Powiększanie piersi cz.7 - Strona 76 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-11-21, 13:21   #2251
MyaDiva
Zakorzenienie

Dot.: Powiększanie piersi cz.7

Cytat:
Napisane przez Agatau88 Pokaż wiadomość
joasi
widzialam nowe piersi.Uksztaltuja sie, ale juz sa fajowe.
I wcale nie małe

A ja dzis mialam szwy wyjmowane jeszcze! Nawet nie wiedzialam, że jeszcze mam szwy, ale bolało, poplakalam sie u Doktora
I mam juz zcinać fraxelem te rany/blizny więc zrobię to w nast.tyg.
Dr powiedzial ze piersi moga wydawac sie lekko asymetryczne bo to wina brodawki, ze jedną mam niżej, jak bede chciala to cos z tym zrobimy(Ale co nie dopytalam).
witaj Słonko. Ojej- to się nacierpiałaś. No ale już teraz szwy będą mogły spokojnie się goić. A skoro flaxelek dostałaś to coś się bliźnić zaczęło? pisałaś kiedyś że masz tekie tendencje. A te brodaweczki to sobie odpuść na razie-zawsze zdążysz to skorygować

Cytat:
Napisane przez Mirabellla Pokaż wiadomość

dzis brat zafundowal mi suhi czy coś..100zł na składniki wydał, sam zrobił a ja po kęsie myślałam że zwymiotuje, ten zapach ryby jak ze stawu .... dla niego to mniam hehe ale doceniłam, pochwaliłam i drugi kawalek zjadlam z tym cudnym sosem
o kurcze- ale musisłas być dzielna.

Cytat:
Napisane przez jooasi Pokaż wiadomość
dziewczynki no własnie dla mnie za duze pewnie ze sie przyzwyczaje ale mogłam słuchac doktorka i brac mniej, jeszcze przed sama operacja namawiał. krzywe sa porzeokrutnie ale wyjsciówka tez krzywa była i nawet na zdjeciu widac jakie ramiona mam nierówne wiec inaczej byc nie moze, jak patrze w lusterko sa proste a zdjecia niestety sa bezlitosne
sushi jest przerózne nie jestem specjalistka i sama niedawno pierwszy raz próbowałam, nie przepadam za wodorostami czy surowa ryba ale z wedzona zawiniete w ryz to chyba maki sie nazywa sa pyszne
Jooasi- Ty kochana dziękuj sama sobie że tych mnijeszych nie wzięłaś. Ja się obawiam, że by za małe były- tzn by piersi nie wypełniły . Niestety jak się ma pierś rozluźnioną, po ciażach i do tego z własnym groczołem to trzeba iść czasem na kompromis. A za mały implant w takiej piersi to same kłopoty Zobaczysz jak się tkanka ułoży będziesz miała na prawdę nie duże piersiątka rozmiarek będzie w sam raz
Cytat:
Napisane przez klaudeczka2010 Pokaż wiadomość
hEJOS kochane

JOASI WITAJJJ bylam w albumie i jestem zachwycona...

Zabus,MAYUS bede o siebie dbac..obiecuje..ale przy 2 dzieci i w pracy nie bardzo sie da....znow mnie pobolewa...mam dola momentami

GRAZIA super ze juz z gorki..lece do albumikiu zaraz

ALEZ MI SIE SMUTNO ZROBILO jak zobaczylam wyliczanke beze mnie ale jeszcze troszkeeeeeeeee

spadam bo z synem do kosciola..komunia w tym roku, a pozniej jedziemy kupic dzieciom buty.bo jeszcze nie zdazylismy w tym sezonie....

AAAA dzwonili z kliniki no i pani kolejny termin mi dala...czwarty chyba co___20luty!!
Hihi- 20 luty i już jesteś na naszej liście. A w klinice to pewnie nie pamiętają ile razy przekładałaś- mów że dwa razy i już

Cytat:
Napisane przez Cykaneczka Pokaż wiadomość
Witam, witam

Pozdrawiam wszystkie Cycolinki, nowe i te 'stare'

Sporo mnie nie było, ale nie poszczęściło mi się, i trafiłam jakiś czas temu do szpitala z wyrostkiem robaczkowym. Tak więc znów jestem pokrojona, i dochodzę do siebie bardzo baaardzo powoli (jak to ja ).
Chciałam się pochwalic wszem i wobec, publicznie i oficjalnie , że dostałam od naszej Żabuli kochanej prezent świąteczny w postaci staniczka różowego, takiego samego jak można zobaczyć w Jej galerii.

Właśnie skończyłam tworzyć nowy album, i zapraszam do oglądania kto ciekawy
buziak leci do Ciebie- kuruj się bidulko Ale Ci się przytrafiło.
Biegnę teraz focie zobaczyć.

Cytat:
Napisane przez Andzikus Pokaż wiadomość
Witam serdecznie,
jestem w trakcie podejmowania decyzji o operacji powiekszenia biustu. Jestem juz po pierwszej konsultacji, czekaja mnie nastepne, lekarza jeszcze nie wybralam.
Mam do Was kilka pytan zwiazanych z postepowaniem poperacyjnym gsyz mam troszke obaw jak dam sobie rade po operacji poniewaz moja praca jest zwiazana z wysilkiem fizycznym. Pracuje z dziecmi, ktore trzeba nosic, moja praca wymaga napinania miesni klatki piersiowej, w tym mm. piersiowych i obawiam sie czy szybki powrot do normalnej pracy bedzie mozliwy, czy zbyt szybkim powrotem do pracy, w ktorej nie moge sie oszczedzac, nie zepsuje wynikow zabiegu, w koncu czy taki rodzaj pracy nie bedzie wymagal dluzszego zwolnienia lekarskiego. Czy w klinikach jest mozliwe wydawanie dluzszych jak kilkunastodniowe zwolnienia?
Mam nadzieje, ze trafie tutaj na Kogos kto jest juz po zabiegu i byl w podobnej sytuacji. Bede wdzieczna za informacje
Pozdrawiam.
Najlepiej zadzwoń do kliniki i dopytaj o to zwolnienie- bo róznie to wygląda i najlepiej spytać swojego lekarza. Ewentualnie urlop można wykorzystać. Po 2tyg nie będzie Ci można nosić dzieci

Cytat:
Napisane przez Precelka1 Pokaż wiadomość
Witam kochane moje , żyje!!! i nawet mam się nie najgorzej. Szczerze chciałam dać znak życia wcześniej, ale wszyscy nade mną stali jak nad mala dziewczynka przez cały weekend i nie miałam szans na dostęp do komputera. Moja mam nawet zabroniła mi podnosić palec u dłoni bez potrzeby hehe . Ból momentami narasta, czasem jest lepiej. Musze sobie dać jeszcze kilka dni na dojście względne do siebie. Nie potrafię opisać jakiego ataku paniki doznałam przed operacja. gdyby nie mój facet, to uciekłabym w sina dal... Nie wiem co we mnie wstąpiło. Na razie nie mogę się przyzwyczaić, ze te piersi nalezą do mnie jooasi gratulacje! I'll be back !
O jak miło że jesteś Widzę ,że masz swietną opiekę
Teraz dochodz do siebie spokojnie i szybko
Cytat:
Napisane przez zabulek1 Pokaż wiadomość
Ja kupilam dzisiaj kwas glikolowy na twzrz. Nigdy takich rzeczy nie urzywalam i wstawilam posta w dermatologi, z cyklu jak to urzywac, czy musze rezygnowac z solarium itd. No nie mam o tym pojecia, a zawsze musi byc pierwszy raz. A jakie podpowiedzi dostalam od dziewczyn??? Ze moj post to zart Ja pierdziele, juz o nic nie wolno zapytac, bo pseudo specjalistki Cie wysmieja. Chyba tylko tutaj w tym temacie mozna ptyac o wszystko, niekoniecznie na temat, bo gdzie indziej Cie oleja. Zolzy jedne wyblakle

W kazdym razie ciesze sie, ze trafilam tutaj Najfajniejsze laski sa w tym temacie cyckowym.
Po tym kwasie 6 tyg bez solarium i z filtrem w dzień. Ja z miesiac temu też zamówiłam sobie kwasy do domku-pierwszy raz komponenty do własnego połączenia. I właśnie wczoraj migdałowy na piersi i twarz nałożyłam. Na piersi rozrobiłam 20% , na twarz 15%- no zobaczymy za kilka dni efekty. Wzięłam jeszcze bromelinę i papainę- te już robiłam wcześniej. I pare innych specyfików odrzywczych. Super sprawa jak dla mnie. I co najważniejsze - cena szok!!! za zabieg kwasowy u kosmetyczni płaciłam do 200zł. A kupując komponenty które starczają na kilka zabiegów na dwie osoby zapaciłam 50zł!!!!! I robię sobie w domku kiedy mam czas Zobaczę jak się ten kwas spisze- z tych poprzednich jestem bardzo zadowolona

Cytat:
Napisane przez gwendolinka Pokaż wiadomość
Ja dodałam dwa zdjęcia do albumiku z moją gębą Z ostatniej imprezy. ooooo pobawiłam sie, pobawiłam.
To ja już pędzę

Cytat:
Napisane przez dagaa81 Pokaż wiadomość
Żaba ja to samo pomyslała-super chataA gość nie przypadł mi do gustu...taki cwaniak z pompką w nosie Klaudek Ty za fajna dziewczyna do takiego nadymanego bubka...no chyba że kamery tak na niego działaja I kto otwiera piekarnik podczas pieczenia biszkoptaaaaa
A któy to był - ten łysawy czy ten młodszy bo mi tylko mignęły zwiastuny.

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-21, 13:41   #2252
Vanessita
Zakorzenienie

Hej Myaus...te kwasiki spoko ale 15% to stanowczo malutko.... Rewelacujny kwas migdalowy ma firma Norel.. 50% po pierwszym zabiegu rewelacyjne rezultaty
Zestaw kwasow ok 250zl do uzytku profesjalnego ale aplikacja nie jest trudna
Stary 2011-11-21, 13:55   #2253
viola1983
Raczkowanie

Myuś no wyrodna matka wyrodna.. ale na pocieszenie dostały 2 prezenciki zdjątka jakieś wstawię, ale najpierw muszę się zmusić, żeby je zrobić lenia mam strasznego

Pochwal się szybciutko gdzie kupujesz te kwasy.. chętnie coś nałożę na swoją mordkę no i może na coś jeszcze a niestety ceny u kosmetyczki mnie przerażają

Buziaki
Stary 2011-11-21, 14:01   #2254
dagaa81
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Agi27 Pokaż wiadomość
Witajcie moje kochane!

Gratuluję Wszystkim nowym cycolinkom! Ja wstawiłam do albumiku moje 10 dniowe cycki i jak macie ochotę to zobaczcie sobie.

jooasi - nie popadaj w żadne doły! Zobaczysz, że cycusie wypięknieją, zaokragla się i będą Twoje. Moje tez jakies dziwne sie robią, ale wiem, że będą układac się jeszcze długie miesiące. A wkurza mnie to też, że wyglądają każda inaczej, no ale... Bedzie dobrze, zobaczysz!

Wiecie dzisiaj to się wkur.... am na maxa. Moja córcia (lat 15), w tajemnicy powiedziała swoim przyjaciółok że matka zrobiła sobie cycki za 13 koła. No i efekt jest taki, że wywołałam sensację, na razie w klasie wśród rodziców. He he, śmieszy mnie to średniowiecze, ale teraz to sama nie wiem jak się zachowac. WSZYSCY O MNIE PLOTKUJĄ. Tak sobie myślę, że na kolejną wywiadówkę ubiore obcisła bluzeczkę, BEZ STANIKA, I TAK ŻEBY MI SUTY STERCZAŁY. Mam, to w du..pie co prawda, no ale... Pewnie by co druga sobie cycki zrobiła jak by starczyło kasy a co najważniejsze odwagi.
Tak właśnie powinnaś zrobić!!!!! A inne matki Polki niech patrza i się gryzą
dagaa81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-21, 14:02   #2255
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Vanessita Pokaż wiadomość
Hej Myaus...te kwasiki spoko ale 15% to stanowczo malutko.... Rewelacujny kwas migdalowy ma firma Norel.. 50% po pierwszym zabiegu rewelacyjne rezultaty
Zestaw kwasow ok 250zl do uzytku profesjalnego ale aplikacja nie jest trudna
Ja do tej pory kupowałam gotowe Medidermy (ostatnio retises to akurat na mlekowym jest 15%, i kiedyś robiłam madelac C- i to był migdałowy 40% i dla mnie trochę za mocny był ). Hihi a teraz sama łącze i procenty dobieram Ten migdałowy 15 % mnie piekł porządnie i ryjek czerwony mam - to mój pierwszy raz był po długiej przerwie od migdała , bez przygotowania wcześniejszego cery. Ja mam strasznie delikatna skórę. Mojemu synowi 20% zrobiam na twarz- ale dwa tygodnie tonik stosował przygotowawczy. I fektycznie te 20% nie bardzo ruszyło jego cerę.
A na piersi te 20% za mało , leciutko zarumieniło mnie tylko -myślisz że można 50%? może lepiej będę stopniowo procenty podnosić

15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
Stary 2011-11-21, 14:03   #2256
dagaa81
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
witaj Słonko. Ojej- to się nacierpiałaś. No ale już teraz szwy będą mogły spokojnie się goić. A skoro flaxelek dostałaś to coś się bliźnić zaczęło? pisałaś kiedyś że masz tekie tendencje. A te brodaweczki to sobie odpuść na razie-zawsze zdążysz to skorygować

o kurcze- ale musisłas być dzielna.

Jooasi- Ty kochana dziękuj sama sobie że tych mnijeszych nie wzięłaś. Ja się obawiam, że by za małe były- tzn by piersi nie wypełniły . Niestety jak się ma pierś rozluźnioną, po ciażach i do tego z własnym groczołem to trzeba iść czasem na kompromis. A za mały implant w takiej piersi to same kłopoty Zobaczysz jak się tkanka ułoży będziesz miała na prawdę nie duże piersiątka rozmiarek będzie w sam raz

Hihi- 20 luty i już jesteś na naszej liście. A w klinice to pewnie nie pamiętają ile razy przekładałaś- mów że dwa razy i już

buziak leci do Ciebie- kuruj się bidulko Ale Ci się przytrafiło.
Biegnę teraz focie zobaczyć.

Najlepiej zadzwoń do kliniki i dopytaj o to zwolnienie- bo róznie to wygląda i najlepiej spytać swojego lekarza. Ewentualnie urlop można wykorzystać. Po 2tyg nie będzie Ci można nosić dzieci

O jak miło że jesteś Widzę ,że masz swietną opiekę
Teraz dochodz do siebie spokojnie i szybko

Po tym kwasie 6 tyg bez solarium i z filtrem w dzień. Ja z miesiac temu też zamówiłam sobie kwasy do domku-pierwszy raz komponenty do własnego połączenia. I właśnie wczoraj migdałowy na piersi i twarz nałożyłam. Na piersi rozrobiłam 20% , na twarz 15%- no zobaczymy za kilka dni efekty. Wzięłam jeszcze bromelinę i papainę- te już robiłam wcześniej. I pare innych specyfików odrzywczych. Super sprawa jak dla mnie. I co najważniejsze - cena szok!!! za zabieg kwasowy u kosmetyczni płaciłam do 200zł. A kupując komponenty które starczają na kilka zabiegów na dwie osoby zapaciłam 50zł!!!!! I robię sobie w domku kiedy mam czas Zobaczę jak się ten kwas spisze- z tych poprzednich jestem bardzo zadowolona

To ja już pędzę

A któy to był - ten łysawy czy ten młodszy bo mi tylko mignęły zwiastuny.
Jeden miał długie czarne włosy drugi taki blondyn-to ten blondyn właśnie
dagaa81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-21, 14:09   #2257
viola1983
Raczkowanie

Cytat:
Tak właśnie powinnaś zrobić!!!!! A inne matki Polki niech patrza i się gryzą
i niech odkładają kasę na odpicowanie swoich dekoltów.. bo jak zobaczą takie cuda to z zazdrości nie wyrobią
Stary 2011-11-21, 14:22   #2258
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez viola1983 Pokaż wiadomość
Myuś no wyrodna matka wyrodna.. ale na pocieszenie dostały 2 prezenciki zdjątka jakieś wstawię, ale najpierw muszę się zmusić, żeby je zrobić lenia mam strasznego

Pochwal się szybciutko gdzie kupujesz te kwasy.. chętnie coś nałożę na swoją mordkę no i może na coś jeszcze a niestety ceny u kosmetyczki mnie przerażają

Buziaki
Ojej- to już się cieszę na zdjecia
Mnie właśnie też ceny u kosmetyczki powalają- i po przemyśleniu zawsze syna wysyłałam a sama szłam jak już musiałam A jaj mam taka cerę że musze ciągle dbać- bo inaczej szkoda w ogóle zachodu No i piersi do tego jeszcze Ostatnio u kosmetyczki kupowałam kwasy i sobie robiłam w domku - zawsze trochę taniej wychodziło, a patrząc że ja i na twarz i na piersi to dla mnie było to jedyne rowiązanie choć i tak wydatek spory - jeden zabieg samodzielny ponad 120zł, do tego potem kremy odpowiednie A co to jest jeden zabieg. I właśnie ostatnio jak narzekałam u kosmetyczki to ona mi podrzuciła pomysł że mogę sobie spróbować te komponenty i tylko co pół roku na MD do niej wpaść i na jakiś kwasik mocniejszy pod kontrolą. I miesiąc temu zamówiłam - i mieszam sama po nocach
Te profesjonalne to były "medidermy" i cosmelan - mi kosmetyczka zamawiała ale można w necie też kupić A teraz na "mazidłach" zamówiłam komponenty a na wizażyku poczytałam jak je mieszać Kwas salicylowy- rewelacja dla mojej cery i dla syna też to można też z polopiryny ukręcić Bromelina i papaina też super- kwas hialurynowy jedwab hydrolaty przeróżne - każdy może dobrać coś dla siebie. Jak się troszkę poczyta to nie jest to takie trudne i co najwazniejsze ceny bardzo dobre- wszystko można kupić na próbę w małej ilości i wybrać to co pasuje najlepiej

Stary 2011-11-21, 14:32   #2259
viola1983
Raczkowanie

Cytat:
Ojej- to już się cieszę na zdjecia
Mnie właśnie też ceny u kosmetyczki powalają- i po przemyśleniu zawsze syna wysyłałam a sama szłam jak już musiałam A jaj mam taka cerę że musze ciągle dbać- bo inaczej szkoda w ogóle zachodu No i piersi do tego jeszcze Ostatnio u kosmetyczki kupowałam kwasy i sobie robiłam w domku - zawsze trochę taniej wychodziło, a patrząc że ja i na twarz i na piersi to dla mnie było to jedyne rowiązanie choć i tak wydatek spory - jeden zabieg samodzielny ponad 120zł, do tego potem kremy odpowiednie A co to jest jeden zabieg. I właśnie ostatnio jak narzekałam u kosmetyczki to ona mi podrzuciła pomysł że mogę sobie spróbować te komponenty i tylko co pół roku na MD do niej wpaść i na jakiś kwasik mocniejszy pod kontrolą. I miesiąc temu zamówiłam - i mieszam sama po nocach
Te profesjonalne to były "medidermy" i cosmelan - mi kosmetyczka zamawiała ale można w necie też kupić A teraz na "mazidłach" zamówiłam komponenty a na wizażyku poczytałam jak je mieszać Kwas salicylowy- rewelacja dla mojej cery i dla syna też to można też z polopiryny ukręcić Bromelina i papaina też super- kwas hialurynowy jedwab hydrolaty przeróżne - każdy może dobrać coś dla siebie. Jak się troszkę poczyta to nie jest to takie trudne i co najwazniejsze ceny bardzo dobre- wszystko można kupić na próbę w małej ilości i wybrać to co pasuje najlepiej
Znalazłam te "mazidła".. fajny sklep i sporo tego mają.. idę poszperać w produktach i zagłębie się w temacie.. czas najwyższy zrobić coś ze sobą

Buziaki dziewczynki, na razie zmykam
Stary 2011-11-21, 15:30   #2260
Vanessita
Zakorzenienie

Bede musiala popytac czy na biust mozna....w tym zestawie norela jest baza. Przygotowawcza 5% pozniej kwasik i neutralizator....u mnie efekt gladziutkiej cery natomiast zadnych zaczerwienien itp... Musze rowniez na te mazidla wskoczyc i poszukac tego i owego...
Stary 2011-11-21, 15:35   #2261
violinka69
Raczkowanie

Dzień dobry wszystkim
Pojechałam dziś do kliniki upewnić się co z moim rozmiarem. Akurat był drugi doktor wolny, więc się ucieszyłam, bo będę miała pogląd od dwóch panów a nie od jednego
Wyskoczyłam więc z ciuchów a on mówi, że moje 305 to jest absolutny max, pomacał moje rodzynki i mówi, że więcej absolutnie się nie zmieści, a gdyby to on był ze mną przy pierwszej konsultacji to raczej dałby mi 285:P w związku z tym już jestem spokojna i uradowana, że doktorek jednak da mi 305 heh..śmieszne te moje cycki, prawie nie ma ich za co ścisnąć:P
A słuchajcie jaki hit później...podjechałam do kliniki w tzw.międzyczasie między praca a pracą - w drugiej pracuje u taty w firmie. No i chcę ruszać bo zostało mi tylko pol godziny a musze dojechac do sasiedniego miasteczka a tu moj wredny samochod nie chce odpalic!!!I 15 minut sie meczylam,w koncu sie udalo, ale juz mialam lzy w oczach, ze bede musiala dzwonic do taty, ze nie wykonam zlecenia(bo absolutnie nie moge sie tam spoznic) i zeby przyjechal po mnie pod klinike chirurgii plastycznej!!No ciekawe jakbym mu sie z tego wytlumaczyla!!! na szczescie juz naprawilamtego dziada...akurat za zarobione pieniadze ze zlecenia+doplata;P
violinka69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-21, 15:40   #2262
grazia78
Raczkowanie

Cytat:
Witajcie moje kochane!

Gratuluję Wszystkim nowym cycolinkom! Ja wstawiłam do albumiku moje 10 dniowe cycki i jak macie ochotę to zobaczcie sobie.

jooasi - nie popadaj w żadne doły! Zobaczysz, że cycusie wypięknieją, zaokragla się i będą Twoje. Moje tez jakies dziwne sie robią, ale wiem, że będą układac się jeszcze długie miesiące. A wkurza mnie to też, że wyglądają każda inaczej, no ale... Bedzie dobrze, zobaczysz!

Wiecie dzisiaj to się wkur.... am na maxa. Moja córcia (lat 15), w tajemnicy powiedziała swoim przyjaciółok że matka zrobiła sobie cycki za 13 koła. No i efekt jest taki, że wywołałam sensację, na razie w klasie wśród rodziców. He he, śmieszy mnie to średniowiecze, ale teraz to sama nie wiem jak się zachowac. WSZYSCY O MNIE PLOTKUJĄ. Tak sobie myślę, że na kolejną wywiadówkę ubiore obcisła bluzeczkę, BEZ STANIKA, I TAK ŻEBY MI SUTY STERCZAŁY. Mam, to w du..pie co prawda, no ale... Pewnie by co druga sobie cycki zrobiła jak by starczyło kasy a co najważniejsze odwagi.
Aguś miej to w du.....mój młody ma lat 14 jak coś piśnie też cyca do przodu wypnę aż wętyle mi wyjdą nie przejmuj się nie jedna matulka zrobiłaby sobie cycki. Tak jak piszesz obcisła bluzeczka,głowa do góry wentyle przetrzyj lodem zeby ci stały : hahaha:niech napatrzo jaką młoda ma sexi mamę. Buzial leci
grazia78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-21, 16:03   #2263
Dalmatynka101
Raczkowanie

Dzien dobry,
Dlugo mnie nie bylo,bo stale cos.
Musze doczytac,kto ma juz swoje nabytki a kto jeszcze czeka.
Moje piersiaki ok. Zagoily sie i nabralz troche ksztaltu, Do rozmiaru tez sie przyzwyczailam. Jak zdaze to wstawie nowe fotki.
Stary 2011-11-21, 16:31   #2264
Mirabellla
Raczkowanie

GG do Mirabellla

Cytat:

MIRABELKO NOOO wiem..chyba się schlejemy jak już będę miała te cycki!!!a ja przytyłam tak do 1,5kg i teraz to zrzucam..phii moje cycki tylko po tym kilogramie wyglądają jeszcze gorzejdziewczyny jestem wkur.....odpuściłam już sobie do tego lutego bo szkoda nerwów..przy moim zdrowiu ostanio lichymale mój tż i tak pojedzie na narty na tydz po raz trzeci..i mnie zostawi z dziećmi...jaja jakieś???ja tak strasznie potrzebuję odpczynku że nie macie pojęcia!!JA JUŻ to wszystko zdrowiem przypłacam..najpierw psychicznym,teraz fizycznym..i jak tu nie mieć dołów!!a ten za 3 czy 4 tyg jedzie się wyluzować(ok,należy mu się..a co ze mną???)buuuuno co?
mój to by w zyciu sam nie ruszył , to typ faceta 'rodzinnego'..a jak mu powiedzialam ze ja sobie sama odpoczne w kumpelami i on tez bedzie mogl z kumplami to obraza majestatu he
tak wiec wszedzie razem, bez dzieci badz bez..

nie no czasem wypad zrobie na babski wieczór..upre sie i juz:P

a co do terminu to prosze nie zalamuj mnie...jak sie dowiem ze ten 20 luty nie wypali to znajde twoj adres i rusze do ciebie hehe boj sie boj

Cytat:
Myusiu kochana a gdzie Ty byłas jak Cie nie było?? brakowało Twojego słowa madrego dwaj do albumu i szczerze pisz mi wszystko co uwazasz bo dla mnie załamka dziewczynki tu pisza ze kochaja swoje nowe cycuchy od pierwszego wrazenia a ja sie zatanawiam czy aby dobrze zrobiłam bo efekt mizerny
oj , jak Maydiva pisze...dziewczynkom bez biustu wychodzi jakby od razu okragly ksztalny, a dziewczynkom ktore mialy spora swoja wyjsciowke wszystko musi sie ladnie ulozyc..wiec prosze nie zalamuj sie..wierze ze jeszcze bedziesz sie z tego smiac..z tego zadreczania za wczasu

Cytat:

plotkuja ci co zazdroszcza!!!! ja uwazam ze to juz nic dziwnego w dzisiejszych czasach..ale ze kasy brak to i mniejsze kolejki u chirurga..bo pewnie nie jedna z tych pan by sie temu poddała..
moja siostra jak sie dowiedziala to wziela mnie za dziwolaga..choc sama od zawsze miala kompleks malych piersi....ja mialam swoje kształtne pełne B a ona malo co..a teraz gały na mnie jakbym jakas zbronie robiła..ale zazyczyłam sobie bez komentarzy i rad od niej bo juz decyzje wtedy podjełam..

wiec super dekold..i glowa do gory..niech patrzą..

ja cos czuje ze u mnie w rodzinie cos podejrzewaja a mianowicie po tych wakacjach bo raczej ich nie ukrywałam i mam to gdzieś..jestem szczesliwa i nikt mi tego nie popsuje

Cytat:
Napisane przez violinka69 Pokaż wiadomość
Dzień dobry wszystkim
Pojechałam dziś do kliniki upewnić się co z moim rozmiarem. Akurat był drugi doktor wolny, więc się ucieszyłam, bo będę miała pogląd od dwóch panów a nie od jednego
Wyskoczyłam więc z ciuchów a on mówi, że moje 305 to jest absolutny max, pomacał moje rodzynki i mówi, że więcej absolutnie się nie zmieści, a gdyby to on był ze mną przy pierwszej konsultacji to raczej dałby mi 285:P w związku z tym już jestem spokojna i uradowana, że doktorek jednak da mi 305 heh..śmieszne te moje cycki, prawie nie ma ich za co ścisnąć:P
A słuchajcie jaki hit później...podjechałam do kliniki w tzw.międzyczasie między praca a pracą - w drugiej pracuje u taty w firmie. No i chcę ruszać bo zostało mi tylko pol godziny a musze dojechac do sasiedniego miasteczka a tu moj wredny samochod nie chce odpalic!!!I 15 minut sie meczylam,w koncu sie udalo, ale juz mialam lzy w oczach, ze bede musiala dzwonic do taty, ze nie wykonam zlecenia(bo absolutnie nie moge sie tam spoznic) i zeby przyjechal po mnie pod klinike chirurgii plastycznej!!No ciekawe jakbym mu sie z tego wytlumaczyla!!! na szczescie juz naprawilamtego dziada...akurat za zarobione pieniadze ze zlecenia+doplata;P

haha dobre autko..to bys miala 'jaja'
Stary 2011-11-21, 19:00   #2265
SweetMegi
Raczkowanie

Jooasi kochana nie załamuj się, bo tak mi się smutno robi jak Cię czytam .Jesteś dopiero parę dni po operacji a sama wiesz ile trzeba czekać na efekt końcowy!!! Ja jak pierwszy raz zobaczyłam moje piersi to szoku doznałam, wiesz jakie były ogromne???!!!Na zdjęciach tego tak nie widać. Teraz już jest lepiej ale liczę, że będą jeszcze trochę mniejsze bo też należę do osób,które lubią średniej wielkości-gustowne, jędrne biusty!!! I też miałam takie myśli:co mnie podkusiło,żeby robić tą operację.Wmawiałam sobie,że przecież nie było tak źle!!! Minął prawie miesiąc i jest zdecydowana poprawa.I gorąco wierzę,że w Twoim przypadku też tak będzie.

---------- Dopisano o 20:00 ---------- Poprzedni post napisano o 19:51 ----------

[QUOTE=zabulek1;30631586]Hej
Jo do solarium poszlam 2 mc po operacji. I wszystko moglam 2 mc po, lekarz pozwolil Tyle, ze ja jeszcze nie bylam gotowa na wszystko i pomalu wlaczam kolejne zajecia Jutro ide pierwszy raz na squasha, nigdy w zyciu w to nie gralam
A Ty jeszcze z mc, poltora musisz poczekac, chociaz jakies przysiady i wykroki mozesz sobie robic[COLOR="Silver"]

Mi lekarz dał zakaz na 3 miesiące. Z ćwiczeniami ok, rozumiem, ale o solarium będę go błagała bo na sylwestra to zamiast błyszczeć to będę świecić na biało.Ja na squasha chodziłam.Super sprawa-polecam.A przysiady robię ale potajemnie przed TŻ , bo on jest gorszy od mojego doktorka.
Stary 2011-11-21, 19:11   #2266
grazia78
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Dalmatynka101 Pokaż wiadomość
Dzien dobry,
Moje piersiaki ok. Zagoily sie i nabralz troche ksztaltu, Do rozmiaru tez sie przyzwyczailam. Jak zdaze to wstawie nowe fotki.
Witaj dalmatynko byłam u ciebie w albumiku super cycki i super rozmiarek mnie doktorek też takie wsadził 500 cc n początku jak zobaczyłam bandaż i je owiniete myslę sobie boossszzzzee jakie one duże ale teraz widzę że będą fajniusie mój TŻ aż paszczynkę swoją otworzył p ięknie już twoje panienki wyglądająbuzia:cmok :
grazia78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-21, 19:42   #2267
klaudeczka2010
Zadomowienie

---------- Dopisano o 10:12 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ----------

To lepiej Ci nie napisze co z matka na niego gadalysmy hehe
Z wygladau nawet przystojny, ale sorki sztywniak jak cholera Chyba, ze tak przed kamerami tylko

AAA i super ma mieszkanko[/QUOTE]

ha ha ha!!!nooo ze strasznej strony się pokazałale to jaki tam był to właśnie bywał w momentach w których najbardziej mnie wkurzał!!!i był MEGA zestresowany..na maxa..wszystkiek moje kolezanki też to stwierdziłyale fakt że ma taką manierę czasem pewnego siebie sztywniaka chociaż jest mega wrażliwy,uczuciowy itd itp
i co DO MIESZKANKA!!..to TAKI TYP co jak coś postanowi to tego dokona..10lat temu opowiadał jak zrobi sobie mieszkanko...po 10latach zrobił i jak tam weszłam to 90% tak jak miało być...byle do celu..może nie po trupach..ale a wszelką cenę!!!

---------- Dopisano o 20:42 ---------- Poprzedni post napisano o 20:33 ----------

Cytat:
Żaba ja to samo pomyslała-super chataA gość nie przypadł mi do gustu...taki cwaniak z pompką w nosie Klaudek Ty za fajna dziewczyna do takiego nadymanego bubka...no chyba że kamery tak na niego działaja I kto otwiera piekarnik podczas pieczenia biszkoptaaaaa
chyba nie cwaniaktaki charakterek..ale fajny facet..jak to mówią moje koleżanki..no bo ja wiadomo że tak powiem
no właśnie nie wiem kto otwiera ha ha ale jednak wyszedł i smakował

aaa i mega stres chyba był przy tym ..widac było po nim bardzo

ale cóż

i MAYU nie żaden blondynłooon czarny chop...ale w sumie to jakoś inaczej tam wyglądał..na żywca lepiej
na necie można zobaczyć

kurde faktycznie wyszedł jak jakiś blondyn..a on ma czarny łeb..phi;-)

i tak w ogóle obejrzałam jeszcze raz to bez emocji..matkoo jaki bufon..hi hi hi..noo straszny!!!nie dziwię się że tak o nim myślicie..sam na FB napisał że cham z niego wyszedł!!!;-)))szczery do bólu!

mniejsza już o to..ON JEST moją przeszłościa...prześladuj ącą mnie do tej pory..echhh,nie będę mówiła już o moich uczuciach może dziś bo przynudzam ale o mały włos nie odeszłam od mojego tż do niego jak mój synek miał 2,5 roku,ale stchurzyłam ..jak ZAWSZE!!

!MIRABELKO dam CI adres i w razie czego przyjedziesz..ale zlać mojego chłopa!!!!!hi hi!!!

JOASI widzisz nawet MAYA mówi że będzie pięknie..i uwierz MI dla mnie już JEST ZA☠☠☠IŚCIE!!!wiadomo z profilu układają się jeszcze ale z przodu ,nie wielkie wcale i już są śliczneeeeeeeeeee!!POWIED Z MI CZY BIERZESZ COŚ NA BÓL????ketonal forte?????np?

A My dziś na zakupach w końcu.obkupić dzieci ..i naciągnęłam chłopa na sweterEk fajny..yhmmm!!!od roku na zakupach porządnych nie byłam przez ten kryzys...masakra!!ale teraz mam obiecane!!!że jak będzie coś więcej gotówki to idziemy poszaleć!!!i wiecie..ja już w grudniu będę miała na te cycki dziewczęta ale z kolei nie dam rady już iść i stąd ten 20 luty..tego to wam nie mówiłam cio????;-))))))))))))))

Edytowane przez klaudeczka2010
Czas edycji: 2011-11-21 o 22:02
klaudeczka2010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-21, 19:49   #2268
Andzikus
Raczkowanie

Dziekuje za wszystkie odpowiedzi. W sumie, nie pocieszylyscie mnie
W polowie grudnia jestem umowiona z dr Kociszewska. Wypytam co z tym zwolnieniem bo obawiam sie, ze urlop to moze byc malo, poza tym troche mo go szkoda. Ciekawa tez jestem jaki rozmiar doradzi mi pani doktor. Na poprzedniej konsultacji lekarz zaproponowal mi 450 ale mnie sie wydaje, ze to strasznie duzo. Co prawda jestem wysoka ale taki rozmiar narazie mnie przeraza choc nie powiem, ze po przymiarce na wykonanych zdjeciach calkiem mi sie podobalo
Andzikus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-21, 20:05   #2269
zabulek1
Wtajemniczenie

Dziendoberek
Ja po ciezkim dniu pracy i marze o prysznicu, wiec nie czytam zaleglosci teraz Potem nadrobie
Klaudyneczko kochana, ja widzialam czarny lep Bardzo on przystojny, tyle, ze kamery moze go troche usztywnily
No a swoja droga mlody, przystojny dyrektor banku, czy kierownik, nie pamietam, musi byc taki sztywny i powazny. Przypomina mi troche on Justin Timberlake Nie wiem dlaczego, moze przez ten ustoscisk No ale chlopina wygral program i gotuje z klasa, zwracajac uwage na kazdy szczegol Moze go w swojej knajpie na part time zatrudnij??? Bedzie przyciagal klientki

Mya Ty widze jestes znawczynia kwasow i jak nie masz nic przeciwko popytam troche Stwierdzilam, ze nie warto pytac w innych watkach, na naszym cyckowym forum mozna dowiedziec sie wszystkiego

Jooasi widzialam, ze dziewczyny Cie pocieszaja:conf used: Jeszcze nie wiem o co chodzi, po prysznicu znajde przyczyne pocieszania i ......................... .....tez Cie pociesze
Stary 2011-11-21, 20:14   #2270
kajuja1
Raczkowanie

czesc dziewczynki
duuuzo naskrobałyscie przez weekend ja staram sie weekendy własnie w 100 % poswiecac rodzinie i staram sie kompa nie otwierac nawet - czasem wychodzi.

czuje oddech zblizajacej sie operacji na plecach. zmiany w piersiach wyjasnione, pani dr wytnie tłuszczaka w czasie op. jak sie uda, a jak nie to pewnie usunę go jak sie wszystko zagoi.
boszzze boje sie dobrze ze mam zachrzan w pracy to staram sie nie mysleć, ale boje sie...
chyba teraz to juz najbardziej tego, ze mimo ze wydaje mi sie ze szybko dojde do siebie, mogę sie rozczarowac
7 mam op., a 14 juz sie zapisałam na szkolenie, do konca roku musze skonczyć kilka projektów w pracy, do tego jeszcze ogarnać chociaz troche swieta... wiem, że jakby co to TZ mi pomoze, ale ja wole sama wiecie jak to jest taka ze mnie zoska samośka.

pojawią mi sie ciagle jakies pytania np.
jaki stanik kupić na po? wiem na najpierw ma być topik z gatty (zakupiony) a potem?? zwykły sportowy? dla karmiacych? jakich uzywałyscie?
co zabrac ze sobą do kliniki? bede tam dwie doby, jakies wilgotne chusteczki? czy ja wytrzymam bez prysznica dwa dni? czy ew. panie pielegniarki mi pomogą?

klaudeczka, widziałam ten odcinek rzeczywiscie chłop najlepiej gotował. mieszkanie bardzo w moim stylu, a swoja drogą trzeba miec niezłe jaja zeby wziasc udział w takim programie. nie wiem czy sztywny był, bardziej chyba pewny siebie i swoich umiejstenosci co wcale nie odbieram za wade:P

Edytowane przez kajuja1
Czas edycji: 2011-11-21 o 20:16
kajuja1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-21, 20:22   #2271
jooasi
Wtajemniczenie

jezu dziewczyny sorki, że taka maruda ze mnie, wszystkie super laski jesteście, że mnie tak tu pocieszacie, ten ból naprawde mnie dobił od razu człowiek wszystko w czarnych barwach widzi, brzydkie i niepotrzebne ale już jest światełko nadzieji zdecydowanie mi się polepsza, troche się pokręciłam po domu, z dziećmi lekcje odrobiłam, podyrygowałam w kuchni, ból odchodzi choc czasem jak ściśnie albo zakłuje to oddechu brak, zdecydowanie u mnie gorzej z prawej strony, najbardziej dokucza miejsce między szwem a pachą aż myślałam, że mi tam popękało coś ale z zewnątrz wszystko jest ok
także już nie marudzę, wracam do żywych i czekam na efekty
Stary 2011-11-21, 20:29   #2272
Agatau88
Zakorzenienie

joasi
ja tez widze ze marudzisz Slonce
A nie masz co narzekac, moje piersi nadal maja smieszny ksztalt ale powiem Ci ze bardzo sie zmieniaja.
I Twoje tez sie zmienia.
Trudno nam ktore mialy wyjsciowke miec okragle pileczki. Bardzo naturalnie Ci wyszło, ALE masz jeszcze DUŻĄ opuchlizne.
A ona zejdzie nawet za miesiac. Takze glowa do gory
Agatau88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-21, 20:32   #2273
jooasi
Wtajemniczenie

kajuja mnie też się wydawało, że taka dzielna jestem i szybko dojde do siebie a tymczasem dupa i trup przez czetry dni ale naszczęście większość dziewczynek dużo lepiej to znosiło
jak masz możliwość lepiej sobie zostaw więcej czasu na rekonwalescencje niż 7dni, puki szwy siedzą lepiej się nie nadwyrężać. nie wiem jak Wasza doktor, mój ściąga dopiero w 11-12dobie

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-11-21, 20:40   #2274
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Vanessita Pokaż wiadomość
Bede musiala popytac czy na biust mozna....w tym zestawie norela jest baza. Przygotowawcza 5% pozniej kwasik i neutralizator....u mnie efekt gladziutkiej cery natomiast zadnych zaczerwienien itp... Musze rowniez na te mazidla wskoczyc i poszukac tego i owego...
Można na pewno- tylko jakie steżenie No i wiadomo, że nie każdemu akurat ten kwas może być potrzebny na piersi. Mi dobierała kwasy na piersi kiedyś lekarka dermatolog-kosmetolog- a potem nasza Pani dr musiała jeszcze zaklepać I potem je robiłam w gabinecie , no albo do domu gotowe brałam.
A teraz jak z komponentów robiłam to tak jak piszesz że Ty masz w tym gotowym zestawie - najpierw przygotowawczo rozrabia się tonik 5%, potem peeling właściwy - tyle procent ile potrzebujesz, i jako neutralizator np soda albo ewentualnie mydło. Koszt całości za wszystko - do 15zł , a może nawet i to nie . A kwas migdałowy - to kwas migdałowy, skład chemiczny ma zawsze taki sam. Za 150 zł mam dziesięć zabiegów No tylko zobaczę czy efekt prównywalny . Te inne kwasy jak najbardziej się sprawdziły
Ciebie nie zaczerwienia po migdałowym? hm, a mnie tak Nawet na piersiach troszkę zrumieniałm po tym małym stężeniu. Będę lepiej stopniowo zwiększać procenty żeby sobie biedy nie narobić
A jak już sobie coś zakupsz na mazidłach to się pochwal- może przy okazji podpowiesz coś ciekawego
Widziałam tam np preparat zwiększający gestość tkanki podskórnej w piersiach no serio Chyba jako królik doświadczalny zakupię następnym razem i przetestuję

Stary 2011-11-21, 21:03   #2275
kajuja1
Raczkowanie

Cytat:
kajuja mnie też się wydawało, że taka dzielna jestem i szybko dojde do siebie a tymczasem dupa i trup przez czetry dni ale naszczęście większość dziewczynek dużo lepiej to znosiło
jak masz możliwość lepiej sobie zostaw więcej czasu na rekonwalescencje niż 7dni, puki szwy siedzą lepiej się nie nadwyrężać. nie wiem jak Wasza doktor, mój ściąga dopiero w 11-12dobie
nasza sciaga w 7 dobie o ile dobrze pamietam.
ja po prostu jestem bardzo niecierpliwa. oj bedzie miały ze mną jazde
a twje zdjecia widziałam piersi super, rozmiar idealny - bedzie pani zadowolona
kajuja1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-21, 21:10   #2276
zabulek1
Wtajemniczenie

Cytat:
jezu dziewczyny sorki, że taka maruda ze mnie, wszystkie super laski jesteście, że mnie tak tu pocieszacie, ten ból naprawde mnie dobił od razu człowiek wszystko w czarnych barwach widzi, brzydkie i niepotrzebne ale już jest światełko nadzieji zdecydowanie mi się polepsza, troche się pokręciłam po domu, z dziećmi lekcje odrobiłam, podyrygowałam w kuchni, ból odchodzi choc czasem jak ściśnie albo zakłuje to oddechu brak, zdecydowanie u mnie gorzej z prawej strony, najbardziej dokucza miejsce między szwem a pachą aż myślałam, że mi tam popękało coś ale z zewnątrz wszystko jest ok
No to juz nie szukam, co tam marudzilas Cos gdzies ktos pisal, ze piersiaki Ci sie nie podobaja??? Teraz ja bede lala Twoja dupe dla odmiany Twoje panny sa cudowne i powinnas je kochac z calych sil Naprawde:jupi : Tak Nas tu wszystkie pocieszalas, kiedy my mialysmy cos do swoich panienek Pamietasz??? " przypomnijcie sobie co mialyscie przed operacja"- taaak to Twoje slowa kochana i teraz jak bedzie trzeba, to Ci odszukam wiecej takich madrych postow Ciesze sie, ze wracasz do zywych Wiesz dobrze, ze z dnia na dzien bedzie coraz lepiej Dasz rade, jestes silna baba

---------- Dopisano o 23:10 ---------- Poprzedni post napisano o 23:03 ----------

Cytat:
Można na pewno- tylko jakie steżenie No i wiadomo, że nie każdemu akurat ten kwas może być potrzebny na piersi. Mi dobierała kwasy na piersi kiedyś lekarka dermatolog-kosmetolog- a potem nasza Pani dr musiała jeszcze zaklepać I potem je robiłam w gabinecie , no albo do domu gotowe brałam.
A teraz jak z komponentów robiłam to tak jak piszesz że Ty masz w tym gotowym zestawie - najpierw przygotowawczo rozrabia się tonik 5%, potem peeling właściwy - tyle procent ile potrzebujesz, i jako neutralizator np soda albo ewentualnie mydło. Koszt całości za wszystko - do 15zł , a może nawet i to nie . A kwas migdałowy - to kwas migdałowy, skład chemiczny ma zawsze taki sam. Za 150 zł mam dziesięć zabiegów No tylko zobaczę czy efekt prównywalny . Te inne kwasy jak najbardziej się sprawdziły
Ciebie nie zaczerwienia po migdałowym? hm, a mnie tak Nawet na piersiach troszkę zrumieniałm po tym małym stężeniu. Będę lepiej stopniowo zwiększać procenty żeby sobie biedy nie narobić
A jak już sobie coś zakupsz na mazidłach to się pochwal- może przy okazji podpowiesz coś ciekawego
Widziałam tam np preparat zwiększający gestość tkanki podskórnej w piersiach no serio Chyba jako królik doświadczalny zakupię następnym razem i przetestuję
Mya ja kupilam taki http://www.ebay.co.uk/itm/3704794065...ht_2172wt_1245 z tym neutralizatorem Tyle, ze kupilam i nie mam pojecia jak to urzyc Jestem w goracej wodzie kapana i najpierw kupuje, a potem szukam informacji co to i jak uzywac Masakra Wiem Czytam wlasnie w necie jakies informacje i prawde mowiac boje sie tego urzyc. Narazie wiem, ze 3 tyg przed musze skonczys z solarium i do 4 tyg po nie chodzic. Kremow z filtrem uzywac, ale mysle sobie po co, kiedy juz slonca za wiele nie ma
Stary 2011-11-21, 21:13   #2277
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dalmatynka101 Pokaż wiadomość
Dzien dobry,
O dzień dobry Jak fajnie że wpadłaś I oczywiście na focie czekam- bardzo jestem ciekawa co tam słychać u Twich panienek
[QUOTE=SweetMegi;30645408]Jooasi kochana nie załamuj się, bo tak mi się smutno robi jak Cię czytam .Jesteś dopiero parę dni po operacji a sama wiesz ile trzeba czekać na efekt końcowy!!! Ja jak pierwszy raz zobaczyłam moje piersi to szoku doznałam, wiesz jakie były ogromne???!!!Na zdjęciach tego tak nie widać. Teraz już jest lepiej ale liczę, że będą jeszcze trochę mniejsze bo też należę do osób,które lubią średniej wielkości-gustowne, jędrne biusty!!! I też miałam takie myśli:co mnie podkusiło,żeby robić tą operację.Wmawiałam sobie,że przecież nie było tak źle!!! Minął prawie miesiąc i jest zdecydowana poprawa.I gorąco wierzę,że w Twoim przypadku też tak będzie.

---------- Dopisano o 20:00 ---------- Poprzedni post napisano o 19:51 ----------

Cytat:
Hej
Jo do solarium poszlam 2 mc po operacji. I wszystko moglam 2 mc po, lekarz pozwolil Tyle, ze ja jeszcze nie bylam gotowa na wszystko i pomalu wlaczam kolejne zajecia Jutro ide pierwszy raz na squasha, nigdy w zyciu w to nie gralam
A Ty jeszcze z mc, poltora musisz poczekac, chociaz jakies przysiady i wykroki mozesz sobie robic[COLOR="Silver"]

Mi lekarz dał zakaz na 3 miesiące. Z ćwiczeniami ok, rozumiem, ale o solarium będę go błagała bo na sylwestra to zamiast błyszczeć to będę świecić na biało.Ja na squasha chodziłam.Super sprawa-polecam.A przysiady robię ale potajemnie przed TŻ , bo on jest gorszy od mojego doktorka.
no ładne rzeczy.

Cytat:
Ależ Jooasi - marudz sobie do woli Byłaś tu z wieloma dziewczynkami- teraz daj nam być z Tobą
Dzielność - Kochana my tu wszystki mamy order za dzielność za to, że się na takie coś porwałyśmy. A jak boli- to boli nawt bohaterów i dół gotowy wszystko jest beznadziejne, niepotrzebne i tylko bezsilność zostaje no tylko usiąść i płakać Jeden dzień jeszcze się przeczeka- ale trzeci, czwarty to już maraton Do tego w nocy wyspać się nie można, piersi są cudaczne i co chwila nowe problemy z nimi wychodzą A to boli z boku, a to pulsuje, a to bulgocze , a to zdrętwiało, a może się urwało coś ?.......... no i jak tu nie zwariować?
Na szczęście dni mijają- i za chwilkę wszystko będzie za TobąI wiem, że jak już się lepiej poczujesz- to wtedy dopiero zaprzyjaźnisz się ze swoimi nowymi koleżankami i inaczej je zobaczysz

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-11-21, 21:15   #2278
klaudeczka2010
Zadomowienie

Cytat:
Dziendoberek
Ja po ciezkim dniu pracy i marze o prysznicu, wiec nie czytam zaleglosci teraz Potem nadrobie
Klaudyneczko kochana, ja widzialam czarny lep Bardzo on przystojny, tyle, ze kamery moze go troche usztywnily
No a swoja droga mlody, przystojny dyrektor banku, czy kierownik, nie pamietam, musi byc taki sztywny i powazny. Przypomina mi troche on Justin Timberlake Nie wiem dlaczego, moze przez ten ustoscisk No ale chlopina wygral program i gotuje z klasa, zwracajac uwage na kazdy szczegol Moze go w swojej knajpie na part time zatrudnij??? Bedzie przyciagal klientki

Mya Ty widze jestes znawczynia kwasow i jak nie masz nic przeciwko popytam troche Stwierdzilam, ze nie warto pytac w innych watkach, na naszym cyckowym forum mozna dowiedziec sie wszystkiego

Jooasi widzialam, ze dziewczyny Cie pocieszaja:conf used: Jeszcze nie wiem o co chodzi, po prysznicu znajde przyczyne pocieszania i ......................... .....tez Cie pociesze
hej ciotko okapalas siekurdeee popierniczylam klawiature i nie mam polskich znakow
ha ha co do zatrudnienie go,obmyslalam to z kolezanka dzis
wiesz ..ja ten wystep wczorajszy tak przezylam ze do dzis dochodze do siebie..nienormalna jestem

KAJUJKO wierze ze sie boiszja to bede posr.....a
i tez widzialas wczoraj...he....no pewny siebie ....ale nie do konca jednak
Stary 2011-11-21, 21:15   #2279
Vanessita
Zakorzenienie

Cytat:
no no co by potem panienki w obiektywie można było złapać....bo jeśli to "mazidełko cud" to konkurencję wszystkim naszym doktorkom zrobisz hihi

Klaudeczko ja podzielam zdanie kajuji nie bufon, a pewniak...taki koleś pewnie nie jest łatwym partnerem w życiu...raczej takie ciągłe wyzwanie ale...gust chłopina ma trzeba przyznać....Chatka marzenie, a potrawy hmmm... niebo w gębie....nawet oglądając ślinka mi pociekła hihi....
Ja wiem coś o utraconych miłościach i niedokończonych związkach... nasze błędy, za które do końca życia przyjdzie nam się zastanawiać co by było gdyby
Stary 2011-11-21, 21:21   #2280
zabulek1
Wtajemniczenie

Cytat:

Ależ Jooasi - marudz sobie do woli Byłaś tu z wieloma dziewczynkami- teraz daj nam być z Tobą
Dzielność - Kochana my tu wszystki mamy order za dzielność za to, że się na takie coś porwałyśmy. A jak boli- to boli nawt bohaterów i dół gotowy wszystko jest beznadziejne, niepotrzebne i tylko bezsilność zostaje no tylko usiąść i płakać Jeden dzień jeszcze się przeczeka- ale trzeci, czwarty to już maraton Do tego w nocy wyspać się nie można, piersi są cudaczne i co chwila nowe problemy z nimi wychodzą A to boli z boku, a to pulsuje, a to bulgocze , a to zdrętwiało, a może się urwało coś ?.......... no i jak tu nie zwariować?
Na szczęście dni mijają- i za chwilkę wszystko będzie za TobąI wiem, że jak już się lepiej poczujesz- to wtedy dopiero zaprzyjaźnisz się ze swoimi nowymi koleżankami i inaczej je zobaczysz
AMEN

---------- Dopisano o 23:21 ---------- Poprzedni post napisano o 23:17 ----------

Cytat:
hej ciotko okapalas siekurdeee popierniczylam klawiature i nie mam polskich znakow
ha ha co do zatrudnienie go,obmyslalam to z kolezanka dzis
wiesz ..ja ten wystep wczorajszy tak przezylam ze do dzis dochodze do siebie..nienormalna jestem
Ja tez nie mam polskiej klawiatury Jak juz sie zdecydujesz, to koniecznie zrob kuchnie otwarta, czy odslonieta, nie wiem jak to sie zwie Zeby klientki mogly popatrzec jak pracuje przystojny czlowiek sukcesu

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości