ZAZDROŚNICE VIII - majowy sabat Zazdrośnic! - Strona 76 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-05-21, 08:39   #2251
Lagunaaa
Wtajemniczenie

Dot.: ZAZDROŚNICE VIII - majowy sabat Zazdrośnic!

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
Laguna, ja tak zmienie temat wiem, ze juz pisalas o tym, ale moglabys napisac co cwiczysz oprocz hula-hop? Ciekawi mnie co dalo takie swietne efekty...
Teraz już nic nie ćwiczę, ale znowu zamierzam.
Ćwiczyłam abs, talię osy, twister, aerobik, no i dieta

..
Podejdź jeśli chcesz,
pokochaj jeśli potrafisz...
Lagunaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-21, 08:41   #2252
nafiyqa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lagunaaa Pokaż wiadomość
Teraz już nic nie ćwiczę, ale znowu zamierzam.
Ćwiczyłam abs, talię osy, twister, aerobik, no i dieta
Abs? mowisz o tym filmiku 8 min czy jakis specjalny program?

nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-21, 08:50   #2253
Rebelious
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kamila2006 Pokaż wiadomość
imprezka byla udana, nie siedzialam dlugo poplotkowalam za wszystkie czasy. tz (ech jak on to robi?) byl nadzywczaj spokojny. wyslal mi tylko 3 smsy. "Kocham Cie Skarbie. Badz grzeczna i baw sie dobrze" potem za jakies 2h "jak tam impreza sie kreci?" i na dobranoc "dobranoc"
Zadnych pretensji ze poszlam, zadnej kontroli, zadnego wypytywania kto jest ile wypilam, czy duzo gadam z facetami Ja wlasnie od niego ucze sie tego spokoju i opanowania gdy wychodzi gdzies sam. Bo wiecie ze najgorzej jest wlasnie wtedy gdzy jest milion mysli "co on teraz robi?" ale luz.

dzis z tż ide do kina na książe persji (?)wczesniej do mamy tż na plotki.

Mandy prosze Cie dla wlasnego dobra nie planujcie niczego zadnego ogladania lodowek, zelazek itd. na Twopim miejscu od razu byl powiedziała "kochanie najpierw zaplanujmy przyszly tydzien bez klotni a nie wspolne mieszkanie". Bo jak za miesiac sie poklocicie (tfu tfu) i on bedzie chcial zerwac (tfu tfu) to ty bedziesz pisac mu "przeciez obiecales wspolne mieszkanie juz lodowke wybieralismy".

Mandy skupcie sie na was dzis i teraz. Zadnych planow co bedzie (o zgrozo!) za 2-3 lata. Zyxcze Powodzenia!

Lagunaa ty jestes dla mnie hardcorem ja nie wiem jak mam to skomentowac. Dla mnie taki uklad nie do przyjecia. nie wiem czemu, kurde moj kregoslup moralny by tego nie udzwignal. pasuje ci taka sytuacja bycia dziewczyną "od czasu do czasu"? ja jestem taka ze albo z kims jestem i sie umawiam. albo mam kumpli z ktorymi sie spotykam i do niczego nie dochodzi

Rebel zdrówka ale sie zalatwilas na tych juwenaliach
To fajnie, że impreza udana
Mój TŻ nie byłby aż tak spokojny, ale i tak lepiej znosi wszelkie wyjścia niż ja, więc mogę się dużo od niego nauczyć.

Na Juwenaliach załatwiliśmy się oboje, tylko on był najpierw chory i zdążył wyzdrowieć!
Wczoraj jak poszedł na to piwo tak dopiero o 1 w nocy wrócił. W między czasie swojemu "biedaczkowi" z 5 razy napisał, że kocha.
Ogólnie mnie zaszokował ostatnio. Kilka miesięcy temu (może rok?) usłyszałam od niego coś w stylu, że on nie chce gadać o ślubie, że nie ma co planować itd. Tak się wczułam, że rzeczywiście przestałam widzieć go w myślach jako swojego przyszłego męża. Nie mówiłam rzeczy pt. "bo jak wyjdę za ciebie za mąż..", "bo jak będziemy mieli dzieci..", "bo w naszym domku na wsi" itp.

A on kilka dni temu wypalił "bo jak będziemy razem spać w naszym łóżku.." (nie zdarzało mu się to wcześniej). A już całkiem mnie zaskoczył jak strzelił na mnie focha, że ja go niby nie uwzględniam w swoich planach na przyszłość tylko mówię o jakimś mężu, nie o nim, że on chce ze mną być, chce taką żonę i jest mu przykro kiedy tak mówię Poza tym już "tyle lat" (taa 2 lata) jesteśmy razem, że można zacząć planować wspólną przyszłość. Szok.
Rebelious jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-21, 08:52   #2254
paprif
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Rebelious Pokaż wiadomość
Mój TŻ nie byłby aż tak spokojny, ale i tak lepiej znosi wszelkie wyjścia niż ja, więc mogę się dużo od niego nauczyć.

Na Juwenaliach załatwiliśmy się oboje, tylko on był najpierw chory i zdążył wyzdrowieć!
Wczoraj jak poszedł na to piwo tak dopiero o 1 w nocy wrócił. W między czasie swojemu "biedaczkowi" z 5 razy napisał, że kocha.
Ogólnie mnie zaszokował ostatnio. Kilka miesięcy temu (może rok?) usłyszałam od niego coś w stylu, że on nie chce gadać o ślubie, że nie ma co planować itd. Tak się wczułam, że rzeczywiście przestałam widzieć go w myślach jako swojego przyszłego męża. Nie mówiłam rzeczy pt. "bo jak wyjdę za ciebie za mąż..", "bo jak będziemy mieli dzieci..", "bo w naszym domku na wsi" itp.

A on kilka dni temu wypalił "bo jak będziemy razem spać w naszym łóżku.." (nie zdarzało mu się to wcześniej). A już całkiem mnie zaskoczył jak strzelił na mnie focha, że ja go niby nie uwzględniam w swoich planach na przyszłość tylko mówię o jakimś mężu, nie o nim, że on chce ze mną być, chce taką żonę i jest mu przykro kiedy tak mówię Poza tym już "tyle lat" (taa 2 lata) jesteśmy razem, że można zacząć planować wspólną przyszłość. Szok.
Cieszę się Rebe, że u Ciebie wszystko dobrze.
Mam lenia Powinnam zasiadać do książek bo w pon. kolejne zaliczenie ale nie chce mi się...
Stary 2010-05-21, 09:10   #2255
Red Lipstick
Wtajemniczenie

Witajcie
Właśnie przygotowuję się na drugi egzamin dnia dzisiejszego. Pierwszy nieźle mi poszedł, raczej powinnam zaliczyć.
TŻ dziś póki co się nie odzywał, ale to wręcz oczywiste. Kupiłam sobie buty piękne czarne, na obcasie tak ok. 8 cm (jestem w nich wielka jak olbrzym, ale jaka nooooooga do nieba). Strasznie wygodne są.
Paprif, mnie też się nic nie chce, a egzamin goni egzamin...weekend mam z głowy. Dobrze, że pracy sobie nie załatwiłam, bo nie dałabym rady niczego ogarnąć.
Stary 2010-05-21, 09:22   #2256
gwiazdeczka172
Zakorzenienie

GG do gwiazdeczka172

Cytat:
Napisane przez sweetish Pokaż wiadomość
Borowanie.........
lodu nie chce- mam nadwrażliwe zęby
Brrrrr nie lubię, nie lubię
A lód to policzka, bo myślałam, że może rwanie

Mój ostatni zabieg, na którym byłam to kanałowe

Wymiana
gwiazdeczka172 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-21, 09:24   #2257
kamila2006
Zakorzenienie

Red pokaż buty!!

Edit: Rebel no no zeby ci za miesiac z pierscionkiem nie wyskoczyl

Biegam tydz: 2/10
Motywacja 100%

http://s7.suwaczek.com/200804173235.png

Edytowane przez kamila2006
Czas edycji: 2010-05-21 o 09:27
kamila2006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-21, 09:31   #2258
gwiazdeczka172
Zakorzenienie

GG do gwiazdeczka172

Cytat:
Napisane przez evelineau Pokaż wiadomość
hmm nie doczytalam niestety, a to dlatego tak spokojnie i nikt nie gada o "roznych" rzeczach, a jak sie trzyma po stracie pieska?
Jest dobrze, smutno, ale trzeba się z tym pogodzić

---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:28 ----------

Cytat:
Napisane przez evelineau Pokaż wiadomość
acha, to moze gwiazdeczka juto przeczyta i napisze nam, a i pozdrowi od nas
i nie smuc sie
Jak będę z nią gadać to pozdrowię, dziękuję

---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ----------

Cytat:
Napisane przez Cocaine essence Pokaż wiadomość

W sobotę opijamy ze znajomymi nasz 1 rok z TŻtem
(Chociaż to dopiero we wtorek, ale na tygodniu nie ma balowania).
Gratulacje
A mi i TŻtowi dokładnie 21 czerwca stuknie 2 latka

Wymiana
Stary 2010-05-21, 09:41   #2259
PurBlanka
Wtajemniczenie

GG do PurBlanka

Jestem na chwilę, dziękuje, że o mnie myślicie
Smutno po piesku..zawsze mnie witał jak przyjeżdżałam z wielką torbą, wychodziłam do niego codziennie a teraz pusto i smutno
Jadę dziś do schroniska dla zwierząt, może uda nam się uratować jakiegoś psiaka..
Z S smsy są, ale raczej się nie spotkamy, bo pracuje. Trudno. Przestałam się już nakręcać.
Wczoraj dostałam zaproszenie na kolejne wesele. w sierpniu
A tak ogólnie to ok.
Nie nadrobiłam Was za bardzo, przepraszam Ale przejrzałam tak mniej więcej i chyba wszystko ok.
Ściskam Was mocno, do przeczytania niedługo
Komp w naprawie, więc po weekendzie powinnam już być obecna
PurBlanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-21, 09:48   #2260
paprif
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez PurBlanka Pokaż wiadomość
Jestem na chwilę, dziękuje, że o mnie myślicie
Smutno po piesku..zawsze mnie witał jak przyjeżdżałam z wielką torbą, wychodziłam do niego codziennie a teraz pusto i smutno
Jadę dziś do schroniska dla zwierząt, może uda nam się uratować jakiegoś psiaka..
Z S smsy są, ale raczej się nie spotkamy, bo pracuje. Trudno. Przestałam się już nakręcać.
Wczoraj dostałam zaproszenie na kolejne wesele. w sierpniu
A tak ogólnie to ok.
Nie nadrobiłam Was za bardzo, przepraszam Ale przejrzałam tak mniej więcej i chyba wszystko ok.
Ściskam Was mocno, do przeczytania niedługo
Komp w naprawie, więc po weekendzie powinnam już być obecna
Purek trzymaj się, wiem co czujesz bo niedawno przeżywałam to samo co Ty
Jak tylko będziesz mogła to pisz
Stary 2010-05-21, 09:56   #2261
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
Ja rozumiem, ze Ci obiecal i teraz jestes rozzalona, ale pomysl sobie, ze byc moze przemyslal to, zastanowil sie ile np. pieniedzy bedzie go to kosztowac. To naprawde nie jest malo. Poza tym piszesz, ze w weekend ma uczelnie, wiec moze pomyslal, ze na "chwile" nie oplaca mu sie wpadac...
Poczekaj az sie spotkacie i wtedy zapytasz go o to zachowanie. Wyjasni Ci wszystko, spokojnie
Kiedyś mu się opłacało ma chwilę przyjechać....Jeszcze mu na koniec w 3 sms wytłuściłam o co mi chodzi i co? i nic, nic nie zrozumiał, albo to olał bo pisze mi o rzeczach o których ja nie pisałam, no i obraza majestatu....

Laguna najważniejsze, że nie masz poczucia wykorzystania.

Purek współczuje pieska i rozumiem Cię

E.J. jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-05-21, 09:57   #2262
PurBlanka
Wtajemniczenie

GG do PurBlanka

Cytat:
Napisane przez paprif Pokaż wiadomość
Purek trzymaj się, wiem co czujesz bo niedawno przeżywałam to samo co Ty
Jak tylko będziesz mogła to pisz
Eh ciężko Tym bardziej, że to był mój psiak i umierał jak mnie nie było, nawet nie mogłam się z nim pożegnać
Strasznie smutno bez niego, cholernie pusto, dom normalnie bez wyrazu
Stary 2010-05-21, 10:04   #2263
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:
Eh ciężko Tym bardziej, że to był mój psiak i umierał jak mnie nie było, nawet nie mogłam się z nim pożegnać
:przytul :

Mój ostatni piesek zmarł w dniu moich urodzin - wstałam rano i się okazało, że nie żyje

Stary 2010-05-21, 10:04   #2264
paprif
Zakorzenienie

Cytat:
Miałam identyczną sytuację do twojej.
Moja papuga zdechła jak mnie nie było w domu(byłam we Wrocławiu), pisałam o tym w klubie... też był to mój zwierzak, miałam ją 12 lat, potrafiła mówić np. wymawiać moje imię, swoje... często w ten sposób nawoływała mnie żebym do niej zeszła. I co począć ? Już taki los...
U mnie w domu też pustka, z mamą łapiemy się na tym, że gdzieś ją słyszymy...albo schodząc rano do kuchni zaglądamy w miejsce gdzie stała jej klatka... teraz jest strasznie cicho... nikt nie gwiżdże ani nie mówi tak jak ona to robiła.

Edytowane przez paprif
Czas edycji: 2010-05-21 o 10:06
paprif jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-21, 10:07   #2265
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:
Napisane przez Rebelious Pokaż wiadomość

Łał, to super

Cytat:
Miałam identyczną sytuację do twojej.
Moja papuga zdechła jak mnie nie było w domu(byłam we Wrocławiu), pisałam o tym w klubie... też był to mój zwierzak, miałam ją 12 lat, potrafiła mówić np. wymawiać moje imię, swoje... często w ten sposób nawoływała mnie żebym do niej zeszła. I co począć ? Już taki los...
U mnie w domu też pustka, z mamą łapiemy się na tym, że gdzieś ją słyszymy...albo schodząc rano do kuchni zaglądamy w miejsce gdzie stała jej klatka... teraz jest strasznie cicho... nikt nie gwiżdże ani nie mówi tak jak ona to robiła.
wspólczuje, przykro mi

Stary 2010-05-21, 10:07   #2266
PurBlanka
Wtajemniczenie

GG do PurBlanka

Ja też idę po podwórku, widzę jego ulubione miejsca, krzaki przez niego pogryzione Masa cudownych wspomnień jest o to najważniejsze..
Jedno jest pewne, jaki by nie był następny pies, nigdy nie zajmie miejsca mojego wariata
Stary 2010-05-21, 10:11   #2267
paprif
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też idę po podwórku, widzę jego ulubione miejsca, krzaki przez niego pogryzione Masa cudownych wspomnień jest o to najważniejsze..
Jedno jest pewne, jaki by nie był następny pies, nigdy nie zajmie miejsca mojego wariata
Ja drugiej papugi nie chcę, ona była wyjątkowa i nikt jej nie zastąpi.
Dzięki EJ
Co do Twojej sytuacji to rozumiem twoje rozgoryczenie. Nie zabiegaj o spotkanie, zagryź zęby i czekaj aż sam przyjedzie. Nie ma nic na siłę.
Stary 2010-05-21, 10:20   #2268
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:
Co do Twojej sytuacji to rozumiem twoje rozgoryczenie. Nie zabiegaj o spotkanie, zagryź zęby i czekaj aż sam przyjedzie. Nie ma nic na siłę.
Dzięki Papi Tak właśnie zrobię.
Jak na razie jest sytuacja patowa - jemu przykro i mnie przykro, oczywiście nie ustosunkował się do moich nawet dzisiejszych wyjaśnień o co mi chodziło więc skoro tak to nie mamy o czym rozmawiać bo jeśli on uważa, że może rzucać słowa bez pokrycia a ja nie mam prawa jakoś się do tego ustosunkować to jest do dla mnie coś nienormalnego On pisze oczywiście normalnie jakby nic się nie stało w każdym bądź razie napisałam , że "jak chce to niech mu będzie, że to ja ta zła a on to ten dobry mnie już jest wszystko jedno" i że "po raz ostatni zstolerowałam jego słowa bez pokrycia, i niech uważa na to co mówi bo trzeciej szansy nie będzie" Nie cierpię i nie będę tolerować słów bez pokrycia. już ich mam dość wystarczy, że od dziecka jestem nimi karmiona i nie zamierzam w związku mieć tego samego

Stary 2010-05-21, 10:24   #2269
gwiazdeczka172
Zakorzenienie

GG do gwiazdeczka172

Cytat:
Napisane przez E.J. Pokaż wiadomość
Dzięki Papi Tak właśnie zrobię.
Jak na razie jest sytuacja patowa - jemu przykro i mnie przykro, oczywiście nie ustosunkował się do moich nawet dzisiejszych wyjaśnień o co mi chodziło więc skoro tak to nie mamy o czym rozmawiać bo jeśli on uważa, że może rzucać słowa bez pokrycia a ja nie mam prawa jakoś się do tego ustosunkować to jest do dla mnie coś nienormalnego On pisze oczywiście normalnie jakby nic się nie stało w każdym bądź razie napisałam , że "jak chce to niech mu będzie, że to ja ta zła a on to ten dobry mnie już jest wszystko jedno" i że "po raz ostatni zstolerowałam jego słowa bez pokrycia, i niech uważa na to co mówi bo trzeciej szansy nie będzie" Nie cierpię i nie będę tolerować słów bez pokrycia. już ich mam dość wystarczy, że od dziecka jestem nimi karmiona i nie zamierzam w związku mieć tego samego
Uważam, że trochę przesadzasz. Rozumiem, że Ci przykro, że tęsknisz, ale może troszkę zrozumienia? Mój TŻ ma do mnie 40 km, w ostatnią sobotę sama pozwoliłam mu zostać w domu, bo uważałam, że nie opłaca się przyjechać na parę godzinek i tracić paliwo.

Wymiana
Stary 2010-05-21, 10:26   #2270
PurBlanka
Wtajemniczenie

GG do PurBlanka

My też najchętniej na razie nie kupowalibyśmy psa..w tym roku już dwa odeszły, rak wśród zwierząt jest niestety tak samo "popularny" jak u ludzi
Ale mamy kawał działki, ojciec ma firmę, w każdej chwili teraz ktoś może wejść i pokraść wszystko co stoi..dlatego potrzebujemy obrońcy..poza tym od kiedy tu mieszkamy (tj jakieś 20 lat) psy były zawsze..są jak członkowie rodziny..
Eh

GWIAZDA
kocham Cię

Edytowane przez PurBlanka
Czas edycji: 2010-05-21 o 10:29
Stary 2010-05-21, 10:28   #2271
paprif
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gwiazdeczka172 Pokaż wiadomość
Uważam, że trochę przesadzasz. Rozumiem, że Ci przykro, że tęsknisz, ale może troszkę zrozumienia? Mój TŻ ma do mnie 40 km, w ostatnią sobotę sama pozwoliłam mu zostać w domu, bo uważałam, że nie opłaca się przyjechać na parę godzinek i tracić paliwo.
Fakt EJ trochę przesadziła tymi smsami...
Jeśli u was jest ciężka sytuacja to naprawdę nie narażałabym faceta na koszty i jeszcze nie wiadomo jak by dojechał, na którą... skoro jest jedna droga przejezdna-objazd... to wiadomo, że dużo osób będzie z niej korzystało... także różnie mógłby ten przyjazd wyglądać. Być może nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło.
Stary 2010-05-21, 10:34   #2272
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:
Widzę Gwiazdeczko, że pominęłaś jedną ważną rzecz - nie jestem aż taka zła czy głupia by tego nie rozumieć ale o słowa bez pokrycia, po co mi zaczął pisać, mówić, obiecywać że przyjedzie skoro potem się wycofał? i dość wyraźnie chyba pisze o tym w tym własnie poście co go zacytowałaś....

---------- Dopisano o 11:30 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ----------

Cytat:
Jeśli u was jest ciężka sytuacja to naprawdę nie narażałabym faceta na koszty i jeszcze nie wiadomo jak by dojechał, na którą... skoro jest jedna droga przejezdna-objazd... to wiadomo, że dużo osób będzie z niej korzystało... także różnie mógłby ten przyjazd wyglądać. Być może nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło.
Już odpisałam, proszę o dokładniejsze czytanie

---------- Dopisano o 11:34 ---------- Poprzedni post napisano o 11:30 ----------

Jeszcze pisze do mnie na nk siostra dziewczyny byłego byłego i się pyta czy były były mnie zdradzał bo coś jest na rzeczy....

Stary 2010-05-21, 10:35   #2273
gwiazdeczka172
Zakorzenienie

GG do gwiazdeczka172

Cytat:
My też najchętniej na razie nie kupowalibyśmy psa..w tym roku już dwa odeszły, rak wśród zwierząt jest niestety tak samo "popularny" jak u ludzi
Ale mamy kawał działki, ojciec ma firmę, w każdej chwili teraz ktoś może wejść i pokraść wszystko co stoi..dlatego potrzebujemy obrońcy..poza tym od kiedy tu mieszkamy (tj jakieś 20 lat) psy były zawsze..są jak członkowie rodziny..
Eh

GWIAZDA
kocham Cię
Buzi Kwiatuszku

---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ----------

Cytat:
Ja np. bałabym się czy mojemu TŻtowi nic się nie stanie, bo objazdówka, więc ruch będzie pewnie spory.

Wymiana

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-05-21, 10:36   #2274
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Ja rozumiem - objazd, kasa na paliwo ale nie rozumiem po co coś mówić a potem się wycofywać I pewnie by zaś mi zaserwował teks taki jak ostatnio -sorry, tak mi się powiedziało, no nie pomyślałem ale tak mi się fajne mówiło

Stary 2010-05-21, 10:36   #2275
paprif
Zakorzenienie

Cytat:

Ja np. bałabym się czy mojemu TŻtowi nic się nie stanie, bo objazdówka, więc ruch będzie pewnie spory.
Dokładnie, to samo miałam na myśli

Nie wiem EJ o co chodzi z tym dokładniejszym czytaniem, co pominęłam? Uczę się i jednocześnie chcę z wami pogadać to takie są skutki.
Wydaje mi się, że twój tż miał dobre zamiary, chciał się spotkać... być może sam wyobraził sobie ten objazd, korki itp... teraz nie warto ryzykować.

Edytowane przez paprif
Czas edycji: 2010-05-21 o 10:40
Stary 2010-05-21, 10:40   #2276
gwiazdeczka172
Zakorzenienie

GG do gwiazdeczka172

Cytat:
Widzę Gwiazdeczko, że pominęłaś jedną ważną rzecz - nie jestem aż taka zła czy głupia by tego nie rozumieć ale o słowa bez pokrycia, po co mi zaczął pisać, mówić, obiecywać że przyjedzie skoro potem się wycofał? i dość wyraźnie chyba pisze o tym w tym własnie poście co go zacytowałaś....

---------- Dopisano o 11:30 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ----------

Już odpisałam, proszę o dokładniejsze czytanie

---------- Dopisano o 11:34 ---------- Poprzedni post napisano o 11:30 ----------

Jeszcze pisze do mnie na nk siostra dziewczyny byłego byłego i się pyta czy były były mnie zdradzał bo coś jest na rzeczy....
Ok, obiecał - nie dotrzymał obietnicy. Ale po co zaraz pisać, "kolejnej szansy nie będzie". Nie rób z tego tragedii, proszę Cię. Sytuacja się unormuje, to przyjedzie i Ci wynagrodzi.
Możliwe, że nie doczytałam... Napisał: "nie chce mi się przyjeżdżać"?

Wymiana
Stary 2010-05-21, 10:40   #2277
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Aha, czyli to ja jestem zła i niedobra dla TŻ bo wymagam, żeby nie mówił słów bez pokrycia, tak? bo nie chce by robił mi złudne nadzieje a potem się wycofywał, tak mam to rozumieć? Bo już nie wiem o co chodzi

Stary 2010-05-21, 10:42   #2278
paprif
Zakorzenienie

Cytat:
Aha, czyli to ja jestem zła i niedobra dla TŻ bo wymagam, żeby nie mówił słów bez pokrycia, tak? bo nie chce by robił mi złudne nadzieje a potem się wycofywał, tak mam to rozumieć? Bo już nie wiem o co chodzi
Chodzi o to, że niemal każda z nas(C H Y B A)miała taką sytuację... ja np. miałam, w ostatniej chwili tż coś wypadło i nie przyjechał. Fakt byłam zła, ale twoje smsy oznaczały jedno: jeszcze raz takie coś i koniec z nami, Chcesz się rozstać ?
Może błędnie rozumuję twoje smsy do niego, ale ja tak to odbieram.
Stary 2010-05-21, 10:45   #2279
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:
Ok, obiecał - nie dotrzymał obietnicy. Ale po co zaraz pisać, "kolejnej szansy nie będzie". Nie rób z tego tragedii, proszę Cię. Sytuacja się unormuje, to przyjedzie i Ci wynagrodzi.
Możliwe, że nie doczytałam... Napisał: "nie chce mi się przyjeżdżać"?
Po to bo już tak było, podobna sytuacja była - napisał, że przyjedzie, na pewno a zaraz potem się wycofał, mam już dość słów bez pokrycia i nie będę tego tolerować w swoim związku.
I skoro dla Was robię tragedię bo boli mnie, że nawet mój facet traktuje mnie tak źle jak moja rodzina no to przepraszam, widocznie na tyle nienormalna jestem, że pewne sprawy bolą mnie więcej i mocniej.

---------- Dopisano o 11:45 ---------- Poprzedni post napisano o 11:43 ----------

Cytat:
Chodzi o to, że niemal każda z nas(C H Y B A)miała taką sytuację... ja np. miałam, w ostatniej chwili tż coś wypadło i nie przyjechał. Fakt byłam zła, ale twoje smsy oznaczały jedno: jeszcze raz takie coś i koniec z nami, Chcesz się rozstać ?
Może błędnie rozumuję twoje smsy do niego, ale ja tak to odbieram.
Po co mi ktoś kto mi robi przykrość? olewa to co czuje? wie, że nie lubię słów bez pokrycia, już to kiedyś przerabialiśmy, wie, jak mi w takich sytuacjach przykro a mimo to zaś tak zrobił Nie zamierzam nawet w związku mieć słów bez pokrycia, chce pewności i trwałości nawet w słowach, sama to stosuje i tego samego wymagam od niego, uważam, ze to sprawiedliwe.

Stary 2010-05-21, 10:46   #2280
paprif
Zakorzenienie

Cytat:
Po to bo już tak było, podobna sytuacja była - napisał, że przyjedzie, na pewno a zaraz potem się wycofał, mam już dość słów bez pokrycia i nie będę tego tolerować w swoim związku.
I skoro dla Was robię tragedię bo boli mnie, że nawet mój facet traktuje mnie tak źle jak moja rodzina no to przepraszam, widocznie na tyle nienormalna jestem, że pewne sprawy bolą mnie więcej i mocniej.

---------- Dopisano o 11:45 ---------- Poprzedni post napisano o 11:43 ----------

Po co mi ktoś kto mi robi przykrość? olewa to co czuje? wie, że nie lubię słów bez pokrycia, już to kiedyś przerabialiśmy, wie, jak mi w takich sytuacjach przykro a mimo to zaś tak zrobił Nie zamierzam nawet w związku mieć słów bez pokrycia, chce pewności i trwałości nawet w słowach, sama to stosuje i tego samego wymagam od niego, uważam, ze to sprawiedliwe.
Bardzo emocjonalnie do tego podchodzisz.
Wrzuć trochę na luz. Rozumiem, że chcesz się z nim spotkać, ale głową muru nie przebijesz- skoro nie przyjedzie to się nie spotkacie i koniec.

Edytowane przez paprif
Czas edycji: 2010-05-21 o 10:50
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości