|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Jaki tytuł dla 14 części Mamuś lipcowo- sierpniowych? | |||
Mamusie lipcowo- sierpniowe 2013 cz.14! |
![]() ![]() ![]() ![]() |
4 | 10,81% |
Skurcz, skurcza skurczem pogania- Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! |
0 | 0% |
Dolegliwości różne mamy, ale ostro się trzymamy- Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! |
1 | 2,70% |
Brzuszki rosną że ho ho, skurcze bolą, że ojoj- Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! |
0 | 0% |
Skurcze łapią, brzuchy skaczą, jeszcze dzieci nam nie płaczą- Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! |
2 | 5,41% |
Do porodów się zbliżamy, będą z nas wzorowe mamy- Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! |
6 | 16,22% |
Trwa już wielkie odliczanie-która pierwsza mamą zostanie? Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! |
3 | 8,11% |
Porodówka wizją kusi - lecz poczekać jeszcze musi- Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! |
2 | 5,41% |
Jeszcze w dwupaku wszystkie człapiemy-już niedługo się rozpakujemy-Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! |
2 | 5,41% |
Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! |
17 | 45,95% |
Głosujący: 37. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2161 |
Zakorzenienie
|
Odp: W prawo,w lewo lata brzuszek - to nie samba,to maluszek! - Mamy VII-VIII 2013 cz
Ok to daj jej cynka co i jak.Sciskam Cie mocno.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#2162 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: W prawo,w lewo lata brzuszek - to nie samba,to maluszek! - Mamy VII-VIII 2013 c
Oliath- jedź nie czekaj i koniecznie daj znać, bo się będziemy zamartwiać o Ciebie i Lili
![]()
#2163 | ||||||
Zakorzenienie
|
Dot.: W prawo,w lewo lata brzuszek - to nie samba,to maluszek! - Mamy VII-VIII 2013 c
dziękuję
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
mój to sam zaproponował spisać i zrobić foty co od kogo dostaliśmy, żeby potem wiedzieć w razie jakby się przyszło oddawać co od kogo Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
daj znać jak tam u Ciebie, w szpitalu jesteś ? ---------- Dopisano o 07:00 ---------- Poprzedni post napisano o 06:59 ---------- Dzień dobry ![]() Chyba będzie u mnie dziś padać, jakoś tak brzydko. słonko zniknęło ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2164 |
Zakorzenienie
|
U mnie słonko piękne. Zaraz budzę Małgosię do przedszkola.
Oliath i jak tam? Obrazić za smsa się nie obrażę, aczkolwiek wolałabym cię widzieć tutaj. Kurza twarz przeleciała mi koło nosa jeszcze jedna fajna licytacja, ale najnormalniej w świecie zapomniałam o niej! ![]() Wczoraj wieczorem miałam spięcie z meżem i to pewnie przez to. Dziś na 10:50 wizyta. Trzymać kciuki!
#2165 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Oliath: jak sytuacja? Dzoan: nie przejmuj się..facetow ten temat jakoś mocno nie interesuje...moj tylko spojrzał stwierdził no fajne i poszedł czymś innym się zająć....niech poczeka aż maleństwo sieuridzi wtedy będzie miał porządek ![]() O 2 Igor obudził mnie kopniakami i do tego zaraz wielka zgaga (nr 4 w życiu). Okazało się ze moje dziecko nie lubi jak jem na noc a także jak jem za wcześnie (jak wracaliśmy od teściów o 4rano ostatnio i przed podróżą coś zjadłam toteż była masakra).. Pomeczylo mnie godzinę,ale stwierdziłam zenapije się zimnego mleka bo gorzej i tak bycniemoglo ona szczęście przeszło na tyleze mogłam się położyć a potem i zasnąć...
#2166 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mela jakby co to za jakiś czas może napiszesz do Oli co tam z nią , jak się sama nie odezwie |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2167 |
Zakorzenienie
|
Mela: kciuki zacisniete
![]() |
#2168 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Oliath, jejku może to kwestia emocji wózkowych? Mam nadzieję, że dziś siętu do nas odezwiesz, trzymamy mocno kciuki ![]() Madi za rok na USG z nowym dziecięciem w brzuchu ![]() ![]() Misiaczka chodzę do dwóch bo: jeden to fachowiec od USG, drugi to mój gin prowadzący ciąże, który nie ma USG, tzn. mogłabym pewnie u niego w szpitalu robić, ale ten pierwszy ma super sprzęt i jest bdb fachowcem od tych wszystkich pomiarów itd. W tym tygodniu zbiegły się obie wizyty, troszkę może zaplanowane kolejnością, żeby gin prowadzący miał wyniki usg ![]() ---------- Dopisano o 07:23 ---------- Poprzedni post napisano o 07:22 ---------- Mela kciuki zaciskamy! |
![]() ![]() |
![]() |
#2169 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Dawaj znać jak się sprawy rozwinęły! Trzymam kciuki, będzie dobrze ![]() Trzymam! ![]() Witam się i ja! Coś spać mi się kompletnie nie chcę, to co się męczyć będę ![]() ![]() Gratuluję tygodni i trzymam kciuki za wizytujące ![]()
![]() |
#2170 | ||||||
Rozeznanie
|
Dzień dobry
![]() U mnie słonko od rana. Nie śpię już od 5.30 ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Trzymam kciuki za siostrę! Cytat:
![]() Trochę zamieszanie było ale jakoś się oswoili. Jej mąż biegał po mieście i kupował nową wyprawkę co by jego syn w koronkach i różach nie spał ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() No i do Tż się śmieję że teraz to pójdzie w odstawkę bo będę miała jego lepszy , młodszy wypasiony model ![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;40832640] Ja też mam focha na TŻa. Przychodzi z pracy i tylko rzuci, że "było OK, nudy" czy coś. A jak przychodzi co do czego, to jest, że ja go nie słucham, ja się nie interesuję. Jak ja mu umiem pół godziny opowiadać o mojej fascynującej wyprawie do Tesco, a on o całym dniu pracy jest w stanie powiedzieć "nic się nie działo", to sory...... No i ostatecznie ja siedzę wieczorem i gapię się na seriale, on gra, bo nie mamy o czym gadać :/ Przecież wszystkie moje wyprawy na targ po chleb już streszczone :/ [/QUOTE] Chyba Cię rozumiem. Ja jakoś z moim też ostatnio kontaktu nie łapie. Wiem że ma prace i te swoje treningi, ale wkurza mnie jak sie go o coś pytam a on mi tak właśnie zdawkowo odpowiada, że ok, w pracy luz, nic nowego, ja do niego gadam i gadam, coś mu mega ważnego opowiadam co dla małego znalazłam, albo co tam jeszcze trzeba a on mi "aha" alkbo "ok" "fajnie" Szlag mnie trafia normalnie i gapi się w tv albo lapka. A jak mówie że mało zainteresowany to wielkie oburzenie i że przecież ja i tak zrobię i kupie co tam będę chciała ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mam nadzieję że dzisiaj lepiej, daj znać jak będziesz mogła. Zdrówka kochana ![]() Kciuki zaciśnięte. Za Ciebie i wszystkie dzisiejsze wizyty i inne okazję ![]()
![]() |
#2171 |
Zakorzenienie
|
hej!Siedze po wypiciu glukozy, niedobrze mi jak cholera i slabo...
Czekam na wiesci od Oliath :/ Oby dobre |
![]() ![]() |
![]() |
#2172 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 07:46 ---------- Poprzedni post napisano o 07:43 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 07:47 ---------- Poprzedni post napisano o 07:46 ---------- Oli wracaj z dobrymi wiadomościami ![]() ---------- Dopisano o 07:47 ---------- Poprzedni post napisano o 07:47 ---------- Oli wracaj z dobrymi wiadomościami ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2173 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny!Od 3 dni próbuje was nadrobić,ale w końcu tylko szybko was przeleciałam i postanowiłam sie odezwać bo mnie w końcu wykreślicie z wątku.A ja poprostu nie wiem jak się wbić w wasze rozmowy.Pogoda u nas dziś przedziwna- już 17 st jest a wiatr taki że łepek urywa.Trzymam kciuki za wzytkie wizyty dzisiejsze.Oliath mam nadzieje,że wszystko się uspokoiło i dasz znać że wszystko o.k!Miłego dnia!
#2174 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Mój Glucior tydzień później ważył 1900 i powiedzieli, że typowy średniak ![]() Powodzenia ![]() Oliath ![]() Nie wiem czemu reszty nie zacytowało?! Co do płci to my nie mamy problemu... na 100% będziemy mieć małe Gluciątko ![]() No i już z Sierścią po spacerze ![]() 5km nie nasze ![]() Zupa dochodzi, pralka kończy prać kocyki i wrzucam firanki ![]() Potem umyję okna i Tż powiesi firaneczki i będzie w końcu pięknie w dużym pokoju ![]() Zostaną tylko tetrówki do wyprasowania i Gluciątko będzie miało w końcu coś czystego ![]() Bo u Gluciora mamy mały ☠☠☠☠☠☠☠nik w tym momencie ![]()
![]() |
#2175 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
miałam tak w pierwszej chwili i oddechy pomogły i jak możesz to wyjdź na powietrze lub usiądź koło otwartego okna |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2176 | |
Konto usunięte
|
Odp: Dot.: W prawo,w lewo lata brzuszek - to nie samba,to maluszek! - Mamy VII-VIII 2
Hej!
Dziewczyny gratuluję Wam udanych wizyt wczoraj!!! Czytałam o wszystkich, ale już wieczorem nie miałam siły pisać. Ładne już mamy dzieciaczki ![]() Trzymam kciuki za dzisiejsze!!!!!!!!!!!!!!! !! I jak ktoś dzisiaj kończy jakiś tydzień to brawo ![]() Oliath - daj znać, co tam u Ciebie. Martwimy się ![]() Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 Czas edycji: 2013-05-16 o 06:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2177 |
Zakorzenienie
|
Oli wracaj z dobrymi wiadomościami
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2178 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie martw się ![]() ![]() ![]() En ![]() Wygląda na to, że tylko ja na tym wątku nie urodzę? ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:00 ---------- Poprzedni post napisano o 07:54 ---------- [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;40835201] No to u mnie identycznie. O rzeczach do Małego wcale nie mówię (tylko, że u mnie z trochę innych powodów), tylko daję rachunki, żeby spisał ceny (bo wszystko ostatnio spisujemy z powodu tych problemów z $ wiecznych). Ostatecznie mamy mało tematów do rozmowy :/ [/QUOTE] Ach te pieniądze... dostaliśmy zwrot podatku i miał iść na zakup stołu, ale bez stołu da się obejść, a ratę kredytu trzeba opłacić w terminie, więc dalej nie mamy stołu ![]() Ja tam też cały dzień nic nie robię, a jak Tż wraca z pracy to gębusia mi się nie zamyka i biedny nigdy nie może się wcześniej położyć spać bo zanim się nagadam to środek nocy ![]() A u niego też zwykle "nic nowego" ![]() Bo zawsze zapomnę ![]() ![]() ![]() ![]() Ps. Tż widząc moje wczorajsze prasowanie stwierdził, ze on wyprasuje Glutowi te tetrówki ![]() ![]() I tak tego nie zrobi bo ciągle go nie ma w domu (pracuje od 6 do 20 z przerwą dwugodzinną na obiad), ale i tak, że wpadł na taki pomysł to pochwalić musiałam! ![]()
![]() |
#2179 |
Zakorzenienie
|
Roxi: 3maj sie! oddychaj głęboko i zaczerpnij świeżego powietrza jak masz możliwość
kayka: nie przejmuj się, najpierw pisz do nas co u Ciebie, a potem nadrabiaj ![]() krysia: ta sytuacja z lodem i TZ - boska!:P Margoś: na to wygląda:P ---------- Dopisano o 08:05 ---------- Poprzedni post napisano o 08:01 ---------- Margoś: jakiś pomocny ten Twój mąż ![]() A z kasą to doskonale rozumiem, właśnie wczoraj rozkminialiśmy skąd weźmiemy na fotelik, bo do końca czerwca musimy zapłacić drugą ratę za aplikację a właściwie niewiele ponad to mamy na koncie oszczędnościowym.
#2180 |
Zakorzenienie
|
Nie mam płynu do mycia okien
![]() No nic będzie prasowanie ![]()
#2181 |
Raczkowanie
|
Kupiłam sobie wczoraj biały ser i rzodkiewki - nie wiem czy ruszyć doopsko teraz i zrobić sobie śniadanko, czy jeszcze poczekać trochę...
![]()
#2182 |
Konto usunięte
|
Odp: W prawo,w lewo lata brzuszek - to nie samba,to maluszek! - Mamy VII-VIII 2013 cz
Dziewczyny na DDTVN chłopak bez nóg fotografuje osoby, które się na niego gapią o 8.30.
Smutna sprawa, ale ja go rozumiem w 100% i też chyba zacznę tak robić. Naprawdę, w tym kraju jak ktoś nie wygląda jak szarak lub ma coś innego niż wszyscy - jakąś niepełnosprawność lub brzuszek - już stanowi obiekt, na który wszyscy się bezkarnie gapią. Myślałam, że to dotyczy tylko małych dzieci, ale skąd... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#2183 |
Raczkowanie
|
ej a w ogóle wczoraj dzwonił do mnie pan z firmy royal canin (karma dla psów) i zaprosił na akcję w niedzielę "rusz z kanapy 4 łapy"
![]() ![]()
![]() |
#2184 |
Zadomowienie
|
Dzien dobry brzuszeczki
![]() Witam sie dzis z wami chora ![]() Pociesza mnie to, ze dzis wizytujemy i wreszcie po 2 miesiacach zobacze mojego kochanego syneczka ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#2185 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: W prawo,w lewo lata brzuszek - to nie samba,to maluszek! - Mamy VII-VIII 2
Kallisto: zdrówka kochana! i 3mam kciuki za wizytę!
Margoś: a Ty już się zbierasz za wywoływanie porodu? Może mi się uda dzisiaj wziąć zmobilizować i z aparatem pójść w okolice na spacer. Mieszkam przy Parku Krajobrazowym, a niewiele spaceruję. Tyle że mój mąż nie lubi spacerów.. ![]()
#2186 |
Zakorzenienie
|
Cześć brzuchatki
![]() Od rana cały czas myślę, co tam u Oli. Mam nadzieję, że pojechali na IP, porobili badania a teraz sobie smacznie drzemie w domku...OBY!!!! Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty!!! Margosia bierzesz bidulka sierściuszka i ciśniesz po płyn:P |
![]() ![]() |
![]() |
#2187 |
Zadomowienie
|
OLI co z toba? Mam nadzieje, ze wsio dobrze
![]() ROXI trzymaj sie, oddychaj gleboko i bedzie dobrze ![]() EN nie nerwuj sie, pojdziesz do tego enelmedu, skontrolujesz szyjke i bedzie git ![]() ![]() Gratuluje wszystkich wczorajszych wizyt i trzymam kciuki za dzisiejsze! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#2188 |
Zakorzenienie
|
hej,
Ciekawe co u Oliath??? Słuchajcie ale sie wkur...., Otworzyli u nas media-expert i dziś o 7 otwarcie było. Dla pierwszycxh 50 osób była karta bonusowa o wartości 50zł. Tu jest gwiazdka i mały druk: Do zakupów o minimalnej wartosci 200zł. Promocja obowiązuje 16.05.2013r. Tż poszedł specjalnie pól godziny przed otwarciem. Kupił blu-reya za 189zł i patelnie tefal za 29,90, co dało łącznie waryość ponad 200zł, a baba w kasie, że to musi być jedna rzecz o wartości min. 200zł. Tylko nigdzie nie ma takiego zapisu to raz, a po drugie po wyjsciu dogadalismy sie z ciocią, która stała za nim przy kasie i nie kupiła jednej rzeczy za 200zł tylko kilka o tej wartości i dostała ten bon. A poza tym dawali nam do skrzynek bony o wartosci 10zł na zakupy powyzej 100zł. Tż dał im net bon, bo lepsze to niż nic, a baba w kasie olała to i nie odliczyła tej kwoty. Chociaż nawet gdyby brać pod uwagę jedną rzecz za te 100zł to przecież blu-ray kostzował 189zł. Idę dziś do gina na 14, a po jadę z tż do sklepu rozmawiać z kierownikiem. Nie podoba mi sie takie traktowanie klientów, do tego z pierwszego dnia. Banda złodziei i oszustów. Normalnie nigdy w zyciu nie skarżyłam na nic, ale dziś się mocno zdenerwowałam. Niby z jakiej racji jedni dostają te 50zł a inni nie. Rozumiem, że gdyby kasjerka powiedziała jest pan 51 osobą i nie dostaje pan. Zresztą to też nie możliwe, bo za tż osoby dostawały. |
![]() ![]() |
![]() |
#2189 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2190 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: W prawo,w lewo lata brzuszek - to nie samba,to maluszek! - Mamy VII-VIII 2
Cytat:
Przepraszam, już któryś raz to na wątku widzę, dlatego muszę napisać, że herbatkę pisze się przez H! Ja wiem, że pośpiech, że są dyslektycy i dysortografii, ale czasem mi strzela po oczach za bardzo. Przepraszam, to nie miało być podłe. Idę się golić.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:45.