|
|
#2161 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz. I
Cytat:
czemu tak późno ?? widziałam często, że nas podczytujesz Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#2162 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz. I
Cytat:
no i cały czas ujeżdżał tekst -a gu,gi słodkie to jak próbuje coś z siebie wydobyć układając przy tym śmiesznie dzióbek. O właśnie znowu mi coś tłumaczy
|
|
#2163 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
szacun Cytat:
a jak go mam na łóżku to kontroluje sytuacje na leżaka ![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#2164 |
|
Zakorzenienie
|
Ale u mnie zamieć śnieżna
Gdzie jest ta wiosna??? A no i witam nowa mamę ![]() Widziałam że nas podczytulecie... W sumie to zostało jeszcze kilka które nadal pozostają w ukryciu Może też się odważą ujawnić?
Od 20.04.2007r. Razem. Od 11.08.2012r. Żona. Ur. 23.01.2013 "Dla Ciebie moje serce bije,tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło" KosmetyczneSzaleństwo 7DniTygodnia Edytowane przez mala_19kw Czas edycji: 2013-03-19 o 08:13 |
|
|
|
#2165 |
|
Zadomowienie
|
hejka koszmarna noc minela .. ok 2 obudzilam sie na siku i bol dalej masakryczny ... przerazilam sie ze nie minelo jeszcze .. na szczescie o 3 jak mala na jedzenie wstala juz przeszlo ... dola mam teraz ze mala karmilam po lekach ale nie dalam rady przetrwac tego bolu bez nich ...
przeraza mnie wizja ze zlapoe mnie ta kolka jak bedziemy same i nikt nie przyjedzie mi pOmoc
|
|
#2166 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Jej co za pogoda, wstrętne wiatrzysko!
Witam kolejna mamusie Lubcia, Basia, trzymam kuciuki za szybki powrot do zdrowia. Cytat:
Cytat:
A Domisiowi powtarza to codziennie. I tez go tuli i całuje. A jaki rozczarowany jest, jak wroci z pracy, a mały spi i po jedzeniu znow od razu usypia martwi sie, ze Synus tatusia nie widzi.Cytat:
teraz sie z tego smieję
|
|||
|
|
|
#2167 |
|
Rozeznanie
|
Hej mamuśki, nadrobię Was wieczorkiem, a teraz lecę do fryzjera.
![]() |
|
|
|
#2168 | |||||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
Nie mogę dupki domyć tym wcale dobrze. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
nie wiem, jak szybko, przewaznie pierwsza zasypiam.Cytat:
![]() Cytat:
--------------- rany boskie, jaka noc;/ rozpaczliwy płacz mama mama, co chwilę coś bolało, a to noga, reka, pupa, głowa, w końcu ibum dałam, wierciła się, stękała, kupę chciała ale nie szło, no masakra nie miała zatwardzenia, podejrzewam, że efekt pyrantelu (odrobaczałam), we wrześniu to samo było, normalnie mogłam egzorcystę wzywać |
|||||||
|
|
|
#2169 |
|
Zakorzenienie
|
ale nas przez noc zasypało, aż drzwi otworzyć nie mogłam . odśnieżyłam tylko schody i chodniczek i się zmachalam jak głupia! No i gdzie ta cholerna WIOSNA!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!! Od razu humor mam do bani. Jeszcze musze podjazd odsniezyc bo mój ojciec ma przyjechac i nie będzie miał gdzie stanąć! a ja o wyjeździe garażu mogę zapomnieć, no chyba że poświęcę 2 h na odśnieżanie :/
|
#2170 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny a jak uzywacie tych nawilazajacych chusteczek to maluchy nie protestują na ich zimno?? Ja uzywalam ich chyba ze dwa dni w szpitalu a potem przerzuciłam się na zwykłe płatki bawełniane+ciepła woda z mydłem szary jelen. I jest super, mały lubi przebieranie i na pupie nic się nie pojawia.
Kiedy mozna się spodziewać pierwszego świadomego usmiechu u maluszka i pierwszego gugania?? Moj dzis konczy 5 tyg i usmiecha się tylko przez sen. Czekam i czekam...
|
|
|
|
#2171 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a draze kokosowe tez uwielbiam Cytat:
![]() Cytat:
witamy i blogerke oczywiscie tez witam i nadrabiam dalej
|
|
#2172 |
|
Zakorzenienie
|
---AgA--- dogadamy się, bo ja skończyłam matematykę
ścisłe umysły z nas
|
|
|
|
#2173 |
|
Konto usunięte
|
A kysz, siły nieczyste, jak tak można w ogóle, matematyka, fizyka, wstyd!
|
|
|
|
#2174 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() buhha ani mi nie mow Cytat:
Nie ma jak wsparcie rodziny! Cytat:
|
|
#2175 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Hej!
Cytat:
Cytat:
swietne ciuszki, a ten pierwszy zestaw z kamizelka miodzio! Cytat:
Cytat:
Cytat:
ja kupilam przed chwilka usztywniany cyckonosz z allesa, na chrzciny, co by przy gosciach nie swiecic plecami z dwoch stron |
|||||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2176 | |||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
nie ma na to jakiejs rady? bedziesz tak cierpiec i cierpiec? Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
ja platki+woda stosuje zawsze rano jak myje malego po nocce no i zawsze jak zrobi kupencje hmmm, nie pamietam dokladnej daty ale mysle ze na dniach mozesz sie spodziewac takiego usmieszku ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() szacun kobieto!!!! |
|||||||||||
|
|
|
#2177 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam z rana, nocka dziś ładna jeśli chodzi o Blankę, gorzej ze mną...
Słuchajcie co ja mogę wziąć na suchy oskrzelowo kaszel? Normalnie aż mnie dusi ,Blanka się boi jak mnie atak złapie a do tego tak mi zimno :-( Jeśli chodzi o ketonal to mi w szpitalu dawali po cc i przy wpisie receptę dostałam na to. Mówili że ketonal i paracetamol to jedyne leki które można przy kp |
|
|
|
#2178 |
|
Zakorzenienie
|
takiego posta ładnego machnęłam i mi wcięło
Szaja, Debrah, można chustę prasować żelazkiem z parą czy parę lepiej odpuścić??? Boję się strasznie, że przez te moje plecy nie będę mogła nosić okruszka, teraz 2 min go bujałam na stojaka bo nie mógł spać miśko i szczerze mówiąc plecy mi prawie pękły ---------- Dopisano o 09:48 ---------- Poprzedni post napisano o 09:47 ---------- Lenova, a do lekarza nie masz jak się wybrać???
|
#2179 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;39849093]A kysz, siły nieczyste, jak tak można w ogóle, matematyka, fizyka, wstyd!
[/QUOTE]Przepraszam ![]() ![]() Ale numer! Blanka charczała strasznie więc mama rozpoczęła akcję "oczyszczanie noska". Psiknęłam wodą morską donoska, odczekałam chwilkę i wzięłam gruszkę w rękę (nie dorobiłam się jeszcze fridy ) i wyciągnęłam meeega długiego glutka. Nigdy takiego nie widziałam więc go zmierzyłam - 12 cm!!
|
|
|
|
#2180 |
|
Wtajemniczenie
|
hej, hej, hej ..
mlody mi przespal po kapieli jednym ciagiem 6 godzin po tym jak dalam mu porcje 150 ml .. wiem ze to pewnie szybko znowu sie nie powtorzy ale jaa jestem szczeeesliwa ))
|
|
|
|
#2181 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale przez pierwszy miesiąc byłam pewna, że nigdy więcej...Cytat:
Już nie mogę się doczekać piwa, a najlepiej z soczkiem malinowym Moja też się tak budzi, ale przynajmniej jedno spanie ma 3 godzinne. W ogóle to Domcia zasypia tak ok 20, później jak się budzi to possie i zasypia od razu. Następne budzenie wyglądało by tak samo, ale muszę ją przebrać, więc trochę się rozbudza i muszę ją lulać, bo inaczej nie zaśnie. Trwa to od 15 min do godziny. A potem to już śpi niespokojnie i wstaje różnie - czasm o 5, a czasem, tak jak dziś, o 7. Aga witaj fewcia gratulacje! Też mam gruszkę, ale średnio mi idzie wyciąganie nią glutków ![]() ---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#2182 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kurna ale zasypało ja pierdziele. Musze wziac dzis samochod i jechac do miasta, a nie wiem jak później podjade do domu bo pod górke trzeba wjechać a ja mam już letnie opony
|
|
|
#2183 |
|
Zakorzenienie
|
Domcia już się wyspała - pospała całe 15 minut
![]() U mnie też śnieg sypie, wiatr wieje - zima w pełni
|
|
|
|
#2184 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dawaj go do ksiegi ginesa! ![]() nooo, u nas caly czas sypie, do tego paskudny wiatr, brrrrr. mialam kupic se jakis stroj na chrzciny ale chyba rozsadniej bedzie wydac te pieniadze na jakas porzadna czapke i rekawiczki
|
|
|
|
|
#2185 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a ta zima mnie tak cieszy normalnie <3 wiem ze w mniejszosci pewnie jestem ale ciagke jeszcze nie nacieszylam sie sniegiem.. i mam cicha nadzieje ze wielkanoc jak rok temu uda nam sie spedzic w gorach i ze pozjezdzam chcoiaz kilka razy |
|
|
|
|
#2186 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
co do okazywanie miłości swoim pociechom, to mój tż wczoraj pierwszy raz był w pracy (wcześniej miał zwolnienie tą opiekę nad żoną w połogu), jak się Mały obudził, wziął go na łóżko, zaczął przytulać, całować a jak chciałam się dosiąść to powiedział, że ja go miałam cały dzień i że teraz jego kolej na przytulanie ![]() Kubusiowi strasznie ropieją oczka, przemywaliśmy solą fizjologiczną, wodą przegotowaną, esencją herbacianą, świetlikiem, wczoraj małżon poszedł do lekarza, żeby coś doradził, przepisała mu antybiotyk w kropelkach, jak mi go szkoda,jak muszę mu te kropelki aplikować ![]() czy któraś też miała taki problem z oczkami? ahaa i mam takie pytanko w czym karmicie swoje Maluszki, chodzi mi karmienie piersią?
Edytowane przez nancykenator Czas edycji: 2013-03-19 o 10:24 |
|||||
|
|
|
#2187 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2188 |
|
Zakorzenienie
|
blogerka dzięki
|
|
|
|
#2189 |
|
Zadomowienie
|
fewcia mam szybkie pytanie odnoście PIT-a czy w 2013 roku (teraz) można złozyć zeznanie podatkowe za 2011 jeśli się tego nie zrobiło wcześniej? W zeznaniu tym dochód wynosiłby 0 zł.
|
#2190 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
juz sie nie moge doczekac.Cytat:
Cytat:
W czym karmimy-chodzi o ubranie? ![]() Edit. Ostatnio znalazłam tez w necie, ze dobrym sposobem na takie ropiejace oczko jest zakroplenie mlekiem matki.. moze warto sprobowac
Edytowane przez scotasia Czas edycji: 2013-03-19 o 10:42 |
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:14.

czemu tak późno ?? widziałam często, że nas podczytujesz 

szacun 

Ja dziękuję za takie chusteczki, jeszcze jakieś odparzenie się małej zrobi na pupci, ja będę chciała ją wytrzeć, i co? Będzie ją bolało.