![]() |
#2251 | ||
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie majowo-czerwcowe 2009 cz.2
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2252 |
Raczkowanie
|
a ja właśnie ściągnęłam z neta nowy przepis na carbonarę, takiej jeszcze nie robiłam, ciekawe czy będzie dobra. No to ja dzisiaj serwuję makkaroni na obiadek.
A co Wy dzisiaj zajadacie? ![]()
![]() DZIĘKUJĘ Edytowane przez nicola2002 Czas edycji: 2009-01-27 o 12:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#2253 |
Raczkowanie
|
wow, można znów edytować posty!
![]() |
#2254 |
Zadomowienie
|
Kurczak w cieście z ryżem i surówką.
#2255 |
Zadomowienie
|
A ja bitki z wołowinki (miały być zraziki, ale nie mam kiszaków i nie chce mi się ruszac do piwnicy) z kaszką i kiszona kapustka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2256 | |
BAN stały
|
Cytat:
piekny brzuchol ![]() wczoraj przegladlam co piszecie ale nie odezwalam sie bo juz ni mailam sily.... ![]() Za to dzis sie odzywam... ![]() Bylam u Gina no i niesety nie wiadomo kto siedzi w moim brzuszku... ![]() ale co najwazniejsze z dzidzia wszytko oki ![]() ![]() ![]() ![]() co do imienia to zastanawialismy sie i doszlismy narazie do pewenego sktocenia listy na dla syna: Wiktor,Ksawery,Julian i Szymon a dla coreczki: Helena,Salomea,Jasmina... A mnie dzis wpadlo imie Eulalia...podoba sie wam??? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2257 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2258 |
Raczkowanie
|
jeszcze ponad godzina zanim wyjdę z pracy, a mi już zaczyna lecieć ślinka
![]() ![]()
![]() |
#2259 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2260 | |
BAN stały
|
Cytat:
tak orgonalne znalazlam je w kalendarzu...ale niby fajnie brzmi ale jest takie trudne do wymuwienia...co do Heleny-moja niezyjaca babcia tak miala na imie... Ostatnio w mojej rodzinie narodzila sie Malina-takie imie nadlai dziecku Dramat!!!! No walasnie Gosia ta wymowa... Edytowane przez Rozaliontka Czas edycji: 2009-01-27 o 12:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2261 |
Zadomowienie
|
Bardzo ładnie- Malinka
![]()
#2262 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2263 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2264 |
Wtajemniczenie
|
no właśnie sashka dlaczego Ciebie tak tu mało ostatnio????
Goo Ty się kobito ciesz ze idziesz na ta wizytę. Ja już nie mogę się doczekać swojej ![]() ![]() seona ja czekałam na to żeby wyskoczył ![]() ![]() ![]() Bercia dobrze że wprowadziłaś dietę ![]() Kathi no właśnie tak mówią że jak wystaje to wiadomo o czym świadczy ![]() ![]() ![]() Małgosia jak tylko przeczytałam o Twoich frytkach to musiałam szybko zrobić i właśnie konsumuję ![]() Rozalia oryginalne imiona macie na oku. A jakbyś zdrobniła Eulalię? Ale z moich typów to podoba mi się dla chłopca Wiktor. ....Malina? To mi się bardziej podoba Milena i można na nią wołać Malina ![]() u mnie dzisiaj rosołek z wczoraj i zapiekanka ![]() Dziękuję bardzo za miłe komentarze co do brzuszka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2265 |
Zakorzenienie
|
kochane mam pytanko... od ktorego tygodnia ciazy zaczyna sie 3 trymestr a zarazem 6 miesiac.... bo ja dzisiaj juz nie moge... dzis wkraczam w 24 tc i nie moglam was czytac.... powiem ze jak przeczytalam posta goo i ogladalam zdjecia kathi coreczki to normalnie sie poryczalam!!! nie wiem czy to normalne ale podobno w 3 trymestrze znowu hormony wygrywaja z kobieta... 2 trymestr nie byl taki zly... nie szalaly mi tak hormony a dzis??? boze masakra
Goo100 jak tylko przeczytalam co twoja corcia powiedziala rano to zaczelam plakac ... to takie piekne ze sie nie moze doczekac ze zobaczy dzidziusia ![]() ![]() gosikk_s powiem ci szczerze ze dzisiaj czuje sie jak nowo narodzona ![]() ![]() ![]() ![]() czuje sie fizycznie dobrze a psychicznie mam jakiegos swira dzisiaj... placze a zaraz sie smieje... jak w 1 trym. Kathi twoja corcia jest poprostu boska ![]() ![]() no mowia ze na chlopca wyskakuje pepek... a mi nic nie wyskoczylo ![]() ![]() ![]() ![]() blondynkapoznan biedactwo, dobrze ze ci nic sie nie stalo... kupuj mate jak najszybciej ![]() boszenka69 ale cudenka pokupilas ![]() ![]() esti1984 esti po 1 : wygladasz rewelacyjnie ![]() ![]() ![]() po 2: trzymam kciuki za twoja siostre... biedaczaka musi sie tyle wycierpiec... pozdrow ja od nas i zycz szybkiego powrotu do zdrowia ![]() anulka anulka wklejaj foty a nie mow jak pachna ![]() nicola2002 ![]() ![]() chyba bede musiala dzisiaj zrobic ![]() ![]() Rozaliontka szkoda ze sie dzidzia nie ujawnila ![]() ![]() Eulalia... hmmm orginalne bardzo, jakos nie moge jakiegos fajnego zdrobnienia wymyslic... ale imie ladne ![]()
#2266 |
Raczkowanie
|
Pakusia, zrób zrób, będzie pychotka
![]()
![]() |
#2267 |
Zakorzenienie
|
mowisz ze masz jakis nowy przepis?? dawaj...
![]()
#2268 |
Zakorzenienie
|
Oj ale sie smakowo zrobilo ech
![]() Esti mi pepek nie wyskoczyl przy MAxim ![]() ![]() ![]() Teraz ani kreski u mnie nie widac a ni pepek mi sie nie przebarwil tylko nowe odkrycie mam siareczke w cycochach ![]() ![]() pakusia 3 trymestr wyliczysz najdokladniej tutaj ![]() Mi wychodzi ze trzeci zaczelam 25 stycznia lub zaczne 1 lutego ![]() Edytowane przez Kathi75 Czas edycji: 2009-01-27 o 13:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#2269 |
Raczkowanie
|
nadaję:
30 dkg wędzonego boczku 1 opakowanie sera mascarpone 2 żółtka kubek kwaśnej śmietany dużo mielonego pieprzu kolorowego boczek pokroić na dość cienkie paski, podsmażyć na łyżce oliwy. Mascarpone razem ze śmietaną i żółtkami wrzucić do garnka i zagotować często mieszając, dodać boczek doprawic do zmaku pieprzem i ewentualnie solą (ale raczej boczek jest wystarczająco słony), wylać na makaron. I to tyle. smacznego ![]()
![]() DZIĘKUJĘ Edytowane przez nicola2002 Czas edycji: 2009-01-27 o 13:32 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2270 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#2271 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a mi jeszcze pępek nie wyskoczył ![]() Cytat:
![]() frytki, żeberka i kapustka kiszona ![]() Cytat:
![]() a płeć to w ostateczności poznamy jak się urodzi ![]() Eulalia - pierwsze słyszę takie imię, ale ładnie brzmi ![]() Wróciłam z tego szpitala o dowiedziałam się, że w każdy wtorek od 10 do 12 są organizowane takie "obchody rodzinne" ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2272 |
Wtajemniczenie
|
Pakusiu dziękuję bardzo
![]() Kathi ja też nie mam linii a z Julką miałam, ale chyba później mi wyszła ![]() ![]() fajna stronka ![]() a więc te trymestry liczy wg miesiączki i wg poczęcia tak? mi chyba liczy się wg miesiączki bo po usg między 11-14 tyg wyszło mi że dzidzia jest o jeden dzień starsza licząc z okresu Więc III trymestr zacznę 14 lutego ![]() a studniówka już za 13 dni ![]() malutka dziękuję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2273 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2274 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja nie moge obliczyc ![]() ![]() i teraz nie wiem ![]() ![]() z drugiej strony to cos w tym jest prawdziwego .... bo mowia ze jak sie poczuje ruchy dziecka to polowa ciazy.. ja poczulam 19 grudnia, a z obliczen wychodzi 26 i czemu tu teraz wierzyc??? nawet nie wiem w ktorym tc jestem ![]()
![]() |
#2275 |
Zakorzenienie
|
a nie dobrze wychodzi
![]() ![]() ![]() i jutro mam 100 dniowke ... ![]() ![]()
#2276 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() więc jutro studniówka ? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2277 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() -------------------brr nie coś nie tak ja mam dzisiaj 23 tydz i 6 dzień (kończę 24 tc a zaczynam 25)i studniówkę mam za 13 dni a Ty masz 23 i 4 dzień i masz jutro ![]() Edytowane przez esti1984 Czas edycji: 2009-01-27 o 13:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2278 |
Zadomowienie
|
![]() ![]()
#2279 |
Zakorzenienie
|
pakusia termin na 21maja masz wiec jestes w 24 TC liczac 40 tygodni ciazy
![]() tu ci policzylam liczac 28 dniowy cykl tak standardowo ![]() http://dziecko.haczewski.pl/index.ph...ok=2008&bg=000 nie licz kiedy byla miesiczka tylko kiedy masz termin bo mogla ci sie owu przesunac no nie ![]() Hihih kazda radzi co innego |
![]() ![]() |
![]() |
#2280 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:14.