Kaszki zjadają i ząbkują, a ich Mamusie nadal plotkują. IX-X 2012 - Strona 73 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-01-14, 22:33   #2161
Dearlie
Zakorzenienie

Dot.: Kaszki zjadają i ząbkują, a ich Mamusie nadal plotkują. IX-X 2012

Cytat:
Napisane przez justyna12345 Pokaż wiadomość
parę fotek Szymka
Jakie ma duże oczy! Śliczny chłopak. Mamy podobny sweterek z Lidla, ale jeszcze jest ciut za duży na Antka, więc czeka w szafie na swoją kolej.
Stary 2013-01-14, 22:38   #2162
Katee27
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Kalpana Pokaż wiadomość
Kraven podobno te stare są lepsze i one chyba mają kształt dopasowany do dłoni, a te nowe nie... Nie wiem czy skłądać kasę, czy czekać, może kiedyś jeszcze się pojawią....
Jakie stare?to te co są na all to nie te,co dziewczyny zachwalały?bo też chcę taką nabyć.

Cytat:
Napisane przez tamlin111 Pokaż wiadomość
Dzięki.
Mój synek był bardzo dzielny, jestem z niego strasznie dumna.
Zapłakał tylko na pół minutki, utuliłam i już po krzyku było. W ogóle był taki grzeczny jak czekaliśmy w kolejce prawie 2 godziny, no jak nie moje dziecko normalnie
Pani doktor była zadowolona z jego postępów, rozwija się prawidłowo. A waży 7900 No Boczuś jak nic. Ale odchudzać go nie kazała.
a pisałaś wcześniej,że 8100,to nas w błąd wprowadziłaś super,że taki dzielny.

Cytat:
Napisane przez Lewek Pokaż wiadomość
Ooo, sama się zastanawiam ostatnio nad tą książką Nigdy nie czytałam erotyków, ale mam chęć teraz A czytałaś coś innego kiedyś?
pytanie nie do mnie,ale odp.ja tak,mogę podesłać jak odnajdę,bo tamlin teraz będzie czytała tego Greya a muszę się pozbyć tego "zboka" z domu....chyba jest na dnie szafy

Cytat:
Napisane przez elena_100 Pokaż wiadomość
Na tvn style laska urodziła dziecko i chce ją oddać parze facetów. Nie wyobrażam sobie tego, na myśl, że ktoś mógłby mi małą odebrać czuję jak paraliżuje mnie strach
oglądałam,co prawda nie od samego początku,ale ona chyba z racji ciężkiej sytuacji materialnej i by mogła wrócić do szkoły i zdać mature.
Też sobie tego nie wyobrażam,ale może lepiej dla tego dzieciątka,choć wizja dwóch tatusiów mnie przeraża

Cytat:
Napisane przez martusia26 Pokaż wiadomość
Słońce no rozmawialam z nią na temat tego poszerzenia UKM. Powiedziałam o swoich wątpliwościach przed szczepieniem, no i przyznała mi rację że lepiej skontrolować mocz. Dała skierowanie na badanie ogólne i posiew. Nie kazała się tym jakoś martwić, bo to minie. No chyba że byśmy coś zaniedbały...No i jak wychodziliśmy z jej gabinetu to rzuciła ten tekst o podciągnięciu tego powiększenia miedniczki pod wady wrodzone. Chyba nic nie stoi na przeszkodzie abyś zapytała o to swojego pediatry.
A byłaś już u tego nefrologa ? ja się zastanawiam czy się nie wybrać. zobaczę jeszcze jak wyjdą te badania moczu i usg.
Widzisz a nasza pediatra oglądała wyniki badań,ba!nawet raz jak miał miesiąc robiła mu usg i nic takiego nie powiedziała.Zobaczymy co powie dr(major)nefrolog,wizyt ę mamy dopiero 20lutego.

Cytat:
Napisane przez afternoon Pokaż wiadomość
Dobry Wieczór

Chciałam się zameldować, że jestem, podczytuję na bieżąco, ale coś nie mogę się zebrać do pisania albo jak zaczynam to Młody płacze, albo coś innego mnie zdekoncentruje , albo jak nadrobię to nie mam siły odpisać

Brawa dla wszystkich dzielnych Maluchów za szczepienie
Kasiu możesz podlinkować tą szczotkę,co zakupiłaśjaka jest?bo to podobno jakieś inne są teraz na all
Kurcze nie pamiętam któraś jeszcze dziewczyna kupiła i zachwalała...Marta1986222 ?

Cytat:
Napisane przez Bika83 Pokaż wiadomość
Przepraszam, ale muszę Wam to napisać..... pewnie też już to przeżyłyśice...... moje dziecko przed chwilą strzeliło mega wielgachną kupę która niestety nie wylądowała tam gdzie powinna.... po strzale w pieluchę wzięłam ją na przewijak, z pieluchy już się wylewało, jak ją zdjęłam to poszły strzelające salwy, na mamusię, na podłogę i na łóżko które jest naprzeciwko przewijaka..... jak już wszystko posprzątaliśmy, to wystrzeliła kolejna tura wszyscy w trójkę nieźle się przy tym uśmialiśmy, zastanawiam się tylko skąd tego taka ilość w takim malutkim człowieczku....
nieźle mieliście

Cytat:
Napisane przez Iwa844 Pokaż wiadomość

A nad ilościami też się nieraz zastanawiam
I jeszcze kocham jak beka Żul spod budki z piwem by się nie powstydził
dzieci są niesamowite!

Często, aby stało się to, czego pragniemy, trzeba tylko przestać robić to, co robimy...

Edytowane przez Katee27
Czas edycji: 2013-01-14 o 22:47
Katee27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-14, 22:39   #2163
kasiam187
Wtajemniczenie

GG do kasiam187 Wyślij wiadomość przez MSN do kasiam187 Send a message via Skype™ to kasiam187

Cytat:
Napisane przez kaczuszka69 Pokaż wiadomość
kasiam dopiero teraz się kapnęłam, że Twoja rodzinna miejscowość jest niecałe 30km od mojej

aaaaaaa faktycznie i że ja znałaś, bo to taka mała mieścina

kasiam187 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-14, 22:42   #2164
lilka00
Wtajemniczenie

Jeszcze miałam napisać odnośnie żywienia dzieci, moja Kingusia jest niby karmiona tak jak powinna, piersią czasem Bebilonem porcja 120- zgodnie z wiekiem, nie daję jej piersi jako smoczka, czy uspokajacza, zabawiam ja jak tylko mogę, żeby przerwy w karmieniu były co najmniej te 2,5- 3 godziny i i tak jest chyba najgrubszym dzieckiem na naszym wątku, a na pewno najgrubsza dziewczynka Ma 12 tygodni ok. 66 cm wzrostu i wazy już na pewno więcej niż 7 kg i bądź tu człowieku mądry . Pediatrzy, których się radziłam w tej sprawie i położna mówią, że jest ok, a ja się martwię, bo nie chcę, żeby była wielka, czy otyła, wiadomo jakie wredne są dzieci
lilka00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-14, 22:44   #2165
kaczuszka69
potworkowa

Cytat:
Napisane przez kasiam187 Pokaż wiadomość
aaaaaaa faktycznie i że ja znałaś, bo to taka mała mieścina
się jeździło nad jezioro ale ja nie jestem z samego miasta, tylko z wioski 10km pod nim

---------- Dopisano o 22:44 ---------- Poprzedni post napisano o 22:43 ----------

Cytat:
Napisane przez lilka00 Pokaż wiadomość
Jeszcze miałam napisać odnośnie żywienia dzieci, moja Kingusia jest niby karmiona tak jak powinna, piersią czasem Bebilonem porcja 120- zgodnie z wiekiem, nie daję jej piersi jako smoczka, czy uspokajacza, zabawiam ja jak tylko mogę, żeby przerwy w karmieniu były co najmniej te 2,5- 3 godziny i i tak jest chyba najgrubszym dzieckiem na naszym wątku, a na pewno najgrubsza dziewczynka Ma 12 tygodni ok. 66 cm wzrostu i wazy już na pewno więcej niż 7 kg i bądź tu człowieku mądry . Pediatrzy, których się radziłam w tej sprawie i położna mówią, że jest ok, a ja się martwię, bo nie chcę, żeby była wielka, czy otyła, wiadomo jakie wredne są dzieci
nie martw się, jak zacznie raczkować, a potem biegać, to migiem spali zbędny tłuszczyk byle bys nie przekarmiała, to nie odbije się to w późniejszym życiu

Mysza

-15kg

kaczuszka69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-14, 22:56   #2166
afternoon
Rozeznanie

Katee ja mam tę, dzisiaj doszła, jest naprawdę świetna:
http://allegro.pl/nowosc-tangle-teez...948263885.html
afternoon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-14, 23:02   #2167
Katee27
Zadomowienie

Cytat:
mamuśki używa któras z was tegor krem ochronnego na dwór z hippa https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...niepogode.html ?? jak sie sprawuje?
szukam jakiegos, bo mustela cold cream uczuliła Giulie strasznie, to ona była przyczyną tych wszystkich krostek
chyba kalpany Krystianka też mustella uczuliła.Ja używam nivea na każdą pogodę.
Gratuluję zdania egzaminuumknęło mi wcześniej

Cytat:
mnie tez to zawsze zastanawia u nas ostatnimy czasy kazda kupy konczy sie kapiela bo, nawet wlasne wlosy potrafi obsrac
wybacz

Cytat:
Napisane przez gda Pokaż wiadomość
A Henio strzelił w okno sikiem
może chciał umyć

Cytat:
Kochana nie martw się,zacznie raczkować,potem chodzić i jej spadną fałdki.Zresztą spójrz na siebie i tate Kini,przecież Wy otyli nie jesteście.

A Iwoncia nie napisała nam,gdzie wyjeżdżatylko się zmyła,hej Iwcia odezwij się do nas

Swoją drogą ciekawe jak Asiulka wypoczywająnie pamiętam,na ile wyjechali?2tygodnie?

Zmykam spać.pa

---------- Dopisano o 23:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:58 ----------

Cytat:
Napisane przez afternoon Pokaż wiadomość
Katee ja mam tę, dzisiaj doszła, jest naprawdę świetna:
http://allegro.pl/nowosc-tangle-teez...948263885.html
o dzięki wielkiew takim razie też zamówię.Rozumiem,że na tej aukcji jest w kolorze czarnym?

Często, aby stało się to, czego pragniemy, trzeba tylko przestać robić to, co robimy...
Katee27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-14, 23:03   #2168
weronika_91
Zakorzenienie

Hej mamuśki w końcu znalazłam chwilę week spędzony na uczelni a dziś nawet czasu nie było ponieważ na 12 byliśmy na szczepieniu ... po powrocie mały był marudny, pod wieczór zmierzyłam mu temp i miał 37,7 więc dostał paracetamol i troszkę się uspokoił, a od po 20 smacznie sobie śpi ogólnie synuś na szczepieniu był bardzo dzielny, chwilę popłakał, przytuliłam i już było dobrze do pani doktor podczas osłuchiwania nawet zagadywał
dostaliśmy skierowanie do chirurga dziecięcego z podejrzeniem spodziectwa :/ czy któryś z forumowych chłopców też ma ten problem ????? martwi mnie to a sama nawet poprosiłam żeby spojrzałą na fifolka bo Jaśko zamiast w górę siusia pod siebie ...
Aaa i synek waży 6,5kg a mierzy 66cm, a 17 stycznia skończy 4 miesiące .
Nadrobię dzisiejszy dzień a week przy najbliższej okazji

Cytat:
Napisane przez martusia26 Pokaż wiadomość

Kiedyś czytałam że dzieciaczki karmione mm powinny wypijać dziennie połowę porcji mleka wypijanej na raz. nie wiem czy zrozumiale napisałam czyli jeżeli maluch wypija na raz np. 120 ml mm to dziennie powinien być dopojony 60 ml innego płynu
a ja z kolei czytałam że jeśli dziecko dajmy na to jednorazowo wypija 120 mm to dodatkowo powinno wypić tyle samo wody czy herbatki ....

Cytat:
Kupiłam takie łyżeczki na początek do jedzenia - http://allegro.pl/show_item.php?item=2924106947

A my jutro mamy szczepienie...
W takim razie kciuki zaciśnięte a łyżeczki mamy podobne kupiłam w rossmanie kiedyś w przecenie za 3 zeta

Cytat:
Dziękujemy za kciuki, bioderka już super!
to świetnie
Cytat:
Napisane przez sandra23s Pokaż wiadomość
Witam

my po szczepieniu.Wiktor nie plakal wogóle a Pola troszke ale usnela zaraz w wozku.Teraz siedzi w bujaczku i piszczy sobie
no ale nie było źle to najważniejsze

Cytat:
Napisane przez Sojka1990 Pokaż wiadomość
Moje dziecko się wdało w tatusie i nie chce jeść "śniadań" jak wypija mleko na śpiocha ok 5nad ranem to potem dopiero koło 12.. no ale cóż na siłe wciskać nie będę, to samo jest z kolacją, po kąpieli już nie chce jeść i koniec więc karmimy się na śpiocha ok godzine po zaśnięciu.. eh.. pannica już sobie od małego diety wprowadza..
a powiem Ci że mój od kilku dni ma podobnie , po kąpieli podaję mleko czy tam kleik a tu ryk , wypije z 20ml albo wcale... odkładam do łóżeczka i zasypia.

Cytat:
Napisane przez marta1986222 Pokaż wiadomość
Dziewczyny co ile myjecie włosy bo mi nie dość że wypadają to zaczęły się okropnie przetłuszczać
ja myję 2 x w tygodniu . Przetłuszczały mi się po Nivei i musiałąm wrócić do Garniera

Cytat:
Napisane przez angel166 Pokaż wiadomość
i jeszcze jedno dajecie hwrbatki te po 4mc np. jablko z melisa?albo soczek bobofrut?bo dostaliśmy a ją boję sie dac. może takiego rozcieczpnego ale ile ml na pierwszy raz?
my wczoraj kupiliśmy z hippa jabłuszko z melisą i nawet Jaśkowi smakuje

Cytat:
a czy wasze dzieci czesto piją herbatki?bo jaJagoda cos w ogole mi nie chce pic :/ tzn jak przez cały dzień wypije 60 ml to cud. może pragnienie jej cyc gasi też w ciagu dnia? jak go od czasu do czasu ciumka między mm
Mój ma tak samo że pija po troszku i przez cały dzień może uzbiera się to 60 ml

I oczywiście oklaski dla dzielnego Mateuszka

Edytowane przez weronika_91
Czas edycji: 2013-01-14 o 23:06
weronika_91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-14, 23:06   #2169
kasiam187
Wtajemniczenie

GG do kasiam187 Wyślij wiadomość przez MSN do kasiam187 Send a message via Skype™ to kasiam187

Cytat:
ale ona tez wysoka jest dziewczyna moja ma 63 cm i 6450. wiec na prawde nie masz sie co martwic

Cytat:
się jeździło nad jezioro ale ja nie jestem z samego miasta, tylko z wioski 10km pod nim

---------- Dopisano o 22:44 ---------- Poprzedni post napisano o 22:43 ----------

aaa takie buty

kasiam187 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-14, 23:12   #2170
katiem
Wtajemniczenie

Wróciłam

moje gaugany nie chciały zasnąć...

Cytat:
Napisane przez ula2689 Pokaż wiadomość
Kochane mole ksiązkowe!Nie wiem czy wiecie ale w Biedronce jest aktualnie kiermasz książki wszystkie po 9,99zł coś tam można se wygrzebać + dużo książek dla dzieci.

My jutro ortopeda po raz 3 mam nadzieję że ostatni...
trzymamy kciuki

Cytat:
Bika no nieźle :p też już miałam takie akcje hihi

Gda to trzymam kciukasy za Henia, mój Szymek też jutro ma być szczepiony ciekawe ile waży już moja kluseczka

Tamlin brawa dla Mateuszka za szczepienie Iwa za bioderka Alicji

a u mnie znowu wieczór z pisaniem już mam dosyć ;(
kciuki za szczepienie.
i współczuję pisania.

powiem Wam, że jakbym musiała znowu coś studiować (czyt. uczyć się) to bym chyba oszalała.

Pawełek

Kubuś
katiem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-14, 23:16   #2171
kaczuszka69
potworkowa

Cytat:
Napisane przez katiem Pokaż wiadomość
Wróciłam

moje gaugany nie chciały zasnąć...

trzymamy kciuki

kciuki za szczepienie.
i współczuję pisania.

powiem Wam, że jakbym musiała znowu coś studiować (czyt. uczyć się) to bym chyba oszalała.
no ja aktualnie siedzę nad wloskim, jutro może uda mi się zaliczyc w końcu

Mysza

-15kg

Stary 2013-01-14, 23:18   #2172
katiem
Wtajemniczenie

A tą szczotę chyba zamówię mojej bratanicy bo ma bardzo gęste włosy i problemy z rozczesaniem.

Bo ja jak teraz obcięłam to już wszystko - mycie, czesanie, suszenie idzie migusiem i muszę powiedzieć (nieskromnie), że korzystniej wyglądam. A przynajmniej tak mi się wydaje

Pawełek

Kubuś
Stary 2013-01-14, 23:18   #2173
Dearlie
Zakorzenienie

Uciekam spać, bo o 6 pobudka.

Proszę trzymajcie jutro rano kciuki za tego mojego choruszka.

Dobranoc.
Stary 2013-01-14, 23:19   #2174
weronika_91
Zakorzenienie

Cytat:
parę fotek Szymka
ale ma duże oczka słodziak teraz mi się tak przypomniało jak pisałyśmy na wizażu w nocy z 15 na 16 września że coś się zaczyna dziać, ze chyba to już to no i tak faktycznie było a tamlin bodajże tej nocy do szpitala jechała

Edytowane przez weronika_91
Czas edycji: 2013-01-14 o 23:38
weronika_91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-14, 23:22   #2175
kaczuszka69
potworkowa

a jeśli chodzi o pielęgnację włosów, to polecam szampon Radical dla odważnych, które chcą przekonać się, w jakim stanie są ich włosy bo pięknie oczyszcza i wypłukuje wszystkie silikony, które są w zwykłych szamponach no i podobno ma pomagać przy wypadaniu włosów u mnie w sumie jakby mniej już na szczotce

co do suplementów.. trzeba czytać skład, merz special niestety z dobrego leku zamienił się w drogi suplement diety o dużo uboższym składzie, za tą cenę można kupić coś dużo lepszego... więcej tutaj - http://www.wlosomania.pl/merz-spezial-nowy-sklad/

Mysza

-15kg

Stary 2013-01-14, 23:23   #2176
weronika_91
Zakorzenienie

Cytat:

a u mnie znowu wieczór z pisaniem już mam dosyć ;(
u mnie to samo a w ciągu dnia nie ma szans więc tylko wieczory mam na to
Stary 2013-01-14, 23:50   #2177
katiem
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez tamlin111 Pokaż wiadomość
Dzięki.
Mój synek był bardzo dzielny, jestem z niego strasznie dumna.
Zapłakał tylko na pół minutki, utuliłam i już po krzyku było. W ogóle był taki grzeczny jak czekaliśmy w kolejce prawie 2 godziny, no jak nie moje dziecko normalnie
Pani doktor była zadowolona z jego postępów, rozwija się prawidłowo. A waży 7900 No Boczuś jak nic. Ale odchudzać go nie kazała.

:
pięknie duży chłopak

Cytat:
Kupiłam takie łyżeczki na początek do jedzenia - http://allegro.pl/show_item.php?item=2924106947

A my jutro mamy szczepienie...
kciuki trzymamy

---------- Dopisano o 23:33 ---------- Poprzedni post napisano o 23:29 ----------

Cytat:
Napisane przez Dearlie Pokaż wiadomość

Dobranoc.
trzymam najmocniej jak się da

Ja do mycia mam Alterre. Generalnie jakiś czas temu pozbyłam się wszystkiego z slsami, parabenami itp. Nawet pastę do zębów znalazłam bez tych specyfików.

---------- Dopisano o 23:50 ---------- Poprzedni post napisano o 23:33 ----------

Cytat:
kasiam u nas po lozeczkiem
mamy takie pudło-puby dla małej z ikei musimy jw od teściów przyświeca tylko coś sie zebrać nie mozemu

w ogóle uszczypnijcie mnie bo nie mogę uwierzyć jakie mam grzeczne dziecko! ale fajna odmiana, w szoku jestem. Leży na wersalce juz 4h i sie sama sobą zajmuje tzn. gada, lapie sie za kolanka i łydki i rozgląda
no pieknie kochana

Cytat:
Dziękujemy za kciuki, bioderka już super!

Pawełek

Kubuś
Stary 2013-01-14, 23:50   #2178
Iwa844
Zakorzenienie

Cytat:
A tą szczotę chyba zamówię mojej bratanicy bo ma bardzo gęste włosy i problemy z rozczesaniem.

Bo ja jak teraz obcięłam to już wszystko - mycie, czesanie, suszenie idzie migusiem i muszę powiedzieć (nieskromnie), że korzystniej wyglądam. A przynajmniej tak mi się wydaje
Pokaż się!
Cytat:

Dobranoc.
Stary 2013-01-14, 23:56   #2179
gda
Zakorzenienie

Cytat:

A pokażesz???
gda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-15, 00:24   #2180
katiem
Wtajemniczenie

alliyah avocado mówisz? kurcze tylko wątpię, że dostane je gdzieś tutaj. Jeszcze zamkneli mi sklep ze zdrową żywnością który miałam pod nosem.

Iwa zobaczę co da się zrobić. Tylko musiałabym wkleić jakies zdjęcie "przed" a dawno nie robiłam sobie zdjęć.
A i nie licz na jakieś spektakularnie krótkie. Miałam do połowy pleców, a teraz są do ramion. zaznaczam, że sama obcinałam

---------- Dopisano o 00:24 ---------- Poprzedni post napisano o 00:23 ----------

zaraz coś wyślę na maila. na golasa mam być?

Pawełek

Kubuś
Stary 2013-01-15, 00:29   #2181
kaczuszka69
potworkowa

Cytat:
alliyah avocado mówisz? kurcze tylko wątpię, że dostane je gdzieś tutaj. Jeszcze zamkneli mi sklep ze zdrową żywnością który miałam pod nosem.

Iwa zobaczę co da się zrobić. Tylko musiałabym wkleić jakies zdjęcie "przed" a dawno nie robiłam sobie zdjęć.
A i nie licz na jakieś spektakularnie krótkie. Miałam do połowy pleców, a teraz są do ramion. zaznaczam, że sama obcinałam

---------- Dopisano o 00:24 ---------- Poprzedni post napisano o 00:23 ----------

zaraz coś wyślę na maila. na golasa mam być?
dawaj na golasa, pocieszymy oczy

Mysza

-15kg

Stary 2013-01-15, 00:51   #2182
katiem
Wtajemniczenie

Wysłane przed i po

---------- Dopisano o 00:51 ---------- Poprzedni post napisano o 00:49 ----------

Cytat:
dawaj na golasa, pocieszymy oczy
Oj to już nie to co kiedyś

cholercia ale późno. a jeszcze posprzątać muszę

Pawełek

Kubuś
Stary 2013-01-15, 00:53   #2183
justyna12345
Raczkowanie

GG do justyna12345

Cytat:
Jakie ma duże oczy! Śliczny chłopak. Mamy podobny sweterek z Lidla, ale jeszcze jest ciut za duży na Antka, więc czeka w szafie na swoją kolej.
tak to ten sam z Lidla na zdj.wydaje się być duży ale w rzeczywistości on się mieści w niego na styk :p a na metce rozm. 74/80

Cytat:
kciuki za szczepienie.
i współczuję pisania.

jak ja zdam to wszystko to normalnie już nie będę chciała słyszeć o jakiejkolwiek uczelni

Cytat:
trzymam

Cytat:
Napisane przez weronika_91 Pokaż wiadomość
ale ma duże oczka słodziak teraz mi się tak przypomniało jak pisałyśmy na wizażu w nocy z 15 na 16 września że coś się zaczyna dziać, ze chyba to już to no i tak faktycznie było a tamlin bodajże tej nocy do szpitala jechała

kurcze weronika aż mnie ciarki przeszły jak to napisałaś :p przypomniałam sobie cały poród i to wszystko hihi noo Mateusz Tamlin z tego samego dnia co Szymon pamiętam tamte akcje i wiadomości na wątku ehh

poza tym.. Tamlin już w czwartek nasi chłopcy kończą 4 mce i wchodzą w 5ty

spadam spać bo już 1:00 dochodzi... a rano pobudka na pisanie pracy (dobrze że jest mój kochany TŻ i może się małym zaopiekować w tym czasie), potem przerwa na załatwienie spraw (zdj RTG zębów musze zrobić bo byłam dziś u dentysty i nawet nie śmiem się chwalić ile do roboty jest - w tym ósemki chyba do usunięcia), szczepienie Szymka i farbowanie moich włosów - etap blond podejście II i potem znowu nauka

dobranoc

ur.16.09. CC
3400g 57cm miłości
justyna12345 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-15, 01:03   #2184
kaczuszka69
potworkowa

Cytat:
Wysłane przed i po

---------- Dopisano o 00:51 ---------- Poprzedni post napisano o 00:49 ----------

Oj to już nie to co kiedyś

cholercia ale późno. a jeszcze posprzątać muszę
na tym z długimi włosami jesteś strasznie podobna do Famke Janssen

Mysza

-15kg

Stary 2013-01-15, 01:06   #2185
katiem
Wtajemniczenie

Cytat:
na tym z długimi włosami jesteś strasznie podobna do Famke Janssen
muszę sprawdzić kto to

---------- Dopisano o 01:06 ---------- Poprzedni post napisano o 01:04 ----------

o cholercia, ale mi teraz komplement sprzedałaś....
Przyznać się jaką masz wadę wzroku???

Pawełek

Kubuś
Stary 2013-01-15, 01:13   #2186
kaczuszka69
potworkowa

Cytat:
muszę sprawdzić kto to

---------- Dopisano o 01:06 ---------- Poprzedni post napisano o 01:04 ----------

o cholercia, ale mi teraz komplement sprzedałaś....
Przyznać się jaką masz wadę wzroku???
-2,75 i -2,25

Mysza

-15kg

Stary 2013-01-15, 07:36   #2187
kraven
Zakorzenienie

Cześć. Jaś coś ostatnio nie może dospać. Wstaje o 7.00 i zabawiajcie mnie.

Szymonek jest śliczny i te duże oczyska

Katiem bardzo ładnie wyglądasz zarówno przedtem jak i teraz.

Brawo dla wszystkich dzieciaczków za osiągi
A za dzisiejszych szczepionkowców trzymamy kciuki

Jestem żonką

Dwa szczęścia:
Jaś - 08.11.2012
Hania - 06.11.2015
kraven jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-15, 07:40   #2188
lourose
Wtajemniczenie

Cześć chyba jestem tu dziś rannym ptaszkiem

Cytat:
mamuśki używa któras z was tegor krem ochronnego na dwór z hippa https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...niepogode.html ?? jak sie sprawuje?
szukam jakiegos, bo mustela cold cream uczuliła Giulie strasznie, to ona była przyczyną tych wszystkich krostek
My mamy ten krem, ale użyłam go po raz 1 dopiero wczoraj ;-) przedtem mieliśmy nivea dla i ciężko się rozsmarowywał, ten miga jak złoto.
Nie wysypało jej.
lourose jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-15, 08:45   #2189
Anusia479
Zakorzenienie

GG do Anusia479

Dobry
u Nas dzisiaj -11. Aż mi zimno jak sobie pomyśle o wyjściu na dwór
a musze jechać do sklepu kupić Fabiankowi kilka bodów na dł rękach na 68 i do dwóch lumpów zobaczyć co mają dla mamusi
tylko ja nie umiem w Nich nic znaleźć bo praktycznie tam nie chodze i zawsze mam problem.

Więc dzisiaj zajrze dopiero wieczorkiem albo popołudniu.
Muszę ogarnąć mieszkanko,pomalować się i jechać

Fabiś śpi a Gracjanek wcina naleśnika
a ja delektuje się kawą

Kasiam tego kremu nie używam ale melczko do Ciała z hipp używamy i jest ok

Katiem lece podziwiać

co do fałdek u maluchów to pamiętajcie,że one to zgubią jak zaczną raczkować czy chodzićteraz tylko jedzą i leżą głownie dlatego tak ślicznie wyglądają

Gracjanek

Fabianek
Anusia479 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-15, 08:50   #2190
Nisia4
Zadomowienie

Cytat:
Poza tym Antek dzisiaj cały dzień "ssał" swoją dolną wargę. Uparł się i koniec! Nawet pyszne piąchy poszły w odstawkę, nie wspominając już o smoczku. Jak go tego odpuczyć?
Maja od kilku dni ssie swoją górną wargę i cmoka

Cytat:
a jeśli chodzi o pielęgnację włosów, to polecam szampon Radical dla odważnych, które chcą przekonać się, w jakim stanie są ich włosy bo pięknie oczyszcza i wypłukuje wszystkie silikony, które są w zwykłych szamponach no i podobno ma pomagać przy wypadaniu włosów u mnie w sumie jakby mniej już na szczotce
Koleżanka, która rodziła w czerwcu i borykała się z problemem wypadających włosów, a właściwie to miejscami łysiała bardzo polecała ten ten szampon.

Cytat:
Napisane przez lourose Pokaż wiadomość
My mamy ten krem, ale użyłam go po raz 1 dopiero wczoraj ;-) przedtem mieliśmy nivea dla i ciężko się rozsmarowywał, ten miga jak złoto.
Nie wysypało jej.
Ja mam, jestem zadowolona z Niego.

Dziewczyny jakieś pół godziny temu wyciągałam Maję z kołyski i coś mi w plecach przeskoczyło i ledwo chodzę, nie wiem jak ja dzisiaj będę się Nią zajmowała Kurde, mega boli!

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości