|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2251 | |
Zadomowienie
|
Dot.: MAMUSIE MARZEC i KWIECIEŃ 2013 cz.VI - czekamy na pierwsze maluszki!!
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2252 |
Zakorzenienie
|
ubranka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2253 | |
Zakorzenienie
|
ale ślicznotka.
Cytat:
Cesarkę masz ze względu na wzrok? czyli oprócz obiadu, masz dołożoną do kolacji insulinę?
![]() |
![]() |
#2254 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() śliczna Kruszynka ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Jedyne co - to tylko to Twoje ciśnienie troszkę wysokie... Musisz sobie mierzyć codziennie? Cytat:
![]() ![]() W sumie to myślałam, że dzieci do 2kg muszą trochę czasu spędzić w inkubatorze, a cięższe niż 2kg to już nie... Choć u Ciebie to pewnie kwestia tego, że urodziłaś w 35 tyg? Wiem, że jestes teraz zmęczona więc odpoczywaj Kochana ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2255 |
Zakorzenienie
|
ubranka cd
Edytowane przez Nyaa Czas edycji: 2013-02-12 o 21:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2256 |
Zadomowienie
|
śliczne rzeczy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2257 |
Zakorzenienie
|
a co myślicie o tej narzucie by przykryć to moje łóżko, niestety nie biała a eqru, ale cena super!
a narzuta będzie dopóki nie sprzedamy tego łóżka, więc tymczasowa. http://allegro.pl/narzuta-ala-zakard...960297858.html
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2258 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak dalej bedzie wywalać, to mam dolozyc. dzis drugi dzien mialam dobry, wiec jak bedzie szalec to doloze jedna jednostke.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2259 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i ciuszki też super ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2260 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2261 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#2262 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
mój autobusem jeździ teraz jak ma zmiany do 24, bo wracają taxi na koszt firmy a oszczędza sobie problemu z szukaniem miejsca i pod pracą i pod blokiem potem. więc też nie wiem jak by wracał gdyby coś się zaczęło. jak Młody się nie ruszał i jechaliśmy na ktg to wyszło, że potrzebujemy przynajmniej godzinę żeby wrócił z pracy i zawiózł mnie do szpitala, a był samochodem w pracy wtedy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2263 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() cudna ![]() ![]() ![]() Cytat:
no jutro może dzień chlopaka ![]() ![]() ![]() się na mnie uwzieły a ja przenoszę ![]() ---------- Dopisano o 23:17 ---------- Poprzedni post napisano o 23:15 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#2264 |
Zakorzenienie
|
Idę się kąpać i do łóżka. Już się nie mogę doczekać do jutra - wizyta u lekarza i zakupy
![]() Dobranoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2265 |
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór
![]() Dziewczyzny 16 stron ja chyba będę musiała wziąć urlop by was nadrobić ![]() Widzę że i Agnjeska urodziła to z ostatniej storny czyli 76 ![]() Agnjeska GRATULUJĘ kochana ![]() ![]() ![]() ![]() Jejq zazdroszczę Wam że macie już maluszki przy sobie ale ja przyznam się, że się zestresowałam i już szukam sklepu gdzie zamówić mebelki co bym bez łóżeczka nie została ale mam nadziejże że mała spokojnie będzie siedzieć w brzuszku do przynajmniej 10 kwietnia po jak zechce to może te 2 tygodnie przed tp bo w końcu musi ładnie nabrać ciałka ![]() Idę chwilę podczytać Was i spać, dziś tak intensywny dzień w pracy że po ugotowaniu obiadu padłam jak kawka Dobranoc Kochane ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2266 | |||||
Raczkowanie
|
Cytat:
Ładniutki ![]() Cytat:
![]() Śliczna kruszynka ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() thx ![]() Masz tego trochę...ładniutka kolekcja ![]() Cytat:
Ja widziałam to u koleżanki, ale nie wiem czy to było razem z łóżkiem kupione czy na wymiar szyte ![]() To była taka przylegająca z każdej strony do sofy narzuta, taki "pancerz" nie wiem jak to inaczej określić. Ta koleżanka u której to widziałam jest taka dosyć "ikeowa" więc może coś takiego w ikei sprzedają. ---------- Dopisano o 23:34 ---------- Poprzedni post napisano o 23:30 ---------- Strippi ja coś takiego widziałam http://allegro.pl/pokrowiec-na-3-oso...961732924.html Myślę że to lepsze rozwiązanie niż ta narzuta, tylko cena wyższa, ale wygląda fachowo ![]()
![]() |
![]() |
#2267 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2268 |
Zakorzenienie
|
och coz za dzien coz za emocje ....
jeszcze raz Liwka i Agus ogromniaste gratulacje ![]() ![]() z niecierpliwoscia czekam na kolejne maluszki na razie zycze wam slodkich snow ja skonczylam ogldac tego ''lowce glow'' i musze przyznac ze bardzo mi sie podobal .. i tak gdyby nie napisy to nic bym z tego Norweskiego nie zrozumiala .... no ale Oslo to innym dialektem gadaja niz ja sie w szkole uczylam .. ![]() taaa no na tyle spokojnej i bez skurczowej nocy ... ściskajmy poślady ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2269 |
Raczkowanie
|
uf.... no nadrobiłam chyba z 20 stron żeby się dowiedzieć że są już pierwsze dziecinki na wątku
![]() A jeszcze rano się zastanawiałam kiedy się na wizażu zacznie ![]() LiwkaO , Agnjeska moje serdeczne gratulacje !!!! mam nadziję, że szybko i Wy i wasze córeczki dojdziecie do siebie i będziecie mogły jechac do domu! Aż się popłakałam jak czytałam że to już i że dziewczynki są już na świecie ![]() Któraś Lublinianka pisała o polowaniu na ciuszki po ciuchlandach. Ja w poniedziałek byłam na Diamentowej, w dołku tam gdzie jest Lidl, Biedronka i stacja Lotosu jest tez w takim jakby baraku całkiem duży ciuchland. Między stacją a miodami, taki barak w głębi, z parkingiem. Dostawy są w poniedziałek, wtorek i środę. Ubranka dziecięce są po prawej stronie, w kącie jest krzesło więc można odpocząć ![]() ![]() ![]() ![]() Co do komisu to ja byłam na Romera, taki nie pozorny, w podpiwniczeniu domu prowadzony. Też się nie źle obkupiłam. Laktator, niania ele., przewijak, nowe tetrowe pieluszki białe i kolorowe, wanienka, smoczek i butelka (nówki oczywiście) więc jestem bardzo zadowolona. Parę ciuszków tez tam wybrałam. I dostałam całkiem sporą obniżke przy kasie i jakies gratisy ale nie wiem co ![]() A u mnie leci 30 tydzień. Byłam dziś na usg i wyszło że Matylda ma o 2 tygodnie za mały brzuszek w stosunku do reszty ciałka ![]() ![]() ![]() ![]() Strasznie się martwie ale na szczęście w czwartek ide do gina i mam nadzieję, że się wyjaśni ![]() a póki co siedzę i płacze jak gupia.... zjadłam porcję lodów, miche truskawek, marsa..... buuuuuuuuuuuu długa noc przede mną..... Buziaczki dla Was dziewczyny ![]() ![]() ![]() ![]() i cichaczem będę czekać na kolejne dziecinki ![]() obstawiam Stripi ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2270 | ||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() dziś zaczynamy 35 tydzień ![]() padłam wczoraj więc zdjęcia dodaje dzisiaj z rana ![]() Cytat:
![]() a łóżko to chyba fajna rzecz w tym pokoiku bo zawsze można posiedzieć/leżeć z dzidzią w jego pokoiku ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2271 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A z tym usg sie na pewno wyjasni, bedzie na pewno dobrze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2272 |
Rozeznanie
|
LiwkaO , Agnjeska
dziewczyny GRATULACJE!!! ![]() ![]() ![]() bardzo się cieszymy, że obie kruszyny zdrowe!!! ![]() ![]() ![]() ehhhhh... zazdroszczę takich expresowych porodów!!! ![]() oby nasz wątek był z tych 'szybkich'!!! ![]() Siasia37 - trzymacie się oboje!!! pamiętaj że będzie dobrze!!! wiesz o tym, że pozytywne myślenie przyciąga pozytywne zdarzenia?! ![]() ![]() Dziewczynom gratuluję wyprawek!!! ![]() do nas wczoraj przyszedł wózek ![]() ![]() wstawiam zdjęcie ![]() ![]() ![]() mąż ma jutro skręcać bo to ogroooomne takie wszystko... ja tylko pościągałam wszystko i pójdzie do prania w weekend... podobnie jak pozostałe ciuszki ![]() ![]() ehhhh... 'trza' zabrać się za resztę zakupów... ![]() i muszę wreszcie dotrzeć do drogerii i kupić kosmetyku dla siebie!!! ... wszystko mam na wykończeniu... brak tuszy, cieni, podkładów - wszystkiego wielkie ZERO ![]() nie wspomnę o wyprawce szpitalnej i kosmetykowej ![]() ejjjjj... matka matka... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2273 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Siasia37 nie martw się kochana ![]() ![]() Nie nadrobiłam Was wczoraj bo padłam jak kawka ![]() Bo wczoraj w biurze się przeprowadzaliśmy na nową część bo starą nam teraz remontują syf kurz brud masakra jeszcze wybrałam się na zakupy ale dałam rade ostro wczoraj ![]() Miłego dzionka ![]() Strippi jesteś ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2274 |
Zadomowienie
|
Lunao, śliczne fotki brzusia
![]() Jaśka zaś prześliczna jest. Trzymam za nią kciuki ![]() Mieliśmy wczoraj z mężem wieczór zwierzeń - opowiadał mi o swoich dziewczynach ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2275 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
25.02.2010 ![]() 25.04.2010. ![]() 25.10.2010. zaręczyny 15.10. 2011. ![]() 21.02.2013. Natalka 31 tc. 1190 g 40 cm http://www.suwaczki.com/tickers/km5sdf9hhaev4h7a.png http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cdf9h7pw9dmdz.png http://s10.suwaczek.com/20111015650114.png |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2276 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
GRATULACJE!!! Córcia piękna... i taka duża się wydaje ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Uf, chyba mi emocje spać nie pozwalały... ależ miałam ciulową noc... najpierw nie mogłam usnąć, a potem jak budziłam się na ni to siku to też mnie po powrocie do wyrka nerwy rzucały... a rano TŻ jakoś wyjątkowo głośno suszył włosy, nie wyłączał czajnika, który wył i łaził po mieszkaniu w te z z powrotem... WR..... Nyaa, wyprawka jak się patrzy ![]() Luna, brawo za foty! Może ja męża namówię, żeby mi ciupnął kilka....
Terry Pratchett Edytowane przez Sorceresss Czas edycji: 2013-02-13 o 07:25 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2277 | ||||
Zakorzenienie
|
Dzieńdobry
![]() Dzisiaj wizyta ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2278 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() u nas na pewno wszystkie komputery w domu maja ten sam adres IP w internecie ![]() przesliczna i taka bezbronna kruszynka ![]() Cytat:
![]() i zapomnij o zmartwieniach na najblizsze dni, w koncu w sobote jest ten jeden jedyny dzien ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a tak niewinnie sie zapowiadal ten film, w polowie myslalam, ze ktos podmienil plyty ![]() Cytat:
![]() gdzies niedawno czytalam, ze dzieci dopiero ok. 32 tygodnia wyrownuja proporcje.. mam nadzieje, ze mala nadrobi ![]() Cytat:
![]() slicznie wygladasz na zdjeciach ![]() ![]()
Moja dziewczynka Edytowane przez Moderna Czas edycji: 2013-02-13 o 07:28 |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2279 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mam nadzieję, że USG Cię uspokoi! Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2280 |
Zadomowienie
|
Obudziłam się z ogromnym parciem na pęcherz (to nie był mały) tak mi się strasznie chciało siku że jak biegłam (dosłownie) do łazienki to patrzyłam czy już nie sikam pod siebie i mało nie płakałam z bólu...
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:42.