Wszystkie maluszki są już z nami-przygodę z Odchowalnią zaczynamy ( list.-grud. 2009) - Strona 76 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-02-16, 14:10   #2251
Ravenne
Raczkowanie

Dot.: Wszystkie maluszki są już z nami-przygodę z Odchowalnią zaczynamy ( list.-grud.

Cytat:
Napisane przez konspiracja Pokaż wiadomość

Mam jeszcze pytanie do Ravenne - Wy kupowaliście chyba niedawno aparat- co wybraliscie? tez sie przymierzamy.
Kupiliśmy Canona Power Shot SX20 i jesteśmy zadowoleni

Cytat:
Napisane przez kropka241 Pokaż wiadomość
Załącznik 2874010 prosze.
wybacz ze w lazience ale siostra mi robila zdjecia aby tz nie widzial
Śliczna

Cytat:
Napisane przez gucia6 Pokaż wiadomość

Za to znajomy dał mi sposób na wypadający smoczek. Otóż pieluszkę złożyć w ok 7 cm pas i położyć go dookoła główki. Wtedy jak mała porusza głową w prawo czy w lewo, to nawet jeśli delikatnie wypluje smoczka, to i tak jest w stanie go z powrotem wciągnąć i się nie rozbudza. Później zrobię zdjęcia przy następnej drzemce
Muszę wypróbować

Cytat:
Napisane przez xpressja Pokaż wiadomość

dzisiaj byłam z Lenką na usg bioderek i wszo ok
mała teraz odsypia wyprawę.
Super, że wszystko dobrze

Cytat:
Napisane przez malina81 Pokaż wiadomość

Wszystkie bobasy są do schrupania- Majusia, Andre i mini Ravenne
Mini Ravenne, tego jeszcze nie było Ale w domu bardzo często na Alicję mówią Paulinka, bo taka podobna, a dziecko wygłupione
Ravenne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-16, 14:11   #2252
kropka241
Zakorzenienie

GG do kropka241 Wyślij wiadomość przez MSN do kropka241
Dot.: Wszystkie maluszki są już z nami-przygodę z Odchowalnią zaczynamy ( list.-grud.

wszystkim wam dziekuje bardzo za komplementy pod adresem mojej sukni znalazlam ja na 70% wyprzedarzy w salonie i dalam tylko 1000zl. byla ostatnia sztuka.
ja sukni nie szylam na miare ale ja wymiarowo mialam idealne 38 mialam ja tylko skracana.

Magda twoja corka sie juz caluje te dzieci w dzisiejszych czasach ja mialam pierwszego chlopaka w zerowce a tu juz przedszkole zaczyna randkowanie

Simpatica no musialam sie o ciebie dopomniec bo nas zaniedbujesz

Tarasiu a te naklejki gdzie kupiliscie??

Domi ja myslalam o princesce ale jestem za niska ale ty jestes drobniutka i bedziesz bosko wygladac

kropka241 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-16, 14:11   #2253
kachula27
Zakorzenienie

Mamuski znowu naskrobały i zdjecia powstawiały

Kropcia i Domi slicznie bedziecie wygladały w tych pieknych sukniach

Wpadlam sie poochwalic ze moj dziecie juz tez dorasta,nie dosc ze wcina juz powoli deserki to dzis pierwszy raz wykonał obrót z brzuszka na plecki,ale byl uradowany przy tym bo lezenie na brzuszku juz mu sie znudziło wiec jakos poprzekladał nózki posilowal sie i chyc na plecki

Mateuszek jest z nami od 03,11,2009

http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html

Odchudzanko od 28,01,13
Jest mnie mniej o 19,5kg
kachula27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-16, 14:12   #2254
gucia6
Zakorzenienie

Cytat:
boska

Cytat:
Napisane przez magdawikp Pokaż wiadomość
a nic mi to by nie przeszkadzało
ten mały sąsiad chodzi z nią do przedszkola i jakoś się lubią - idziemy na spacer i przechodzimy obok jego domu a Iza do mnie - mamo wiesz Maciek to moj narzeczony
a ja i pytam ja - a Maciek to o tym wie
a Iza - tak, on mnie całował bo lubi całować

Iza jest pierwszorzędna

Cytat:
Napisane przez xpressja Pokaż wiadomość
no kochana to ja trzymam kciuki za 2 kreski
lepiej nie, wolałabym jeszcze poczekać

Cytat:
Napisane przez kachula27 Pokaż wiadomość

Wpadlam sie poochwalic ze moj dziecie juz tez dorasta,nie dosc ze wcina juz powoli deserki to dzis pierwszy raz wykonał obrót z brzuszka na plecki,ale byl uradowany przy tym bo lezenie na brzuszku juz mu sie znudziło wiec jakos poprzekladał nózki posilowal sie i chyc na plecki
brawo

Edytowane przez gucia6
Czas edycji: 2010-02-16 o 14:18
gucia6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-16, 14:19   #2255
brombusia
Zakorzenienie

Cytat:
Łał
To mój leniuszek przy Twoim

Ravenne miałam jeszcze napisać, że z Alicji niezła lalunia

I cytowałam Magdę, a mi nie zacytowało
W każdym razie Iza jest boska, wcześnie zaczyna romanse

brombusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-16, 14:21   #2256
tarasia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez zebra666 Pokaż wiadomość
Ja mam tylko cywilny i w nosie zdanie innych.
Ja też
Cytat:
wszystkim wam dziekuje bardzo za komplementy pod adresem mojej sukni znalazlam ja na 70% wyprzedarzy w salonie i dalam tylko 1000zl. byla ostatnia sztuka.
ja sukni nie szylam na miare ale ja wymiarowo mialam idealne 38 mialam ja tylko skracana.

Tarasiu a te naklejki gdzie kupiliscie??
to niezła okazja ci się trafiła!
a pianki na allegro
http://www.allegro.pl/item924312902_...ow_od_t_s.html

tarasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-16, 14:34   #2257
asioczka
Zadomowienie

aa Mamusie, ktore pisaly o wyjezdzie nad morze (bo my sie wybieramy, tylko nie wiem gdzie dokladnie)- napiszcie prosze, czy macie jakies miejsce upatrzone? jakie sa warunki, biorac pod uwage, ze w tym roku wakacje juz z maluszkami ?

dziekuje za komplementy dla Mai
gratulacje dla brzuszkowo- pleckowych akrobatow!

http://www.suwaczki.com/tickers/1usaqps60jfvd5cq.png Natka 16.06.2012
asioczka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-02-16, 14:43   #2258
xpressja
Zadomowienie

Cytat:

lepiej nie, wolałabym jeszcze poczekać
aaaa to ja myślałam że 2 krechy sa celem, a jak nie są to puszczam kciuki

xpressja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-16, 14:44   #2259
brombusia
Zakorzenienie

Z serii ogłoszeń drobnych :

Chce któraś ?
Załącznik 2874413

Teściowa dostała od jakiejś koleżanki, ale mój Młody za duży, więc mogę wysłać dalej w świat. Ja za niego nic nie płaciłam, więc też oddam za koszt wysyłki Firma baby mac, nie znam ale jakość fajna, nie zniszczony, były jakieś plamki na rękawiczkach, ale jak go wyprałam, to zeszły. Rozmiar 0-6 miesięcy, niby do 7,9 kg ale moim zdaniem mniejszy, zresztą jak będzie ktoś chętny, to go dokładnie obmierzę. Nie jest taki bardzo gruby, raczej powiedziałabym, że bardziej przejściowy niż typowo zimowy

Stary 2010-02-16, 14:54   #2260
zebra666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
wleilam pare postow wczesniej ale nikt nie zauwazyl:P

dzis rano wklejalam na watku Panien Mlodych a wiec i tu wkleje (tylko skopiowalam stamtad, bo na kompie nie mam zeby tz nie widzial)
i narazie jest bez dodatkow- dopiero jak w maju bede odbierala to maja byc te aplikacje wszystkie
acha- trzymam ja, bo babka obcinala
Śliczna!!!
Cytat:
Napisane przez brombusia Pokaż wiadomość
Super zdjęcia
I jeszcze miałam Ci napisać, a zapomniałam, nowy fryz mosz boski

A gdzie się Sam podziewa?
Dziękuję

Sam nie ma weny do pisania na forum, ale nic złego się nie dzieje

Brombi ja mogłabym chcieć ten kombinezon, bo mały ma z 60cm to by miał przejściowy na początek wiosny

zebra666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-16, 15:03   #2261
brombusia
Zakorzenienie

Cytat:
Brombi ja mogłabym chcieć ten kombinezon, bo mały ma z 60cm to by miał przejściowy na początek wiosny
Kombinezon ma 54 cm długości licząc od ramionka do stópki, rękawki mają 20 cm długości, w "biodrach" szerokość wynosi 32 cm ( x2)
To sobie obmierz Piotrusiowy kombinezon, żebyś miała porównanie.
Kombinezon jest na polarze, ale tej watoliny ocieplającej w środku jest taka cieńsza warstwa ( przynajmniej w porównaniu z kombinezonami Filusia), myślę że na wczesną wiosnę, taką kilku stopniową będzie w sam raz, bez zakładania pod spód dodatkowej warstwy

Stary 2010-02-16, 15:11   #2262
pietrusia
Zakorzenienie

GG do pietrusia

Cytat:

Cytat:

Laseczki jak chcecie moja suknie slubna (i mnie) w niej zobaczyc to tu jest:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1789
Obydwie suknie sa prze śliczneeee

Gucia musz wyprubowac tez pomysl na smoka a zdjecia mile widziane.

Moja kruszynka spala dzis 3 h jeszcze nigdy sie jej to nie przytrafilo.

A zrobila dzis takie kupskooooo ze az po pacghy jej poszlo i trzeba bylo kapac

Aniołek[*]
pietrusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-16, 15:16   #2263
zebra666
Zakorzenienie

Pomierzyłamakura t mój ma ekstra wielki kombinezon ale patrząc na to, że wiem do kąd ma stópki to tamten powinien za ten miesiąc, 2 być w sam raz. Tak, że wyślij na prif nr konta i dane do przelewu i koszt zapytam męża kiedy da rade skoczyć na poczte po pracy

Edytowane przez zebra666
Czas edycji: 2010-02-16 o 15:21
zebra666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-16, 15:24   #2264
brombusia
Zakorzenienie

Spokojnie, najpierw muszę wysłać, żeby wiedzieć ile zapłacę za wysłania
To czekam na PW z adresem

Młody jeść woła, idę

Stary 2010-02-16, 15:39   #2265
konspiracja
Zakorzenienie

Obie suknie powalajace, a to dopiero próbne przymiarki,
a to się bedzie działo...

Ravennne dzięki, o tych power shotach pamietam jak ktores laski juz wczesneij pisały... Tylko nie wiem, bo zdaje się że tż uparł się na typowa lustrzankę.

Biegne na ratunek - znowu czkawka

na Groszka orbicie

Syzyf była kobietą
konspiracja jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-02-16, 15:47   #2266
aniulka8204
Wtajemniczenie

oj dziewczyny zazdroszczę tych ślicznych sukien ślubnych, będziecie wyglądać bosko!!

wróciłam od mojej ginki zakonnicy i co?????

ona niedaje tabletek antykoncepcyjnych ale też tak myślałam i powiedziała mi żebym pilnowała swojej owulacji i wyliczyła dni płodne i kiedy mam ten cholerny śluz i tak sie po prostu zabezpieczać bo kościół jest przeciwny tabletkom a i tak samo ponoć jak sie bierze tabletki to sie komunii nieprzyjmuje bo w tym przypadku wypisuję się z kościoła biorąc te tabletki MASAKRA

ale powiedziala że mam przyjść jeszcze w piątek na usg do kontroli a potem ona mi pomoże wynaleść te dni owulacyjne żebym miała łatwiej i pewniej

A MÓJ MA DZIŚ 30 URODZINY I tak widzę że ma chęci juz zanurkować więc trzabyłoby na te urodziny mu nieodmawiać co nie? ale ja się BOJĘ
aniulka8204 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-16, 16:01   #2267
katekatee
Zadomowienie

Witam mamusie Staram się czytać Was na bieżąco ale jakoś nie mam weny do pisania. Dobija mnie ta pogoda, szkoła i jeszcze wziełam się za załatwianie formalności z moim zakończeniem pracy no i tak jakoś mnie to przybiło. Od przyszłego tygodnia chyba się na siłownie wybiorę bo może się trochę rozruszam.
Ogólnie to ciągle siedze w domu ewentualnie na egzamin lub z małym na spacerek. Nigdzie nie wychodze bo mam wyrzuty sumienia że pracy nie piszę a jak siedze w domu to i tak nie piszę bo mi się nie chce Muszę się normalnie wziąść w garść bo mam lenia strasznego
A Wiki kup dalej robić nie chce, 26 idziemy do pediatry to będziemy musiały jakoś zareagować. Idem myć gary już Wam nie smęce.

Wszystkie dzieciaczki przeurocze. Kamila super ta Twoja reklama. Zeberka mały zabójczo spi, ja bym już Wikiego przestawiała bo bym się bała że sobie coś pokrzywi:P

Cytat:

A tak w ogóle w ramach akcji odchudzanie, to się wam pochwalę, że przez ostatnie 4 tygodnie schudłam już 3 kg i dziś na wadze ujrzałam mniej niż 62 , tak więc na lato powinnam być znów laska
No brawoPodziwiam bo sama wiem jak się ciężka wziąść za siebie

Cytat:
Kropcia ale z Ciebie laska A gdzie buzia Coś ty taka opalona, przyznaj się na solarium byłaś

Cytat:
Aniulka moja na ta wibracje tak srednio reaguje bardziej podoba jej sie bujanie a tez podkladamy kocyk, bo narazie jest za malutka na takie wglebienie. No i za dlugo nie sadzam jej ale juz coraz bardziej wpatruje sie w te grzechotki i chyba zaczyna kapowac, ze jak rusza raczka to i one sie ruszaja

Laseczki jak chcecie moja suknie slubna (i mnie) w niej zobaczyc to tu jest:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1789

Moja Mala ciagle spi, a my na 17 idziemy do ortopedy z ta głowka, zeby sprawdzil to odkształcenie

U nas od zeszlego tygodnia corcia spi u sieie w pokoiku i przewaznie to ja pierwsza sie budze albo jak tylko zacznie ssac raczke :P
Domi Twoja sukienka ma superaśny gorset. Taki w moim stylu Też miałam mieć suknie z takim gorsetem ale jak brałam ślub to byłam w 4 miesiącu ciąży i musiałąm sobie odpuścić

http://suwaczki.slub-wesele.pl/200910201762.html

Edytowane przez katekatee
Czas edycji: 2010-02-16 o 16:04
katekatee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-16, 16:02   #2268
brombusia
Zakorzenienie

Cytat:

Ravennne dzięki, o tych power shotach pamietam jak ktores laski juz wczesneij pisały... Tylko nie wiem, bo zdaje się że tż uparł się na typowa lustrzankę.
Jeśli chodzi o lustrzankę, to ja polecam Nikon D40 , my sobie chwalimy
TŻ sobie tam różne opcje ustawia a ja pstrykam na ustawieniach automatycznych i też ok.

Cytat:
Napisane przez aniulka8204 Pokaż wiadomość
oj dziewczyny zazdroszczę tych ślicznych sukien ślubnych, będziecie wyglądać bosko!!

ona niedaje tabletek antykoncepcyjnych ale też tak myślałam i powiedziała mi żebym pilnowała swojej owulacji i wyliczyła dni płodne i kiedy mam ten cholerny śluz i tak sie po prostu zabezpieczać bo kościół jest przeciwny tabletkom a i tak samo ponoć jak sie bierze tabletki to sie komunii nieprzyjmuje bo w tym przypadku wypisuję się z kościoła biorąc te tabletki MASAKRA

ale powiedziala że mam przyjść jeszcze w piątek na usg do kontroli a potem ona mi pomoże wynaleść te dni owulacyjne żebym miała łatwiej i pewniej

A MÓJ MA DZIŚ 30 URODZINY I tak widzę że ma chęci juz zanurkować więc trzabyłoby na te urodziny mu nieodmawiać co nie? ale ja się BOJĘ
Po tabletki to musiałabyś się do innego lekarza wybrać
A jeśli chodzi o kalendarzyk i badanie śluzu, to metoda często zawodna.

A "nurkowania" się nie bój, zobaczysz będzie fajnie
I wszystkiego najlepszego z okazji 30tki

Edytowane przez brombusia
Czas edycji: 2010-02-16 o 16:04
Stary 2010-02-16, 16:12   #2269
martaN23
Zadomowienie

dziękuję wam za odpowiedzi
jednak nadal nie wiem czy moge jej zagęszczać mleczko?jeśli tak to czym i w jakich proporcjach?przepraszam że was tak męczę ale mam wrażenie że mała się nie najada a szczególnie w nocymogła by pospać dłużej niż 3 godzinkiproszę jeszcze raz o radę

a jeszcze co do tabletek ja biorę Diane 35 już miesiąc i tydzień i nadal się zabezpieczamy dodatkowo kiedy możemy już przestać?

Edytowane przez martaN23
Czas edycji: 2010-02-16 o 16:13
martaN23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-16, 16:55   #2270
kropka241
Zakorzenienie

GG do kropka241 Wyślij wiadomość przez MSN do kropka241

aniulka pamietasz ze ci pisalam ze kaze ci stosowac metode objawowo-termiczna?? jak chcesz hormonalnej musisz zmienic lekarke.

a do nurkowania zawsze mozecie uzyc durexa

Martusiu blyskawicznymkleikiem ryzowym lub kukurydzianym od nestle. ja zageszczalam Adriankowi 2:1 czyli na 120ml mieszanki 4 miarki formuly i dodatkowo 2 kleiku

kropka241 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-16, 16:56   #2271
DiTu77
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez simpatica Pokaż wiadomość
...
DiTu garutuje 2 m-ca a Kareninie 4 juz
...
ja ostatnio na wizażu byłam w czw. zjadłam pączka od Kropki (dziękuję był bardzo smaczny ) i se poszłam. po południu byliśmy u pediatry ale to już wiecie od Madzi Grześ na żywo jest jeszcze słodszy niż na zdjęciach
z Olą wszystko ok, więc w pt byliśmy na szczepieniu. Moja maleńka nieźle się darła po kłuciach... aż mi łzy w oczach stawały ale na szczeście w domu oprócz marudzenia było już ok. a w pt właśnie moja córeczka skończyła 2 m-ce no i sie dowiedziałam że Ola waży 5 300 czyli jest bardzo ok
Ola dostała krosteczek w pachwince - prawdopodobnie od pieluszek Dada - więc wróciliśmy do pampersa i już jest trochę lepiej.
Na walentynki pozwoliłam sobie na szaleństwo z Tż (chocziaż do ginki idę dopiero jutro) a wczraj byliśmy - uwaga - na nartach co prawda tylko przez godz ale i tak było extra. tak się dotleniłam i zmachałam, że jak wróciliśmy do domu to myślałam że usnę na stojąco no to chyba tak z grubsza opisałam co u mnie

Ja też chcę na narty...
Cytat:
Napisane przez asioczka Pokaż wiadomość
...

tez sie pochwale moim skarbem, a co

Cytat:
Napisane przez karenina19 Pokaż wiadomość

I jaka ladnie glowka uniesiona

A to mala reklama Konika FP...
Załącznik 2873999

Załącznik 2874000

Cytat:
Wyglądasz przepięknie.............. ............
Cytat:
no nic ja uciekam sie szykować bo muszę jechać sprawdzić moje podwozie hihi
ALE SIE BOJE

...

Cytat:
...
to ja też się szkrabem pochwalę jak lubi spać a no i z dzisiejszego spaceru naszym Ferrari u nas to było +3 i słoneczko to całą godzine sobie spacerowaliśmy. I szukał mnie kurier po bezdrożach z termoopakowaniem na butelkę TT

Cytat:
wleilam pare postow wczesniej ale nikt nie zauwazyl:P

dzis rano wklejalam na watku Panien Mlodych a wiec i tu wkleje (tylko skopiowalam stamtad, bo na kompie nie mam zeby tz nie widzial)
i narazie jest bez dodatkow- dopiero jak w maju bede odbierala to maja byc te aplikacje wszystkie
acha- trzymam ja, bo babka obcinala

Cytat:

Gratulacje też dla Madzi z okazji dwóch miesiączków

Cytat:

Cytat:
Napisane przez katekatee Pokaż wiadomość
Witam mamusie Staram się czytać Was na bieżąco ale jakoś nie mam weny do pisania. Dobija mnie ta pogoda, szkoła i jeszcze wziełam się za załatwianie formalności z moim zakończeniem pracy no i tak jakoś mnie to przybiło. Od przyszłego tygodnia chyba się na siłownie wybiorę bo może się trochę rozruszam.
Ogólnie to ciągle siedze w domu ewentualnie na egzamin lub z małym na spacerek. Nigdzie nie wychodze bo mam wyrzuty sumienia że pracy nie piszę a jak siedze w domu to i tak nie piszę bo mi się nie chce Muszę się normalnie wziąść w garść bo mam lenia strasznego
A Wiki kup dalej robić nie chce, 26 idziemy do pediatry to będziemy musiały jakoś zareagować. Idem myć gary już Wam nie smęce.

...

Kurcze cośmi większość cytatów zjadło
DiTu77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-16, 16:58   #2272
DiTu77
Zakorzenienie

Cytat:
Hej Lachony
u nas tez się dużo dzialo, walentynki spedziliśmy we trojkę, a jak malutek spał to we dwójkę...
wczoraj bylismy rezerwowac restaurację na chrzest. czy ktoś jeszcze chrzci malenstwo na Wielkanoc?

A tu widzę same cudne dzieciaczki, i serio coraz piękniejsze się wszystkie robią:l ove:

pierśconek śliczny, na maoim palcu tez siedzi ten za urodzenie Stasia. Dla mnie szczegolny

Mi tez sie nie udawalo, wiec zaniechałam. Jemy ok 20 i potem 5-6 rano. Tylko nie lubię miec rano takich napuchnietych cycków...

ja tez chce nosidełko, głównie wlasnei na wakacje, jak nad morze pojedziemy.

Gratulacje dla Poli 8 tygodni,
dla Andree 4 miesięcy
i dla Olki Eli - 3 mieięcy...
Jak kogos pominęllam to też gratuluje i przeprasazm za sklerozę

Do roku to za dlugo, mały się moze buntować bo sie przyzwyczai.
Wg Eisenberga w "Pierwszym roku z życia dziecka" 3-4 mies. to idealny moment na przenosiny do wlasnego pokoiku.
Mam pytanie do mamus ktore juz to zrobiły, bo wiem tylko ze Karenina ma malucha od poczatku w osobnym pokoju:
Słyszycie jak rano lub w nocy sie budzi?
Bo ja teraz czasem sie budze jak Staś jeszcze nie płacze, ale wierci się i kwęka, ale obawiam sie z dugiego pokoju to tego nie usłysze jak to rozwiazac?
A i Domi chyba przenosila już Polę, ale ma blisko jej pokoik.
(Naklejki śliczne, u nas tez pelno motyli i owadow przeroznych na scianach.)

u mnie też leci już kg mneij niz pzred ciążą, jeszcze jakies 2-3 i będę wyglądać jak przed slubem ale ja akurat lubię wyggladac jak "chadelec"...
Może musisz jeśc bardziej tresciwie tzn, cięzko - niekoniecznie slodycze, ale bardziej kaloryczne potrawy...

Mam jeszcze pytanie do Ravenne - Wy kupowaliście chyba niedawno aparat- co wybraliscie? tez sie przymierzamy.

Lecę , bo juz się Synuś budzi. Karmimy i n aspacer lecimy.
Do poźniej
My też w Wielkanoc
Stary 2010-02-16, 17:14   #2273
brombusia
Zakorzenienie

To ja też wrzucam dzisiejszego Filusia, a co

Załącznik 2874797

Wybaczcie te bety w tle

I chciałam jeszcze napisać, że kliknęłam Was wszystkie w Vichy

Stary 2010-02-16, 17:28   #2274
gucia6
Zakorzenienie

Cytat:

pani doktor chyba się powołania pomyliły

A nurkowania się nie bój, będzie ok

Cytat:

Załącznik 2874797

Wybaczcie te bety w tle

Filip to taki myśliciel

Powiedz mi Brombi proszę jak się te zdjęcia w poście wstawia? Wiem, że już wcześniej o tym pisałaś, ale nie mogłam znaleźć tego posta

A tak w ogóle to jakaś podnerwiona jestem Nie wiem, czy to to przeziębienie i wszystko z tym związane, ból głowy, zatkany nos, ból gardła i czuję, że znów mam zatoki zawalone I nie mam zupełnie na nic ochoty
Stary 2010-02-16, 17:28   #2275
DiTu77
Zakorzenienie

Cytat:

Załącznik 2874797

Wybaczcie te bety w tle

Ale to już "mężczyzna"i jak już poważnie patrzę
Ślicznot ( chyba może być taka forma męska od ślicznotki)
Stary 2010-02-16, 17:34   #2276
pietrusia
Zakorzenienie

GG do pietrusia

Witam mamusie

My juz po zastrzyku, Kamilka byla dzis bardzo dzielna bez znieczulenia prawie wcale nie plakala tak cos tylko troszke jeknela. ALE JESTEM Z NIEJ DUMNA

Aniołek[*]
pietrusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-16, 18:00   #2277
zaharia
Rozeznanie

az tyle do nadrabiania!!!

prosze zwolnijcie tepo... bo ja nie nadazam za wami
4 dni poslizgu i juz sie gubie.

malenstwa wszystkie miod- cud
az sie schrupac chce

a co poniektorzy bardzo ladne postepy zrobili np:kachuli -Mateuszekklask i:dla tego pana,
a maly Filus brombusiowy zadziera glowke w gore jak "profesjonalista",
mala Kamilka pietrusiowa zastrzyki bez "znieczulenia" bierze

same wyjatkowe bobaski nam rosna.
12.12.12 zoi

zaharia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-16, 18:03   #2278
domi7ks
Zakorzenienie

MY niedawno wrocilismy od ortopedy. Poogladal dokladnie Niunke, zorbil usg bioderek (mimo, ze juz mielismy w szpitalu robione). Co do głowki tego odksztalcenia to powiedzial, zeby sie tym nie przejmowac bo to najmniejszy problem tylko kazal pieluszkowac, bo widzi lekki przykurcz w prawej nozce ale kazal sie tym nie martwic Dobrze, ze poszlismy. Fajnie, ze z ta głowka okej.

Laseczki przelecialam Was, potem nadrobie dokladnie (po kapieli).

Co do zdjec mojej sukni to na obydwu jest ta sama tylko z roznych stron:P acha i potem beda na nie apoiacje, bo narazie jest taka "pusta"

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-16, 18:43   #2279
moniam85
Raczkowanie

Gaduły
Jeden dzionek i tyle strondo nadgonienia...
Mój Tż ma tydzień urlopu i mało mam czasu na wizaż :-(
Mam nadzieje że zrozumiecie, jak mam czas to was podglądam ale tak na szybko ...

---------- Dopisano o 19:43 ---------- Poprzedni post napisano o 19:09 ----------

Dziewczyny suknie są przepiękne
Dzieciaczki jeszcze ładniejsze...

Martwię się o Dominika od kilku dni bardzo mało je, ale co 3 godzinki na jedno posiedzenie niecałe 90ml, a w noc na jednym karmieniu tylko 40ml. Nie wiem jak go zmuszać do jedzenia, dobrze że chociaż wodęz glukozą pije...
Stary 2010-02-16, 18:49   #2280
simpatica
Zakorzenienie

Cytat:
Simpatica no musialam sie o ciebie dopomniec bo nas zaniedbujesz

Cytat:
o
będzie fajnie ja też się bałam i trochę bolało. mozna powiedziec że Tż mnie rozdziewiczył i jest ok

lecę juz szykowac kąpiel - dziś sama niestety
może później zajrzę

simpatica jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości