|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2251 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: ZAZDROŚNICE VIII - majowy sabat Zazdrośnic!
Cytat:
Ćwiczyłam abs, talię osy, twister, aerobik, no i dieta ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2252 |
Zakorzenienie
|
Abs? mowisz o tym filmiku 8 min czy jakis specjalny program?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2253 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mój TŻ nie byłby aż tak spokojny, ale i tak lepiej znosi wszelkie wyjścia niż ja, więc mogę się dużo od niego nauczyć. Na Juwenaliach załatwiliśmy się oboje, tylko on był najpierw chory i zdążył wyzdrowieć! ![]() Wczoraj jak poszedł na to piwo tak dopiero o 1 w nocy wrócił. ![]() ![]() Ogólnie mnie zaszokował ostatnio. Kilka miesięcy temu (może rok?) usłyszałam od niego coś w stylu, że on nie chce gadać o ślubie, że nie ma co planować itd. Tak się wczułam, że rzeczywiście przestałam widzieć go w myślach jako swojego przyszłego męża. Nie mówiłam rzeczy pt. "bo jak wyjdę za ciebie za mąż..", "bo jak będziemy mieli dzieci..", "bo w naszym domku na wsi" itp. A on kilka dni temu wypalił "bo jak będziemy razem spać w naszym łóżku.." (nie zdarzało mu się to wcześniej). A już całkiem mnie zaskoczył jak strzelił na mnie focha, że ja go niby nie uwzględniam w swoich planach na przyszłość tylko mówię o jakimś mężu, nie o nim, że on chce ze mną być, chce taką żonę i jest mu przykro kiedy tak mówię ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2254 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam lenia ![]() ![]()
![]() |
#2255 |
Wtajemniczenie
|
Witajcie
![]() Właśnie przygotowuję się na drugi egzamin dnia dzisiejszego ![]() TŻ dziś póki co się nie odzywał, ale to wręcz oczywiste ![]() ![]() ![]() Paprif, mnie też się nic nie chce, a egzamin goni egzamin...weekend mam z głowy ![]() ![]()
#2256 |
Zakorzenienie
|
Brrrrr nie lubię, nie lubię
![]() A lód to policzka, bo myślałam, że może rwanie ![]() Mój ostatni zabieg, na którym byłam to kanałowe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2257 |
Zakorzenienie
|
Red pokaż buty!!
Edit: Rebel no no zeby ci za miesiac z pierscionkiem nie wyskoczyl ![]()
Edytowane przez kamila2006 Czas edycji: 2010-05-21 o 09:27 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2258 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:28 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ---------- Cytat:
![]() A mi i TŻtowi dokładnie 21 czerwca stuknie 2 latka ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2259 |
Wtajemniczenie
|
Jestem na chwilę, dziękuje, że o mnie myślicie
![]() Smutno po piesku..zawsze mnie witał jak przyjeżdżałam z wielką torbą, wychodziłam do niego codziennie ![]() ![]() Jadę dziś do schroniska dla zwierząt, może uda nam się uratować jakiegoś psiaka.. Z S smsy są, ale raczej się nie spotkamy, bo pracuje. Trudno. Przestałam się już nakręcać. Wczoraj dostałam zaproszenie na kolejne wesele. w sierpniu ![]() A tak ogólnie to ok. Nie nadrobiłam Was za bardzo, przepraszam ![]() Ściskam Was mocno, do przeczytania niedługo ![]() Komp w naprawie, więc po weekendzie powinnam już być obecna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2260 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak tylko będziesz mogła to pisz ![]() ![]()
![]() |
#2261 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Laguna najważniejsze, że nie masz poczucia wykorzystania. Purek ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2262 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Strasznie smutno bez niego, cholernie pusto, dom normalnie bez wyrazu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2263 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mój ostatni piesek zmarł w dniu moich urodzin - wstałam rano i się okazało, że nie żyje ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2264 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja papuga zdechła jak mnie nie było w domu(byłam we Wrocławiu), pisałam o tym w klubie... też był to mój zwierzak, miałam ją 12 lat, potrafiła mówić np. wymawiać moje imię, swoje... często w ten sposób nawoływała mnie żebym do niej zeszła. I co począć ? Już taki los... U mnie w domu też pustka, z mamą łapiemy się na tym, że gdzieś ją słyszymy...albo schodząc rano do kuchni zaglądamy w miejsce gdzie stała jej klatka... teraz jest strasznie cicho... nikt nie gwiżdże ani nie mówi tak jak ona to robiła.
![]() Edytowane przez paprif Czas edycji: 2010-05-21 o 10:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2265 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2266 |
Wtajemniczenie
|
Ja też idę po podwórku, widzę jego ulubione miejsca, krzaki przez niego pogryzione
![]() Jedno jest pewne, jaki by nie był następny pies, nigdy nie zajmie miejsca mojego wariata ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2267 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzięki EJ ![]() Co do Twojej sytuacji to rozumiem twoje rozgoryczenie. Nie zabiegaj o spotkanie, zagryź zęby i czekaj aż sam przyjedzie. Nie ma nic na siłę. ![]()
![]() |
#2268 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak na razie jest sytuacja patowa - jemu przykro i mnie przykro, oczywiście nie ustosunkował się do moich nawet dzisiejszych wyjaśnień o co mi chodziło ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2269 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2270 |
Wtajemniczenie
|
My też najchętniej na razie nie kupowalibyśmy psa..w tym roku już dwa odeszły, rak wśród zwierząt jest niestety tak samo "popularny" jak u ludzi
![]() Ale mamy kawał działki, ojciec ma firmę, w każdej chwili teraz ktoś może wejść i pokraść wszystko co stoi..dlatego potrzebujemy obrońcy..poza tym od kiedy tu mieszkamy (tj jakieś 20 lat) psy były zawsze..są jak członkowie rodziny.. Eh ![]() GWIAZDA ![]() kocham Cię ![]() Edytowane przez PurBlanka Czas edycji: 2010-05-21 o 10:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#2271 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli u was jest ciężka sytuacja to naprawdę nie narażałabym faceta na koszty i jeszcze nie wiadomo jak by dojechał, na którą... skoro jest jedna droga przejezdna-objazd... to wiadomo, że dużo osób będzie z niej korzystało... także różnie mógłby ten przyjazd wyglądać. Być może nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło.
![]() |
#2272 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:30 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:34 ---------- Poprzedni post napisano o 11:30 ---------- Jeszcze pisze do mnie na nk siostra dziewczyny byłego byłego i się pyta czy były były mnie zdradzał bo coś jest na rzeczy.... ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2273 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2274 |
Zakorzenienie
|
Ja rozumiem - objazd, kasa na paliwo ale nie rozumiem po co coś mówić a potem się wycofywać
![]() ![]()
![]() |
#2275 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie wiem EJ o co chodzi z tym dokładniejszym czytaniem, co pominęłam? ![]() Wydaje mi się, że twój tż miał dobre zamiary, chciał się spotkać... być może sam wyobraził sobie ten objazd, korki itp... teraz nie warto ryzykować.
![]() Edytowane przez paprif Czas edycji: 2010-05-21 o 10:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2276 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Możliwe, że nie doczytałam... Napisał: "nie chce mi się przyjeżdżać"? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2277 |
Zakorzenienie
|
Aha, czyli to ja jestem zła i niedobra dla TŻ bo wymagam, żeby nie mówił słów bez pokrycia, tak? bo nie chce by robił mi złudne nadzieje a potem się wycofywał, tak mam to rozumieć?
![]() ![]()
![]() |
#2278 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może błędnie rozumuję twoje smsy do niego, ale ja tak to odbieram.
![]() |
#2279 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
I skoro dla Was robię tragedię bo boli mnie, że nawet mój facet traktuje mnie tak źle jak moja rodzina no to przepraszam, widocznie na tyle nienormalna jestem, że pewne sprawy bolą mnie więcej i mocniej. ---------- Dopisano o 11:45 ---------- Poprzedni post napisano o 11:43 ---------- Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2280 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wrzuć trochę na luz. Rozumiem, że chcesz się z nim spotkać, ale głową muru nie przebijesz- skoro nie przyjedzie to się nie spotkacie i koniec.
![]() Edytowane przez paprif Czas edycji: 2010-05-21 o 10:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:49.