etorebka.pl - część IX - Strona 75 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-06-04, 18:19   #2221
Danula
Zakorzenienie

Dot.: etorebka.pl - część IX

Cytat:
Napisane przez pronunciation Pokaż wiadomość
dziwi mnie to ..
za taką cenę schodzą zarowe paseczkowe ...
Widać nie jest potrzebna metka ZARY żeby torba miała powodzenie

"Tak, jestem szczęśliwa,
i brak mi tylko dzwoneczka u szyi, który by brzęczał nad tobą, gdy śpisz."
Szymborska
Danula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-04, 18:22   #2222
assicka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lilka00 Pokaż wiadomość
Swojego teraz nie zrobię, bo rodzice mi aparat zabrali, ale mogę wkleić z neta. Na żywo jest jeszcze ładniejsza . Wtedy było mnie stać na takie wydatki, bo dostawałam stypendium naukowe , a teraz już V rok i za miesiąc koniec nauki .
ładna ta torebka
i kolor bardzo fajny

Cytat:
Napisane przez kunia1 Pokaż wiadomość
no tak nie widać Ale mierze swoją miarą, ja od razu płacę jak kupuję od razu przelewam, no tak nie wszyscy muszą tak robić
aha - w ten sposób

Cytat:
dziwi mnie to ..
za taką cenę schodzą zarowe paseczkowe ...
ktoś był naprawdę zdesperowany
Ale mimo wszystko tego nie rozumiem - za tą kwotę wolałabym mieć dwie albo nawet 3 inne
Stary 2010-06-04, 18:35   #2223
pronunciation
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Danula Pokaż wiadomość
Widać nie jest potrzebna metka ZARY żeby torba miała powodzenie
widzisz co jak co, ale zarowa jest trochę lepiej wykonana, więc za taką kwotę prędzej bym zrozumiała kupno pierwowzoru
Stary 2010-06-04, 18:39   #2224
Danula
Zakorzenienie

Cytat:
widzisz co jak co, ale zarowa jest trochę lepiej wykonana, więc za taką kwotę prędzej bym zrozumiała kupno pierwowzoru
Trochę mówiszNie kupiłabym torby za 400zł ani nawet za 300zł choćby miała trzy metki zary i sama sunęła koło mnie w powietrzu

"Tak, jestem szczęśliwa,
Szymborska
Stary 2010-06-04, 18:43   #2225
pronunciation
Zakorzenienie

Cytat:
Trochę mówiszNie kupiłabym torby za 400zł ani nawet za 300zł choćby miała trzy metki zary i sama sunęła koło mnie w powietrzu
nie miałam na myśli Ciebie tylko osobę, która kupiła Flavię ..
co jak co, ale zapewne większość posiadaczek Flavii ma ją tylko i wyłącznie, dlatego, że jest identyczna jak ta z zary ..
w przeciwnym razie nie zeszłyby tak szybko ..
Stary 2010-06-04, 18:52   #2226
Danula
Zakorzenienie

Cytat:
co jak co, ale zapewne większość posiadaczek Flavii ma ją tylko i wyłącznie, dlatego, że jest identyczna jak ta z zary ..
No spoko wiem, po prostu nie mieści mi się w głowie taka cena za torbę(żeby chociaż ze skóy była). Ja mam flavię ale jakoś mnie nie zachęcił fakt iż zara taką miała. A podejrzewam, że sprzedaż poszła tak szybko przez "sprytnych", którzy kupili np 30 sztuk i sprzedawali na all za 150zł bo widzieli jakie powodzenie ma poprzedniczka z zary
Jak już ktoś pisał, najciekawiej by było jakby znowu była za beżowa flavia w sprzedaży Nie ma co się łudzić, że zeszła tak szybko bo było mało sztuk-wszsytkie poszły na all

"Tak, jestem szczęśliwa,
Szymborska

Edytowane przez Danula
Czas edycji: 2010-06-04 o 18:53
Stary 2010-06-04, 18:58   #2227
assicka
Zakorzenienie

Cytat:
Tu się nie zgodzę
Kupiłam Flavię beżową, bo spodobał mi się i fason i kolor - nie myślałam o tym, ze jest podobna do modelu sprzedawanego przez Zarę...
miałam też przez chwilę model Zary w kolorze czekoladowego brązu - jak dla mnie torebka była ciężka i miała krótsze uszy - nie chciałam mieć dwóch podobnych modeli torebki, więc się jej pozbyłam

No chyba, że komuś zależy na metce - wtedy się zgodzę, że tylko z tego powodu ją kupił - bo może uchodzić za Zarową

---------- Dopisano o 19:58 ---------- Poprzedni post napisano o 19:55 ----------

Cytat:
No spoko wiem, po prostu nie mieści mi się w głowie taka cena za torbę(żeby chociaż ze skóy była). Ja mam flavię ale jakoś mnie nie zachęcił fakt iż zara taką miała. A podejrzewam, że sprzedaż poszła tak szybko przez "sprytnych", którzy kupili np 30 sztuk i sprzedawali na all za 150zł bo widzieli jakie powodzenie ma poprzedniczka z zary
Jak już ktoś pisał, najciekawiej by było jakby znowu była za beżowa flavia w sprzedaży Nie ma co się łudzić, że zeszła tak szybko bo było mało sztuk-wszsytkie poszły na all
Niewykluczone, że wraz z nową kolekcją beżowa flavia powróci przecież może im przynieść niemałe zyski - jak emilki
Stary 2010-06-04, 19:01   #2228
kunia1
Zakorzenienie

Cytat:
Ja nadal czekam na tą obiecaną torebkę za klikanie w konkursie
heeh ciezka sprawa, bo miałam sprzedać wygrany dyktafon żeby ci ją kupić ale niestety przerżnęłyśmy Ale nie musze cie unikać..?
Ale jeżeli podobało Ci się () to jest nowy konkurs złosiowy
Cytat:
Cytat:
Napisane przez assicka Pokaż wiadomość
Tu się nie zgodzę
Kupiłam Flavię beżową, bo spodobał mi się i fason i kolor - nie myślałam o tym, ze jest podobna do modelu sprzedawanego przez Zarę...

miałam też przez chwilę model Zary w kolorze czekoladowego brązu - jak dla mnie torebka była ciężka i miała krótsze uszy - nie chciałam mieć dwóch podobnych modeli torebki, więc się jej pozbyłam
No chyba, że komuś zależy na metce - wtedy się zgodzę, że tylko z tego powodu ją kupił - bo może uchodzić za Zarową
No ja również nie należę do tej większości, która kupiła Flavię ze względu na podobieństwo do Zarowej Uważam nawet że Flavia jest ładniejsza

Niech już będzie nowa kolekcja.. Bo jak na razie to na etorebce już wszystko wykupilam na co chorowałam

Edytowane przez kunia1
Czas edycji: 2010-06-04 o 19:04
kunia1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-04, 19:07   #2229
201710160952
Konto usunięte

Dziewczyny, mam takie pytanie: czy kupowała któraś z Was pomadko- błyszczyki z Loreala z allegro Colour Juice? Czy kolory na zdjęciach mocno odbiegają od rzeczywistości?

Chciałam sobie kupić od razu kilka, ale jeżeli mocno się różnią, to wziełabym jedną na wypróbowanie.

Przepraszam za off topa.
201710160952 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-04, 19:09   #2230
reniabg
Wtajemniczenie

Cytat:
Musisz to zmienić jak najszybciej Nie wiem jak mogłam funkcjonować bez moich alicji
No zmienię, ale jeszcze chwilkę muszę odczekać zamierzam się na cicjowo-kakaową

Ło raju jaka cena!!!! Masakra.

Cytat:
Napisane przez kali765 Pokaż wiadomość

ja chyba moją też sprzedam
I zrobiłabyś interes życia

Cytat:
Napisane przez Puntodivista Pokaż wiadomość
O widzę, że Flavia, którą Wam pokazywałam osiąga swoje wyżyny Masakra

Byłam na poczcie - stałam 50 minut w kolejce... Teściowa w drodze, żyć nie umierać..
Uuu uroczy wieczorek z teściunią na długo?

Cytat:
Poszła za 355 zł?
Chyba tak

Cytat:
Napisane przez a*a*a* Pokaż wiadomość
Co to dzisiaj takie zatrzęsienie z tymi kodami? Ja też bym chciała Bardzo proszę

Poraziła mnie cena torebki za 355zł

Mam też fajną wiadomość do torebomaniaczek z Wrocławia, które są także sigmomaniaczkami. Otóż mnóstwo butów z sigmy jest na placu Świebodzkim i na Zielińskiego. Wczoraj jak przeglądałam stronę sigmy, to w oczy rzuciły mi się buty, które kupiłam ja, moja mama i koleżanka oraz inne które widziałam właśnie w tych dwóch miejscach
Dziękuję za wyszarzone a koturny widziałaś? Takie jakby z pinezkami/ćwiekami przy korkowym boku

Cytat:
Tu się nie zgodzę

---------- Dopisano o 19:58 ---------- Poprzedni post napisano o 19:55 ----------

Niewykluczone, że wraz z nową kolekcją beżowa flavia powróci przecież może im przynieść niemałe zyski - jak emilki
Żeby wróciła
Stary 2010-06-04, 19:20   #2231
Puntodivista
☕ sprawia, że jestem☺

Cytat:
Dla mnie Zara to nie marka Ich torba to przecież też podróba.. Sieciówki to złoooo

Z Flavią to nieźle ktoś zaszalał... Ja max 100 na torebkę wydaję, im wyżej tym bardziej mnie boli (nawet gdy mam kasę).

reniabg..teściowa, pewnie jeszcze kilka godzin.. "Na dobre i na złe" teraz ogląda... chwila luzu

Z m i e n i ł a m swoje życie!
Puntodivista jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-06-04, 19:38   #2232
reniabg
Wtajemniczenie

Cytat:
Dla mnie Zara to nie marka Ich torba to przecież też podróba.. Sieciówki to złoooo

Z Flavią to nieźle ktoś zaszalał... Ja max 100 na torebkę wydaję, im wyżej tym bardziej mnie boli (nawet gdy mam kasę).

reniabg..teściowa, pewnie jeszcze kilka godzin.. "Na dobre i na złe" teraz ogląda... chwila luzu
to dasz radę, kilka godzin to nie jest źle. Myślałam że przyjechała w gościnę na długi weekend

Dziewczyny coś mnie naszło i kupiłam spódniczkę w paski granatowe. Fajna jest, przewiewna i wygodna tylko do czego to założyć? Fason rozkloszowany od połowy bioder, długość w kolanko. Czerwona Liya i szara Emilka będzie pasować?
Stary 2010-06-04, 19:40   #2233
Danula
Zakorzenienie

Cytat:
Ostatnio na zakupach weszłyśmy z koleżanką do zary żeby się pośmiać z cen, które są dla mnie rzeczą niepojętą

"Tak, jestem szczęśliwa,
Szymborska
Stary 2010-06-04, 19:45   #2234
Dominiique
BAN stały

Cytat:
Napisane przez reniabg Pokaż wiadomość
to dasz radę, kilka godzin to nie jest źle. Myślałam że przyjechała w gościnę na długi weekend

Dziewczyny coś mnie naszło i kupiłam spódniczkę w paski granatowe. Fajna jest, przewiewna i wygodna tylko do czego to założyć? Fason rozkloszowany od połowy bioder, długość w kolanko. Czerwona Liya i szara Emilka będzie pasować?
Szara torebka na pewno, a czy czerwona to już trudno powiedzieć, nie widząc spódnicy - może być fajnie, ale tak marynarsko No i góra przy czerwonej torebce i pasiastej spódnicy maksymalnie prosta, jednolity kolor i bez ozdóbek - granatowa najlepiej.
Dominiique jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-04, 19:54   #2235
anah
Zakorzenienie

karton, przeczytałam Twoje straszne przeżycia. ja bym chyba na zawał zeszła. współczuje Ci takich przeżyć

Cytat:
Napisane przez mourie Pokaż wiadomość
O rany!

http://www.allegro.pl/item1059785851...uka_nowka.html

widać, że ktoś się mocno napalił na tę torebkę...
nie no, na prawdę jestem w szoku...

Cytat:
Swojego teraz nie zrobię, bo rodzice mi aparat zabrali, ale mogę wkleić z neta. Na żywo jest jeszcze ładniejsza . Wtedy było mnie stać na takie wydatki, bo dostawałam stypendium naukowe , a teraz już V rok i za miesiąc koniec nauki .
piękna jest

Zaczęła podobac mi się Flavia...chyba ześwirowałam
Nowej torebki i tak nie kupuję, do końca lipca. Obiecuję

Mój kod aktywny i gotowy do użycia
anah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-04, 20:17   #2236
pronunciation
Zakorzenienie

Cytat:
dla mnie też, ale uwierz mi, że znam takich co to się lansują, że mają na tyłku zare
Stary 2010-06-04, 20:20   #2237
kali765
Zakorzenienie

Cytat:
I zrobiłabyś interes życia
tym bardziej że Andi z metką to zażyczyłabym sobie za nią 500zł + Flavia 400zł i mam 1000zł za dwie torebki
Stary 2010-06-04, 20:22   #2238
Danula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anah Pokaż wiadomość

Zaczęła podobac mi się Flavia...chyba ześwirowałam
Nowej torebki i tak nie kupuję, do końca lipca. Obiecuję
Piszesz tak żeby nas wpędzic w kompleksy

Cytat:
dla mnie też, ale uwierz mi, że znam takich co to się lansują, że mają na tyłku zare
Och tak nawet na szafie to widać Byle szmatka wejdzie na wieszak i podpis zara wystarczy żeby w komentarzach były same lovy i śliny

"Tak, jestem szczęśliwa,
Szymborska
Stary 2010-06-04, 21:05   #2239
reniabg
Wtajemniczenie

Cytat:
Ostatnio na zakupach weszłyśmy z koleżanką do zary żeby się pośmiać z cen, które są dla mnie rzeczą niepojętą
Ja do Zary nie wchodziłam nigdy dopóki nie szukałam marynarki. Znalazłam w ostatnim sklepie - Zara Bardzo mi odpowiada krój tamtejszych. A i cena taka dosyć z działu Basic - 199zł.

Cytat:
Napisane przez Dominiique Pokaż wiadomość
Szara torebka na pewno, a czy czerwona to już trudno powiedzieć, nie widząc spódnicy - może być fajnie, ale tak marynarsko No i góra przy czerwonej torebce i pasiastej spódnicy maksymalnie prosta, jednolity kolor i bez ozdóbek - granatowa najlepiej.
Dziękuję właśnie pomślałam o marynarskim stylu. Szukałam także bluzki do niej ale nie znalazłam jednolitego granatu. A też nie chciałam bawełnianej podkoszulki....Spódnica jest z Cubusa. Jak znajdę to wkleję, bo fotki nie mam. A buty jakie mniej więcej pasują? Najlepiej się czuję na szpileczce nie za wysokiej ale nie jestem pewna czy to odpowiada do takiego stylu przepraszam że tak wypytuję ale nie mam się kogo doradzić a do niedawna ubierałam się od stóp po głowę w kolor czarny.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-06-04, 21:08   #2240
Dominiique
BAN stały

Cytat:
Piszesz tak żeby nas wpędzic w kompleksy

Och tak nawet na szafie to widać Byle szmatka wejdzie na wieszak i podpis zara wystarczy żeby w komentarzach były same lovy i śliny
W Zarze moim zdaniem ceny są mocno wygórowane i nie zawsze adekwatne do jakości materiału.

Ale bardzo podobają mi się ich ubrania dla mężczyzn.

---------- Dopisano o 22:08 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ----------

Cytat:
Ja do Zary nie wchodziłam nigdy dopóki nie szukałam marynarki. Znalazłam w ostatnim sklepie - Zara Bardzo mi odpowiada krój tamtejszych. A i cena taka dosyć z działu Basic - 199zł.

Dziękuję właśnie pomślałam o marynarskim stylu. Szukałam także bluzki do niej ale nie znalazłam jednolitego granatu. A też nie chciałam bawełnianej podkoszulki....Spódnica jest z Cubusa. Jak znajdę to wkleję, bo fotki nie mam. A buty jakie mniej więcej pasują? Najlepiej się czuję na szpileczce nie za wysokiej ale nie jestem pewna czy to odpowiada do takiego stylu przepraszam że tak wypytuję ale nie mam się kogo doradzić a do niedawna ubierałam się od stóp po głowę w kolor czarny.
Ja nie chodzę w szpilkach, więc i w fasonach takowych się nie orientuję Ale myślę, że takie w swobodnym stylu ze skóry by pasowały, szare, granatowe lub kawowo-jasnobrązowe (takie neutralne).
Stary 2010-06-04, 21:16   #2241
reniabg
Wtajemniczenie

To jest ta spódnica do pracy i na wakacje w sam raz. Tylko co do takiej się nosi....hmmm jakos wcześniej nie pomyślałam aż tak mi się spodobała że mnie zaślepiło

http://cubus.com/pl/#/pl/Collection-...irts/25309729/
Stary 2010-06-04, 22:02   #2242
Puntodivista
☕ sprawia, że jestem☺

Cytat:
Już jestem "po". Przeżyłam ale następnym razem ma być na dłużej

Cytat:
Możliwe... ja na szczęście takich osób nie znam, znaczy się z takimi nie zadaję

TŻ dostał zastrzyk gotówki - marzę o prezenciku w postaci Imogene, tylko rabat nie taki...

Zapraszam do użycia mojego kodu i dołożenia cegiełki do mojego marzenia

reniabg, bardzo fajna ta kiecka

Z m i e n i ł a m swoje życie!

Edytowane przez Puntodivista
Czas edycji: 2010-06-04 o 22:03
Puntodivista jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-04, 22:10   #2243
pronunciation
Zakorzenienie

Cytat:
To jest ta spódnica do pracy i na wakacje w sam raz. Tylko co do takiej się nosi....hmmm jakos wcześniej nie pomyślałam aż tak mi się spodobała że mnie zaślepiło

śliczna jest

granatowe balerinki zakryte albo peep toe będą idealne
Stary 2010-06-04, 22:11   #2244
Dominiique
BAN stały

Cytat:

Ja do niej widzę podkoszulek granatowy lub biały i jakieś letnie sandałki, ale na szpilce też mogą być, byle nie były eleganckie, bo spódniczka taka na luzie
Stary 2010-06-04, 22:42   #2245
maggie82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martini. Pokaż wiadomość
Nie odniosę się do wszystkich postów, wybaczcie, ale mam małe zamieszanie chwilowo (czytaj - sesja ). Napiszę tylko jedną rzecz.

Karton zmroziła mnie Twoja historia, nie wyobrażam sobie takiej sytuacji Poniekąd jednak wiem, co czujesz, bo miałam kiedyś podobną, co prawda, nie wszedł mi nikt do domu, ale szedł za mną facet na ulicy. Brrr. Do tej pory jak sobie przypomnę, to aż mi nieprzyjemnie. Tzn. to było tak. Wracałam zimą z pracy, koło 19. Prawie główną ulicą mojego miasta, jasno, śnieg, więc jeszcze jaśniej, ludzie szli, samochody jechały etc. Minęłam tego faceta, mojego wzrostu, dość drobny - szliśmy w różnych kierunkach! Szedł chwiejnym krokiem, więc obeszłam go naprawdę szerokim łukiem. I szłam sobie dalej. Po kilku metrach coś mnie tknęło, dosłownie. I się obejrzałam. A on był tuż za mną, twarz miał z 10 cm od mojej! Miał taki hmm dziwny uśmiech. Nie umiem tego opisać. Wystraszyłam się i stanęłam (nie wiem czemu nawet, dlaczego nie zaczęłam uciekać ). On widziałam, zaskoczony był takim obrotem spraw, ominął mnie i skręcił, tak jakby szedł (nadal chwiejnym krokiem) do bloku obok. Jak doszedł do końca takiej 2-3 metrowej uliczki to się odwrócił i znowu spojrzał na mnie z takim samym wyrazem. Widziałam, że nie jest pijany. Co gorsza, ja za kilkadziesiąt metrów musiałam skręcić w tym samym kierunku! A tam jest naprawdę nieprzyjemnie. Nie szłam wtedy do domu, chyba na szczęście, bo bym się bała, czy mnie nie śledził. Miałam do przejścia już naprawdę mały kawałek, ale wyciągnęłam telefon, zadzwoniłam do siostry i kazałam jej ze sobą rozmawiać, dopóki się nie zobaczymy (bo miałyśmy się spotkać). Do tej pory, jak idę tam wieczorem, to się rozglądam uważnie.

Nikomu nie życzę takich sytuacji
współczuję - to musi być okropne przeżycie też się boję jak ktoś idzie za mną blisko, zwłaszcza wieczorem ... ale nie miałam w sumie takiej nieprzyjemnej sytuacji ...

Za sesję trzymam kciuki

---------- Dopisano o 23:42 ---------- Poprzedni post napisano o 23:40 ----------

Cytat:
Zastanawiałam się nad sprzedażą Andi przez chwilę i kupnem Any szarej zamiast niej, nawet zrobiłam już zdjęcia przygotowując się do sprzedaży...
Ale jak obejrzałam te fotki, to doszłam do wniosku, że chyba na głowę upadłam, że chcę ją sprzedać - i się rozmyśliłam
I chyba się właśnie do niej przepakuję
Niech się chociaż zdjęcia nie zmarnują, wstawiam dla Was
Kochana sprzedawać szarą Andi ??? Tak nie wolno

Dobrze że się w porę rozmyśliłaś
maggie82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-04, 22:44   #2246
a*a*a*
Ania

Cytat:
Dziękuję za wyszarzone a koturny widziałaś? Takie jakby z pinezkami/ćwiekami przy korkowym boku
Koturny ogólnie widziałam, ale takich z ćwiekami nie kojarzę niestety. Ale ja byłam chyba ze 3 tygodnie temu, może teraz się zaopatrzyli w nowe więc może by były. Najbardziej w oczy się rzucały balerinki, gladiatorki i takie satynowe szpilki, ale one nie ładne były
Stary 2010-06-04, 22:55   #2247
maggie82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kali765 Pokaż wiadomość
Jedna z wizażanek dodała wczoraj zdjęcie swojej Labellau i przypomniało mi się że od ponad pół roku poszukuję pudrowej Labellau no więc wchodzę na allegro pewna że znowu jej tam nie będzie (tu załamka) patrze a ona tam jest i tylko za 79zł (już z przesyłką) więc bez chwili zastanowienia ją kliknęłam
TŻ też się spodobała i obiecał że mi ją zapłaci ()
super - dobra decyzja Pochwal się jak dojdzie do Ciebie - liczymy na zdjęcia

---------- Dopisano o 23:47 ---------- Poprzedni post napisano o 23:46 ----------

Cytat:
Napisane przez Iduś Pokaż wiadomość
No faktycznie na głowę upadłaś ... gdyby szara Andi wróciła to na pewno kupiłabym ją ponownie - na pocieszenie mam rozchwytywaną pudrową Andi
Szczęściara chciałabym tą pudrową, ale też za długo zwlekałam z zakupem

---------- Dopisano o 23:50 ---------- Poprzedni post napisano o 23:47 ----------

Cytat:

Mój TŻ tak nie robi ale mojej kumpeli owszem. I zawsze się pyta przed wyjściem - Kasiu, bierzesz ten swój "worek cyganki" (że niby wielkie i się wszystko tam zmieści)

Moja choroba się pogłębia... z dnia na dzień A, że nie mam kasy to mogę sobie pomarzyć o Immogene
Ale poprawiłam sobie wczoraj humor bo zamiast kupić kolczyki różyczki to sobie sama ulepiłam
Zdolna dziewczyna

---------- Dopisano o 23:53 ---------- Poprzedni post napisano o 23:50 ----------

Cytat:
Mi już lepiej, przedwczoraj gardło mnie zaczęło boleć ale dziś już ok Tylko katar został i coś czuję głupiego zęba-chyba znowu zaczyna wychodzić Mam już ich dość serio
Nie chcę Cię martwić ale mi 8-mki wychodziły przez 5 lat straszne to było ... W dodatku cztery sztuki ale już się uspokoiły i mam nadzieję że 9-tki mi już nie wyrosną

---------- Dopisano o 23:55 ---------- Poprzedni post napisano o 23:53 ----------

Cytat:
Zobaczysz, że nie pożałujesz tej decyzji . Haddi jest prześwietna, jest zrobiona z tak ładnej ekoskórki, że moja mama myślała, że to skóra naturalna i że w ogóle to jakaś droższa torebka .
To super już się cieszę z mojej Haddi - dostałam potwierdzenie, że dziś wysłali, więc w poniedziałek będzie moja
Stary 2010-06-04, 23:06   #2248
reniabg
Wtajemniczenie

Cytat:
Już jestem "po". Przeżyłam ale następnym razem ma być na dłużej

Możliwe... ja na szczęście takich osób nie znam, znaczy się z takimi nie zadaję

TŻ dostał zastrzyk gotówki - marzę o prezenciku w postaci Imogene, tylko rabat nie taki...

Zapraszam do użycia mojego kodu i dołożenia cegiełki do mojego marzenia

reniabg, bardzo fajna ta kiecka
Dziękuję

Cytat:
śliczna jest

granatowe balerinki zakryte albo peep toe będą idealne
Jej ale fajnie że Wam też się podoba dzięki

Cytat:
Ja do niej widzę podkoszulek granatowy lub biały i jakieś letnie sandałki, ale na szpilce też mogą być, byle nie były eleganckie, bo spódniczka taka na luzie
Szukałam bluzki z krótkim rękawkiem nie za bardzo obcisłej, takiej nietoperkowej troszkę. Taka też by się nadawała? Znalazłam tylko na ramiączkach a takie noszę tylko pod sweterki bo źle w takich wyglądam solo - jutro szukam dalej.

Dziękuję ślicznie dziewczyny jesteście wspaniałe i pomocne
Stary 2010-06-04, 23:14   #2249
maggie82
Zakorzenienie

Cytat:

Świetna bardzo ładnie będzie wyglądać z bielą, granatem i czerwienią a buciki najlepiej balerinki albo peep-toe granatowe lub czerwone

---------- Dopisano o 00:11 ---------- Poprzedni post napisano o 00:09 ----------

Cytat:

Jane że Liya czerwona i Emilka szara pasują ... Ja nosiłabym też Flavię morską - sama mam żakiecik w paseczki marynarskie i Flavia super wygląda do tego wzoru Tak więc polecam

---------- Dopisano o 00:14 ---------- Poprzedni post napisano o 00:11 ----------

Cytat:
Dziękuję

Jej ale fajnie że Wam też się podoba dzięki

Szukałam bluzki z krótkim rękawkiem nie za bardzo obcisłej, takiej nietoperkowej troszkę. Taka też by się nadawała? Znalazłam tylko na ramiączkach a takie noszę tylko pod sweterki bo źle w takich wyglądam solo - jutro szukam dalej.

Dziękuję ślicznie dziewczyny jesteście wspaniałe i pomocne
Bluzki nietoperki na krótki rękaw w kolorze granatowym widziałam ostatnio w Camaieu Zajrzyj też do Orsay'a
Stary 2010-06-04, 23:28   #2250
reniabg
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez maggie82 Pokaż wiadomość
Świetna bardzo ładnie będzie wyglądać z bielą, granatem i czerwienią a buciki najlepiej balerinki albo peep-toe granatowe lub czerwone

Jane że Liya czerwona i Emilka szara pasują ... Ja nosiłabym też Flavię morską - sama mam żakiecik w paseczki marynarskie i Flavia super wygląda do tego wzoru Tak więc polecam

Bluzki nietoperki na krótki rękaw w kolorze granatowym widziałam ostatnio w Camaieu Zajrzyj też do Orsay'a
No nawet na myśl mi nie przyszło, że Flavusia będzie pasować! Muszę sprawdzić
W Camaieu byłam dziś i nawet kupiłam okulary ale nie widziałam bluzek takich, szkoda że nie zapytałam o takie miłej pani która mi doradzała jakie okulary wybrać. Pewnie wyszłabym z bluzką i byłoby po kłopocie

Serdeczne dzięki

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości