|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Jaki tytuł dla 14 części Mamuś lipcowo- sierpniowych? | |||
Mamusie lipcowo- sierpniowe 2013 cz.14! |
![]() ![]() ![]() ![]() |
4 | 10,81% |
Skurcz, skurcza skurczem pogania- Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! |
0 | 0% |
Dolegliwości różne mamy, ale ostro się trzymamy- Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! |
1 | 2,70% |
Brzuszki rosną że ho ho, skurcze bolą, że ojoj- Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! |
0 | 0% |
Skurcze łapią, brzuchy skaczą, jeszcze dzieci nam nie płaczą- Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! |
2 | 5,41% |
Do porodów się zbliżamy, będą z nas wzorowe mamy- Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! |
6 | 16,22% |
Trwa już wielkie odliczanie-która pierwsza mamą zostanie? Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! |
3 | 8,11% |
Porodówka wizją kusi - lecz poczekać jeszcze musi- Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! |
2 | 5,41% |
Jeszcze w dwupaku wszystkie człapiemy-już niedługo się rozpakujemy-Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! |
2 | 5,41% |
Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! |
17 | 45,95% |
Głosujący: 37. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2101 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: W prawo,w lewo lata brzuszek - to nie samba,to maluszek! - Mamy VII-VIII 2013 c
Cytat:
Co do bólu przy kurczeniu się macicy, to ja nic nie czułam i ból na 100% nie jest aż taki duży. Cytat:
![]()
![]() |
#2102 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: W prawo,w lewo lata brzuszek - to nie samba,to maluszek! - Mamy VII-VIII 2013 c
Cytat:
![]() Chyba się wstrzymam z tym zakupem ![]() No ale jak nie elektroniczny to jaki? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2103 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:09 ---------- Poprzedni post napisano o 20:07 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2104 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie byłby dramat |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2105 |
Zakorzenienie
|
ja niewiem co bym zrobila w takiej sytuacji! i oby mnie to nie spotkalo .. tz mowi ostatnio jak zobaczyl wozek " a jak chlopczyk bedzie jednak ,to w takim fiolecie to nie bardzo" pozniej slyszalam o kocyku z mothercare "szary ladniejszy,nawet jak bedzie chlopczyk jednak to mozna przykrywac" itp bahahhahaha nie no prosze Zuza chce zeby zostala Zuza
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2106 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: W prawo,w lewo lata brzuszek - to nie samba,to maluszek! - Mamy VII-VIII 2
ja też biore teraz prewencyjnie raz w tygodniu clotrimazolum, bo juz brałam wszystko chyba w tej ciązy blee
|
![]() ![]() |
![]() |
#2107 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Poza tym moja wyprawka pasowałaby dla dziewczynki też ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2108 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Fajne rozwiązanie ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2109 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
zaznaczam że zawsze miałam niskie ciśnienie ---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ---------- Cytat:
![]() moja mama by sie chyba zapłakała, toż to ona tylko z dziewczynkami miała do czynienia ![]() Edytowane przez iwona335 Czas edycji: 2013-05-15 o 19:29 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2110 |
Zakorzenienie
|
dobra robaczki,lece musze isc zrobic kolacje bo mala mi tak dzis po zebrach dawala czadu ze mam dość i upodobala sobie prawa strone tzn bok moj i tak boli ze niewiem czym ona tam wali hahahahah :P
Dobranoc,smacznych kolacji i fajnych nocy bez wstawania do wc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2111 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: W prawo,w lewo lata brzuszek - to nie samba,to maluszek! - Mamy VII-VIII 2
Cytat:
Dziewczyny, ale miałam stracha! poszłam do wc na 2, i nagle taki ból od kręgosłupa na wysokości lopatek i przez cały brzuch... Myślałam, że nerka, ale nie... Padam na dywan w pokoju i nie mogłam sie na plecy położyć bo mnie zatykalo. mama i mąż mi pomasowali i już ok. Ale masakra. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2112 |
Zakorzenienie
|
Idę do łóżka.
Dobrej nocy brzuchatki ![]()
#2113 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: Dot.: W prawo,w lewo lata brzuszek - to nie samba,to maluszek! - Mamy VII-
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2114 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: W prawo,w lewo lata brzuszek - to nie samba,to maluszek! - Mamy VII-
Cytat:
![]() Zmykam na NDiNZ ![]() Edytowane przez madi82 Czas edycji: 2013-05-15 o 19:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2115 | ||||||
Zakorzenienie
|
Wróciliśmy z imienin babci..znowu sobie pojadłam, jestem paskudna w tym obżarstwie
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Edytowane przez dzoan Czas edycji: 2013-05-15 o 19:45 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2116 |
Zakorzenienie
|
Odp: W prawo,w lewo lata brzuszek - to nie samba,to maluszek! - Mamy VII-VIII 2013 cz
Chyba od kręgosłupa... masakra
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#2117 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: W prawo,w lewo lata brzuszek - to nie samba,to maluszek! - Mamy VII-VIII 2
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Też uciekam już ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2118 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam od popołudnia jakies dziwne kłucia w prawej nodze... jak się poruszam i noga idzie mi w tył, to za każdym razem taki promień się rozchodzi..jakby mi miała żyłka pęknąć.. tak na udo mi schodzi... Nie wiem czy mi się coś rozciąga, czy Lol gdzies uciska.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2119 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To dzięki Bogu ![]() Bo się wystraszyłam... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2120 |
Zakorzenienie
|
O matulu, padam na ryjek. Miałam bardzo intensywny dzień. Teraz marzę, tylko o odpoczynku. Najpierw laboratorium, później urząd stanu cywilnego. Zmieniłam adres zameldowania i muszę wymienić dokumenty. Później zakupy, opieka nad chrześniakiem- najbardziej intensywna część dnia.
![]() ![]() ![]() ![]() Zajrzę jutro, bo dzisiaj nie mam już na nic sił. Napiszę jeszcze co siostrą: lekarze zastanawiają się czy cc z piątku nie przesunąć na poniedziałek. Ordynator woli mieć pewność, że wirus z opryszki nie jest już aktywny (podobno rana się może źle goić, coś tam może ropieć i lepiej nie ryzykować). Nie ma żadnej czynności skurczowej, więc wg lekarzy poczekać można, tylko siostra zamartwia się o synka w domu. Tęskni niemiłosiernie. Nadal, więc o nieustanne kciuki proszę. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2121 |
Zadomowienie
|
ja też brałam, więc chyba ok, albo nas wszystkie oszukali
![]()
#2122 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja polecam Brauna douszny ![]() ---------- Dopisano o 21:01 ---------- Poprzedni post napisano o 20:58 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#2123 | |
Wtajemniczenie
|
chyba lepiej mimo wszystko dowiedzieć się przed porodem i mieć trochę czasu na ,,oswojenie się" z tym niż po porodzie. Mojej teściowej koleżanki z pracy córka tak miała - całą ciążę miała być dziewczynka a urodzil się chlopiec
![]() No i jak leżalam w szpitalu to była podobna sytuacja ![]() ![]() No ale ona to skwitowała uśmiechem. I urodziła parę dni później synka ![]() Cytat:
O masakra, mam nadzieję, że już Ci się to nie powtorzy ![]() Dobra rozpisałam się na koniec dnia ![]() dobranoc ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2124 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2125 |
Zakorzenienie
|
kurczaki chyba sie przeciazyłąm dzisiaj, brzuch twardy jak skała, kregosłup sztywny i boli, ledwo potrafie wstać z fotela chodze jak pokraka połamana
![]() ahh co to bedzie za wspaniała noc... ---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 21:06 ---------- Kejt Ty uważaj też na siebie takich niespodzianych bóli tu nie lubimy ![]() jak masz siłe to mi napisz co z tym przepływem krwi do łożyska przy niskim ciśnieniu?? ---------- Dopisano o 21:10 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ---------- zostało mi 50 dni do porodu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2126 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A grzybkiem sie nie przejmuj,ja juz tez go zaliczyłam.To normalne w ciazy ze takie paskudztwo moze wyskoczyc,wiadomo-czlowiek dba o siebie ,ma hopla z higieną a tu grzyb ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2127 |
Zakorzenienie
|
pożegnałam gości dopiero, jak zaczeli przychodzić to końca nie było widać
jedno ciasto wyszło mi luźne, za dużo dałam mleka do budyniu, ale zjemy hehehe to z kaszą manną wyszło super jestem padnięta więc zmykam-do jutra en ![]() ![]() i dziękuje raz jeszcze wszystkim za życzenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2128 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2129 | ||
Zakorzenienie
|
no ja staram sie gromadzic ,,mieszaną" ale trudno jak bedzie niespodzianka po porodzie
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ---------- Ide spac,zjadłam juz 3 Panadole a dalej pobolewa ![]() ![]() ![]() dobranoc żabki ![]()
![]() |
#2130 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:10.