Niekończące się rozstanie, ładne włosy, wódki chlanie - Strona 76 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-20, 11:53   #2251
Connff
Zadomowienie

Dot.: Niekończące się rozstanie, ładne włosy, wódki chlanie

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
A raczej co ona ma w sobie, że nie uznaje porażki.

Też go próbowałam w ten sposób usprawiedliwiać, bo brzmi logicznie, ale za dużo znam historii, w których facet trwał przy lasce, z którą nic go nie łączyło, nawet wygoda, łóżko ani ciepłe obiadki.
Nie rozumiem tego.
Nie muszę tego rozumieć.

Pięknie. Jak już zrobi to coś ze sobą i będzie lepszym człowiekiem, to niech się odezwie. Na razie to tylko obiecanki niczym nie różniące się od "w tym roku nauczę się hiszpańskiego".

Mam tak z rodzicami, braćmi, koleżankami, a także z kolegami. Czasem nawet z kotkiem. Z żadnym z nich nie jestem w związku. Oprócz kotka.

Kluczem do Twojego wyleczenia jest osiągnięcie stanu "nie potrzebuję tego wiedzieć". W tym nie pomogą leki, tylko terapia.

Nie gadam już z Tobą

To ciekawy punkt widzenia.

Trzeba wziąć pod uwagę, że to był początek znajomości, kiedy to nawet ulubiony smak lodów staje się podstawą do marzeń o białej sukni...
Nie uznaję, fakt. Nie umiem przegrywać i rzadko mi się to zdarza. Ale jego nie rozpatruję w kategorii porażki, w każdym razie nie świadomie. Ja po prostu naprawdę, naprawdę nie rozumiem tej sytuacji.

Też znam dużo takich przypadków, aż za dużo. Żeby jednak było sprawiedliwie, kobiety też mają często takie podejście. Nawet częściej. Nie muszę tego rozumieć i akurat to mnie aż tak nie frapuje, żebym nad tym rozmyślała. To jest czyjś świadomy wybór.

Wiem. Zdaję sobie z tego sprawę. Przecież ja mu nawet wczoraj powiedziałam, że mu nie wierzę .

Kotek . Czasami sobie myślę, że jakbym miała psa na cały etat, to naprawdę więcej by mi nie było trzeba do szczęścia.

Wiem. Naprawdę, zdaję sobie sprawę z tego, że o to chodzi .

Dokładnie, teraz to też nie wiem czy jest sens z nią rozmawiać w ogóle .

Wczoraj to już nie był początek znajomości, jednak wrażenie takie samo.

Cytat:
Napisane przez zjedzmniebejbe Pokaż wiadomość
No to byłaby najlepsza opcja.. a co jak jednak będzie się odzywał ?
Nie wiem. Jak się będzie odzywał, pewnie będę kulturalnie odpowiadać, jak do tej pory. Nie chcę mieć z nim dużo wspólnego, bo się go po prostu najzwyczajniej w świecie boję. Żaden inny człowiek tak źle na mnie nie działa.
Connff jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-20, 13:02   #2252
Malla
Nie depcze krokusów

Connff - jak się nie będziesz odzywać, to może się tym nakręcić. Może umawiaj się i odwołuj w ostatniej chwili, to mu się prędzej znudzi
Stary 2012-06-20, 13:49   #2253
Connff
Zadomowienie

Malla, jeśli on złapie znowu taką fazę jak na początku, to go karabinem nie odstraszę.
Stary 2012-06-20, 13:56   #2254
Malla
Nie depcze krokusów

Jeśli się faktycznie zmieni, to ok. Ale do tego trzeba czasu i to nie tygodni, lecz szeregu miesięcy, by słomiany zapał zdążył się wypalić.
Stary 2012-06-20, 13:58   #2255
zjedzmniebejbe
Zakorzenienie

Connff - a brałaś pod uwagę fakt że mógł się spotykać z jakąś panną, dała mu kosza więc znowu mu się o Tobie przypomniało?

plecaczkiem: 7250 km
zjedzmniebejbe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-20, 14:03   #2256
Connff
Zadomowienie

Cytat:
Jeśli się faktycznie zmieni, to ok. Ale do tego trzeba czasu i to nie tygodni, lecz szeregu miesięcy, by słomiany zapał zdążył się wypalić.
To nie ma znaczenia. Ja mu i tak nie uwierzę, nawet jeśli rzeczywiście się zmieni. Wiecie dobrze przecież, że ja zawsze miałam koszmarne problemy z zaufaniem komuś. No więc o dziwo po tej przygodzie mam jeszcze gorsze. Więc to nawet nie jest kwestia chcenia z mojej strony, tylko praktycznie fizycznej niemożliwości. Ja mu nie będę w stanie zaufać nigdy, i już.

Cytat:
Connff - a brałaś pod uwagę fakt że mógł się spotykać z jakąś panną, dała mu kosza więc znowu mu się o Tobie przypomniało?
To też nie ma znaczenia. Może i się spotykał, kto go tam wie. Chyba nawet wolałabym, żeby tak było, bo wtedy miałby jakieś racjonalne usprawiedliwienie dla tego, co odstawił. Zresztą pretensji do niego przecież nie mam, nie byliśmy parą, mógł robić co chce. Ale szczerze? Nie, nie wydaje mi się. To by było zbyt proste i normalne.
Stary 2012-06-20, 14:26   #2257
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Napisane przez Connff Pokaż wiadomość
To nie ma znaczenia. Ja mu i tak nie uwierzę, nawet jeśli rzeczywiście się zmieni.
A ja nie wierzę Tobie. Gdybyś nie miała nadziei, to by Cię to tak nie ruszało.

Chyba że cała sprawa polega nie na zranionym sercu, tylko na urażeniu Twojej dumy czy czegoś tam, to wtedy zajrzyj w głąb siebie, a z nim zerwij wszelkie kontakty, żeby nie zaburzać procesu "leczenia".
Stary 2012-06-20, 14:31   #2258
Connff
Zadomowienie

Cytat:
A ja nie wierzę Tobie. Gdybyś nie miała nadziei, to by Cię to tak nie ruszało.

Chyba że cała sprawa polega nie na zranionym sercu, tylko na urażeniu Twojej dumy czy czegoś tam, to wtedy zajrzyj w głąb siebie, a z nim zerwij wszelkie kontakty, żeby nie zaburzać procesu "leczenia".
Nie rusza mnie to tak bardzo, jakby mogło. Ale w ogóle rusza, nie ma sensu kłamać, że nie. Natomiast naprawdę jest ogromny postęp w stosunku do tego jak zareagowałabym/reagowałam pół roku temu czy nawet dwa miesiące temu.

Nie wydaje mi się, że to jest kwestia urażonej dumy. A szkoda .

Ale ok, żyje się dalej, nie jest źle .
Stary 2012-06-20, 14:39   #2259
Malla
Nie depcze krokusów

Connff - nie wiem, jaką przyjąć taktykę. Leczenie złamanego serca czy zakręconej głowy.

Na złamane serce mam w takim przypadku jedną radę: walcz do końca, spotykaj się z nim, rozkochaj go. Najwyżej stracisz 10 lat życia, godność i wiarę w miłość zanim Ci się znudzi bezsensowna walka.
Stary 2012-06-20, 14:52   #2260
Connff
Zadomowienie

Malla, żartujesz? Czy naprawdę tak myślisz? Ja już podjęłam decyzję, nie chcę z tym człowiekiem być, choćby nie wiem co. I naprawdę jest lepiej, a będzie jeszcze lepiej. Musiało mi to przejść, przecież jak się z nim spotykałam te parę razy w tym roku to była dziesięć razy większa histeria. Więc kiedyś pewnie przejdzie całkowicie. Ja już po rozstaniu z eks-eksem sobie postanowiłam, że będę tylko z facetem, który będzie mnie kochał. No raczej ten przypadek odpada .

Więc nie stracę na niego 10 lat życia, straciłam pół roku i wystarczy. Swoją dumę mam (Elve może się wypowiedzieć jak bardzo chorą ) i też jej stracić nie chcę, chociaż on ją mocno nadszarpnął. A w miłość dalej wierzę, nic nie poradzę, taka durna już jestem po prostu. Stara a głupia .
Stary 2012-06-20, 15:11   #2261
Malla
Nie depcze krokusów

Connff - zdecyduj się zatem czy chcesz mieć z nim cokolwiek wspólnego i dlaczego.

Pamiętasz, najzdrowszą formą kontaktu jest brak kontaktu
Stary 2012-06-20, 15:40   #2262
Connff
Zadomowienie

I to jest takie pytanie podstawowe, na które niestety nie znam odpowiedzi .
Stary 2012-06-20, 19:02   #2263
Fubizka
Zakorzenienie

Ło matko, ale tu komplikacje

Przeczytałam Was, ale opuszczałam niektóre zdania, wybaczcie, ale zaraz padnę na ryj ze zmęczenia

Cytat:
Napisane przez kimi1000 Pokaż wiadomość
Ja od dwóch dni łaże po wyprzedażach. Kupiłam juz torebkę i furę bielizny w Reserved.
Choruję jeszcze na popielate albo beżowe spodnie, bluzkę z jedwabiu i sandałki.
Ja zawsze pracowałam w miejscach, gdzie można było przyjść w dżinsach i t-shircie, muszę sobie dokupić trochę spódnic
Cytat:
Jeśli kiedyś miałaś z kimś, kogo właściwie w ogóle nie znasz (no właśnie, od pierwszej chwili) taką więź, że potrafiliście mówić to samo w tym samym czasie, rozumieć się na każdym froncie i inne takie telenowelowe zagrania, to wiesz co mam na myśli.
Miałam tak z facetem i to nie przez miesiąc ale przez kilka lat. Nagle się na mnie wysrał bez krępacji. Trudno
Cytat:
No, albo starał się o powrót do jakiejś byłej i się nie udało...
Fubizka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-20, 19:19   #2264
grzechuwartka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Fubizka Pokaż wiadomość
Gratuluję Fajnie, nie?

No ostro było dziś znowu jechałam i nawet zaparkowałam kombiakiem, duma mnie rozpiera

Dziewczyny mam gorącą prośbę Jakby, która była w orseju czy może zerknąć na kolczyki. Szukam mocno. Duże, dość cienkie koła, owinięte beżowym materiałem w czarno brązową chyba panterkę. Sprawdzita czy macie tam takie? mogę zdjęcie dać jakby trzeba było, bo mam taką bransoletkę a wydaje mi się, że takie same tam kolczyki jakiś czas temu widziałam.
grzechuwartka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-20, 19:24   #2265
enjoy89
Zakorzenienie

Cytat:
Jeśli kiedyś miałaś z kimś, kogo właściwie w ogóle nie znasz (no właśnie, od pierwszej chwili) taką więź, że potrafiliście mówić to samo w tym samym czasie, rozumieć się na każdym froncie i inne takie telenowelowe zagrania, to wiesz co mam na myśli. To właśnie mój Niedoszły.
Miałam tak z eksem, i to była jedyna osoba z którą tak miałam. Nieraz zdarzało się nawet, że pisaliśmy do siebie w tym samym czasie, albo ja chciałam o coś zapytać, ale zanim zapytałam on zapytał o to samo. No i takie rzeczy. No ale co z tego

Cytat:
A w miłość dalej wierzę, nic nie poradzę, taka durna już jestem po prostu. Stara a głupia .
Wooow no to podziwiam, bo ja np po tym wszystkim co przeszłam nie wierzę i już. Ale serio śmiać mi się chce jak ktoś mi mówi o miłości No dobra, może i jest ale zdarza się raz na milion przypadków. Dla mnie istnieje zakochanie, chemia, ale to zawsze przechodzi po jakimś czasie. Nie wierzę, że spotkam kogoś z kim będę całe życie

Cytat:
Nagle się na mnie wysrał bez krępacji. Trudno

Edytowane przez enjoy89
Czas edycji: 2012-06-20 o 19:25
enjoy89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-20, 20:09   #2266
Fubizka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez enjoy89 Pokaż wiadomość
Nie wierzę, że spotkam kogoś z kim będę całe życie
Szczerze mówiąc ja też nie. Teraz to jest ok, ale przeraża mnie samotność np wieku 40 czy 50 lat.
Stary 2012-06-20, 20:25   #2267
kimi1000
Zakorzenienie

GG do kimi1000

Cytat:
Napisane przez LetMeBeYourFantasy_ Pokaż wiadomość
Wyprzedaże ooo, dziś lece do Re
już nie masz po co

Grzechuwartka widziałam podobne w orsay chyba na wiosnę, teraz nie rzuciły mi sie w oczy.

Connff - ja tak mam z M.

Nie byłam na spotkaniu już ponad dwa tygodnie - Boże ciało, a w zeszłym wypadek w mieście i nie zdąrzyłam. Czuje tak słaba, że nie mam sił odpowiedzieć na pytanie o godzinę. Pewnie tez z powodu PMS. \Nie spałam wczoraj pół nocy z powodu roboty. Źle mi sie pracuje z ta dziewczyną. Wpisałam sobie na kartce doczegosama doszłam bez jej pomocy i okazało sie, że do wszystkiego i wierzę w siebie. Ale brakuje mi pewności, żeby pokazać swoja prawdziwą osobowość.

Elve ja nie mam czasu, żeby porządnie połazić, jak jade na zakupy po robocie, to padam, musze poświęcić na to dzień albo szybciej kończyc pracę.

---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ----------

Cytat:
Wooow no to podziwiam, bo ja np po tym wszystkim co przeszłam nie wierzę i już. Ale serio śmiać mi się chce jak ktoś mi mówi o miłości No dobra, może i jest ale zdarza się raz na milion przypadków. Dla mnie istnieje zakochanie, chemia, ale to zawsze przechodzi po jakimś czasie.
zaczynam myśleć tak samo.

Pamiętaj dziewczyno, jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować. więc przestań tu siedzieć jak ten ostatni osioł z telefonem w ręce tylko idź i zapomnij o nim i przestań się łudzić .

kimi1000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-20, 20:41   #2268
Fubizka
Zakorzenienie

kimi - jak w mojej poprzedniej pracy ludzie pierniczyli glupoty i mnie wkurzali, to zakładałam słuchawki na uszy, że niby muszę się skupić
Stary 2012-06-20, 20:41   #2269
grzechuwartka
Rozeznanie

kimi:
no właśnie u mnie też już nie ma a mam takie bransoletki i chciałam kolczyki do kompletu. Jakby kto zobaczył jakimś cudem to niech mi kupi pliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiis!
Stary 2012-06-20, 20:43   #2270
Ofelia 20
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez grzechuwartka Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam gorącą prośbę Jakby, która była w orseju czy może zerknąć na kolczyki. Szukam mocno. Duże, dość cienkie koła, owinięte beżowym materiałem w czarno brązową chyba panterkę. Sprawdzita czy macie tam takie? mogę zdjęcie dać jakby trzeba było, bo mam taką bransoletkę a wydaje mi się, że takie same tam kolczyki jakiś czas temu widziałam.
Ja moge sprawdzić, ale w piątek najwcześniej, bo się pewnie wybiore na zakupy po egzaminie Zdjęcie też możesz wstawić.

"Pierwsza miłość z wiatrem gna, z niepokoju drży,
Druga miłość życie zna i z tej pierwszej drwi ,
A ta trzecia jak tchórz w drzwiach przekręca klucz
I walizkę ma spakowaną już ... "

Ofelia 20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-20, 20:49   #2271
kimi1000
Zakorzenienie

GG do kimi1000

Cytat:
kimi - jak w mojej poprzedniej pracy ludzie pierniczyli glupoty i mnie wkurzali, to zakładałam słuchawki na uszy, że niby muszę się skupić
hehe podoba mi sie to, nie chcę tracic całej swoje energii na skupianie sie na walce z tą dziewczyną
NIE CIERPIE TEJ PANNICY!!!

Cytat:
kimi:
no właśnie u mnie też już nie ma a mam takie bransoletki i chciałam kolczyki do kompletu. Jakby kto zobaczył jakimś cudem to niech mi kupi pliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiis!
własnie wstaw zdjęcia

Pamiętaj dziewczyno, jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować. więc przestań tu siedzieć jak ten ostatni osioł z telefonem w ręce tylko idź i zapomnij o nim i przestań się łudzić .

Edytowane przez kimi1000
Czas edycji: 2012-06-20 o 20:51
kimi1000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-20, 20:53   #2272
Ofelia 20
Zadomowienie

Cytat:
Wooow no to podziwiam, bo ja np po tym wszystkim co przeszłam nie wierzę i już. Ale serio śmiać mi się chce jak ktoś mi mówi o miłości No dobra, może i jest ale zdarza się raz na milion przypadków. Dla mnie istnieje zakochanie, chemia, ale to zawsze przechodzi po jakimś czasie. Nie wierzę, że spotkam kogoś z kim będę całe życie
A ja tam wierze
Mam bardzo dużo koleżanek, które są już wiele lat w związkach, mam też koleżanke 2 lata po ślubie i fajnie im sie układa. Jasne, nie wiadomo co będzie za jakiś czas, ale nie widze potrzeby, żeby źle wróżyc czy uskuteczniać czarnwidztwo skoro im sie powodzi Moi rodzice są dobrym małżeństwem, a są 22 lata po ślubie, tata często mówi mamie, że ją kocha itd

Stary 2012-06-20, 21:00   #2273
Fubizka
Zakorzenienie

Cytat:
hehe podoba mi sie to, nie chcę tracic całej swoje energii na skupianie sie na walce z tą dziewczyną
NIE CIERPIE TEJ PANNICY!!!
Serio polecam ten sposób Teraz mam w pracy osoby, które wprowadzają nerwową atmosferę a ja, jak wiecie, i tak już jestem mega zestresowana, więc po prostu idę sobie gdzie indziej. Do pracy się idzie pracować a nie się psztykać z panienkami albo plotkować w kuchni.
Cytat:
Napisane przez Ofelia 20 Pokaż wiadomość
A ja tam wierze
Mam bardzo dużo koleżanek, które są już wiele lat w związkach, mam też koleżanke 2 lata po ślubie i fajnie im sie układa. Jasne, nie wiadomo co będzie za jakiś czas, ale nie widze potrzeby, żeby źle wróżyc czy uskuteczniać czarnwidztwo skoro im sie powodzi Moi rodzice są dobrym małżeństwem, a są 22 lata po ślubie, tata często mówi mamie, że ją kocha itd
Też mam takich znajomych, ale dla mnie to jakaś inna rasa
Stary 2012-06-20, 21:01   #2274
grzechuwartka
Rozeznanie

Daje zdjęcie bransoletki, wydaje mi się, że kolczyki były takie same.
Ofelia:
sprawdź sprawdź
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P1140343.jpg (227,4 KB, 20 załadowań)

Edytowane przez grzechuwartka
Czas edycji: 2012-06-20 o 21:02
Stary 2012-06-20, 21:09   #2275
Ofelia 20
Zadomowienie

Cytat:
Daje zdjęcie bransoletki, wydaje mi się, że kolczyki były takie same.
Ofelia:
sprawdź sprawdź
Ok Dam znać

Cytat:
Hahaha Coś w tym jest, ale nie widze powodu, dla którego mi nie miałoby się coś takiego przytrafić. Nie jestem taka straszna

Stary 2012-06-20, 21:13   #2276
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Dla mnie to różnica na takim samym poziomie jak to, że ja mam czarne włosy, a ktoś blond. Z jednej strony nie wyobrażam sobie siebie w blondzie, a z drugiej i tak będę kiedyś siwa
Stary 2012-06-20, 21:30   #2277
krolowazimy
Wtajemniczenie

Connff, dobrze, że nie chcesz się w tym bagienku niedoszłego babrać. Ja też, jak dziewczyny, miałam akcje z bratnimi duszami. To zawsze kijowo się kończyło (ach, te ich rozterki, rozdarcie wewnętrzne!).

Nie wiem, może się już zestarzałam, ale w tej chwili imponują mi faceci koleżanek, którzy robią rano kanapki do pracy, budują domy, odbębniają z uśmiechem wizyty u teściów.

Zjedzmnie, facet brzmi wiarygodnie. Tyle, że mój eks też brzmiał, a swoje robił dalej

Ja tam nie mam potrzeby do kontaktowania się z byłymi lub innymi facetami, jeśli jestem w związku. Jakoś mnie to nie kręci. Tego samego będę oczekiwać od każdego partnera (jeśli jakiś w ogóle się pojawi ).

Temu Twojemu dałabym szansę jeszcze (jeśli Ci bardzo zależy), ale tylko pod warunkiem, że potrafisz mu zaufać. Bo jeśli nie, jeśli będziesz cały czas trzymać rękę na pulsie, jeśli będziesz sprawdzać, kontrolować, to szybko się wykończysz. A nie warto. Szkoda czasu.

I ja zmęczona jestem.
Próbuję ogarnąć swoje sprawy, a ciągle wyłazi mi coś nowego

Spotkałam się w sprawie tej pracy, którą bardzo chcę.
Chyba będzie dobrze. Tyle, że boję się, że nie podołam

No i mam jeszcze jedną rozmowę. W "super miejscu". Pójdę sobie na próbę.

Dziękuję za kciuki! Jesteście kochane!

Edytowane przez krolowazimy
Czas edycji: 2012-06-20 o 21:32
krolowazimy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-20, 22:27   #2278
Fubizka
Zakorzenienie

Cytat:
Dla mnie to różnica na takim samym poziomie jak to, że ja mam czarne włosy, a ktoś blond. Z jednej strony nie wyobrażam sobie siebie w blondzie, a z drugiej i tak będę kiedyś siwa
Boskie Dokładnie tak jest
Cytat:
Napisane przez krolowazimy Pokaż wiadomość
Connff, dobrze, że nie chcesz się w tym bagienku niedoszłego babrać. Ja też, jak dziewczyny, miałam akcje z bratnimi duszami. To zawsze kijowo się kończyło (ach, te ich rozterki, rozdarcie wewnętrzne!).
Niby życie zaskakuje a po fakcie się okazuje, że to wszystko powielane milion razy schematy

Cytat:
Nie wiem, może się już zestarzałam, ale w tej chwili imponują mi faceci koleżanek, którzy robią rano kanapki do pracy, budują domy, odbębniają z uśmiechem wizyty u teściów.
Mi też...

Cytat:

Ja też się bałam, minął tydzień i chyba się wkręciłam. Wczoraj aż mnie głowa z nerwów rozbolała, bo jeden z szefów coś takiego powiedział, że poczułam się na zasadzie "za góra 2 tygodnie mi podziękują". Dzisiaj od drugiego szefa dostałam pochwałę
Eeeeech, DAMY RADĘ!
Stary 2012-06-20, 22:51   #2279
enjoy89
Zakorzenienie

Cytat:
Szczerze mówiąc ja też nie. Teraz to jest ok, ale przeraża mnie samotność np wieku 40 czy 50 lat.
No mnie też trochę...

Cytat:
zaczynam myśleć tak samo.
Przykre to...

Cytat:
kimi:
U mnie nie ma orsaya

Cytat:
Napisane przez Ofelia 20 Pokaż wiadomość
A ja tam wierze
Ja jedyną parę, na którą patrzę i widzę tę miłość między nimi to mój brat ze swoją żoną. Poza tym też mam dużo koleżanek którym się fajnie układa. Ale kto wie, co będzie za jakiś tam czas

Spojrzałam dzisiaj w lustro i postanowiłam, że od teraz 5 razy się zastanowię zanim cokolwiek zjem. Łaaaa
Poszłabym na siłownię ale już nie mam członkostwa i cholera wie kiedy będzie mnie stać żeby je wykupić
Stary 2012-06-20, 23:08   #2280
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Ja też, jak dziewczyny, miałam akcje z bratnimi duszami. To zawsze kijowo się kończyło (ach, te ich rozterki, rozdarcie wewnętrzne!).
A ja nie wyobrażam sobie innego początku znajomości niż czytanie w myślach. Co z tego, że potem nie wychodzi, zdarza się.
Cytat:
Dla mnie takie zachowanie wobec faceta jest naturalne, jako i faceta wobec panny. Równie dobrze mogłoby mi imponować wynoszenie śmieci.
Cytat:
Zjedzmnie, facet brzmi wiarygodnie. Tyle, że mój eks też brzmiał, a swoje robił dalej
Właśnie
Cytat:
Ja tam nie mam potrzeby do kontaktowania się z byłymi lub innymi facetami, jeśli jestem w związku. Jakoś mnie to nie kręci. Tego samego będę oczekiwać od każdego partnera (jeśli jakiś w ogóle się pojawi ).
Ja też. A nauczyły mnie własne błędy.
Cytat:
I ja zmęczona jestem.
Próbuję ogarnąć swoje sprawy, a ciągle wyłazi mi coś nowego
Byle do przodu!
Cytat:
Ty nie podołasz? Pfff... Za rok będą Ci czerwony dywan rozkładać pod stopami

I jeśli w tym momencie pomyślałaś "phi! DOPIERO za rok?!", to o to mi chodziło

Cytat:
A, nie zaszkodzi.
Cytat:
Niby życie zaskakuje a po fakcie się okazuje, że to wszystko powielane milion razy schematy
No nie? A my, głupie, ciągle dajemy się nabierać, choć tyle razy ten film w kinie grali...
Cytat:
Dzisiaj od drugiego szefa dostałam pochwałę
A który ważniejszy?
Cytat:
Poszłabym na siłownię ale już nie mam członkostwa i cholera wie kiedy będzie mnie stać żeby je wykupić
Odpal zumbę na you tube, nie musisz biegać do klubu
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości