|
|
#2191 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Każdego dnia będę piękniejsza - cz. IV
Cytat:
jutro biologia hahaCytat:
ale dłuższe odrosły
|
||
|
|
|
#2192 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Hej, Kobietki
Chyba mi wszystkiego nie zacytowało ![]() Kanula, współczuję tego puchnięcia... Honey7, też zaczęłam olejki stosować Cytat:
Cytat:
maluję się moją ukochaną kredką, a niedługo dostanę ten cień : https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...ow-shaper.html , kolor Charcoaled, nie ukrywam, że na niego liczę, bo wygląda dokładnie jak to, czego wszędzie szukam ale jeśli nie - już się nauczyłam kredką, kto wie, czy w ogóle będę umiała cieniem. Bez kosmetyczki trochę tracę kształt, ale całkiem nieźle sobie daję radę, pójdę na wyrównanie do ideału za miesiąc może. I ogólnie - jestem strasznie z moich brwi zadowolona, są takie, jakie zawsze chciałam mieć. Pewnie mogłyby być jeszcze lepsze, ale nie wiem nawet, co mogłabym zmienić, może troszkę jeszcze kształt, ale nie wiem wielbię też kredkę nude Oriflame, obrysowuję nią brwi od dołu - efekt bajeczny Ja też bym chciała, nie potrafię się malować cieniami wcale Cytat:
Wiem a najgorsze : nie mam czego kupić
Edytowane przez Aysell Czas edycji: 2013-05-16 o 20:31 |
|||
|
|
|
#2193 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jak będziesz - to jasne, że też sama i też Twoja sprawa, ale rodzice już tacy są, chcieliby nas ochronić przed wszelkimi zmartwieniami tego świata ![]() [1=1a159cf6a0624b31db6aaef b6bbb43b621a184e1;4082924 5]o proszę ![]() ja mam antybiotyk [/QUOTE]Cytat:
w sumie teraz mam podobny kształt jak Alina Rose, i nie wiem, czy nie lepiej by wyglądały nie proste do wzniesienia, tylko wznoszące się do góry [mam nadzieję, że ktoś mnie zrozumie ] . Są świetne takie, jakie są, ale zapytam kosmetyczki następnym razem jakie ma zdanie na ten temat ![]() Cytat:
![]() no widzisz ale kolczyki mnie dziwią, bo kolczyki łatwiej zdjąć niż "zmyć" tatuaż ![]() Właśnie, ja też mam mniej czasu...
|
|
|
#2194 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2195 |
|
Zakorzenienie
|
Wiem że kolczyki łatwiej zdjąć ale jej się kolczyki nie podobają w nosie, brwi itd. a nasza sąsiadka ma 2 w brwi, w języku, w nosie na środku (taki jak mają krowy, bez urazy) i 2 w wardze. I ona że wkurzyłaby się jakbym miała kolczyki w twarzy jak nasza sąsiadka.
|
|
|
|
#2196 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2197 | ||
|
Zakorzenienie
|
dziękować
Cytat:
pierwsze słyszę o czymś takim, osobiście nie robiłam, ale koleżanki robią, mama robiła i nigdy nikomu nic nie przycinano nieźle niekompetentna kobieta jej to zrobiła Cytat:
moje idą delikatnie w górę bo takie proste mi nie pasują, a poza tym po prostu nie mam takiego kształtu brwi ![]() znowu mnie prawo wypompowało ale mało mi zostało więc jutro albo w sobotę skończę i biorę się za kolejny przedmiot jeszcze 3,5 roczny chrześniak był u mnie dzisiaj więc to w ogóle cud, że czegokolwiek się nauczyłam
|
|
|
#2198 | |
|
Zakorzenienie
|
Mi sie kolczyki w twarzy wogole nie podobaja
---------- Dopisano o 20:46 ---------- Poprzedni post napisano o 20:44 ---------- Cytat:
![]() A jak mamie sie podoba efekt zadowolona jest ? nie zniszczyło jej własnych?
|
|
#2199 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Jak miałam 15 lat zrobiłam sobie kolczyka w nosie, strasznie mi sie podobał i nawet moja mama, która była przeciwna - później mówiła, że jej się podoba ![]() ale jakoś koło 19 lat sama zdjęłam bo jakos stwierdziłam, że za stara jestem już na takie coś melduje killera, nie było nawet tak strasznie
|
|
#2200 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niszczyć raczej nie niszczyło jej to, bo po prostu rzęsy wypadają co jakiś czas i nowe rosną, wiadomo , że jakby ktoś non stop przez dług czas robił to pewni mogłoby to je osłabić, ale myślę, że take zrobienie na wakacje jest dobrym wyjściem, sama będę robić tym bardziej, że ja mam swoje jasne, więc malowanie się na basen czy inny wypad nad wodę jest po prostu bez sensu
|
|
|
#2201 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dla wygody, bo bede sie kapac pływac imprezowac itp i nie chce sie co chwile martwic ze sie rozmazałam czy cos
|
|
#2202 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja jak miałam dużo kolczyków to teraz żadnego nie noszę
|
|
|
|
|
#2203 |
|
Zakorzenienie
|
Aga, na pewno się nie obcina naturalnych rzęs, to jakiś nonsens
![]() Aysell, czyli jakiej kredki używasz? Tej z oriflame? Jestem wypruta po dzisiejszym dniu
|
|
|
|
#2204 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2205 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Każdego dnia będę piękniejsza - cz. IV
Hej
Niedawno wróciłam z Wwa. Byłam na egz. Miejmy nadzieję, że będzie ok, bo do najłatwiejszych to on nie należał. Tak czy siak cieszę się że już nie muszę patrzeć na tą książkę Od jutra jeszcze gorzej, bo postępowania cywilnego zaczynam się uczyć. Nie ma to jak wpaść z deszczu pod rynnę Cytat:
|
|
|
#2206 |
|
Zakorzenienie
|
Kanula, no właśnie dostałam opracowanie jednej z tych osób i niestety mnie nieusatysfakcjonowało
Wyglądało bardziej jak streszczenie niż porządna notatka ![]() Mam tylko jedną koleżankę, której notatki mnie satysfakcjonują (wymieniłyśmy się jednymi notatkami na kolokwium), ale ona właśnie zrezygnowała ze współpracy akurat na ten egzamin, bo studiuje jeszcze drugi kierunek i powiedziała, że nauczy się z tego, co już ma... Pozostaje mi przyznać Ci rację ![]() ---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ---------- PS. Za co masz ostrzeżenie ?
|
|
|
|
#2207 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#2208 |
|
Zakorzenienie
|
Zazdro
![]() ![]() Ja melduję 2x brzuch z Mel B, pośladki z Mel B, bieganie i znów brzuch Tylko, że @ dostałamEdytowane przez IzzieSt Czas edycji: 2013-05-16 o 21:42 |
|
|
|
#2209 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...ymi-kokos.html https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...ymi-kokos.html https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...nana-mask.html
|
|
|
#2210 |
|
Zakorzenienie
|
Izzie, a nie wolisz wykonywać różnych ćwiczeń na brzuch albo jednych a porządnych, a nie kilka razy pod rząd to samo
?
|
|
|
|
#2211 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Przecież potem te sztuczne wypadną z naturalnymi a część się odklei i tym sposobem klientka będzie zmuszona wrócić na uzupełnianie, bo nie będzie z kikutami chodzić
|
|
|
|
|
#2212 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jest świetna. A Oriflame to cielista kredka, żeby brew na dole wyglądała jak malowana od linijki ![]() Cytat:
Oj tam też bym chciała coś kupić ale zupełnie nie wiem co
|
|
|
#2213 |
|
Zakorzenienie
|
[1=1a159cf6a0624b31db6aaef b6bbb43b621a184e1;4084953 6]
przenigdy nie obcina się rzęs, co to za głupota ![]() Przecież potem te sztuczne wypadną z naturalnymi a część się odklei i tym sposobem klientka będzie zmuszona wrócić na uzupełnianie, bo nie będzie z kikutami chodzić [/QUOTE]No wlasnie...chyba o to jej chodziło, ale marny sposób na przyciaganie klientek
|
#2214 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2215 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
?
|
|
|
|
|
#2216 |
|
Wtajemniczenie
|
A jakiego koloru masz brwi?
ja mam ciepły odcień włosów - ciepły brąz na moich brwiach wygląda tragicznie więc nie zwracam uwagi na kolor włosów, tylko na kolor włosków na brwiach i na to, w jakim kolorze ładnie wyglądam
|
|
#2217 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Za to cholerne forum wymiankowe! Nie dość, że ostatnio mnie dziewczyna oszukała i czuję sie okradziona to dziś weszłam na forum, a tu pw z ostrzeżeniem, że w tytule mojego wymiankowego wątku nie podałam nazwy miesiąca No tak się wkur***łam że masakra. To już lekka przesada! ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:24 ---------- Cytat:
Nie nakładałam potem na skórę głowy bo jak dla mnie ciut za ciężka była Daj znać jak się będzie spisywał ten zielony Kalos
|
|
|
#2218 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale czasem tak miałam po kallosie latte . Jutro albo w sobotę będę testowała chyba kallosa nowego
Edytowane przez @na Czas edycji: 2013-05-16 o 22:36 |
|
|
|
|
#2219 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Abs z 2 kolesiami też mi nie odpowiadały. Do tych ćwiczeń dodaję jeszcze trójkę z tego: http://www.olimpec.home.pl/zdjecia/w...ll%20grant.jpg i brzuszki skośne, więc wydaje mi się, że pracują wszystkie mięśnie brzucha
Edytowane przez IzzieSt Czas edycji: 2013-05-16 o 22:39 |
|
|
|
|
#2220 |
|
Zakorzenienie
|
Rozumiem
![]() ---------- Dopisano o 23:13 ---------- Poprzedni post napisano o 23:10 ---------- Czy któraś z Was korzystała z usługi makijażu w Sephorze ? Na stronie mają napisane, że ekspresowy dzienny makijaż kosztuje 25zł, może akurat bym sobie podpatrzyła co mi pasuje. Co o tym myślicie ? Chyba nie trzeba od razu kupować ich kosmetyków ?Ewentualnie porozmawiam z moją koleżanką-kosmetyczką czy takie usługi wykonuje
Edytowane przez Vinnga Czas edycji: 2013-05-16 o 23:16 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:46.

jutro biologia haha
ale dłuższe odrosły

? Nauczyłaś się już je ładnie malować?
Wiem, że są programy na YT, ale to nie to samo

przecież to moje ciało i moja sprawa.
[/QUOTE]
, ale daamy radę
!

aż chce się zjeść