|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Piąta część wątku będzie nosiła nazwę: | |||
Listopadowo-grudniowe mamusie 2013. cz.v |
![]() ![]() ![]() ![]() |
2 | 3,57% |
Tej jesieni wyjdzie z brzuszka słodki chłopczyk lub dziewuszka! Mamy XI-XII 2013. cz.V |
3 | 5,36% |
Końcem roku wyjdzie z brzuszka słodki chłopczyk lub dziewuszka! Mamy XI-XII 2013. cz. V |
24 | 42,86% |
Fiku miku , Fiku miku skacze Pukacz po jajniku. Mamusie XI-XII 2013. cz.V |
22 | 39,29% |
Spać nie dają nam już brzuszki bo się wiercą w nich maluszki. Mamusie XI-XII 2013. cz.V |
5 | 8,93% |
Tu nam przybyło,tam się odłożyło najwięcej chłopców się pojawiło. Mamy XI-XII 2013. cz.V |
0 | 0% |
Głosujący: 56. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2161 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013.
Rybko ale ten Twój Kacperek ma super mieszkanko
![]() Cytat:
![]() Czaję się jeszcze na taki kombinezon miś z uszkami ale są same rozmiary na dziecko od 0 do 3 miesięcy więc na zime taki kombinezon mi raczej niepotrzebny bo to taki typowo wiosenno jesienny raczej ![]() Jak tak sprzątasz to może i mi pokój ogarniesz ? ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2162 |
Zadomowienie
|
Dot.: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013.
RYBKA bardzo prosze.
Nick rusalka12, imie Aga, co to za skrot OM? Termin porodu 22/23 listopad, plec poznamy niebawem to sie podziele ![]() Wizyta w szpitalu z USG 19 lipiec ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2163 | ||||||||
Wtajemniczenie
|
Witajcie
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Jejku są piękne!!Gdzie je kupiłaś??????? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() LINECZKA czy to Ty zamawiałaś tę pościel z Tchibo?Czy mi się coś pomyliło? Doszła już?Jak wygląda?Byłam w stacjonarnym ale nie było, trzeba zamówić przez neta. |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2164 | |
Wtajemniczenie
|
![]() NA wstępie witam nowa mamusię ![]() Nemosek ![]() ![]() Basiaaaaaaaaa jak juz macie pieska to wrzuć foty ![]() ola_k11 gratuluję synusia ![]() domi cacany kombinezonik ![]() dzidzia trzymam kciuki za wizytę aaby jakie pieęęęęknę jeansyyyyyyyyyyyy lineczka ![]() niunia32 czekamy na relację z wizyty ![]() trele jeszcze chwila i będziesz na brzuszku mieć stupke odbitą ![]() ---------- Dopisano o 10:57 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() że ja sobie takich zdjęć nie robiłam, ale w sumie jak teraz zaczne to i tak będzie widać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2165 |
Raczkowanie
|
Trele o ja pierdziulkam, to chyba kawał pupy jest co? Albo plecki?
![]() WIECIE ŻE JESZCZE NIE ZACZĘŁAM SPRZĄTAĆ ![]() Rybko ale fajnie wyglądają te nadruki z Puchatkiem ![]()
![]() ![]() Edytowane przez Azealia Czas edycji: 2013-07-12 o 09:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#2166 |
Zadomowienie
|
RYBKA kochana wszystko przychodzi naturalnie. Ja bylam bliska depresji ale nie z powodu maluszka tylko problemow z rana po cesarce. Ale jakos przez to przebrnelismy.
Karmic nie umialam zupelnie, poza tym dzieciaczki po cesarce ciezej przystawic do piersi, dwa tygodnie plakalam z bolu przy kazdym karmieniu, cale sutki mialam pocharatane, ale w koncu obie sie nauczylysmy co i jak i kiedy odstawialam mala od piersi ( gdyby nie praca i brak miejsca do sciagania pokarmu to pewnie karmilabym dluzej) to mi bylo okropnie zal... Doswiadczenia z pieluchami, kapielami itp nie mielismy absolutnie zadnego. Nie mielismy tez nikogo do pomocy, jako,ze mieszkamy za granica. Ale wszystko jakos nam sie udalo. Od momentu kiedy wzielismy malutka w ramiona wieszielismy, ze bedzie ok ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2167 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2168 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rybko nie zacytowało mi Twojego postu, super brzuszek ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2169 |
Zadomowienie
|
Haha, ale ze mnie gamon ;-)
OM 16 luty ![]() A dzidzia zamieszkala w brzuszku 28lutego ![]() Uciekamy na spacer ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2170 | |
Zakorzenienie
|
Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013. cz. IV
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 11:15 ---------- Poprzedni post napisano o 11:13 ---------- Ja miałam zawsze brzuszek I jakies sadełko a mimo to tak to widac . Wy wszystkie chudzinki dopiero zobaczycie co sie bedzie działo ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#2171 |
Wtajemniczenie
|
Mam jakiś dziwny humor, a dlatego że potwierdziłam kuzynce przyjście na wesele 31.08 jest i wszystko pięknie i ładnie
![]() z tym że w tym dniu wesele ma też mój najbliższy kuzyn( tamte rodziny nie są spokrewnione) i rodzina się podzieliła kto do kogo idzie. TZ potwierdził u obu że będziemy więc do kuzynki idziemy na msze i obiad i ok 21 się zbierzemy i pojedziemy an 2 wesele. Wczoraj o tym rozmawiam z mężem i mówię mu że w 8 miesiącu ciąży to ja nie wiem jak się będę czuć i czy przetrwam te 2 wesela do nocy a ona do mnie że zapomniał że w ciąży jestem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2172 | ||||||
Zakorzenienie
|
Witamy się piątkowo
![]() Dziękuję Wam za pochwały dla synka ![]() I nie straszcie że nie widzicie pisiorka ![]() ![]() nie no lekarka chyba wiedziała co mówi ![]() Ale tż potwierdził że widział i widzi,a jemu ufam w tej kwestii ![]() Isssia zapomniałam wczoraj napisać,teraz mi Trele przypomniała taki oryginalny ten wózek zwłaszcza przez te kolorowe felgi i stelaż ![]() Cytat:
![]() Współczuję objawów.Nawet nie mogę sobie wyobrazić z tymi mdłościami do 39 tygodnia???? Cytat:
A może dzieciaki maja jakąś taka czkawkę przyśpieszoną? Cytat:
![]() Na pewno wszystko się ułoży i serduszko jest zdrowe ![]() Że te nasze dzieciaki muszą tak stresować,łobuziaki jedne ![]() O widzę Kapphal rządzi ![]() ![]() Może jeszcze wykorzystam bo mam zniżkę 20 % Lineczka Czyli masz już spokój ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cierpliwości ![]() Cytat:
Opis pobrania krwi ![]() ![]() antibia Łódż wikingów? |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2173 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U nas w labo rozrabiają na miejscu i musisz siedzieć. Ale fajnie czuć pływaka ![]() Coral ![]() Maomami Oby szybko przeszło i kręgosłup i zębole.Jak leżysz to jest ok? Trele ale góreczka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2174 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Sukienusie przepiękne, ale same letnie, więc uznałam że i tak ich zimą nie założę. W sukienusie zaopatrzę się na wiosnę ![]() Ja też miałam -20% kupon, ale te spodnie są w tej promocji 3za2, a mój kupon nie łączył się z innymi promocjami, więc -20% dostałam tylko na body i skarpetki ![]() Ale w sumie udało mi się ze spodniami, bo te jeansy wisiały tam, gdzie promocja 3za2 i babka mówi, że jeansy nie wchodzą w tę promocję, ale skoro tam wiszą to ich strata - i zapłaciłam za jeansy i jedne dresy, a drugie gratis ![]() ![]() Dziękuję wszystkim za gratulacje i opinie nt. zakupów! ![]()
![]() |
#2175 |
Rozeznanie
|
Witam w ten deszczowy dzień sam raz do zrealizowania ćwiczeń dla kobiet w ciązy w domu
![]() Super biore się za ćwiczenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2176 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2177 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2178 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2179 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oj chyba za bardzo wszystko przeżywasz,bo te koszmary to niech w końcu odpuszczą ![]() Instynkt mamy Ci pomoże w opiece ![]() Gratki za tydzień ![]() Rośnie Kacper rośnie ![]() Rybko Proszę o dopisanie wizyty 2.08,godz brak. Cytat:
![]() Jak już zakupiłam pierwsze bodziaki to poleciało potem już po kolei... Cytat:
![]() ![]() Szkoda że tak ewidentnie nasz dzieć się nie rozkraczył co by było widać nogi i krok ![]() Cytat:
![]() A i zapomniałam: po wizycie oki,szyjka dalej w porządku.Słyszałam serduszko i dostałam skierowanie na badanie min glukozę ![]() I pierwszy raz miałam dzisiaj ciśnienie 120/80 co nawet położną zdziwiło bo zawsze niskie było 90/60 z reguły.Pytała nawet czy się czymś zdenerwowałam. Zawsze się denerwuję,nawet nie wiem czym :/ No i się mam grzecznie prowadzić ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2180 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2181 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2182 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:52 ---------- Poprzedni post napisano o 11:52 ---------- Ej Wy lenie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2183 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2184 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja wzięłam tylko spodenki i body przecenione i dopiero babka przy kasie mi mówi żebym sobie dobrała 3 rzecz i będę wtedy miała za free jedną z nich.Fajnie No tak 20 % na rzeczy nieprzecenione. Dobra uciekam do miasta,tz obiecał zabrać mnie do Reserved Kids ![]() Stwierdził że spodobało mu się kupowanie ubranek.A matce jaką to frajdę sprawia. Jeszcze muszę kiedyś do lumpka wyskoczyć. miłego dnia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2185 |
Zakorzenienie
|
Odp: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013. c
Hej.
Bardzo dziękuję za wszystkie kciuki. Były nadzwyczaj potrzebne. Mój Prof. pojechał na wesele i zapomniał mnie poinformować, ale jego podwładna (najlepszy lekarz jakiego znam jeśli chodzi o podejście) zrobiła usg. Pomierzyła Robaka, wszystkie przeplywy i wyszło, źe wszystko z nim ok. Do OM spoznia sie już tylko tydzień, nie 15 dni. Waży 501g i znużony moim zachowaniem ziewał jak ja płakałam ze szczęścia. Obie stopy i ręce przy buzi. Paluchami od nogi drapał się w nos. Poprosiłam o chwilę z nim i Pani dr wlaczyla mi 3d/4d. Jest podobny do siostrzyczki ![]() A to wszystko na nfz, w szpitalu. Jestem taka szczesliwa. Godzinę wylam. I choć leje deszcz, nic się nie liczy. Tylko on i jego zdrówko. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#2186 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:57 ---------- Poprzedni post napisano o 11:55 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2187 |
Zakorzenienie
|
a tak w ogóle to chciałam się pochwalić ze jak przyszłam do doomu wczoraj to w lodówce widziałam 6pak piwka- dla mnie i tylko dla mnie
![]() ![]() jakby coś to w simply market jest tak ze jak kupujesz 1 szt to płacisz 3,90/szt a jak 6 pak to za sztuke 3,20 ![]()
#2188 | ||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2
Cytat:
![]() ![]() ![]() I pewnie dogoni OM, jeszcze ma czas, teraz będzie rósł ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:58 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2189 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2190 |
Przyczajenie
|
hej dziewczyny mam termin na listopad 2013 r. przyjmiecie mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:22.