Każdego dnia będę piękniejsza - cz. IV - Strona 74 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-05-16, 20:25   #2191
malami35
Zadomowienie

Dot.: Każdego dnia będę piękniejsza - cz. IV

Cytat:
Napisane przez natalkaa7522 Pokaż wiadomość
Ja miałam się uczyć matmy ale nie mogę tego ogarnąć więc się wkurzyłam i olałam
ja dzisija też olałam jutro biologia haha
Cytat:
Napisane przez maadziulek91 Pokaż wiadomość
o matko
ja sie nie znam, ale też bym nie pozwoliła na przycięcie swoich własnych prawdziwych rzęs

zaraz zabieram sie za killera poraz pierwszy od 2 tygodni
ja kiedyś ściełąm sama sobie jak byłam młodsza miałam 14 lat chyba ale dłuższe odrosły
malami35 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-16, 20:29   #2192
Aysell
Wtajemniczenie

Hej, Kobietki
Chyba mi wszystkiego nie zacytowało
Kanula, współczuję tego puchnięcia...
Honey7, też zaczęłam olejki stosować może to być etap przejściowy u Ciebie
Cytat:
Napisane przez Kanula Pokaż wiadomość
[...]

Ja bym już wolała pracować niż się uczyć. Pójdziesz, odwalisz co swoje, wracasz i masz spokój. A w szkole nie dość, że trzeba kiblować to wraca się do domu i dalej spokoju nie ma
Dokładnie
Cytat:
Napisane przez Vinnga Pokaż wiadomość

[...]

Aysell, jakie cienie w końcu kupiłaś do brwi ? Nauczyłaś się już je ładnie malować?
Jak ja bym chciała żeby mi ktoś pokazał jak robić make up, co konkretnie kupić Wiem, że są programy na YT, ale to nie to samo
Żadnych, bo nie mogłam znaleźć koloru, a ma być idealny maluję się moją ukochaną kredką, a niedługo dostanę ten cień : https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...ow-shaper.html , kolor Charcoaled, nie ukrywam, że na niego liczę, bo wygląda dokładnie jak to, czego wszędzie szukam ale jeśli nie - już się nauczyłam kredką, kto wie, czy w ogóle będę umiała cieniem. Bez kosmetyczki trochę tracę kształt, ale całkiem nieźle sobie daję radę, pójdę na wyrównanie do ideału za miesiąc może. I ogólnie - jestem strasznie z moich brwi zadowolona, są takie, jakie zawsze chciałam mieć. Pewnie mogłyby być jeszcze lepsze, ale nie wiem nawet, co mogłabym zmienić, może troszkę jeszcze kształt, ale nie wiem wielbię też kredkę nude Oriflame, obrysowuję nią brwi od dołu - efekt bajeczny
Ja też bym chciała, nie potrafię się malować cieniami wcale
Cytat:

[...]

Malami- ocenami na świadectwie nie ma się co przejmować Nie wiem czy gdzieś one jeszcze w ogóle się liczą. U mnie ważne były tylko wyniki z matury więc nie ma co sobie kłaść do głowy i się dołować. Chyba, że się coś zmieniło
No właśnie
Cytat:
Napisane przez IzzieSt Pokaż wiadomość
23-26.05 w Rossmannie ma być -40% na kosmetyki kolorowe
Wiem a najgorsze : nie mam czego kupić

Edytowane przez Aysell
Czas edycji: 2013-05-16 o 20:31
Aysell jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-16, 20:29   #2193
Aysell
Wtajemniczenie

Cytat:
Pech Myślę że im powiem a jak się nie zgodzą to zrobię i będę zakrywać. Zresztą mój brat ma tatuaż, moja siostra miała sobie robić. Ale nie wiem co im przeszkadza fakt, że chcę tatuaż przecież to moje ciało i moja sprawa.
Rodzicom zawsze się wydaje, że dziecko czegoś nie przemyślało i zrobi pochopnie głupotę. Oni się nie martwią, jak będzie Twoje ciało wyglądało, tylko o to, czy nie będziesz żałowała Jak będziesz - to jasne, że też sama i też Twoja sprawa, ale rodzice już tacy są, chcieliby nas ochronić przed wszelkimi zmartwieniami tego świata
[1=1a159cf6a0624b31db6aaef b6bbb43b621a184e1;4082924 5]o proszę

ja mam antybiotyk [/QUOTE]

Cytat:
Napisane przez @na Pokaż wiadomość
[...]
pytanie nie do mnie ale mi brwi to chwilkę teraz zajmują według mnie podstawa to ich dobry kształt, cień w odcieniu brązu i raz dwa pędzelkiem się maluje ja muszę się wybrać po zestaw z essence bo gdzieś widziałam na blogach , że całkiem daje rade na początku pewnie Ci się będzie twarz wydawała inna, bo jest bardziej wyrazista przez podkreślone brwi, ale według mnie lepiej to wygląda
[...]
Jasne, że lepiej, brwi to jak rama do twarzy w sumie teraz mam podobny kształt jak Alina Rose, i nie wiem, czy nie lepiej by wyglądały nie proste do wzniesienia, tylko wznoszące się do góry [mam nadzieję, że ktoś mnie zrozumie ] . Są świetne takie, jakie są, ale zapytam kosmetyczki następnym razem jakie ma zdanie na ten temat
Cytat:
[...]

Aaa, i gadałam z mamą - powiedziała żebym sobie zrobiła tatuaż jak chcę, że jestem dorosła więc mogę, ale żebym tylko nie robiła sobie kolczyków w twarzy bo by się wkurzyła
no widzisz ale kolczyki mnie dziwią, bo kolczyki łatwiej zdjąć niż "zmyć" tatuaż
Cytat:
[...]
Chyba wszystkie studiujące teraz mamy zapieprz na uczelni, ale daamy radę
Ja dziś odpoczywam i mam dzień dla siebie, muszę się zrelaksować i nie myśleć o nauce
Właśnie, ja też mam mniej czasu...

Stary 2013-05-16, 20:37   #2194
malami35
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Aysell Pokaż wiadomość
Jasne, że lepiej, brwi to jak rama do twarzy w sumie teraz mam podobny kształt jak Alina Rose, i nie wiem, czy nie lepiej by wyglądały nie proste do wzniesienia, tylko wznoszące się do góry [mam nadzieję, że ktoś mnie zrozumie ] . Są świetne takie, jakie są, ale zapytam kosmetyczki następnym razem jakie ma zdanie na ten temat
zrób zdjęcie brwi
Stary 2013-05-16, 20:38   #2195
natalkaa7522
Zakorzenienie

Wiem że kolczyki łatwiej zdjąć ale jej się kolczyki nie podobają w nosie, brwi itd. a nasza sąsiadka ma 2 w brwi, w języku, w nosie na środku (taki jak mają krowy, bez urazy) i 2 w wardze. I ona że wkurzyłaby się jakbym miała kolczyki w twarzy jak nasza sąsiadka.
Stary 2013-05-16, 20:42   #2196
malami35
Zadomowienie

Cytat:
Wiem że kolczyki łatwiej zdjąć ale jej się kolczyki nie podobają w nosie, brwi itd. a nasza sąsiadka ma 2 w brwi, w języku, w nosie na środku (taki jak mają krowy, bez urazy) i 2 w wardze. I ona że wkurzyłaby się jakbym miała kolczyki w twarzy jak nasza sąsiadka.
oj to rzeczywiście
Stary 2013-05-16, 20:42   #2197
@na
Zakorzenienie

Cytat:
Brawo za motywację !
dziękować
Cytat:
Napisane przez aguniaaaaa041986 Pokaż wiadomość
dziewczyny mam pytanie...bo chciałabym w sierpniu jak bede wyjezdzac zrobic sobie rzesy 1:1 , ale dzisiaj znajoma z pracy przyszła ze swiezo zrobionymi i powiedziala, ze zanim babka jej zaczela zakladac to przyciela do mniej wiecej polowy jej własne mi sie wydaje ze tak sie absolutnie nie powinno robic, no przynajmniej ja bym nie pozwolila na skrócenie rzes ;/
No, ale ja sie nie znam...wiec moze któras z Was ma z tym jakies doswiadczenia ?
serio ? pierwsze słyszę o czymś takim, osobiście nie robiłam, ale koleżanki robią, mama robiła i nigdy nikomu nic nie przycinano nieźle niekompetentna kobieta jej to zrobiła
Cytat:
ja wiem o co Ci chodzi moje idą delikatnie w górę bo takie proste mi nie pasują, a poza tym po prostu nie mam takiego kształtu brwi

znowu mnie prawo wypompowało ale mało mi zostało więc jutro albo w sobotę skończę i biorę się za kolejny przedmiot jeszcze 3,5 roczny chrześniak był u mnie dzisiaj więc to w ogóle cud, że czegokolwiek się nauczyłam

*Ćwiczę*

@na jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-16, 20:46   #2198
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Mi sie kolczyki w twarzy wogole nie podobaja

---------- Dopisano o 20:46 ---------- Poprzedni post napisano o 20:44 ----------

Cytat:
dziękować

serio ? pierwsze słyszę o czymś takim, osobiście nie robiłam, ale koleżanki robią, mama robiła i nigdy nikomu nic nie przycinano nieźle niekompetentna kobieta jej to zrobiła

ja wiem o co Ci chodzi moje idą delikatnie w górę bo takie proste mi nie pasują, a poza tym po prostu nie mam takiego kształtu brwi

znowu mnie prawo wypompowało ale mało mi zostało więc jutro albo w sobotę skończę i biorę się za kolejny przedmiot jeszcze 3,5 roczny chrześniak był u mnie dzisiaj więc to w ogóle cud, że czegokolwiek się nauczyłam
no własnie ja tez w szoku byłam jak to usłyszałam ;/ dlatego Was pytałam o co chodzi
A jak mamie sie podoba efekt zadowolona jest ? nie zniszczyło jej własnych?

Think happy - be happy

M

aguniaaaaa041986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-16, 20:54   #2199
maadziulek91
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez malami35 Pokaż wiadomość
ja dzisija też olałam jutro biologia haha

ja kiedyś ściełąm sama sobie jak byłam młodsza miałam 14 lat chyba ale dłuższe odrosły:-
)
haha a co Cie skłoniło w wieku 14 lat do podcinania sobie brwi ??

Jak miałam 15 lat zrobiłam sobie kolczyka w nosie, strasznie mi sie podobał i nawet moja mama, która była przeciwna - później mówiła, że jej się podoba ale jakoś koło 19 lat sama zdjęłam bo jakos stwierdziłam, że za stara jestem już na takie coś haha

melduje killera, nie było nawet tak strasznie
Stary 2013-05-16, 20:59   #2200
@na
Zakorzenienie

Cytat:

no własnie ja tez w szoku byłam jak to usłyszałam ;/ dlatego Was pytałam o co chodzi
u mamy efekt był wow, bo ona ma swoje krótkie niszczyć raczej nie niszczyło jej to, bo po prostu rzęsy wypadają co jakiś czas i nowe rosną, wiadomo , że jakby ktoś non stop przez dług czas robił to pewni mogłoby to je osłabić, ale myślę, że take zrobienie na wakacje jest dobrym wyjściem, sama będę robić tym bardziej, że ja mam swoje jasne, więc malowanie się na basen czy inny wypad nad wodę jest po prostu bez sensu

*Ćwiczę*

Stary 2013-05-16, 21:02   #2201
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Cytat:
u mamy efekt był wow, bo ona ma swoje krótkie niszczyć raczej nie niszczyło jej to, bo po prostu rzęsy wypadają co jakiś czas i nowe rosną, wiadomo , że jakby ktoś non stop przez dług czas robił to pewni mogłoby to je osłabić, ale myślę, że take zrobienie na wakacje jest dobrym wyjściem, sama będę robić tym bardziej, że ja mam swoje jasne, więc malowanie się na basen czy inny wypad nad wodę jest po prostu bez sensu
No ja na dłuzszy okres czasu nie chce robic tylko własnie na wyjazd dla wygody, bo bede sie kapac pływac imprezowac itp i nie chce sie co chwile martwic ze sie rozmazałam czy cos

Think happy - be happy

M

Stary 2013-05-16, 21:03   #2202
malami35
Zadomowienie

Cytat:
haha a co Cie skłoniło w wieku 14 lat do podcinania sobie brwi ??

Jak miałam 15 lat zrobiłam sobie kolczyka w nosie, strasznie mi sie podobał i nawet moja mama, która była przeciwna - później mówiła, że jej się podoba ale jakoś koło 19 lat sama zdjęłam bo jakos stwierdziłam, że za stara jestem już na takie coś haha

rzęsy sobie podciełam hehe bo chciałam mieć dłuższe ja jak miałam dużo kolczyków to teraz żadnego nie noszę
Stary 2013-05-16, 21:13   #2203
Vinnga
Zakorzenienie

Aga, na pewno się nie obcina naturalnych rzęs, to jakiś nonsens
Aysell, czyli jakiej kredki używasz? Tej z oriflame?

Jestem wypruta po dzisiejszym dniu
Vinnga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-16, 21:19   #2204
malami35
Zadomowienie

Cytat:

Reaktywacje swoich paznokci robię kupiłam eveline 8w1
Koncert Golców głośno jak nie wiem co nie da się wysiedzieć
Stary 2013-05-16, 21:29   #2205
Kanula
Zadomowienie

Dot.: Odp: Dot.: Każdego dnia będę piękniejsza - cz. IV

Hej Niedawno wróciłam z Wwa. Byłam na egz. Miejmy nadzieję, że będzie ok, bo do najłatwiejszych to on nie należał. Tak czy siak cieszę się że już nie muszę patrzeć na tą książkę Od jutra jeszcze gorzej, bo postępowania cywilnego zaczynam się uczyć. Nie ma to jak wpaść z deszczu pod rynnę

Cytat:
Lista to dobra rzecz
Wiecie co, miałam grupę ośmiu osób to opracowania egzaminu i połowa stwierdziła, że jednak nie chce współpracować Na kilka dni przed umówionym terminem wymienienia się notatkami. Ekstra. Ale znaleźliśmy jakieś opracowania z zeszłych lat, trochę jeszcze dodamy od siebie i będzie OK...Chyba
Ja zawsze mam złe doświadczenia jak próbuję cokolwiek z kimś zrobić na spółkę. Może jestem zbyt wymagająca, a może źle trafiam, ale to co piszesz mnie ani trochę nie zdziwiło. Ciekawe czy te pozostałe 4 osoby przyłożą się jak należy do opracowania swojej części.
Stary 2013-05-16, 21:33   #2206
Vinnga
Zakorzenienie

Kanula, no właśnie dostałam opracowanie jednej z tych osób i niestety mnie nieusatysfakcjonowało Wyglądało bardziej jak streszczenie niż porządna notatka Poprosiłam tę osobę o korektę, zobaczymy jak będzie to wyglądało po tym, a jak nadal nie, to pewnie skończy się na tym, że sama wszystko zrobię
Mam tylko jedną koleżankę, której notatki mnie satysfakcjonują (wymieniłyśmy się jednymi notatkami na kolokwium), ale ona właśnie zrezygnowała ze współpracy akurat na ten egzamin, bo studiuje jeszcze drugi kierunek i powiedziała, że nauczy się z tego, co już ma...
Pozostaje mi przyznać Ci rację

---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ----------

PS. Za co masz ostrzeżenie ?
Stary 2013-05-16, 21:35   #2207
Kanula
Zadomowienie

Cytat:
:
przyszły mi dzisiaj moje maski do włosów i szampon, które zamawiałam jak one pięknie pachną wszystkie aż chce się zjeść i jeszcze dostałam zegarki ( biały i mięta) super są ! tylko muszę sobie dorobić dziurkę bo mam takie chude nadgarstki
A jakie kosmetyki konkretnie zamawiałaś? Jeśli już pisałaś i przeoczyłam to wybacz
Stary 2013-05-16, 21:40   #2208
IzzieSt
Zakorzenienie

Cytat:
\
Wiem a najgorsze : nie mam czego kupić
Zazdro
Cytat:

Ja melduję 2x brzuch z Mel B, pośladki z Mel B, bieganie i znów brzuch Tylko, że @ dostałam

Edytowane przez IzzieSt
Czas edycji: 2013-05-16 o 21:42
IzzieSt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-16, 21:44   #2209
@na
Zakorzenienie

Cytat:
A jakie kosmetyki konkretnie zamawiałaś? Jeśli już pisałaś i przeoczyłam to wybacz
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...ami-mleka.html
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...ymi-kokos.html
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...ymi-kokos.html
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...nana-mask.html

*Ćwiczę*

Stary 2013-05-16, 21:55   #2210
Vinnga
Zakorzenienie

Izzie, a nie wolisz wykonywać różnych ćwiczeń na brzuch albo jednych a porządnych, a nie kilka razy pod rząd to samo ?
Stary 2013-05-16, 21:58   #2211
1a159cf6a0624b31db6aaefb6bbb43b621a184e1
Konto usunięte

Cytat:

mnie troszkę lepiej
Cytat:
Cytat:
przenigdy nie obcina się rzęs, co to za głupota

Przecież potem te sztuczne wypadną z naturalnymi a część się odklei i tym sposobem klientka będzie zmuszona wrócić na uzupełnianie, bo nie będzie z kikutami chodzić
1a159cf6a0624b31db6aaefb6bbb43b621a184e1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-16, 22:02   #2212
Aysell
Wtajemniczenie

Cytat:
[...]

Do malowania tej : https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...a-do-brwi.html kolor Ebony jest świetna. A Oriflame to cielista kredka, żeby brew na dole wyglądała jak malowana od linijki

Cytat:
Kanula, no właśnie dostałam opracowanie jednej z tych osób i niestety mnie nieusatysfakcjonowało Wyglądało bardziej jak streszczenie niż porządna notatka Poprosiłam tę osobę o korektę, zobaczymy jak będzie to wyglądało po tym, a jak nadal nie, to pewnie skończy się na tym, że sama wszystko zrobię
Mam tylko jedną koleżankę, której notatki mnie satysfakcjonują (wymieniłyśmy się jednymi notatkami na kolokwium), ale ona właśnie zrezygnowała ze współpracy akurat na ten egzamin, bo studiuje jeszcze drugi kierunek i powiedziała, że nauczy się z tego, co już ma...

---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ----------

Yh. Mi też się to zdarza, niemal na nikogo nie można nigdy liczyć

Cytat:
Zazdro
[...]
Oj tam też bym chciała coś kupić ale zupełnie nie wiem co

Stary 2013-05-16, 22:03   #2213
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

[1=1a159cf6a0624b31db6aaef b6bbb43b621a184e1;4084953 6] mnie troszkę lepiej

przenigdy nie obcina się rzęs, co to za głupota

Przecież potem te sztuczne wypadną z naturalnymi a część się odklei i tym sposobem klientka będzie zmuszona wrócić na uzupełnianie, bo nie będzie z kikutami chodzić [/QUOTE]

No wlasnie...chyba o to jej chodziło, ale marny sposób na przyciaganie klientek

Think happy - be happy

M

Stary 2013-05-16, 22:09   #2214
1a159cf6a0624b31db6aaefb6bbb43b621a184e1
Konto usunięte

Cytat:
No wlasnie...chyba o to jej chodziło, ale marny sposób na przyciaganie klientek
1a159cf6a0624b31db6aaefb6bbb43b621a184e1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-16, 22:13   #2215
Vinnga
Zakorzenienie

Cytat:
Do malowania tej : https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...a-do-brwi.html kolor Ebony jest świetna. A Oriflame to cielista kredka, żeby brew na dole wyglądała jak malowana od linijki

Yh. Mi też się to zdarza, niemal na nikogo nie można nigdy liczyć

Oj tam też bym chciała coś kupić ale zupełnie nie wiem co
Myślisz, że będzie pasować średniej w kierunku jasnej blondynce ?
Stary 2013-05-16, 22:22   #2216
Aysell
Wtajemniczenie

Cytat:
Myślisz, że będzie pasować średniej w kierunku jasnej blondynce ?
A jakiego koloru masz brwi? ja mam ciepły odcień włosów - ciepły brąz na moich brwiach wygląda tragicznie więc nie zwracam uwagi na kolor włosów, tylko na kolor włosków na brwiach i na to, w jakim kolorze ładnie wyglądam

Stary 2013-05-16, 22:28   #2217
Kanula
Zadomowienie

Cytat:

A gdzie to dziadostwo się wyświetla? Za to cholerne forum wymiankowe! Nie dość, że ostatnio mnie dziewczyna oszukała i czuję sie okradziona to dziś weszłam na forum, a tu pw z ostrzeżeniem, że w tytule mojego wymiankowego wątku nie podałam nazwy miesiąca No tak się wkur***łam że masakra. To już lekka przesada!

---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:24 ----------

Miałam tą ostatnią maskę i byłam z niej zadowolona, ale bardzo ciężko jak dla mnie się ja z włosów wypłukiwało i często kończyło się, że musiałam po wysuszeniu włosów jeszcze raz moczyć i płukać, ale to w zasadzie jedyna wada tej maski bo poza tym efekt bardzo mi się podobał Nie nakładałam potem na skórę głowy bo jak dla mnie ciut za ciężka była
Daj znać jak się będzie spisywał ten zielony Kalos
Stary 2013-05-16, 22:34   #2218
@na
Zakorzenienie

Cytat:

Miałam tą ostatnią maskę i byłam z niej zadowolona, ale bardzo ciężko jak dla mnie się ja z włosów wypłukiwało i często kończyło się, że musiałam po wysuszeniu włosów jeszcze raz moczyć i płukać, ale to w zasadzie jedyna wada tej maski bo poza tym efekt bardzo mi się podobał Nie nakładałam potem na skórę głowy bo jak dla mnie ciut za ciężka była
Daj znać jak się będzie spisywał ten zielony Kalos
dobrze wiedzieć, chociaż ja żadnej maski nie nakładam na skórę głowy, wszystko tak z 5-10 cm od niej ale czasem tak miałam po kallosie latte .
Jutro albo w sobotę będę testowała chyba kallosa nowego

*Ćwiczę*

Edytowane przez @na
Czas edycji: 2013-05-16 o 22:36
Stary 2013-05-16, 22:36   #2219
IzzieSt
Zakorzenienie

Cytat:
Izzie, a nie wolisz wykonywać różnych ćwiczeń na brzuch albo jednych a porządnych, a nie kilka razy pod rząd to samo ?
Próbowałam różnych ćwiczeń, te mi najbardziej odpowiadają, np abs z nią już mi kompletne nie leży bo obciążą mi kark i plecy, a nie brzuch . Abs z 2 kolesiami też mi nie odpowiadały. Do tych ćwiczeń dodaję jeszcze trójkę z tego: http://www.olimpec.home.pl/zdjecia/w...ll%20grant.jpg i brzuszki skośne, więc wydaje mi się, że pracują wszystkie mięśnie brzucha

Edytowane przez IzzieSt
Czas edycji: 2013-05-16 o 22:39
IzzieSt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-16, 23:13   #2220
Vinnga
Zakorzenienie

Rozumiem

---------- Dopisano o 23:13 ---------- Poprzedni post napisano o 23:10 ----------

Czy któraś z Was korzystała z usługi makijażu w Sephorze ? Na stronie mają napisane, że ekspresowy dzienny makijaż kosztuje 25zł, może akurat bym sobie podpatrzyła co mi pasuje. Co o tym myślicie ? Chyba nie trzeba od razu kupować ich kosmetyków ?

Ewentualnie porozmawiam z moją koleżanką-kosmetyczką czy takie usługi wykonuje

Edytowane przez Vinnga
Czas edycji: 2013-05-16 o 23:16
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości