![]() |
#2251 | ||||||||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.7
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Biegnę teraz focie zobaczyć. Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Teraz dochodz do siebie spokojnie i szybko ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2252 |
Zakorzenienie
|
Hej Myaus...te kwasiki spoko ale 15% to stanowczo malutko.... Rewelacujny kwas migdalowy ma firma Norel.. 50% po pierwszym zabiegu rewelacyjne rezultaty
![]() Zestaw kwasow ok 250zl do uzytku profesjalnego ale aplikacja nie jest trudna ![]()
#2253 |
Raczkowanie
|
Myuś
![]() ![]() ![]() ![]() Pochwal się szybciutko gdzie kupujesz te kwasy.. chętnie coś nałożę na swoją mordkę no i może na coś jeszcze ![]() Buziaki ![]()
#2254 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2255 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A na piersi te 20% za mało ![]() ![]()
![]() |
#2256 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2257 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2258 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Mnie właśnie też ceny u kosmetyczki powalają- i po przemyśleniu zawsze syna wysyłałam a sama szłam jak już musiałam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Te profesjonalne to były "medidermy" i cosmelan - mi kosmetyczka zamawiała ale można w necie też kupić ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2259 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Buziaki dziewczynki, na razie zmykam ![]()
![]() |
#2260 |
Zakorzenienie
|
Bede musiala popytac czy na biust mozna....w tym zestawie norela jest baza. Przygotowawcza 5% pozniej kwasik i neutralizator....u mnie efekt gladziutkiej cery natomiast zadnych zaczerwienien itp... Musze rowniez na te mazidla wskoczyc i poszukac tego i owego...
#2261 |
Raczkowanie
|
Dzień dobry wszystkim
![]() Pojechałam dziś do kliniki upewnić się co z moim rozmiarem. Akurat był drugi doktor wolny, więc się ucieszyłam, bo będę miała pogląd od dwóch panów a nie od jednego ![]() Wyskoczyłam więc z ciuchów a on mówi, że moje 305 to jest absolutny max, pomacał moje rodzynki i mówi, że więcej absolutnie się nie zmieści, a gdyby to on był ze mną przy pierwszej konsultacji to raczej dałby mi 285:P w związku z tym już jestem spokojna i uradowana, że doktorek jednak da mi 305 ![]() A słuchajcie jaki hit później...podjechałam do kliniki w tzw.międzyczasie między praca a pracą - w drugiej pracuje u taty w firmie. No i chcę ruszać bo zostało mi tylko pol godziny a musze dojechac do sasiedniego miasteczka a tu moj wredny samochod nie chce odpalic!!!I 15 minut sie meczylam,w koncu sie udalo, ale juz mialam lzy w oczach, ze bede musiala dzwonic do taty, ze nie wykonam zlecenia(bo absolutnie nie moge sie tam spoznic) i zeby przyjechal po mnie pod klinike chirurgii plastycznej!!No ciekawe jakbym mu sie z tego wytlumaczyla!!! ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2262 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2263 |
Raczkowanie
|
Dzien dobry,
Dlugo mnie nie bylo,bo stale cos. Musze doczytac,kto ma juz swoje nabytki a kto jeszcze czeka. Moje piersiaki ok. Zagoily sie i nabralz troche ksztaltu, Do rozmiaru tez sie przyzwyczailam. Jak zdaze to wstawie nowe fotki.
#2264 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
tak wiec wszedzie razem, bez dzieci badz bez.. nie no czasem wypad zrobie na babski wieczór..upre sie i juz:P a co do terminu to prosze nie zalamuj mnie...jak sie dowiem ze ten 20 luty nie wypali to znajde twoj adres i rusze do ciebie hehe boj sie boj Cytat:
Cytat:
moja siostra jak sie dowiedziala to wziela mnie za dziwolaga..choc sama od zawsze miala kompleks malych piersi....ja mialam swoje kształtne pełne B a ona malo co..a teraz gały na mnie jakbym jakas zbronie robiła..ale zazyczyłam sobie bez komentarzy i rad od niej bo juz decyzje wtedy podjełam.. wiec super dekold..i glowa do gory..niech patrzą.. ja cos czuje ze u mnie w rodzinie cos podejrzewaja a mianowicie po tych wakacjach bo raczej ich nie ukrywałam i mam to gdzieś..jestem szczesliwa i nikt mi tego nie popsuje Cytat:
haha dobre autko..to bys miala 'jaja'
![]() |
#2265 |
Raczkowanie
|
Jooasi kochana nie załamuj się, bo tak mi się smutno robi jak Cię czytam
![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:00 ---------- Poprzedni post napisano o 19:51 ---------- [QUOTE=zabulek1;30631586]Hej ![]() Jo do solarium poszlam 2 mc po operacji. I wszystko moglam 2 mc po, lekarz pozwolil ![]() ![]() ![]() A Ty jeszcze z mc, poltora musisz poczekac, chociaz jakies przysiady i wykroki mozesz sobie robic ![]() Mi lekarz dał zakaz na 3 miesiące. Z ćwiczeniami ok, rozumiem, ale o solarium będę go błagała bo na sylwestra to zamiast błyszczeć to będę świecić na biało ![]() ![]() ![]()
#2266 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2267 | |
Zadomowienie
|
---------- Dopisano o 10:12 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ----------
To lepiej Ci nie napisze co z matka na niego gadalysmy hehe ![]() Z wygladau nawet przystojny, ale sorki ![]() ![]() ![]() AAA i super ma mieszkanko ![]() ![]() ![]() ha ha ha!!!nooo ze strasznej strony się pokazał ![]() ![]() ![]() ![]() i co DO MIESZKANKA!!..to TAKI TYP co jak coś postanowi to tego dokona..10lat temu opowiadał jak zrobi sobie mieszkanko...po 10latach zrobił i jak tam weszłam to 90% tak jak miało być...byle do celu..może nie po trupach..ale a wszelką cenę!!! ![]() ---------- Dopisano o 20:42 ---------- Poprzedni post napisano o 20:33 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() no właśnie nie wiem kto otwiera ha ha ale jednak wyszedł i smakował ![]() aaa i mega stres chyba był przy tym ..widac było po nim bardzo ![]() ale cóż ![]() i MAYU nie żaden blondyn ![]() ![]() na necie można zobaczyć ![]() kurde faktycznie wyszedł jak jakiś blondyn..a on ma czarny łeb..phi;-) i tak w ogóle obejrzałam jeszcze raz to bez emocji..matkoo jaki bufon..hi hi hi..noo straszny!!!nie dziwię się że tak o nim myślicie..sam na FB napisał że cham z niego wyszedł!!!;-)))szczery do bólu! mniejsza już o to..ON JEST moją przeszłościa...prześladuj ącą mnie do tej pory..echhh,nie będę mówiła już o moich uczuciach może dziś bo przynudzam ale o mały włos nie odeszłam od mojego tż do niego jak mój synek miał 2,5 roku,ale stchurzyłam ..jak ZAWSZE!! !MIRABELKO dam CI adres i w razie czego przyjedziesz..ale zlać mojego chłopa!!!!!hi hi!!! JOASI widzisz nawet MAYA mówi że będzie pięknie..i uwierz MI dla mnie już JEST ZA☠☠☠IŚCIE!!!wiadomo z profilu układają się jeszcze ale z przodu ,nie wielkie wcale i już są śliczneeeeeeeeeee!!POWIED Z MI CZY BIERZESZ COŚ NA BÓL????ketonal forte?????np? A My dziś na zakupach w końcu.obkupić dzieci ..i naciągnęłam chłopa na sweterEk fajny..yhmmm!!!od roku na zakupach porządnych nie byłam przez ten kryzys...masakra!!ale teraz mam obiecane!!!że jak będzie coś więcej gotówki to idziemy poszaleć!!!i wiecie..ja już w grudniu będę miała na te cycki dziewczęta ale z kolei nie dam rady już iść i stąd ten 20 luty..tego to wam nie mówiłam cio????;-))))))))))))))
dr.M.W. Wrocław!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez klaudeczka2010 Czas edycji: 2011-11-21 o 22:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2268 |
Raczkowanie
|
Dziekuje za wszystkie odpowiedzi. W sumie, nie pocieszylyscie mnie
![]() W polowie grudnia jestem umowiona z dr Kociszewska. Wypytam co z tym zwolnieniem bo obawiam sie, ze urlop to moze byc malo, poza tym troche mo go szkoda. Ciekawa tez jestem jaki rozmiar doradzi mi pani doktor. Na poprzedniej konsultacji lekarz zaproponowal mi 450 ale mnie sie wydaje, ze to strasznie duzo. Co prawda jestem wysoka ale taki rozmiar narazie mnie przeraza choc nie powiem, ze po przymiarce na wykonanych zdjeciach calkiem mi sie podobalo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2269 |
Wtajemniczenie
|
Dziendoberek
![]() Ja po ciezkim dniu pracy i marze o prysznicu, wiec nie czytam zaleglosci teraz ![]() ![]() Klaudyneczko kochana, ja widzialam czarny lep ![]() ![]() ![]() ![]() No a swoja droga mlody, przystojny dyrektor banku, czy kierownik, nie pamietam, musi byc taki sztywny i powazny. Przypomina mi troche on Justin Timberlake ![]() ![]() ![]() ![]() Mya Ty widze jestes znawczynia kwasow i jak nie masz nic przeciwko popytam troche ![]() ![]() Jooasi widzialam, ze dziewczyny Cie pocieszaja ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2270 |
Raczkowanie
|
czesc dziewczynki
![]() duuuzo naskrobałyscie przez weekend ![]() czuje oddech zblizajacej sie operacji na plecach. zmiany w piersiach wyjasnione, pani dr wytnie tłuszczaka w czasie op. jak sie uda, a jak nie to pewnie usunę go jak sie wszystko zagoi. boszzze boje sie ![]() chyba teraz to juz najbardziej tego, ze mimo ze wydaje mi sie ze szybko dojde do siebie, mogę sie rozczarowac ![]() 7 mam op., a 14 juz sie zapisałam na szkolenie, do konca roku musze skonczyć kilka projektów w pracy, do tego jeszcze ogarnać chociaz troche swieta... wiem, że jakby co to TZ mi pomoze, ale ja wole sama ![]() ![]() pojawią mi sie ciagle jakies pytania np. jaki stanik kupić na po? wiem na najpierw ma być topik z gatty (zakupiony) a potem?? zwykły sportowy? dla karmiacych? jakich uzywałyscie? co zabrac ze sobą do kliniki? bede tam dwie doby, jakies wilgotne chusteczki? czy ja wytrzymam bez prysznica dwa dni? czy ew. panie pielegniarki mi pomogą? klaudeczka, widziałam ten odcinek ![]() Edytowane przez kajuja1 Czas edycji: 2011-11-21 o 20:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#2271 |
Wtajemniczenie
|
jezu dziewczyny sorki, że taka maruda ze mnie, wszystkie super laski jesteście, że mnie tak tu pocieszacie, ten ból naprawde mnie dobił od razu człowiek wszystko w czarnych barwach widzi, brzydkie i niepotrzebne
![]() ![]() także już nie marudzę, wracam do żywych i czekam na efekty ![]()
#2272 |
Zakorzenienie
|
joasi
ja tez widze ze marudzisz Slonce ![]() A nie masz co narzekac, moje piersi nadal maja smieszny ksztalt ale powiem Ci ze bardzo sie zmieniaja. I Twoje tez sie zmienia. Trudno nam ktore mialy wyjsciowke miec okragle pileczki. Bardzo naturalnie Ci wyszło, ALE masz jeszcze DUŻĄ opuchlizne. A ona zejdzie nawet za miesiac. Takze glowa do gory ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2273 |
Wtajemniczenie
|
kajuja mnie też się wydawało, że taka dzielna jestem i szybko dojde do siebie a tymczasem dupa i trup przez czetry dni ale naszczęście większość dziewczynek dużo lepiej to znosiło
![]() jak masz możliwość lepiej sobie zostaw więcej czasu na rekonwalescencje niż 7dni, puki szwy siedzą lepiej się nie nadwyrężać. nie wiem jak Wasza doktor, mój ściąga dopiero w 11-12dobie ![]()
![]() |
#2274 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A teraz jak z komponentów robiłam to tak jak piszesz że Ty masz w tym gotowym zestawie - najpierw przygotowawczo rozrabia się tonik 5%, potem peeling właściwy - tyle procent ile potrzebujesz, i jako neutralizator np soda albo ewentualnie mydło. Koszt całości za wszystko - do 15zł , a może nawet i to nie ![]() ![]() ![]() Ciebie nie zaczerwienia po migdałowym? hm, a mnie tak ![]() ![]() A jak już sobie coś zakupsz na mazidłach to się pochwal- może przy okazji podpowiesz coś ciekawego ![]() Widziałam tam np preparat zwiększający gestość tkanki podskórnej w piersiach ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2275 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
ja po prostu jestem bardzo niecierpliwa. oj bedzie miały ze mną jazde ![]() a twje zdjecia widziałam piersi super, rozmiar idealny - bedzie pani zadowolona ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2276 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:10 ---------- Poprzedni post napisano o 23:03 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2277 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() [QUOTE=SweetMegi;30645408]Jooasi kochana nie załamuj się, bo tak mi się smutno robi jak Cię czytam ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:00 ---------- Poprzedni post napisano o 19:51 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Dzielność ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Na szczęście dni mijają- i za chwilkę wszystko będzie za Tobą ![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2278 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ha ha co do zatrudnienie go,obmyslalam to z kolezanka dzis ![]() wiesz ..ja ten wystep wczorajszy tak przezylam ze do dzis dochodze do siebie..nienormalna jestem ![]() KAJUJKO wierze ze sie boisz ![]() ![]() i tez widzialas wczoraj...he....no pewny siebie ....ale nie do konca jednak ![]()
![]() |
#2279 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Klaudeczko ja podzielam zdanie kajuji nie bufon, a pewniak...taki koleś pewnie nie jest łatwym partnerem w życiu...raczej takie ciągłe wyzwanie ale...gust chłopina ma trzeba przyznać....Chatka marzenie, a potrawy hmmm... niebo w gębie....nawet oglądając ślinka mi pociekła hihi.... Ja wiem coś o utraconych miłościach i niedokończonych związkach... nasze błędy, za które do końca życia przyjdzie nam się zastanawiać co by było gdyby ![]()
![]() |
#2280 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:21 ---------- Poprzedni post napisano o 23:17 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:47.