TeŻet, seks i guarana -nie tylko o dzieciach od samego rana - ROCZNIAKI III-IV 2010 - Strona 74 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-09, 22:26   #2191
cigi
Rozeznanie

Dot.: TeŻet, seks i guarana -nie tylko o dzieciach od samego rana - ROCZNIAKI III-IV

libra, ale tam sa chalupki na tej twojej stronie, laaaal; i jest przepis na parowance; ja bardzo je lubie i do dzis nie wpadlam, ze skoro juz mam maszyne do gotowania na parze, spokojnie moge je zrobic bez uzerania sie z gaza ;

---------- Dopisano o 23:26 ---------- Poprzedni post napisano o 23:25 ----------

i tak przy kazdym ziolku???
ja tez zbieram niektore ziola sama; lekarz nie potrzebny czesto;
cigi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-09, 22:26   #2192
libra777
Zakorzenienie

Dot.: TeŻet, seks i guarana -nie tylko o dzieciach od samego rana - ROCZNIAKI III-IV

Agnieszka no tak trochę , lubię mieć swoje suszone ziółka ,teraz juz za bardzo nie mam gdzie trzymać bo juz nie mam strychu ale trochę jeszcze zbieram jakaś magia w tym jest
libra777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-09, 22:28   #2193
cigi
Rozeznanie

A CZY TAKIEGO STWORA Z DUZA ILOSCIA DROZDZY MOZNA DAC JUZ DZIECIACZKOWI? (tylko niech ktos inny odpowie, nie libra, , bo TA to daje juz wszystko.... )
Stary 2011-03-09, 22:32   #2194
libra777
Zakorzenienie

Cigi własnie dzisiaj odkryłam tą stronkę ,fajna jest a chałupki , no marzenie i przepisy fajne i różne porady .
No tak sobie powtarzam , znam jeszcze inne zaklęcia ale nie będę się tu rozpisywać jesli ktos potrzebuje rady w tej sprawie to pytajcie

---------- Dopisano o 23:31 ---------- Poprzedni post napisano o 23:29 ----------

Cytat:
Napisane przez cigi Pokaż wiadomość
A CZY TAKIEGO STWORA Z DUZA ILOSCIA DROZDZY MOZNA DAC JUZ DZIECIACZKOWI? (tylko niech ktos inny odpowie, nie libra, , bo TA to daje juz wszystko.... )

już miałam napisać że można no ja daję , trochę możesz dać na spróbę toż twoja córa rok już będzie miała , nie może być ciągle na dzieciowym bo później może mieć problemy z żołądeczkiem jak zje coś nie tak , dawaj jej juz po troszkę różne rzeczy

---------- Dopisano o 23:32 ---------- Poprzedni post napisano o 23:31 ----------

Spadam na wiejską stronkę
libra777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-09, 22:38   #2195
cigi
Rozeznanie

libra, my to powinnysmy razem jakis sabat czarownic zrobic , serio; a jeszcze ty to mialabys do pogadania z jednym moim znajomym, ten to dopiero czarnoksieznik i szaman jest ;

daje, jej daje, acz pomalu; a zapomnialam, ze w tym przepisie mleko jest; mleka na razie nie daje; no ale moglaby sobie dziabnac ze dwa razy; tylko jak juz dziabnie dwa, to bedzie chciala wiecej...
a ja spadam w kierunku lazienki;
pa
Stary 2011-03-10, 07:01   #2196
anakazar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gmyrelka Pokaż wiadomość
ana o jakim Ty szamponie kiedyś pisałaś?? Ja kupiłam sobie Joanna apteczka babuni wzmacniający... ale w sumie powinnam mieć coś do włosów przetłuszczających się, strasznie mi zmarniały I jak nie umyje codziennie to jak kupa wyglądam chyba spróbuje waxa do przetłuszczających się... albo wrócę do pokrzywy - wsmarowywałam w skórę głowy i było o niebo lepiej...
Gmyrelka właśnie waxowe szampony nie są tak rewelacyjne jak maski i odżywkiKup lepiej albo z apteczki babuni czarną rzepę do przetłuszczających się lub seboradin z czarną rzepą.Możesz też spróbować tą zwykłą za 3 zeta pokrzywową barwą-ale tu znowu jakaś po nim dobra odżywka,bo szampon jest naturalny i włosy mogą być po nim brzydkie-żadne silikony ich nie wygładza,bo szampon ich nie zawiera.
Cytat:
Napisane przez megi-megi Pokaż wiadomość
W ogóle piękny dzień spędzony z synkiem - do początku do końca.
A jak pomyślę, że rok temu o tej porze jeszcze się męczyłam, to brrrrrr... Swoją drogą ciekawe - bo gdybym miała inną sytuację, to marzę o gromadce dzieci - sporej. Cudownie jest dawać życie, być z dzieckiem, kochać tak bezgranicznie - najcenniejszy dar od życia, jaki dostałam.
Pięknie to napisałaś
Cytat:
Napisane przez ania p Pokaż wiadomość

Ja bym kupiłam zegarek ( kupiłam przyjaciółki córci ) ale taki typowo dziecięcy np swatch.
ew biblie dla dzieci ( fajna pamiątka )

Ana - może zegarek ?
No i tu fajny pomysł mi podsunęłaś
Cytat:
Napisane przez agnieszka09 Pokaż wiadomość
ANAKAZAR dzieki za pamiec duzo wypoczywam leze,spie,do tego Karinka caly czas robi ogromny sajgon w domu...
brzus juz mi wylazi...po poludniu mam juz takiego kraglaka jak z Karinka w 16-17 tyg
a dzis mialam seans filmowy...z domku nie wychodzilysmy bo mnie cos gardlo z jednej strony pobolewa...a wole teraz nie ryzykowac...bo wiadomo teraz zanim sie wyjdzie z domu to sie zgrzeje przy malej a potem to tylko by mnie owialo
No masz szczęście,że jesteś,bo już Ci się lanie dupska szykowało
Odpoczywaj ile wlezie póki możesz
Cytat:
Napisane przez libra777 Pokaż wiadomość
Pytałam o tran ,kazał podawać do maja , bo mówił że to słońce jeszcze nie jest takie gorące .
Pytałam o miód i można dawać po łyżeczce dziennie , jeśli nie wystąpi jakaś wysypka to nie ma przeciwwskazań.U nas nie wystąpiła , Miko juz od tygodnia dostaje, to już by coś było.
Kazał dawać cebion, i pytałam babki w aptece czy to prawda że po otwarciu można używać tylko 3 miesiące , mówiła że nie , że można używać do wyczerpania nic się nie stanie.
I jeszcze kazał podawać albo bioaron C(z aroni) ,albo sambucol (z bzu czarnego)po pół dawki bo to dla dzieci od 3 lat .
No i ze szczepieniem na razie czekamy i jednak na meningokoki 6 tygodni po tej co teraz szczepionce.
Zaleca też przeciw ospie i nie wiem co robić
Fajnie,że napisałaś o tranie i miodzie.
A z tym cebionem to nikt nie raczy poinformować(lekarz)że można dłużej.Ja już 3 praktycznie butle wyrzuciłam i za każdym razem kupuję nową
Cytat:

gusinek ja się przesiadłam z x-landera do maca xt i mega sobie chwalę także powinnaś być zadowolona I proszę się ozywać - na mojej liście istniejesz! Mam tylko stresa że on niby do 15kg, a mój pulpet zaraz tyle będzie ważyć
Ja dzisiaj jadę pierwszy raz maclarenem.Boję się,że xlandera nic nie pobijęWczoraj mała spała na dworzu w xlandku,a pózniej już mi się łazić nie chciało
Cytat:
Napisane przez gusinek Pokaż wiadomość
my tez nie bedziemy szczepic na ospe, lepiej niech przejdzie jako dziecko, bo dosrosły to normalnie umiera, ja miałam razem z bratem w przedszkolu raz dwa co prawda kilka blizn ale jest z głowy
dziekujemy darusia i libra
kurcze mam nadzieje ze nie bedzie miał krzywych .... po mamusi grrr
postaram sie czesciej odzywac, bo na bieżaco jestem:P
Odzywaj się odzywajNa mojej liście jesteś cały czas
Gratuluję ząbka

Ja też na ospe nie szczepieJa miałam jakoś po roku i jeszcze mama ode mnie złapałaOby mała ją jak najszybciej złapała i z głowy będzie.

Wczoraj już nie pamiętam gdzie to słyszałam(w DDTV chyba)zalecają szczepić dzieciaki malutkie przeciw grypie.
Ja nie szczepię
Cytat:
Napisane przez aneczkkaa Pokaż wiadomość
teraz ja sie pochwale jak pewnego razu jedlismy pomidorowa
Malutki przystojniaczek

---------- Dopisano o 08:01 ---------- Poprzedni post napisano o 08:00 ----------

Madzia mam nadzieję,że wróciliście wszyscy do domku?

"Kiedy decydujesz się na dziecko,zgadasz się,że od tej chwili Twoje serce będzie przebywało poza Twoim ciałem"Katharine Hadley
anakazar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-10, 07:20   #2197
aneczkkaa
Zakorzenienie

Dziękuje za kaplementy Dzis kończymy 11 miesięcy

mrowak przekaż Gabrysi moje życzenia, Wszystkiego Naj Najlepszego z okazji pierwszych urodzinek
20-12-14 10 tc
aneczkkaa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-03-10, 07:22   #2198
izazula
Zakorzenienie

GG do izazula

Cytat:
Napisane przez cigi Pokaż wiadomość
Zosia wcinała pączka . Przespała po nim spokojnie całą noc

Cytat:
Napisane przez libra777 Pokaż wiadomość

już miałam napisać że można no ja daję , trochę możesz dać na spróbę toż twoja córa rok już będzie miała , nie może być ciągle na dzieciowym bo później może mieć problemy z żołądeczkiem jak zje coś nie tak , dawaj jej juz po troszkę różne rzeczy
Właśnie dlatego że Zosia ma wrażliwy brzuszek to jej daję prawie wszystko.

Cytat:
Napisane przez anakazar Pokaż wiadomość
Ja też na ospe nie szczepieJa miałam jakoś po roku i jeszcze mama ode mnie złapałaOby mała ją jak najszybciej złapała i z głowy będzie.

Wczoraj już nie pamiętam gdzie to słyszałam(w DDTV chyba)zalecają szczepić dzieciaki malutkie przeciw grypie.
Ja nie szczepię
Na ospę nie szczepię. Wolę żeby te choroby dziecięce przeszła.
Pewnie gdyby nie było takich powikłań po różyczce i śwince to też bym nie szczepiła. W różyczce chodzi tu o zachorowanie lub kontakt w ciąży i niebezpieczeństwo dla dziecka (mama myśli już o dalekiej przyszłości). Po śwince 2 moich kuzynów miało zapalenie opon mózgowych. Ja miałam i nic się nie działo.
Na grypę siebie nigdy nie szczepiłam i dziecka też nie będę

---------- Dopisano o 08:22 ---------- Poprzedni post napisano o 08:20 ----------

anakazar - Maciuś wspaniale wygląda no i najażniejsze że ma śliniak
Stary 2011-03-10, 07:27   #2199
aneczkkaa
Zakorzenienie

Własnie młody odczepił mi klawisz z laptopa i nie moge go wczepić spowrotem

---------- Dopisano o 08:27 ---------- Poprzedni post napisano o 08:22 ----------

tz musi mi to naprawic bo ja nie mam na to nerwów idę zjeść spóźnione śniadanko już mam głoda
20-12-14 10 tc
aneczkkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-10, 07:27   #2200
Darusiaaaa
Zakorzenienie

GG do Darusiaaaa Send a message via Skype™ to Darusiaaaa

Dzien dobry

Ania ja tez uwielbiam turkusowy, jak byla mniejsza miala mase rzeczy teraz chyba tylko ze 4 bluzeczki nam zostaly w tym jedna tunika ktora uwielbiam.
Ania Maciuś cudo!
Ja małą kłade spać jeszcze w pajacach bo ona nie spi przykryta wiec ja rano wstaje to od razu toaletka i przebranie bo juz mi w tych pajacach jakos nie pasuje.
A ostatnio kupilam 2 za male i po co gad tak rosnie? a byly sliczne jeden byl wlasnie turkusowy! w serduszka a drugi zolty z kaczką:P

Ja mam nadzieje znalesc dla siebie dzis buty , otwarcie deichmanna , tam przynajmniej zawsze jak jechalismy do Lodzi byl moj rozmiar czyli 40/ w wiekszosci 41 bo np tu w CCC nie ma ANI JEDNEGO BUTA W TYM ROZMIARZE.
A.Camus
Darusiaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-10, 07:28   #2201
izazula
Zakorzenienie

GG do izazula

Cytat:
Napisane przez izazula Pokaż wiadomość
anakazar - Maciuś wspaniale wygląda no i najażniejsze że ma śliniak
I mamy efekt nieprzespanej nocy zamiast anakazar miała być przecież anneczka
Stary 2011-03-10, 07:31   #2202
ASIULEK_23
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lindsley Pokaż wiadomość

Asiulek dostałaś fotki od Jagody?
Dostałam Mój tz stwierdził, ze Michas to dla Werci stworzony Ale On już chyba zajęty z tego co pamiętam, co??

Cytat:
Własnie młody odczepił mi klawisz z laptopa i nie moge go wczepić spowrotem
Znam to, mi dwa razy odczepiła i męczyłam się z tym dłuuuuugo...

Witam tak w ogóle

U nas noc ok, nawet się wyspałam Już posprzątałam, obiad od wczoraj wiec mam czas dla siebie. Mala na razie zajmuje sie sobą wiec jest dobrze...

aneczka- synuś przesłodki, a jaki samodzielny

Oczywiscie WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA NASZEJ GABRYSI...
SAMYCH SZCZĘŚLIWYCH, PEŁNYCH UŚMIECHU DNI!!
Czekamy na fotki roczkowe!!

"Ktoś" ( tp. 3.12.2014 )
ASIULEK_23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-10, 07:34   #2203
izazula
Zakorzenienie

GG do izazula

RADOŚCI I WSZYSTKIEGO NAJ...NAJ... DLA GABRYSI
Stary 2011-03-10, 07:38   #2204
P0P70
Zakorzenienie

Witajcie:

100 Lat dla naszej solenizantki
Gabrysia chciałabym Ci napisać tak piękne życzenia jak Twoja mama (Ola) napisała Oliwce ale ja jestem (niestety) o niebo mniej zdolna od Twojej mamusi. Życzę Ci aby większość dni w Twoim Dłuuugim żuciu były słoneczne. Życzę Ci także tego abyś mogła spełniać swoje marzenia i te mniejsze i te większe. I aby zawsze otaczały Cię kochające osoby.

Edytowane przez P0P70
Czas edycji: 2011-03-10 o 08:17
P0P70 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-10, 07:40   #2205
tylkooliwka
Wtajemniczenie

GG do tylkooliwka

Wszyskiego Najlepszego dla Gabrysi!!!!Zdróweczka,mnó wstwo uśmiechów i żeby razem z mamą była zawsze szczęśliwa a każdy kolejny rok dawał same powody do dumy i radości.
tylkooliwka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-03-10, 07:42   #2206
sara 85
Zakorzenienie

Cytat:
teraz ja sie pochwale jak pewnego razu jedlismy pomidorowa
Maciuś jaki słodki z tą kluchą na brodzie przystojniak

Wszystkiego najlepszego dla Gabrysi

Libra bardzo dziękuje za wszystkie informacje, wszystko zapisałam

u nas dzisiaj pada, zimno i wieje;/ chyba na spacer nie pojdziemy.

Franio 24.07.2014 r.
sara 85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-10, 07:42   #2207
ASIULEK_23
Zakorzenienie

To wkleję jedną fotkę z naszego spotkania (kiedy to byłoooo ). Wszystkie dzieciaczki coś konsumują Jeszcze były onieśmielone
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_0043.jpg (102,9 KB, 50 załadowań)

"Ktoś" ( tp. 3.12.2014 )
Stary 2011-03-10, 07:45   #2208
izazula
Zakorzenienie

GG do izazula

Cytat:
Napisane przez ASIULEK_23 Pokaż wiadomość
To wkleję jedną fotkę z naszego spotkania (kiedy to byłoooo ). Wszystkie dzieciaczki coś konsumują Jeszcze były onieśmielone
Silna ekipa
Stary 2011-03-10, 08:00   #2209
Darusiaaaa
Zakorzenienie

Aneczkaaaa GRATULACJE ZA 11 MIESIECY!

Wiecie co, wczoraj tak siedzialam z Michalm i rozmawialismy sobie jak to bylo rok temu, jak mu mowilam ze czekamy na wiesci bo kolezanka rodzi, bo jednaq jedzie bo 2 ma bole, 3 nie wypuscili ze szpitala i to cale napiecie, przygotowania , to wszystko. I skonczylo sie na tym ze az mi sie lezka zakrecila jak to bylo, ogladac zdjecia tuz po urodzeniu a teraz JUZ ROCZNIAKOW!

Gabrysiu ja z Oliwcią i Oliwci tatusiem również życzymy Ci spełnienia marzeń, aby każdy kolejny rok przynosił coraz więcej szczęścia

---------- Dopisano o 09:00 ---------- Poprzedni post napisano o 08:59 ----------

Asia widac ze sie jeszcze wstydzili siebie cisza przed burzą
A.Camus

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-03-10, 08:01   #2210
P0P70
Zakorzenienie

Wczoraj przeczytałam wszystko ale nie maiłąm już siły na pisanie.
Pierwszy dzień w pracy minął tak sobie. Myślałam że jak sie pojawie to wręczą mi wypowiedzenie ale nie. I nawet nie wiem czy nie jestem tym faktem troche rozczarowana. Przynajmniej ktoś by podjął za mnie tę ciężką decyzję. Powinnam coś zmienić bo tak żyć się nie da ale z wygody nie chcę zmieniać pracy. Tu mam swoją pozycję, dobre pieniądze. A gdzie indziej być moze już tak nie będzie. Powinnam jakiś interes własny otworzyć. Tak byłoby najlepiej

P0P70 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-10, 08:01   #2211
gusinek
Rozeznanie

GG do gusinek

witam
WSZYSTKIEGO NAJ NAJ DLA, GABRYSI
CUDOWNEGO DZIECINSTWA SAMYCH SZCZĘŚLIWYCH CHWIL!!!

maciuś uroczy z tym makaronem na brodzie

a ekipa z imprezy rewelacja, każdy w swoim kącie gryzie zabawke

przeczytaj proszę, może Ty potrafisz pomóc

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...4#post35342764

gusinek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-10, 08:07   #2212
Darusiaaaa
Zakorzenienie

co do szczepionki na ospę, nie szczepie malej , i m szybciej przejdzie tym lepiej, juz miala okazje ale nie podklapala, czas w ktorym powinno sie teoretycznie pokazac minal i nie miala.

---------- Dopisano o 09:07 ---------- Poprzedni post napisano o 09:03 ----------

Asiulek swoja droga PRZESŁODKO wyglądają takie 3 siedzace niemal tak samo maluchy!
A.Camus
Stary 2011-03-10, 08:10   #2213
ASIULEK_23
Zakorzenienie

darusia- my z tż-tem też często wspominamy jak to było... te przygotowania, oczekiwanie... te pytania- jak to będzie... też mi się zawsze łza w oku zakręci...
A jak widzę w pracy kobiety w ciąży to jestem zazdrosna i chciałabym im ten brzusio zabrać Uwielbiałam być w ciąży
A teraz dużo zaciążonych chodzi bo te wakacyjne ciąże widać

"Ktoś" ( tp. 3.12.2014 )
Stary 2011-03-10, 08:10   #2214
Gmyrelka
Wtajemniczenie

GG do Gmyrelka

Gabulcu kochany wszystkiego co najlepsze z okazji urodzinek nasz mała jubilatko Miłości, radości oraz tysiąca powodów do uśmiechu każdego dnia

P0P a Ty życzenia Oli (mrowak) złożyłaś czy Gabi?? Bo rozpoczęłaś od "Ola"

gusinek aż wczoraj sprawdziłam w instrukcji i u mnie jest że 0+ i do 15kg ... a Ty masz techno xt?? No nic martwić się będę jak dobije do tych 15kg

Gmyrelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-10, 08:16   #2215
Darusiaaaa
Zakorzenienie

asia no uwielbiam to u mnie troched za duzo powiedziane bo same infekcje mialam ale generalnie tez zazdroszcze moze nie tyle ciazy co wlasnie tego oczekiwania, niepewnosci jak bedzie wygladac , jak to wszystko bedzie, jak sie wszystko pogodzi i tak dalej..... no i tej dumy! ja pamietam jaka dumna bylam ze nie mialam cesarki i urodzilam kloca sama:P
A.Camus
Stary 2011-03-10, 08:20   #2216
Gmyrelka
Wtajemniczenie

GG do Gmyrelka

Maciek świetny z tą zupką. aneczkaaaa do kogo On jest podobny??

Trójka dzieciaków rewelacja, świetne to zdjęcie! A drugi kawaler to jakieś Waszej koleżanki tak?? Ale Werka ma obstawę

Ja też uwielbiałam być w ciąży i nawet chciałabym być jeszcze ale może bez efektu w postaci dziecka chociaż ... taki mały śliczny słodziak

Darusia ja też pękałam z dumy że dwójkę SN urodziłam, a jak karmiłam cycem i ktoś mówił "ale on grubasek" to normalnie serce matki urosłooooo!! Wtedy to dopiero promieniałam! I mówiłam "kontynuuj" z bananem na japie

Gmyrelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-10, 08:25   #2217
ASIULEK_23
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Darusiaaaa Pokaż wiadomość
asia no uwielbiam to u mnie troched za duzo powiedziane bo same infekcje mialam ale generalnie tez zazdroszcze moze nie tyle ciazy co wlasnie tego oczekiwania, niepewnosci jak bedzie wygladac , jak to wszystko bedzie, jak sie wszystko pogodzi i tak dalej..... no i tej dumy! ja pamietam jaka dumna bylam ze nie mialam cesarki i urodzilam kloca sama:P
Ja byłam dumna najpierw, że jestem w ciąży (myślalam... patrzcie i podziwiajcie) a potem, że dałam radę SN. Mimo, że była malusia ale co tam... tez bolało

Cytat:

Trójka dzieciaków rewelacja, świetne to zdjęcie! A drugi kawaler to jakieś Waszej koleżanki tak?? Ale Werka ma obstawę
Tak. To synuś JaGi. Kiedys się tu czasem odzywała...

"Ktoś" ( tp. 3.12.2014 )
Stary 2011-03-10, 08:32   #2218
Darusiaaaa
Zakorzenienie

Asia nieraz bardziej kobiety boli taki porod gdzie dzidzius wazy ledwo 3 kg niz tak jak moja Oliwka. No i teoretycznie rodzilam tez krotko jak na 1 dziecko to akcji porodowej mam wpisane 40 minut a ogolnie wyszlo ze bylam tam cos kolo 6 godzin. Takze gdyby nie bole krzyzowe to ja moge rodzic!
A.Camus
Stary 2011-03-10, 08:43   #2219
izazula
Zakorzenienie

GG do izazula

Cytat:
Napisane przez P0P70 Pokaż wiadomość
Wczoraj przeczytałam wszystko ale nie maiłąm już siły na pisanie.
Pierwszy dzień w pracy minął tak sobie. Myślałam że jak sie pojawie to wręczą mi wypowiedzenie ale nie. I nawet nie wiem czy nie jestem tym faktem troche rozczarowana. Przynajmniej ktoś by podjął za mnie tę ciężką decyzję. Powinnam coś zmienić bo tak żyć się nie da ale z wygody nie chcę zmieniać pracy. Tu mam swoją pozycję, dobre pieniądze. A gdzie indziej być moze już tak nie będzie. Powinnam jakiś interes własny otworzyć. Tak byłoby najlepiej
Pop kochana wypowiedzenia zwykle wręczają przed końcem miesiąca. Jeszcze nic straconego (taki żarcik)

---------- Dopisano o 09:36 ---------- Poprzedni post napisano o 09:33 ----------

Dziewczyny nie załamujcie mnie tym "dałam radę SN".

---------- Dopisano o 09:43 ---------- Poprzedni post napisano o 09:36 ----------

właśnie sypie gęsty śnieg a my się wybieramy na spacer
Stary 2011-03-10, 08:44   #2220
EciaPecia
Raczkowanie

Wszystkiego najlepszego Gabrysiu nasza kochana, zdrowia, miłości i radości w każdym dniu

Hehe, no ja urodziłam SN ale nie dałam rady... Zazdroszczę tym dziewczynom, które mogą wrócić do wspomnień z porodu, bo ja nie chcę tego dnia pamiętać i nie umiem inaczej na to spojrzeć. Ale mimo wszystko chcę kolejnego dzidzia i będę rodzić przez CC

U nas nocka okropna, Adaś miał 40st, kaszlał, gilał i marudził Teraz troszkę lepiej, może syrop się sprawdza.

Adaś 28.03.2010
Zuzia 21.02.2012
EciaPecia jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości