![]() |
#2251 |
Zakorzenienie
|
Dot.: 2008 Lipcowo-Sierpniowe Przedszkolaki!
|
![]() ![]() |
![]() |
#2252 |
Zakorzenienie
|
Jowiszku, może podpytaj teściowej co tam dietetyk jej mówi, co radzi - że jej pomaga ![]() Anka może i dziwne, ale u nas tak mówią ![]() A oglądała któraś tego linka co wstawiłam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2253 |
Zakorzenienie
|
Kristi
trochę sporo jak na wyjazd tygodniowy, ale zależy co tam ma się w zamian, nie podpowiem bo nie wiem jak skalkulować, wiedzę i tę kwotę Maluśna, wczoraj miałam mini migrenę, to już musiałam wszystko sama podrobić, bo tż wrocił taaaaki schorowany już z meblowego bo spotkaniu z kumplami ![]() leki wiadomo sam sobie weźmie, no ale jak zwykle wszystko sama i sama muszę resztę zrobić ![]() no to jednak Jowiszku mam dobrą pamięć wzrokową ![]() ![]() ps.jedyny plus chorego tż, to że nie sięgnął po ani jednego papierosa, myślałam że sie skusi po cichaczu na balkon, jak się kąpałam , a Miki mi astystował, ale dzieki Bogu miał olej w łepetynie i po bańkach nie wychodzi ![]() ps, 2 Jowiszku, czy Igusiowa brała udział w balu karnawałowym w przedszkolu i sie przebierała za kogoś? już nie pamiętam jak to było ![]() Edytowane przez anka1900 Czas edycji: 2011-11-05 o 20:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#2254 |
Raczkowanie
|
Jowiszowa widzę, że u was też ładna pogoda
![]() ![]() Anka, niestety mój TŻ też tak ma, wystarczy byle katar i jest umierający. Dobrze, że alergia się nie zalicza do "ciężkiej choroby" ![]() Kristi nie mam pojęcia czy koszt tej szkółki jest wysoki czy w miarę OK. Ogólnie idea jest fajna jeśli mają mówić tylko po angielsku. Tylko czy jak tam pojedzie z kolegami, to faktycznie będzie mówił tylko po ang?
#2255 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() nie wiem jak ona wejdzie znów w rytm przedszkola po 2 tyg. przerwy ![]() edit. Paulina ma inny płaszczyk niż ostatnio ![]() u nas 16stopni nie było. łapy mi marzły bo ciągle aparat trzymałam ![]() Edytowane przez jowisz Czas edycji: 2011-11-05 o 20:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2256 |
Zakorzenienie
|
ooo, następna piękna pani jesień
![]() ![]() ![]() ![]() Anka - mój tż nigdy nie wie, który lek na co ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2257 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2258 |
Zakorzenienie
|
wiecie co.. odpowiadam na Wasze posty na bieżąco.. tyle, że w głowie
![]() ![]() Mała, jak tam nastrój, mam nadzieje, ze w pon. bedzie już po starchu z powodu fałszywego alarmu. A faceci do generalnie jakoś ciężej zawsze chorują, nawet na zwykłe przeziębienie ![]() No i mam pytania Jedno ma zastosowanie praktyczne do Anki: Aniu, ile Was kosztowały chrzciny - to był obiad w jakimś lokalu, tak? Drugie z czystej ciekawości do wszystkich Ile karmiłyście piersią? |
![]() ![]() |
![]() |
#2259 |
Zakorzenienie
|
Saga oni maja być w mieszanych grupach,oczywiście gdzies tam będą się spotykać ale raczej tak bedą pomieszani by używać 24 godz/dobę angola
Sosnowa ja karmiłam / po kolei odnajstarszego 6 m / rok i 3 m / rok Saga mnie się lepiej ten płaszczyk podoba tzn w sensie że lepiej jej leży/ tamten oczywiście też jest śliczny, taki elegancki, ale wydaje mi się że ma go ciut za duży Igusia też śliczna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2260 |
Zakorzenienie
|
Rok i zalowalam,ze nie dluzej-z wygody. :d
Teraz juz 8 mies.leci... A jak u Ciebie z tym?spodobało Ci sie,czy raczej nie bardzo? Edytowane przez ver_ona Czas edycji: 2011-11-05 o 23:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#2261 |
Zakorzenienie
|
Hej hej witam się niedzielnie.
A czemu tu jeszcze nikogo nie było u nas pogoda cudna po obiadku idziemy do parku życzę wam udanej niedzieli a chorwitkom zdrówka ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2262 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2263 |
Zakorzenienie
|
hejka
Sosno chrzciny w restauracji bez gwiazdek michelina, oczywiście ![]() koszt za 1 os. 80 zł obiad dwa dania (rosół z makaronem i kulkami mięsnymi, roladki z piersi z kurczaka z suszonym pomidorem , mozzarellą, w plasterku chudego boczku, ziemniaki opiekane, kleks sosu i surówki) , przekąski :wędliny swojskie (baleron białoruski, schab ze śliwką,rolada drobiowa-chciałam bardziej dietetycznie ![]() tort w cukierni ze 38 zł za kg (prezent od Oli chrzestnej ), ciasta coś koło 20? alkohol: 6 butelek wódki, plus 5 butelek wina (dumałam nad samym winem, ale moje ciotki mówią, no jak tak , kotlet nam sie nie przetrawi, ![]() byliśmy tam prawie 6 godzin, trochę zostało , przydały sie pojemniki , każdy sobie coś tam zapakował na wynos było 26 osób, rodzina zjechała na święto 1 listopada, więc spiknęliśmy wszystkich razem mama zasponsorowała mi imprezę w ramach prezentu dla Olki ![]() karmiłam Mikiego 14 m-cy, pod koniec mocno szczątkowo tylko z rańca ciut i na wieczór pomlaskać, potulić się raczej, piersi ładnie przyschły, bez tabletek ![]() ![]() Edytowane przez anka1900 Czas edycji: 2011-11-06 o 11:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#2264 |
Raczkowanie
|
Około 11 miesięcy. Z tym, że jak Paulina miała mniej więcej 9-10 miesięcy, to karmienie było tylko wieczorem i nad ranem (zwykle wtedy już przesypiała całe noce). W którymś momencie zauważyłam, że pierś służy wieczorem bardziej jako usypiacz i nie dałam piersi. Paulina nie protestowała zbytnio i tak się zakończyło karmienie.
#2265 |
Zakorzenienie
|
hej. ja już mam dosyć
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() tż się wkurza i wszystkie psy wiesza na przedszkolu, że po co ją posyłałam itp. jasne, może ma siedzieć w domu do 6r.ż. a potem do szkoły i szok przeżyje. ona i tak jest "trudnym przypadkiem" w przedszkolu i musi być socjalizowana ![]() Sosna - ja karmiłam jeśli dobrze pamiętam jakieś 9 m-cy ![]() ![]() ![]() teraz coś się zmienia, bo kakao pije czasem albo wieczorem płatki z mlekiem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2266 |
Zakorzenienie
|
ja karmiłam ponad 6 miesięcy, przestałam po miesiącu od powrotu do pracy.
A Wiki nadal butelkowa i flacha musi byc ![]() ![]() My dzis z TZ zrobilismy sobie dzien lenia i pojechalismy na obiad do M1 ![]() ![]() ![]()
#2267 |
Zakorzenienie
|
Karolek też flachy nie miał jak skończyłam karmienie, nie chciał choć jakiś czas mu wciskałam /ale zazwyczaj mleko lądowało w zlewie.
Teraz lubi mleko, pije kakao je mleko z płatkami Ja mleka w ogóle nie gotuję tylko podgrzewam Mała oby nie było tak źle zdrówka dla Majeczki Edytowane przez kristi75 Czas edycji: 2011-11-06 o 19:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#2268 |
Zakorzenienie
|
ja też mleka z kartonu nie gotuję, tylko podgrzewam
![]() siedzę jak na szpilkach i czekam na ew. rozwój akcji ![]() ![]() Takuśna - kubełek w KFC to przecież super obiad ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2269 |
Zakorzenienie
|
Mała a pewnie ze super obiad
![]() ![]() ![]() Wiki dzis byla w lesie z dziadkami wiec sie dziecko dotleniło, przyniosła mi bukiet z liści ![]() Mała nie zazdroszczę tej niepewnosci, ból ucha to cholerstwo straszne, oby to nic powaznego
#2270 |
Zakorzenienie
|
Cześć babeczki
Maluśna współczuję serdecznie choróbska Mai ![]() ![]() ![]() Saga wspaniałe fotki ![]() ![]() A miałam Wam baby napiszę, że jesteście dla mnie guru ![]() ![]() ![]() Moje dwie koleżanki właśnie powiły ![]() ![]() Ania cudny ten torcik z chrztu Oli. A ja dziś w kościele trafiłam akurat na chrzest 6 dzieciaczków w tym drugiego syna mojego kolegi z osiedla na którym kiedyś mieszkałam ![]()
#2271 |
Zakorzenienie
|
Kasiulka juz zdecydowałaś na 100 % ze Ola będzie jedynaczką? czy jednak sie kiedys pomęczysz
![]() z klocków wafli nie wiem czy nie przerzucic sie na duplo ![]() ![]()
#2272 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://allegro.pl/klocki-lego-duplo-...909609904.html http://allegro.pl/lego-duplo-5649-du...907638224.html http://allegro.pl/big-klocki-hello-k...915169576.html pociąg z hello kitty też fajny ![]() u mnie różnorodność firgurek sprawia,że Iga się nie nudzi. ma pociąg i samochód z przyczepą więc wozi te zwierzęta. z klocków buduje domki, sklep i jakoś kręci się zabawa. sam zestaw gołych klocków do uzupełnienia można kupić zawsze ![]() ja sama teraz dumam nad akcesoriami z duplo, będę się biła o jedną aukcję ![]() generlanie HK bogę polecić jako naprawdę dobry i tańszy zamiennik duplo. same klocki i figurki nie obiegają niczym. jedyne co to zwierzęta w HK są trochę uboższe w materiał. mam zwierzęta z duplo i są cięższe, pełniejsze, np. taki koń i owca mają pełne brzuchy. w HK zwierzęta bardziej plastikowe. ale nie niszczą się. Edytowane przez jowisz Czas edycji: 2011-11-06 o 20:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2273 |
Zakorzenienie
|
o rany
Maluśna, współczuję tej niepewności, jak ja nie cierpię jak się coś na wieczór wykluwa, to ciągłe doglądanie, czy nie gorzej się dzieje, w dzień ciut inaczej się to obserwuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2274 |
Zakorzenienie
|
Mała trzymam kciuki za bezbolesną noc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2275 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2276 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2277 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2278 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Co do klocków Hello Kitty, to również mogę polecić bo moja Ola ma ten duży domek - ostatni z linku Jowiszkowej ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2279 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
tz powiedz, ze lepiej zeby teraz wychorowala, niz ma w 1 klasie opuszczac tyle zajec...niestety musicie jeszcze troche wytrzymac, tak to juz w pl jest ![]() ---------- Dopisano o 21:57 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ---------- my ostatnie 2 dni tez w kfc sie stolowalismy i zawsze tylko pikantne jadamy. Bor ofkors porcje frytek, nozke i czesto jeszcze o longera wola, tez musial jesc...a dzis mimo, ze caly ogromny gar strogonowa zrobilam, wyladowalismy ze znajomymi na pizzy ![]() ![]() Takusna, przeciez Wikula ma juz ponad 3 lata, ja nigdy nie gotowalam mleka, Bor od 1rz dostawal z kartonika. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2280 |
Zakorzenienie
|
Veronka poki co nie gotuje tylko podgrzewam, ale jakos tak sie cykam czy nie robię żle
![]() ![]() ![]() Kasiulka dzieki ![]() ![]()
Edytowane przez taka sobie Czas edycji: 2011-11-06 o 21:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:33.