|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2161 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystkie dobrze się tu znamy , o swych sprawach rozmawiamy Część XI
Fiona - mi np jest dużo łatwiej o orgazm kiedy używamy taką malutką wibrującą rzecz durexa na penisa
![]() ![]() krew to ten słynny czop, tylko u mnie sam ten śluz (zbity śluz) wyskoczył już jakiś czas temu, a teraz też może być od skracającej się szyjki... wszystko normalne ![]() ![]() Aldrin - mąż jeszcze w domku, ale właśnie szykuje się do pracy ![]() będziecie tu miały cały przebieg porodu pewnie, a co dopiero się śmiałam z naszej koleżanki wielkiej G. ---------- Dopisano o 09:16 ---------- Poprzedni post napisano o 09:15 ---------- Fiona - piła, piła tego szampana - patologia jedna hahahah oczywiście nie całego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2162 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
już myślałam, że pojechałas do tego szpitala, dzisiaj pewnie przy każdej dłuższej nieobecności będziemy podejrzewać, że to już ![]() opowiadaj nam wszystko, przynajmniej czas w pracy mi jakoś zleci ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2163 |
Zakorzenienie
|
Na razie mi się skurcze rozregulowały ... chciałabym się troszkę przespać, bo jak się obudziłam gdzieś przed 3 to nie spałam potem, bo się nie dało... no ale co się kładę to mnie znów skurcze nachodzą i nie da się zasnąć
![]() w każdym bądź razie pewnie już bliżej niż dalej co nie dziewczyny? pocieszcie ciężarną ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2164 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Te przepowiadacze dość długo mogą trwać widzę ![]() Edytowane przez fiona27 Czas edycji: 2014-01-31 o 09:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2165 |
Zakorzenienie
|
Fiona - najlepsze, że można w nim samemu baterie zmienić
![]() znajoma z innego forum to jej się zaczęły jednej nocy, przechodziła potem cały dzień i jeszcze jedną noc, dopiero na drugi dzień pojechała i urodziła wieczorem ... więc rzeczywiście mogą trwać i trwać... bylebym mogła jeszcze troszkę zasnąć przed, albo urodzić szybciej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2166 |
Wtajemniczenie
|
Fiona ja mam tak samo mąż może się troić i dwoic i noc z tego a we śnie nie mam żadnych problemów.
Małgoś a mnie się wydaje że to to tylko skurcze są wredne i mogą się rozregulowac i szlag trafia człowieka. Z Nadią skurcze miałam przez 5 dni zanim urodziłam. Szczególnie to plamienie daje nadzieję że to już niedługo. Obys nie musiała się nacierpieć. Dlaczego poród musi boleć.
14.08.2010 - Ślub 05.05.2011 - Nadia 20.10.2013 - Daria ![]() 2014 - 55 2015 - 48 Edytowane przez Fikusek82 Czas edycji: 2014-01-31 o 09:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#2167 |
Zakorzenienie
|
Fikusek - to mnie pocieszyłaś ....
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2168 |
Wtajemniczenie
|
Aha a co do porodu Nadii to przez te 5 dni skurczy to ani nie spałam ani nie jadłam trochę zmusiłam się do picia. Jak przyszło co do czego to byłam wykończona dzięki ci o wielkie wynalazco zzo
![]() Na szczęście dzieci mi tersz dają się wyspać jak poszły wczoraj o 21 tak wstały o 9 dzisiaj. Daria uraczyla mnie koncertem a Nadia siedzi i wymienia nazwy zwierząt. Małgoś trzymam kciuki i czekamy na dobre wieści.
#2169 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
to może kup na allegro wtedy nikt cie nie zna a paczka nie przychodzi oznaczona, więc nikt z sąsiadów też się nie dowie a jak mąż wróci to będzie miał niespodziankę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2170 |
Zakorzenienie
|
Fikusek - a co z tymi plamieniami? też miałaś?
---------- Dopisano o 10:16 ---------- Poprzedni post napisano o 10:15 ---------- jakby mi wody odeszły to sprawa byłaby jasna (albo przynajmniej jaśniejsza ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2171 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Daria nie budzi się już w nocy na jedzenie? ![]() O matko 5 dni skurczy ![]() Aldrin z tym allegro to dobra myśl, ale druga sprawa ja się wstydzę powiedzieć mężowi żeby to założył ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2172 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2173 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na pewno nie miał by nic przeciwko, ale jakoś głupio mi ![]() ![]() ![]() http://wiadomosci.wp.pl/kat,,title,D...?ticaid=1121ec - czytałyście to? Co to za matka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2174 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Ja absolutnie nie chce Gosi wystraszyć, mam nadzieję że już jest w szpitalu i wszystko pójdzie szybko i gładko.
![]() |
#2175 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
W tym roku wyjątkowo planuje wycieczkę za granicę ![]() ![]() Gosia pewnie poszła odpocząć o ile skurcze jej dadzą ... |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2176 |
Zakorzenienie
|
Fiona - no to męża nie masz się co wstydzić
![]() kochana co do wycieczek to ja mam mnóstwo miejsc, ale tak na serio wszędzie jest fajnie, zależy kiedy, co dokładniej cię interesuje ![]() Zasnęłam na chwilkę, ale znów obudziły mnie skurcze ... może jeszcze uda mi się troszkę odpocząć ![]() Fikusek - to jednak jest szansa z tymi plamieniami, że to nie będzie tyle trwało ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2177 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co mnie interesuje hmmm..... Sama nie wiem chcę pozwiedzać np zamki bardzo lubię, jadę z dzieckiem, więc dla niego plaża by się przydała,a dla męża pewnie ładne dziewczyny ![]() ---------- Dopisano o 12:53 ---------- Poprzedni post napisano o 12:52 ---------- A może jednak dziś urodzisz, skoro masz skurcze od 4 nad ranem ![]() Edytowane przez fiona27 Czas edycji: 2014-01-31 o 11:55 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2178 |
Zakorzenienie
|
Fiona - skurcze ustały mi na chwilkę i nawet się zdrzemnęłam (choć nie na długo), ale teraz wróciły i spać się na pewno nie da
![]() ![]() kochana, a byliście już gdzieś w jakiś krajach? w jakim miesiącu chciałabyś pojechać? z dziewczynami to będzie najmniejszy kłopot, bo gdzie plaża tam zawsze jakieś ładne laski się znajdą ![]() o ty też fanka zamków, ruin? mi wystarczy parę kamieni i już mi się morda cieszy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2179 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:42 ---------- Poprzedni post napisano o 14:31 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() My jeśli TŻ dostanie 2 tyg urlopu w sezonie to jedziemy na Chorwację, a jeśli dopiero po sezonie to będę szukać czegoś samolotem i pewnie zostanie Nam Turcja ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2180 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() Ja dopiero dostałam lapka bo tż ma dzisiaj wolne i mi zabrał mój zajmowacz czasu ![]() ![]() Małgoś-trzymam kciuki za rozkręcenie akcji ![]() ![]() Fionka-My używaliśmy też kiedyś tej nakładki ![]() ![]()
#2181 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2182 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Mąż od zawsze chciał jechać do Hiszpanii albo Chorwacji ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2183 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:50 ---------- Poprzedni post napisano o 14:48 ---------- Cytat:
Co do podróży to z dzieckiem lepiej jechać na raty, zatrzymywać się na noclegi, a po drodze naprawdę jest sporo pięknych miejsc do zwiedzania ![]() ![]() Ja wolałabym samochodem bo mogę wszystko zapakować co mi się podoba, a niestety samolotem jesteśmy ograniczeni bagażem. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2184 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mówię, że gdybym pojechała to by mnie na pewno zbadali, ale ja na razie mam czas - dlatego do nich zadzwoniłam ![]() co do Chorwacji to i droga jest ciekawa, bo przejeżdża się przez wiele świetnych miejsc i sama Chorwacja jest super, ale tak sobie myślę, czy Marcelek chętny byłby na taką dłuższą wycieczkę autem? Cypr polecam szczególnie - och zakochana jestem w tym kraju. Zarówno grecka jak i turecka część jest super, choć grecka zdecydowanie bezpieczniejsza i więcej atrakcji i miejsc do zwiedzania. Grecja i Turcja - też super, tyle miejsc do zobaczenia ![]() ![]() kiedyś widziałam też przepiękne zdjęcia z Czarnogóry, albo Słowenii... no jest jeszcze druga część Hiszpania, Portugalia, Francja, Włochy i te wszystkie urocze wysepki na M. Śródziemnym ![]() Cytat:
![]() Edytowane przez Malgos_12 Czas edycji: 2014-01-31 o 13:58 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2185 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Mam nadzieję, że po kolejnym dziecku nie będę miała takiej chcicy, bo to mnie strasznie męczyło. Już Cię widzę w akcji za parę tygodni ![]() A synka zabieracie ze sobą na wakacje? Jeżeli tak, to nie boisz się jechać car, bo to jednak długa podróż . |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2186 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
My jak będziemy jechać to na pewno będziemy z noclegami mieć podróż, więc dla malca nie będzie to uciążliwe. ---------- Dopisano o 14:59 ---------- Poprzedni post napisano o 14:57 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#2187 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2188 |
Zakorzenienie
|
W samolocie są zmiany ciśnienia, 2-3 godziny trzymania na rękach tez wcale nie jest wygodne. Każdy środek transportu ma swoje plusy i minusy. Nie ma co przesadzać tylko tak zaplanować wakacje, żeby ani mały ani My się nie umęczyli
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2189 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:07 ---------- Poprzedni post napisano o 15:04 ---------- Sumując nie mogę się doczekać wyjazdu ![]() Druga myśl ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2190 |
Zakorzenienie
|
Ja od małego jeździłam z rodzicami, każde wakacje każde ferie gdzieś były spędzane na wyjazdach, później jeździłam z zespołem kilka razy w roku, mam zjeżdżona całą Europę autokarem, mój TŻ tez uwielbia jeździć, w ciąży dopóki mogłam to jeździłam wszędzie gdzie się dało i teraz mam to samo zamiar robić z Marcelkiem, nie chce się ograniczać do siedzenia w domu, albo ciągle prosić mamę żeby z Nim została. Należą Nam się wakacje, Tż bardzo ciężko pracuje i chcemy odpocząć i naładować akumulatory, a Marcel jest jeszcze mały, więc to będą spokojne wakacje bez latania po lodziarniach, karuzelach itp.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:33.