|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2251 |
Rozeznanie
|
Dot.: Prokrastynacja, czyli zgubne odkładanie na później... cz.IV
Kręciłam się całą noc, prawie nie spałam, co się budziłam czułam kamień w żołądku i myślałam o sprawie. Wymyśliłam rozwiązanie! Będę z nimi szczera, powiem, że będę składać na rezydencję i jeżeli mnie zechcą z ryzykiem, że w czerwcu odejdę to dam z siebie 200% i nawet pomogę ewentualnie w znalezieniu odpowiedniej osoby. Jeżeli nie, to będę mieć wolne ręce i polecę do Sturbacksa.
#2252 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zdrowiej i wracaj na plac boju. Jesteś silną, mądrą dziewczyną i dostajesz to czego chcesz. Myślę, że i w przypadku Twojego doktoratu tak właśnie będzie. Tego Ci życzę. ![]() ---------- Dopisano o 10:08 ---------- Poprzedni post napisano o 09:56 ---------- Cytat:
Spotykam mnogość ludzi, którzy sobie plują w brodę, a później ciężko jest się zmobilizować do kończenia co się zaczęło lub zaczynania od początku, bo się nagle "nic nie ma i tylko zmarnowany czas". Rzucisz i co dalej? Leżenie? Na krótką metę powiewa sporą ulgą, na dłuższą powiewa zapachem zgnilizny. Ty weź nie myśl za dużo... Będziemy Cię wspierać i mobilizować, dodawać otuchy, damy rękawy do płakania i poduszki do ciskania, gdy przyjdzie złość... wiesz, nie? A ubezpieczenie NFZ, może płacić za Ciebie członek rodziny, albo, jeśli chcesz być samodzielna, zgłaszasz w dziekanacie, żeby uczelnia objęła Cię ubezpieczeniem, coś tam wypełniasz i już. Małe kroczki, ale z wyraźnie podjętą decyzją. No? Zmierzysz się z wyzwaniem? Przytulam, posyłam moc podejmowania dobrych decyzji! ![]()
FILIŻANKA ![]() Kilka filmików dających do myślenia: 1. How to stop screwing yourself over. 2. Bez działania marzenie nie ma sensu. 3. The Neuroanatomical Transformation of the Teenage Brain.(Jill Bolte Taylor) 4. Stroke of insight.(JBT) |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2253 |
Rozeznanie
|
I dostałam przeprosiny od TŻ, podwójna ulga po ciężkich godzinach
![]()
#2254 |
Raczkowanie
|
Ingo, jeśli czujesz że podjęłaś taką decyzję w zgodzie ze sobą to super
![]() Change, podziwiam Twoją otwartość w stosunku do ludzi. Organizujesz spotkania - super ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2255 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hm, ale ciepła posadka na umowę o pracę ![]() A może sama firma będzie potrzebować kogoś w rodzaju rezydenta, nie wiem jak się to nazywa, ale się jedzie i sprawdza warunki nowej oferty, czy to co jest proponowane jest zgodne z rzeczywistością. Uczyli mnie o czymś takim w mojej szkole turystycznej. Gdyby tych wyjazdów było więcej, że mogłabyś sie z nich utrzymać, czemu nie założyć swojej firmy i nie działać w tym. Nie wiem, zupełnie nie wiem jak to ugryźć. Poszłam do szkoły turystycznej, bo tez podobało mi się jeżdżenie po świecie. Na praktykach usiadłam za biurkiem i czułam, ze to ja powinnam być na miejscu tych, co wykupują wycieczki promem.... ![]() Nie pracowałam już później nigdy w biurze turystycznym, ale też nie pływałam promami! A teraz z chęcią usiadłabym za biurkiem w ciepłej, bezpiecznej posadce.... Mogę trzymać kciuki za rozwój sytuacji w pożądanym kierunku. Co z Twoim tańcem i planem z nim związanym? ---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ---------- Kocur, niezły te komiks, daje do myślenia. Gdzieś już podobne rozważania czytałam, tylko gdzie...?
FILIŻANKA ![]() Kilka filmików dających do myślenia: 1. How to stop screwing yourself over. 2. Bez działania marzenie nie ma sensu. 3. The Neuroanatomical Transformation of the Teenage Brain.(Jill Bolte Taylor) 4. Stroke of insight.(JBT) Edytowane przez Patri Czas edycji: 2014-01-15 o 09:25 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2256 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Emi ![]() ![]()
FILIŻANKA ![]() Kilka filmików dających do myślenia: 1. How to stop screwing yourself over. 2. Bez działania marzenie nie ma sensu. 3. The Neuroanatomical Transformation of the Teenage Brain.(Jill Bolte Taylor) 4. Stroke of insight.(JBT) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2257 |
Zakorzenienie
|
Ingo chyba już podjęłaś decyzję
![]() ![]() A poza tym.... Okres próbny to okres próbny - Ty im się możesz nie spodobać ale i oni Tobie -wiec moim zdaniem nie ma co mieć oporów przed ewentualną ewakuacją ![]() Change z mojej perspektywy robisz bardzo dużo/ jesteś osobą mega otwartą ... Nawet sobie pewnych rzeczy nie potrafię wyobrazić w moim wykonaniu ![]() Co do mojej działalności wczorajszej - zrobiłam wszystko poza pisaniem pracy (co za niespodzianka - choć i ten temat trochę ruszyłam ![]() Zdaję sobie sprawę ze powinnam nadać temu priorytet ale ... każda zastępcza czynność jest lepsza ![]() ![]() Cieszę się natomiast z wysłania aplikacji i załatwienia dwóch pomniejszych spraw urzędowych (jedna kijanka i jedna przeterminowana żabka) Tak czy owak - lepiej robić cokolwiek (nawet nie to co się powinno) niż nie robić nic ![]() Lista na dziś: -praca -trening - nm -ang - sprzątanie kuchni odc.1 pt blaty ![]() -zmiana ręczników +pranie - segregacja odc 3 - 2 pełne papierzysk szufladki ![]() - posiłki A póki co zombie licząc na to że kolejna kawa pomoże ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2258 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:33 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ---------- Dla mnie idziesz jak burza! BURZA!!!!! Naprawdę stanęłaś odważnie do zwalczania problemu i nawiązujesz kontakty. Podziwiam Cię. ---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:33 ---------- Cytat:
![]() _________________________ ________________ Powróciłam do wpisywania aktywności dziennej w półgodzinach. Nie pozwala to na zawieszenie się i gapienie w ścianę. Pokazuje jak szybko zmyka czas i na co jest przeznaczany. Sprawia, że wypełniam dzień aktywnościami, że nie marnuję czasu na zastoje. Cały czas zerkam na zegarek i daję sobie limity czasowe różnych aktywności. Nadal nie spełniam swoich "marzeń" aktywościowych (języki obce, szydełko, nie wiem co jeszcze), ale organizuję życie domowe, już samo to zajmuje mi dużo czasu. Wczoraj przygotowywałam część stroju dla Julki za zabawę choinkową, zeszło długie godziny. (Wrzucę może w poście bloga) A przedwczoraj pomagałam TŻ z jego plikiem, też mi trochę z tym zeszło. Poza tym czytam. Mam energię, chętnie wstaję rano, budzę się bez budzika o 6:30 i rozmyślam w pozytywnym - planowym - sensie do 7:00. A o 7:00 zaczyna się dzień, ścielę łózko, ubieram się, odprowadzam młodą, nie kładę się już. To postęp, sukces. Podjęłam wyzwanie z FB robienia przysiadów. -1 dzień 20, 2-30, 3-40, 4-45, 5-przerwa, dziś 6-50. Podjęłam wyzwanie szukania wesołej/pozytywnej sytuacji każdego dnia. Przyleciał na parapet gołąb. Jakiś bardziej kolorowy niż przeciętny. Jakaś domieszka pomarańczu w tych jego szarościach. Przyglądam się... a on ma na szyi skórkę od kromki chleba! Hahahahaha. Gramy z dzieckiem w scrabble - jej ruch: -Sprawdź czy dasz rade ułożyć jakiś wyraz: oko, nos, ja. -AAAA, nieeeee, dajcie mi spokój! -??? -Bo ja chcę ułożyć słowo ESENCJA. I faktycznie ułożyła. Nieco nas zatkało. Nos.... Oko.... Julka: Słowianka to taka pani co ubija mleko... Haaaaaaaaaaaa!!! Podjęłam wyzwanie niefarbowania włosów. (To ostatnie nie wymaga ode mnie wiele ![]() Nie podjęłam wyzwania dotyczącej szperania po rynku pracy i szukania jej dla siebie. Trudno. Był zryw z CV do sklepu i na tym koniec. (S)Próbuję alternatywnych możliwości zarabiania. Napisałam do pana coacha od prokrastynacji z linku, który tu wrzuciłam, odpisał. Miłego dnia Wam życzę. Do sklikania.
FILIŻANKA ![]() Kilka filmików dających do myślenia: 1. How to stop screwing yourself over. 2. Bez działania marzenie nie ma sensu. 3. The Neuroanatomical Transformation of the Teenage Brain.(Jill Bolte Taylor) 4. Stroke of insight.(JBT) Edytowane przez Patri Czas edycji: 2014-01-15 o 10:02 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2259 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Co do ubezpieczenia - to nie jest chyba takie proste (podkreślam chyba) - do 26 roku życia studenci są ubezpieczeni przy rodzicach ; po 26 roku życia trzeba się zgłosić na uczelni żeby to ona przejęła opłacanie składek. Ewentualnie może nasz zgłosić pracujący małżonek (tu to nie zachodzi chyba ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2260 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() O to mi właśnie chodzi, już sobie wyobrażam moje samopoczucie jak załatwiam wyjazd kolejnym osobom, a sama siedzę za biurkiem. Podobno należy uczyć się na własnych błędach. Ja właśnie próbuję pójść inną drogą niż poszłam kiedyś też mając dylemat wymarzone studia wieczorowe vs "łatwe" studia dzienne. Pamiętam jak fruwałam gdy zanosiłam papiery na wieczorówkę. A potem się przestraszyłam, że nie zapłacę za nie i też po konsultacjach społecznych wybrałam studia dzienne z myślą, że się przeniosę po roku. Efekt był taki, że przepłaciłam ten wybór 2 letnią depresją na skraju załamania nerwowego i z myślami samobójczymi. Potrzebne mi to znów? Na pewno z tamtej sytuacji było 10 wyjść i mogłam coś zrobić żeby nie popaść w taki stan, ale widocznie myślę czarno-biało. Dlatego nawet jeśli moje pomysły i wybory wydają się szalone, to dam im szansę. Już czytając samo ogłoszenie na rezydenta dodaje mi skrzydeł i daje kopa do działania. Czy to nie jest warte tej energii, którą mi to daje? Co z tańcem? Nie wiem. W tym semestrze mam 4h w tygodniu i zobaczymy co będzie. Nie rezygnuję z tamtego planu, ale plan jest tak odległy, że na razie go zakopałam. Cytat:
![]() ![]() Dziękuję Patri za kciuki i za otuchę ![]() Joanno, moje rozwiązanie jest podobne do Twojego, aczkolwiek chcę uczciwie postawić sprawę o ewentualnym odejściu, będzie mi z tym łatwiej.
![]() |
#2261 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Z ubezpieczeniem jest tak, jak pisze Joanna. Jestem owszem podpięta u taty do ubezpieczenia od lat...ale tylko do ukończenia 26 roku życia, a wtedy bach! Skreślają mnie ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2262 | |
Zakorzenienie
|
Hej!
Cytat:
To, co napisałaś powyżej trochę mi rozjaśniło Twoje motywy i przywiązanie do własnych priorytetów i dobrego samopoczucia. Co do energii, którą odczuwasz - to ważne i trzeba z tego czerpać. Ale też warto popatrzeć, czy emocje (również te pozytywne) czasem nie wyprowadzają nas w pole (szybko mijają i w stosunku do tego samego czujemy inaczej...) - nie mówię, że tak jest u Ciebie, ale że warto to zważyć, takie jest przynajmniej moje doświadczenie. Nowy projekt, wyzwanie - wzbudzają entuzjazm i ożywiają. Mozolne dążenie do zrealizowania projektu - często powoduje, że tracę sens tego, co robię i znika ożywcza energia. Change, fajnie, że działasz. Cieszę się, że zmieniłaś nastawienie odnośnie tej osoby, o której pisałaś - w kontakcie z nią, w działaniu. Kocurko, odnośnie dyplomu - nawet, jeśli uznajesz, że jest "śmieciowy", to czy nie miałabyś lepszego samopoczucia, wiedząc, że domknęłaś ten "projekt" - właśnie zyskując dyplom?Zwłaszcza będąc tak blisko końca? A co do ubrań, to pomyślałam, że możesz zrobić kiermasz - w klubie lub podczas spotkania - może ktoś chciałby zakupić od Ciebie jakieś rzeczy. Patri, fajnie, że angażujesz się i wypełniasz swój czas czymś ważnym dla Was i Ciebie. Jakie alternatywne sposoby zarobkowania rozważasz? Co z korepetycjami? U mnie... tak zmiennie emocjonalnie... Na tym etapie, na którym jestem, dobrze działa na mnie poczucie, że robię właściwe rzeczy - wypełniam obowiązki, dobrze się odżywiam, angażuję w relacje itp. Więc dziś dzień z pomodoro i dobrze zdefiniowaną listą zadań. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2263 |
Raczkowanie
|
Jakiś czas temu pisałam tu o swoim rozstaniu z tż. Jakoś śmiesznie łatwo to przyjęłam. Nadal mam ochotę z nim rozmawiać, ale zauważyłam, że jestem samowystarczalna. Nie wiem jak się między nami ułoży, ale teraz nie zamierzam o tym myśleć. Moje wnioski z tego związku są następujące:
1. ryzykować i nie zwlekać Natomiast moje aktualne priorytety na życie: 1. Praca (prace) z dochodem min. 2500 na rękę 2. Staż w magazynie - trwa od poniedziałku. Jestem porażona ogromem pracy i trochę bezsensownością tego, że znów robię coś za darmo. Ale z drugiej strony im więcej piszę tym lepiej i z większą łatwością mi to przychodzi. Traktuję więc ten staż jak taki trening pisania i poniekąd językowy. Dalsze priorytety: 3. Wyprowadzenie się z domu 4. Powrót do śpiewania. Mam pewnie z 10-cio letnie zaległości, ale tak naprawdę to jest coś do czego mam największy talent 5. Kurs przewodnika lub programowania 6. Korki z francuskiego
#2264 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Napiszesz coś więcej o śpiewie? Uczyłaś się go wcześniej? Jak zamierzasz do niego wrócić? ![]()
![]() |
#2265 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Będę się martwic kiedy spełnię pierwszy warunek ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2266 |
Zakorzenienie
|
Obejrzałam tego teda, którego wkleiłyście dwie strony wcześniej. I mogę powiedzieć, że do podobnych wniosków doszłam jakiś czas temu. Jestem więźniem swoich własnych ambicji. Co prawda nie w taki sposób w jaki on o tym mówi, ale w taki, że nie jestem w stanie syntetyzować swojego szczęścia. Bardzo fajny TED.
Inga - nie wiedziałam, że byłaś na rozmowie o pracę! Gratuluję. Nie wiem co bym zrobiła na Twoim miejscu, ale wiem jedno - im więcej masz znajomych z branży, tym łatwiej o spełnienie marzeń. Dlatego, że zna się więcej osób i jest większa szansa na 'pojawienie się czegoś'. Nie oszukujmy się, praca marzeń jest wtedy, gdy los nam coś ześle przypadkiem. rzadko dzieje się tak, że własną pracą z niczego dostaniemy coś wielkiego. Ja bym pracę brała z nadzieją na to, że gdy dam z siebie wszystko ktoś mnie zauważy i doceni ![]() Change - podziwiam zmiany. Robisz bardzo wiele, mam nadzieję, że aktywności tego typu dają Ci wewnętrzny spokój. Patri, jak się trzymasz? wywnioskowałam, że coś się stało z Twoją pracą...nie tak jak byś sobie tego życzyła. jak się z tym czujesz? Działasz dalej by znaleźć coś innego? Bura, tak może dam CI troszkę pstryczka w nos. miesiąc mnie nie było, a w sprawie magistra piszesz to samo ;P wiesz ile można było przez ten czas zrobić?:P Trzymam kciuki, byś podjęła wyzwanie ![]() i dziękuję wszystkim za życzenia powrotu do zdrowia. mam nadzieję, że się uda. Btw, czy któraś z Was ubiegała się kiedyś o wizę do USA? Ciężko było? czy jako student jest łatwiej? Chciałabym udać się na tą rozmowę kwalifikacyjną za jakiś czas, ale zupełnie nie wiem czy mam to załatwiać tutaj, czy w Edim (w Gla nie ma ambasady). Nie wiem czy statut studenta z UK będzie obowiązywał podczas ubiegania się o wizę. dziś będę dzwonić, ale może któraś z Was ma jakieś doświadczenia. |
![]() ![]() |
![]() |
#2267 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ostatnim razem miauczałam o magisterce wtedy, kiedy składałam podanie o powtarzanie semestru (koniec listopada...) i dobiło mnie, że koleżanki piszą niby po 50 stron dziennie ![]() ![]() ![]() Mój brat jeździł dawno, dawno temu 4 razy do USA i jak miał tam coś zaklepane (wtedy to było z organizacji CCUSA) i miał tutaj w Polsce studia do skończenia, to nie było problemu z wizą. Teraz koleżanka się przeniosła na stałe do USA (tym razem wiza na studia) i twierdzi, że grunt, żeby było coś co trzyma Cię w Twoim kraju, to oni tam są przychylniejsi, żeby dać Ci wizę, bo czują, że nie będziesz tam chciała zostać na zawsze ![]() ![]()
Edytowane przez bura kocurka Czas edycji: 2014-01-15 o 13:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2268 |
Raczkowanie
|
To jest straszne, ale własnie leci 5 dzien kiedy powinnam wziac sie za robote, a ja mam milion spraw innych, zeby tego nie robic. Kiedyś chociaz stresowało mnie to, a teraz spokojnie nic nie robie. Ze mna chyba jest coraz gorzej!
#2269 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Zadzwoniłam, przedstawiłam jak sprawa z mojej strony wygląda, powiedzieli, że oddzwonią. Czuję, że zrobiłam w zgodzie ze sobą. Będzie co ma być. Dość już mam tych nerwów.
![]() |
#2270 | |||||||
Zadomowienie
|
Ciesze się, że się pogodziliście
![]() Cytat:
Wiec jezeli czujesz, że albo grasz vabanque albo wcale, to może zaryzykuj... zapewne znalezienie innej statycznej pracy nie będzie dla Ciebie wiekszym problemem. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Widzę że podnosisz się małymi kroczkami z dołka, to niesamowite jak silna i świadoma siebie się stałaś, może tego nie widzisz ale ja/my? tak ![]() I twoja uważność w codzienności jest niedoprzecenienia.... nie mogę się doczekać aż się zobaczymy ![]() A co do włosów to ja miałam podobny plan, ale jednak odrosty wygladaja w moim wypadku ciemne z jasnymi odrostami tragicznie, wiec chyba skusze sie na powrot do farbowania. Taka alterantywna praca tez jest super! Cytat:
![]() Mysle, ze gorszy nastroj mozna zwalic tez troche na przedluzajaca albo raczej dopiero rozpoczynajaca sie zime, to tez tak troche wypija z energii... Cytat:
Cytat:
Tez wydaje mi sie, ze glownie zmagasz sie ze swoim perfekcjonistycznym i ambitnym podejsciem albo raczej surowym podejsciem do siebie. Pewnie nie umiałabyś inaczej, a jednoczesnie cały czas podnoszenie poprzeczki jest ciezkie emocjonalnie, czlowiek musi sobie czasami odpuscic, tak jak Inga mowi byc dobrym dla siebie, przytulic siebie itd... Nebulko jestes nie tylko przepiękną i zgrabną kobietą, ale też bardzo wrazliwa, madra osoba z wieloma pasjami (taniec, kulinaria), osiągnieciami (doktorat za granica... - szacun!) i wspaniałym kochajacym facetem, mysle ze powinnas przede wszystkim spojrzec na siebie przychylniejszym okiem. Robic nowe rzeczy dla siebie, dla zabawy... ![]() Wydaje mi sie ze wizy turystyczne/sluzbowe wydaja bez wiekszych problemow, jedynie sam kwestionariusz i jego wypełnianie jest upierdliwy ![]()
![]() |
#2271 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Eh dziewczyny dziękuje za docenienienie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Uznałam, że po prostu już mam dość marazmu i dość poczucia pustki i dłużej tak nie zniosę i stwierdziłam, ze nie mam nic do stracenia, musze coś z siebie po prostu dac innym, żeby zakiełkowało i troche kiełkuje, aczkolwiek nadal nie mam kogoś z kim mogłabym tak po prostu pogadać o wszystkim ![]() ![]() Paradoksem jest własnie zaczepianie obcych ludzi do którego podchodze na luzie, ale może to też kwestia pracy (roznosiłam ulotki, byłam hostessą, sprzedawcą etc) Dzisiaj psycholozka sie ze mna smiala, ze o ironio losu osoba z fobia spoleczna organizuje tyle rzeczy i tez bardzo mnie pochwaliła za te aktywnosci ... ![]()
“Happiness is when what you think, what you say, and what you do are in harmony.” ― Mahatma Gandhi I) 10 kg ![]() II) 10 kg ![]() Edytowane przez change Czas edycji: 2014-01-15 o 14:36 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2272 |
Zadomowienie
|
OFFTOP (musiałam podzielić wiadomość : P)
Nowego kolege też uswiadomiłam sobie, że pierwsza wypatrzyłam i zaczepiłam... tylko boje się, żeby to nie były znowu "dobre złego początki"jak w poprzedniej historii, bo było identycznie ![]() Mogę sie pochwalić, że pierwszy raz od 4 lat zasypiałam zastanawiając się nad kimś innym niż "Padalec" ![]() ![]() ![]() Przepraszam za offtop, ale aż musze napisać, że rozłożyło mnie pozytywnie to, że chłopak, którego w zeszłym tygodniu poznałam jest nie tylko wesoły i dowcipny, ale też jak na swoje lata ułożony, bo okazuje się, że interesuje się rozwojem osobistym, o TEDzie m.in Walkiewicza gadalismy, ktory mi sie bardzo podobal, gra profesjonalnie na gitarze ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Change a co Cię tak naszło na to spotkanie? Ciacho Ty no co chwile o tym pisalas xD ja tam jestem facet ktory jak cos mowi to to robi a nie :d jakies pitu pitu i nic KALESOOONY xDDD spokojnie ja nie gryze nie bój sie 02:59 Change ale co tak z ciekawosci czy z sympatii do mnie? 03:00 Ciacho no sluchaj jest akcja o tym koncercie, jestes z tego co widze mega pozytywna po co mamy pitolic na fb caly czas jak mozna normalnie sie spotkac posmiac pogadac 03:00 Change bo mieszkamy za daleko? nie no spoko rozumiem 03:01 Ciacho nie no sluchaj, nie chcesz to nie trudno sie mowi, zycie 03:01 Change miło mi, ze wychodzisz już z taka propozycja bo do tej pory naciskales na chlopakow nie no spotkania to Ci nie odpuszcze 03:01 Ciacho no to co tak sie bronisz :d wiem chcialas sprawdzic jak bardzo mi zalezy ... xD stara wasza zagrywka ... 03:02 Change a tam zagrywka 03:02 Ciacho a ZALEZY MI ! ![]() i jestem z tego dumny a co ! ![]() komiczny jest ![]()
“Happiness is when what you think, what you say, and what you do are in harmony.” ― Mahatma Gandhi I) 10 kg ![]() II) 10 kg ![]() Edytowane przez change Czas edycji: 2014-01-15 o 15:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#2273 |
Rozeznanie
|
Zaryzykowałam i udało się!!!! Przystali na moją propozycję, a ja czuję, że postąpiłam uczciwie i właściwie!!!! :d:d:d po tylu godzinach nerwów skaczę z radości!!!! :d:d:d
#2274 |
Zadomowienie
|
Inga suuuper
![]() ![]()
“Happiness is when what you think, what you say, and what you do are in harmony.” ― Mahatma Gandhi I) 10 kg ![]() II) 10 kg ![]() Edytowane przez change Czas edycji: 2014-01-15 o 15:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#2275 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2276 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Emilkowy pomysł kiermaszu ubrań bardzo mi się podoba, tylko pewnie trzeba by się do Łodzi kopnąć, żebyś wagonu ciuchów ze sobą nie woziła po kraju. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2277 | |
Rozeznanie
|
W pon na 9 mam się stawić
![]() ![]() Change gratuluję ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:41 ---------- Poprzedni post napisano o 17:37 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:46 ---------- Poprzedni post napisano o 17:41 ---------- Oglądam serial "Przyjaciółki", tam jest Inga grana przez Sochę ![]() ![]()
"Nie każde działanie przynosi szczęście, ale nie ma szczęścia bez działania" Edytowane przez inga86 Czas edycji: 2014-01-15 o 16:38 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2278 |
Raczkowanie
|
Inga - gratuluję! I odważnej jednak decyzji i pracy
![]() change - właśnie zazdroszczę Tobie (i innym) takich spontanicznych zachowań. Ja tak naprawdę to idąc ulicą czy też w każdej inne sytuacji jestem mega zamknięta. Nawet jeśli ktoś sam do mnie zagada to ja jak najszybciej chcę tą osobę spławić, nawet jeśli mam pozytywne odczucia co do niej. Po prostu chcę natychmiast odsunąć ciężar rozmowy z nieznajomym. Szczerze brakuje mi męskiego towarzystwa, nawet takiego wirtualnego. Zawsze miałam jakiegoś przyjaciele przy sobie, a teraz nie ma nikogo. TŻ (właściwie to już ex tż ![]()
#2279 |
Zadomowienie
|
Cięzko mi was nadrobić w klubie i na wątku. Głupio mi się teraz odzywać ni z gruchy, czy z pietruchy skoro nie odpowiem na to co na mój ostatni wpis na wątku odpowiedziałyście...
Dziekuję za każde dobre słowo, i za każdą odp na mój ostatni post. I w ogóle za to, że jesteście. Z pozytywów - dziś siadłam do nowej "listy stu" ![]() ![]() Działała ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2280 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pisz bez skrupułów ![]() I jak tam lista sto? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:41.