![]() |
#2161 | ||
Zadomowienie
|
Dot.: Wątek plotkowy perfumowy:)
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
wątek wymiankowy: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1278509 Edytowane przez gidran Czas edycji: 2016-04-23 o 10:41 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2162 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A póki co po 1-szym kilkam zestaw pedzli ZOEVA, o taki: http://mintishop.pl/product-pol-3498...dzli-ETUI.html ![]() ![]() Zaraz siadam do lekcji z synem a po obiedzie wybywamy całą rodzinką do kina na Kung fu Pandę 3 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2163 | |
Kici kici miau miau
|
Cytat:
Heh to sie tak nie da ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2164 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja dziś w pracy, a wieczorem impreza ![]()
"... w ostatnim domu ktoś uchylił trochę drzwi i bardzo stary głos zawołał: - Dokąd idziesz? - Nie wiem - odpowiedział Włóczykij. Drzwi zamknęły się i Włóczykij wszedł w las. Miał przed sobą sto mil ciszy." |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2165 |
spin doctor
|
Ja dziś po imprezie-niestety byłam kierowcą
![]() ![]() ![]() ![]() Zostałam skomplementowana za Chance Vive ![]() Dziś popsikałam się Angelem edt, ale chyba zmienię na Deep Red albo Poison Girl ![]() Byłam z córką w księgarni i dojrzała książkę kucharską dla dzieci, już zaczyna z niej korzystać-im szybciej tym lepiej dla mnie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2166 | |
DobraRada-NieGłaszczGada.
|
Dzień doberek w niedzielę
![]() ![]() Cytat:
![]() Chance Vive są śliczne, ale mnie po nich zaczęła boleć głowa. Po Tendre mnie po 2 godzinach też pobolewa, więc chyba Chanelki nie dla mnie ze względu na jakiś składnik - tak samo się dzieje z moją głową w przypadku Miss Dior i Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh. No kurcze ![]() Dzisiaj jakaś ospała jestem..... przez chwilę u mnie padał śniegowy gryz, czy grad jakiś - tłukł o parapety! Na pocieszenie , jako, że nie mogę za bardzo teraz rozrzucać pieniędzy, to nabyłam sobie maluśką 25 teczkę Light Blue , tyle mogłam sobie pozwolić, bo mi mama oddała kasę, którą mi wisiała ![]() I tyle..... teraz będę czekać na wypłatę, dzielić, liczyć i chyba dopiero w czerwcu coś sobie kupię, bo teraz bida będzie. Jeszcze mam odłożone na Dior Eau Fraiche, ale chyba to nie dojdzie do skutku ![]() Taka pogoda za oknem, a ja dziś grill elektryczny uruchamiam ![]() ![]()
![]() |
#2167 |
Wtajemniczenie
|
Jakby to było fajnie gdyby każdy perfumomaniak miał wypłacane od opatrzności 1000pln na miesiąc, oczywiście niezależnie od wypłaty, taki gratis za to że lubi perfumy ehhhh
![]()
#2168 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Do mnie kilka dni temu przyszła 50tka Light Blue stara wersja od wizażanki, uwielbiam ten uważany za dresiarski zapach, kiedys kilka razy taką opinię przeczytałam ![]() Cytat:
![]() U mnie właśnie w piekarniku polędwice z dorsza, sałatka grecka z serem feta zrobiona, potem mknę na perfumowe spotkanko fragranticowo-wizażowe z przewagą fragry ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2169 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2170 |
Psiejsko czarodziejsko :)
|
Proponuję wersję luksius:
1000 na zapachy; 1000 kolorówka; 1000 pielęgnacja; 1000 ciuchy; 1000 dodatki ![]() Razem 5 razy 1000 dla dobrego samopoczucia Polek. Nie mogłam się powstrzymać i licytuję kolejną flaszkę. I szczerze mówiąc, mam nadzieję, ktoś mnie przelicytuje, a z drugiej strony pragnę tej flaszki ![]() Hatka, Itek, szykujcie się na obronę lodówek przede mną w najbliższym czasie ![]()
#2171 | |
perfumove love
|
Cytat:
![]() ![]() Lodówka moja stoi przed Tobą otworem! Co kupujesz? Przyznaj się ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2172 | ||
Wtajemniczenie
|
A no całkiem normalnie sobie wyobraz...
![]() Instrukcja; klikasz historię na bankowym z zeszłego miesiąca, w miejscu dostawcy prądu klikasz wyślij ponownie i leci,czynność powtarzasz przez kilkanaście ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Jestem za !! Annioszek na prezydenta abo premiera, abo jedno i drugie ![]()
![]() |
#2173 | |
Zakorzenienie
|
heja
![]() ![]() ![]() ![]() a teraz siedzę i dumam nad burberry brit rhytm, przepadłam po jednym psiku, fajny, taki inny niż wszystko... próbuję się jednak powstrzymać i zużyć najpierw próbkę 2 ml ![]() ---------- Dopisano o 16:30 ---------- Poprzedni post napisano o 16:29 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2174 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tylko raz wtarłam ten elixir w obsuszone ręcznikiem włosy,a że miałam jeszcze czas to chodziłam tak z nimi i czekałam aż się naturalnie podsuszą same i prawie suche dopiero modelowałam,no i efekt nie był już taki wow.Więc u mnie sprawdza się metoda lekkiego podsuszenia suszarką i modelowania od razu. Ja testuję dziś Very Irresistible L'Intense , dużo piękniejszy od klasyka ![]() Pogoda faktycznie beznadziejna, zimno wietrznie brrr ![]()
![]() |
#2175 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2176 | ||
|
Cytat:
![]() Ja dzisiaj grilla miałam, najbardziej smakowała mi.....cukinia ! ![]() Młody jeszcze przed chwilą zimną ugrillowaną wchłonął, cały talerzyk, miejmy nadzieję, że jednym efektem ubocznym może być ewentualne przeczyszczenie organizu ![]() Cytat:
![]() Podoba mi się też pomysł Twojego goszczenia u mnie, nie martw się, u mnie lodówa pełna być musi, mam dwóch dorastających chłopaków i jednego małża - lubią pojeść , nie zginiesz, no - możliwe, że po mojej lodówce więcej Ciebie się zrobi w obwodzie, ale jak sobie parę razy dziennie zejdziesz z i wejdziesz na - IV moje piętro to się wszystko zrównoważy ![]() Robinson - zgadzam się w kwestii, że jesteś mistrzem, a Bogusia Cię fajnie goni ![]() Ja jeszcze nad moimi rachunkami panuję.....pewnie do czasu , bo teraz to same wydatki... + jeszcze zmieniamy mebel do spania, bo mój małż rzekł " koniec! Ja już na narożniku więcej nie śpię, Ty też !". No więc....zmieniamy. Uwidziałam sobie komplet 3+2+1, ale nigdzie w mojej okolicy nie ma. A jak jest to mąż nie chce się rozstać ze swoim ukochanym fotelem.... trza mi było iść na jakiś kompromis. No więc...komplet wersalka( kanapa, sofa czy jak tam się to zwie jeszcze) + sofka dwuosobowa mi się dalej marzy. I byłoby ok, gdyby nie taki drobny szczegół, taki tyci tyci...mianowicie, że nie ma takiej opcji w kompletach mebli jakie oglądaliśmy i na jakie ewentualnie byśmy stawiali. No więc.... dekompletujemy dwa komplety, które wiedzieliśmy w sklepie. Z jednego wersalka ( jeszcze nie wiem czy ta z oparciami i trwałymi zagłówkami, czy bez....ale z ładnymi poduchami pod łokcie i specjalnymi poduchami w roli zagłówków....czyli oparcia na łeb jak siedzisz.... No bo też jakoś wyglądać to musi, to do dużego pokoju będzie. I znowu problem.... bo werslaka z jednego, a sofka z innego kopletu i trzeba dobrać razem obicie, kolor.... masakra.... jakbym nie patrzyła, w jakim świetle nie oglądała wersalki ( z dolnego piętra sklepu m ta ,co mi się podoba )i sofki ( z górnego piętra sklepu), to jak są zgodnie dobrane kolory to kształt obu mebli inny....a jak podobny kształt i się nie rzuca w oczu "różność kompletów" , to nie da się fajnie dobrać kolorów i obicia. No ludzie !!! Jeszcze to doszło, do zabiegów, wydatków na pas, na rezonans i leki ![]() I tak.......wesoło mi już.... normalnie kociokwiku zaraz dostanę, żeby nie można było mebli szybko i łatwo dobrać do siebie tak jak można było 10-15 lat temu ....jest ich peeeełno, ale tak naprawdę ja nie mam w czym w tej chwili wybierać, to tak jak z moją szafą i flaszkami ..... ![]() .
Bądź dobry! Każdy, kogo spotykasz, prowadzi ciężki bój... ![]() Fragrantica Mój wątek wymiankowy : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1260976 Edytowane przez itaka Czas edycji: 2016-04-24 o 17:58 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2177 |
Zakorzenienie
|
Rany, ale jestem padnięta. Cały dzień bieganina (dosłownie
![]() ![]() ![]() Uwielbiam wieczory, ten spokój i ciszę, ach ![]() Odgrzebałam dziś Flowerbomb edp i na nowo pokochałam <3 Edytowane przez golgie Czas edycji: 2016-04-24 o 18:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#2178 |
|
To chyba wszystkie miałyśmy przerąbany dzień- ja po obiedzie postanowiłam posłuchać, co mruczy mój jasieczek i obudziłam się z trudem po 2,5 h., a teraz chodzę jak śnięta mucha.
Itaczko, ja pamiętam, jak w sklepach były przecudnej urody zestawy paździorytów zaprojektowane przez kogoś oszalałego na punkcie serialu Dynastia ![]() A aukcję wygrałam, przyjdzie do mnie AA Lemonfresca...:czarodziej : Po tej drzemce doszłam do wniosku, że to jednak dobrze ![]() Skoro Itaka i Hatka mnie przygarną, to jakoś damy radę... Miło mi dziewczyny, że zostanę prezydentem, aczkolwiek wtedy chłopom też trzeba będzie coś dać.... może darmowe opony do auta raz na rok, wymiana oleju i klocków raz na 1/2 roku ( strzelam, nie wiem , co ile to się wymienia), no i 1000 miesięcznie na kosmetyki/ zapachy?
#2179 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2180 |
Zakorzenienie
|
Hej Laski :-*
Kurde co za dzien, padalo,zimno i w ogole jakis sniety dzien. Obiadek u mamy a potem zakupy w markecie ale szybkie bo zimno mi caly dzien. Przyjechalismy do domu i poszlm spac. Ale dla poprawy humoru pachnialam Escada Elixir. Taki optymistyczny zapach. Nadal czekam na Gruche i Rozyczke z AA. Jakos dojsc nie moze. Kiedy sa wybory? Bo przy takim programie wyborczym aniszonekk to ja jestem ZA a nawet nie przeciw :sly:
Edytowane przez SzatAnka71 Czas edycji: 2016-04-24 o 19:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#2181 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2182 | |
|
Cytat:
To juz kiedyś było....i bynajmniej nie była to partia kobiet lubiących perfumy tylko piwsko ![]() Hehehehe ![]() A może PPMP.... - Polską Partię Miłośników Perfum ![]() ( Taki jakiś....dup....iaty ten dzień. Mi się już spać chce... jutro czeka mnie turlanie się po zabiegach .... marzy mi się, żeby mi ból ułagodziły nieco,ale dwa lata temu po pierwszym to bardziej bolało, dopiero po 4-5 przyszła jako taka poprawa.... )
Bądź dobry! Każdy, kogo spotykasz, prowadzi ciężki bój... ![]() Fragrantica Mój wątek wymiankowy : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1260976 Edytowane przez itaka Czas edycji: 2016-04-24 o 20:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2183 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2184 |
Zakorzenienie
|
Heja kobietki
![]() Aniszonku masz mój głos i całej męskiej części mojego domostwa, 5000+ dla kobiet co by pikniejsze i w lepszym humorze były warte jst nominacji prezydenckiej od zaraz ![]() W ramach ratowania zbankrutowanej matki -ostatnio trochę mi hamulce pusciły podczas zakupów w dougim (i to nie perfumowych) a do tego jeszcze szarpnęłam się na rower, który byłby bardziej przyjazny dla moich czterech liter i kręgosłupa niż stary - moje dziecię osobiste ![]() ![]() Dziecku nie wypadało odmówić więc wzięliśmy ale trzeba było widzieć nasze miny. I teraz mam zgryza na co spożytkować ten dar serca, chyba se Ikoo kupię. ![]()
#2185 |
|
Eeech....jak jak bym chciała, żeby mi moje dziecię wręczyło podarunek w postaci 50 zł.....
Na chwilę obecną moje dzieci w kieszonkowych i innych zaskórniakach - są bogatsze od mojego konta ![]() No nic. Zacisnąć zęby i jakoś żyć trzeba. Szczaw i mirabelki, Panie....szczaw i mirabelki..... i czosnek niedźwiedzi. Przeżyjemy ![]() Branoc ![]()
#2186 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Tez ide spac bo caly tydzien mam na rano. Cmok
![]() |
#2187 |
|
Dzieńdoberek
![]() Matko co za dzień..... praktycznie od rańca jeździłam po zabiegach i znowu po lekarzach, czekanie w kolejce..... i okazało się, że będę miała 2 x blokadę kręgosłupa.... nigdy tego nie miałam.... podobno po tym ból przechodzi i można w miarę normalnie funkcjonować. Po blokadach będę miała nakłuwania w odpowiednich miejscach i przepuszczanie przez igły prądu - człowiek śmiesznie wygląda najeżony igłami, z "krokodylkami" na na nich i drucikami ![]() A tak w ogóle to.... Ale ze mnie d..... ![]() ![]() W sklepie meblowym prawie pokłóciliśmy się (przy sprzedawczyni, ale tak w żartach) co do rodzaju materiału, którym obita jest kanapa , którą wybraliśmy w innym sklepie - na jednym końcu miasta. A w tym drugim właśnie- na drugim końcu miasta, chcieliśmy dobrać do tej kanapy sofkę, dopasowując odpowiednio materiał, z którego powinna zostać zrobiona, do materiału, którego zrobiona jest kanapa ( żeby wyglądało to jak komplet z kanapą). Okazało sie, że mój zmysł dotyku i zapamiętywania kolorów jest lepszy niż u mojego męża , bo jemu się jakoś ubzdurało, że kanapa jest z innego materiału niż ja zapamiętałam... i kłóci się prawie ze mną chłopina w sklepie, ku uciesze laski, która nas obsługiwała przy meblach....tłumaczę małżowi, że po dotyku, po strukturze materiału pamiętam, że kanapa jest z "orinoko 22" materiału, a on - ,ze z jakiegoś innego + inny kolor niż twierdzę ja. No padło zdanie "założymy się? O co? "... zanim wymyśliłam flaszkę jako wygraną to się zawahałam, bo przestałam być taka pewna....za to laska szybciutko przyniosła próbnik z materiałami, z którym można zrobić obicie do sofki, a ja sobie przypomniałam ,że w tel. zapisałam wcześniej ten głupi materiał z kanapy !. I co ? I wyszło na moje....ale nie zdążyłam się założyć, głupia ja.... nawet przy tej sprzedawczyni westchnęłam, że mogłam się założyć , wygrałabym flakon perfum.... ![]() Jestem tak zmęczona i jakaś rozbita, że spać mi się chce...... A i wyszło coś dziwnego.... przy Alien Extraordinaire, którym się dzisiaj popsikałam - wychodzi na mnie sam jaśmin, samiutki, ciężkawy jakiś.... cytryna się wyniosła na drugi koniec świata i naprawdę męczyłam się z tym zapachem w samochodzie. Mam dwa flakony, jednego się pozbędę, bo jak raz przyszedł ból głowy, to juz wracać będzie - wiem to z doświadczenia z Chanelkami i Miss Dior ![]() Parę pierwszych godzin to śliczności, a potem.....ból łba nie do zniesienia chociaż kocham te zapachy ![]() Tak samo mam z Alienem EDP - dalej tak mam ... na kimś mogę wąchać i się zachwycać, na mnie osobiście jaśmin oplata swoje dłoni wokół mojej szyi i chce udusić ![]() ![]() Jeszcze coś się z pogodą stało - zimno, wilgotno, śnieg z deszczem u mnie dzisiaj padał i spaaaaać się chce okropnie..... ![]() Chyba podgrzeję obiad młodzieży i utnę sobie drzemkę, bo padam ... ![]()
#2188 |
|
Mi też ta pogoda daje w kość, jak ja lubię, kiedy jest ciepełko... przez takie wygibasy pogodowe jadłabym same tuczące potrawy i wydawała pieniądze na różne kolorowe rzeczy ( np. kosmetyki), których mam już multum.
#2189 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2190 | |
|
Cytat:
![]() ![]() Ja też lubię ciepło, wolę to niż zimno.Nawet bardzo ciepło, ale nie afrykańskie ciepło, bo niczego nie cierpię bardziej jak pocenia się wszędzie. Owszem - są antyperspiranty, OK...ale w upały jak siedzisz w pracy , 8 godzin w jednej pozycji, w prawie 30 stopniach ( a tyle mam w lecie w gabinecie, bo nie mamy klimy ani prysznica), to pocisz się nie tylko pod pachami ![]() A już nienawidzę gdy poci mi się gęba. Świeci się jak świni ryj, żaden puder nie pomaga, bo ryj się świci i świci, i poci. Nie dość, że człowiek podwójnie się męczy przez upał, to jeszcze się błyszczy i poci na ryju - Masakra ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:13.