|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2251 | ||||
Raczkowanie
|
Dot.: Wszystkie maluszki są już z nami-przygodę z Odchowalnią zaczynamy ( list.-grud.
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mini Ravenne, tego jeszcze nie było ![]() ![]()
Jestem żoną ![]() http://s6.suwaczek.com/20090509570713.png Nasz mały skarb- Alicja http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911054965.html Czekamy na Marysię ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/20130427724853.html |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2252 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystkie maluszki są już z nami-przygodę z Odchowalnią zaczynamy ( list.-grud.
wszystkim wam dziekuje bardzo za komplementy pod adresem mojej sukni
![]() ja sukni nie szylam na miare ale ja wymiarowo mialam idealne 38 mialam ja tylko skracana. Magda twoja corka sie juz caluje ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Simpatica no musialam sie o ciebie dopomniec bo nas zaniedbujesz ![]() Tarasiu a te naklejki gdzie kupiliscie?? Domi ja myslalam o princesce ale jestem za niska ![]()
#2253 |
Zakorzenienie
|
Mamuski znowu naskrobały i zdjecia powstawiały
Kropcia i Domi slicznie bedziecie wygladały w tych pieknych sukniach Wpadlam sie poochwalic ze moj dziecie juz tez dorasta,nie dosc ze wcina juz powoli deserki to dzis pierwszy raz wykonał obrót z brzuszka na plecki,ale byl uradowany przy tym bo lezenie na brzuszku juz mu sie znudziło wiec jakos poprzekladał nózki posilowal sie i chyc na plecki ![]() ![]() ![]()
http://abcslubu.pl/suwak/11_08_2007_7_1_2002_66.png ![]() ![]() ![]() Mateuszek jest z nami od 03,11,2009 ![]() ![]() ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html Odchudzanko od 28,01,13 Jest mnie mniej o 19,5kg ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2254 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() lepiej nie, wolałabym jeszcze poczekać ![]() Cytat:
"what doesn't kill me makes me feel alive" Edytowane przez gucia6 Czas edycji: 2010-02-16 o 14:18 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2255 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To mój leniuszek przy Twoim ![]() Ravenne miałam jeszcze napisać, że z Alicji niezła lalunia ![]() I cytowałam Magdę, a mi nie zacytowało ![]() W każdym razie Iza jest boska, wcześnie zaczyna romanse ![]()
![]() |
#2256 | |
Wtajemniczenie
|
Ja też
![]() Cytat:
a pianki na allegro http://www.allegro.pl/item924312902_...ow_od_t_s.html |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2257 |
Zadomowienie
|
aa Mamusie, ktore pisaly o wyjezdzie nad morze (bo my sie wybieramy, tylko nie wiem gdzie dokladnie)- napiszcie prosze, czy macie jakies miejsce upatrzone?
![]() dziekuje za komplementy dla Mai ![]() gratulacje dla brzuszkowo- pleckowych akrobatow! ![]()
#2258 |
Zadomowienie
|
aaaa to ja myślałam że 2 krechy sa celem, a jak nie są to puszczam kciuki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2259 |
Zakorzenienie
|
Z serii ogłoszeń drobnych
![]() Chce któraś ? Załącznik 2874413 Teściowa dostała od jakiejś koleżanki, ale mój Młody za duży, więc mogę wysłać dalej w świat. Ja za niego nic nie płaciłam, więc też oddam za koszt wysyłki ![]() ![]()
#2260 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Sam nie ma weny do pisania na forum, ale nic złego się nie dzieje ![]() Brombi ja mogłabym chcieć ten kombinezon, bo mały ma z 60cm to by miał przejściowy na początek wiosny ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2261 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To sobie obmierz Piotrusiowy kombinezon, żebyś miała porównanie. Kombinezon jest na polarze, ale tej watoliny ocieplającej w środku jest taka cieńsza warstwa ( przynajmniej w porównaniu z kombinezonami Filusia), myślę że na wczesną wiosnę, taką kilku stopniową będzie w sam raz, bez zakładania pod spód dodatkowej warstwy ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2262 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Gucia musz wyprubowac tez pomysl na smoka ![]() Moja kruszynka spala dzis 3 h ![]() ![]() ![]() A zrobila dzis takie kupskooooo ze az po pacghy jej poszlo i trzeba bylo kapac ![]()
![]() |
#2263 |
Zakorzenienie
|
Pomierzyłam
![]() ![]() ![]() Edytowane przez zebra666 Czas edycji: 2010-02-16 o 15:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#2264 |
Zakorzenienie
|
Spokojnie, najpierw muszę wysłać, żeby wiedzieć ile zapłacę za wysłania
![]() To czekam na PW z adresem ![]() Młody jeść woła, idę ![]()
#2265 |
Zakorzenienie
|
Obie suknie powalajace, a to dopiero próbne przymiarki,
a to się bedzie działo... Ravennne dzięki, o tych power shotach pamietam jak ktores laski juz wczesneij pisały... Tylko nie wiem, bo zdaje się że tż uparł się na typowa lustrzankę. Biegne na ratunek - znowu czkawka ![]()
![]() |
#2266 |
Wtajemniczenie
|
oj dziewczyny zazdroszczę tych ślicznych sukien ślubnych, będziecie wyglądać bosko!!
wróciłam od mojej ginki zakonnicy i co????? ona niedaje tabletek antykoncepcyjnych ale też tak myślałam i powiedziała mi żebym pilnowała swojej owulacji i wyliczyła dni płodne i kiedy mam ten cholerny śluz i tak sie po prostu zabezpieczać bo kościół jest przeciwny tabletkom a i tak samo ponoć jak sie bierze tabletki to sie komunii nieprzyjmuje bo w tym przypadku wypisuję się z kościoła biorąc te tabletki MASAKRA ale powiedziala że mam przyjść jeszcze w piątek na usg do kontroli a potem ona mi pomoże wynaleść te dni owulacyjne żebym miała łatwiej i pewniej A MÓJ MA DZIŚ 30 URODZINY I tak widzę że ma chęci juz zanurkować więc trzabyłoby na te urodziny mu nieodmawiać co nie? ale ja się BOJĘ ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2267 | |||
Zadomowienie
|
Witam mamusie
![]() Ogólnie to ciągle siedze w domu ewentualnie na egzamin lub z małym na spacerek. Nigdzie nie wychodze bo mam wyrzuty sumienia że pracy nie piszę a jak siedze w domu to i tak nie piszę bo mi się nie chce ![]() ![]() A Wiki kup dalej robić nie chce, 26 idziemy do pediatry to będziemy musiały jakoś zareagować. Idem myć gary już Wam nie smęce. Wszystkie dzieciaczki przeurocze. ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez katekatee Czas edycji: 2010-02-16 o 16:04 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2268 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() TŻ sobie tam różne opcje ustawia a ja pstrykam na ustawieniach automatycznych i też ok. Cytat:
![]() A jeśli chodzi o kalendarzyk i badanie śluzu, to metoda często zawodna. A "nurkowania" się nie bój, zobaczysz będzie fajnie ![]() I wszystkiego najlepszego z okazji 30tki ![]()
Edytowane przez brombusia Czas edycji: 2010-02-16 o 16:04 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2269 |
Zadomowienie
|
dziękuję wam za odpowiedzi
![]() jednak nadal nie wiem czy moge jej zagęszczać mleczko?jeśli tak to czym i w jakich proporcjach?przepraszam że was tak męczę ale mam wrażenie że mała się nie najada a szczególnie w nocy ![]() ![]() ![]() a jeszcze co do tabletek ja biorę Diane 35 już miesiąc i tydzień i nadal się zabezpieczamy dodatkowo kiedy możemy już przestać?
![]() ![]() ![]() ![]() Kierowca od 25 listopada 2013 ![]() Edytowane przez martaN23 Czas edycji: 2010-02-16 o 16:13 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2270 |
Zakorzenienie
|
aniulka pamietasz ze ci pisalam ze kaze ci stosowac metode objawowo-termiczna??
![]() a do nurkowania zawsze mozecie uzyc durexa ![]() Martusiu blyskawicznymkleikiem ryzowym lub kukurydzianym od nestle. ja zageszczalam Adriankowi 2:1 czyli na 120ml mieszanki 4 miarki formuly i dodatkowo 2 kleiku
#2271 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też chcę na narty... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kurcze cośmi większość cytatów zjadło ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2272 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2273 |
Zakorzenienie
|
To ja też wrzucam dzisiejszego Filusia, a co
![]() Załącznik 2874797 Wybaczcie te bety w tle ![]() I chciałam jeszcze napisać, że kliknęłam Was wszystkie w Vichy ![]()
#2274 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A nurkowania się nie bój, będzie ok ![]() Cytat:
![]() Powiedz mi Brombi proszę jak się te zdjęcia w poście wstawia? Wiem, że już wcześniej o tym pisałaś, ale nie mogłam znaleźć tego posta ![]() A tak w ogóle to jakaś podnerwiona jestem ![]() ![]()
![]() |
#2275 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ślicznot ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2276 |
Zakorzenienie
|
Witam mamusie
![]() My juz po zastrzyku, Kamilka byla dzis bardzo dzielna bez znieczulenia prawie wcale nie plakala tak cos tylko troszke jeknela. ALE JESTEM Z NIEJ DUMNA ![]() ![]() ![]()
#2277 |
Rozeznanie
|
![]() ![]() ![]() prosze zwolnijcie tepo... bo ja nie nadazam za wami ![]() 4 dni poslizgu i juz sie gubie. malenstwa wszystkie miod- cud ![]() ![]() ![]() az sie schrupac chce ![]() a co poniektorzy bardzo ladne postepy zrobili np:kachuli -Mateuszek ![]() ![]() ![]() a maly Filus brombusiowy zadziera glowke w gore jak "profesjonalista", mala Kamilka pietrusiowa zastrzyki bez "znieczulenia" bierze ![]() same wyjatkowe bobaski nam rosna. ![]()
![]() |
#2278 |
Zakorzenienie
|
MY niedawno wrocilismy od ortopedy. Poogladal dokladnie Niunke, zorbil usg bioderek (mimo, ze juz mielismy w szpitalu robione). Co do głowki tego odksztalcenia to powiedzial, zeby sie tym nie przejmowac bo to najmniejszy problem
![]() ![]() Laseczki przelecialam Was, potem nadrobie dokladnie (po kapieli). Co do zdjec mojej sukni to na obydwu jest ta sama ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2279 |
Raczkowanie
|
Gaduły
![]() Jeden dzionek i tyle stron ![]() Mój Tż ma tydzień urlopu i mało mam czasu na wizaż :-( Mam nadzieje że zrozumiecie, jak mam czas to was podglądam ale tak na szybko ... ---------- Dopisano o 19:43 ---------- Poprzedni post napisano o 19:09 ---------- Dziewczyny suknie są przepiękne Dzieciaczki jeszcze ładniejsze... ![]() Martwię się o Dominika od kilku dni bardzo mało je, ale co 3 godzinki na jedno posiedzenie niecałe 90ml, a w noc na jednym karmieniu tylko 40ml. Nie wiem jak go zmuszać do jedzenia, dobrze że chociaż wodęz glukozą pije... |
![]() ![]() |
![]() |
#2280 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() lecę juz szykowac kąpiel - dziś sama niestety ![]() może później zajrzę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:14.