zazdroszczę zaręczonym dziewczynom - Strona 76 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-12-04, 16:55   #2251
Ollliwka
Zakorzenienie

Dot.: zazdroszczę zaręczonym dziewczynom

na praktykach nie było tak źle jak sądziłam oczywiście to ,że trzeba mieć włosy zawiązane , zero biżuterii to bzdury wczoraj kolega mi powiedział takie cuda ale o tym ,że obuwiem na zmianę mają być klapki to już nie raczył przekazać

Byłam u TŻ rano i powiedział,że ma dla mnie już prezent i ma nadzieję,że go przyjme bo jemu się bardzo podoba.

I postanowiłam ,że urodziny przy torcie w niedzielę wyprawie jak wszyscy będą w domu i mój TŻ też będzie bo z poniedziałkiem nie wiem jak będzie tort orzechowy zamówiony
Ollliwka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-04, 17:08   #2252
LadyMagnolia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Ollliwka Pokaż wiadomość
Byłam u TŻ rano i powiedział,że ma dla mnie już prezent i ma nadzieję,że go przyjme bo jemu się bardzo podoba.
No ładnie, ładnie... A czemu niby miałabyś nie przyjąć??? Cokolwiek by to nie było oczywiście.

The problem is not the problem. The problem is your attitude about the problem. - Captain Jack Sparrow

I' ve never recived
my acceptance
letter to Hogwarts

So I'm leaiving
Shire

TO BECOME
A JEDI

LadyMagnolia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-04, 18:51   #2253
Ollliwka
Zakorzenienie

Nie pytałam dlaczego miałabym nie przyjąć a może i pytałam ale nie powiedział jakoś za wiele w tym temacie tymbardziej ,że domyślam się jaki to prezent i stresuje się
Stary 2008-12-04, 19:06   #2254
Claris
Zakorzenienie

Cytat:
Nie pytałam dlaczego miałabym nie przyjąć a może i pytałam ale nie powiedział jakoś za wiele w tym temacie tymbardziej ,że domyślam się jaki to prezent i stresuje się
pieszczonek;>
Claris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-04, 19:15   #2255
Ollliwka
Zakorzenienie

yhy tak domyślam się z tego co mówi ostatnio.. tymbardziej ,że od 3 tyg.dawał wyraźne znaki a później starał się mnie zmylać żebym nie domyślała się co kombinuje. W każdym razie jak to będzie ta niedziela to jestem szczęśliwa na samą myśl ale jak już będzie ten wymarzony dzień to tak sie zestresuje ,ze nie wiem co zrobie jak przyjdzie
Stary 2008-12-04, 19:17   #2256
martha330
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lasoa Pokaż wiadomość
u mnie napewno w tym roku tez nic nie bedzie
Cytat:
Napisane przez Claris Pokaż wiadomość
u mnie pewnie też nie
i u mnie pewnie tez nie.........

Cytat:
Napisane przez LadyMagnolia Pokaż wiadomość
No ładnie, ładnie... A czemu niby miałabyś nie przyjąć??? Cokolwiek by to nie było oczywiście.

no wlasnie Ollliwka czemu mialabys nie przyjac??;> i cokolwiek to by bylo
domyslasz sie?

martha330 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-04, 19:22   #2257
Claris
Zakorzenienie

Cytat:
yhy tak domyślam się z tego co mówi ostatnio.. tymbardziej ,że od 3 tyg.dawał wyraźne znaki a później starał się mnie zmylać żebym nie domyślała się co kombinuje. W każdym razie jak to będzie ta niedziela to jestem szczęśliwa na samą myśl ale jak już będzie ten wymarzony dzień to tak sie zestresuje ,ze nie wiem co zrobie jak przyjdzie
Hehe, ja tez jak sobie pomyślę o TYM momencie, że to faktycznie niedługo może stanie się faktem to aż mi się ręcę trzęsą i gdzieś w dołku ściska. No ale w końcu nie bez powodu jesteś na tym wątku, tzn. że tego chcesz My mamy rocznicę pojutrze, ale raczej to nie będzie ten dzien... Ale za Ciebie 3mam kciuki żeby to była ta niedziela
Stary 2008-12-04, 19:30   #2258
martha330
Zakorzenienie

Cytat:
Hehe, ja tez jak sobie pomyślę o TYM momencie, że to faktycznie niedługo może stanie się faktem to aż mi się ręcę trzęsą i gdzieś w dołku ściska. No ale w końcu nie bez powodu jesteś na tym wątku, tzn. że tego chcesz My mamy rocznicę pojutrze, ale raczej to nie będzie ten dzien... Ale za Ciebie 3mam kciuki żeby to była ta niedziela

to i ja trzymam kciuki!

i znow nas mniej zostanie....ja tu

Stary 2008-12-04, 19:39   #2259
luffka
Zakorzenienie

Ten wątek przynosi chyba szczęście bo z tego co widzę to znowu coś się kroi tu ;p

Czy Wy rozmawiacie o TYM z Waszymi TŻ-ami? jeśli jak to w jaki sposób poruszacie ten temat? Otwarcie pytacie : kiedy? Czy raczej robicie tylko aluzje?

Ja dziś mojego spytałam co by zrobił jako pierwsze gdyby wygrał dziś w totolotka 29 milionów... I wiecie co powiedział? "Poszedłbym kupić sobie wreszcie wymarzoną kolekcję płyt cd i dvd"... Myślałam, że może powie coś o NAS... Przykro mi się zrobiło...
Stary 2008-12-04, 19:42   #2260
eres
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez martha330 Pokaż wiadomość
i znow nas mniej zostanie....ja tu
No to, zeby was mniej nie zostalo przylaczam sie do watku

Jestem z moim TZ od prawie 2 lat, prowadzimy zwiazek na odleglosc, jednak do tej pory udalo nam sie spedzic wiekszosc tego czasu razem Sytuacja jest troszke zamotana, ale od samego poczatku bralismy nasz zwiazek na powaznie, byly juz tez rozmowy o slubie, dzieciach i pierscionkach TZ nawet niedawno mnie zapytal, czy wolalabym wybrac swiecidelko razem, czy tez ma mnie zaskoczyc Wybralam opcje nr 2 i tak sie zastanawiam cuando, cuando, cuando ?
Stary 2008-12-04, 19:56   #2261
LadyMagnolia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez luffka Pokaż wiadomość
Ten wątek przynosi chyba szczęście bo z tego co widzę to znowu coś się kroi tu ;p

Czy Wy rozmawiacie o TYM z Waszymi TŻ-ami? jeśli jak to w jaki sposób poruszacie ten temat? Otwarcie pytacie : kiedy? Czy raczej robicie tylko aluzje?

Ja dziś mojego spytałam co by zrobił jako pierwsze gdyby wygrał dziś w totolotka 29 milionów... I wiecie co powiedział? "Poszedłbym kupić sobie wreszcie wymarzoną kolekcję płyt cd i dvd"... Myślałam, że może powie coś o NAS... Przykro mi się zrobiło...
Bywało, że pytałam wprost, bywało, że to były aluzje. Teraz siedzę cicho, bo mi się tylko TŻ stresuje jak mu coś napomknę.

The problem is not the problem. The problem is your attitude about the problem. - Captain Jack Sparrow

I' ve never recived
my acceptance
letter to Hogwarts

So I'm leaiving
Shire

TO BECOME
A JEDI

LadyMagnolia jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-12-04, 20:05   #2262
martha330
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez eres Pokaż wiadomość

Jestem z moim TZ od prawie 2 lat, prowadzimy zwiazek na odleglosc, jednak do tej pory udalo nam sie spedzic wiekszosc tego czasu razem Sytuacja jest troszke zamotana, ale od samego poczatku bralismy nasz zwiazek na powaznie, byly juz tez rozmowy o slubie, dzieciach i pierscionkach TZ nawet niedawno mnie zapytal, czy wolalabym wybrac swiecidelko razem, czy tez ma mnie zaskoczyc Wybralam opcje nr 2 i tak sie zastanawiam cuando, cuando, cuando ?

witamy kolejna zazdrosnice
na watku sympatycznie,wiec zapraszam.
skoro TZ sie pyta,to naprawde jest dobry znak.
a daleko macie do siebie?

Stary 2008-12-04, 20:10   #2263
Claris
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LadyMagnolia Pokaż wiadomość
Bywało, że pytałam wprost, bywało, że to były aluzje. Teraz siedzę cicho, bo mi się tylko TŻ stresuje jak mu coś napomknę.
Ja tak samo. Ale od czasu, kiedy zaczęło się coś święcić, TŻ się tajniaczy, siedzę cicho. Nie chcę go ponaglać, nie chcę też sobie psuć ewentualnej niespodzianki Zresztą czuję teraz taki spokój, bo wiem, że on ma co do mnie poważne plany i to kwestia góra paru mcy. Daj Bóg
Stary 2008-12-04, 20:13   #2264
Carrie85
Raczkowanie

GG do Carrie85

Cytat:

ja ze swoim TZtem tez mamy zwiazek na odleglosc, jestesmy razem ponad 4 lata, a juz 2 studiuje w miescie oddalonym o ponad 400 km. widzimy sie raz na 2-3 tygodnie, w czasie sesji nawet bywalo ze miesiac sie nie widzielismy...
Carrie85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-04, 20:19   #2265
eres
Rozeznanie

Cytat:
witamy kolejna zazdrosnice
na watku sympatycznie,wiec zapraszam.
skoro TZ sie pyta,to naprawde jest dobry znak.
a daleko macie do siebie?
Dziekuje
Wiem, ze na watku jest milutko, bo od jakiegos czasu Was podczytuje cichaczem
Co do odleglosci - dzieli nas ocean. Jakies 7000 (slownie: siedem tysiecy) kilometrow Wiem, nie ma sie z czego cieszyc, ale najadlam sie czekolady i mi wesolo

Ogolnie od dawna planujemy spedzic zycie razem, ale oboje zadecydowalismy, ze najpierw moje studia, potem slub ... a tak sie sklada, ze tytul mgr przed nazwiskiem bede mogla sobie postawic za niecaly rok, wiec ... dumam sobie, co tez moj luby kombinuje i na kiedy ... Moze w nasza druga rocznice? Albo Walentynki? Nie obrazilabym sie

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-12-04, 20:21   #2266
martha330
Zakorzenienie

Cytat:
Ja tak samo. Ale od czasu, kiedy zaczęło się coś święcić, TŻ się tajniaczy, siedzę cicho. Nie chcę go ponaglać, nie chcę też sobie psuć ewentualnej niespodzianki Zresztą czuję teraz taki spokój, bo wiem, że on ma co do

mnie poważne plany i to kwestia góra paru mcy. Daj Bóg
to i u Ciebie cos sie szykuje??
wow,cos widze,ze Swieta i okres okolo swiateczny bedzie owocny! no no no bede sie cieszyla Waszym szczesciem.

Cytat:
Napisane przez Carrie85 Pokaż wiadomość
ja ze swoim TZtem tez mamy zwiazek na odleglosc, jestesmy razem ponad 4 lata, a juz 2 studiuje w miescie oddalonym o ponad 400 km. widzimy sie raz na 2-3 tygodnie, w czasie sesji nawet bywalo ze miesiac sie nie widzielismy...
oj,dziewczynki wspolczuje wambo ja z TZ widze sie codziennie i mam wrazenie,ze jeszcze tyle chcialabym mu powiedziec jak juz jestem sama wieczorem.....np.

Stary 2008-12-04, 20:23   #2267
chilanes
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Wizazanka492 Pokaż wiadomość
A ja nie dostałam kwiatków na swoje zaręczyny,,,ale coż...bywa. Był tylko sam pierścionek . . .
ale pierścionek był

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
Cześć ja wróciłam z uczelni. Chwilke był u mnie narzeczony bo zabrał mnie ze stacji () no i teraz poszedł do domu a ja zasiadam do wizażowania jutro znów na uczelnie

Dziękuję za wszystkie życzenia jeszcze raz Na uczelni paru osobom pochwaliłam sie, jedna koleżanka sama zauważyła od razu. Więc miałam co opowiadać dziś. Odwiedziłam tez koleżanke, która w sierpniu bierze ślub i załatwiała razem z nami wyjazd do Anglii. Oni zaczęli załatwiać wszystko już w styczniu tego roku, a ślub dopiero w sierpmiu roku przyszłego. Nie ma żartów z tymi terminami. Teraz jest jakiś wyż demograficzny, bo bardzo dużo ślubów
Mój Tż również spotkał się dziś z kolegą, bo chciał m się pochwalić. Ten kolega jest ze swoją dziewczyna (moją koleżanką) już ponad 4 lata. I mój Tż pytał go, kiedy on planuje podarować jej pierścionek, kolega podobno odparł, że nawet mu to przez myśl jeszcze nie przeszłoA jak z nią ostatnio gadałam na gg, to odniosłam wrażenie, że oczekuje. Może nasze zaręczyny skłonią go do zastanowienia sie

My będziemy próbować załatwiać na październik przyszłego roku. Nie zależy mi, żeby to były wakacje
Życzę, by się udało, wiem jakie to trudne, bo sama sprawdzams ale ;/ Mam już makabryczny mętlik w glowie ;/

Cytat:
Napisane przez _agatka Pokaż wiadomość
chilanes skoro uwielbiasz frezje to koniecznie bierz je do bukietu slubnego - one bosko pachna - przeciez mozesz miec duuuzy bukiet z wielu frezji (np. jakby kopułkę, lub kamee) albo w połaczeniu z innymi kwiatami, np. rozami które czesto nie pachna, oprocz tego jesli podobaja Ci sie bukiety spływajace, zwisajace to frezje beda swietnie sie układac - w sprawie kwiatków zawsze słuze rada

rzeczywiscie jest straszny wyz na sluby bo do slubu ida zarowno roczniki wyzowe '78-'86, jak i młodsze i coraz młodsze, np. '90. To jest strasznie duzy przekroj.. stad te problemy z salami, kamerzystami itp. wydaje mi sie ze kiedys za czasow moich rodziców do slubu szlo sie 20-23, max 25 lat. rzadko kto szedl na studia wiec w tym wieku juz mial prace i jakies perspektywy. obecnie roznie to jest - do slubu ida osoby (>25 lat) ktore czekały az studia, praca, mieszkanie itp oraz Ci ktorzy wcale nie chca czekac tak długo... jak miałam 22 czy 23 lata to mało kto z moich znajomych, sasiadów w tym wieku brał slub, kazdy czekał na to 'po studiach', a patrzac na to ile teraz osób w wieku 22-23 lat szykuje sie do slubu to mysle ze powoli wracamy do 'norm' z czasów naszych rodziców

co do daty???kiedys sniły mi sie NASZE obraczki z wygrawerowana data 4lipca, rano w pracy przeszukałam kalendarze i wyszło ze 4 lipca w roku 2009 przypada własnie w sobote, w zadnym innym roku tak nie wychodzi.... jednak czy by sie paliło, czy waliło to nie bedzie niestety TA data, szkoda,
Tzn wiesz co, ja jestem puszysta i niby wtedy pasują takie zwisające kwiaty, ale mi się podobają takie wiązanki, coś jak na dole
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg msp_colorb_1.jpg (49,1 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg wiazanka_12.jpg (9,6 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg gerbery.jpg (14,7 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg wed8.jpg (84,2 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 002_primary.jpg (12,1 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg bouquet_kim1.jpg (18,7 KB, 3 załadowań)
Stary 2008-12-04, 20:29   #2268
Carrie85
Raczkowanie

GG do Carrie85

Cytat:
Dziekuje
Wiem, ze na watku jest milutko, bo od jakiegos czasu Was podczytuje cichaczem
Co do odleglosci - dzieli nas ocean. Jakies 7000 (slownie: siedem tysiecy) kilometrow Wiem, nie ma sie z czego cieszyc, ale najadlam sie czekolady i mi wesolo

Ogolnie od dawna planujemy spedzic zycie razem, ale oboje zadecydowalismy, ze najpierw moje studia, potem slub ... a tak sie sklada, ze tytul mgr przed nazwiskiem bede mogla sobie postawic za niecaly rok, wiec ... dumam sobie, co tez moj luby kombinuje i na kiedy ... Moze w nasza druga rocznice? Albo Walentynki? Nie obrazilabym sie

wow dziewczyno, przebiłas mnie z ta odlegloscia! podziwiam Was
Stary 2008-12-04, 20:31   #2269
martha330
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
ale pierścionek był

Życzę, by się udało, wiem jakie to trudne, bo sama sprawdzams ale ;/ Mam już makabryczny mętlik w glowie ;/

Tzn wiesz co, ja jestem puszysta i niby wtedy pasują takie zwisające kwiaty, ale mi się podobają takie wiązanki, coś jak na dole

druga z wiazanek mi sie podoba,ta ecrusliczna jest.
poki co daleki mi do wybierania bukietow,a co dopiero sal....

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-12-04, 20:40   #2270
Carrie85
Raczkowanie

GG do Carrie85

Cytat:
ale pierścionek był

Pieknie wiazank.... eh...

(jakbym miala teraz brac slub to wybralabym ta rozową ) Pomarzyc mozna...
Stary 2008-12-04, 20:43   #2271
eres
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Carrie85 Pokaż wiadomość
wow dziewczyno, przebiłas mnie z ta odlegloscia! podziwiam Was
Milosc nie wybiera Fakt, odleglosc jest uciazliwa, ale mamy jasna wizje jej konca, wiec da sie przezyc. Oby do celu jakby jeszcze sie jakis pierscionek po drodze przypatoczyl to juz w ogole by sie fajnie zrobilo

EDIT: Co do wiazanek (dopiero co skapowalam, ze chodzi o wiazanki - przez ostatnie 10minut ciagle "czytalo mi sie" WIZAZANKI - chyba mi czekolada zaszkodzila ) - dla mnie najsliczniejsza jest jedyneczka.

Edytowane przez eres
Czas edycji: 2008-12-04 o 20:47
eres jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-04, 20:48   #2272
martha330
Zakorzenienie

Cytat:
Milosc nie wybiera Fakt, odleglosc jest uciazliwa, ale mamy jasna wizje jej konca, wiec da sie przezyc. Oby do celu jakby jeszcze sie jakis pierscionek po drodze przypatoczyl to juz w ogole by sie fajnie zrobilo

odleglosc godna podziwu,ja zdecydownie nie dalabym sobie rady z sama soba.
wiec podziw jest dla Was eres.
o tak,gdyby byl ten pierscionek,to mysle,ze zadnej z nas by nie przeszkodzil i nie zaszkodzil

Stary 2008-12-04, 21:08   #2273
eres
Rozeznanie

Cytat:
o tak,gdyby byl ten pierscionek,to mysle,ze zadnej z nas by nie przeszkodzil i nie zaszkodzil
Naprawde nie jest tak tragicznie, jak mogloby sie wydawac. Obecnie jestesmy w trakcie naszej najdluzszej przerwy w widzeniu, beda to w sumie 3 miesiace, z czego 1,5 juz za nami. Potem lece do niego na ponad 3 miesiace (juz mam bilecik ), wiec nadrobimy Do tej pory najdluzsze przerwy trwaly 6 tygodni, wiec troszke mna juz telepie, ale mam tyle nauki i zamieszania na uczelni, ze czas leci w miare szybko

A jak tam z Twoim stazem? Watek czytalam do tej pory wyrywkowo, wiec mam braki

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-12-04, 21:11   #2274
martha330
Zakorzenienie

Cytat:
Naprawde nie jest tak tragicznie, jak mogloby sie wydawac. Obecnie jestesmy w trakcie naszej najdluzszej przerwy w widzeniu, beda to w sumie 3 miesiace, z czego 1,5 juz za nami. Potem lece do niego na ponad 3 miesiace (juz mam bilecik ), wiec nadrobimy Do tej pory najdluzsze przerwy trwaly 6 tygodni, wiec troszke mna juz telepie, ale mam tyle nauki i zamieszania na uczelni, ze czas leci w miare szybko

A jak tam z Twoim stazem? Watek czytalam do tej pory wyrywkowo, wiec mam braki

ja stazu nie mam,jesli o moja osobe chodzi,zaliczylam praktyki i juz teraz robie dziennie licencjat z prawa adminstracyjnego,a dokladniej z prawa podatkowego i pracuje sobie,a Ollliwka nasza ma praktyki z przedszkolu,wiec moze o nia chodzilo <a ja tu sie wtracam>

Stary 2008-12-04, 21:17   #2275
eres
Rozeznanie

Cytat:
ja stazu nie mam,jesli o moja osobe chodzi,zaliczylam praktyki i juz teraz robie dziennie licencjat z prawa adminstracyjnego,a dokladniej z prawa podatkowego i pracuje sobie,a Ollliwka nasza ma praktyki z przedszkolu,wiec moze o nia chodzilo <a ja tu sie wtracam>

Chyba niejasno sie wyrazilam Precyzuje pytanie: jak dlugo juz jestes z Twoim TZ ?
Stary 2008-12-04, 21:21   #2276
chilanes
Zakorzenienie

Cytat:
Będą te pierścionki z oczkami na pewno

Nas dzieli "tylko" 150 km

Edytowane przez chilanes
Czas edycji: 2008-12-04 o 21:28
chilanes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-04, 21:22   #2277
motylek1007
Zakorzenienie

Cytat:
odleglosc godna podziwu
zgadzam sie, chociaz ja mam to szczescie ze zawsze trafiam na zwiazki na odległosc, to jednak nie na az takie

jak sie poznaliscie?

[*] 11.09.2012
jeszcze się kiedyś spotkamy...
motylek1007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-04, 21:36   #2278
polka746
Raczkowanie

Arrow Dot.: zazdroszczę zaręczonym dziewczynom

.
na dobry wieczór, na długi wieczór,
na zgodne ciepłe ścielenie łóżek,
na nieustanne sobą zdziwienie,
na gniew i krzywdę i przebaczenie
wybieram Ciebie.

Edytowane przez polka746
Czas edycji: 2009-01-22 o 22:44
polka746 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-04, 21:39   #2279
chilanes
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez polka746 Pokaż wiadomość
Czeeee

jeszcze sie dziś nie udzielałam..
Cześć Polka, uśmiech nr 5 poproszę!
Stary 2008-12-04, 21:40   #2280
eres
Rozeznanie

Cytat:
Będą te pierścionki z oczkami na pewno
Dziekuje Jakby tak jeszcze w miare niedlugo byly, bo ja strasznie niecierpliwa jestem, szczegolnie jak sie na cos napale A odkad zaczelam czytac ten watek, to napalilam sie tak nie na zarty

Cytat:
Napisane przez motylek1007 Pokaż wiadomość
zgadzam sie, chociaz ja mam to szczescie ze zawsze trafiam na zwiazki na odległosc, to jednak nie na az takie

jak sie poznaliscie?
Eh, historia jak z filmu. Tak w super ogromnym mega skrocie: moj TZ jest muzykiem i MD (music director), 2 lata temu byl na trasie po Europie, zawital tez do mojego miasta, a ja przez zupelny przypadek trafilam na koncert i w zwiazku z ciagiem dalszym tego przypadku wyladowalam z nim (moja kolezanka i jeszcze jednym jego kolega z zespolu) na drinku i niezwykle szybko zaczelo iskrzyc. Potem on musial jechac dalej, wiec "sprowadzal mnie" do coraz to liczniejszych miast i milosc kwitla wraz z podroza ... Jak trasa dobiegla konca, postanowil olac swoj bilet powrotny do Stanow i zostal ze mna kolejne 3 miesiace, podczas ktorych pojechalismy do Polski i przedstawilam go rodzicom ... i tak od tamtej pory kursujemy w ta i z powrotem. Ale na szczescie juz niedlugo bedziemy na stale razem No i ten ****zionek gdzies po drodze ....

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości