|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2251 | ||||
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wszystkie maluszki są już z nami-przygodę z Odchowalnią zaczynamy ( list.-grud.
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mini Ravenne, tego jeszcze nie było Ale w domu bardzo często na Alicję mówią Paulinka, bo taka podobna, a dziecko wygłupione
Jestem żoną ![]() http://s6.suwaczek.com/20090509570713.png Nasz mały skarb- Alicja http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911054965.html Czekamy na Marysię ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/20130427724853.html |
||||
|
|
|
#2252 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystkie maluszki są już z nami-przygodę z Odchowalnią zaczynamy ( list.-grud.
wszystkim wam dziekuje bardzo za komplementy pod adresem mojej sukni
znalazlam ja na 70% wyprzedarzy w salonie i dalam tylko 1000zl. byla ostatnia sztuka.ja sukni nie szylam na miare ale ja wymiarowo mialam idealne 38 mialam ja tylko skracana. Magda twoja corka sie juz caluje te dzieci w dzisiejszych czasach![]() ja mialam pierwszego chlopaka w zerowce a tu juz przedszkole zaczyna randkowanie![]() Simpatica no musialam sie o ciebie dopomniec bo nas zaniedbujesz ![]() Tarasiu a te naklejki gdzie kupiliscie?? Domi ja myslalam o princesce ale jestem za niska ale ty jestes drobniutka i bedziesz bosko wygladac
|
#2253 |
|
Zakorzenienie
|
Mamuski znowu naskrobały i zdjecia powstawiały
Kropcia i Domi slicznie bedziecie wygladały w tych pieknych sukniach Wpadlam sie poochwalic ze moj dziecie juz tez dorasta,nie dosc ze wcina juz powoli deserki to dzis pierwszy raz wykonał obrót z brzuszka na plecki,ale byl uradowany przy tym bo lezenie na brzuszku juz mu sie znudziło wiec jakos poprzekladał nózki posilowal sie i chyc na plecki
|
#2254 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
lepiej nie, wolałabym jeszcze poczekać ![]() Cytat:
"what doesn't kill me makes me feel alive" Edytowane przez gucia6 Czas edycji: 2010-02-16 o 15:18 |
|||
|
|
|
#2255 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To mój leniuszek przy Twoim ![]() Ravenne miałam jeszcze napisać, że z Alicji niezła lalunia ![]() I cytowałam Magdę, a mi nie zacytowało W każdym razie Iza jest boska, wcześnie zaczyna romanse
|
|
#2256 | |
|
Wtajemniczenie
|
Ja też
![]() Cytat:
a pianki na allegro http://www.allegro.pl/item924312902_...ow_od_t_s.html |
|
|
|
|
#2257 |
|
Zadomowienie
|
aa Mamusie, ktore pisaly o wyjezdzie nad morze (bo my sie wybieramy, tylko nie wiem gdzie dokladnie)- napiszcie prosze, czy macie jakies miejsce upatrzone?
jakie sa warunki, biorac pod uwage, ze w tym roku wakacje juz z maluszkami ?dziekuje za komplementy dla Mai ![]() gratulacje dla brzuszkowo- pleckowych akrobatow!
|
#2258 |
|
Zadomowienie
|
aaaa to ja myślałam że 2 krechy sa celem, a jak nie są to puszczam kciuki
|
|
|
|
#2259 |
|
Zakorzenienie
|
Z serii ogłoszeń drobnych
:Chce któraś ? Załącznik 2874413 Teściowa dostała od jakiejś koleżanki, ale mój Młody za duży, więc mogę wysłać dalej w świat. Ja za niego nic nie płaciłam, więc też oddam za koszt wysyłki Firma baby mac, nie znam ale jakość fajna, nie zniszczony, były jakieś plamki na rękawiczkach, ale jak go wyprałam, to zeszły. Rozmiar 0-6 miesięcy, niby do 7,9 kg ale moim zdaniem mniejszy, zresztą jak będzie ktoś chętny, to go dokładnie obmierzę. Nie jest taki bardzo gruby, raczej powiedziałabym, że bardziej przejściowy niż typowo zimowy
|
#2260 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Sam nie ma weny do pisania na forum, ale nic złego się nie dzieje Brombi ja mogłabym chcieć ten kombinezon, bo mały ma z 60cm to by miał przejściowy na początek wiosny
|
||
|
|
|
#2261 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To sobie obmierz Piotrusiowy kombinezon, żebyś miała porównanie. Kombinezon jest na polarze, ale tej watoliny ocieplającej w środku jest taka cieńsza warstwa ( przynajmniej w porównaniu z kombinezonami Filusia), myślę że na wczesną wiosnę, taką kilku stopniową będzie w sam raz, bez zakładania pod spód dodatkowej warstwy
|
|
#2262 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Gucia musz wyprubowac tez pomysl na smoka Moja kruszynka spala dzis 3 h A zrobila dzis takie kupskooooo ze az po pacghy jej poszlo i trzeba bylo kapac
|
|
#2263 |
|
Zakorzenienie
|
Pomierzyłam
akura t mój ma ekstra wielki kombinezon ale patrząc na to, że wiem do kąd ma stópki to tamten powinien za ten miesiąc, 2 być w sam raz. Tak, że wyślij na prif nr konta i dane do przelewu i koszt zapytam męża kiedy da rade skoczyć na poczte po pracy
Edytowane przez zebra666 Czas edycji: 2010-02-16 o 16:21 |
|
|
|
#2264 |
|
Zakorzenienie
|
Spokojnie, najpierw muszę wysłać, żeby wiedzieć ile zapłacę za wysłania
![]() To czekam na PW z adresem ![]() Młody jeść woła, idę
|
#2265 |
|
Zakorzenienie
|
Obie suknie powalajace, a to dopiero próbne przymiarki,
a to się bedzie działo... Ravennne dzięki, o tych power shotach pamietam jak ktores laski juz wczesneij pisały... Tylko nie wiem, bo zdaje się że tż uparł się na typowa lustrzankę. Biegne na ratunek - znowu czkawka
|
|
#2266 |
|
Wtajemniczenie
|
oj dziewczyny zazdroszczę tych ślicznych sukien ślubnych, będziecie wyglądać bosko!!
wróciłam od mojej ginki zakonnicy i co????? ona niedaje tabletek antykoncepcyjnych ale też tak myślałam i powiedziała mi żebym pilnowała swojej owulacji i wyliczyła dni płodne i kiedy mam ten cholerny śluz i tak sie po prostu zabezpieczać bo kościół jest przeciwny tabletkom a i tak samo ponoć jak sie bierze tabletki to sie komunii nieprzyjmuje bo w tym przypadku wypisuję się z kościoła biorąc te tabletki MASAKRA ale powiedziala że mam przyjść jeszcze w piątek na usg do kontroli a potem ona mi pomoże wynaleść te dni owulacyjne żebym miała łatwiej i pewniej A MÓJ MA DZIŚ 30 URODZINY I tak widzę że ma chęci juz zanurkować więc trzabyłoby na te urodziny mu nieodmawiać co nie? ale ja się BOJĘ |
|
|
|
#2267 | |||
|
Zadomowienie
|
Witam mamusie
Ogólnie to ciągle siedze w domu ewentualnie na egzamin lub z małym na spacerek. Nigdzie nie wychodze bo mam wyrzuty sumienia że pracy nie piszę a jak siedze w domu to i tak nie piszę bo mi się nie chce ![]() A Wiki kup dalej robić nie chce, 26 idziemy do pediatry to będziemy musiały jakoś zareagować. Idem myć gary już Wam nie smęce. Wszystkie dzieciaczki przeurocze. Kamila super ta Twoja reklama. Zeberka mały zabójczo spi, ja bym już Wikiego przestawiała bo bym się bała że sobie coś pokrzywi:PCytat:
Podziwiam bo sama wiem jak się ciężka wziąść za siebieCytat:
Coś ty taka opalona, przyznaj się na solarium byłaśCytat:
Edytowane przez katekatee Czas edycji: 2010-02-16 o 17:04 |
|||
|
|
|
#2268 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() TŻ sobie tam różne opcje ustawia a ja pstrykam na ustawieniach automatycznych i też ok. Cytat:
![]() A jeśli chodzi o kalendarzyk i badanie śluzu, to metoda często zawodna. A "nurkowania" się nie bój, zobaczysz będzie fajnie ![]() I wszystkiego najlepszego z okazji 30tki
Edytowane przez brombusia Czas edycji: 2010-02-16 o 17:04 |
||
|
|
|
#2269 |
|
Zadomowienie
|
dziękuję wam za odpowiedzi
jednak nadal nie wiem czy moge jej zagęszczać mleczko?jeśli tak to czym i w jakich proporcjach?przepraszam że was tak męczę ale mam wrażenie że mała się nie najada a szczególnie w nocy mogła by pospać dłużej niż 3 godzinki proszę jeszcze raz o radę![]() a jeszcze co do tabletek ja biorę Diane 35 już miesiąc i tydzień i nadal się zabezpieczamy dodatkowo kiedy możemy już przestać?
Kierowca od 25 listopada 2013 Edytowane przez martaN23 Czas edycji: 2010-02-16 o 17:13 |
|
|
|
#2270 |
|
Zakorzenienie
|
aniulka pamietasz ze ci pisalam ze kaze ci stosowac metode objawowo-termiczna??
a do nurkowania zawsze mozecie uzyc durexa ![]() Martusiu blyskawicznymkleikiem ryzowym lub kukurydzianym od nestle. ja zageszczalam Adriankowi 2:1 czyli na 120ml mieszanki 4 miarki formuly i dodatkowo 2 kleiku
|
#2271 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też chcę na narty... Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Kurcze cośmi większość cytatów zjadło |
||||||||
|
|
|
#2272 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2273 |
|
Zakorzenienie
|
To ja też wrzucam dzisiejszego Filusia, a co
Załącznik 2874797 Wybaczcie te bety w tle ![]() I chciałam jeszcze napisać, że kliknęłam Was wszystkie w Vichy
|
#2274 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A nurkowania się nie bój, będzie ok Cytat:
![]() Powiedz mi Brombi proszę jak się te zdjęcia w poście wstawia? Wiem, że już wcześniej o tym pisałaś, ale nie mogłam znaleźć tego posta ![]() A tak w ogóle to jakaś podnerwiona jestem I nie mam zupełnie na nic ochoty
|
|
#2275 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i jak już poważnie patrzę![]() Ślicznot )
|
|
|
|
|
#2276 |
|
Zakorzenienie
|
Witam mamusie
My juz po zastrzyku, Kamilka byla dzis bardzo dzielna bez znieczulenia prawie wcale nie plakala tak cos tylko troszke jeknela. ALE JESTEM Z NIEJ DUMNA
|
#2277 |
|
Rozeznanie
|
![]() az tyle do nadrabiania!!!prosze zwolnijcie tepo... bo ja nie nadazam za wami ![]() 4 dni poslizgu i juz sie gubie. malenstwa wszystkie miod- cud az sie schrupac chce ![]() a co poniektorzy bardzo ladne postepy zrobili np:kachuli -Mateuszek ![]() klask i: dla tego pana,a maly Filus brombusiowy zadziera glowke w gore jak "profesjonalista", mala Kamilka pietrusiowa zastrzyki bez "znieczulenia" bierze same wyjatkowe bobaski nam rosna.
|
|
#2278 |
|
Zakorzenienie
|
MY niedawno wrocilismy od ortopedy. Poogladal dokladnie Niunke, zorbil usg bioderek (mimo, ze juz mielismy w szpitalu robione). Co do głowki tego odksztalcenia to powiedzial, zeby sie tym nie przejmowac bo to najmniejszy problem
tylko kazal pieluszkowac, bo widzi lekki przykurcz w prawej nozce ale kazal sie tym nie martwic Dobrze, ze poszlismy. Fajnie, ze z ta głowka okej.Laseczki przelecialam Was, potem nadrobie dokladnie (po kapieli). Co do zdjec mojej sukni to na obydwu jest ta sama tylko z roznych stron:P acha i potem beda na nie apoiacje, bo narazie jest taka "pusta"
|
|
|
|
#2279 |
|
Raczkowanie
|
Gaduły
Jeden dzionek i tyle stron do nadgonienia...Mój Tż ma tydzień urlopu i mało mam czasu na wizaż :-( Mam nadzieje że zrozumiecie, jak mam czas to was podglądam ale tak na szybko ... ---------- Dopisano o 19:43 ---------- Poprzedni post napisano o 19:09 ---------- Dziewczyny suknie są przepiękne Dzieciaczki jeszcze ładniejsze... Martwię się o Dominika od kilku dni bardzo mało je, ale co 3 godzinki na jedno posiedzenie niecałe 90ml, a w noc na jednym karmieniu tylko 40ml. Nie wiem jak go zmuszać do jedzenia, dobrze że chociaż wodęz glukozą pije... |
|
|
|
#2280 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też się bałam i trochę bolało. mozna powiedziec że Tż mnie rozdziewiczył i jest ok lecę juz szykowac kąpiel - dziś sama niestety ![]() może później zajrzę |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:57.

znalazlam ja na 70% wyprzedarzy w salonie i dalam tylko 1000zl. byla ostatnia sztuka.
te dzieci w dzisiejszych czasach

Kamila super ta Twoja reklama. Zeberka mały zabójczo spi, ja bym już Wikiego przestawiała bo bym się bała że sobie coś pokrzywi:P
Coś ty taka opalona, przyznaj się na solarium byłaś
mogła by pospać dłużej niż 3 godzinki
ale na szczeście w domu oprócz marudzenia było już ok. a w pt właśnie moja córeczka skończyła 2 m-ce no i sie dowiedziałam że Ola waży 5 300 czyli jest bardzo ok
(chocziaż do ginki idę dopiero jutro) a wczraj byliśmy - uwaga - na nartach 
klask i: