|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2161 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kaszki zjadają i ząbkują, a ich Mamusie nadal plotkują. IX-X 2012
Jakie ma duże oczy!
Śliczny chłopak. Mamy podobny sweterek z Lidla, ale jeszcze jest ciut za duży na Antka, więc czeka w szafie na swoją kolej.
|
#2162 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() super,że taki dzielny.Cytat:
....chyba jest na dnie szafy![]() Cytat:
Też sobie tego nie wyobrażam,ale może lepiej dla tego dzieciątka,choć wizja dwóch tatusiów mnie przeraża Cytat:
nefrolog,wizyt ę mamy dopiero 20lutego.Cytat:
jaka jest?bo to podobno jakieś inne są teraz na all![]() Kurcze nie pamiętam któraś jeszcze dziewczyna kupiła i zachwalała...Marta1986222 ? Cytat:
![]() dzieci są niesamowite!
Często, aby stało się to, czego pragniemy, trzeba tylko przestać robić to, co robimy... Edytowane przez Katee27 Czas edycji: 2013-01-14 o 22:47 |
|||||||
|
|
|
#2163 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
aaaaaaa faktycznie i że ja znałaś, bo to taka mała mieścina
|
|
|
|
|
#2164 |
|
Wtajemniczenie
|
Jeszcze miałam napisać odnośnie żywienia dzieci, moja Kingusia jest niby karmiona tak jak powinna, piersią czasem Bebilonem porcja 120- zgodnie z wiekiem, nie daję jej piersi jako smoczka, czy uspokajacza, zabawiam ja jak tylko mogę, żeby przerwy w karmieniu były co najmniej te 2,5- 3 godziny i i tak jest chyba najgrubszym dzieckiem na naszym wątku, a na pewno najgrubsza dziewczynka
. Pediatrzy, których się radziłam w tej sprawie i położna mówią, że jest ok, a ja się martwię, bo nie chcę, żeby była wielka, czy otyła, wiadomo jakie wredne są dzieci
|
|
|
|
#2165 | |
|
potworkowa
|
się jeździło nad jezioro
ale ja nie jestem z samego miasta, tylko z wioski 10km pod nim ![]() ---------- Dopisano o 22:44 ---------- Poprzedni post napisano o 22:43 ---------- Cytat:
byle bys nie przekarmiała, to nie odbije się to w późniejszym życiu
|
|
|
|
|
#2166 |
|
Rozeznanie
|
Katee ja mam tę, dzisiaj doszła, jest naprawdę świetna:
http://allegro.pl/nowosc-tangle-teez...948263885.html |
|
|
|
#2167 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Gratuluję zdania egzaminu Cytat:
może chciał umyć ![]() Cytat:
A Iwoncia nie napisała nam,gdzie wyjeżdża tylko się zmyła,hej Iwcia odezwij się do nasSwoją drogą ciekawe jak Asiulka wypoczywają nie pamiętam,na ile wyjechali?2tygodnie?Zmykam spać.pa ---------- Dopisano o 23:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:58 ---------- Cytat:
|
|
#2168 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Hej mamuśki w końcu znalazłam chwilę
week spędzony na uczelni a dziś nawet czasu nie było ponieważ na 12 byliśmy na szczepieniu ... po powrocie mały był marudny, pod wieczór zmierzyłam mu temp i miał 37,7 więc dostał paracetamol i troszkę się uspokoił, a od po 20 smacznie sobie śpi ogólnie synuś na szczepieniu był bardzo dzielny, chwilę popłakał, przytuliłam i już było dobrze do pani doktor podczas osłuchiwania nawet zagadywał dostaliśmy skierowanie do chirurga dziecięcego z podejrzeniem spodziectwa :/ czy któryś z forumowych chłopców też ma ten problem ????? martwi mnie to a sama nawet poprosiłam żeby spojrzałą na fifolka bo Jaśko zamiast w górę siusia pod siebie ...Aaa i synek waży 6,5kg a mierzy 66cm, a 17 stycznia skończy 4 miesiące . Nadrobię dzisiejszy dzień a week przy najbliższej okazji ![]() Cytat:
Cytat:
a łyżeczki mamy podobne ![]() to świetnie Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
I oczywiście oklaski dla dzielnego Mateuszka
Jaśko Edytowane przez weronika_91 Czas edycji: 2013-01-14 o 23:06 |
|||||||
|
|
|
#2169 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
moja ma 63 cm i 6450. wiec na prawde nie masz sie co martwic Cytat:
|
||
|
|
|
#2170 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Wróciłam
![]() moje gaugany nie chciały zasnąć... Cytat:
Cytat:
i współczuję pisania. powiem Wam, że jakbym musiała znowu coś studiować (czyt. uczyć się) to bym chyba oszalała. |
||
|
|
|
#2171 | |
|
potworkowa
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2172 |
|
Wtajemniczenie
|
A tą szczotę chyba zamówię mojej bratanicy bo ma bardzo gęste włosy i problemy z rozczesaniem.
Bo ja jak teraz obcięłam to już wszystko - mycie, czesanie, suszenie idzie migusiem i muszę powiedzieć (nieskromnie), że korzystniej wyglądam. A przynajmniej tak mi się wydaje
|
|
|
|
#2173 |
|
Zakorzenienie
|
Uciekam spać, bo o 6 pobudka.
Proszę trzymajcie jutro rano kciuki za tego mojego choruszka. Dobranoc.
|
#2174 |
|
Zakorzenienie
|
ale ma duże oczka
teraz mi się tak przypomniało jak pisałyśmy na wizażu w nocy z 15 na 16 września że coś się zaczyna dziać, ze chyba to już to no i tak faktycznie było a tamlin bodajże tej nocy do szpitala jechała
Jaśko Edytowane przez weronika_91 Czas edycji: 2013-01-14 o 23:38 |
|
|
|
#2175 |
|
potworkowa
|
a jeśli chodzi o pielęgnację włosów, to polecam szampon Radical
bo pięknie oczyszcza i wypłukuje wszystkie silikony, które są w zwykłych szamponach u mnie w sumie jakby mniej już na szczotce ![]() co do suplementów.. trzeba czytać skład, merz special niestety z dobrego leku zamienił się w drogi suplement diety o dużo uboższym składzie, za tą cenę można kupić coś dużo lepszego... więcej tutaj - http://www.wlosomania.pl/merz-spezial-nowy-sklad/ |
|
|
|
#2177 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
duży chłopakCytat:
---------- Dopisano o 23:33 ---------- Poprzedni post napisano o 23:29 ---------- Cytat:
Ja do mycia mam Alterre. Generalnie jakiś czas temu pozbyłam się wszystkiego z slsami, parabenami itp. Nawet pastę do zębów znalazłam bez tych specyfików. ---------- Dopisano o 23:50 ---------- Poprzedni post napisano o 23:33 ---------- Cytat:
|
||||
|
|
|
#2178 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2179 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2180 |
|
Wtajemniczenie
|
alliyah avocado mówisz? kurcze tylko wątpię, że dostane je gdzieś tutaj. Jeszcze zamkneli mi sklep ze zdrową żywnością który miałam pod nosem.
![]() Iwa zobaczę co da się zrobić. Tylko musiałabym wkleić jakies zdjęcie "przed" a dawno nie robiłam sobie zdjęć. A i nie licz na jakieś spektakularnie krótkie. Miałam do połowy pleców, a teraz są do ramion. zaznaczam, że sama obcinałam ![]() ---------- Dopisano o 00:24 ---------- Poprzedni post napisano o 00:23 ---------- zaraz coś wyślę na maila. na golasa mam być? |
|
|
|
#2181 | |
|
potworkowa
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2182 |
|
Wtajemniczenie
|
Wysłane przed i po
![]() ---------- Dopisano o 00:51 ---------- Poprzedni post napisano o 00:49 ---------- Oj to już nie to co kiedyś ![]() cholercia ale późno. a jeszcze posprzątać muszę
|
|
|
|
#2183 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
na zdj.wydaje się być duży ale w rzeczywistości on się mieści w niego na styk :p a na metce rozm. 74/80Cytat:
![]() trzymam Cytat:
kurcze weronika aż mnie ciarki przeszły jak to napisałaś :p przypomniałam sobie cały poród i to wszystko hihi noo Mateusz Tamlin z tego samego dnia co Szymon pamiętam tamte akcje i wiadomości na wątku ehh ![]() poza tym.. Tamlin już w czwartek nasi chłopcy kończą 4 mce i wchodzą w 5ty spadam spać bo już 1:00 dochodzi... a rano pobudka na pisanie pracy (dobrze że jest mój kochany TŻ i może się małym zaopiekować w tym czasie), potem przerwa na załatwienie spraw (zdj RTG zębów musze zrobić bo byłam dziś u dentysty i nawet nie śmiem się chwalić ile do roboty jest - w tym ósemki chyba do usunięcia), szczepienie Szymka i farbowanie moich włosów - etap blond podejście II i potem znowu naukadobranoc
|
|
#2184 | |
|
potworkowa
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2185 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 01:06 ---------- Poprzedni post napisano o 01:04 ---------- o cholercia, ale mi teraz komplement sprzedałaś.... Przyznać się jaką masz wadę wzroku???
|
|
|
|
|
#2186 | |
|
potworkowa
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2187 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć. Jaś coś ostatnio nie może dospać. Wstaje o 7.00 i zabawiajcie mnie.
Szymonek jest śliczny i te duże oczyska Katiem bardzo ładnie wyglądasz zarówno przedtem jak i teraz. ![]() Brawo dla wszystkich dzieciaczków za osiągi ![]() A za dzisiejszych szczepionkowców trzymamy kciuki
|
#2188 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć
chyba jestem tu dziś rannym ptaszkiem Cytat:
Nie wysypało jej. |
|
|
|
|
#2189 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() u Nas dzisiaj -11 ![]() a musze jechać do sklepu kupić Fabiankowi kilka bodów na dł rękach na 68 i do dwóch lumpów zobaczyć co mają dla mamusi ![]() tylko ja nie umiem w Nich nic znaleźć bo praktycznie tam nie chodze i zawsze mam problem . Więc dzisiaj zajrze dopiero wieczorkiem albo popołudniu .Muszę ogarnąć mieszkanko,pomalować się i jechać ![]() Fabiś śpi a Gracjanek wcina naleśnika ![]() a ja delektuje się kawą ![]() Kasiam tego kremu nie używam ale melczko do Ciała z hipp używamy i jest ok ![]() Katiem lece podziwiać ![]() co do fałdek u maluchów to pamiętajcie,że one to zgubią jak zaczną raczkować czy chodzić
|
|
|
|
#2190 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Dziewczyny jakieś pół godziny temu wyciągałam Maję z kołyski i coś mi w plecach przeskoczyło i ledwo chodzę, nie wiem jak ja dzisiaj będę się Nią zajmowała Kurde, mega boli!
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:44.

No Boczuś jak nic. Ale odchudzać go nie kazała.
Nigdy nie czytałam erotyków, ale mam chęć teraz 

wszyscy w trójkę nieźle się przy tym uśmialiśmy, zastanawiam się tylko skąd tego taka ilość w takim malutkim człowieczku....

po raz 3 mam nadzieję że ostatni...