![]() |
#2251 |
Raczkowanie
|
Dot.: Rozstanie z facetem, część XXV
ja mialam juz Kapselka, Felusia a teraz jak dostanego od ex jamnika nazwe go Koleś w Moj rower byl pies o tym imieniu i tak mi sie spodobal, albo Boluś a znow kolezanka miala Filusia
![]()
#2252 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
A pytałaś o specjalistę. Ja chodzę i bardzo mi pomogła. Myślę, że wiele zależy od psychologa. Może mniej mi pomogła z aspektem jak radzić sobie po rozstaniu (chociaż kto wie jakbym się bez wizyt zachowywała). ale bardziej w wytłumaczeniu sobie że to był nie ten i w uświadomieniu sobie jakich błędów nie popełniać. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2253 |
Zadomowienie
|
Widzicie jakieś plusy wynikające z rozstania?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2254 |
Zadomowienie
|
Malla co do Kopernika.... Mam mieszane uczucia. Tzn dziś było bardzo fajnie, ale były to wykłady i pokazy specjalne na zaproszenie. Byłam rok temu tak "normalnie".... Ale źle trafiłam chyba. Bo byłam w sobotę rano... Jak wszyscy rodzice z dziećmi w wieku lat 4-7 postanowili tam iść i 1) ciężko było się dopchać 2) dużo rzeczy było zepsutych. Na bierząco naprawiali ale nie mogli nadążyć tak ludzie dewastowali
![]() Generalnie bardzo fajnie, gdyby nie niedogodności ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2255 |
Zadomowienie
|
Ja widze takie, ze juz nie popelnie tych bledow i czy sie z tym teraz nie zgodze, to nie cierpie juz z wyboru,tzn nie cierpie tkwiac w czyms co nie uszczesliwialo mnie w pelni. Nie ma co wszywac sobie ze bylo cudownie, ja moge powiedziec ze 50 % bylo cudownie, a chce przynajmniej 80
![]()
#2256 |
Zadomowienie
|
Ja jeden... ale nie związany do końca stricte z osobą ex. Po prostu z ex byliśmy "na swoim" i moi Rodzice też to tak traktowali...że jak sobie mieszkam z chłopakiem to nie ma problemu, ale że musimy sami sobie radzić finansowo. Więc ciągnęłam pracę, która mnie dobija na siłę zeby zapłacić rachunki itp. Teraz jak jestem sama, wyżaliłam się Rodzicom że marzę o innej pracy, ale najpierw muszę iść na staż i zgodzili się mnie na ten czas wesprzeć finansowo
![]() Innych plusów na razie brak. |
![]() ![]() |
![]() |
#2257 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() No dobra, ale ani on, ani ja się do siebie nie odzywamy od kilku miesięcy, jest zero kontaktu więc niby jak mam go odzyskać skoro mam nie pisać? Właśnie problem jest taki, że mieszkamy w innych miastach, więc o przypadkowy kontakt sie trudno. Jak już wyżej wspomniałam, kontaktu przez fesja ani gg, czy smsy nie mam kompletnie wcale, więc jak da się go odzyskać? Nie ma szans... Jak Ty to wszystko ogólnie widzisz? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2258 |
Zadomowienie
|
A ja dzisiaj poprawiłam sobie humor... koleżanka zrobiła mi spontanicznie kilka zdjęć, o dziwo ładnie na nich wyszłam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2259 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2260 | ||||
Nie depcze krokusów
|
Po rozstaniach biorę się za siebie
![]() Cytat:
Gdy kimś manipulujesz, traci w Twoim sercu. Związek to równość. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2261 |
Zadomowienie
|
Witam. Dołączam do was dzisiaj :d Co prawda juz zdarzalo mi sie udzielac tu, ale wtedy bylo Ok
![]() ![]() Potrzebuje takze kopniaków by sie nie łamac i nie pisać do niego, skoro to skonczył to nie zamierzam sie upokarzać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2262 |
Nie depcze krokusów
|
Princess - jestem w podobnej sytuacji, dziś jadę do rodziców na Święta i zamierzam nie mieć czasu na pisanie, ciesząc się kontaktem z bliskimi
![]()
![]() |
#2263 |
Zadomowienie
|
Mam wrazenie ze dawniej jak bylam w stosunku do facetow zimną su** lepiej mi sie relacje z nimi ukladaly, bylam wtedy w 2letnim zwiazku....Pozniej jednak sie zmienilam, przestalam być zimna, to moje zwiazki teraz trwają 2,3 miesiące , niby jest Ok,ale nagle sie konczy...Chyba znowu musze sie zmienić....
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2264 |
Zadomowienie
|
A za mna cieeeeeżkaa noc! Pies mi piszczal ciagle i mial taka smutna mine, wiec wzielam go do lozka. Zasnal normalnie, na poczatku polozyl sie na plecach i musialamm go glaskac po brzuchu
![]() W nocy nie wiem o ktorej ale ze 3 razy gdy bylo ciemno skakal po mnie, lizal, gryzl rece, myslalam, ze go udusze :P zakrylam sie koldra bo wiedzialam, ze sie nie wyspie ![]() ![]() ![]()
#2265 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2266 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#2267 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() U mnie kolejny dzień bez kontaktu z ex. Zero kontaktu jakiegokolwiek już 6 dzień chyba. Jest mi dobrze. Trochę myślę, ale nie płakałam już tydzień ![]() ![]() ulicznica masz rację. Również w poprzednim związku byłam taka, że nie widziałam nic poza MISIACZKIEM. Zmieniłam się dopiero przy ostatnim facecie. Miałam swoje życie, znajomych, pasję, czas dla niego ale także czas dla siebie samej, który jest bardzo potrzebny w każdym związku. Nie wisiałam na telefonie, a bo zaraz do mnie napisze albo zadzwoni, a ja przecież muszę mieć z nim kontakt 24h na dobę ![]() ![]()
Najatrakcyjniejszym przymiotem człowieka jest godność. Edytowane przez Neffik Czas edycji: 2012-12-22 o 10:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2268 |
Zakorzenienie
|
Kwiatuszek - jak dla mnie możesz teraz przerzucić się na psa, tzn napisać o nim miliard postów.
W porównaniu z Twoim byłym pies jest zdecydowanie bardziej interesujący.
#2269 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2270 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Teraz to mi niedobrze , normalnie mam wrazenie, ze zaraz zwymiotuje ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2271 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2272 |
Rozeznanie
|
Hej
![]() Miałam taki pomysł, żeby wypisać na kartce wszystkie sytuacje, kiedy kłóciliśmy się z eksem i ocenić, kiedy zawiniłam ja, a kiedy on i na czym polegały popełnione błędy. Po dwóch zdaniach się rozkleiłam i zalałam łzami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2273 |
Zadomowienie
|
(Ja) Bo osoba porzucona, zraniona nie widzi w ogole wad, zaczyna myslec, ze chlopak byl idealny, ze ty zawinilas i , ze nie rozumiesz czemu tak sie stalo. Ja po 1,5 miesiaca zauwazylam wady i , ze to nie bylo moja wina choc i tak plakalam
#2274 |
Raczkowanie
|
kurcze nie wiem jak na to wpadłam i to dopiero po ponad 9 latach, ale... Przeanalizowałam swój cały związek z ex i doszłam do wniosku, że posiada syndrom piotrusia pana. Jest wiecznym chłopcem który nie chce dorosnąć, nie potrafił stworzyc związku partnerskiego, próbował upodobnic mnie za wszelka cene do swojej matki, która sama go wychowywała i we wszystkim wyręczała, nie potrafił dojrzeć choć sytuacja tego wymagała, nie potrafił stać się odpowiedzialnym mężczyzną, który ponosi kosekwencje swoich czynów, ciągle tylko obiecywał a jego słowa były puste. A ja przez lata żyłam nadzieją, że to sie zmieni, że wkońcu dorośnie. Teraz dopiero widze, że jeżeli nie pójdzie gdzies po pomoc (a nie pójdzie) to nigdy to sie nie zmieni. Że ja na to nie wpasłam kilka lat temu, ale, lepiej późno niż wcale
|
![]() ![]() |
![]() |
#2275 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2276 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Niech mi ktoś pomoże się trochę uspokoić, proszę... Edytowane przez Vandaris Czas edycji: 2012-12-22 o 11:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2277 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
To może to odłóż.... Wrócisz jak się ciut lepiej poczujesz.... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2278 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2279 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale wczoraj wyszłam z domu, spędziłam fajny wieczór z koleżanka i stwierdziłam że wychodząc gdzieś może jest 1% szansy, że KIEDYŚ kogoś poznam ![]() Ale samą łapią mnie doły... Głównie własnie związane z 2 rzeczami: 1) będę zawsze sama a nawet jak kogoś poznam to znów nie na zawsze 2) on kogoś pozna i mi serce pęknie |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2280 |
Zakorzenienie
|
Hej. 13.12 rozstałam się facetem po 3.5 roku. Zostawił mnie. Jeszcze kilka dni wcześniej mówił,że mnie kocha i chcę ze mną być, a potem już nie. Odkryłam że mnie oszukuję, kłamie. A teraz jest już w nowym związku. Wyrzucił mnie ze znajomych. Nie mamy kontaktu. Jest mi ciężko,ale staram się żyć na nowo. Znajomi, rodzina bardzo mi pomagają. Wiem teraz,że musiał mnie jakiś czas zdradzać,ale nawet nie był w stanie się przyznać. Powiedział,że nie pasujemy do siebie,że nie ufamy sobie nawzajem. ehhh
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:04.