|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2161 | |||
Wtajemniczenie
|
Dot.: W brzuszku mamy dorastały - teraz roczek będą miały. Mamusie IX-X 2012
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:57 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ---------- wiadomo, nie chodzi o to żeby wyrzucać, ale jak wie, że praktycznie cały czas jesteśmy tylko we dwie to po co kupuje cały chleb zamiast kupić pół, o to tutaj chodzi |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2162 | ||
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: W brzuszku mamy dorastały - teraz roczek będą miały. Mamusie IX-X 2012
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kupiłam dzisiaj Fabiankowi butki-mokasynki takie ładne w idealnym stanie z firmy Bartek za 30 zł ![]() Wysłane z Xperia Arc za pomocą Tapatalk |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2163 | ||
Wtajemniczenie
|
Angel super, że spędziliście miło dzień
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ja dzisiaj byłam u teściowej, bo samotna jestem rodzice w Chorwacji tż na Korsyce mi przysyła piękne zdjęcia, a ja siedzę i zamulam, w domu bałagan, a mi się nie chce sprzątać... ---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ---------- I nie odpowiedziałam, ja mięso gotuję, raz dałam do zupki pieczona rybę. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2164 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Giulia chyba by mnie wysmiala, jak bym jej tak zaserwowała ![]() ale ogólnie u nas lepiej z jedzeniem odrobinkę. marchewka juz nas nie uczula iwec mamy większe pole do popisu. i zje tez kawalki i widze ze umie rzuc. ale zęba wciaz brak ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2165 |
Zadomowienie
|
Wszystkiego naj dla dzisiejszych solenizantek ostatnio brak czasu mi na wizaż bo sezon malinowy pozdrawiam
#2166 |
Wtajemniczenie
|
Odp: W brzuszku mamy dorastały - teraz roczek będą miały. Mamusie IX-X 2012
Hej
![]() Składam spóźnione ale najbardziej serdeczne zyczenia dla roczniaczków! Zosi, Poli, Jagódki i Zuzi! U nas źle ![]() Do tego w pracy mam jakiś dziki kocioł ![]() Katiaska współczuje przejsc z tżtem, trzymaj sie! Bagheera mam kolezanke ktora ma takie same podejscie do jedzenia np.gulaszu przez tydzien, nie chowajac go do lodowki w upal ![]() Lewek uszka do góry! Nie badz zla na siebie ze jestes marudna, po prostu potrzebujesz odpoczynku... |
![]() ![]() |
![]() |
#2167 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2168 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: W brzuszku mamy dorastały - teraz roczek będą miały. Mamusie IX-X 2012
Cytat:
![]() Potrzebuję to fakt, jak każda z nas pewnie, miałam iść dziś wcześniej spać, a tu proszę ...22. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2169 |
Zakorzenienie
|
I prosimy jutro o kciuki w związku z pierwszym dniem w żłobku
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2170 | ||||
Zakorzenienie
|
Hej.
![]() Melduję, że żyjemy. ![]() My już na szczęście zdrowi, tylko Antek nadal robi luźne kupki. Ja dziś byłam na kontroli u ginka, bo niepokoiła mnie pewna sprawa, ale na szczęście wszystko w porządku. Mam tylko zrobić morfologię i CPR dla pewności. W ogóle moja ginekolog powiedziała, że za jakieś pół roku mogłabym się już starać o kolejnego maluszka, gdybym chciała, ale my oczywiście nie zdecydujemy się tak szybko na drugie dziecko. ![]() Wszystkiego najlepszego dla naszych kochanych dziewczynek, które dzisiaj świętują - Jagódki, Poli i Zośki! Nadrabiam kolejno...![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Jak "Szybcy i Wściekli 6"? My w weekend oglądaliśmy. ![]() ---------- Dopisano o 23:29 ---------- Poprzedni post napisano o 23:10 ---------- Cytat:
Cytat:
![]() Trzymam z całych sił!
![]() |
#2171 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wogóle przebiłam jej wczoraj jeden pęcherzyk i w środku była woda ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ja wczoraj walczyłam z gruszkami,zrobiłam 12 słoików,dziś będę walczyć dalej bo na drzewie wcale ich nie ubyło ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2172 | ||
Zakorzenienie
|
Dobry.
Cytat:
![]() Co do gulaszu... ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2173 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
U nas w domu tez je się chleb kilka dni. Nie widzę w tym nic dziwnego. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2174 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
I może u Was chleb jest inny niż u nas. Po kilku dniach to oprócz tego że twardy to jeszcze smakuje nie za bardzo. 2 dni to ok, ale nie więcej. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2175 |
Wtajemniczenie
|
Iwa trzymam kciuki
![]() Ula może Oliwka była na dworze i to od jakiejś rośliny? Generalnie wygląda to jak odcisk, ale to chyba niemożliwe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2176 | |||
Wtajemniczenie
|
witam się
![]() Franko śpi, to jeszcze szybko zajrzę co tam u was ![]() ![]() dzisiaj znowu pobudka z kupą w gaciach - w dodatku czarną tyle zjadł wczoraj borówek ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() film całkiem fajny - tak jak piszesz trochę to naciągane ale przyjemnie się oglądało ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2177 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Fabiś właśnie ma drzemke więc wpadłam się przywitać i zmykam robić obiadek ![]() Dzisiaj zupka brokułowa i rybka z ziemniaczkami i surówka ![]() Noc minęła spokojnie,Fabiś spał tak jak zwykle ![]() Co do chlebka to jemy 2 dni,na trzeci dzień już nie jest za bardzo do jedzenia . |
![]() ![]() |
![]() |
#2178 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2179 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a mięsko już dawałam delikatnie smażone, ale bez skórki. i to może ze 2 razy. zdecydowanie częściej robię duszone albo pieczone. ostatnio uwielbiam pieczoną rybkę w marynacie czosnkowo-pietruszkowej z pieczonymi warzywami (marchewka, cebulka i co mam jeszcze-brokuł, cukinia itp) Cytat:
zaciśnięte Cytat:
![]() Dearlie, u nas od kilku dni też przy rannej pobudce kupna masakra. ![]()
![]() |
#2180 |
Zadomowienie
|
Witam się z pracki dziś!
haruję ciężko cały tydzień i czasu na wizaż brakuje masakrycznie dzisiaj postanowiłam wyjść wcześniej z pracy, bo jutro mam zmianę 12 godzinną, więc chociaż troszkę odpocznę poza tym mamy rocznicę ślubu piątą dziewczyny nie jestem w stanie pocytować i poodpisywać - przepraszam was za to bardzo jak wracam z pracy to mała tak się do mnie garnie, że komp niby włączony, ale czytać czy odpisywać zazwyczaj nie daję rady a jak ona zaśnie to i ja zaraz się zbieram, bo mała budzi się bardzo rano złożę tylko życzenia wszystkim maluszkom, które pod moją nieobecność miały swoje pierwsze urodzinki! Bądźcie radosne i uśmiechnięte Skarby kochane i nie dawajcie w kość swoim mamusiom!!! Pozdrawiam was! |
![]() ![]() |
![]() |
#2181 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Odnośnie chleba to współczuje. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2182 |
Zadomowienie
|
Odp: W brzuszku mamy dorastały - teraz roczek będą miały. Mamusie IX-X 2012
Majunia zjadła dziś na sniadanko kanapeczke z almette iiii POPIJALA HERBATKA
![]() Juz myślałam, że nie doczekam tego momentu Iwa daj znac jak w żłobku, trzymam kciuki zeby obeszło się bez łez Co do chlebka, to już pisałam, że cz-wski jest najlepszy. Wytrzymuje nawet 5 dni tak jak te pieczone w domu.
#2183 |
Zakorzenienie
|
Grrrrr napisałam tyle i
![]() Mięso daje gotowane, pieczone, czasem smażone ale na min tłuszczu i podlewam wodą. Bardziej suszone jest niż smażone. Iwa ![]() Mąż sprząta na jutro, a ja leze i sie bycze ![]() ![]() ![]() ![]() A w ogóle ktoś mi dziecko podmienil i Jagoda drugi dzień Aniolek ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:38 ---------- Poprzedni post napisano o 11:37 ---------- Laurose dużo zdrowka dla małej ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ---------- Anusia ja robię jak jarzynowa tylko pod koniec brokuly i zabielam śmietana. Podaje z pyrakami. Kilka razy robiłam tez krem i zamiast ziemniaków groszek ptysiowy(Dandusiowi by smakowalo może,bo moja bratanica aż sie trzesla za ta wersją ![]() W ogóle Jagoda w czoraj jadla taka pomindorowa jak my ![]() ![]()
#2184 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Wszystkiego najlepszego Kochani ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2185 | |||
Zakorzenienie
|
Lidka najlepszego
![]() ![]() ![]() Cytat:
Co do chleba, ja jem bardzo sporadycznie, ale uwielbiam świeży codziennie. Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2186 |
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: W brzuszku mamy dorastały - teraz roczek będą miały. Mamusie IX-X 2012
Cześć dziewczyny.
Narazie nie mam jak nadrobić,trochę zabiegana jestem.Z rana pranie dywanu jak Kuba miał drzemkę,gotowanie mu obiadku,teraz lece smażyć placki z cukinii a potem wybywamy po Jurka do przedszkola i zahaczymy o poczte i bank. Słońce moje wstało dziś o 5.20,wcześniej niż to za oknem ![]() ![]() ![]() A w niedzielę jedziemy z dziećmi do Bałtowa do dinozaurów. Wczoraj miałam nadrobić,ale mąż mi przypomniał,że miałam ograniczać kompa ![]() Najlepsze życzenia urodzinowe dla trzech uroczych dziewczynek wczoraj świętujących:Poli,Jagódki i Zosi ![]() ![]() ![]() lidka gratuluję rocznicy i życzę Wam dużo miłości i wyrozumiałości ![]() Jak mi się uda,będę wieczorem.Pa!
Często, aby stało się to, czego pragniemy, trzeba tylko przestać robić to, co robimy... Edytowane przez Katee27 Czas edycji: 2013-09-06 o 11:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#2187 |
Zakorzenienie
|
Ula idź z nią do lekarza, zobaczysz co on Ci powie.
Dziecko moje zaczęło się wspinać. Dziś dosłownie na 10 sekund wyszłam z pokoju, wracam a tam Robik na sofie siedzi i zająca siostrzane jabłko. Myślałam, ze zawału dostanę. |
![]() ![]() |
![]() |
#2188 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:45 ---------- Poprzedni post napisano o 12:24 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:49 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:49 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:56 ---------- Pewnie już po wszystkim,ale jeśli nie to zdrówka! |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2189 |
Zakorzenienie
|
Dziękujemy za wszystkie kciuki!
![]() ![]() Za to ja poszłam do żłobka i od razu wirusa złapałam ![]() Lidka wszystkiego naj z okazji rocznicy ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2190 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:18.