorn + blondie (ok. połowa sampla) + barelly buff + china doll MEOW - sample w saszetkach korektory pod oczy (undereye concealer) - abyssinian 1 x 2 - chartreux 1 - korat 1 - angora 1 - siamese 1 podkłady w formule flawless: - manx 1 - chartreux 1 - mau 1 - abyssinian 1 - angora 1 - korat 1 - siamese 1 podkłady w formule pampered: - korat 1 - korat 2 -chartreux 1 - manx 1 - mau 1 - mau2 - siamese 1 - abyssinian 1 PIXIE: formuła complexion perfector: Trixie 1 Calista 3 Titania 3 Trixie 0 Calista 2 (mała ilość, na 1 użycie) Breena 1 - na test paskowy Breena 2 jw Breena 3 - pełny sampel |
![]() ![]() |
![]() |
#2177 |
Zakorzenienie
|
Zapraszam do nowego wątku
![]() Mój wątek: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=603294 |
![]() ![]() |
![]() |
#2178 |
Zakorzenienie
|
mini zestaw do manicure japońskiego
niemieckiej firmy Manoa Crystal by Tana zawiera polerkę z irchy i puder [ użyty 1 raz dla wypróbowania, zużycie pudru znikome] kupiony za 15£ czyli ok 75 zł wymienię chętnie na coś z mojej wishlisty Edytowane przez Ryjek Czas edycji: 2012-03-25 o 15:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#2180 |
Zakorzenienie
|
Z braku czasu niestety nie będzie wątku marcowego... Ale za to duża dokładka,a w niej:
Flaszki(zużycia na zdjęciach): Jennifer Lopez Live Jessica Simpson Fancy Christina Aguilera Inspire Britney Spears Believe Sephora Wanilia Christina Aguilera Baza Smashbox Lusterko Vichy - nowe Cień do powiek Amway Mahogany Quartz - zużycie niewielkie Cień do powiek Sandstone - zużycie niewielkie Ziaja naturalny oliwkowy krem do rąk i paznokci - nowy Avon care pielęgnacyjny balsam do ust z wit.E i olejkiem z jojoby - nowy,opakowanie wiosenne ![]() Rimmel Lasting Finish 200 Soft Beige - ponad połowa Rimmel Stay Matte 103 True Ivory - dobrze ponad połowa
![]() Edytowane przez platekrozy Czas edycji: 2012-03-25 o 15:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#2181 |
Zakorzenienie
|
U mnie nowy wątek, a w nim:
Midnight Rain EDP La Parire - 7/7,5ml mini spray oryginalny, taki: http://www.dolce.pl/la_prairie/midnight_rain/9341.php5 ARMANI PRIVE Amethyste Cuir - 50ml, nowy w folii, refill Bijan, VIP Women - 70/75ml, jest kartonik JUICY COUTURE EDP, Habanita, Gucci Envy edt Angel Provocateur Maitresse - 8ml w atomku La Perla EDP - 95 ml tester bez korka LANVIN ECLAT D'Arpege EDP - 25/50ml, w tym plastikowym pudełeczku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2182 |
Zakorzenienie
|
=La Roche Posay, Anthelios AC SPF 30 (Fluid ochronny do skóry tłustej i trądzikowej), zużyte 1/4
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...30-ppd-25.html |
![]() ![]() |
![]() |
#2183 |
Zakorzenienie
|
U mnie dziś:
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2186 |
Zakorzenienie
|
Calvin Klein Pomadka Delicious Luxury Creme Lipstick - #138 Fusion 3.5g/0.12oz
kolor malinowy- 2 razy użyta- śliczna |
![]() ![]() |
![]() |
#2188 |
Raczkowanie
|
Zapraszam do mojego wątku
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=603361 ![]()
Mam ograniczony dostęp do internetu... Książkowa wymiana ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post35898012 A teraz, także kosmetyczna: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post44105837 |
![]() ![]() |
![]() |
#2189 |
Zakorzenienie
|
Angel likierowy jakieś 20/30
Alien SS nowy w foli i jak zawsze CK Euphoria 75/100
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:43.