![]() |
#2251 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki- część XII
![]() Brzuch mnie od rana boli, pewnie dostanę dziś @ ![]() Skończyłam wczoraj peeling do twarzy Swedish Spa z Ori i zostałam bez peelingu. Ten był nawet spoko, choć miał bardzo malutkie drobinki a ja wolę mocniejsze drapaki ![]() I poszukam jeszcze jakiegoś kremu pod oczy. Nałożyłam dziś rano Lu na filtr i efekt jest całkiem zadowalający, choć puder nie daje takiego matu jak skrobia ![]() rzyrafko ja ostatnio spray migdałowy Naturals zużyłam w WC jako odświeżacz powietrza ![]() ![]()
Edytowane przez isa666 Czas edycji: 2011-06-08 o 06:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#2252 |
Zakorzenienie
|
U mnie chyba morelowo-słonecznikowy tak poszedł
![]() Kurczę no, koleś od cilsboostera nie odpowiada na moje maile- wysłałam już 4 (kliknęłam w niedzielę), a widzę, że się loguje kilka rayz dziennie na all ![]() ![]()
#2253 | |||
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
![]() O, to masz już całą pracę gotową? ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wczoraj jeszcze wieczorem byliśmy z TŻem na zakupach w Lidlu i przytachałam żel do higieny intymnej (już tęsknię jednak za Lactacydem) i kolejny żel pod prysznic. ![]() A dzisiaj może pójdę się rozejrzeć za jakąś sukienką na wesele, nie mam niestety w czym iść, a termin się zbliża. ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2254 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Teraz uzywam spray cytrynowy, ale ma bardzo krótką trwałość ![]()
![]() |
#2255 |
Przyjaciółka KWC
|
Dziewczyny używała któraś z was tuszy MACa Studio Fix albo Dazzle Lash?
Znowu jestem na kupnie i znowu potrzebuję coś w przyzwoitej cenie. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2256 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja myślę teraz o mgiełce fiołek&liczi. Minęło już prawie pół dnia i się świecę jednak po Lu. Na strefę T muszę koniecznie nałożyć wcześniej skrobię. Ale to już taki urok filtrów, że mało który puder sobie radzi z ich błyszczeniem ![]()
![]() |
#2257 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w wątku Sephorowym/Douglasowym etc. ktoś pisał, że w SP jest zestaw panterkowej HR z płynem do demakijażu i kremem za 89zł nigdy nie miałam, ale to chyba mocno osławiony tusz ![]() Cytat:
![]() teraz z Cleanance 30 też bywa różnie (chociaż raczej to taki zdrowy glow niż latarnia, ale jednak), dlatego odechciewa mi się filtrowania ![]()
![]() |
#2258 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mnie przy filtrach trzyma tylko to, że faktycznie poprawiają stan cery. Żadne inne kremy nie działają na mnie w ten sposób a poza tym po każdym kremie w końcu się świecę w strefie T, więc w sumie z tym już nauczyłam się żyć ![]()
![]() |
#2259 |
Zadomowienie
|
Nie wiem gdzie spytać, więc spróbuję u Was.
Dziewczyny z Krakowa - widziałyście gdzieś gąbki typu chomik? (mają specjalną kieszonkę na mydło) W hurtowni Ruch i Jubilacie już nie ma.
#2260 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Przerzuciłam się na sztyfty bo mi się czekać nie chce aż kulki wsiąkną ![]() ![]() To był drugi żel w życiu który mnie podrażnił- pierwszym był Adidas. Jaki żel? Do higieny intymnej to chyba już na zawsze zostanie ze mną Tołpa- co prawda 17 zł i nigdzie jeszcze promocji nie widziałam, ale bardzo wydajny i delikatny ![]() Cytat:
O, ta jest fajowa i nawet się trzyma- chociaż w tej temperaturze to nie sprawdzałam ![]() Cytat:
![]() Mam szamponik (zapas, ale ten zapach ![]() ![]() Moz ejutro się uda odebrać bazę pod tusz (gość odpisał, podobno na każdego maila odpisywał ale do mnie nic nie doszło) i jakby jeszcze jutro pszyszła Audrey to by było super ![]()
![]() |
#2261 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Zamówiłam dziś na dozie balsam Flos Lek z opuncją i białą herbatą, bo w SP kompletnie się nie opłaca. Mam nadzieję, że będzie tak samo dobry jak mango i marakuja, który wielbię. Kusiło jeszcze masło do ciała arbuzowe lub truskawkowe, ale rozsądek i zwyciężył ![]()
![]() |
#2262 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zrobiłam wczoraj listę co mi się kończy i muszę kupić: - peeling do twarzy - żel do golenia - żel pod prysznic (kupiłam w zeszły piątek jakiś kremowy Luksji, ale słabo pachnie, więc używam go do kąpieli jak golę nogi ![]() - spray Gliss Kur - zmywacz do paznokci. Pewnie w trakcie zakupów jeszcze coś mi do koszyka wpadnie, ale nie będę bardzo szaleć, bo odłożyłam sobie kasę na jakiś nowy biustonosz (chcę biały lub kremowy, gładki, z odpinanymi ramiączkami) i jeśli znajdę - jakąś fajną górę od stroju kąpielowego.
![]() |
#2263 | |||||||
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Miałam fatalny humor dzisiaj przez te sukienkowe nieudane zakupy i poszłam do Natury po coś na pocieszenie, ale lakier Raspberry Fields przestał mi się podobać, i na Apropos Apricot też starciłam nastrój. Chciałam sobie za to kupić brązowy liner w słoiczku Catrice, ale wszystkie były otwierane i macane. ![]() ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2264 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja z kolei dziś kupiłam w H&M śliczną białą sukienkę w żółte kwiatowe wzory z falbankowym dołem ![]() W ogóle w H&M pełno różnych sukienek teraz. Oprócz kiecki kupiłam też czarny top z falbanką przy dekolcie, czarny biustonosz od stroju kąpielowego i biały gładki biustonosz z odpinanymi ramiączkami. Ponieważ sukienka była nieplanowana po jej zakupie nie zostało mi kasy na kosmetyki ![]() EDIT: Wklejam foto.
Edytowane przez isa666 Czas edycji: 2011-06-09 o 16:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2265 |
Przyjaciółka KWC
|
No właśnie w H&M nic mi w oko nie wpadło, ale może mały wybór był w Galerii Kazimierz. Hmm.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2266 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja niby tez zawsze preferowałam kulki, ale irytuje mnie już strasznei to czeknaie żeby się móc ubrać po wsiąknięciu ![]() Też nie testowałam tak nigdy a już zwłaszcza tuszu ![]() Ta co w Re mi się spodobała jest o tym samym kroju co ta http://www.reserved.com/2011/#/pl/co...oduct/10/P5256 tylko nie w duże maki niebieskie, ale jakieś drobniejsze liliowo-fioletowe kwiatuszki ![]() Mi się mój dzień podobał jak mało któruy ostatnio- pojechałam odebrać bazę lancome, potem się widziałam z koleżanką ze studiów bo mi kasę oddawała i w Rossmannie kupiłam błyszczyk Maybelline z tych co wczoraj pisałam, ze od koleżanki z USA sobei zażyczyłam ![]() ![]() ![]() Potem tak z głupa zadzwoniłam do innej koleżanki która mieszka w centrum a dawno się nie widziałyśmy i akurat była w domu no to wpadłam do niej a do tego jej współlokatorka- też dobra koleżanka akurat miała wolne i tez była więc się udało z obydwoma na raz spotkać ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Kurczaki, czeka mnie całonocne pisanko ![]() ---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 21:05 ---------- Oo, w takie kwiatki ta kiecka http://www.reserved.com/2011/#/pl/co...roduct/8/R4612 ---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:26 ---------- Bosiak gdzie się chowasz, wyłaź ![]()
![]() |
#2267 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Widzę, że u mnie ciuchowo a u Ciebie kosmetykowo ![]() A mi brakło już kasy na kosmetyki, ale pójdę w przyszłym tygodniu znów, tym razem prosto do Rossmanna, omijając H&M ![]()
![]() |
#2268 | ||||
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja mam ochotę na lakier turkusowy albo morski i na Catrice Pool Party. ![]() Cytat:
![]() To jest w ogóle taka złośliwość losu - jak nie potrzebuję kupować sukienki wyjściowej to w sklepach są same fajne rzeczy, a jak jest mi potrzebna to nic dla mnie albo na mnie. ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2269 |
Zakorzenienie
|
Rzyrafko ładną miętę ma Rimmel
![]()
![]() |
#2270 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ciekawa jestem nowego Adidasa z minerałami, może byłby godnym zastępcą "klasyka" ![]() Cytat:
![]() moim ostatnim nabytkiem jest ta ![]() Ice, teraz zaczęły się wyprzedaże w Mango, może tam coś upolujesz?
![]() |
#2271 |
Zakorzenienie
|
Też fajna ta sukienka z Zary, choć jak dla mnie dziwna ta moda teraz na robienie sukienek wyglądających jak bluzka ze spódnicą
![]() Dawno w ogóle w Zarze nie byłam, jakoś odstraszały mnie te oczo**** kolory i ceny (zwłaszcza żakietów). ice jakieś gładkie sukienki też były, ale z tego co pamiętam - pomarańczowe i jakieś bladoróżowe lub pudrowe.
Edytowane przez isa666 Czas edycji: 2011-06-10 o 11:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#2272 |
Zakorzenienie
|
Warszawianki szukam domu dla pieska, może znacie kogoś kto mógłby go wziąć
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=27422141
![]() |
#2273 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() akurat jej Ci na wesele nie proponuję, chyba za mało elegancka na tę okazję. Bardziej myślałam o sobie ![]() ![]() ![]() Niezmiennie polecam high lengths ![]() Dokupiłam miętkę Virtual i jeszcze micel Avy z naturowej promocji. A teraz marzy mi się chabrowy, ale taki prawdziwy z nutką lila jak bławatki w zbożu w trakcie żniw ![]() ![]() Wniosek: kupować jak jest, nawet jeśli brak okazji ![]() Cytat:
![]() Swoją drogą czemu te modelki maja zwykle za duży buty? Przecież to wygląda śmiesznie.
![]() |
#2274 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Obżarłam się właśnie czereśniami ![]()
![]() |
#2275 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() a ceny marynarek rzeczywiście przesadzone, szczególnie jak dresowy, mechacący się materiał kosztuje 200zł Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() też dostałam sms, ale egzaminy uziemiają mnie w domu, poza tym wolę się łudzić, że nic nie potrzebuję ![]() za to widziałam, że kupiłaś tubkowy błyszczyk Maybelline? to ten? powiedz jak z trwałością i czy pachnie albo ma jakiś smak? (pamiętam swego czasu shiny licious bardzo lubiłam ![]() ![]() u mnie w Rossmannie dopiero jest miejsce na nowe szminki (po swatchach też kuszą), ale błyszczyków zupełnie nie, ani nie zapowiadało się, że będą ![]()
What you're drinking? Rum or whiskey? Now won't you have a Double with me? I'm sorry I'm a little late I got your message by the way I'm calling in sick today So let's go out for old time's sake Edytowane przez Organzza Czas edycji: 2011-06-10 o 16:36 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2276 | |||
Przyjaciółka KWC
|
Byłam w Mango w dwóch galeriach i niestety nic dla siebie nie znalazłam poza ładnymi granatowymi spodniami, ale niestety nie jestem na kupnie.
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Byłam dzisiaj znowu na poszukiwaniach sukienki, trafiłam do lepiej wyposażonego H&Mu, ale niestety nic dla siebie nie wybrałam. Podoba mi się w miarę jedna sukienka, ale były same 40-tki i kolor bladego różu też nie do końca mnie przekonuje. Jutro może jeszcze gdzieś zajrzę, ale nie wiem sama czy jeszcze coś znajdę. ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2277 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kuszący ten błyszczyk ![]() Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2278 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak ten, mój kolorek to Freshly sliced, pachnie jak świeżo przyrządzona sałatka owocowa ![]() Cytat:
![]() Mi cięzko znaleźć, bo nie chcę typowo kobaltowego, a znów zwykle trafdiam na zbyt liliowe ![]() Same chciałyście, fota z przymierzalni ![]() I po raz pierwszy wg BMI mam nadwagę ![]() Jeśli przez ten tydzień picia aquaslimu uda mi się zmniejszyć pochłaniane porcje to kupuję opakowanie 30sztukowe. Jak to piłam pare lat temu to mi pomogło.
![]() |
#2279 |
Zakorzenienie
|
rzyrafko dobrze wyglądasz w tej kiecce. Może jedynie w biuście mogłaby być większa, ale wcale nie wyglądasz grubo
![]() W ogóle śniłaś mi się w nocy Ty i Hosenka. Byłyśmy w Rossmannie, ja kupowałam jakiś tusz do rzęs, miał taką gruuubą szczotkę, prawie jak palec u dłoni ![]()
#2280 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Sesja pochłonęła mnie na dobre, na szczęście póki co wszystko do przodu. Melduje, że kosmetycznie ostatnio poszalałam, zawsze tak się dzieje, jak mam ciężkie dni ![]() Nabyłam w tej nowej drogerii Hebe (swoją drogą bardzo fajna, spory wybór i ceny przyzwoite) dwufazowy peeling do rąk Cztery Pory Roku, pięknie pachnie ![]() ![]() Rzyrafko, ja właśnie jestem na kupnie jakiegoś tuszu, możesz mi powiedzieć od kogo kupowałaś tego Clinique? NIestety wszystkie tusze ostatnio albo mi sklejają, albo strasznie się sypią, np. Essence.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:15.