|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2131 | ||||
Zakorzenienie
|
Dot.: W brzuszku mamy dorastały - teraz roczek będą miały. Mamusie IX-X 2012
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Sto lat dla wszystkich dzieci, dawno mnie tu nie było ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2132 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Zdasz teraz, nie masz prawa myśleć inaczej ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2133 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2134 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Wszystkiego najlepszego dla Jagody ![]() ![]() ![]() ![]() My dziś po kolejnej ciężkiej nocce. Michaś miał gorączkę 38st. Nie wiem od czego to, w sobotę też miał taką i sama przeszła, dziś podałam syropek, bo jakoś się bałam że będzie rosła a tu nocka... W dodatku zrobił mi awanturę że nic nie leci z cyca, no ale jak ma lecieć jak ten na bieżąco co godzinę wypija te resztki ![]() Uciekam, bo znów na mnie krzyczy. |
![]() ![]() |
![]() |
#2135 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i doczytałam, że Ala zrobiła 6 kroczków ! BRAWO! Cytat:
![]() znów mi niedobrze i jeszcze jestem taka głodna a już pochłonęłam wszystko co miałam (od g.9 bagatela dwie kanapki i drożdżówkę) - ciekawe ile już mi przybyło. nawet nie chcę wiedzieć...
O miłości, macierzynstwie, pasji, pracy, codzienności czyli blogujemy ![]() http://sukcespisanyszminka.com Zapraszam ![]() Edytowane przez maggie123 Czas edycji: 2013-09-05 o 12:33 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2136 | ||
Zadomowienie
|
Gratulacje dla Ali!
Ja jak zwykle o pare stron do tyłu,nie wyrabiam jakos. W pracy jestem sama,wiec albo nie wlaczam w ogole neta,albo zdaze odnalezc ostatnią czytaną stronę i na tym koniec,bo niestety sezon wakacyjny zamknięty i od razu pelno ludzi ![]() Jeszcze jutro i mam tydzien wolnego na przeprowadzke ![]() ---------- Dopisano o 13:27 ---------- Poprzedni post napisano o 13:25 ---------- ja to nawet w dzien nie widzę grzybow w lesie,to jestem ciekawa jak wam sie wypad udal,musze podgonic nadrabianie ![]() ---------- Dopisano o 13:30 ---------- Poprzedni post napisano o 13:27 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 13:31 ---------- Poprzedni post napisano o 13:30 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#2137 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dzień dobry! Ogarnęłam wszystko i wpadłam zobaczyć co u Was ![]() Posprzątałam,pomyłam podłogi i pranie zrobiłam ![]() Fabi ma drzemke więc teraz pijemy z Dandim herbatke ![]() Zaraz ide robić obiadek,dzisiaj spaghetti bo Dandik chce ![]() Ogólnie co do jedzenia to Fabianek od dłuższego czasu je to co my,specjalnie dla niego nie gotuje ![]() U Nas dzisiaj cieplutko i słonecznie ![]() Lubie taka pogode bo Fabianka miłością jest podwóko i piaskownica ![]() Dla świętujących dzieciaczków dużo zdrówka,radości i samych szczęśliwych chwil ![]()
Kiedyś będziesz miał dorosłą duszę, ale dzisiaj jesteś mały jak okruszek ![]() Gracjanek ![]() Fabianek ![]() Edytowane przez Anusia479 Czas edycji: 2013-09-05 o 12:37 |
||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2138 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:41 ---------- Poprzedni post napisano o 13:40 ---------- idę szykowac się do pracy,moze dzis uda mi sie troszkę nadrobic,milego popoludnia |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2139 |
Zakorzenienie
|
W okolicach roczku kupić ostatnią 2-kę i pierwszą 3-kę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2140 |
Zakorzenienie
|
Z reguły wszystkie trójki są od roczku, ale nie które mleka nie mają trójek tylko Juniory i chyba też na roczek się przechodzi.
Jakie mleko pije Fabiś? |
![]() ![]() |
![]() |
#2141 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: W brzuszku mamy dorastały - teraz roczek będą miały. Mamusie IX-X 2012
Cytat:
Mi też się ciągle chce jeść, tylko ja to naprawdę mam wielki brzuch już i prawie 2 kg na plusie :banghead: i w dodatku jestem mega zmęczona, spałam właśnie z Miskiem ale wcale nie czuje się lepiej. Ale jestem marud ostatnio... wysłane z fona ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2142 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2143 | |||||
Zadomowienie
|
Dziękuję, dziewczyny za troskę
![]() Tak w skrócie, miał być o 20.30 przyszedł o 8.30 - w sumie ta sama godzina ![]() a wczoraj potrzebowałam pomocy przy Antku bo był nie znośny, dziś miałam załatwiać sprawy na uczelni. No i oczywiście nic nie zrobiłam. Szkoda moich nerwów, a jak przyszedł to jak gdyby nic się położył. Dzieciak z niego jeszcze ![]() Ale wtedy bym Antka nie miała ![]() dżemik probowałam, ale nie podpasował, spróbuję inny smak ![]() owsianką pluje jak kaszką ![]() Cytat:
![]() [QUOTE=_bagheera_;42642966]Nie wiem o co chodzi, ale już mnie to wkurza, bo to kolejna nocka z rzędu, kiedy mój łobuz wali kupę w nocy i sobie tak z nią śpi do samego rana ![]() ![]() To trzymam kciuki już ![]() Cytat:
![]() ja też już nie gotuję dla Antka specjalnie Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Czytałam dzisiaj artykuł napisany przez właściela firmy Emel. I mówił tam, żeby jak najczęściej dawać dzieciom chodzić boso, bo w taki sposób najlepiej pracuje noga ![]()
![]() |
#2144 |
Zadomowienie
|
Odp: W brzuszku mamy dorastały - teraz roczek będą miały. Mamusie IX-X 2012
Swietujacym dzieciaczkom życzymy zeby się zdrowo rozwijały
![]() My wlasnie skonczylysmy pierwsze opakowanie mleka 3. Podaje na zmianę rano 2, wieczorem 3. Maja je tez już jeden obiad z nami
#2145 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny co to może być?Dodam że nie jest to oparzenie bo ma też takie zmiany na stopach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2146 |
Zakorzenienie
|
Ula to wygląda na pęcherze albo alergiczne albo jakaś kontaktowa. A czy coś oprócz tego się dzieje?
![]() ![]() ![]() ![]()
#2147 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2148 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: W brzuszku mamy dorastały - teraz roczek będą miały. Mamusie IX-X 2012
Dziekuje za odpowiedzi
![]() Cytat:
![]() ![]() Zapraszam ![]() A zdjęć nie widzę bo na tel podczytuje ![]() Laptop mi sie zawirusowal chyba bo jak chce włączyć stronę internetowa to wyskakuje powiadomienie o wirusach i nie wejde na nic ![]() Fabi teraz jest na etapie dzwonienia ![]() Przykłada telefon do ucha i się drze :Taaaataaaaa! I tak ciqgle ![]() Wysłane z Xperia Arc za pomocą Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2149 |
Zakorzenienie
|
Ja też już raczej nie będę osobno gotować,tylko jeden wspólny dla nas wszystkich.
Powiedzcie mi tylko czy musi być codziennie zupa?
#2150 |
Zakorzenienie
|
U Nas zupa codziennością nie jest
![]() Częściej są drugie dania ![]() Wysłane z Xperia Arc za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
#2151 |
Zakorzenienie
|
Katiaska dziękujemy za życzenia co do pytania nie wiek jak u Was z jajkami ale omlet/jajecznice/sadzone?albo chlebek z dzemem, masłem i pomindorem/ogorkiem
Kasiam,Iwa, Lilka, Maggie,Lewek,Anusia, Bafi, Monarika, Baghera,dziękujemy ![]() ![]() Lewek oj tule mocno i współczuję. Do rze, ze gorączka przeszła. ![]() Ja już dla Jagody jakiś mc nie gotuje osobno. Czasem jak mamy na obiad coś czego nie wolno jej dac. Chociaż ostatnio nawet pizze jadla ![]() ![]() Tamlin ![]() Iwaa ja już nie smqruje małej filtrem i nawet czapki nie zakładam na to słońce ![]() ---------- Dopisano o 19:37 ---------- Poprzedni post napisano o 19:33 ---------- Katiaska współczuję sytuacji z chlopem ![]() I Kraven,M_Mon i Gda dziękujemy kochane za zyczonka! Marta u nas różnie jest, zupa zazwyczaj na dwa dni,bo tak my jemy ![]()
#2152 |
Zakorzenienie
|
U nas dziś urodzinki spokojne, we trójkę +pies. Nikt nas nie odwiedzil,tylko tel życzenia
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#2153 | |||
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: W brzuszku mamy dorastały - teraz roczek będą miały. Mamusie IX-X 2012
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() pokoik śliczny, wspaniała niespodzianka ![]() z jajkiem to sama nie wiem jak u niego jest ![]() ![]()
![]() |
#2154 |
Zakorzenienie
|
Angel cudnie,że razem spedziliscie miły dzień
![]() Niespodzianka super! A Fabis za spaghetti nie przepada,zjadł dzisiaj troszke tylko ![]() Dzisiaj na sniadanko jadł parowke to jutro zje jajecznice ![]() ![]() Aaa dziewczynki,jutro chce ugotowac brokulowa po raz pierwszy ![]() ![]() Wysłane z Xperia Arc za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
#2155 |
Zakorzenienie
|
A jakie mięso dajecie smażone też czy tylko gotowane lub duszone?
#2156 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Angel, super, że mąż się postarał i sprawił Wam taką niespodziankę ![]() Misiek po 16 znów miał gorączkę... Marudził strasznie więc dałam mu syropku. Nasz lekarz na konferencji, do przychodni już za późno było, chyba jutro się wybierzemy. Pierwszy raz mamy do czynienia z gorączką w sumie. Zęby może... albo trzydniówka, bo tak poza tym wygląda na zdrowego. No i dziadyga mała nie chciał usnąć na nockę, nawet z cycem, teraz TŻ go usypiam, bo ja nie daję rady już z nim, oby zasnął, bo słyszę że coś stęka ![]() Katiaaska, to się Twój nie popisał ![]() Co do gotowania dziecku, to ja się poddaję... On chimeryczny, nie zawsze chce jeść gotowane, a już w szczególności jak zrobię coś specjalnie pod niego. Więc jak chce zjeść z mojego talerza to proszę bardzo, jak nie to słoiczek i tyle. Najchętniej je kaszkę i jogurciki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2157 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() A Ty codziennie zupę jesz??? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2158 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:39 ---------- Poprzedni post napisano o 20:36 ---------- Marcie chodziło chyba o te schematy żywieniowe które zakładają że dzieci w wieku naszych powinny zjadać obiad z dwóch dań, tj np w południe zupka a po południu drugie czyli jarzynki z mięsem. Ale chyba żadna z nas się tego nie trzyma ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2159 | |||
Wtajemniczenie
|
hej
![]() jesteśmy w domku, Franko już śpi a za mną chodzą pierogi.... ![]() jutro i pewnie przez weekend będzie mnie mniej, bo tż wraca, a nie lubię przy nim wchodzić na wizaż, bo raz mieliśmy o to mega sprzeczkę - kiedyś tu wlazł, bo była otwarta ta strona i przeczytał wtedy jak tu wypisywałam na szwagierkę, co przyjechała sobie na ogródek po ogórki jak do siebie.... ale mi zrobił wtedy wojnę..... Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() szczerze? to dziwię się, że jeszcze jej się to nie przydarzyło... ale jak je takie świństwa to nie dziwię się, że wygląda na taką zaschniętą - taki z niej chuderlok, zresztą szwagierka to samo - nawyki przejęła po mamusi ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2160 |
Zakorzenienie
|
No chleba to akurat też nie wyrzucam, jak mam jakiś który świezością już nie grzeszy to robię grzanki, albo smażę w jajku. A co do zupy to faktycznie fuuj
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:37.