![]() |
#2221 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.7
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
02.08.2011 ![]() ![]() ![]() Edytowane przez zabulek1 Czas edycji: 2011-11-20 o 18:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2222 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czy mogła byś mi powiedziec jaka masz firme wkładek i w ogole wszysko o nich wysokosc, szerokosc, profil i projekcje? ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2223 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() do pomocy mam tylko meza bo nikt inny nie wie, radzi sobie bidak jak moze, dzisiaj nawet brokułowa pod moje dyktando ugotował ![]() ale ja sobie nie radze, op miałam w czwartek a do teraz zadnej poprawy nie czuje, boli okrutnie, leze jak flak całymi dniami, dziewczynki jakos lepiej znosiły ja moze juz za stara i miesnie do dupy mam bo niecwiczone nigdy ![]() zeby zajrzec do albumów musisz zaprosic dana osobe do znajomych ![]() ---------- Dopisano o 20:21 ---------- Poprzedni post napisano o 20:16 ---------- Precelko kochana jak miło Cie widzieć ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2224 |
Wtajemniczenie
|
Jooasi
![]() ![]() ![]() ![]() Ja kupilam dzisiaj kwas glikolowy na twzrz. Nigdy takich rzeczy nie urzywalam i wstawilam posta w dermatologi, z cyklu jak to urzywac, czy musze rezygnowac z solarium itd. No nie mam o tym pojecia, a zawsze musi byc pierwszy raz. A jakie podpowiedzi dostalam od dziewczyn??? Ze moj post to zart ![]() ![]() ![]() ![]() W kazdym razie ciesze sie, ze trafilam tutaj ![]() ![]() ![]()
#2225 | |||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
a komuni sobie nie wyobrażam...nie lubie szykować takich imprez;/ ..ostatnio wyprawiliśmy chrzest córeczk..sami chrzestni (klotnia rodzinna i tak wyszlo) i luz hahaha , a ze ja uparta to wiecie... Cytat:
to ja jednak nie lubie surowej ryby, a tej ikry w szczegolnosci a feeeee..za to krab mi w miare smakowal..choc moglby nie 'pachniec' rybą:P Cytat:
po 3 tyg zostalam sama..ale to bylo jedno dziecko podnoszone po woli specjalna metoda by nie nadwyrezac tych miesni ze tak napisze, jeszcze jej wtedy nienosilam...praca tu sie ma inczej..jesto to ciagla czynnosc i zapewne dzwiganie bedzie sie powtarzac .. hmm Cytat:
haha cos widze nie skore by pomoc blizniemu, bez tolerancji..no niestety... Joasi sa takie odczucia tym bardziej ze sama sobie swietnie radzilas z czego bylas dumna..a teraz jakby wszystko stanelo na glowie i jeszcze ten bol i ograniczenie..przetrwasz to tylko postaraj sie czyms innym zajasc, wlaz do nas czesciej...masz czas by poogladac jakies filmy z rodzinka, poogladac focie czy tez pisac wiersze hihi a fotkami sie nie przejmuj!!!!! one wyolbrzymiaja sprawe lece focie ogladac vyalomii (nie wiem czy nikcu nie przekrecilam) a jakie masz wymiary? Cykaneczka witajjjjjjjj
Sebbin 335ml okragle , wysoki profil 109mm, projekcja 54mm ![]() ![]() Edytowane przez Mirabellla Czas edycji: 2011-11-20 o 20:22 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2226 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() ![]() PRECELKO GRATULACJE ![]() ![]() ![]() MALINECZKO bo ja od marca mam mieć operację i po raz 4 przekładam termin i mnie OLIVKA z wylicznki usunęła..ale znów jestem ..miałam mieć 28listopada teraz a kolejny termin 20 luty..i jak już to nie dojdzie do skutku to sobie strzelę w łeb ![]() OLIVKO DZIĘKI ![]() ![]() JOASI BIEDACTWO ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() MIRABELKO NOOO wiem..chyba się schlejemy jak już będę miała te cycki!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#2227 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Twoj EX byl dzisiaj??? Nie mow , ze tak ![]()
![]() |
#2228 |
Wtajemniczenie
|
Zabcia ja o kwasiku, do glikolowego solarka absolutnie NIE chyba, że chcesz później z przebarwieniami na twarzy walczyć, jedyny kwasik po którym można się opalać to migdałowy. natomiast nie potrafie Ci powiedzić jak duży odstęp czasu powinen być między kwasem a solarium, pewnie pare tygodni.
teraz jakby troche mi odpuściło to zaglądam od razu i buziaki śle za Wasze wsparcie ![]() ---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 22:37 ---------- Klaudeczko ech.... no i co tu gadać, faceci są egoistami i tyle, pewnie niewszyscy ale większość i jak tak opisujesz te swoje kolejne przejścia to jakbym siebie pare lat temu widziała ![]()
#2229 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
I dla Ciebie buziaki rowniez ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2230 |
Raczkowanie
|
Malineczko operację miałam 25 października,tak więc minął prawie miesiąc, w sumie opuchlizna schodzi stopniowo ale w tym tygodniu zauważyłam zdecydowaną poprawę.
Oliwko mam wkładki anatomiczne firmy Mentor,rozmiar 440cc, wysoki profil. I to wszystko co wiem na ich temat.Jeszcze mogę tylko dodać,że kształtem są okrągłe ale bokiem anatomiczne - nie wiem jak inaczej to ująć.I cieszę się bardzo,że Ci się podobają ![]() Dziewczyny to już miesiąc jak nie ćwiczę i zaczynam mieć " delirium" ![]() ![]() ![]() ![]() ooo...teraz dopiero zauważyłam,że Żabulku robiłaś operację w dzień urodzin mojej córci.
25/10/2011. 440cc Mentorki anatomiczne- Dr. Sirek ![]() Edytowane przez SweetMegi Czas edycji: 2011-11-20 o 22:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#2231 |
Zadomowienie
|
Ja dodałam dwa zdjęcia do albumiku z moją gębą
![]() Buziaki ![]()
#2232 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2233 |
Zadomowienie
|
Violinko .... ja
![]() ![]() Powiem wam, ze ta sukienka jest stworzona dla mnie. Czułam się bardzo sexy ale nie wulgarnie ( nie jest bardzo krótka) . Strasznie ją pozaciągałam i nie mogę tego przezyć... ;( ;( Joasi, Precelko trzymam kciuki zeby ból odleciał do ciepłych krajów:P Klaudeczko bedziemy czekać do lutego ![]()
#2234 |
Zakorzenienie
|
Seksowna laska
![]() ![]()
#2235 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 01:06 ---------- Poprzedni post napisano o 00:15 ---------- Wlaśnie na TLC oglądam program o operacjach plastycznych. Facet sobie wsadza implanty. Śmieszne takie płaskie kwadratowe.... ![]()
![]() |
#2236 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2237 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Wiec rob swoje,baw sie i cyc do przodu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2238 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ehh.. dużo by gadać co u mnie.. jednym słowem cyrk na kółkach ![]() od sierpnia mam taki kocioł, że nawet zapomniałam o pierwszym roczku moich panienek ![]() ![]() ![]() Witam się z wszystkimi nowymi dziewuszkami, których nie miałam okazji jeszcze poznać ![]() ![]() ![]() ![]() Lecę nadrabiać zaległą część 6.. tak dużo skrobiecie, że nie wyrabiam.. ![]() Buziaki i mały prezencik dla dziewuszek jeszcze przed ![]()
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez viola1983 Czas edycji: 2011-11-21 o 07:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2239 |
Zadomowienie
|
TAK ŻABO.widziałaś???ten co wygrał
![]() ![]() ![]() opowiadałam wam tą historię??opowiem kiedys przy winie!!! ![]()
#2240 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:53 ---------- Poprzedni post napisano o 08:49 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() zabulku a tak wogóle jak kupujesz stanior jaki masz rozmiar ![]() ---------- Dopisano o 09:01 ---------- Poprzedni post napisano o 08:53 ---------- Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez grazia78 Czas edycji: 2011-11-21 o 08:02 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2241 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Jo do solarium poszlam 2 mc po operacji. I wszystko moglam 2 mc po, lekarz pozwolil ![]() ![]() ![]() A Ty jeszcze z mc, poltora musisz poczekac, chociaz jakies przysiady i wykroki mozesz sobie robic ![]() ---------- Dopisano o 10:12 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ---------- Cytat:
![]() Z wygladau nawet przystojny, ale sorki ![]() ![]() ![]() AAA i super ma mieszkanko ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2242 |
Raczkowanie
|
KOCHANE zapomniałam powiedzieć z samego raneczka jutro będę po raz pierwszy tak pożądnie przemywać moje cycusie ukochane
![]() ![]() i jeszcze jedno mam nadzieje,ze dam rade sama ufarbować sobie włoski mam nadzieję,że mi się uda dobrze,że później mama przyjedzie do mnie to w razie co powie,że wyglądam do du..... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2243 |
Wtajemniczenie
|
kurde Grazia mi też ta waga skoczyła, wlazłam dzisiaj i załamana jestem, wybiło mi 60,5 masakra jakaś, skąd te dwa kilo???? jak wkładki 650g ważą
![]() ![]() dajesz rade juz tak łapki podnosić??
Mentor okrągłe hp 325cc ![]() ![]() Edytowane przez jooasi Czas edycji: 2011-11-21 o 10:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#2244 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2245 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:42 ---------- Poprzedni post napisano o 12:39 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2246 |
Wtajemniczenie
|
Myusiu kochana a gdzie Ty byłas jak Cie nie było??
![]() ![]() ![]() ![]()
#2247 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Mam nadzieję że u Ciebie pozytywne zamieszanie ![]() Ale jak ?o roczku panienek zapomniałaś ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam Cię gorąco ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:52 ---------- Cytat:
![]() No ale jaka załamka- Jooasiu, słonko kochane ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2248 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2249 |
Przyczajenie
|
Witajcie moje kochane!
Gratuluję Wszystkim nowym cycolinkom! Ja wstawiłam do albumiku moje 10 dniowe cycki i jak macie ochotę to zobaczcie sobie. jooasi - nie popadaj w żadne doły! Zobaczysz, że cycusie wypięknieją, zaokragla się i będą Twoje. Moje tez jakies dziwne sie robią, ale wiem, że będą układac się jeszcze długie miesiące. A wkurza mnie to też, że wyglądają każda inaczej, no ale... Bedzie dobrze, zobaczysz! ![]() Wiecie dzisiaj to się wkur.... am na maxa. ![]() ![]() Edytowane przez Agi27 Czas edycji: 2011-11-21 o 13:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#2250 |
Wtajemniczenie
|
Agi dzięki za dobre słowo, Twoje już wychodzą na prostą, opuchlizna zeszła i coraz ładniejsze się robią, widać, że okrąglaczki bez żadnych wąpliwości
![]() u mnie może być to samo, trzy dziewczynki w wieku szkolnym mam to tylko czekać aż któraś coś klepnie ale dokładnie mam to w duszy bo wiem, ze wszystkie babki, które rodziły dzieci mają problem ze swoim biustem gdyby na kase chorych robili cycki to by stały po nie w kolejce jak jeden mąż ![]() ---------- Dopisano o 14:08 ---------- Poprzedni post napisano o 14:06 ---------- Mya wiesz, że ja to wiem i komuś innemu też bym tak pisała ale jak chodzi o Twoje własne panienki toby się chciało efektów już, teraz, bez czekania i idealnego efektu z wyobraźni się oczekuje ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:01.