Wątek plotkowy perfumowy:) - Strona 73 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-04-23, 10:36   #2161
gidran
Zadomowienie

Dot.: Wątek plotkowy perfumowy:)

Cytat:
Napisane przez ranka Pokaż wiadomość
ahoj
co tam u Was?
mam problem : po perfumach glownie Allure wyskakuja mi na szyi bolace duze pryszcze co robic? jak zyc ?

Nie psikać na szyję

Cytat:
Napisane przez Asiuuuuula Pokaż wiadomość
Nie śmiać się mła proszę
Miałam na koncie na to wszystko ( i już do 1ego tyle co potrącaja za prowadzenie konta hehe) ale kurcze tak się cieszyłam, że to kupię bo tu zaoszczędziłam, a tu doopa a nie zaoszczędziłam

Fślepo
Asiuuula, Ty się nie martw, Ty się ciesz! Za miesiąc też będziesz mieć nadpłatę i znów sobie coś ładnego, pachnącego kupisz

Edytowane przez gidran
Czas edycji: 2016-04-23 o 10:41
gidran jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-23, 10:51   #2162
Asiuuuuula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gidran Pokaż wiadomość
Nie psikać na szyję

Asiuuula, Ty się nie martw, Ty się ciesz! Za miesiąc też będziesz mieć nadpłatę i znów sobie coś ładnego, pachnącego kupisz
No pewnie, że coś kupię fajnego, bez żalu ani wurzutów sumienia
A póki co po 1-szym kilkam zestaw pedzli ZOEVA, o taki: http://mintishop.pl/product-pol-3498...dzli-ETUI.html , akurat na moje makijażowanie się będzie wystarczajacy

Zaraz siadam do lekcji z synem a po obiedzie wybywamy całą rodzinką do kina na Kung fu Pandę 3
Asiuuuuula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-23, 11:41   #2163
ranka
Kici kici miau miau

Cytat:
Nie psikać na szyję

Heh to sie tak nie da

Instagram mój
ranka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-23, 12:27   #2164
chouette_
Wtajemniczenie

Cytat:
Nie psikać na szyję

Może posmarować wcześniej miejsca, które psikasz jakimś kremem nawilżającym?

Ja dziś w pracy, a wieczorem impreza
Drzwi zamknęły się i Włóczykij wszedł w las. Miał przed sobą sto mil ciszy."

chouette_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-24, 04:57   #2165
Małgosia791
spin doctor

Ja dziś po imprezie-niestety byłam kierowcą -teraz wypadła moja kolej Nie to, że lubię pić, ale po kilku godzinach ja i towarzystwo jesteśmy na nieco innych poziomach świadomości. Za to objadłam się za wszystkie czasy.

Zostałam skomplementowana za Chance Vive
Dziś popsikałam się Angelem edt, ale chyba zmienię na Deep Red albo Poison Girl

Byłam z córką w księgarni i dojrzała książkę kucharską dla dzieci, już zaczyna z niej korzystać-im szybciej tym lepiej dla mnie. Dobrze, że w tej rodzinie ktoś się garnie do gotowania, bo ja nienawidzę.
Małgosia791 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-24, 11:22   #2166
itaka
DobraRada-NieGłaszczGada.

GG do itaka

Dzień doberek w niedzielę

Cytat:
Napisane przez Małgosia791 Pokaż wiadomość
Ja dziś po imprezie-niestety byłam kierowcą -teraz wypadła moja kolej Nie to, że lubię pić, ale po kilku godzinach ja i towarzystwo jesteśmy na nieco innych poziomach świadomości. Za to objadłam się za wszystkie czasy.

Zostałam skomplementowana za Chance Vive
Dziś popsikałam się Angelem edt, ale chyba zmienię na Deep Red albo Poison Girl

Byłam z córką w księgarni i dojrzała książkę kucharską dla dzieci, już zaczyna z niej korzystać-im szybciej tym lepiej dla mnie. Dobrze, że w tej rodzinie ktoś się garnie do gotowania, bo ja nienawidzę.
Aaale masz fajnie, będziesz miała gotowe obiadki

Chance Vive są śliczne, ale mnie po nich zaczęła boleć głowa.
Po Tendre mnie po 2 godzinach też pobolewa, więc chyba Chanelki nie dla mnie ze względu na jakiś składnik - tak samo się dzieje z moją głową w przypadku Miss Dior i Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh. No kurcze

Dzisiaj jakaś ospała jestem..... przez chwilę u mnie padał śniegowy gryz, czy grad jakiś - tłukł o parapety!

Na pocieszenie , jako, że nie mogę za bardzo teraz rozrzucać pieniędzy, to nabyłam sobie maluśką 25 teczkę Light Blue , tyle mogłam sobie pozwolić, bo mi mama oddała kasę, którą mi wisiała

I tyle..... teraz będę czekać na wypłatę, dzielić, liczyć i chyba dopiero w czerwcu coś sobie kupię, bo teraz bida będzie.

Jeszcze mam odłożone na Dior Eau Fraiche, ale chyba to nie dojdzie do skutku

Taka pogoda za oknem, a ja dziś grill elektryczny uruchamiam Elektryczny to sobie mogę kiedy chcę i gdzie chcę, nikomu nie szkodzę, żaru ani płomieni nie ma, nikogo nad nami też nie

B
ądź dobry! Każdy, kogo spotykasz, prowadzi ciężki bój...

Fragrantica

Mój wątek wymiankowy : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1260976
itaka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-24, 11:29   #2167
czarownica jaga
Wtajemniczenie

Jakby to było fajnie gdyby każdy perfumomaniak miał wypłacane od opatrzności 1000pln na miesiąc, oczywiście niezależnie od wypłaty, taki gratis za to że lubi perfumy ehhhh

I am a WarriorZ

czarownica jaga jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-04-24, 12:04   #2168
Asiuuuuula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez itaka Pokaż wiadomość
Na pocieszenie , jako, że nie mogę za bardzo teraz rozrzucać pieniędzy, to nabyłam sobie maluśką 25 teczkę Light Blue , tyle mogłam sobie pozwolić, bo mi mama oddała kasę, którą mi wisiała
Gratki
Do mnie kilka dni temu przyszła 50tka Light Blue stara wersja od wizażanki, uwielbiam ten uważany za dresiarski zapach, kiedys kilka razy taką opinię przeczytałam

Cytat:
Napisane przez czarownica jaga Pokaż wiadomość
Jakby to było fajnie gdyby każdy perfumomaniak miał wypłacane od opatrzności 1000pln na miesiąc, oczywiście niezależnie od wypłaty, taki gratis za to że lubi perfumy ehhhh
Nooo, a drugi tysiak jak ktoś lubi kolorówkę

U mnie właśnie w piekarniku polędwice z dorsza, sałatka grecka z serem feta zrobiona, potem mknę na perfumowe spotkanko fragranticowo-wizażowe z przewagą fragry
Asiuuuuula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-24, 12:23   #2169
czarownica jaga
Wtajemniczenie

Cytat:
Gratki
Do mnie kilka dni temu przyszła 50tka Light Blue stara wersja od wizażanki, uwielbiam ten uważany za dresiarski zapach, kiedys kilka razy taką opinię przeczytałam

Nooo, a drugi tysiak jak ktoś lubi kolorówkę :brzydal:

U mnie właśnie w piekarniku polędwice z dorsza, sałatka grecka z serem feta zrobiona, potem mknę na perfumowe spotkanko fragranticowo-wizażowe z przewagą fragry
To by była taka ustawa 1000plus, ale nie na dzieci

I am a WarriorZ

Stary 2016-04-24, 12:38   #2170
aniszonekk
Psiejsko czarodziejsko :)

Proponuję wersję luksius:
1000 na zapachy;
1000 kolorówka;
1000 pielęgnacja;
1000 ciuchy;
1000 dodatki
Razem 5 razy 1000 dla dobrego samopoczucia Polek.
Nie mogłam się powstrzymać i licytuję kolejną flaszkę. I szczerze mówiąc, mam nadzieję, ktoś mnie przelicytuje, a z drugiej strony pragnę tej flaszki ciekawe, z czego zapłacę....
Hatka, Itek, szykujcie się na obronę lodówek przede mną w najbliższym czasie
Stary 2016-04-24, 14:48   #2171
hathayoga
perfumove love

Cytat:
Napisane przez aniszonekk Pokaż wiadomość
1000 na zapachy;
1000 kolorówka;
1000 pielęgnacja;
1000 ciuchy;
1000 dodatki
Nie mogłam się powstrzymać i licytuję kolejną flaszkę. I szczerze mówiąc, mam nadzieję, ktoś mnie przelicytuje, a z drugiej strony pragnę tej flaszki ciekawe, z czego zapłacę....
Podoba mi się program 5000+ dla kobiet A w razie potrzeby aborcji będzie na adwokata

Lodówka moja stoi przed Tobą otworem! Co kupujesz? Przyznaj się U mnie wypłata dopiero za tydzień, a już mam rozplanowane jakieś pięć stów na babskie pierdoły. Chyba czas coś sprzedać, żeby móc coś kupić

Kosmetyki

Wish
hathayoga jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-04-24, 15:10   #2172
bogusia32
Wtajemniczenie

Cytat:
Jakeś Ty te 2000 PLN zrobiła?
A no całkiem normalnie sobie wyobraz...

Instrukcja;
klikasz historię na bankowym z zeszłego miesiąca, w miejscu dostawcy prądu klikasz wyślij ponownie i leci,czynność powtarzasz przez kilkanaście miesięcy i end of story.Tak wiem zdolna jestem

Cytat:
Napisane przez robinson Pokaż wiadomość

Aaa no to ja też byłam swego czasu równie dobra, tylko że w drugą stronę Kiedyś nie można było ustawić w moim banku bezterminowego stałego zlecenia, więc ustawiałam zawsze na rok do przodu i gdy mi sie "nagle" skonczyło nie zauważyłam baa nawet byłam dumna, że taka gospodarna się zrobiłam, bo widziałam że więcej pieniędzy mi na koncie zostaje. Aż tu jak grom z jasnego nieba wezwanie do zapłaty ..................... w terminie 7 dni.............. skierowanie windykowanej należnosci............... ...... coś o drodze sądowej....
Przegapiłam jakieś 3 m-ce płacenia rachunków
łupss, to już z dwojga złego wolę moją opcję pomyłek

Cytat:
Napisane przez Luzia Pokaż wiadomość
Macie przeboje z rachunkami Robinson, jesteś miszczem ja jakoś nie mogę się przekonać do tych stałych zleceń. Lepiej mi jak sobie sama co miesiąc poklikam.
Też se sama klikałam
Cytat:
1000 na zapachy;
1000 kolorówka;
1000 pielęgnacja;
1000 ciuchy;
1000 dodatki

Jestem za !! Annioszek na prezydenta abo premiera, abo jedno i drugie
Stary 2016-04-24, 15:30   #2173
dixi
Zakorzenienie

GG do dixi

heja co za wiosna, nic tylko siedzieć przed kompem i klikac poszły dwa zamówienia ciuchowe i trzecie na to cudo kerastase polecane przez bogusię przeczytałam jeszcze ful opinii, wszyscy się zachwycają to mam nadzieję że będę i ja, ciekawe
a teraz siedzę i dumam nad burberry brit rhytm, przepadłam po jednym psiku, fajny, taki inny niż wszystko... próbuję się jednak powstrzymać i zużyć najpierw próbkę 2 ml

---------- Dopisano o 16:30 ---------- Poprzedni post napisano o 16:29 ----------

Cytat:
1000 na zapachy;
1000 kolorówka;
1000 pielęgnacja;
1000 ciuchy;
1000 dodatki
aniszonekk, masz mój głos, rodzinę i znajomych też przekonam
dixi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-24, 15:49   #2174
bogusia32
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez dixi Pokaż wiadomość
heja co za wiosna, nic tylko siedzieć przed kompem i klikac poszły dwa zamówienia ciuchowe i trzecie na to cudo kerastase polecane przez bogusię przeczytałam jeszcze ful opinii, wszyscy się zachwycają to mam nadzieję że będę i ja, ciekawe
a teraz siedzę i dumam nad burberry brit rhytm, przepadłam po jednym psiku, fajny, taki inny niż wszystko... próbuję się jednak powstrzymać i zużyć najpierw próbkę 2 ml

-
Dixi, no ja nawet opinii nie czytałam bo dostałam odlewkę na wymiance.Podchodziłam baaardzo sceptycznie bo moje rozjaśniane kudły mało co potrafiło ujarzmić. Po tym elixirze, włosy modelowane na szczotce mam jak po wizycie u fryzjera a ponadto nie muszę używać prostownicy.Są sprężyste,lśniące i nic a nic mi się nie puszą na powietrzu.Dodatkowo po modelowaniu jeszcze je przygładzam odrobiną tego elixiru,szczególnie końce i jest git.
Tylko raz wtarłam ten elixir w obsuszone ręcznikiem włosy,a że miałam jeszcze czas to chodziłam tak z nimi i czekałam aż się naturalnie podsuszą same i prawie suche dopiero modelowałam,no i efekt nie był już taki wow.Więc u mnie sprawdza się metoda lekkiego podsuszenia suszarką i modelowania od razu.

Ja testuję dziś Very Irresistible L'Intense , dużo piękniejszy od klasyka

Pogoda faktycznie beznadziejna, zimno wietrznie brrr
Stary 2016-04-24, 16:25   #2175
dixi
Zakorzenienie

GG do dixi

Cytat:
Napisane przez bogusia32 Pokaż wiadomość
Dixi, no ja nawet opinii nie czytałam bo dostałam odlewkę na wymiance.Podchodziłam baaardzo sceptycznie bo moje rozjaśniane kudły mało co potrafiło ujarzmić. Po tym elixirze, włosy modelowane na szczotce mam jak po wizycie u fryzjera a ponadto nie muszę używać prostownicy.Są sprężyste,lśniące i nic a nic mi się nie puszą na powietrzu.Dodatkowo po modelowaniu jeszcze je przygładzam odrobiną tego elixiru,szczególnie końce i jest git.
Tylko raz wtarłam ten elixir w obsuszone ręcznikiem włosy,a że miałam jeszcze czas to chodziłam tak z nimi i czekałam aż się naturalnie podsuszą same i prawie suche dopiero modelowałam,no i efekt nie był już taki wow.Więc u mnie sprawdza się metoda lekkiego podsuszenia suszarką i modelowania od razu.

Ja testuję dziś Very Irresistible L'Intense , dużo piękniejszy od klasyka

Pogoda faktycznie beznadziejna, zimno wietrznie brrr
moje włosy nie są zniszczone tylko suche z natury i puszące ostatnio pilnie olejuję i poprawa jest, po naturalnym wyschnięciu mniej siana i nawet układają się w lekkie loki nie mam zbyt dobrego doświadczenia z preparatami typu "suchy olejek", ciekawe co powiedzą na to cudo
dixi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-24, 17:50   #2176
itaka

GG do itaka

Cytat:
Gratki

Nooo, a drugi tysiak jak ktoś lubi kolorówkę

Może być i dresiarski - ważne, że na mnie super się układa i jest na otarcie łez

Ja dzisiaj grilla miałam, najbardziej smakowała mi.....cukinia !
Młody jeszcze przed chwilą zimną ugrillowaną wchłonął, cały talerzyk, miejmy nadzieję, że jednym efektem ubocznym może być ewentualne przeczyszczenie organizu

Cytat:
1000 na zapachy;
1000 kolorówka;
1000 pielęgnacja;
1000 ciuchy;
1000 dodatki

No, to mi się podoba ! Dlaczego nikt o nas nie zadba w należyty sposób

Podoba mi się też pomysł Twojego goszczenia u mnie, nie martw się, u mnie lodówa pełna być musi, mam dwóch dorastających chłopaków i jednego małża - lubią pojeść , nie zginiesz, no - możliwe, że po mojej lodówce więcej Ciebie się zrobi w obwodzie, ale jak sobie parę razy dziennie zejdziesz z i wejdziesz na - IV moje piętro to się wszystko zrównoważy

Robinson - zgadzam się w kwestii, że jesteś mistrzem, a Bogusia Cię fajnie goni

Ja jeszcze nad moimi rachunkami panuję.....pewnie do czasu , bo teraz to same wydatki... + jeszcze zmieniamy mebel do spania, bo mój małż rzekł " koniec! Ja już na narożniku więcej nie śpię, Ty też !".
No więc....zmieniamy. Uwidziałam sobie komplet 3+2+1, ale nigdzie w mojej okolicy nie ma. A jak jest to mąż nie chce się rozstać ze swoim ukochanym fotelem.... trza mi było iść na jakiś kompromis.

No więc...komplet wersalka( kanapa, sofa czy jak tam się to zwie jeszcze) + sofka dwuosobowa mi się dalej marzy. I byłoby ok, gdyby nie taki drobny szczegół, taki tyci tyci...mianowicie, że nie ma takiej opcji w kompletach mebli jakie oglądaliśmy i na jakie ewentualnie byśmy stawiali.

No więc.... dekompletujemy dwa komplety, które wiedzieliśmy w sklepie.

Z jednego wersalka ( jeszcze nie wiem czy ta z oparciami i trwałymi zagłówkami, czy bez....ale z ładnymi poduchami pod łokcie i specjalnymi poduchami w roli zagłówków....czyli oparcia na łeb jak siedzisz....

No bo też jakoś wyglądać to musi, to do dużego pokoju będzie.

I znowu problem.... bo werslaka z jednego, a sofka z innego kopletu i trzeba dobrać razem obicie, kolor.... masakra.... jakbym nie patrzyła, w jakim świetle nie oglądała wersalki ( z dolnego piętra sklepu m ta ,co mi się podoba )i sofki ( z górnego piętra sklepu), to jak są zgodnie dobrane kolory to kształt obu mebli inny....a jak podobny kształt i się nie rzuca w oczu "różność kompletów" , to nie da się fajnie dobrać kolorów i obicia. No ludzie !!! Jeszcze to doszło, do zabiegów, wydatków na pas, na rezonans i leki

I tak.......wesoło mi już.... normalnie kociokwiku zaraz dostanę, żeby nie można było mebli szybko i łatwo dobrać do siebie tak jak można było 10-15 lat temu ....jest ich peeeełno, ale tak naprawdę ja nie mam w czym w tej chwili wybierać, to tak jak z moją szafą i flaszkami .....
.

B

Fragrantica

Edytowane przez itaka
Czas edycji: 2016-04-24 o 17:58
Stary 2016-04-24, 18:01   #2177
golgie
Zakorzenienie

GG do golgie

Rany, ale jestem padnięta. Cały dzień bieganina (dosłownie): rano 10,5 km na bieżni, potem gotowanie rosołu, robienie mielonych, potem karmienie i/ lub poganianie przychówku, żebyśmy jeszcze w tym stuleciu wyszli z domu, potem wizyta w Kinderplanecie i zabawa na całego przez godzinę, potem zakupy w Rossmannie-pieluchy itp. cudne rzeczy, po powrocie smażenie naleśniorów:P. Mąż pojechał na skikach do parku , a ja zaraz muszę powoli przygotować córkę do spania, czyli będzie czytanie bajek. Jak już zapanuje cisza i wróci małż, to nareszcie będzie film i winko! <3.
Uwielbiam wieczory, ten spokój i ciszę, ach
Odgrzebałam dziś Flowerbomb edp i na nowo pokochałam <3

Moja fragrantica

WYMIANA

Edytowane przez golgie
Czas edycji: 2016-04-24 o 18:17
golgie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-24, 18:35   #2178
aniszonekk

To chyba wszystkie miałyśmy przerąbany dzień- ja po obiedzie postanowiłam posłuchać, co mruczy mój jasieczek i obudziłam się z trudem po 2,5 h., a teraz chodzę jak śnięta mucha.
Itaczko, ja pamiętam, jak w sklepach były przecudnej urody zestawy paździorytów zaprojektowane przez kogoś oszalałego na punkcie serialu Dynastia teraz jest jednak lepiej, mimo, że faktycznie można oczopląsu dostać.
A aukcję wygrałam, przyjdzie do mnie AA Lemonfresca...:czarodziej :
Po tej drzemce doszłam do wniosku, że to jednak dobrze
Skoro Itaka i Hatka mnie przygarną, to jakoś damy radę...

Miło mi dziewczyny, że zostanę prezydentem, aczkolwiek wtedy chłopom też trzeba będzie coś dać.... może darmowe opony do auta raz na rok, wymiana oleju i klocków raz na 1/2 roku ( strzelam, nie wiem , co ile to się wymienia), no i 1000 miesięcznie na kosmetyki/ zapachy?
Stary 2016-04-24, 19:15   #2179
czarownica jaga
Wtajemniczenie

Cytat:
To chyba wszystkie miałyśmy przerąbany dzień- ja po obiedzie postanowiłam posłuchać, co mruczy mój jasieczek i obudziłam się z trudem po 2,5 h., a teraz chodzę jak śnięta mucha.
Itaczko, ja pamiętam, jak w sklepach były przecudnej urody zestawy paździorytów zaprojektowane przez kogoś oszalałego na punkcie serialu Dynastia teraz jest jednak lepiej, mimo, że faktycznie można oczopląsu dostać.
A aukcję wygrałam, przyjdzie do mnie AA Lemonfresca...:czarodziej :
Po tej drzemce doszłam do wniosku, że to jednak dobrze
Skoro Itaka i Hatka mnie przygarną, to jakoś damy radę...

Miło mi dziewczyny, że zostanę prezydentem, aczkolwiek wtedy chłopom też trzeba będzie coś dać.... może darmowe opony do auta raz na rok, wymiana oleju i klocków raz na 1/2 roku ( strzelam, nie wiem , co ile to się wymienia), no i 1000 miesięcznie na kosmetyki/ zapachy?
Dajmy im 500zł na zabawki typu telefony i inne kompy i 500zł na kosmetyki, resztę niech kupują we własnym zakresie, chłop musi pracować i zarabiać a nie żerować na budżecie państwa.

I am a WarriorZ

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-04-24, 19:29   #2180
SzatAnka71
Zakorzenienie

GG do SzatAnka71

Hej Laski :-*
Kurde co za dzien, padalo,zimno i w ogole jakis sniety dzien.
Obiadek u mamy a potem zakupy w markecie ale szybkie bo zimno mi caly dzien. Przyjechalismy do domu i poszlm spac.

Ale dla poprawy humoru pachnialam Escada Elixir. Taki optymistyczny zapach.
Nadal czekam na Gruche i Rozyczke z AA. Jakos dojsc nie moze.

Kiedy sa wybory? Bo przy takim programie wyborczym aniszonekk to ja jestem ZA a nawet nie przeciw :sly:

Edytowane przez SzatAnka71
Czas edycji: 2016-04-24 o 19:32
SzatAnka71 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-24, 19:57   #2181
czarownica jaga
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez SzatAnka71 Pokaż wiadomość
Hej Laski :-*
Kurde co za dzien, padalo,zimno i w ogole jakis sniety dzien.
Obiadek u mamy a potem zakupy w markecie ale szybkie bo zimno mi caly dzien. Przyjechalismy do domu i poszlm spac.

Ale dla poprawy humoru pachnialam Escada Elixir. Taki optymistyczny zapach.
Nadal czekam na Gruche i Rozyczke z AA. Jakos dojsc nie moze.

Kiedy sa wybory? Bo przy takim programie wyborczym aniszonekk to ja jestem ZA a nawet nie przeciw :sly:
proponuję założyć partię Polską Partię Przyjaciół Perfum, Aniszonek będzie liderem, ona zostanie prezydentem a reszta będzie w rządzie Itaka jako gwiazda tego wątku będzie premierem)

I am a WarriorZ

Stary 2016-04-24, 20:01   #2182
itaka

GG do itaka

Cytat:
proponuję założyć partię Polską Partię Przyjaciół Perfum, Aniszonek będzie liderem, ona zostanie prezydentem a reszta będzie w rządzie Itaka jako gwiazda tego wątku będzie premierem)
4 P ?
To juz kiedyś było....i bynajmniej nie była to partia kobiet lubiących perfumy tylko piwsko

Hehehehe

A może PPMP.... - Polską Partię Miłośników Perfum

( Taki jakiś....dup....iaty ten dzień. Mi się już spać chce... jutro czeka mnie turlanie się po zabiegach .... marzy mi się, żeby mi ból ułagodziły nieco,ale dwa lata temu po pierwszym to bardziej bolało, dopiero po 4-5 przyszła jako taka poprawa.... )

B

Fragrantica

Edytowane przez itaka
Czas edycji: 2016-04-24 o 20:04
Stary 2016-04-24, 20:02   #2183
czarownica jaga
Wtajemniczenie

Cytat:
4 P ?
To juz kiedyś było....i bynajmniej nie była to partia kobiet lubiących perfumy tylko piwsko

Hehehehe

A może PPMP.... - Polską Partię Miłośników Perfum
Wiem, że było, Rewiński chyba tam należał

I am a WarriorZ

Stary 2016-04-24, 20:28   #2184
wgn
Zakorzenienie

Heja kobietki

Aniszonku masz mój głos i całej męskiej części mojego domostwa, 5000+ dla kobiet co by pikniejsze i w lepszym humorze były warte jst nominacji prezydenckiej od zaraz

W ramach ratowania zbankrutowanej matki -ostatnio trochę mi hamulce pusciły podczas zakupów w dougim (i to nie perfumowych) a do tego jeszcze szarpnęłam się na rower, który byłby bardziej przyjazny dla moich czterech liter i kręgosłupa niż stary - moje dziecię osobiste wręczyło mi 50 zł na przyjemności (a żeby było sprawiedliwie to tatusiowi też sypnął groszem).
Dziecku nie wypadało odmówić więc wzięliśmy ale trzeba było widzieć nasze miny. I teraz mam zgryza na co spożytkować ten dar serca, chyba se Ikoo kupię.
Stary 2016-04-24, 20:33   #2185
itaka

GG do itaka

Eeech....jak jak bym chciała, żeby mi moje dziecię wręczyło podarunek w postaci 50 zł.....

Na chwilę obecną moje dzieci w kieszonkowych i innych zaskórniakach - są bogatsze od mojego konta

No nic. Zacisnąć zęby i jakoś żyć trzeba. Szczaw i mirabelki, Panie....szczaw i mirabelki..... i czosnek niedźwiedzi. Przeżyjemy

Branoc

B

Fragrantica

Stary 2016-04-24, 20:56   #2186
SzatAnka71
Zakorzenienie

GG do SzatAnka71

Cytat:
I to mi sie bardzo podoba !

Cytat:
( Taki jakiś....dup....iaty ten dzień. Mi się już spać chce... jutro czeka mnie turlanie się po zabiegach .... marzy mi się, żeby mi ból ułagodziły nieco,ale dwa lata temu po pierwszym to bardziej bolało, dopiero po 4-5 przyszła jako taka poprawa.... )
Oj to nie takie proste. Niestety te dolegliwosci nie sa proste. Wiem o tym. Ja od wtorku mam rehabilitacje choc wiem ze to mnie nie uleczy. Trzymam kciuki zeby jednak przyniosly Ci ulge :thumbup:
Cytat:
Na chwilę obecną moje dzieci w kieszonkowych i innych zaskórniakach - są bogatsze od mojego konta
Za to jestes bogatsza o kilka flaszek , bynajmniej nie alkoholu;-)

Tez ide spac bo caly tydzien mam na rano. Cmok

Stary 2016-04-25, 14:18   #2187
itaka

GG do itaka

Dzieńdoberek

Matko co za dzień..... praktycznie od rańca jeździłam po zabiegach i znowu po lekarzach, czekanie w kolejce..... i okazało się, że będę miała 2 x blokadę kręgosłupa.... nigdy tego nie miałam.... podobno po tym ból przechodzi i można w miarę normalnie funkcjonować.

Po blokadach będę miała nakłuwania w odpowiednich miejscach i przepuszczanie przez igły prądu - człowiek śmiesznie wygląda najeżony igłami, z "krokodylkami" na na nich i drucikami

A tak w ogóle to....

Ale ze mnie d........ mało brakowało a mogłabym mieć flachon perfum i to sponsorowany przez mojego męża

W sklepie meblowym prawie pokłóciliśmy się (przy sprzedawczyni, ale tak w żartach) co do rodzaju materiału, którym obita jest kanapa , którą wybraliśmy w innym sklepie - na jednym końcu miasta.

A w tym drugim właśnie- na drugim końcu miasta, chcieliśmy dobrać do tej kanapy sofkę, dopasowując odpowiednio materiał, z którego powinna zostać zrobiona, do materiału, którego zrobiona jest kanapa ( żeby wyglądało to jak komplet z kanapą).

Okazało sie, że mój zmysł dotyku i zapamiętywania kolorów jest lepszy niż u mojego męża , bo jemu się jakoś ubzdurało, że kanapa jest z innego materiału niż ja zapamiętałam... i kłóci się prawie ze mną chłopina w sklepie, ku uciesze laski, która nas obsługiwała przy meblach....tłumaczę małżowi, że po dotyku, po strukturze materiału pamiętam, że kanapa jest z "orinoko 22" materiału, a on - ,ze z jakiegoś innego + inny kolor niż twierdzę ja.

No padło zdanie "założymy się? O co? "... zanim wymyśliłam flaszkę jako wygraną to się zawahałam, bo przestałam być taka pewna....za to laska szybciutko przyniosła próbnik z materiałami, z którym można zrobić obicie do sofki, a ja sobie przypomniałam ,że w tel. zapisałam wcześniej ten głupi materiał z kanapy !.
I co ? I wyszło na moje....ale nie zdążyłam się założyć, głupia ja.... nawet przy tej sprzedawczyni westchnęłam, że mogłam się założyć , wygrałabym flakon perfum.... Przepadło.

Jestem tak zmęczona i jakaś rozbita, że spać mi się chce......

A i wyszło coś dziwnego.... przy Alien Extraordinaire, którym się dzisiaj popsikałam - wychodzi na mnie sam jaśmin, samiutki, ciężkawy jakiś.... cytryna się wyniosła na drugi koniec świata i naprawdę męczyłam się z tym zapachem w samochodzie.

Mam dwa flakony, jednego się pozbędę, bo jak raz przyszedł ból głowy, to juz wracać będzie - wiem to z doświadczenia z Chanelkami i Miss Dior

Parę pierwszych godzin to śliczności, a potem.....ból łba nie do zniesienia chociaż kocham te zapachy

Tak samo mam z Alienem EDP - dalej tak mam ... na kimś mogę wąchać i się zachwycać, na mnie osobiście jaśmin oplata swoje dłoni wokół mojej szyi i chce udusić Próbowałam, psikałam w powietrze i przechodziłam przez mgiełkę.... dusi

Jeszcze coś się z pogodą stało - zimno, wilgotno, śnieg z deszczem u mnie dzisiaj padał i spaaaaać się chce okropnie.....

Chyba podgrzeję obiad młodzieży i utnę sobie drzemkę, bo padam ...

B

Fragrantica

Stary 2016-04-25, 14:37   #2188
aniszonekk

Mi też ta pogoda daje w kość, jak ja lubię, kiedy jest ciepełko... przez takie wygibasy pogodowe jadłabym same tuczące potrawy i wydawała pieniądze na różne kolorowe rzeczy ( np. kosmetyki), których mam już multum.
Stary 2016-04-25, 15:58   #2189
SzatAnka71
Zakorzenienie

GG do SzatAnka71

Cytat:
A tak w ogóle to....

Ale ze mnie d........ mało brakowało a mogłabym mieć flachon perfum i to sponsorowany przez mojego męża
A może małż się zreflektuje bo w sumie to Ty miałaś rację, szepnij coś tam mimochodem

Cytat:
Mi też ta pogoda daje w kość, jak ja lubię, kiedy jest ciepełko... przez takie wygibasy pogodowe jadłabym same tuczące potrawy i wydawała pieniądze na różne kolorowe rzeczy ( np. kosmetyki), których mam już multum.
Ja to mogłabym się przeprowadzić do Afryki, serio tak lubię ciepło mimo że mam klasyczną strefę Tto teraz są takie filtry ze spokojnie po nałożeniu bym się nie świeciła. Antyperspiranty też są wiec najchętniej już bym pojechała

Stary 2016-04-25, 17:19   #2190
itaka

GG do itaka

Cytat:
Napisane przez SzatAnka71 Pokaż wiadomość
A może małż się zreflektuje bo w sumie to Ty miałaś rację, szepnij coś tam mimochodem

Ja to mogłabym się przeprowadzić do Afryki, serio tak lubię ciepło mimo że mam klasyczną strefę Tto teraz są takie filtry ze spokojnie po nałożeniu bym się nie świeciła. Antyperspiranty też są wiec najchętniej już bym pojechała
Tak będzie, zasponsoruje mi flaszkę, za moje cierpienie i tą sytuację, ale po wypłacie - no to już parę dni tylko A grzeczniutki jest dla mnie teraz,że hoho....

Ja też lubię ciepło, wolę to niż zimno.Nawet bardzo ciepło, ale nie afrykańskie ciepło, bo niczego nie cierpię bardziej jak pocenia się wszędzie.
Owszem - są antyperspiranty, OK...ale w upały jak siedzisz w pracy , 8 godzin w jednej pozycji, w prawie 30 stopniach ( a tyle mam w lecie w gabinecie, bo nie mamy klimy ani prysznica), to pocisz się nie tylko pod pachami

A już nienawidzę gdy poci mi się gęba. Świeci się jak świni ryj, żaden puder nie pomaga, bo ryj się świci i świci, i poci. Nie dość, że człowiek podwójnie się męczy przez upał, to jeszcze się błyszczy i poci na ryju - Masakra

B

Fragrantica

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości