|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2221 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wszystkie maluszki są już z nami-przygodę z Odchowalnią zaczynamy ( list.-grud.
Madziu poczekaj jak Iza wyrwie sie na studia do Krakowa to sąsiad nie bedzie miał żadnych szans
![]() Kropeczko ![]() ![]() Kareninko buziaczki dla Andre ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2222 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystkie maluszki są już z nami-przygodę z Odchowalnią zaczynamy ( list.-grud.
Cytat:
![]() GOTOWE ![]() ZAGLOSOWANE ![]() Ja tez chce taka pogode ![]() ZAGLOSOWANE ![]() Cytat:
GRATULACJE DLA KSIEZNICZKI ![]() Cytat:
![]() DiTu i Kachula na was tez GŁOS ODDANY ![]() Mam nadzieje ze zadnej w glosowaniu nie ominelam jak by co to sie upominac ![]() Witam mamusie wtorkowo ![]() ![]() Przelecialam was szybciutko i musz powiedziec ze wszystkie dzieciaczki cuuuuudne ![]() ![]() ![]() I naklejki bardzo mi sie podobaja chyba sobie te mtylki zamowie dla malej ![]()
![]() ![]() 17.11.2009 19.06.2012 Aniołek[*] ![]() Edytowane przez pietrusia Czas edycji: 2010-02-16 o 11:06 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2223 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No ja tez nie chcialam schudnac, ale jem i jem i co....waga leci w dol... ![]() A tego konika ja wlasnie mam - niebieskiego i maly kocha przy nim zasypiac...ma bardzo ladne melodyjki ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2224 |
Wtajemniczenie
|
DOMI konik morski jest prześliczny, tatusiek jak go zobaczył bo mu pokazałam to kazał mi go zamówić
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2225 |
Zakorzenienie
|
no dobra nadrobiłam
![]() Karenina padłam jak przeczytałam o spaghetti ![]() Kropko Nippy wygląda jakby miał wate cukrową poprzyczepianą do sierści ![]() ![]() Domi, Kropka zazdroszczę tuszy - mnie nie wybrali ![]() Madzia jakoś nie mogę sobie Ciebie wyobrazic z papierosem w ręku ![]() ![]() ![]() ![]() Pitrusiu nasza Ola też lubi miec pieluszkę na oczach. Może myśli wtedy że jej nikt nie widzi ![]() Zebra narobiłaś smaka na desperadosa ![]() Xpressja pierscionek śliczny. chyba tylko ja nic nie dostałam od Tż-ta... nie postarał sie oj nie... ![]() Kropko dziekuję za zainteresowanie moją nieobecnoscią - zagłosowałam na tego visziego ![]() DiTu garutuje 2 m-ca ![]() ![]() ![]() ![]() Ravenne córeczka super się uśmiecha do kwiatka (chyba) na 2 fotce ![]() Gucia to 3mam kciuki żeby nastepne były bliźniaki ![]() ![]() ************************* ************************* ************ ja ostatnio na wizażu byłam w czw. zjadłam pączka od Kropki (dziękuję był bardzo smaczny ![]() ![]() ![]() z Olą wszystko ok, więc w pt byliśmy na szczepieniu. Moja maleńka nieźle się darła po kłuciach... aż mi łzy w oczach stawały ![]() ![]() Ola dostała krosteczek w pachwince - prawdopodobnie od pieluszek Dada - więc wróciliśmy do pampersa i już jest trochę lepiej. Na walentynki pozwoliłam sobie na szaleństwo z Tż ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2226 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Ucaluj Kamilke ode mnie... ![]()
![]() |
#2227 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
a suknie oczywiscie mam juz ![]() Cytat:
![]() a kiedy starnia zaczynacie?? dziekuje za glos ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2228 |
Zadomowienie
|
ach te Dzieciaczki- niemowlaczki
![]() ![]() ![]() ![]() przepraszam, ze nie komentuje, ale tyle naklikalyscie, a ja zaraz musze obiad robic. oczywiscie zaglosowalam na wszystkie Mamusie ![]() Majusia cos mi zmierzluchowala. nakrylam jej buzie pieluszka i moment usnela! super sposob ![]() ![]() tez sie pochwale moim skarbem, a co ![]()
#2229 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:25 ---------- Cytat:
![]() ![]() A Majeczka sliczniusia ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2230 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() A to mala reklama Konika FP... ![]() Załącznik 2873999 Załącznik 2874000
#2231 | |
Zakorzenienie
|
jeśli już się nie przydarzyło (za tydzień robię test
![]() ![]() Cytat:
a u nas z pieluszką na oczach nie zdało egzaminu, mała zaczęła się bardzo denerwować Za to znajomy dał mi sposób na wypadający smoczek. Otóż pieluszkę złożyć w ok 7 cm pas i położyć go dookoła główki. Wtedy jak mała porusza głową w prawo czy w lewo, to nawet jeśli delikatnie wypluje smoczka, to i tak jest w stanie go z powrotem wciągnąć i się nie rozbudza. Później zrobię zdjęcia przy następnej drzemce
![]() |
#2232 |
Zakorzenienie
|
Załącznik 2874010 prosze.
wybacz ze w lazience ale siostra mi robila zdjecia aby tz nie widzial ![]()
#2233 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2234 | ||
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
jest urocza! i w moim ulubionym różowym kolorze. od momentu urodzenia się Nili to też ulubiony kolor mojego tż ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2235 | |
Wtajemniczenie
|
no nic ja uciekam sie szykować bo muszę jechać sprawdzić moje podwozie hihi
ALE SIE BOJE ![]() ---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 13:00 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2236 | |||||
Zakorzenienie
|
Hej Lachony
![]() u nas tez się dużo dzialo, walentynki spedziliśmy we trojkę, a jak malutek spał to we dwójkę... ![]() wczoraj bylismy rezerwowac restaurację na chrzest. czy ktoś jeszcze chrzci malenstwo na Wielkanoc? A tu widzę same cudne dzieciaczki, i serio coraz piękniejsze się wszystkie robią ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Gratulacje dla Poli 8 tygodni, dla Andree 4 miesięcy i dla Olki Eli - 3 mieięcy... Jak kogos pominęllam to też gratuluje i przeprasazm za sklerozę ![]() Cytat:
Wg Eisenberga w "Pierwszym roku z życia dziecka" 3-4 mies. to idealny moment na przenosiny do wlasnego pokoiku. Mam pytanie do mamus ktore juz to zrobiły, bo wiem tylko ze Karenina ma malucha od poczatku w osobnym pokoju: Słyszycie jak rano lub w nocy sie budzi? Bo ja teraz czasem sie budze jak Staś jeszcze nie płacze, ale wierci się i kwęka, ale obawiam sie z dugiego pokoju to tego nie usłysze ![]() A i Domi chyba przenosila już Polę, ale ma blisko jej pokoik. (Naklejki śliczne, u nas tez pelno motyli i owadow przeroznych na scianach.) Cytat:
![]() ![]() Może musisz jeśc bardziej tresciwie tzn, cięzko - niekoniecznie slodycze, ale bardziej kaloryczne potrawy... Mam jeszcze pytanie do Ravenne - Wy kupowaliście chyba niedawno aparat- co wybraliscie? tez sie przymierzamy. Lecę , bo juz się Synuś budzi. Karmimy i n aspacer lecimy. Do poźniej ![]()
![]() |
#2237 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ten mały sąsiad chodzi z nią do przedszkola i jakoś się lubią - idziemy na spacer i przechodzimy obok jego domu a Iza do mnie - mamo wiesz Maciek to moj narzeczony a ja ![]() a Iza - tak, on mnie całował bo lubi całować ![]() Cytat:
od czwartku zaczynam diete białkową (kiedyś się sprawdziła) i kupiłam sobie therm line II i zobaczymy, chciałbym schudnąć bo uparłam się i nie kupuje ciuchów Cytat:
![]() a Ola ładnie waży - dbaj o nią ![]() bardzo piękna suknia - naprawde mi się podoba no właśnie za cyt.: " ach te Dzieciaczki- niemowlaczki ![]() ![]() ![]() ![]() my po spacerku - tzn nie chodziłąm z nim nigdzie tylko na słoneczku na podworku go postawiłam - tak pieknie, ze grzechem by było nie wyjść na dwor a jutro na zaległe szczepienie - mamy przyzwolenie doktorki Aniulka Grześ 4 miesiace kończy 22 to tak się nie pomyliłaś ![]() ale stwierdziłam, ze mały robi sie pulpet - je teraz kasze na noc - obudził sie o 3 w nocy na jedzeni mimo, ze tyle zjadł, a w dzień nie je dużo, jutro zobacze czy dobił 7 kg |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2238 |
Zadomowienie
|
konspiracja u nas Maja od poczatku spi w swoim pokoju. uwierz mi- obudzisz sie zanim zacznie plakac
![]() ![]() chusta w ruch i lece obiad konczyc. milego dnia Mamusie i Dzidziusie ![]() aa Kropka jak pieknie Ci w tej sukni! bosko!
Maja jest z nami od godziny 1.40 dnia 18.11.2009 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Majusia http://www.suwaczki.com/tickers/1usaqps60jfvd5cq.png Natka 16.06.2012 ![]() ![]() ![]() Edytowane przez asioczka Czas edycji: 2010-02-16 o 12:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#2239 |
Zakorzenienie
|
Aniulka moja na ta wibracje tak srednio reaguje
![]() ![]() ![]() ![]() Laseczki jak chcecie moja suknie slubna (i mnie ![]() https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1789 Moja Mala ciagle spi, a my na 17 idziemy do ortopedy z ta głowka, zeby sprawdzil to odkształcenie ![]() U nas od zeszlego tygodnia corcia spi u sieie w pokoiku i przewaznie to ja pierwsza sie budze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2240 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() to ja też się szkrabem pochwalę jak lubi spać ![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2241 | ||||
Zadomowienie
|
witam mamuśki!
na początek gratulacje dla maluszków co to ukończyły kolejne miesiące ! ![]() dzisiaj byłam z Lenką na usg bioderek i wszo ok ![]() mała teraz odsypia wyprawę. dziękuję za komplementy co do pierścioneczka ![]() na wszytskie vichy-maniaczki zagłosowane! 3mam kciuki za wygrane ! Ravene - malutka śliczna! Domi - modelka jak się patrzy !!! a co to za wymazywanie twarzy ??? ![]() aniulka8204 - twój leniuszek jest ślicznym leniuszkiem i główke zapewnie niedługo bedzie podnosić! asioczka - piękny skarbik ! Cytat:
![]() a można wiedzieć gdzie konkretnie jedziecie? bardzo ładna sukienka !!!! Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Edytowane przez xpressja Czas edycji: 2010-02-16 o 13:10 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2242 |
Zakorzenienie
|
ale nasze dzieciaczki coraz bardziej wyraźne buzie maja
![]() Kropeczko Ty suknie juz masz w domu? ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2243 |
Zakorzenienie
|
zebra to jest fotka zrobiona przed ciaza. suknia to bylo pierwsze co kupilam
![]() ![]() domi u was faktycznie malo czasu zostalo. ja tak naprawde waham sie nad slubem konkordatowym. wasciwie najlepiej by mi pasowal tylko cywilny..
#2244 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja mam tylko cywilny i w nosie zdanie innych. Nie chcieliśmy kościelnego a po co na siłę... Uważam, że to karzdego wolna wola i prawo wyboru ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2245 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wszystkie bobasy są do schrupania- Majusia ![]() ![]() ![]() Glosy oddałam na wszyskie dziewczynki ![]() Kropciu ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2246 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2247 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Moj malz ma rodzine w calej Portugalii od gory do dolu wiec na 2 tyg bedziemy w Algarve (mamy domek w Altura), potem 2 tyg do mamy malza kolo Lizbony i pomiedzy na krotko do cioci i kuzynow do Porto... ![]() A wy gdzie byliscie na miesiacu miodowym?
![]() |
#2248 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
oooj się rozmarzyłam! Domi, a Ty masz jakąś fotke modelu sukienki która bedziesz miała? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2249 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
wleilam pare postow wczesniej ale nikt nie zauwazyl:P dzis rano wklejalam na watku Panien Mlodych a wiec i tu wkleje (tylko skopiowalam stamtad, bo na kompie nie mam zeby tz nie widzial ![]() i narazie jest bez dodatkow- dopiero jak w maju bede odbierala to maja byc te aplikacje wszystkie ![]() acha- trzymam ja, bo babka obcinala ![]() Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2010-02-16 o 14:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2250 | ||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gratulacje też dla Madzi z okazji dwóch miesiączków ![]() ![]() ![]() Mogłabyś coś bliżej napisać, jak tam jest? Pod kątem dziecka? ![]() Polusia to mała miss ![]() I do Mamy coraz bardziej podobna ![]() Ja mam fb ![]() Są tam głównie zdjęcia Filusia, żeby wujek mógł sobie oglądać, bo nie ma NK. Słodka, najbardziej mi sie podoba, jak "wącha" kwiatek ![]() Jaki rozczulający ![]() A ten konik cichutko gra? Bo ten Puchatek, którego Młody dostał od mojego brata, to jakoś głośno, wydaje mi się, że za głośno do zasypiania. Cytat:
![]() Cytat:
![]() I jeszcze miałam Ci napisać, a zapomniałam, nowy fryz mosz boski ![]() A gdzie się Sam podziewa? ![]() Kropciu wyglądasz przepięknie w tej sukni ![]() Domi Ty jak prawdziwa księżniczka ![]() ![]() Kareninko co do przytycia / nie chudnięcia, to mojemu TŻtowi, jak był nastolatkiem i chciał przytyć, lekarz kazał jeść budyń codziennie ![]() Może spróbuj? ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:38.