Ogień w gaciach mają, ale swoje Mamusie bardzo kochają! URWISY III-IV 2010 - Strona 76 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-08-29, 14:46   #2251
madziwnia
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to madziwnia
Dot.: Ogień w gaciach mają, ale swoje Mamusie bardzo kochają! URWISY III-IV 2010

Ja na zeszłą zime miałam wójcik dla Michaliny w rozm. 74.. teraz kupiłam 92 i chyba przesadziłam.. jest za duzy.. i na pewno tyle do zimy nie urośnie.. Sprzedam, najwyżej a kupie inny ale nie ma tej kolekcji juz w rozm. 86.. buuuuu chyba ze mamusie dopiero zaczna Wójcika wystawiac.

kolejna sprawa dotyczaca Zakupów w hurtowni avantii.. dziewczyny ktore tam kupowały.. wytłumaczcie mi.. DLACZEGO WSZYSKIE METKIa sa wycinane lub wyrywane.. czy to jakis outlet czy jakiś paździerz tam sprzedaja.. bluza mi przyszła bez pompona.. rozmiary pomylone.. jedna bluzka xl.. jakby 10x xl.. jestem złaaaaaaaa

Pola ur. 3 czerwca 2014!
madziwnia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-29, 14:49   #2252
P0P70
Zakorzenienie

Dot.: Ogień w gaciach mają, ale swoje Mamusie bardzo kochają! URWISY III-IV 2010

Mili - być może tak jest. Tylko dlaczego nie skierowali was na rehabilitację - tego po prostu nie rozumiem. Bo jak widzisz tu nie wszystkie dzieci rozwijały sie na początku standardowo (nie chce używać słowa normalnie) i były kierowane na rehabilitację a miały o wiele mniejsze problemy w porównaniu do Twojego syna. Ja po prostu tego nie pojmuję. I zdecydowanie latałbym po lekarzach.

A ile Twój synek teraz waży bo na zdjeciu wydaję się takim chudzielcem?

P0P70 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-29, 14:57   #2253
izazula
Zakorzenienie

GG do izazula

Cytat:
Napisane przez anakazar Pokaż wiadomość
Pewnie,że da radę.A Ty do szpitala,wiem,że nie chcesz-ja nienawidzę i ledwo wytrzymałam tam 4 dni po porodzie4 dnia to ryczałam tż w rękaw,że chcę do domu.Ale jak mus to mus

Ja mam to samo wrażenie jeśli chodzi o zachodnią część PolskiTż jeszcze romantycznie chciał,żebyś wieczorem zrobili sobie grila+winko na tarasie,ale gdzie tam-mi zimno i nie wysiedzę już.A w zeszłym roku to jeszcze we wrześniu siedzieliśmy

Eee nie.Futerko śliczneniech rok czeka
To ja 4-go dnia ładnie się uśmiechałam do doktora i obiecałam o siebie dbać i mnie wypuścił

A może przeniesiecie romantycznego grilla do domku, przy patelni ? Winko też moze być. Moze jeszzce będzie we wrzesniu ładna i ciepła pogoda
Stary 2011-08-29, 15:00   #2254
koglus
Rozeznanie

witajcie dziewczyny,
troche padam po pracy, wieczorem was poczytam, chcialam polecic fajne pantofeliki-ciapy
http://e-butydladzieci.pl/i11,0,967-...oz_blekit.html

oraz
http://www.obuwiedzieciece.com.pl/01...do-p-1751.html
strasznie jestem z nich zadowolona
polecam
Ala je uwielbia
pozdrawiam

http://www.suwaczki.com/tickers/relgmg7yzd4bdxjh.png
http://www.suwaczki.com/tickers/1usa2n0ah6tnr35k.png
koglus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-29, 15:05   #2255
sidorcia
Rozeznanie

madziwnia przeważnie są to końcówki kolekcji, rzeczy z sieciówek właśnie z urwanymi metkami przy np. transporcie nie nadające się do sprzedaży w sklepie itp. sama zamawiam z koleżankami co jakiś czas z miracollo (może z 8razy już zamawiałyśmy) i z avanti (2 razy).
sidorcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-29, 15:11   #2256
anakazar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madziwnia Pokaż wiadomość
.

kolejna sprawa dotyczaca Zakupów w hurtowni avantii.. dziewczyny ktore tam kupowały.. wytłumaczcie mi.. DLACZEGO WSZYSKIE METKIa sa wycinane lub wyrywane.. czy to jakis outlet czy jakiś paździerz tam sprzedaja.. bluza mi przyszła bez pompona.. rozmiary pomylone.. jedna bluzka xl.. jakby 10x xl.. jestem złaaaaaaaa
Madziwnia ja też jak na all zamawiałam to zdarzyło mi się,że przyszło z wyciętą metką-bardzo często tak mi przychodzą rzeczy z h&m dla Ninyi nie raz w normalnych sklepach metki są wycięte.Nie mam pojęcia dlaczego.
Cytat:
Napisane przez izazula Pokaż wiadomość
To ja 4-go dnia ładnie się uśmiechałam do doktora i obiecałam o siebie dbać i mnie wypuścił

A może przeniesiecie romantycznego grilla do domku, przy patelni ? Winko też moze być. Moze jeszzce będzie we wrzesniu ładna i ciepła pogoda
Ja szczerze wątpie w to.
Pewnie,ze można do domu przenieść tylko to już nie to samo
Mnie by wypuścili normalnie w 3 dniu,ale Nina mi za bardzo z wagi spadła,bo jeść nie chciała i mnie przetrzymali dobe

"Kiedy decydujesz się na dziecko,zgadasz się,że od tej chwili Twoje serce będzie przebywało poza Twoim ciałem"Katharine Hadley
anakazar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-29, 15:20   #2257
Darusiaaaa
Zakorzenienie

GG do Darusiaaaa Send a message via Skype™ to Darusiaaaa

my tez 4 doby bylysmy bo mala zaczela w 3 zolknac ale w 4 jej sie zmniejszylo i do domu , pierwsza awantura byla w 1 dobie a chec pojscia do domu po 3 godzinach porodu, nie nawidze, nie znosze, jesty mi nie dobrze na sama mysl o szpitalu, jak tam jestem czuje sie 100 razy bardziej chora.

Ale powiem wam ze to sie staje nie normalne, dobrze ze po 17 mama po pracy przychodzi do nas, nie moge ruszyc noga, nie wstane sama, nie ma szans!
do tego nawet odkaszlnąc nie moge! bo czuje jakbym sie cala lamala, no co jest do cholery grane?;/
A.Camus
Darusiaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-08-29, 15:25   #2258
izazula
Zakorzenienie

GG do izazula

Cytat:
Ja szczerze wątpie w to.
Pewnie,ze można do domu przenieść tylko to już nie to samo
Mnie by wypuścili normalnie w 3 dniu,ale Nina mi za bardzo z wagi spadła,bo jeść nie chciała i mnie przetrzymali dobe
Nie to samo

---------- Dopisano o 16:25 ---------- Poprzedni post napisano o 16:22 ----------

Cytat:
Napisane przez Darusiaaaa Pokaż wiadomość
.

Ale powiem wam ze to sie staje nie normalne, dobrze ze po 17 mama po pracy przychodzi do nas, nie moge ruszyc noga, nie wstane sama, nie ma szans!
do tego nawet odkaszlnąc nie moge! bo czuje jakbym sie cala lamala, no co jest do cholery grane?;/
Fatalnie, bez badań diagnostycznych będzie ciężko. Moja kolezanka ostatnio od kilku miesięcy jest na zwolnieniu z powodu pleców, żdane leki nie pomagały ani rehabilitacja. Po szczególowych badaniach się okazało że ma jakąś przepuklinę w odcinku lędźwiowym i czeka na zabieg bo jest zupełnie unieruchomiona przez ból. Ona nie była w ciąży i badania były możliwe do zrealizowania.
Stary 2011-08-29, 15:29   #2259
P0P70
Zakorzenienie

Ja też sie trochę wysiedziałam w szpitalu i przed i po. Nie lubię szpitali ale wolałam jednak tam siedzieć niż w domu. Mimo wszystko czułam ( w pewien sposób) że odpowiedzialność za mnie i za dziecko przekazałam w inne ręce i że oni wiedzą dużo lepiej co dla mnie i dla małej lepsze. I gdyby trzeba było to bym tam przesiedziała całą ciąże.
Ale powiem Wam że dużo gorzej sie siedzi w szpitalu gdy to nie o nas chodzi a o samo dziecko nawet gdy to jest taka drobnostka jak jakiś wirus żołądkowy.

Stary 2011-08-29, 15:33   #2260
Darusiaaaa
Zakorzenienie

no dlatego wole sie juz polozyc, jak nie ma innej opcji, bo przynajmniej moze sie dowiedza od czego to jest , nieraz przez kregoslup jest stwierdzenie o cesarce i brak mozliwosci porodu sn i wolalabym wiedziec wszystko czy nie mam przeciwskazan do porodu sn

---------- Dopisano o 16:33 ---------- Poprzedni post napisano o 16:32 ----------

pop u ciebie to w ogole inna sytuacja, ja tez bym pewnie w takich okolicznosciach wolala byc tam niz sama z dzieckiem w domu.
A.Camus
Stary 2011-08-29, 16:07   #2261
mloda1989
Zakorzenienie

Wejdzie do klubu na zakupowy ! ! !
mloda1989 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-08-29, 16:42   #2262
madziwnia
Zakorzenienie

Tu.. http://pl.douglas-shop.com/douglas/index_c0001.html

rejestrujesz sie zamaiwasz cos za np. 40 zł.. przesyłka 13,50.. odejmuja ci w prezencie jako pierwsze zamówienie 40 zł i płacisz tylkp za przesyłke.. mam zajefajny tusz zamówiony o ten... http://pl.douglas-shop.com/douglas/M...000038693.html

Pola ur. 3 czerwca 2014!
Stary 2011-08-29, 17:45   #2263
mloda1989
Zakorzenienie

mloda1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-29, 17:50   #2264
madziwnia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mloda1989 Pokaż wiadomość
co nie rozumiesz.. podalam przyklad.. moj tusz byl droższy wiec doplaciłam 23,49 :d

Pola ur. 3 czerwca 2014!
Stary 2011-08-29, 18:52   #2265
anakazar
Zakorzenienie

Mili napisz nam coś o sobie.Ile masz lat?Od dawna jesteś z nami po"cichu"?

Cigi jak nas czytasz to daj znaka,że żyjesz.

Evitka wracaj na wątek,bo Ci dupsko chude skopie.

"Kiedy decydujesz się na dziecko,zgadasz się,że od tej chwili Twoje serce będzie przebywało poza Twoim ciałem"Katharine Hadley

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-08-29, 19:11   #2266
gusinek
Rozeznanie

GG do gusinek

Cytat:
Napisane przez Baobabek Pokaż wiadomość
ejjjjjjjjjjjjjj ja mam ten sam kombinezon upatrzony zakochana w nim jestem, wogóle w tej pociągowej kolekcji, ale jeszcze do nas do sklepu nie przyszły wczoraj już kupiłam w h&m czapkę do tego kombinezonu i rękawiczki ile dałaś??tyle co w tym linku?? u nas w zeszłym roku były po 230 te 2 częściowe z wójcika ja poprzedni sprzedałam w ubiegłym tyg za 145 zł więc dołożę tylko, ale liczę, że nie aż do ponad 300 złjaki rozmiar wzięłaś??Kubuś ma teraz 86/92 i chyba bym brała 92, bo wójcik i tak ma większe...
bao ja sobie upatrzyłam ze 3 tygodnie temu w necie ze bedzie taka seria - zakochałam sie w tej pociągiem przez swiat i czekałam az do sklepu przyjdzie coby na zywo wymacac\kupiłam rozmiar 92, mierzyłam mu 98 ale pływał w nim
teraz Bartus ma ok 83cm jeszcze z 1-2cm urosnie chyba i bedzie super na zime
za kurtke i spodnie zapłaciłam w sklepie 299,80 czyli taniej niz na allegrochce jeszcze dokupic rajtuzki i rekawiczki bo 2 czapki i rekawiczki kupiłam juz tez w h&m bo duuuuzo taniej a tez sliczne
i dostałam juz karte stałego klienta 10% a teraz jest jakas promocja jak ktos ma juz karte ze 15% - przynajmniej w Kłodzku

Cytat:
Napisane przez blistex Pokaż wiadomość
Szkoda że nie daąłś znać, że jesteś w Wałbrzychu chętnie bym podjechała mam tam rzut beretem. Choć i do Kłodzka nie jest daleko

ł
my wracalismy ze szklarskiej i przelotem przez wałbrzych tzn do galeri victoria na zakupy i dalej do domu
ale skoro masz blisko do kłodzka to zapraszam

przeczytaj proszę, może Ty potrafisz pomóc

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...4#post35342764

gusinek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-29, 19:24   #2267
madziwnia
Zakorzenienie

w tym Douglasie zmienili własnie date promocji do Dzis.. zamiast do ktoregos tam wrzesnia... nalot wizazanek był.. kazda na 40 zł tylko czyli oni nic nie zarobili :d..

Pola ur. 3 czerwca 2014!
Stary 2011-08-29, 19:34   #2268
aneczkkaa
Zakorzenienie

Cytat:
To my dziękujemy za mile spędzony czas

wiecie co ja nie poznałam Maciusia to zupełnie inny chłopiec niż przed rokiem strasznie sie zmienił a jaki grzeczny i te jego oczka
spacerek był bardzo fajny tylko każde z dzieci szło w swoją stronę Maciuś z przodu a Jula z tyłu się ciągnęła
no i ja nie poznawalam owjego dziecka większość drogi szła za rączkę a gdzie tam ona dawała kiedykolwiek rączkę aż byłam w szoku

Aneczka a mówiłam że nie powinna jeść rurek i wafelków :P wróciliśmy do domu szykuję ją do kąpieli a ona wyglądała jak biedronka tylko że jeszcze pod lipą byliśmy u znajomych i nie wiem czy to przypadkiem nie na lipe to uczulenia albo na naszego Gajowego

Najważniejsze że dzieci były grzeczne
Aleś ty jest mądra jak mogłam Julce odmówić wafelków i rurek ? Maćka nic nie wysypało czyli nie jest jednak uczulony na kakao

---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 20:26 ----------

Cytat:
Napisane przez sara 85 Pokaż wiadomość
Wczoraj wieczorem wrocilismy z tego wesela. Było super, nogi mi odpadają
przeciez mówiłam że będzie fajnie

Wiecie co od wczoraj zyłam w wielkim napięciu już myślałam że sprzedamy mieszkanie ale lipa nic z tego nie będzie babaka się jednak rozmysliła tak sadze bo nawet nie zadzwoniła ( dla mnie jasny sygnał) i dzis jestem mega wściekła, już się napaliłam i dupaaaa

---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ----------

Cytat:
juz dawno to widziałam świetne dzieciaczki

---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:33 ----------

Cytat:
jak jest zła albo chce krzyknąc na mnie juz zaczyna wołać Mada!!
Na moja babcię któej nie lubi jak ja zobaczy woła Sio i pokazuje palcem na jej pokój.. jaaaki wstyd.. a my sio wołamy na muchy.. ehh jak trzeba uwarzać

Wchodzi na krzesło pilot w rece i TV sobie juz potrafi włączyc.. zdejmuje skarpetki.. i siada na nocnik od kilku dni ale myślałam że chce się bawic a ona wtedy w papmka siku robiła.. ważne że chce siedziec..

Jak ktoś jej coś zabierze np. babcia ktorej nie lubi lakier jej zabrala do paznokci bo gdzies jej wyciagneła.. to ta przyszła po mnie do pokoju i krzyuczy cos i bierze mnie za raczke i prowadzio i z pretensjami pokazuje ze babcia jej To to.. zabrała.. i nunu jej robi. SKARŻY
dla Michaśki moj Maciek też jest skubany i tak szybko wszytsko łapie że czasem w szoku jestem
20-12-14 10 tc
aneczkkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-29, 19:36   #2269
anakazar
Zakorzenienie

Aneczka babka powinna chociaż zadzwonić

Dziewczyny podajcie stronę z tymi kombinezami wójcika-też zerknę.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-08-29, 19:49   #2270
aneczkkaa
Zakorzenienie

Cytat:
megi SUPER
nie moge wstac, dziecko ma nademna przewage co oczywiscie wykorzystuje a mazakami ma pomalowane nawet powieki i stopy od spodu.
Zlosliwie mnie znowu dopadlo jak mama jest sama w biurze i nie moze wziac wolnego a ojciec pojechal na śląsk po pierwszą część talonów na węgiel.
Tz musi robote skonczyc, szwagierka ma wolne i siedzi ze swoim dzieckiem, ale tesciowa oczywiscie nie wpadnie na to , zeby podejsc czy zadzwonic czy cokolwiek...a jak zadzwonie ja czy tz to pewnie cos wymysli....
ale serio to dzisiaj ledwo chodze, ciezko jak cholera.
Jak sie pozniej doczlapie do lekarki zobaczymy co mi powie, bo ogolny stwierdzil ze pewnie mam racje i to moze byc rwa kulszowa, bo na to wskazuje wszystko, ale w ciazy nie bardzo jest na to rada..... wiecccccc EXTRA.
jejciu jak mi ciebie szkoda oby nic poważnego

---------- Dopisano o 20:38 ---------- Poprzedni post napisano o 20:36 ----------

Cytat:
moja wczoraj w ogrodzie u mamy spadla z krzeselka takiego platikowego guz z tylu jest, nie wyla ale uderzyla sie na pewno.
maciej dzis wyrżnął w wanne makabra na szczęście miałam okłady chłodzące w zamrażarce to szybko mu przyłożyłam nasmarowałam mu głowę altacetem i teraz ma tylko fioletową kreskę

---------- Dopisano o 20:39 ---------- Poprzedni post napisano o 20:38 ----------

Cytat:
Aneczka babka powinna chociaż zadzwonić
no waśnie o to chodzi powinna dac mi znać na czym stoje

---------- Dopisano o 20:45 ---------- Poprzedni post napisano o 20:39 ----------

Cytat:
Napisane przez pl_madzia Pokaż wiadomość
no a drugie foto to tego co zjadlam 4 szt czyli jabłko pieczone w czekoladzie z bita śmietaną, normalnie cudA Erwin to golonki wcinał
ej no wiesz co aleś teraz narobiła

---------- Dopisano o 20:49 ---------- Poprzedni post napisano o 20:45 ----------

gusinek ja też lubię szklarską wałbrzych też mam blisko nastepnym razem daj nam znać ,dresy też by mi sie przydały musze tż wyciąnąć na zakupy

super extra że widac poprawę

kombinezon świetny musze w końcu zacząć cos kupować bo nie mam ani jednego
20-12-14 10 tc
Stary 2011-08-29, 19:52   #2271
pl_madzia
Zakorzenienie

GG do pl_madzia

Aneczka mnie uczulali zeby dziecku zimnych okladow na glowie nie robic.lepiej zeby krwiak na zew.wybil niz do srodka. Niestety jeszcze sporo siniakow i guzow nas czeka

"Życie trzeba przeżyć tak żeby wstyd było opowiadać, ale przyjemnie wspominać"
pl_madzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-29, 19:53   #2272
aneczkkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mili17199 Pokaż wiadomość
Jutro idę z młodym na szczepienie i zobaczę co powie mi pediatra.
ciekawa jstem co ci powie daj znać

---------- Dopisano o 20:53 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ----------

Cytat:
Napisane przez pl_madzia Pokaż wiadomość
Aneczka mnie uczulali zeby dziecku zimnych okladow na glowie nie robic.lepiej zeby krwiak na zew.wybil niz do srodka. Niestety jeszcze sporo siniakow i guzow nas czeka
o fuckkk
20-12-14 10 tc
Stary 2011-08-29, 19:55   #2273
P0P70
Zakorzenienie

TZ był dzisiaj po południu u dermatologa z Oliwką. MAła ma takie drobne twarde krosteczki na ciele ale najwięcej to na przedramionach. Nic groźnego na szczęcie - otrzymała jakieś maści do smarowania. Dodatkowo ma dziwne paznokcie na palcach u nóg - kruszą się jej, sa popekane całe. Ma to od dawna putaliśmy innych lekarzy i tak naprawdę nikt nie wie co to. Na pewno nie grzybica. W końcu oczywiście stwrdzają że to wynik wcześniactwa. Fajnie że mają na co zrzucić

Stary 2011-08-29, 19:57   #2274
aneczkkaa
Zakorzenienie

izazula ciesze się że urop się udał sytuacja z szuwarkiem powalająca
20-12-14 10 tc
Stary 2011-08-29, 20:02   #2275
evitka21
Zakorzenienie

Cytat:
To fajnie,że masz tą którą tak chciałaś.Moja mama zawsze przed zakupem czegoś z agd/rtv siedzi na forach,żeby bubla nie kupić,przepytuje panów w sklepach-ma zawsze obcykane wszystko i jak ja kupowałam swoją to poszłam na łatwiznę i kupiłam identyczną jak miesiąc wcześniej kupiła moja mama
ja tak samo zawsze robię

do lidla wysyłam tż tylko po skarpeciochy

Cytat:
Evitka wracaj na wątek,bo Ci dupsko chude skopie.
kochana sis
ja jestem cały czas, tylko w łikend mi sie pisać nie chciało, se poczytałam na szybko co napisałyście i poszłam na filma.

Strasznie mi się szybko ostatnio spać chce,a mam czas na kompa w zasadzie tylko wieczorem ostatnio.

Jutro mam radę w szkole, jak kiedyś tam pisałam muszę na miesiąc wrócić-będę w świetlicy. I jeszcze nawet nie wiem na ile godzin ani nic...jeszcze się mogę zdziwić jak się okaże że mi jednak tej umowy nie przedłuży (mam do 31.08)...no nic czegoś sie pewnie jutro dowiem.

Małą do teściów wiozę rano na cały dzień a może nawet i dwa (bo możliwe że w środę będzie druga rada).

A tż ma od poniedziałku urlop do końca września, to z lenką w domu będzie

Moja młoda dalej co dzień jakieś nowe słowa podłapuje, nie będę was już konktretami zanudzać, ale sobie je zapisuje i już mam całą prawie stronę w zeszycie, no jak to napisała madziwnia-u nas też hanka bielicka po mamusi

Taka jestem ostatnio omkła jakaś i tak się nie mogę ogarnąć i czegoś sensownego napisać,w sensie odnieść się do tego co wy piszecie, ale oczywiście mi wybaczycie
---
dziołchy co kupujecie, organizujecie czy co tam swoim małżonom na rocznicę ślubu?
bo my mamy w sobotę a ja w lesie....

---------- Dopisano o 21:02 ---------- Poprzedni post napisano o 20:58 ----------

pop, lenka też ma kruche paznokcie u nóg-szczególnie w "kciukach" i czasem ma taką twardą zgrubiałą skórę na "rogach"-nam pediatra kazała smarować maścią z wit A i pomaga

evitka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-29, 20:11   #2276
gusinek
Rozeznanie

GG do gusinek

Cytat:

Dziewczyny podajcie stronę z tymi kombinezami wójcika-też zerknę.
aneczka dam znac jak bede nastepnym razem gdzies w okolicach
chociaz to pewnie nie predko bo tz zmienił prace i teraz bedzie dojezdzał i zabiera mi auto czyli jestem uziemiona z domu a narazie kasy brak zeby dla mnie cos małego kupic grr wytracilismy sie na mieszkanie grrr

ana http://www.wojcik.com.pl/#/35/41/2

http://allegro.pl/listing.php/search...1b45ce82fe39d8

my mamy ten pociągiem przez swiat wczesniej dawałam linka

przeczytaj proszę, może Ty potrafisz pomóc

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...4#post35342764

gusinek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-29, 20:27   #2277
madziwnia
Zakorzenienie

http://www.wojcikonline.com/wojcik/k...ie&rozmiary=92

zakochałam sie ale mogę tylko popatrzeć!

Pola ur. 3 czerwca 2014!
Stary 2011-08-29, 20:41   #2278
anakazar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez evitka21 Pokaż wiadomość
kochana sis
dziołchy co kupujecie, organizujecie czy co tam swoim małżonom na rocznicę ślubu?
bo my mamy w sobotę a ja w lesie....

---------- Dopisano o 21:02 ---------- Poprzedni post napisano o 20:58 ----------

pop, lenka też ma kruche paznokcie u nóg-szczególnie w "kciukach" i czasem ma taką twardą zgrubiałą skórę na "rogach"-nam pediatra kazała smarować maścią z wit A i pomaga
Nie znikaj więcej
Mój ma za parę dni urodziny i nic dla niego nie mam,bo nie wiem co mu kupić.Wszystko w sumie ma,a on z tych co to"nigdy niczego nie potrzebują"
Zawsze w ostateczności można striptiz zrobić i prezent będzie
A może nic nie kupuj,tylko zróbcie fajną kolację winko,posiedzcie i pogadajcie-tak zwyczajnie,ale miło
Cytat:
Napisane przez gusinek Pokaż wiadomość
aneczka dam znac jak bede nastepnym razem gdzies w okolicach
chociaz to pewnie nie predko bo tz zmienił prace i teraz bedzie dojezdzał i zabiera mi auto czyli jestem uziemiona z domu a narazie kasy brak zeby dla mnie cos małego kupic grr wytracilismy sie na mieszkanie grrr

ana http://www.wojcik.com.pl/#/35/41/2

http://allegro.pl/listing.php/search...1b45ce82fe39d8

my mamy ten pociągiem przez swiat wczesniej dawałam linka

Dzięki.Jutro przejrzę.

Stary 2011-08-29, 20:46   #2279
Darusiaaaa
Zakorzenienie

a dla mnie nawet chociazby nie wiadomo z czego byl ten kombinezon 3 stowki to przeginka, jak jest duzy mroz dzieciaki siedza w domach, 2-3 miesiace za rok za maly...wiec pewnie znowu kupie tak jak w tamtym roku jakis zwykly, zaplacilam chyba cos kolo 60 zl i nosil sie tak samo

ale fakt ze sa sliczne rzeczy wojcika.
A.Camus
Stary 2011-08-29, 20:49   #2280
ania p
Zakorzenienie

Cytat:
To fajnie,że masz tą którą tak chciałaś.Moja mama zawsze przed zakupem czegoś z agd/rtv siedzi na forach,żeby bubla nie kupić,przepytuje panów w sklepach-ma zawsze obcykane wszystko i jak ja kupowałam swoją to poszłam na łatwiznę i kupiłam identyczną jak miesiąc wcześniej kupiła moja mama

a
Ja nie siedzę na forach bo i tak za kilka lat będzie wiadomo co jest dobre a co nie - dobre to co się nie rozwali . koleżanka właśnie wpakowała się w siemensa zmywarka już nawaliła , pralka tak samo ,a wsio ma po dwa lata . jak nic nowy sprzęt jest do D.........

Cytat:
Ja na zeszłą zime miałam wójcik dla Michaliny w rozm. 74.. teraz kupiłam 92 i chyba przesadziłam.. jest za duzy.. i na pewno tyle do zimy nie urośnie.. Sprzedam, najwyżej a kupie inny ale nie ma tej kolekcji juz w rozm. 86.. buuuuu chyba ze mamusie dopiero zaczna Wójcika wystawiac.

Jeśli coś jest z drugiego gatunku a to są takie rzeczy w większości przypadków to musi mieć wyciętą lub przeciętą metkę . tak samo końcówki serio które nie są sprzedawane w tym sklepie w którym być powinny tak samo muszą mieć wycięte czy przecięte metki .
U mnie w pracy drugi gatunek tak samo sie sprzedawało mimo tego że był sprzedawany tam gdzie powinien . przychodził już z przeciętymi metkami .
takie rzeczy czesto można spotkać w outletach u nas oczywiście jest tego dość mało , ale zagranicą II gatunek w outletach to normalka . zwykle są to skazy praktycznie nie do wykrycia .

Ana czyli ten cały HM co kupujesz dla Niny to nic innego jak drugi gatunek

Ja mam kombinezon wójcika dla Oli na 86 po SZymku ale jest jezcze ze duży , znaczy kurtka bo spodnie są nawet ok i nic nie mam zamiaru jej innego kupować kurtkę też mam dla niej z HM jeszcze dodatkową . KUpię jej do tego tylko jakieś rózowe dodatki , następny kombinezon SZymkowy też jest brązowy więc też dla Oli zostanie .
Jakbym tak miała kupić dwa na raz do tego buty , to bym z torbami poszła . Mam też dla OLi spodnie z go sportu fajne .
A tak wogóle to zwykle super spodnie zimowe ma właśnie de catlon i go sport jak się trafi takie juz bardziej narciarskie . ja mam fajne fioletowe . Buty też już mam dla OLi , dla SZymka tylko będę musiała kupić jakieś zimowe .
A ciuchy z wójcika jakoś mnie z nóg nie powalają tym bardziej za tą cenę wolę nexta

Pop pytanko jak jest ten monitor oddechu angel care ? Te płytki co się wkłada pod materac ? To tak działa spod tego materaca ? W jakiej odległości od siebie one mają być ? jedna tam gdzie nogi druga gdzie głowa pytam bo zgłupiałam a mam w pracy na sprzedaż i nie chcę jakiejś głupoty palnąć . a mam bez pudełka .
No z obrączkami tak jest w tym moim było 3 tyg bo był kwiecień i akurat przed sezonem jeszcze ślubnym było . ale w sezonie to i po 8 tyg były terminy

---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ----------

Cytat:
a dla mnie nawet chociazby nie wiadomo z czego byl ten kombinezon 3 stowki to przeginka, jak jest duzy mroz dzieciaki siedza w domach, 2-3 miesiace za rok za maly...wiec pewnie znowu kupie tak jak w tamtym roku jakis zwykly, zaplacilam chyba cos kolo 60 zl i nosil sie tak samo

ale fakt ze sa sliczne rzeczy wojcika.
Jak byłam ostatnio na wólce fajne miała babka Polskie po 80 zeta komplety ( robione u nas w radomiu nie zadne chińskie ) jakby Ola nie miała to chyba bym kupiła i były gładkie bez żadnych ozdóbek .
MOje muszą mieć bo w przedszkolu łażą nawet w mróz

Mam nadzieję że jakoś CI się uda wyleczyć te plecy

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości