|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2251 | |||
|
Konto usunięte
|
Dot.: Koło 30-stki a niemyślące o dzieciach cz. II
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Gipsis prawie że uroniłam łezkę i zatęskniłam do mojego piesa ![]() Poszłam pobiegać. Chociaż pobiegać to zbyt dumnie brzmiące słowo na moje wyczyny, kondycję mam jak kaleka 60-latka z astmą i obłędem w oczach Gdyby nie to, że się wściekłam wstyd by mi było za siebie. Nawet w ferworze walki z lenistwem wykupiłam sobie karnet open na fitness
|
|||
|
|
|
#2252 |
|
Zakorzenienie
|
ale leje w mojej miescinie, juz kilka godzin i przestac nie chce
![]() jak wroce z wakacji to tez sie zapisuje na fitnes, i nie ma to tamto, jak cale zycie przysiadu nie zrobilam i mialam figure, tak teraz starosc nie radosc i trza sie wzionsc za sie takze mozemy sie wspolnie kopniakami w dupsko dopingowac! Wychodze dzis z domu patrze a tam na mej masce wielgachny napis paluchem wytarty "BRUDAS!" No fakt, mam brudny samochod konkretnie takim syfem z drzewa co sie przykleil i ulewa go nie ruszy, ale co komu do tego? Zdenerwowalam sie zdeka, wsiadlam, pikawy dostalam, ze mam takich super sasiadow na osiedlu. Pomyslalam chwile, wyszlam i pod spodem dopisalam "No i co z tego?" Przy okazji upieprzylam se biala bluzke, ale nic. Chuopak sie jakis uchachal na ten widok, przynajmniej komus poprawilam humor. Mialam umyc, ale teraz to po moim trupie, niech sobie pedant poczyta, no!
|
#2253 |
|
Wtajemniczenie
|
Uwaga
Chwale sie obuwiem
|
|
#2254 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Kiedy jedziecie? W czwartek czy piątek? |
|
|
|
|
#2255 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2256 |
|
Wtajemniczenie
|
Czarne juz zaliczyly wyjscie,na dzisiejsza pogode byly jak znalazl
Bardzo wygodne. A biale sandalki super na nodze wygladaja.Mnie urzekly
|
|
#2257 |
|
Konto usunięte
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2258 |
|
Wtajemniczenie
|
Nooooo
|
|
#2259 |
|
Zakorzenienie
|
Gipssis, fajne
Ja dziś polowałam w reseved: kupiłam 2 koszulki po 9,99 i pasek za 14.99. Oprócz tego 4 lakiery do paznokci w odjazdowych kolorach ))
"Była jednak za duża na złodziejkę, zbyt uczciwa na skrytobójczynię, zbyt inteligentna na żonę i zbyt dumna, by podjąć jedyną powszechnie dostępną damską profesję. Dlatego została wojowniczką. /T.Pratchett, "Blask Fantastyczny"/ |
|
|
|
#2260 |
|
Konto usunięte
|
Jula weź mnie na zakupy bo ja, do cholery, nic nie mogę znaleźć
i zaczynam być lekko sfrustrowana
|
|
|
|
#2261 |
|
Zakorzenienie
|
Hmn, Pink, może jesteś za bardzo wymagająca?
Ja jestem prosta dziewczyna i kupuje proste rzeczy Dziś to były 2 zwykłe t-shirty bawełniane, fioletowy i czarny. A pasek z gumy biało-granatowy w prążki. I lakiery po 4 zł ![]() Jak będziesz mieć ochotę na shopping to daj znać
"Była jednak za duża na złodziejkę, zbyt uczciwa na skrytobójczynię, zbyt inteligentna na żonę i zbyt dumna, by podjąć jedyną powszechnie dostępną damską profesję. Dlatego została wojowniczką. /T.Pratchett, "Blask Fantastyczny"/ |
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#2262 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
na Was moge liczyc wrocilam z wymachiwania konczynami ![]() film jest smieszny, ale troche trzeba pomieszkac w anglii by zrozumiec co poniektore dowcipy i specyficzne poczucie humoru ![]() Cytat:
Cytat:
![]() masz dobre poczucie humoru ![]() fajne [1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;28349351]białe na opalone stopce-super no wlasnie- na opalonej, a nie jak w moim przypadku- bialym kulasie ![]() ide sie wykapc bo jade
|
|||
|
|
|
#2263 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=12b24d2a455c078f5629813 f5df538e108ef39c5_6556ae3 ede293;28351225]
ide sie wykapc bo jade [/QUOTE]A gdzie jedziesz? ---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:48 ---------- Cos czuje ,ze i Alvescie trza kopniaka zasunac Na przyspieszenie! Czekam i czekam i sie doczekac nie moge na fotki! Z wakacji,z kajakow....
|
|
#2264 | |
|
Matka buldoga
|
Dobry wieczor mile Panie
![]() Cytat:
![]() Bo ja jestem 2x grubsza od ciebie ![]() A numer z autem the best! Jesli chodzi o MDCh to odlewke mam od Kamisia_17. [1=12b24d2a455c078f5629813 f5df538e108ef39c5_6556ae3 ede293;28351225]wrocilam z wymachiwania konczynami ![]() no wlasnie- na opalonej, a nie jak w moim przypadku- bialym kulasie ![]() ide sie wykapc bo jade [/QUOTE]O dzizassss, przeczytalam kutasie ![]() Navo, na co dokladnie chodzisz? Tzn jakie cwiczenia masz? Jakies silowe na maszynach? Czy moze zwykly fitness, step z uzyciem steppera, ale nie takiego do krokow, tylko wchodzenia "na poleczke".
|
|
#2265 | |||
|
Zakorzenienie
|
wow, ale butuf...
fajne ![]() jedziemy w sobote wieczorem, wracamy we wtorek rano ![]() Cytat:
faktycznie ceny pozazdroscic;tyz sie dzisiaj poszwedalam i oczywiscie nie przeszlam obojetnie obok 2 par okularow przeciwslonecznych i przecenionej bluzeczki Cytat:
![]() Cytat:
![]() mam dobra wiadomosc, jak wciagniemy brzuchy, to jest duza szansa, ze znajdziemy sie TU malolatow to ja nie znam
sure. fine. whatever. Edytowane przez LouLou25 Czas edycji: 2011-07-25 o 22:34 |
|||
|
|
|
#2266 | |||
|
Konto usunięte
|
pojechalam pod prysznic
![]() swierzynka tera jezdem ![]() Cytat:
glodnemu chleb na mysli Cytat:
to sie nazywa fat burning ![]() czasem chdze tez na cwiczonka z hantlami, ciezarkami tez fajna zabawa, w pt jest zumba ale nie chce mi sie i jeszcze pare fajnych rzeczy na ktore sie wybieram ale jeszcze nie doszlam ![]() generalnie zabawy w grupach cokolowiek mialoby to znaczyc ![]() Cytat:
Edytowane przez 12b24d2a455c078f5629813f5df538e108ef39c5_6556ae3ede293 Czas edycji: 2011-07-25 o 22:49 |
|||
|
|
|
#2267 |
|
Raczkowanie
|
Chciałam się przywitać
Jestem tu nowa O matko, jaki ten wątek jest dla mnie idealny,przynajmniej tu nie będę słyszala "tykającego zegara" , dziękuję Jula
|
|
|
|
#2268 |
|
Zadomowienie
|
Car mi się sypie- tydz temu wysiadła klima, dziś stacyjka nie chciała się przekręcic... Do tego w tym mies czeka mnie wymiana oleju, przegląd, oc... A gnoj od starego mieszkania nie chce nam oddać kasy! Ściemnia coś, że nie dopełniliśmy warunków umowy, a umowę przestudiowałam sto razy i wiem że mam rację.Dzwoniłam do babki z biura nieruchomości, obiecała, że popchnie sprawę.A kaucję mieliśmy2tys!
|
|
#2269 | |
|
Konto usunięte
|
[1=12b24d2a455c078f5629813 f5df538e108ef39c5_6556ae3 ede293;28351225]
czyli mówisz że to minie? I nie będę się stresować że 60latnie panie szybciej chodzą z kijami do nordic walking niż ja biegam Cytat:
a tak jeszcze z ciekawości się dopytam: zarezerwowany macie pokój dwuosobowy? w jakims hotelu czy prywatnie?
|
|
|
|
|
#2270 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Kurde, dziewczyny, ja też powinnam ruszyć dupsko na fitness jakiś. Tylko samej to mi się nie chce...
||
|
|
|
#2271 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2272 |
|
Lux Mundi
|
Dzińdybry
![]() Na dobry początek- ze specjalną dedykacją dla Wszystkich Fanek SATC ==> http://kwejk.pl/obrazek/254342 Rilla- cieszę się bardzo, że dotarłaś cała i zdrowa W ogóle śniłaś mi się którejś nocy w towarzystwie słoni i hipopotamów- nie wiem czemu taka sceneria i wolę nie wiedzieć co na to Wujaszek Freud ![]() Nava- na zumbę to bym poszła Lou, Zania- pogoda się robi, więc bardzo możliwe, że będzie można się smażyć na plaży ![]() Gip- butki sup szczególnie czarne sadałki- mój faworyt Nuvi - Witamy Pinkswan, Jula- zakupy to balsam na skołatane nerwy każdej Prawdziwej Kobiety ![]() Niestety póki co wyczerpałam limit tym bardziej, że dziś przyszły kosmetyki ![]() Alvesta- CZEKAMY na foty ![]() ![]() Brid- skoro wszystko się tak pięknie układa myślę więc, że sprawy z autem i zaległą kasą też będą miały pozytywny finał ![]() Emilko- Chłopaków i Poranek też lubię a ostatnio zapuściłam sobie Nikosia- dobre, dobre
|
|
#2273 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam multisport, honorują?
|
|
|
#2274 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=12b24d2a455c078f5629813 f5df538e108ef39c5_6556ae3 ede293;28353004]
[/QUOTE]czlonkow powiadasz moje opalone letko bylo, ale juz zbladly :/ witaj Cytat:
Cytat:
ale ja sie wole nie napalac, bedzie co byc ma
|
|
#2275 |
|
Lux Mundi
|
Wsłuchaj się w pierwotny rytm- zsynchronizuj z Ziemią puls
![]() ---------- Dopisano o 01:28 ---------- Poprzedni post napisano o 00:11 ---------- Wszystkim Solenizantkom Dnia Dzisiejszego [już] składam najserdeczniejsze życzenia imieninowe Duuużo zdrowia, niążków, Miłości, samych Przyjaznych Osób spotykanych na Życiowym Szlaku, spełnienia marzeń i wszystkiego co najlepsze ![]() ![]() Gipssis-Tobie Laleczko dodatkowo życzę, by zaczęto Cię w końcu doceniać [!] i abyś zwiedziła te wszystkie zakątki, które są bliskie Twemu sercu póki co - jedynie wirtualnie Nava- Tobie Kochana z kolei dodatkowo życzę poznania odpowiedniego Mężczyzny , spełniającego wszystkie Twe wymagania, który nie byłby obarczony zbędnym nabojem ![]() Aneszna- Tobie zaś życzę Moja Droga, by Nowy Etap Życia, który zaczęłaś jakiś czas temu był owocny w same pozytywne doznania i Znajomości ![]() AMEN ![]() Emilko-i oczywiście najserdeczniejsze życzenia dla Twej Mamy
Edytowane przez Cindy28 Czas edycji: 2011-07-26 o 01:31 |
|
|
|
#2276 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Dołączam się do życzeń - dużo zdrowia, spokoju, i ogólnie - dobrej passy Która oglądała Turystę? Ja wczoraj - i porażka:/ Na plus: - sukienki Angeliny (grafitowa do kolan - miodzio) - ogólnie - widoki i scenografia - super na minus: - nie wiem, czy to była komedia, czy romans, czy akcja - niewiadomoco z plumkającą muzyką jak z teleranka - Angelina - bez życia kompletnie, i do tego masakrycznie chuda. Ja tam jestem zwolenniczką paradygmatu ośmięcimskiego, ale ona już przegięła - podtuczyć z 4 kilo, i na siłownię. No i makijaż - w niemal każdej scenie tapeta jak z cyrku... mogłabym jeszcze wypisywać. Jestem na nie:/ |
||
|
|
|
#2277 | ||
|
Matka buldoga
|
[1=12b24d2a455c078f5629813 f5df538e108ef39c5_6556ae3 ede293;28353004]
zadne maszynowe cwiecznie to nie dla mnie to sie nazywa fat burning ![]() czasem chdze tez na cwiczonka z hantlami, ciezarkami tez fajna zabawa, w pt jest [/QUOTE]No to mi sie juz wogole nie kojarzy ![]() Chodzilam na takie zajecia jak ty. Na poczatku musialam nauczyc sie komend, bo babka zarzucala haslo, a ja "ke?" Nie zauwazylam tez, abym schudla, jedynie kondycja moze sie poprawila. A chodzilam przez rok. Cytat:
![]() O matko, bedzie mi sie mylic z Nava ![]() Cytat:
Mam nadzieje, ze bedzie lało ![]() Dolaczam sie do zyczen Cindy i rowniez zycze wszystkim naszym Aniom samych pogodnych dni, zdrowia, zadnych problemow i aby was kac nie meczyl po imieninowej imprezie ![]()
|
|
#2278 |
|
Konto usunięte
|
dzien dobry Laseczki
![]() dziekuje za zyczenia imieninowe ja zapomnialam ![]() napisz cos o sobie mamy jakos tam podobnego nicka, bedziemy sie mieszac ![]() ja na wymachiwanie odnozami (Zaniu, a odnoza Ci sie kojarza jakos ) chodzze jakies 1,5 roku, nie schudlam ale czuje sie lepiej i kondycja lepsza Bridgeta- nie odpuszczaj! co za chamowa milego dzionka |
|
|
|
#2279 |
|
Konto usunięte
|
Witam
Również dołączam się do życzeń ![]() nie wiem, ale wklep sobie sofa fitness to ich stronka powinna wyskoczyć. Ja za ok 2tyg jak podreperuje kondycje zamierzam chodzić 3razy w tygodniu a potem padnę na zawał no najlepsze to to nie było. Mi się podobała para głównych bohaterów oczywiście nie razem Dziewczyny mam w tym tygodniu rozmowę na PM i zastanawiam sie jak wybrnąć lekko i inteligentnie z pytania: jak poradzi sobie Pani z kolejką pacjentów żeby wejść do lekarza oczywiście żeby nie stracić cennego czasu? Najchętniej bym odstrzelała tych wszystkich ludzi żeby nie zarazili jakimś paskudztwem ale tego na rozmowie powiedzieć nie mogę
|
|
|
|
#2280 | |
|
Lux Mundi
|
Cytat:
Ale, że Lou życzysz brzydkiej pogodzie, to ja nie wiem, no! ![]() Co do "Turysty"- najbardziej przypadły mi do gustu stylizacje Angeliny ![]() Klasyka stroju i makijażu To w ogóle remake filmu "Anthony Zimmer" - mam zamiar łyknąć w tym tygodniu jak się uda ![]() Coś Nam się Naf gdzieś zagubiła w akcji ![]() I Dziewczyny od weekendowych wojaży też cuś zamilkły
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:27.

No fakt, mam brudny samochod konkretnie takim syfem z drzewa co sie przykleil i ulewa go nie ruszy, ale co komu do tego? Zdenerwowalam sie zdeka, wsiadlam, pikawy dostalam, ze mam takich super sasiadow na osiedlu. Pomyslalam chwile, wyszlam i pod spodem dopisalam "No i co z tego?" Przy okazji upieprzylam se biala bluzke, ale nic. Chuopak sie jakis uchachal na ten widok, przynajmniej komus poprawilam humor. Mialam umyc, ale teraz to po moim trupie, niech sobie pedant poczyta, no!
Chwale sie obuwiem

Na przyspieszenie! Czekam i czekam i sie doczekac nie moge na fotki! Z wakacji,z kajakow....

i jeszcze pare fajnych rzeczy na ktore sie wybieram ale jeszcze nie doszlam 

ja zapomnialam