|
|
#2251 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wakacyjne Mamy 2012 (XXII) - część VII
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:24 ---------- Poprzedni post napisano o 22:20 ---------- Cytat:
![]() hmm spotkałam się juz z ta opinią, mój TŻ jest raczej bezproblemowy, ale wspak tez sobie chodzi raczko-lew będzie miał same pozytywy oby znaków
|
|||
|
|
|
#2252 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
.![]() My zastanawiamy się nad chicco x pace albo maxi cosi priori. (kat. 9-19 kg). Taaak kable mają moc przyciągania .Cytat:
.Cytat:
Dziś już mam lepszy dzień Cytat:
|
||||
|
|
|
#2253 |
|
Zakorzenienie
|
Aga próbowałam robić, ale jest ryk nie z tej ziemi jak przykładam. Zrobiłam mu letnią kąpiel, leży w samej pieluszce, co 10 minut daje cyca i wachluje go...
|
|
|
|
#2254 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2255 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Nooo naprawdę .Cytat:
.Ojjj bidulek. Oby zeszła mu jak najszybciej temp. |
|||||
|
|
|
#2256 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Przyszłam się przywitać, a w zasadzie powiedzieć dobranoc ![]() Dzisiejszy dzień spokojny, wieczorem byliśmy na meczu bo grał małż Mała była grzeczna i byłam na całym, a nastawiłam się, że wyjdziemy przed końcem pierwszej połowy.Co jeszcze? A i była teściowa. Cholernie mnie ta kobieta irytuje. Wszystko co robi i mówi. W sumie nie wiem czy z jakiegoś konkretnego powodu czy z racji bycia teściową. Doczytałam tylko, że Sol ma problem z Fabisiem. Sol mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze ![]() ![]() ![]() Reszta jutro
|
|
|
|
#2258 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2259 |
|
Zakorzenienie
|
trzecia?
|
#2260 |
|
Zakorzenienie
|
Mloda przed 5 sie obudzila dostala mleko i poszla spac . Wstala o 6
|
|
|
|
#2261 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Lu obudziła się o 7, dostała cyca i poszła spać dalej. O 9 dałam jej znowu cycka i mieliśmy już dwa razy wymioty ![]() w ogóle już zanim jej dałam drugi raz jeść widać było, że coś jest nie tak, bo się przebudzała, prężyła i popłakiwała. Brzuszek pewnie bolał. Humor ma co prawda nie najgorszy, ale jest osowiała
Edytowane przez agunia82 Czas edycji: 2013-03-10 o 09:32 |
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#2262 |
|
Zakorzenienie
|
To szkoda że ja nie napisałam o 5 ;p
|
|
|
|
#2263 |
|
Zakorzenienie
|
moja niespi od 6.30. Od tyg o tej porze sie budzi.
a mi dzis smutno
|
#2264 |
|
Zakorzenienie
|
no i był kolejny rzyg
![]() a poza tym nie wygląda, żeby coś jej dolegało, kurna i o co chodzi?
|
#2265 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Trzeba obserwować... Może po prostu coś tam jej tylko w brzuszku się stało i minie
|
||
|
|
|
#2267 |
|
Zakorzenienie
|
Czyżbym była 6?
Hej Kobietki Byliśmy na basenie, teraz mała się karmi. Nocka ok ![]() Ciastek czemu Ci smutno? Agunia mam nadzieję że z Lu wszystko ok i wymioty to nic poważnego. |
|
|
|
#2268 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() U nas nocka dobra. Wczoraj udany dzień i jeszcze lepszy wieczór Mąż się postarał Poza tym nic nowego. Cytat:
Najważniejsze zdrowie dziecka więc się nie przejmuj. Przed nami jeszcze trochę czasu Cytat:
![]() Bratowej tak źle nie oceniaj. ja też małemu na poczatku wszystko musiałam słodzić glukozą bo nie chciał pić niczego (żadna herbatka ani woda). Ale z czasem słodziłam coraz mniej i teraz już herbatek nie słodzę. A do picia dostaje herbatki i soczki (te bez cukru, zawierające tylko naturalne cukry z owoców). Więc czasem po prostu trzeba Poza tym mój młody za tydzień skończy 7miesięcy i waży pewnie w okolicach tego co Twój ![]() I dzięki za Gumi Misia Chyba mu kupię ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#2269 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
za postępyJa się naczytałam co lepsze zapinanie pasów czy nie i zapinałam. Przy zderzeniu bez pasów ani dziecko ani ja nie mielibyśmy szans. Cytat:
![]() Takie zabawy są najlepsze Wie, że matka na takie wygibasy nie ma siły ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:58 ---------- Poprzedni post napisano o 09:57 ---------- A co sie stało? |
||||
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#2270 | |
|
Zakorzenienie
|
no domyslam sie
![]() Cytat:
![]() Aga moja jakies 3 dni temu wieczorem 4 razy pod rzad zygała. (a nigdy nie rzyga i baaaaaaaaaardzo rzadko ulewa moge wyliczyc doslownie na placach ile przez cale swoje zycie ulała ) i mineło. Niewiem czmeu tak bylo. Ale przed snem niechciala jesc zjadla tylko 50 ml. Nie dałam jej wiecej. Oby LU nic nie było
|
|
#2271 |
|
Zakorzenienie
|
Agunia moja wczoraj tez mi wieczorem rzygla i ewidentnie ja brzusio bolal bo nie dala sie uspac. Ale pomasowalam masowalam popuszczala baczki uwalila wielkie kupsko i od razu zasnela. Sama! Gdzie od dluzszego czasu musialam ja przytulac na dobranoc bo nie chciala sama spac.
|
|
|
|
#2272 |
|
Zadomowienie
|
cześć
Kataru ciąg dalszy matko święta jakie to ciężkie- wiecznie lecce smarki i wielki ryk przy odciąganiu , jak często powinno się odciągać , ja robię średnio 5 razy dziennie , myślicie że im częściej tym szybciej ustąpi tka łudzę się . W nocy bardzo częste pobudki i ciągłe chrapanie . Do tego mocno odparzona dupka od interesowności kupek , smaruję dupkę Sudomaxem, Tormentiolem i mąką ziemniaczaną i wietrzenie i nic.....przy przemywaniu pupy jest straszny płacz. Czytałam , że to też może być jeden z objawów ząbkowania Macie jakiś dobry i szybki sposób ???Podsumowując pupa + katar to jakaś masakra można się wykończyć , niech te chol...zęby już wyjdą ![]() Dużo dzieciaczków też Wam daje w kość Ale ten weekend szybko zleciał , ech czy dobrze pamiętam Wiktoria jutro pierwszy dzień do pracy ??? A SOL wielkie gratulacje za zdanie prawka ![]() ![]() klask i:
|
|
|
|
#2273 |
|
Rozeznanie
|
U nas od dawien dawna jest 6:15-6:30...
|
#2274 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Na odparzenie też nie poradzę bo nas ominęło. Aż popatrzyłam na kalendarz bo się przestraszyłam Do pracy idę 18 marca czyli mam jeszcze tydzień Oby trwał jak najdłużej
|
|
|
|
|
#2275 |
|
Zakorzenienie
|
Pisałyście wczoraj o wakacjach, chyba Blue pytała o plany.
Generalnie to chcielibyśmy pojechać z małżem sami do Grecji. Sami ponieważ interesuje nas oferta gdzie w jedną stronę jedzie się autokarem i promem, a powrót jest samolotem. Jednak to raczej zostanie w sferze planów, gdyż nie wyobrażamy sobie zostawić małej na 12 dni. Małż mówi, że dla niego rozłąka spowodowana przez pracę to za długo, a co dopiero wakacje ![]() Z małą chcemy wybrać się w góry, a więc może okolice Kudowy, a może gdzieś w okolice Wrocławia. Pomysłów jest dużo, zobaczymy co w końcu wybierzemy. Zresztą w Pl jest dużo pięknych miejsc. ---------- Dopisano o 10:39 ---------- Poprzedni post napisano o 10:28 ---------- Agunia dziękuję za info odnośnie spotkanie z chłopem prowadzącym bloga osiemgwiazdek |
|
|
|
#2276 |
|
Zakorzenienie
|
Heeej
Jestesmy u moich rodzicow na urodzinach dziadka. Zdrowko malej bez zmian niestety. Co do wakacji to teraz jedziemy sami a w lecie na tydz. z malutka gdzies w Europe, moze Majorka, moze Wyspy Kanaryjskie |
|
|
|
#2277 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Szczerze to nie wyobrażam sobie zostawić jej na dłużej niż jeden dzień, chociaż do tej pory to nie miałam okazji zostawić jej nawet na pół dnia Edytowane przez Linka25 Czas edycji: 2013-03-10 o 10:52 |
|||
|
|
|
#2278 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, co szykujecie dla mężów i tztów na dzień mężczyzny? Bo wypada dziś a ja nie mam pomysłu
|
|
|
|
#2279 |
|
Zakorzenienie
|
Nic :P
|
|
|
|
#2280 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:02.

A od czopków ma dupcię odparzoną... Chyba będę musiała zamawiać taxi i jechać po syrop na drugi koniec miasta
Sprawdza se powiedzenie "każdy rak chodzi wspak". I już się boję co to będzie z tym moim raczkiem... Chociaż on jest takim raczko-lewkiem, bo przecież miał się urodzić 2 tyg później

, czuję się w miarę dobrze - mdłości już przeszły ale jestem bardzo senna i wiecznie zmęczona i do tego pobolewa mnie brzuch... Jednak to wszystko normalne, więc staram się z tym żyć.

tka łudzę się . W nocy bardzo częste pobudki i ciągłe chrapanie . Do tego mocno odparzona dupka od interesowności kupek , smaruję dupkę Sudomaxem, Tormentiolem i mąką ziemniaczaną i wietrzenie i nic.....przy przemywaniu pupy jest straszny płacz. Czytałam , że to też może być jeden z objawów ząbkowania
klask i: