Powiększanie piersi cz.7 - Strona 75 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-11-20, 18:48   #2221
zabulek1
Wtajemniczenie

Dot.: Powiększanie piersi cz.7

Cytat:
Napisane przez Precelka1 Pokaż wiadomość
Witam kochane moje żyje!!! i nawet mam się nie najgorzej. Szczerze chciałam dać znak życia wcześniej, ale wszyscy nade mną stali jak nad mala dziewczynka przez cały weekend i nie miałam szans na dostęp do komputera. Moja mam nawet zabroniła mi podnosić palec u dłoni bez potrzeby hehe Ból momentami narasta, czasem jest lepiej. Musze sobie dać jeszcze kilka dni na dojście względne do siebie. Nie potrafię opisać jakiego ataku paniki doznałam przed operacja. gdyby nie mój facet, to uciekłabym w sina dal... Nie wiem co we mnie wstąpiło. Na razie nie mogę się przyzwyczaić, ze te piersi nalezą do mnie jooasi gratulacje! I'll be back !
Gratuluje kochana piersiatek I tak te piersi naleza do Ciebie od pierwszych chwil po operacji Trzymaj sie cieplutko i wracaj szybciutko w pelni sil

Edytowane przez zabulek1
Czas edycji: 2011-11-20 o 18:51
zabulek1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-20, 18:49   #2222
Olivkaa200
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SweetMegi Pokaż wiadomość
Kochana byłam w Twoim albumie i widziałam Twoje cudeńka.Naprawdę są śliczne.Gratuluję.I nie martw się,one będą się cały czas zmieniać.Ja się bałam z początku,że moje piersi są OOOGROMNE a do dzisiaj już "sporo zrzuciły".Były opuchnięte, a jak wiesz opuchlizna kiedyś zejdzie i zostaną piękne wymarzone cycuszki .

Czy mogła byś mi powiedziec jaka masz firme wkładek i w ogole wszysko o nich wysokosc, szerokosc, profil i projekcje? Bo byłam w albumiku i widziałam Twoje 2 tygodniowe panieki i podobaja mi sie bardzo a ze tez mam miec anatomki to jestem ciekawa
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-20, 19:21   #2223
jooasi
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez malineczka13 Pokaż wiadomość
Joasi ale sie ciesze, ze juz jestes po
a powiedz mi w jakim wieku masz dzieci? dajesz sobie rade czy masz kogos na stale w domu?
ja mam operacje w czw, maz wzial wolne na czw i pt, w sb przyjdzie do mnie siostra ale od pn to tylko niania dorywczo
Moje Skarby maja roczek i 3 latka
Chcialabym zobaczyc twoje panienki ale nigdzie albumu nie widze. Czy ja musze miec Wasz zgode-tak?

Grazia78 Ty masz 500? wow. Jak czytam Was to chyba podyskutuje z dr o rozmiarze jeszcze, tyle ze ja sie zwazylam i po szpitalu corci mam 46 kg, czy ja to udzwigne???

Kludeczko a czemu nie ma Cie w kolejce? ja podczytuje od niedawana i nie w temacie jestem

Agatau88 a kiedy mialas powiekszanie? to kiedy sie szwy wyciaga nie po tygodniu? przykro, ze bolalo....
chcialabym kazdej z was cudenka poogladac

Cykaneczko ale pech, zdrowka zycze i szybkiego dochodzenia do siebie

Sweet Megi a po ilu Ci zeszla opuchlizna?

zaczynam sie bac... jutro jade w delegacje na 2 dni i nie bede tak myslec, no ale w sr to chyba z nerwowo wykituje...
malineczko moje dziewczynki maja 6, 9 i 13 lat
do pomocy mam tylko meza bo nikt inny nie wie, radzi sobie bidak jak moze, dzisiaj nawet brokułowa pod moje dyktando ugotował
ale ja sobie nie radze, op miałam w czwartek a do teraz zadnej poprawy nie czuje, boli okrutnie, leze jak flak całymi dniami, dziewczynki jakos lepiej znosiły ja moze juz za stara i miesnie do dupy mam bo niecwiczone nigdy
zeby zajrzec do albumów musisz zaprosic dana osobe do znajomych

---------- Dopisano o 20:21 ---------- Poprzedni post napisano o 20:16 ----------

Precelko kochana jak miło Cie widzieć no gratuluje bardzo mocno i ciesze sie ze w miare dobrze to przechodzisz u mnie cienko, nie jestem maruda ale mnie przytłacza i efekt tez narazie taki sobie, wiem, ze czekac trzeba, zwłaszcza jak była swoja piers która musi sie ułozyc z implanem ale przybija mnie ta bezradnosc pisz jak Ci sie Twoje cycunie podobaja, jak rozmiarek??
Stary 2011-11-20, 19:38   #2224
zabulek1
Wtajemniczenie

Jooasi Bedzie lepiej z kazdym dniem Trzymaj sie cieplutko Ten bol minie i zaraz zapomnisz o nim

Ja kupilam dzisiaj kwas glikolowy na twzrz. Nigdy takich rzeczy nie urzywalam i wstawilam posta w dermatologi, z cyklu jak to urzywac, czy musze rezygnowac z solarium itd. No nie mam o tym pojecia, a zawsze musi byc pierwszy raz. A jakie podpowiedzi dostalam od dziewczyn??? Ze moj post to zart Ja pierdziele, juz o nic nie wolno zapytac, bo pseudo specjalistki Cie wysmieja Chyba tylko tutaj w tym temacie mozna ptyac o wszystko, niekoniecznie na temat, bo gdzie indziej Cie oleja Zolzy jedne wyblakle

W kazdym razie ciesze sie, ze trafilam tutaj Najfajniejsze laski sa w tym temacie cyckowym:jupi :
Stary 2011-11-20, 20:19   #2225
Mirabellla
Raczkowanie

GG do Mirabellla

Cytat:
Napisane przez zabulek1 Pokaż wiadomość
Graziu szybko Ci zleci Pamietam jak niedawno mialam depreche, ze na zumbe nie moge isc i tak szybko zlecialo Od 1 grudnia dopiero wracam na silownie.Po 4 miesiacach, chociaz doktor po 2 pozwolil. Nie wiem, lepiej dmuchac na zimne i poczekac troszke dluzej. Teraz juz czuje sie pewniej i wiem, ze moje panienki sa gotowe na silownie. Tyle, ze nie chce wrzucac wszystkiego na raz, wiec pomalu i po kolei wracam do wszystkich zajec

I Ty niedlugo wrocisz
Zabulek bardzo mądrze..wszystko w swoim tempie

Cytat:
Napisane przez klaudeczka2010 Pokaż wiadomość
hEJOS kochane

MIRABELKO ja uwielbiam suhii
i te ponad 100m jest super ale i masakra jak sie ma sprzatac

spadam bo z synem do kosciola..komunia w tym rokua pozniej jedziemy kupic dzieciom buty.bo jeszcze nie zdazylismy w tym sezonie....

AAAA dzwonili z kliniki no i pani kolejny termin mi dala...czwarty chyba co___ 20luty!!
no cóż..termin jak termin, ważne że sie w koncu doczekamy...twoje piersi będa tutaj 'najupragniejsze' ze tak to ujmę he

a komuni sobie nie wyobrażam...nie lubie szykować takich imprez;/ ..ostatnio wyprawiliśmy chrzest córeczk..sami chrzestni (klotnia rodzinna i tak wyszlo) i luz hahaha , a ze ja uparta to wiecie...

Cytat:
Napisane przez grazia78 Pokaż wiadomość
jooasi są śliczne panieneczki jak z obrazka ja jestem bardziej pośiniaczona niż ty a ty powiem jakby tam nic nie majstrowali super kochana z dnia na dzień będzie lepiej

---------- Dopisano o 21:10 ---------- Poprzedni post napisano o 21:07 ----------

kochana dziś tronie lepiej się poczułam to pomalutku wszystko zaczynam sobie ogarniać bo jak lezałam to rzeczywiście znowu musiałam się rozruszać ojjj bolało a teraz z dnia na dzień lepiej.Tylko co mnie drażni że kąpać się nie można całego ciałka ale daję rade.
Powiem ci kochana suschi fajnie wygląda ale ja nie lubię. Tam jest surowa ryba a to trzeba lubieć

to ja jednak nie lubie surowej ryby, a tej ikry w szczegolnosci a feeeee..za to krab mi w miare smakowal..choc moglby nie 'pachniec' rybą:P

Cytat:
Napisane przez Andzikus Pokaż wiadomość
Witam serdecznie,
jestem w trakcie podejmowania decyzji o operacji powiekszenia biustu. Jestem juz po pierwszej konsultacji, czekaja mnie nastepne, lekarza jeszcze nie wybralam.
Mam do Was kilka pytan zwiazanych z postepowaniem poperacyjnym gsyz mam troszke obaw jak dam sobie rade po operacji poniewaz moja praca jest zwiazana z wysilkiem fizycznym. Pracuje z dziecmi, ktore trzeba nosic, moja praca wymaga napinania miesni klatki piersiowej, w tym mm. piersiowych i obawiam sie czy szybki powrot do normalnej pracy bedzie mozliwy, czy zbyt szybkim powrotem do pracy, w ktorej nie moge sie oszczedzac, nie zepsuje wynikow zabiegu, w koncu czy taki rodzaj pracy nie bedzie wymagal dluzszego zwolnienia lekarskiego. Czy w klinikach jest mozliwe wydawanie dluzszych jak kilkunastodniowe zwolnienia?
Mam nadzieje, ze trafie tutaj na Kogos kto jest juz po zabiegu i byl w podobnej sytuacji. Bede wdzieczna za informacje
Pozdrawiam.
niestety ból jest, jak również niemoznosc wykonywania ruchów rekoma..do przodu, do gory a o podnoszeniu jak najpredzej to w wiekszosci przypadkow nie ma mowy..ja po 2 tyg cos dzwignelam corke roczna, a to na kolanka itp. ale kiedy mi tak na kolanach siedziala to bolalo kazde jej pukniecie w cycki wiec to przytulanie to tez nie za bardzo;/
po 3 tyg zostalam sama..ale to bylo jedno dziecko podnoszone po woli specjalna metoda by nie nadwyrezac tych miesni ze tak napisze, jeszcze jej wtedy nienosilam...praca tu sie ma inczej..jesto to ciagla czynnosc i zapewne dzwiganie bedzie sie powtarzac .. hmm

Cytat:
Jooasi Bedzie lepiej z kazdym dniem Trzymaj sie cieplutko Ten bol minie i zaraz zapomnisz o nim

Ja kupilam dzisiaj kwas glikolowy na twzrz. Nigdy takich rzeczy nie urzywalam i wstawilam posta w dermatologi, z cyklu jak to urzywac, czy musze rezygnowac z solarium itd. No nie mam o tym pojecia, a zawsze musi byc pierwszy raz. A jakie podpowiedzi dostalam od dziewczyn??? Ze moj post to zart Ja pierdziele, juz o nic nie wolno zapytac, bo pseudo specjalistki Cie wysmieja Chyba tylko tutaj w tym temacie mozna ptyac o wszystko, niekoniecznie na temat, bo gdzie indziej Cie oleja Zolzy jedne wyblakle

W kazdym razie ciesze sie, ze trafilam tutaj Najfajniejsze laski sa w tym temacie cyckowym:jupi :

haha cos widze nie skore by pomoc blizniemu, bez tolerancji..no niestety...

Joasi sa takie odczucia tym bardziej ze sama sobie swietnie radzilas z czego bylas dumna..a teraz jakby wszystko stanelo na glowie i jeszcze ten bol i ograniczenie..przetrwasz to tylko postaraj sie czyms innym zajasc, wlaz do nas czesciej...masz czas by poogladac jakies filmy z rodzinka, poogladac focie czy tez pisac wiersze hihi
a fotkami sie nie przejmuj!!!!! one wyolbrzymiaja sprawe

lece focie ogladac

vyalomii (nie wiem czy nikcu nie przekrecilam) a jakie masz wymiary?

Cykaneczka witajjjjjjjj

Edytowane przez Mirabellla
Czas edycji: 2011-11-20 o 20:22
Mirabellla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-20, 20:55   #2226
klaudeczka2010
Zadomowienie

hejka wieczorkiem!!!słonk a..ja po oglądaniu UGOTOWANYCHjak też wam mówiłam kiedyś!!!

PRECELKO GRATULACJEsuper ze masz się w miaręjaki rozm masz i zdjatka dawaj

MALINECZKO bo ja od marca mam mieć operację i po raz 4 przekładam termin i mnie OLIVKA z wylicznki usunęła..ale znów jestem ..miałam mieć 28listopada teraz a kolejny termin 20 luty..i jak już to nie dojdzie do skutku to sobie strzelę w łebale wyjdzie...ja pierdziuuuuuuuuu

OLIVKO DZIĘKI9O PARĘ dni luzzzik

JOASI BIEDACTWOaż tak źlekurka.. .ale już wiesz jak to jest i wiesz że za kilka dni przejdziei nie maruderujsą i będę CUDOWNE!!!Ja ci mówiłam...że Ci to gwarantuję

MIRABELKO NOOO wiem..chyba się schlejemy jak już będę miała te cycki!!!a ja przytyłam tak do 1,5kg i teraz to zrzucam..phii moje cycki tylko po tym kilogramie wyglądają jeszcze gorzejdziewczyny jestem wkur.....odpuściłam już sobie do tego lutego bo szkoda nerwów..przy moim zdrowiu ostanio lichymale mój tż i tak pojedzie na narty na tydz po raz trzeci..i mnie zostawi z dziećmi...jaja jakieś???ja tak strasznie potrzebuję odpczynku że nie macie pojęcia!!JA JUŻ to wszystko zdrowiem przypłacam..najpierw psychicznym,teraz fizycznym..i jak tu nie mieć dołów!!a ten za 3 czy 4 tyg jedzie się wyluzować(ok,należy mu się..a co ze mną???)buuuuno co?
Stary 2011-11-20, 21:05   #2227
zabulek1
Wtajemniczenie

Cytat:
hejka wieczorkiem!!!słonk a..ja po oglądaniu UGOTOWANYCHjak też wam mówiłam kiedyś!!!
Hejka
Twoj EX byl dzisiaj??? Nie mow , ze tak

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-11-20, 21:41   #2228
jooasi
Wtajemniczenie

Zabcia ja o kwasiku, do glikolowego solarka absolutnie NIE chyba, że chcesz później z przebarwieniami na twarzy walczyć, jedyny kwasik po którym można się opalać to migdałowy. natomiast nie potrafie Ci powiedzić jak duży odstęp czasu powinen być między kwasem a solarium, pewnie pare tygodni.

teraz jakby troche mi odpuściło to zaglądam od razu i buziaki śle za Wasze wsparcie

---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 22:37 ----------

Klaudeczko ech.... no i co tu gadać, faceci są egoistami i tyle, pewnie niewszyscy ale większość i jak tak opisujesz te swoje kolejne przejścia to jakbym siebie pare lat temu widziała zostaw dzieci babci i ładuj się siłą na te narty nawet jak jeździć nie będziesz to odpoczniesz sobie przynajmniej.
Stary 2011-11-20, 21:42   #2229
zabulek1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez jooasi Pokaż wiadomość
Zabcia ja o kwasiku, do glikolowego solarka absolutnie NIE chyba, że chcesz później z przebarwieniami na twarzy walczyć, jedyny kwasik po którym można się opalać to migdałowy. natomiast nie potrafie Ci powiedzić jak duży odstęp czasu powinen być między kwasem a solarium, pewnie pare tygodni.

teraz jakby troche mi odpuściło to zaglądam od razu i buziaki śle za Wasze wsparcie

I dla Ciebie buziaki rowniez Popatrz jak szybko czas leci i kazda byla swierzo po operacji za chwile bol minie i zapomnisz o nim, a cycuszki beda dojrzewac
Stary 2011-11-20, 22:18   #2230
SweetMegi
Raczkowanie

Malineczko operację miałam 25 października,tak więc minął prawie miesiąc, w sumie opuchlizna schodzi stopniowo ale w tym tygodniu zauważyłam zdecydowaną poprawę.

Oliwko mam wkładki anatomiczne firmy Mentor,rozmiar 440cc, wysoki profil. I to wszystko co wiem na ich temat.Jeszcze mogę tylko dodać,że kształtem są okrągłe ale bokiem anatomiczne - nie wiem jak inaczej to ująć.I cieszę się bardzo,że Ci się podobają.

Dziewczyny to już miesiąc jak nie ćwiczę i zaczynam mieć " delirium". Cellulit mnie dopada - masakra. Dzisiaj już nawet poszłam na rollen, bo z braku laku i to dobre.Jak ja będę wyglądała za dwa miesiące???!!! Czy mogę chociaż iść na solarium? Lekarz zabrania, ale on wszystkiego zabrania. Po jakim czasie poszłyście pierwszy raz na solarium? Żabulku wyskacz się za mnie na tej zumbie, zazdroszcę Ci!!! Trzyma mnie przy życiu tylko myśl,że mam super cycki i odliczam tygodnie do ćwiczeń na rurce, którą mnie tu zaraziła pewna szalona kobieta

ooo...teraz dopiero zauważyłam,że Żabulku robiłaś operację w dzień urodzin mojej córci.

Edytowane przez SweetMegi
Czas edycji: 2011-11-20 o 22:20
SweetMegi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-20, 22:30   #2231
gwendolinka
Zadomowienie

Ja dodałam dwa zdjęcia do albumiku z moją gębą Z ostatniej imprezy. ooooo pobawiłam sie, pobawiłam.

Buziaki

- 18.04.2011 Dr ES
325 Hp ESy florESy (.)(.)
gwendolinka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-11-20, 22:43   #2232
violinka69
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez gwendolinka Pokaż wiadomość
Ja dodałam dwa zdjęcia do albumiku z moją gębą Z ostatniej imprezy. ooooo pobawiłam sie, pobawiłam.

Buziaki
Gwen jestes przepiękna....a cycki na imprezie po prostu wymiatają
violinka69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-20, 22:52   #2233
gwendolinka
Zadomowienie

Violinko .... ja ? Dzięki... Ostatnio podupadła moja pewność siebie, bo nikt mnie nie chce kogo ja chcę. Faceci są beznadziejni

Powiem wam, ze ta sukienka jest stworzona dla mnie. Czułam się bardzo sexy ale nie wulgarnie ( nie jest bardzo krótka) . Strasznie ją pozaciągałam i nie mogę tego przezyć... ;( ;(

Joasi, Precelko trzymam kciuki zeby ból odleciał do ciepłych krajów:P

Klaudeczko bedziemy czekać do lutego

- 18.04.2011 Dr ES
Stary 2011-11-20, 23:15   #2234
Vanessita
Zakorzenienie

Seksowna laska jestem pewna ze nie jeden wyje do ciebie jak wilk do ksiezyca kiecavszyta na Miare.... Jesienne przesilenie doskwiera ale to minie. Wraz z wiosna przyjdzie lepszy nastroj....jeszcze chwilka...
Stary 2011-11-21, 00:06   #2235
gwendolinka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Andzikus Pokaż wiadomość
Witam serdecznie,
jestem w trakcie podejmowania decyzji o operacji powiekszenia biustu. Jestem juz po pierwszej konsultacji, czekaja mnie nastepne, lekarza jeszcze nie wybralam.
Mam do Was kilka pytan zwiazanych z postepowaniem poperacyjnym gsyz mam troszke obaw jak dam sobie rade po operacji poniewaz moja praca jest zwiazana z wysilkiem fizycznym. Pracuje z dziecmi, ktore trzeba nosic, moja praca wymaga napinania miesni klatki piersiowej, w tym mm. piersiowych i obawiam sie czy szybki powrot do normalnej pracy bedzie mozliwy, czy zbyt szybkim powrotem do pracy, w ktorej nie moge sie oszczedzac, nie zepsuje wynikow zabiegu, w koncu czy taki rodzaj pracy nie bedzie wymagal dluzszego zwolnienia lekarskiego. Czy w klinikach jest mozliwe wydawanie dluzszych jak kilkunastodniowe zwolnienia?
Mam nadzieje, ze trafie tutaj na Kogos kto jest juz po zabiegu i byl w podobnej sytuacji. Bede wdzieczna za informacje
Pozdrawiam.
Ja nie wiem czy w prywatnej klinice ci lekarz wypisze L4 . Ja nie dostałam zwoleniania, musiałam wziąć urlop. Tylko nie jestem w 100% tego pewna . Mi się wydaje ze zaden lekarz nie wypisze jednorazowo dłuższego zwolnienia niż 14 dni. Ktoś mi to mówił ostatnio... Nie wiem na ile są to rzetelne informacje.

---------- Dopisano o 01:06 ---------- Poprzedni post napisano o 00:15 ----------

Wlaśnie na TLC oglądam program o operacjach plastycznych. Facet sobie wsadza implanty. Śmieszne takie płaskie kwadratowe....

- 18.04.2011 Dr ES
Stary 2011-11-21, 06:13   #2236
Olivkaa200
Zakorzenienie

malineczka13 24.11 - 4
kajuja1 05.12 - 15
violinka69 13.12 - 23
Nadinka2 19.12- 29
malinkac 19.12- 29
Klaudeczka2010 20.02.2012r-92
sherry.b 26.04.2012r-156
Olivkaa200 12.07.2012r-234
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-21, 07:03   #2237
violinka69
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez gwendolinka Pokaż wiadomość
Violinko .... ja ? Dzięki... Ostatnio podupadła moja pewność siebie, bo nikt mnie nie chce kogo ja chcę. Faceci są beznadziejni
Gwen u mnie jest podobnie... Niestety znalezienie kogoś wartego uwagi z wiekiem staje sie coraz trudniejsze:/ ale nie przejmuj sie, Ci ktorzy nas nie chca sami traca a my widocznie jestesmy przeznaczone ksieciu, na ktorego musimy troche poczekac, ale jak juz nadjedzie na bialym rumaku to bedzie najzaj***stszym facetem na swiecie
Wiec rob swoje,baw sie i cyc do przodu
violinka69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-21, 07:40   #2238
viola1983
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
O Viola - Słoneczko Kochane pisz tu szybciutko co słychać u Ciebie? I gdzie się podziewałaś przez ten cały czas?
Cześć Słoneczko
ehh.. dużo by gadać co u mnie.. jednym słowem cyrk na kółkach
od sierpnia mam taki kocioł, że nawet zapomniałam o pierwszym roczku moich panienek świętowałam dopiero 2 tygodnie później

Witam się z wszystkimi nowymi dziewuszkami, których nie miałam okazji jeszcze poznać Gratuluję nowych nabytków Trzymam kciuki za dziewczynki z wyliczanki żeby Wam szybciutko zleciało

Lecę nadrabiać zaległą część 6.. tak dużo skrobiecie, że nie wyrabiam..

Buziaki i mały prezencik dla dziewuszek jeszcze przed
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg d32623230026bbc14cdfea57.jpg (18,4 KB, 35 załadowań)

Edytowane przez viola1983
Czas edycji: 2011-11-21 o 07:43
viola1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-21, 07:44   #2239
klaudeczka2010
Zadomowienie

Cytat:
Hejka
Twoj EX byl dzisiaj??? Nie mow , ze tak
TAK ŻABO.widziałaś???ten co wygrałciężki typ..ale co tam...hmmm...myślę caaaały czas!!!!!!!!!!!!
opowiadałam wam tą historię??opowiem kiedys przy winie!!!

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-11-21, 08:01   #2240
grazia78
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Precelka1 Pokaż wiadomość
Witam kochane moje żyje!!! i nawet mam się nie najgorzej. Szczerze chciałam dać znak życia wcześniej, ale wszyscy nade mną stali jak nad mala dziewczynka przez cały weekend i nie miałam szans na dostęp do komputera. Moja mam nawet zabroniła mi podnosić palec u dłoni bez potrzeby hehe Ból momentami narasta, czasem jest lepiej. Musze sobie dać jeszcze kilka dni na dojście względne do siebie. Nie potrafię opisać jakiego ataku paniki doznałam przed operacja. gdyby nie mój facet, to uciekłabym w sina dal... Nie wiem co we mnie wstąpiło. Na razie nie mogę się przyzwyczaić, ze te piersi nalezą do mnie jooasi gratulacje! I'll be back !
Precelko witamy kochana no nareszcie kochana ja już jestem tydzień po zabiegu i jest o wiele,wiele lepiej dodaj mnie kochana do znajomych bo tylko ciebie nie mam. Buzia

---------- Dopisano o 08:53 ---------- Poprzedni post napisano o 08:49 ----------

Cytat:
Napisane przez malineczka13 Pokaż wiadomość
Joasi ale sie ciesze, ze juz jestes po
a powiedz mi w jakim wieku masz dzieci? dajesz sobie rade czy masz kogos na stale w domu?
ja mam operacje w czw, maz wzial wolne na czw i pt, w sb przyjdzie do mnie siostra ale od pn to tylko niania dorywczo
Moje Skarby maja roczek i 3 latka
Chcialabym zobaczyc twoje panienki ale nigdzie albumu nie widze. Czy ja musze miec Wasz zgode-tak?

Grazia78 Ty masz 500? wow. Jak czytam Was to chyba podyskutuje z dr o rozmiarze jeszcze, tyle ze ja sie zwazylam i po szpitalu corci mam 46 kg, czy ja to udzwigne???

Kludeczko a czemu nie ma Cie w kolejce? ja podczytuje od niedawana i nie w temacie jestem

Agatau88 a kiedy mialas powiekszanie? to kiedy sie szwy wyciaga nie po tygodniu? przykro, ze bolalo....
chcialabym kazdej z was cudenka poogladac

Cykaneczko ale pech, zdrowka zycze i szybkiego dochodzenia do siebie

Sweet Megi a po ilu Ci zeszla opuchlizna?

zaczynam sie bac... jutro jade w delegacje na 2 dni i nie bede tak myslec, no ale w sr to chyba z nerwowo wykituje...
tak kochana mam 500 nie wiem,gdzie ten doktorek mi to wsadził ale dał rade majutki dupelek mam nadzieję,że nie będę wyglądać jak Sandra 30 lat temu i nie będę śpiewać BOYS,BOYS,BOYS TRALALA w sumie mam 1.70 i teraz na wadze mam 60 kg chce wrócić do swojej wagi 58-59 i będzie okejos buzial
zabulku a tak wogóle jak kupujesz stanior jaki masz rozmiar

---------- Dopisano o 09:01 ---------- Poprzedni post napisano o 08:53 ----------

Cytat:
TAK ŻABO.widziałaś???ten co wygrałciężki typ..ale co tam...hmmm...myślę caaaały czas!!!!!!!!!!!!
klauduniu kochana też oglądałam wczoraj ugotowonych i widziałam twojego EX. Kochaniutka główka do góry buzia dupko

Edytowane przez grazia78
Czas edycji: 2011-11-21 o 08:02
grazia78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-21, 08:12   #2241
zabulek1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez SweetMegi Pokaż wiadomość
Malineczko operację miałam 25 października,tak więc minął prawie miesiąc, w sumie opuchlizna schodzi stopniowo ale w tym tygodniu zauważyłam zdecydowaną poprawę.

Oliwko mam wkładki anatomiczne firmy Mentor,rozmiar 440cc, wysoki profil. I to wszystko co wiem na ich temat.Jeszcze mogę tylko dodać,że kształtem są okrągłe ale bokiem anatomiczne - nie wiem jak inaczej to ująć.I cieszę się bardzo,że Ci się podobają.

Dziewczyny to już miesiąc jak nie ćwiczę i zaczynam mieć " delirium". Cellulit mnie dopada - masakra. Dzisiaj już nawet poszłam na rollen, bo z braku laku i to dobre.Jak ja będę wyglądała za dwa miesiące???!!! Czy mogę chociaż iść na solarium? Lekarz zabrania, ale on wszystkiego zabrania. Po jakim czasie poszłyście pierwszy raz na solarium? Żabulku wyskacz się za mnie na tej zumbie, zazdroszcę Ci!!! Trzyma mnie przy życiu tylko myśl,że mam super cycki i odliczam tygodnie do ćwiczeń na rurce, którą mnie tu zaraziła pewna szalona kobieta

ooo...teraz dopiero zauważyłam,że Żabulku robiłaś operację w dzień urodzin mojej córci.
Hej
Jo do solarium poszlam 2 mc po operacji. I wszystko moglam 2 mc po, lekarz pozwolil Tyle, ze ja jeszcze nie bylam gotowa na wszystko i pomalu wlaczam kolejne zajecia Jutro ide pierwszy raz na squasha, nigdy w zyciu w to nie gralam
A Ty jeszcze z mc, poltora musisz poczekac, chociaz jakies przysiady i wykroki mozesz sobie robic

---------- Dopisano o 10:12 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ----------

Cytat:
To lepiej Ci nie napisze co z matka na niego gadalysmy hehe
Z wygladau nawet przystojny, ale sorki sztywniak jak cholera Chyba, ze tak przed kamerami tylko

AAA i super ma mieszkanko
Stary 2011-11-21, 08:13   #2242
grazia78
Raczkowanie

KOCHANE zapomniałam powiedzieć z samego raneczka jutro będę po raz pierwszy tak pożądnie przemywać moje cycusie ukochane zabulku lece po ta sól nie długo do sklepu,żebym jutro sobie zrobiła kąpiel w solance boszeeeeeeeee jak super
i jeszcze jedno mam nadzieje,ze dam rade sama ufarbować sobie włoski mam nadzieję,że mi się uda dobrze,że później mama przyjedzie do mnie to w razie co powie,że wyglądam do du.....:h ahaha:
Stary 2011-11-21, 10:01   #2243
jooasi
Wtajemniczenie

kurde Grazia mi też ta waga skoczyła, wlazłam dzisiaj i załamana jestem, wybiło mi 60,5 masakra jakaś, skąd te dwa kilo???? jak wkładki 650g ważą no buuuuuuu ryczeć będę, nie dość, że boli to jeszcze gruba jak balon

dajesz rade juz tak łapki podnosić??

Edytowane przez jooasi
Czas edycji: 2011-11-21 o 10:02
jooasi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-21, 10:39   #2244
grazia78
Raczkowanie

Cytat:
kurde Grazia mi też ta waga skoczyła, wlazłam dzisiaj i załamana jestem, wybiło mi 60,5 masakra jakaś, skąd te dwa kilo???? jak wkładki 650g ważą no buuuuuuu ryczeć będę, nie dość, że boli to jeszcze gruba jak balon

kochana ja to jak wróciłam wlazłam na wage miałam 62 kg wiec mi przybyło prawie cztery ale juz opuchlizna mi tronie zeszła i nie jest zle lapek nie podnoszę główke pochyliłam i delikatnie farbke położyłam tak jak myje głowe do góry nie wolno podnosic. Rece mam na wysokosci jakbys robiła przysiady wiem,że do góry nie mozna podnosić wiec nawet nie bede próbować za wczesniejooasi zejdzie ci ta opuchlizna i bedzie dobrze z dnia na dzien bedzie lepiej
Stary 2011-11-21, 11:42   #2245
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:

Hejka Jooasi zaraz poczytam jak Ci weekend minął I tulę Cię mocno nie płakaj Jeszcze troszkę i wszystko będzie dobrze Dwa kilo to niewile- po operacji płyny się zatrzymuja w całym organiźmie a nie tylko w cycuchach i stąd wyższa waga. Pij dużo, płucz organizm, staraj się odstawiać prochy - niech się wszystko wypłucze i wróci do normy. Na pocieszenie powiem Ci że razem z tymi płynami wypłukuje sie i troszkę tłuszczyku- no przynajmniej ja mam takie obserwacje i teoretycznie jest to możliwe Więc w sumie taka opuchlizna może wyjść na plus

---------- Dopisano o 12:42 ---------- Poprzedni post napisano o 12:39 ----------

Cytat:
Napisane przez grazia78 Pokaż wiadomość

kochana ja to jak wróciłam wlazłam na wage miałam 62 kg wiec mi przybyło prawie cztery ale juz opuchlizna mi tronie zeszła i nie jest zle lapek nie podnoszę główke pochyliłam i delikatnie farbke położyłam tak jak myje głowe do góry nie wolno podnosic. Rece mam na wysokosci jakbys robiła przysiady wiem,że do góry nie mozna podnosić wiec nawet nie bede próbować za wczesniejooasi zejdzie ci ta opuchlizna i bedzie dobrze z dnia na dzien bedzie lepiej
Hejeczka Grazia Proszę - włoski ufarbowałaś Teraz tylko patrzeć jak napiszesz że niepamiętasz już że miałaś operację Bardzo się ciesze że masz się coraz lepiej A jaki kolorek sobie zroiłaś?

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-21, 11:48   #2246
jooasi
Wtajemniczenie

Myusiu kochana a gdzie Ty byłas jak Cie nie było?? brakowało Twojego słowa madrego dwaj do albumu i szczerze pisz mi wszystko co uwazasz bo dla mnie załamka dziewczynki tu pisza ze kochaja swoje nowe cycuchy od pierwszego wrazenia a ja sie zatanawiam czy aby dobrze zrobiłam bo efekt mizerny
Stary 2011-11-21, 12:07   #2247
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez viola1983 Pokaż wiadomość
Cześć Słoneczko
ehh.. dużo by gadać co u mnie.. jednym słowem cyrk na kółkach
od sierpnia mam taki kocioł, że nawet zapomniałam o pierwszym roczku moich panienek świętowałam dopiero 2 tygodnie później

Witam się z wszystkimi nowymi dziewuszkami, których nie miałam okazji jeszcze poznać Gratuluję nowych nabytków Trzymam kciuki za dziewczynki z wyliczanki żeby Wam szybciutko zleciało

Lecę nadrabiać zaległą część 6.. tak dużo skrobiecie, że nie wyrabiam..

Buziaki i mały prezencik dla dziewuszek jeszcze przed
ale super świnka. Do takiej skarboneczki chyba każdy by dorzucił grosik
Mam nadzieję że u Ciebie pozytywne zamieszanie
Ale jak ?o roczku panienek zapomniałaś oj wyrodna macocha Ale prezencik dostały? A jakieś focie na roczek będą?
Pozdrawiam Cię gorąco super że zajrzłaś

---------- Dopisano o 13:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:52 ----------

Cytat:
Myusiu kochana a gdzie Ty byłas jak Cie nie było?? brakowało Twojego słowa madrego dwaj do albumu i szczerze pisz mi wszystko co uwazasz bo dla mnie załamka dziewczynki tu pisza ze kochaja swoje nowe cycuchy od pierwszego wrazenia a ja sie zatanawiam czy aby dobrze zrobiłam bo efekt mizerny
Zaraz nadrobię zaległości i wskoczę do albumiku

No ale jaka załamka- Jooasiu, słonko kochane Jak się ma troszkę swojego gruczołu to trzeba mieć świadomość że to co zaobaczymy zaraz po operacji nie od razu będzie spełnieniem naszych marzeń i potrwa troszkę zanim się ta tkanka ułoży na implancie. To co teraz widzisz- to jest bałagan jaki Pan dr musiał zrobić w piersi żeby wpasować implant. Na efekty Jego pracy musismy poczekać Rozmiarek będzie taki jak chciałaś - to na pewno To będzie super naturalny, średni biuścik.

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-21, 12:17   #2248
dagaa81
Raczkowanie

Cytat:
Hej
Jo do solarium poszlam 2 mc po operacji. I wszystko moglam 2 mc po, lekarz pozwolil Tyle, ze ja jeszcze nie bylam gotowa na wszystko i pomalu wlaczam kolejne zajecia Jutro ide pierwszy raz na squasha, nigdy w zyciu w to nie gralam
A Ty jeszcze z mc, poltora musisz poczekac, chociaz jakies przysiady i wykroki mozesz sobie robic

---------- Dopisano o 10:12 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ----------

To lepiej Ci nie napisze co z matka na niego gadalysmy hehe
Z wygladau nawet przystojny, ale sorki sztywniak jak cholera Chyba, ze tak przed kamerami tylko

AAA i super ma mieszkanko
Żaba ja to samo pomyslała-super chataA gość nie przypadł mi do gustu...taki cwaniak z pompką w nosie Klaudek Ty za fajna dziewczyna do takiego nadymanego bubka...no chyba że kamery tak na niego działaja I kto otwiera piekarnik podczas pieczenia biszkoptaaaaa
dagaa81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-21, 12:54   #2249
Agi27
Przyczajenie

Witajcie moje kochane!

Gratuluję Wszystkim nowym cycolinkom! Ja wstawiłam do albumiku moje 10 dniowe cycki i jak macie ochotę to zobaczcie sobie.

jooasi - nie popadaj w żadne doły! Zobaczysz, że cycusie wypięknieją, zaokragla się i będą Twoje. Moje tez jakies dziwne sie robią, ale wiem, że będą układac się jeszcze długie miesiące. A wkurza mnie to też, że wyglądają każda inaczej, no ale... Bedzie dobrze, zobaczysz!

Wiecie dzisiaj to się wkur.... am na maxa. Moja córcia (lat 15), w tajemnicy powiedziała swoim przyjaciółok że matka zrobiła sobie cycki za 13 koła. No i efekt jest taki, że wywołałam sensację, na razie w klasie wśród rodziców. He he, śmieszy mnie to średniowiecze, ale teraz to sama nie wiem jak się zachowac. WSZYSCY O MNIE PLOTKUJĄ. Tak sobie myślę, że na kolejną wywiadówkę ubiore obcisła bluzeczkę, BEZ STANIKA, I TAK ŻEBY MI SUTY STERCZAŁY. Mam, to w du..pie co prawda, no ale... Pewnie by co druga sobie cycki zrobiła jak by starczyło kasy a co najważniejsze odwagi.

Edytowane przez Agi27
Czas edycji: 2011-11-21 o 13:00
Agi27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-21, 13:08   #2250
jooasi
Wtajemniczenie

Agi dzięki za dobre słowo, Twoje już wychodzą na prostą, opuchlizna zeszła i coraz ładniejsze się robią, widać, że okrąglaczki bez żadnych wąpliwości
u mnie może być to samo, trzy dziewczynki w wieku szkolnym mam to tylko czekać aż któraś coś klepnie ale dokładnie mam to w duszy bo wiem, ze wszystkie babki, które rodziły dzieci mają problem ze swoim biustem gdyby na kase chorych robili cycki to by stały po nie w kolejce jak jeden mąż

---------- Dopisano o 14:08 ---------- Poprzedni post napisano o 14:06 ----------

Mya wiesz, że ja to wiem i komuś innemu też bym tak pisała ale jak chodzi o Twoje własne panienki toby się chciało efektów już, teraz, bez czekania i idealnego efektu z wyobraźni się oczekuje

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości