![]() |
#2251 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: etorebka.pl - część IX
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
u Ciebie ogląda? ![]() Cytat:
![]() ![]() trzeba pomyśleć o letniej garderobie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2252 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2253 |
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
Dawno temu obiecalam, ze wkleje zdjecie Imogene w lepszej jakosci, wiec jak jeszcze sie zastanawiacie to bardzo polecam
![]() ![]() Edytowane przez super_karo Czas edycji: 2010-06-05 o 10:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#2254 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2255 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A wy co dziewczęta nie opalacie się ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2256 | ||
Zakorzenienie
|
nie, każda ma taki sam upust 5 % za pierwszym zakupem
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() dopiero do domu wróciłam, po całonocnej eskapadzie, słońce jest moim wrogiem w tym momencie ![]() zapraszam do skorzystania z kodu ![]()
wege ![]() www.pomooc.pl> ustaw sobie na stronę startową, pajacyk, pusta miska, wszystko w jednym miejscu ![]() Edytowane przez CharLizZie Czas edycji: 2010-06-05 o 10:58 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2257 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
super foty imogene wyszla troche na zdjeciu jak maris http://etorebka.pl/s03.php?f=0225 a widze ze maris nie ma wzięcia ? co myslicie o maris ? mi sie ostatnio spodobaŁa i sie nad nią zastanawiam
![]() |
#2258 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2259 | |
Zakorzenienie
|
Opala się kurczaki z reszty piórek żeby nie drapały podczas jedzenia
![]() Cytat:
![]() ![]() Tekst jak tekst taka jest prawda ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2260 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() chyba, że nagle mój rabat wzrośnie, w co wątpię ![]() dziewczyny mam pytanie: chce zareklamowac torebkę,która kosztowała 89 (kupiłam ją za 85), a teraz kosztuje 79 i chce ją wymienic na taką samą, czy ta reszta zostanie mi jakoś doliczone do konta rabatowego czy po prostu wymieniają torebkę i to ile zapłaciłam nie jest ważne?
wege ![]() www.pomooc.pl> ustaw sobie na stronę startową, pajacyk, pusta miska, wszystko w jednym miejscu ![]() Edytowane przez CharLizZie Czas edycji: 2010-06-05 o 12:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2261 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#2262 |
Zakorzenienie
|
Szkoda, że Imogene ma taką fakturę skórki. Gdyby nie ona, to może bym się zastanowiła nad zakupem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2263 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2264 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oj dziewczyny strasznie mnie palec swędzi do klikania ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2265 |
BAN stały
|
Ana w granacie o niebo lepsza
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2266 |
Wtajemniczenie
|
Tak nawiasem, to mogliby jakieś nowe modele wprowadzić. Szkoda, że nie mają jakiś słomianych torebek.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2267 |
Wtajemniczenie
|
Ja nadal nie mogę uwierzyć- beżowa Flavia za 350 zł
![]() ![]() Dziewczyny pytanie z innej beczki trochę ( ![]() ![]()
#2268 | |||
Ania
|
Cytat:
Zdjęcia zapożyczone z allegro oczywiście. Cytat:
![]() Ja nigdy w życiu, słońce jest beee, z chęcią bym była jeszcze bledsza niż już jestem ![]() ![]() ![]() Cytat:
Edytowane przez a*a*a* Czas edycji: 2010-06-05 o 13:58 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2269 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja zabierałam ale to było na początku roku, bo dostałam się na dwa kierunki i z jednego zabierałam. Dostałam od razu wszystko ![]()
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2270 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak obiegówkę oddajesz to papiery od razu zwracają ![]()
![]() |
#2271 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja jestem taka biała, że świecę ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2272 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Przeżyć, przeżyłam jak widać. Przed wizytą byłam nieco przestraszona ![]() Nie tyle bałam się bólu, skalpela itp - tylko samej niewiadomej, tego, że ostatniego zęba ktoś mi wyrwał w podstawówce i nie bardzo wiem czego się spodziewać, co mnie czeka itp. Musiałam dość długo czekać bo poprzednia pacjentka zasłabła na fotelu podczas zabiegu <co prawda miała usuwaną torbiel z wargi a nie ósemkę>, przez co wszyscy w poczekalni mieli nietęgie miny ![]() Chirurg PRZEMIŁY (jakby co polecam Laser Plus w Poznaniu), bardzo spokojny i delikatny. Teraz mi głupio, że rzucałam takie spłoszone spojrzenia bo przecież nie jestem taka strachliwa ![]() ![]() Obejrzał, stwierdził, że może uda się tą ósemkę usunąć bez cięcia. Nafaszerował zęba znieczuleniem ze wszystkich stron i zaczął. Ząb ani samo rwanie oczywiście nie bolało ale to uczucie, jaki on nacisk kładzie w tą moją szczękę jest delikatnie mówiąc nieprzyjemnie. Strasznie się biedak siłował, co chwilę prosząc asystentki o kolejne narzędzia. Przy tym rozszarpywaniu mi szczęki, trochę mnie zagadywał "no ale Ty nie możesz mi tam w bok uciekać ![]() W końcu uznał, że musi ciąć, poprosił asystentkę ze ssakiem <który wydawał takie odgłosy, że moja mama myślała, że to ja się tak drę ![]() Powiedział, że nie będzie szył bo cięcie naprawde malutkie. Teraz mi się chce śmiać ze mnie leżącej w dramatycznej pozie na tym fotelu z miną jakbym była na jakimś polu bitwy i właśnie oberwała kulkę ![]() I do tego wyłapałam spłoszone spojrzenie asystentki, co tylko dodało scenie dramatyzmu ![]() Może biedna, dotychczas widziała tylko rwanie z rodzaju "ciągnę i od razu wyłazi"... Właściwie cały dzień wczoraj przespałam, trochę mi jeszcze krwawił więc poplamiłam poduszkę i bluzę. Spałam dobrze, nic nie spuchło, dzisiaj już właściwie nie boli. Także jestem zadowolona ![]() Cytat:
![]() zwłaszcza, że takie śledzenie-iście za kimś-gonienie bardzo działa na wyobraźnię, nie raz miałam takie sny albo raczej koszmary ![]()
instagram: @uttterly Edytowane przez karton Czas edycji: 2010-06-05 o 14:24 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2273 | |
BAN stały
|
Cytat:
Nawet jeśli zrezygnujesz, to w ciągu kilku lat (niestety, nie wiem dokładnie, ilu) możesz wznowić te studia. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2274 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Właśnie się tak zastanawiam jak to może wyglądać, bo jak dzwoniłam do dziekanatu to jakaś " przemiła" pani powiedziała, że najpierw muszę złożyć pismo do dziekana i dopiero po jego zatwierdzeniu dostanę obiegówkę- chyba, że źle ją zrozumiałam ![]() ---------- Dopisano o 15:38 ---------- Poprzedni post napisano o 15:29 ---------- Cytat:
![]() ![]() Tak się trochę martwie tą obiegówką ( zawsze się martwię na zapas ![]() I jeśli mogę Was o coś prosić to trzymacie mocno kciuki żeby udało mi się przenieść ![]() ![]()
![]() |
#2275 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
w akademiku bez problemu powinnaś znaleźć nocleg, pod warunkiem, że turyści wszystkiego nie zarezerwują ![]() musisz się po prostu dowiedzieć przed wyjazdem, że na pewno odpowiednie osoby będą ![]() posprawdzaj na stronie uczlni godziny pracy dziekanatu i biblioteki ![]()
Edytowane przez pronunciation Czas edycji: 2010-06-05 o 14:41 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2276 | ||
Ania
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2277 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja dzis bylam na sloncu 5 minut i mi sie sŁabo zrobilo ![]() po raz pierwszy od paru lat nie jestem opalona w ogóle (na wiosne mnie zawsze szybko ŁapaŁo bo mam śniadą karnacje) a teraz - filtr na twarz 45 + i warstwa mineraŁów - lepiej późno niz wcale w solarium bylam 5 razy w zyciu - z czego piaty raz nie doszlam bo w przebieralni dostaŁam krwotoku z nosa ![]()
![]() |
#2278 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Jestem mniej więcej zdecydowana, że w tym tyg klikam-nie wytrzymam już dłużej ![]() ![]()
i brak mi tylko dzwoneczka u szyi, który by brzęczał nad tobą, gdy śpisz." Szymborska Edytowane przez Danula Czas edycji: 2010-06-05 o 17:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2279 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
klikaj, klikaj, Imogene i co jeszcze? może Maris i zdasz rzetelną recenzję? ![]()
![]() |
#2280 | ||
BAN stały
|
Cytat:
Biblioteki w wakacje funkcjonują inaczej i na pewien okres są zamykane. Najlepiej zadzwoń we wszystkie miejsca, które obejmuje Twoja obiegówka i zapytaj o godziny funkcjonowania w wakacje i spytaj, czy podpisują wtedy obiegówki (bo nie w każdym terminie to robią!). Dowiedz się dokładnie w dziekanacie o listę z obiegówki, bo czasem są to biblioteki, z których nigdy się nie korzystało, ale obiegówka je przewiduje i trzeba stempel mieć. Przenosiny na inny uniwerek to inna sprawa - wtedy kontynuujesz studia rozpoczęte na pierwszym Twoim uniwerku. Wznowienie studiów ma miejsce wtedy, kiedy rezygnujesz ze studiów "na amen", a nie przenosisz się. Akademiki wynajmują latem gościnne pokoje - podzwoń, popytaj. ---------- Dopisano o 20:01 ---------- Poprzedni post napisano o 19:56 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:28.