|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2251 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Walka z CELLULITEM w miesiąc
http://www.inneov-cellulit.pl/ to chyba o ten link chodziło
|
|
|
|
#2252 |
|
Przyczajenie
|
http://www.inneov-cellulit.pl/
Tak, tak to ten link ![]() Pozdrawiam, życząc miłej lektury, ja sobie obiecuje że od kolejnego poniedziału ruszę z ćwiczeniami |
|
|
|
#2253 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2254 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2255 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#2256 |
|
Zakorzenienie
|
ok dzięki
w takim razie przeszukam rossmana
|
|
|
|
#2257 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=312573 ja polecam CLA
|
|
|
|
#2258 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na pupie póki co skóra wyraźnie gładsza, bardziej napięta, ale "grudki" się jeszcze nie ruszyły. tylko ja oprócz cellu free jestem na łagodnej diecie i cwiczę - głównie na piłce. |
|
|
|
|
#2259 |
|
Raczkowanie
|
hej hej ! dołączam się do walki z wrogiem
![]() za oknem coraz cieplej, niedługo spódniczki będą królować, więc...zaczynam kuracje, która stosowałam przed zeszłorocznymi wakacjami, czyli : 1. tabletki cellasene 2. 8 min buns+legs 3. smarowanie się detorenem +folia oczywiście przydałoby się zmienić dietę, ale z doświadczenia wiem, że cięzko zrezygnować z czekoladek a przecież trzeba mieć jakieś przyjemności w życiu..![]() pozdrawiam!
|
|
#2260 |
|
Zakorzenienie
|
Jejku, dziewczyny, pomocy! byłam wczoraj na zakupach, a wiadomo, jak jest w przymierzalniach, lustra z każdej strony, ostre oświetlenie. no i mam znów pana c. wszystko było ok, dopóki regularnie ćwiczyłam pupę. teraz mam maturę i coraz mniej czasu, także na ćwiczenia, no i wyszło.. kupiłam od razu nową syrenkę i balsam z perfecty na cellulit, stosowała go któraś z was? jejku, mam nadzieję, że w miesiąc coś z tym zrobię..
|
|
#2261 |
|
Zadomowienie
|
zalezy jaki balsam z perfkty jest ich pare, ja miałam czerwony i ten przeciw rozstepom i jestem zadowolona
|
|
#2262 |
|
Zakorzenienie
|
Na opakowaniu w czerwono-pomarańczowe paseczki jest napisane 'serum do szybkiej redukcji cellulitu'
|
|
#2263 |
|
Zadomowienie
|
to ten co ja uzywam, uzywałam go rok temu i zredukowalam całkowicie cellulit wiec powiem z czystym sumieniem ze działa
|
|
#2264 |
|
Zakorzenienie
|
Ooo, no to w takim razie dziękuję bardzo, zdobyłam pozytywne nastawienie
|
|
#2265 |
|
Raczkowanie
|
kurde, ja to mam potworny cellulit, jak pływałam trochę się zmniejszył a teraz ostro trenowałam i przez mięśnie wyszedł mi na wierzch, zreszta moja dieta opierała sie głownie na fast-foodach i czekoladach to czego sie spodziewam ;/ teraz dopiero zaczynam sie z tym szajsem ogarniać
ale z dietą u mnie lipa ;/ te diety są albo za drogie albo przygotowanie posiłków za długo zabiera... łatwiej mi kupć batonika jak jestem głodna;/ |
|
|
|
#2266 |
|
Raczkowanie
|
O, to może ja też się przerzucę na ten balsam... Bo do tej pory używałam Eveline Slim 3D, ale efektów znacznych nie widzę... A wykorzystałam już 3, albo 4 opakowania. I mrożenie po tym balsamie jest nieraz nie do zniesienia...
Ja dzisiaj pana C potraktowałam porannym prysznicem z syrenką i kuracją Elancylem. Oprócz tego 2 tabletki Anti Cellulite, 30 min basenu, 20 min biegania i program pierwszy Tamilee na pośladki Jeszcze wieczorem pójdzie syrenka w ruch i ostatnia dawka wspomnianego już balsamu z Eveline. I dzisiaj bez żadnych słodyczy
|
|
#2267 |
|
Zadomowienie
|
no wiesz ja od gdzies 1.5 miesiaca uzywam własnie tego balsamu, masuje się bańka chińską i gąbką antycellulitowa, raz byłam na masazu roll on i z 4 stadium w tej chwili mam 1-2
---------- Dopisano o 20:14 ---------- Poprzedni post napisano o 20:12 ---------- ja codziennie mam 2-4 km piechotką do pracy, tabletków anty cell nie łykam, masuje sie na zel anty cellulitowy liren i od czasu do czasu peeling z liren i jestem szczesliwa z efektów jak tak dalej pójdzie pod koniec maja nie bedzie nic
|
|
#2268 |
|
Raczkowanie
|
wow.
Ja to podziwiam was wszytskie, że macie taki zapał do tych balsamów, ja wole godzine biegać niż się smarować balsamami nienawidze tego poprostu ;(
|
|
|
|
#2269 |
|
Zadomowienie
|
nie stosuj diet a jedynie ogranicz spozywanie słodyczy ( skoro pochłaniałaś je w dużych ilościach same odstawienie takich cukrów zredukuje ładnie Twoja wage i zmieniejszy cellulit) do tego jak robisz sniadanko do pracy czy szkoły ciemne pieczywo, duzo witamin czyli surowych warzyw, moja kanapka wyglada zazwyczaj tak: ciemne pieczywo, cienko smatrowane margaryna, listek sałaty lodowej szczypiorek, rzodkiewka, ogórasek, chuda wendlinka (filecik z kurczaczka albo coś koło tego) czasami ser kozi, lub cammembert) uwierz mi bomba fitaminowa, syte i smaczne, ja tak od 1,5 miesiaca robie + masaz banką chinską na żel anty cell liren, od czasu do zcasu peeling, codziennie gabka anty cellulitowa i balsam i z 4 stopnia zredukowałam do 1-2 cos czuje ze w tym tępie to do czerwca bedzie zero cellulitu. pozatym jem wszystko tylko staram sie zamaist smazyc gotowac np rybke robie w pomysle na, kurczaka robie w woreczku i piekarniku bez tluszczy, do obiadu sałatka z swiezych warzyw. pozatym jem totalnie wszystko ale tak zrobione by było jak najdrowsze.słodycze w bardzo małych ilosciach, nawet cole zdarza mi sie pić i słodycze po nocach jeśc, a jakoś trace na wadze i na cellulicie. Wazne jest picie dużej ilosci wody ja zazwyczaj bez liptona zielonej herbaty nie ruszam sie z domu, zieloną pije naprawde bardzo duzo i od kad takie nawyki mam czuje że mam wiecej energi czuje sie zdrowsza i nie taka zamulona, wiec same pozytywy.
|
|
#2270 |
|
Raczkowanie
|
skopiowałam to co napisałas i sobie wydrukuje za sekundke
hehe podejzewam, że te masaże bardzo dużo dają, może się przeboleje i kupie jakaś 'syrene'. Tylko nie wiem ile trzeba czasy poświecic na jedna noge... nie bardzo mi sie usmiecha 20 minut w lazience siedziec zeby nogi masowac A co do bańki, nie pękają ci naczynka?? ile czasu się nią bawisz?
|
|
|
|
#2271 |
|
Zadomowienie
|
na poczatku miałam male siniaczki wielkosci ryzu i troche wieksze ale to na samym poczatku i w miejscach gdzie miałam zbity cellulit w tym momencie nie mam rzadnego siniaczka i 1,5 miesiaca sie bawie bańkami ale nieregularnie, czesto wieczorem jestem tak skonana że nie mam ochoty i siły na cokolwiek, a syrenka masuje sie nie wiem góra 2 min na noge tak samo bankami, jak widze ze mam juz bardzo czerwone nogi to przestaje.
|
|
#2272 |
|
Raczkowanie
|
A gdzie kupiłaś te bańki chiński i w jakiej cenie były jeśli mogę wiedzieć
? Bo nie wiem gdzie tego szukać,a konta na allegro nie mam...Mama mojego TŻ dała mi na próbę na 2 tygodnie pas vibroshape. Mówi, ze jej rewelacyjnie pomógł z cellulitem, a stosowałam go ok godziny dziennie - po 10 min na 5 różnych partii ciała. Zobaczymy.
|
|
#2273 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2274 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mi tez proszę donieść o efektach, opdejrzewam, że będą bo to w końcu masaż z takim pasem to ja moge leżeć i 5 godzin. |
|
|
|
|
#2275 |
|
Zadomowienie
|
Ja banki zakosiłam tatusiowi bo już pare lat są u nas w domu, ale jak nie na allegro to dostaniesz je w aptekach a cena gdzieś koło 25 zł zalezy gdzie, ale sa mega na różne bóle i choroby wiec warto zainwestować
|
|
#2276 |
|
Raczkowanie
|
Chętnie bym zainwestowała ale boje się tych siniaków i pajączków kurcze. wczoraj sie smarowałam Eveline 3D, miałam motywacje
dzisiaj już mi jej brak
|
|
|
|
#2277 |
|
Przyczajenie
|
Ja stosuje juz bańki od pół roku i efekty są, ale nie osiagnełam jeszcze tego na co czekam...:/ Ale widziałam kiedyś panią kosmetyczke uzywała bańki i efekt był szokujacy-nie miała ani grama cellulitu...podobno dzieki bańce. To mnie bardzo zmotywowało :P Wiem ze to zależy od ciała, ale ja zadnych siniaków ani pajączków nie dostałam, a masuje sie tak 2-3 razy w tyg. po 10 min na noge
codziennie bym nie mogłam, bo nogi troche bolą, ale z małymi przerwami jest ok do tej pory uzywałam balsamu Soraya, ale chyba spróbuje tej Perfecty skoro takie zachecajace sa opinie no i zakupiłam Inneov oczytałam sie ze naprawde działa, wiec zaczynam od jutra a mam pytanie-czy Syrenka to mniej wiecej to samo co masaż pod prysznicem szorstka rekawiczką (bo powiem szczerze ze dowiedziałam sie o niej niedawno) pozdrawiam i zycze sukcesów w ostrej walce z panem C
|
|
|
|
#2278 |
|
Zadomowienie
|
ja miałam włosianke z trway morskiej i wiesz syrenka czy inne gabki anty cell sa o wiele lepsze niz te wlosianki, raz ze taka włosianka szybko sie zuzywa, a dwa ze nie pobudza tak fajnie krążenia jak ta gabeczka, ja mam dwie włosianki i syrenke i wole syrenke bo widze wieksze efekty
|
|
#2279 |
|
Raczkowanie
|
ale ta gąbka to nie musi być SYERNKA dokładnie nie?? bo ja to mam gąbke z jednej strony mięka a z drugiej szorstka, chyba styknie nie?
NiczymFeniks ekspercie nasz
|
|
|
|
#2280 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj kupiłam sobie krem Pharmaceris Erisa, ciekawa jestem jak sobie poradzi z moim cellulitem. Dokończyłam zeszłorocznego Tołpę - 2 tygodnie i zero efektu, czas na zmianę. W aptece mieli jeszcze Vichy, ale jak pogadałam z Panem sprzedającym (tak mi się trafiło) to generalnie odradzał Vichy, i to już druga apteka tak ... podobno się popsuli.
Powiedział, żeby masować i taka rękawica pod prysznic jest jak najbardziej przydatna. Odnośnie tabletek to ... jak się stosuje dobrze skomponowaną dietę to nie ma co się nimi faszerować - zdanie i Pana i Pani obsługującej obok Pytanie tylko co mają na myśli mówiąc dobrze skomponowana dieta ![]() Co do gąbek pod prysznic, to czy rzeczywiście jest aż taka różnica przy używaniu syrenki i np rekawicy do ciala? Ja mam rękawicę, nie pamiętam jakiej firmy i w sumie coś tam masuje ... napiszcie coś więcej o skuteczności syrenki w porownaniu do innych "urządzeń" tego typu.
Mam tylko jedno skrzydło ... A Ty masz skrzydło drugie ... Szczęścia nie trzeba szukać, spotyka się je przy okazji ![]() Edytowane przez xal Czas edycji: 2009-04-27 o 22:08 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:01.

w takim razie przeszukam rossmana 

na pupie póki co skóra wyraźnie gładsza, bardziej napięta, ale "grudki" się jeszcze nie ruszyły. 

? Bo nie wiem gdzie tego szukać,a konta na allegro nie mam...