![]() |
#2251 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki:) Część V - Nareszcie:D
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:54 ---------- Poprzedni post napisano o 17:51 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2252 | ||
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() No właśnie, też się zdziwiłam. Cytat:
![]() Muszę policzyć ile kasy mi jeszcze na ten miesiąc zostało i zamówić pędzelki do cieni ![]() Aaaa, TŻ'ta wysłałam do Natury i kupił mi ten cień, tak więc dziewczyny kochane - dzięki za oferty pomocy ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2253 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2254 |
Zakorzenienie
|
Co robię? Ograniczam jedzenie
![]()
#2255 |
Zakorzenienie
|
dobra kliknęłam jednak ten krem bielendy o 1 odzywke jantara
![]() ---------- Dopisano o 18:39 ---------- Poprzedni post napisano o 18:38 ---------- aaa i kurcze tak jak wklepie trochę jedwabiu we wlosy tak jeszcze jakos wygladają, ale bez to normalna porazka... myslicie ze mogę tego jedwabiu codziennie uzywać? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2256 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2257 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Heroldin, cieszę się niesamowicie, że odzyskałaś kocura ![]() Chciałabym widzieć miny sąsiadów kiedy obudziłaś ich o 5 rano ![]() A zemsta jak najbardziej wskazana ![]() Asiu, tak sobie jeszcze myślę o tej obróżce - może te 3 cm nie będzie za szerokie (skonsultuję z TŻ'em ![]() ![]() ![]() W ramach powypłatowego prezentu na dzień kobiet kupiłam kolejne sypkie cienie My Secret i tusz do rzęs ![]() ![]() Właśnie pożarłam bagietkę z masłem czosnkowym ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2258 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak tak to też je lubię ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2259 | |||
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A co do plagiatorki, szkoda gadać, teraz małpuje jeszcze inną dziewczynę ![]() ![]() No to się pożaliłam ![]() Z biedrony może? Bo słyszałam, że dobre ![]() Ja niestety nic czosnkowego nie mogę, a i nie lubię za bardzo
![]() ![]() |
![]() |
#2260 |
Zakorzenienie
|
jak obczaisz to mów, bo chcę tylko 2 próbki
![]() wybacz nie kumata jestem, ale jak zmywac szamponem z SLES? przseciez jedwabiu się nie zmywa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2261 | |
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2262 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() mozesz mi polecic jakis szampon z SLES, bo na tym się nie znam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2263 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() I jak pachną tym masłem czosnkowym ![]() W biedronce mrożonych nie widziałam, chociaż szukałam kiedyś bo przeczytałam o nich w jakimś wątku. Za to widziałam mrożone w tesco, muszę w końcu kupić i zrobić w piekarniku tylko tak jakoś mi nie po drodze ![]() Asiu, ja za czosnkiem też specjalnie nie przepadam - jedynie te bagietki i sos czosnkowy do pizzy, pod warunkiem oczywiście, że jest dobry a nie to majonezowe paskudztwo, które zaserwowali mi ostatnio w trzech pizzeriach pod rząd ![]() Muszę też zmierzyć swoją szyję ![]() I zastanawiam się nad zapinaniem, jak by to miało wyglądać. Cytat:
![]() Szkoda, że nie można jej nigdzie zgłosić, powinno się ją ![]() Umalowałam się - za jasny kupiłam ten cień ![]() ![]() ![]() Kupiłam też ostatnio takie ciemnofioletowe - jak się umalowałam na próbę to wyglądałam jakbym miała wielkie limo ![]() Mam straszną ochotę na słodkie a akurat nic w domu nie mam ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2264 | ||||
|
Cytat:
![]() Ale inne rzepowe też chyba spełniają kryteria ![]() Cytat:
![]() U mnie w mieście nie ma "pedałków" ![]() Cytat:
![]() Chyba, że chcesz jakieś inne. Ano powinno, ale co poradzisz ![]() Jak tak sobie przypomnę, to ona nigdy nie wymyśliła czegokolwiek sama, zawsze od kogoś kopiuje. ZAWSZE. Długo by wyliczać... Cytat:
Zapomniałam napisac poprzednio - mnie też kusi puder My Secret do wykończenia makijażu, ale myślę, że bez podkładu też go możesz nakładać. Ostatnio nawet miałam go kupić, ale wszystkie transparentne były akurat wykupione ![]() Może w ten weekend upoluję.
![]() ![]() |
![]() |
#2265 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie "pedałki" (TŻ też tak mówi ![]() ![]() Cytat:
![]() Tasiemka byłaby ok, chyba, że może jakaś haftka? ![]() Cytat:
![]() Zastanawiam się jeszcze nad tym pudrem bo chociaż na KWC ma dobre opinie kilka dziewczyn pisało, że wysusza, a ja mam teraz dosyć suchą skórę więc nie wiem, ale znając życie pewnie go kupię ![]() A u Ciebie jest tego więcej? Bo u mnie był tylko jeden rodzaj tego pudru i było napisane, że jest transparentny ![]() Cieni już na razie nie kupuję, mam dosyć ![]() Jeszcze pomadkę bezbarwną sobie kupiłam (też z My Secret) - jagodową, wiecie jak pachnie? ![]() ![]() Aha, wygrzebałam w domu ciasteczka owsiane kokosowe ![]() Ja dobrze wiem czemu mnie tak do słodkiego ciągnie ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2266 | ||
|
Jak chcesz, to może być haftka, tylko wtedy muszę znać dokładny obwód szyi i będzie bez regulacji, przy tasiemkach natomiast dowolnie sobie regulujesz.
Cytat:
Jeszcze obczaję jak będę w sobotę [chyba]. Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2267 | ||
Zakorzenienie
|
Cześć !
Przekazałam kocurkowi wymiziania od Was. Podziękował miauknięciem . Cytat:
Jak znajdę jakieś opakowanie, to Ci próbkę tego algowego podeślę. Na nim jest napisane : anti - age - to i Twoja mama też się może skusi. Cytat:
![]() Jezusiczku, ja mogę czosnek "na okrągło" jeść. Dodaję prawie do wszystkich potraw. Kiedyś bardzo lubiłam chleb z masłem i na to pokrojony czosnek. Niestety ... obecnie wątroba na takie dobroci już nie zezwala. A czosnek to też najlepszy sposób na odchudzanie . Należy zjeść czosnku i wyjść z domu. Z tramwaju, autobusu, pociągu ludzie wygonią i wszędzie trzeba piechotą drałować, przez co i figury upragnionej się nabiera ![]() Na ogórasa kiszonego też masz ochotę ?! ?! ?! ?! ?! ?! ?! ?! Dziewczyny, czy któraś z Was miała fizyczny kontakt z mleczkiem jedwabnym do włosów z BU ?! W opisie jakoś tak ładnie brzmi. Zaczynam zamówienie olejowe kompletować i takowe mleczko rzuciło mi się w oczy. Miłego dnia życzę. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2268 | ||
|
Cytat:
W sumie naskórek odnawia się średnio co 28 dni, więc część skóry jest zawsze nowa i nieprzyzwyczajona ![]() Ponadto wyczytałam też, że skóra z kremu przyjmuje te składniki, które są jej potrzebne, a innych po prostu nie wchłania, bo sama je syntesuje/ inni twierdzą z kolei, że przez używanie kosmetyków skóra się rozleniwia i nie produkuje potrzebnych substancji... Nie ugadniesz ![]() No właśnie ![]() Powiedz Mirelka cos więcej o tych zamówieniach, ile za przesyłkę do PL, ile przelicznik $, bo skusiłabym się pewnie na jaki pędzel/PĘDZLAK ![]() Cytat:
![]() Nie, nie - na czosnek mnie nie namówisz ![]() Na cebulę surową też nie ![]() TŻ'towi też zabraniam cebuli ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2269 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() rzepa joanny ![]() a joanna z apteczki babuni ma SLES? ![]() co to za puder my secret? on chyba niemineralny ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() dermika? w tym przyzwyczajaniu cos jest... ni bij ![]() to Asia chciała żebym pokazała ![]() Cytat:
![]() przesyłka do PL to nie wiem, bo nie nalicza się od 1 rzeczy tylko tak ogolnie ![]() na wspolnych zamowieniach dzieli są wysyłkę wśród uczestniczek, a jak sama chcesz zamawiac to zrób symulacje zamówienia i zobaczysz ile Ci policzą ![]() co do pędzlaków to zeby nie było na mnie, bo pędzle EDM mają więcej zwolenniczek - miękciejsze włosie, z CS mam jedną kulke do cieni, ale i tak chcę zamówić ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2270 |
Zakorzenienie
|
Niby nic- właśnie trudno
![]() dziś mnie napadło jedzenie i nie chce się odczepić ![]() ![]() ![]() ![]() Pożaliłam się,a teraz powiem Wam, że zima wróciła ![]()
#2271 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a śniegu mam juz dosc... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2272 |
Zakorzenienie
|
może @ się zbliża? Albo to przez pogodę?
U siebie wybiorę drugą opcję. Wczoraj zjadłam tyle co nic, za to dziś nadrobiłam! I dziwię się, że muszę kupować ubrania m/l grrr
#2273 | |
Zakorzenienie
|
moze ta naturalna baza nie jest dla mnie? zadne ryże, krzmionki, koaliny, bambusy i frakcje
![]() sporo dziewczyn uzywa pod minerały baz silikonowych, bo im odpowiadają i tak czytam, ze te ich bazy to chanel, guerlain a ja nie dam 200zł za baze w dodatku nie wiedząc czy będzie mi pasować ![]() moze znacie jakies dobre tansze bazy silikonowe pod makijaz ![]() I Asiu zaglądałas juz na stronę lucyminerals? dałabys radę zamówic czy rozgladac się za wspólnymi zakupami na wizazu? ![]() ---------- Dopisano o 17:33 ---------- Poprzedni post napisano o 17:31 ---------- Cytat:
![]() ja codziennie nadrabiam... w ogóle nie dosypiam tak mi się oczy kleją, dobrze, ze weekend... choc i tak tyle mnie czeka i pewno znowu nic nie zrobię ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2274 | |||||||
|
Z tego co się orientuję to ma
![]() Cytat:
Nawet jak nie jest mineralny to jasny i tani i ma dobre opinie, do wykończenia będzie dobry, a jak nie podpasuje to nie szkoda wywalić ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() I spieszę donieść, że u mnie pojawiły się
![]() Cytat:
Z Daxa i Lirene pewnie też da się coś wybrać, ale to już koło 30-40 zł. Tu masz: https://wizaz.pl/kosmetyki/szukaj.ph...gdzie=produkty Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2275 |
Zakorzenienie
|
ja mam tak, że mimo, że mam wolny dzień to wstaję rano i nie mogę później zasnąć :/ głowa mnie boli etc. grrr...
Estelle- u mnie śnieg. grrr. ![]()
#2276 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie wiem ile... to zalezy... ale 5$ to normalna cena... ale dlatego opłaca się kupowac na wspólnych bo koszty przesyłki maleją choć jak np w EDM zamawiasz 4 rzeczy to tez masz prawie 5$ za wysyłke... bo od jednego przedmiotu 1,15$ to co powybieram spiszę sobie, a potem się będe zastanawiac, która z tych wypisanych wziąć ![]() 50 zł jeszcze moge dac, 200 nie ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2277 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2278 |
Zakorzenienie
|
Niby nic- no to żólwik
![]()
#2279 |
Zakorzenienie
|
Zółwik, żółwik
![]() ![]() Ale jestem zmęczona, cały dzień w szkole przysypiałam, potem jeszcze na wf intensywnie ćwiczyłam ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2280 |
Zakorzenienie
|
Asia jaka baza pod makijaz Lirene? bo nigdzie nie widzę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:41.