Nadchodzi maj, pachnie Saska Kępa a nam od relacji nie zamyka się gęba PM2012cz.XXIII - Strona 74 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-04-29, 20:34   #2191
Wiktusiaczek
Zadomowienie

Dot.: Nadchodzi maj, pachnie Saska Kępa a nam od relacji nie zamyka się gęba PM2012cz

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
kuruj się Kochana
za zakupy
nio szkoda że tak daleko mieszkamy

Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość
Zdrowiej

Super ze kupiliście garnitur
My wczoraj tez bylismy w Vistuli, ale ladniej dopasowany na mojego niewymiarowego TZ znalezlismy w sklepie Bytom
Ale w Vistuli byly sliczne garnitury wiec wierze ze kupiliście piekny!
Właśnie doczytałam My tylko przez ten bon kupiliśmy w Vistuli, bo tak to rozważaliśmy inne salony... Ale TŻci w garnakach to jest

Nena: jak zwykle super ubrana byłaś A fotki
Wiktusiaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-29, 20:37   #2192
nena1984
Zakorzenienie

Dot.: Nadchodzi maj, pachnie Saska Kępa a nam od relacji nie zamyka się gęba PM2012cz

dzięki

Cytat:
Napisane przez Wiktusiaczek Pokaż wiadomość
Ale TŻci w garnakach to jest
o tak zwłaszcza jak na co dzien nie chodzą

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-29, 20:39   #2193
(kicia)
Zakorzenienie

Nena super fotki
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-29, 20:40   #2194
Wiktusiaczek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
o tak zwłaszcza jak na co dzien nie chodzą
Na ślubach będziemy się ślinić na ich widok...

Marylko- oglądam fotoksiążkę i zazdroszczę urody, ślubu i tak dalej... Po raz kolejny wzdycham do Twoich zdjęć

Przygotowuję zestawienie - idzie ciężko... :/
Stary 2012-04-29, 20:45   #2195
89Madzia89
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez moniq_87 Pokaż wiadomość
Sala, kościół, skrzypaczka do kościoła, moja suknia na wesele i na poprawiny, zaproszenia właśnie rozdajemy, obrączki zamówione, rozglądamy się za garniturem, bo dziewczyny tutaj dały cynk, że do 20 maja jest 30% obniżki w vistuli i chyba z tego skorzystamy... i tak jakoś powoli do przodu A co Wy macie? Robicie wesele 1 czy 2 dniowe?

Wesele jednodniwe ale w 2 dzien najblizsza rodzine zaprosimy na obiad na sale
mamy sale , catering, kosciol, fotografa, kamerzyste, zespol, nauki przedslubne, suknia sie szyje
Tz dawno juz kupil garnitur teraz same dodatki
Obraczki kupilismy sobie na swieta Bozego Narodzenia \
Wodke zalatwilam nam w bardzo okazyjnej cenie wiec juz sie chlodzi
w tym tyg chcemy juz zaczac sciagac etykiety z butelek a bedzie co by mamy niecale 200 but.
Zaproszenia przyszly nam w piatek tylko wypisac i zaczac rozdawac ale zaczniemy gdzies w polowie maja
Teraz same takie niedobitki ale zaczynam sobie teraz wyszyskto wyobrazac powoli dociera do mnie ze to juz za chwile

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość

TŻ mi odsypia kawalerski, właśnie się lekko przebudził, więc go zaraz zapędzę do usadzania gości bo to jakaś masakra jest.

U mnie panieński udany, byłyśmy na fish manicure, strasznie śmieszna sprawa, podrinkowałyśmy, zjadłyśmy tort, pojechałyśmy do klubu potańczyć. Generalnie jestem zadowolona.

Wczoraj sie dowiedzialam ze TZ leci na kawalersie na Krete...
leca cala grupa swiadek TZ'a czesto wyszukuje takie tanie loty w tamtym roku bylismy na weekend w londynie za 78 zl w dwie strony
89Madzia89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-29, 20:46   #2196
201705121336
Konto usunięte

nena sliczne zdj
Marylko pysznie brzmi Twoja propozyja mniami dzieki za podpowiedz
201705121336 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-29, 20:55   #2197
justyna_g4
Zakorzenienie

Witajcie dziewczyny!

Ostatnio jakoś mało pisze ale to pewnie bez różnicy. Czytam was ale jakoś nie mam weny...

Nena widziałam zdjęcia na poczcie...rewelacja
sama bym chciała taką sesje.

Co do wesela to byliśmy wczoraj u kucharki. Lista zakupów mnie normalnie zszokowała. Później przyjechaliśmy do domu i teściowa była na kawie. Oczywiście o wszystkim gadały tylko nie o tym jak się tymi kosztami podzielić, a dzisiaj mama mi mówi żebym się zapytała jak teściowa sobie to wyobraża...

Laura

http://lb1f.lilypie.com/YodDp2.png

Edytowane przez justyna_g4
Czas edycji: 2012-04-29 o 20:59
justyna_g4 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-04-29, 21:06   #2198
ladystar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasia_kuku Pokaż wiadomość
Czasem za nim przeczytam to już się post doda, w szczególności, kiedy dużo wiżanek na chwilę, żeby tu pobyć.

Sama stwierdziłaś, że wtedy to już będziesz żoną i po co Ci to. To przykre dla nas, bo traktujemy się tu jak rodzinę - przed ślubami, po ślubach i w każdych innych przypadkach. Każdą Nową witamy z należytym szacunkiem i chcemy aby została u nas jak najdłużej, nie traktujmy się tu jak poradę przedślubną i nie wpadamy wyłącznie aby napisać swój problem i nie przejmować się innymi. Chcemy abyś została z nami jak najdłużej i cieszyła się ze ślubów dziewczyn a my z Twojego. Czuj się jak u siebie i zawsze z każdym problemem możesz tu przyjść.
pieknie to ujelas kochana

Cytat:
Witam się po weekendzie... Jestem chora całkowicie, ledwo patrzę na oczy, mam okropny katar, do tego gorączkę i nic tylko pić mi się chcę
Wczoraj byłam u TŻa na grillu i pogadać z Nim, Jego rodzicami i świadkami i ledwo wysiedziałam, rano było lepiej i pojechaliśmy po garnitur dla TŻa a w drodze powrotnej zahaczyliśmy o sklep, bo mieliśmy kupić ziemniaki i prawie w tym sklepie zemdlałam Wróciłam do TŻa, przespałam się kilka godzin i przyjechałam do domu - ze zmęczenia chorobą nie mogę spać To będzie "cudowny długi weekend"

A co do garniaka - kupiony! TŻ wystąpi w czarnym garniturze z Vistuli Wyglądał tak, że myślałam że Go w przymierzalni wykorzystam...
Kupiliśmy garnitur, 2 śnieżnobiałe koszule, biały krawat we wzorek i drugi krawat w kolorze czerwonym Fotka będzie 4 maja, bo wtedy odbieramy spodnie - muszą je wydłużyć o 2 cm,bo TŻ jest bardzo wysoki
I jeszcze raz dziękuję za informacje o zniżce po zarejestrowaniu na stronie Vistuli, bo dostaliśmybardzo duży rabat
wszystko zmierza w dobrym kierunku ciesze sie

Jesssuu... ja tez chora mam tak ogromny kaszel i katar ze dramat, na zewnatrz 30 stopni, a ja z katarem jak w zimie

Zaprosilismy kolejne osoby, jak dobrze pojdzie to do konca dlugiego weekendu zaprosimy wszytskich

Cytat:

śliczne, to z dzisiaj?? gdzie wy śnieg dorwaliście??

jagodziu - bardzo ładne i eleganckie dekoracje

mam kilka zdjęć z wczorajszej sesji narzeczeńskiej, resztę (gdzie widać twarze) wrzucę na pocztę, ale później
Ps. pięć punktów dla tej, która odgadnie na tle jakiej książki zostało zrobione zdjęcie z obrączkami.
Kosoglos )

slodkie fotki

ladystar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-29, 21:19   #2199
Wiktusiaczek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ladystar Pokaż wiadomość
wszystko zmierza w dobrym kierunku ciesze sie

Jesssuu... ja tez chora mam tak ogromny kaszel i katar ze dramat, na zewnatrz 30 stopni, a ja z katarem jak w zimie
I solidaryzuję się w smarkaniu i kaszleniu... Czuję się, jakby zima była i nawet sobie syrop z cebuli jutro zmontuję, bo choróbsko majówkę popsuje

Nie ma zestawienia - ja nie umiem się zdecydować, co mam wrzucić jako rzeczy zrobione i te co pozostały... Moja lista zadań to3 strony A4 i to nie jest zestawieniem tylko planem działania: nie wiem, co wybrać za najistotniejsze do zestawienia
Idę się położyć, bo mnie siły opuszczają i może jutro coś w końcu wrzucę...
Stary 2012-04-29, 21:20   #2200
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
I solidaryzuję się w smarkaniu i kaszleniu... Czuję się, jakby zima była i nawet sobie syrop z cebuli jutro zmontuję, bo choróbsko majówkę popsuje

Nie ma zestawienia - ja nie umiem się zdecydować, co mam wrzucić jako rzeczy zrobione i te co pozostały... Moja lista zadań to3 strony A4 i to nie jest zestawieniem tylko planem działania: nie wiem, co wybrać za najistotniejsze do zestawienia
Idę się położyć, bo mnie siły opuszczają i może jutro coś w końcu wrzucę...
to sobie otwórz któreś z naszych zestawień i na nim się wzoruj

Stary 2012-04-29, 21:24   #2201
melod_y
Zakorzenienie

Pisalam juz jakis czas temu PW do MadziS aby dolaczyla moja sukienke na pierwsza strone, ale dalej jej nie ma

melod_y jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-04-29, 21:31   #2202
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Pisalam juz jakis czas temu PW do MadziS aby dolaczyla moja sukienke na pierwsza strone, ale dalej jej nie ma
obawiam sie że trzeba będzie wyznaczyć inną osobę która się będzie tym zjamować bo niestety madzia już baaaardzo dawno nic nie pisała

Stary 2012-04-29, 21:34   #2203
chocolate muffin
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Gorska_Kozica Pokaż wiadomość
Wrzucam fotki na ochłodę
Koziczko gdzie dokładnie byliście ?
Zazdroszczę wyjazdu.
Stary 2012-04-29, 21:37   #2204
CarrieBradshaw86
Raczkowanie

hey Dziewczyny Nie mam czasu na pisanie, ale staram się być na bieżąco z Wami i wszystkimi nowościami
U mnie bez większych zmian.. chociaż nie, 1 sprawę mam załatwioną: babcia kuchareczka upiecze mi część placuszków do paczuszek dla gości ach te babunie

Świeżo upieczonym mężatkom życzę dużo SZCZĘŚCIA
Chorutkom życzę zdrówka
A wszystkie zdrowiutkie i jeszcze niewydane pozdrawiam cieplutko
CarrieBradshaw86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-29, 22:14   #2205
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
obawiam sie że trzeba będzie wyznaczyć inną osobę która się będzie tym zjamować bo niestety madzia już baaaardzo dawno nic nie pisała
Kurcze bo juz raczej wszystkie jak nie wieksza wiekszosc dziewczyn ma sukienki... i pewnie juz nie bedzie potrzeby dodawania..

Na razie poczekam

A teraz uwaga! Prosze o ostateczna porade odnosnie koloru

1. Kolorowo- niebieski, zolty, biely, czerwony. (welon tiulowy gladki)
czy wbic sie w delikatna

2. biel- tutaj zostaje gipsowka albo frezje. (welon obszyty koronka i moze buty rowniez z koronka?)

no i zdjecia sali dodaje- kosciola sa na zestawieniach,

Dodam ze jestem chudzielec i nie wiem czy skromna dekoracja nie zrobi ze mnie sierotki

ps.. no i zalezy mi na tym aby do sali sie wpasowac z czym jak wiecie mam proooooblem...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg sala1.jpg (66,0 KB, 27 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg sala2.jpg (48,7 KB, 22 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg KOL.jpg (134,2 KB, 55 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg biell.jpg (161,1 KB, 50 załadowań)

Edytowane przez melod_y
Czas edycji: 2012-04-29 o 22:19
melod_y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-29, 22:26   #2206
magdalennne
Wtajemniczenie

Witajcie

Nie mam czasu za bardzo być z wami cały czas, bo jesteśmy u rodziców moich i chcemy ogarnąć trochę spraw ślubnych próbny makijaż przełożyłam z soboty na poniedziałek, więc jutro spodziewajcie się zdjęć

Nena piękne zdjęcia A książka to zdaje się kosogłos (żeby nie było zapytałam wujka google)

Wiktusiaczku gratuluję zakupu garnituru

Dziewczyny chorujące leczcie się szybciutko i korzystajcie z pięknej pogody

W tesco dołożyli pepsi i tym oto sposobem jednak kupiliśmy 80 butelek I zakupiliśmy też winko Carlo Rossi w różnych wariantach - szczerze mówiąc nie wiedziałam, że jest tyle rodzajów W środę jedziemy na próbowanie tortów i też już będzie zamówiony

---------- Dopisano o 23:26 ---------- Poprzedni post napisano o 23:20 ----------

Cytat:

czy wbic sie w delikatna

2. biel- tutaj zostaje gipsowka albo frezje. (welon obszyty koronka i moze buty rowniez z koronka?)

Dodam ze jestem chudzielec i nie wiem czy skromna dekoracja nie zrobi ze mnie sierotki

ps.. no i zalezy mi na tym aby do sali sie wpasowac z czym jak wiecie mam proooooblem...
Ja jestem zdecydowanie za kolorem To moja subiektywna ocena, bo bardzo podobają się mi wyraźne akcenty. Zestawienie w wersji kolorystycznej jest cudne, ale do sali jakoś bardziej widzą mi się jaśniejsze dodatki. Możesz więc z koncepcji kolorowej zmienić intensywność, ale tak żeby ciągle stanowiło to jedność. Chyba zamotałam coś
magdalennne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-29, 23:01   #2207
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez baskaeta Pokaż wiadomość
~*~Maj~*~
2

Ewusia_marchew

wszystkiego co najlepsze ewusiu szczęścia i miłości

wrzucisz nam swój plan dnia ślubnego?

ależ piękną pogodę dziewczyny miałyście na ślub - istnie wymarzona pogoda

ponieważ wizażystka przychodzi do mnie i nigdzie nie wychodzę tego dnia, dopiero na ślub to nie mam konkretnego planu dnia, no może jedynie taki;
ok 8.00 pobudka, mycie się, śniadanie
ok 11.30 przyjeżdża wizażystka - fryzura, makijaż
ok 14.30 ubieranie
ok 15.00 przyjeżdża fotograf i chwilę później TŻ
ok 15.40 wyjazd do kościoła
16.00
ok 17.30 początek wesela
Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość
Patrzę na suwaczek a tam 20 dni a ja nie mam na nic czasu nawet nie mam kiedy spotkać się z zespołem który mieszka 40 metrów dalej

oto obiecane fotki
ślicznie
Cytat:

mam kilka zdjęć z wczorajszej sesji narzeczeńskiej, resztę (gdzie widać twarze) wrzucę na pocztę, ale później
Ps. pięć punktów dla tej, która odgadnie na tle jakiej książki zostało zrobione zdjęcie z obrączkami.

Przeleciałam Was tak na szybko,m bo mama mnie goni do spania (pięknie, jak za czasów szkoły ) Panieński bardzo udany, była domówka i klub na domówce prezenty, tort, konkursy, kalambury i mnóstwo śmiechu po mieście chodziłyśmy w opaskach z kokardami, moja oczywiście była z welonem

Po panieńskim wróciłam do domu, spakowaliśmy się do końca i pojechaliśmy do rodziców już z wszystkimi gratami (mam nadzieję że niczego nie zapomnieliśmy ). W domu montowałyśmy z mamą winietki-krzesełka a później była akcja wiązania kokardek na wódce fajnie ze już to mamy z głowy, bo od jutra zjeżdżają już sie goście i nie będzie czasu na takie pierdółki. Na 11 jutro idę na paznokcie

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-30, 06:27   #2208
Anulka_p
Zakorzenienie

Dobry dzień

Spróbuję was nadrobić, ale póki co chciałabym złożyć życzenia wszystkiego najlepszego, wiecznej gorącej miłości wszystkim dziewczyną, które dziś obudziły się u boku mężów, a nie narzeczonych
09.07.2013 g. 4:55- Wreszcie jesteś- Michaś   
Anulka_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-30, 06:38   #2209
MARGIDA
Wtajemniczenie

Cześć dziewczyny
witam się niestety z pracy
na szczęście szefuńcio pojechał na urlop

wiedźma w kolejnym pokoleniu
no i mam córkę
i męża - czarodzieja
MARGIDA jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-04-30, 06:54   #2210
Nattiv
Zakorzenienie

Cytat:
Patrzę na suwaczek a tam 20 dni a ja nie mam na nic czasu nawet nie mam kiedy spotkać się z zespołem który mieszka 40 metrów dalej

oto obiecane fotki
Śliczna dekoracja

Cytat:

śliczne, to z dzisiaj?? gdzie wy śnieg dorwaliście??

jagodziu - bardzo ładne i eleganckie dekoracje

Super fotki

Nie uwierzycie co się wczoraj stało...
Najpierw zepsuł się Tż rower to wczoraj pod wieczór mieliśmy stłuczkę naszym autem. Jechaliśmy ze znajomymi i babka wymusiła pierwszeństwo spychając nas na wysokie krawężniki. Auto poleciało w górę, ale na szczęście nic się nam nie stało. Resztkami sił autka dojechaliśmy do babki, bo ta nawet nie poczuła że w nas stuknęła, bo myślała, że to krawężnik był Na szczęście przyznała się do winy bez problemu. Autko powyginane, 2 koła zmasakrowane i jeszcze dużo by tu szkód wymieniać. Jesteśmy zmuszeni kupić już teraz nowe autko, a nie po ślubie jak było to w planach, bo nie opłaca się tego naprawiać. Trzymajcie kciuki by rzeczoznawca solidnie wycenił szkody, bo to różnie z nimi bywa. Mam nadzieję, że szybko się zjawi, bo zostaliśmy bez autka a za 2 tygodnie mamy jeździć z zaproszeniami.

Kallos Sthenos - Piękno i Siła
Nattiv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-30, 06:57   #2211
MARGIDA
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Nattiv Pokaż wiadomość
Najpierw zepsuł się Tż rower to wczoraj pod wieczór mieliśmy stłuczkę naszym autem. Jechaliśmy ze znajomymi i babka wymusiła pierwszeństwo spychając nas na wysokie krawężniki. Auto poleciało w górę, ale na szczęście nic się nam nie stało. Resztkami sił autka dojechaliśmy do babki, bo ta nawet nie poczuła że w nas stuknęła, bo myślała, że to krawężnik był Na szczęście przyznała się do winy bez problemu. Autko powyginane, 2 koła zmasakrowane i jeszcze dużo by tu szkód wymieniać. Jesteśmy zmuszeni kupić już teraz nowe autko, a nie po ślubie jak było to w planach, bo nie opłaca się tego naprawiać. Trzymajcie kciuki by rzeczoznawca solidnie wycenił szkody, bo to różnie z nimi bywa. Mam nadzieję, że szybko się zjawi, bo zostaliśmy bez autka a za 2 tygodnie mamy jeździć z zaproszeniami.
dobrze,że Wam się nic nie stało
trzymam kciuki za rzeczoznawcę

no i mam córkę
i męża - czarodzieja
Stary 2012-04-30, 07:04   #2212
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MARGIDA Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny
witam się niestety z pracy
na szczęście szefuńcio pojechał na urlop
hejo

heh to masz luzik

ja po wczorajszym palaniu karku nie czuje - bedzie skora złaziła

dzisiaj u nas tez upał, wyjde z mala do parku to poopalam nogi

Mia i Tosia <3

Czarnooka_Paula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-30, 07:10   #2213
kindziulindzia
Zakorzenienie

Witam z pracy

ale mam niusa kupiliśmy wczoraj mieszkanie i co Wy na to
19.05.2012
kindziulindzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-30, 07:12   #2214
MARGIDA
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Czarnooka_Paula Pokaż wiadomość
ja po wczorajszym palaniu karku nie czuje - bedzie skora złaziła

dzisiaj u nas tez upał, wyjde z mala do parku to poopalam nogi
ja się przez weekend chowałam, żeby się w paski nie poopalać
mam skórę z rodzaju sino-różowych, zaraz się przypiekam

---------- Dopisano o 08:12 ---------- Poprzedni post napisano o 08:11 ----------

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
Witam z pracy

Ciebie jak zwykle nikt nie przebije
ale notariusze nie pracują w niedzielę chyba

no i mam córkę
i męża - czarodzieja
Stary 2012-04-30, 07:12   #2215
nena1984
Zakorzenienie

mam urlop, a tu tyle załatwiania
zamówiliśmy fotoksiążki. Jestem ciekawa finalnego efektu.
widziałam też wczoraj nasze zapowiedzi, wiem że nie powinno się ich oglądać, ale to była ostatnia okazja ever i nie mogliśmy się powstrzymać
Myślałam że padnę, kiedy Tżtowi coś się pokręciło i przeczytał, że "ostatni kawaler w mieście...ma zamiar poślubić..."

Cytat:

czy wbic sie w delikatna

stawiam na kolor

Cytat:
Napisane przez Nattiv Pokaż wiadomość
dzień pełen wrażeń, dobrze że nic wam się nie stało

Stary 2012-04-30, 07:14   #2216
Anulka_p
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 123spinka Pokaż wiadomość

my ślubujemy w sierpniu, a mi się ciągle wydaje że to jeszcze bardzo długo...
Witaj. A to wcale nie jest dużo czasu Czas bardzo szybko biegnie. A co już macie załatwione?

Cytat:

U mnie dzisiaj gorąco ale poszliśmy z tżcikiem na targ i kupiłam nową sukienkę poprawinową oto fotki oczka mi się zaświeciły i to jest to czego szukałam tamta stara pójdzie na jakieś wesele.
Za zakup. Bardzo ładna

Cytat:
Napisane przez e s Pokaż wiadomość
Hej,
dziękuję dziewczyny za przygarnięcie.
Ślub mam 21 lipca. Póki co załatwiona sala, zespół, barman, suknia wybrana tydzień temu a do odebrania w lipcu dopiero, no i buty. Kościół mam nadzieję, ogarniemy w przyszłym tyg.
Tak zazdroszczę niektórym z Was, że pomalutku mogłyście wszystko sobie planować i kreować rozsądnie" ten dzień". A ja na wariackich papierach wszystko, bleee

Witaj gorąco
09.07.2013 g. 4:55- Wreszcie jesteś- Michaś   
Anulka_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-30, 07:15   #2217
kindziulindzia
Zakorzenienie

Cytat:
----

Ciebie jak zwykle nikt nie przebije
ale notariusze nie pracują w niedzielę chyba
no wiadomo, że nie pracują ale mieszkanie jest od mojej sąsiadki i w przyszłym tygodniu oficjalnie będę na akcie notarialnym
19.05.2012
kindziulindzia jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-04-30, 07:23   #2218
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

Cytat:
Witam z pracy

wow klask i:
zazdraszczam!!!:pr osi:

Cytat:
ja się przez weekend chowałam, żeby się w paski nie poopalać
mam skórę z rodzaju sino-różowych, zaraz się przypiekam
ja mialam bokserke i spodenki krotkie

dzisiaj walne sie na lawke i nogi moga nabierac kolorku
ja mam ogolnie ciemniejsza karnacje i slonce mnie szybko bierze i od razu na brazik

Mia i Tosia <3

Czarnooka_Paula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-30, 07:24   #2219
Nattiv
Zakorzenienie

Cytat:
Witam z pracy

Gratuluję

Kallos Sthenos - Piękno i Siła
Nattiv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-30, 07:25   #2220
nena1984
Zakorzenienie

Kindziu - super wieść na początek tygodnia

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości