|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2161 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2162 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ten szampon tylko 4zl ![]() ![]() tez daje lisc laurowy i ziele angielskie... pietruszki ani koperku nie bo ja i tz nie lubimy. a cebuli nie daje bo zupa szybciej kiśnie a ja gotuje na 2-3 dni ![]() ---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:52 ---------- Cytat:
![]() mowilam? ![]() bylam na pierwszej przymiarce kiecki slubnej z tz ![]() bedzie piekna ![]()
![]() |
#2163 |
Zakorzenienie
|
Blondyny zajrzyjcie wiecie gdzie...
|
![]() ![]() |
![]() |
#2164 |
Zakorzenienie
|
aha ja swoja pollene kupilam w sklepiku osiedlowym "odido"(taka siec)
czeko lece ![]()
#2165 |
Wtajemniczenie
|
"Adoptując jednego psa nie zmienisz całego świata, ale zmienisz świat tego psa" Zapuszczam włosy: było (styczeń '13)-40cm ![]() jest (październik'13)-50cm ![]() będzie-55cm ![]() Farbuję: wella koleston 12/89 |
![]() ![]() |
![]() |
#2166 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Bunny byłam dzis u fryzjerki , która robi u mnie na farbach Alfy i Joico. Chciałam sie jej zapytać jak odcienie 8.21 i 8.1 wyjdą na włosach i stwierdziła że na moim miejscu nie robiła by bo ewidentnie wyjdzie mi zielony odcień włosów. Proponowała abym kładła coś ciepłego :/ No i teraz jestem w kropce..... Wymyślisz mi coś np elgon 9.23 jasny bezowy blond lub 8.23 9mk jasny czekoladowy blond 8 jasny blond
Walka o długie włosy .... Edytowane przez 7Paulina7 Czas edycji: 2013-07-02 o 19:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2167 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2168 |
Zakorzenienie
|
Farbowałam sie ostatnio znowu Londą
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2169 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() do rosołku u mnie to tylko cebulka przypieczona i czosnek ![]()
blonding ![]() ![]() było - 1 czerwiec 2013 -36 cm jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm po podcięciu 5 marzec - 47 cm CEL 60 cm ![]() aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2170 |
Zakorzenienie
|
Jestem już, jestem, zaginęłam w akcji chwilowo, ale tyle się u nas dzieje
![]() A więęęc co z brzuszkiem, no rośnie, nie da się ukryć ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 11 lipca idziemy na comiesięczną wizytę u gina i zobaczymy jak wszystko u niego, ile podrósł i czy wszystko ok. Mam nadzieję, że tak, bo jak zawsze przed wizytą chodzę poddenerwowana ![]() Ogólnie zaczynam czuć się chyba coraz lepiej, mam więcej energii, już właściwie rzadko kiedy sypiam w ciągu dnia ![]() ![]() ![]() Znowu chodzę na zakupy, więc to też znak, że się polepsza ![]() ![]() ![]() ![]() dzisiaj dorobiłam się w końcu większego, "złotego" zegarka, myślałam nad nimi chyba za 3 miesiące i w końcu dzisiaj i Rodzice i TŻ powiedzieli, że mam jechać i sobie kupić, bo już chyba mieli dość ględzenia ![]() ![]() ![]() http://www.apart.pl/pl/zegarki,c,2,Elixa,2985 Ah no i wózek też już wybrałam ![]() ![]() http://www.bobowozki.com.pl/product_...oducts_id=1068 to z takich pierdół ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2171 | ||||||
Zakorzenienie
|
Spac nie moge od 3
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Ost na urodziny wypiłam 1,5 rozowego Carlo Rossi ![]() Cytat:
![]() I jak sukienka wyglada? Tż zadowolony? Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Ciesze sie,że juz lepiej sie czujesz, Twoj stan sam w sobie jest wielkim wyzwaniem dla organizmu, a jeszcze jak sie jakies dodatkowe dolegliwosci to juz calkiem. Wozek wyglada na praktyczny ale ja sie na tym nie znam ![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2172 | |
Magda ;)
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Zegarek śliczny ![]() ![]() Ciocia Princesska domaga się zdjęć zakupów i brzuszka ![]() ![]() Bunny i jak kiecuszka? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2173 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Shizaxa moje włosy pozazdrościły twoim i też się domagały oczyszczenia. Może rzeczywiście te najprostsze szampony są najlepsze ![]() Kitka fajny ten zegarek ![]() ![]() Czekam na Toje fotki w ciążowych ciuszkach ![]()
#2174 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tzn wiedzialam ze idzie tam serek ale dokladnego przepisu nie znalam ![]() Cytat:
![]() ![]() Czekamy na zdjecia sukienek i brzucholka ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Edytowane przez exclusivee Czas edycji: 2013-07-03 o 07:31 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2175 |
Zakorzenienie
|
Odp: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV
Kylie zdjec nie mam, dopiero zaczynają mi robic, bo tak to jak mam ciuchy to ledwo widac, musi byc cos przylegajacego do ciala.
Maxi sexi juz nosilam ze dwa razy i super mi w niej bylo, nawet w te upaly ![]() A wozek praktyczny bardzo, chociaz jeszcze dwa inne mi sie podobają i tak w sumie sama nie wiem ![]() Princesska wszystkie te zegarki sa zwykle stalowe, Korsy chyba tez, przeciez nie zlote, bo by kosztowaly tyle co Rolex zapewne ![]() Jak mnie TZ obfoci to cos wrzuce tam do nas ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez kitkulka Czas edycji: 2013-07-03 o 07:37 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2176 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2177 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV
Cytat:
Mi wszyscy mowia, ze na te kola mam nie zwracac az takiej uwagi. Tzn. Mowia ze ten stokke smiga az milo, ale wlasnie ze urodze zima to moze cos z wiekszymi. Ale mowia ze co mi z tego, jak bedzie duzo sniegu to kazdy wozek mi utknie w zaspie... A tak naprawde z tak malenkim dzieciaczkiem to na ile bede na dwor wychodzila z tym wozkiem? 20 minut? Pol godziny? Jak bedzie wielki mroz to i wcale... Pod tym wzgledem wolalabym rodzic wiosna ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2178 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kitus najlepiej jakbys sie przejechala do jakiegos sklepu z wozkami i pojezdzila po sklepie zebys wiedziala jak sie prowadzi. Oczywiscie do wagi wozka dodaj sobie te 3-4kg na poczatek, no a potem wiadomo ze wiecej ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:55 ---------- Poprzedni post napisano o 08:49 ---------- Poza tym wez na poprawke ze jesli El jest dalej rozkopany to takie male kolka sobie nie poradza jesli na drogach sa jakies dziury etc. Radzilabym Ci brac cos wiekszego na teraz, na wiosne jak dokupisz spacerowke to zawsze bedziesz mogla wziac cos z mniejszymi kolami ![]() Edytowane przez exclusivee Czas edycji: 2013-07-03 o 07:52 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2179 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV
Kiteczko fajnie ze juz coraz mniej dolegliwosci ciaziwych, niedlugo maly zacznie sie ruszac;-) z wozkami i innymi takimi rzeczami nie pomoge, sama bede sie radzic jak bede w ciazy
![]() dzis mamy z tz 3rocznice skubu, dostal pizze w ksztalcie serca na sniadanie bo po nocce jest ![]() ![]()
"Adoptując jednego psa nie zmienisz całego świata, ale zmienisz świat tego psa" Zapuszczam włosy: było (styczeń '13)-40cm ![]() jest (październik'13)-50cm ![]() będzie-55cm ![]() Farbuję: wella koleston 12/89 |
![]() ![]() |
![]() |
#2180 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2181 |
Zakorzenienie
|
Ex bylam w smyku megastore ale mieli tylko Quinny i jezdzilo sie naprawde super, bardzo zwrotny. Innych nie mialam możliwości wyprobowania i wiem ze tak bylo najlepiej, ale nigdzie tych wozkow stacjonarnie nie moge znalezc, sa dosc drogie, wiec najczesciej trzeba je zamawiac do sklepu zeby od razu kupic
![]() A po El za duzo jezdzic nie bede, bo przeciez juz mieszkamy w Gd ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#2182 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() i cudownie ze u was wszystko dobrze ![]() ![]() Cytat:
![]() a sukienka... ![]() ![]() ![]() tyle ze zmienilysmy koncepcje lekko ze te marszczenia mi robia duza pupe to zrobimy dol na bombke i wtedy marszczenia ciut siada ![]() teraz mam przymiarke na 23 i odbior na 30 lipca ![]() Cytat:
![]() a dzis jade do dziadka walczyc z cholerna pralka ![]() ma serwis przyjechac na ogledziny ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2183 | |
Zakorzenienie
|
A jesli chodzi o wlooosy to mam mega odrost, naprawde spory
![]() I najlepszy szampon dla mnie to ostatnio Pinio, znowu do niego wrocilam jakis czas temu i jest naj ![]() Bunny i nigdzie nie moge znalezc tej lekkiej Syossa ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 09:13 ---------- Poprzedni post napisano o 09:11 ---------- Cytat:
![]() ![]() Wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy slubu ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2184 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2185 |
Zakorzenienie
|
Mam spontaniczny plan z tż
![]() o 3 nad ranem jedziemy nad morze żeby zdażyć na wschód słońca ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2186 |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV
|
![]() ![]() |
![]() |
#2187 | ||
Zakorzenienie
|
Siedze wlasnie z farba na glowie
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2188 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() sprobuj nowa niebieska isane- tez jest leciutka ![]()
![]() |
#2189 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Nie pozostaje m nic innego jak odwiedzic dzisiaj Odido ![]() Powodzenia z pralka, nie denerwuj sie na zapas ![]() Cytat:
![]() ale taka eskapada dobrze nam zrobi ![]() dziekuje ![]() czym farbujesz szogunie ![]() ![]() Princesska przez Gw bede jechac, zapukac do Ciebie o 6 rano ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2190 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Ja tak na szybko z komorki, z zapytaniem do bunny ![]() Pozniej napisze z kompa moje spostrzezenia odnosnie wozkow,bo widze,ze jest temat ![]() ![]() Bunny, chce zamowic clipy z cosmoshop- myslisz ze kolor 613 bylby dla mnie odpowiedni? Bo jak na moje oko to 60bedzie zbyt jasna,bialawa? Dzieki za odp z gory,bo chce juz kliknac ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:20.