|
Notka |
|
Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2251 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXII
Cytat:
![]() u mnie nie nazywali, i nie brałam leków bo przecież to nie ciśnienie a teraz raczej przeszło, nie mierzę ale też tak nie czuję |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2252 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXII
Cytat:
![]() Pesrse cos wspominała, ze na przepływy chyba piła nawet 3 litry i więcej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2253 |
Zakorzenienie
|
Czy herbaty nie liczą się do płynów?
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2254 | |
Zakorzenienie
|
Kubek, pisz jak Tymek
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() mierzyłam ciuch do ciucha. zostawiłam sobie pod ręką do 62, reszta na pawlaczu czekała na swoją kolejkę. objawy ![]() ![]() dotąd mam paraliż ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() raju, aż mnie mdli jak sobie przypomnę pisanie pracy :/ napisałam i usłyszałam, że źle. ale promotor mi nie powie co źle, bo "to nie pedagogiczne..." Jojla, a masz deadline?
![]() ![]() Edytowane przez pani22ka Czas edycji: 2014-04-09 o 20:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2255 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ostatnio coraz częściej myślę o dr.... potrzebny mi do awansu, ale przerażają mnie dojazdy i sporo to kosztuje... poza tym nie chce mi się....
![]() |
#2256 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1270304 rękodzieło https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=882341 Moda - wspólne zakupy https://wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=110 Przeczytaj to, zanim coś kupisz przez wizaż https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...56&postcount=1 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2257 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Z magisterką jakoś to mi dużo lepiej szło. Wydaje mi się, że wtedy usiadłam i dość szybko to napisałam ale pewnie też już zapomniałam jak na pewno wtedy stękałam nad pisaniem ![]() Teraz wciąż mam tego samego promotora więc znamy się już kilka lat i mniej więcej wiem co mu się powinno podobać. Tak też staram się pisać i tych poprawek nie ma aż tak wiele ale muszę wracać do tony literatury i dlatego tyle to trwa... A moje ostatnimi czasy negatywne nastawienie i ogarniające lenistwo sprawy nie ułatwiają ![]() Cytat:
oj to rzeczywiście dał Ci promotor popalić - chyba bym za takie teksty udusiła ![]() Deadline taki realny to gotowa już po poprawkach praca na czerwiec- lipiec bo chciałabym obronić się we wrześniu. Ale muszę uwzględnić, że na przełomie kwietnia i maja muszę poświęcić sporo czasu dwóm studentkom, których prace licencjackie nadzoruję a potem zaangażować się w przygotowania konferencji - więc czasu mam mniej niż mi się wydaje ![]() ![]() Cytat:
Może by się znalazły jakieś projekty w ramach których mogłabyś zrobić dr bez nakładów finansowych. Albo nie mógłby np. pracodawca Ci sfinansować? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Edytowane przez jojla Czas edycji: 2014-04-09 o 21:25 |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2258 |
Konto usunięte
|
Wika to mi przypomniałaś... Monady Husserla z oknami, Boże to była chyba największa abstrakcja, z jaką przyszło mi się w życiu zmierzyć
![]() Ja musiałam dużo pić ze względu na tętno dziecka (tzn. zawsze jak było podwyższone, to kazali pić), poza tym miałam mało wód płodowych, no i wtedy były ogromne upały... |
![]() ![]() |
![]() |
#2259 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
biedny... a Ty razem z nim ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2260 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;45966011]Wika to mi przypomniałaś... Monady Husserla z oknami, Boże to była chyba największa abstrakcja, z jaką przyszło mi się w życiu zmierzyć ![]() [/QUOTE] teologię, ale pracę pisałam z filozofii (choć na uczelni nigdy nie było seminarium z filozofii). Husserla tylko liznęłam, natomiast z dziełami Stein musiałam się dokładnie zapoznać. Też wspominam takie abstrakcje, które doprowadzały mnie do rozpaczy ![]() Perse, a Ty polonistką jesteś?
wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1270304 rękodzieło https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=882341 Moda - wspólne zakupy https://wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=110 Przeczytaj to, zanim coś kupisz przez wizaż https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...56&postcount=1 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2261 |
Konto usunięte
|
Nie, nie, jestem po innej filologii (słowiańskiej)
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2262 |
Zakorzenienie
|
Z chemią
![]() ![]() Oj podziwiam za filozofię i filologię ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Edytowane przez jojla Czas edycji: 2014-04-10 o 07:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#2263 |
Zadomowienie
|
Hej!
Pani- noc ok. Tymek pogodny, chętnie sie przystawia do piersi. Koopy nocą były tylko 2. Mam nadzieje, ze dzien tez taki bedzie. (wczorajszy spędziliśmy na przewijaniu, karmieniu). |
![]() ![]() |
![]() |
#2264 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 06:46 ---------- Poprzedni post napisano o 06:37 ---------- [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;45967028]Nie, nie, jestem po innej filologii (słowiańskiej) ![]() ale super - zawsze chciałam na to iść ![]() ---------- Dopisano o 06:47 ---------- Poprzedni post napisano o 06:46 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2265 | |
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;45967028]Nie, nie, jestem po innej filologii (słowiańskiej)
![]() Jaki język, jeśli mogę zapytać? ![]() ![]() ja za tę krystalochemię podziwiam - sprawdziłam w wikipedii co to dokładnie jest ![]() Cytat:
![]() ja wczoraj odwaliłam numer stulecia - wróciłam zmęczona z pracy a miałam jeszcze jedną firankę do uprania. Stwierdziłam, że wrzucam ja do pralki, koniec z praniem w rękach. Nasypałam proszku, płynu, wybielaczy itp. Ustawiłam odpowiedni program, pralka zaczęła prać a ja zaczęłam wizażować. Pralka skończyła prać, otwieram bęben, nie ma firanki. Pierwsza myśl - matko, wciągneło ją gdzieś do środka??? Wchodzę do pokoju - wisi w oknie ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#2266 |
Zakorzenienie
|
Wika Każdemu może się zdarzyć tak nastawić pranie, sama kilka razy tak zrobiłam, ale podziwiam za ręczne pranie, mnie nie chce się nawet bluzeczek ręcznie, a co dopiero firanka..
Witajcie ![]() Znacie jakiś probiotyk dobry? Chciałabym zrobić sobie taką miesięczną kurację po tym antybiotyku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2267 |
Konto usunięte
|
Wika
![]() ![]() Ja właśnie czekam w przychodni, żeby wziąć skierowanie na badania. Robię pakiet tarczycy + cholesterol, morfologię i powtarzam toxo. No i zobaczymy co mi wyjdzie... A tak w ogóle to dzień dobry ![]() Wysłane z Soniacza za pomocą Tapatalka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2268 |
Konto usunięte
|
Mlebi - super, super, tylko co po tym robić?
![]() ![]() Wika, historia z firanką ![]() ![]() Bułgarski, a kolejne to czeski, słoweński, rosyjski też miałam, ale żadnego z tych pozostałych nie umiem nawet w dobrym stopniu. Ale angielski i bułgarski umiem dobrze, a dodatkowo bardzo lubię ;-) |
![]() ![]() |
![]() |
#2269 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2270 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Każdemu może się zdarzyć ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 09:15 ---------- Poprzedni post napisano o 09:06 ---------- Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#2271 |
Wtajemniczenie
|
Wika, no nie gadaj, ze wisi uprana:-P co to za pralka?!!!
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#2272 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2273 | |
Zakorzenienie
|
Witam
Cytat:
![]() ![]() [1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;45968773]Wika ![]() ![]() Ja właśnie czekam w przychodni, żeby wziąć skierowanie na badania. Robię pakiet tarczycy + cholesterol, morfologię i powtarzam toxo. No i zobaczymy co mi wyjdzie... A tak w ogóle to dzień dobry ![]() Wysłane z Soniacza za pomocą Tapatalka ![]() ![]() ![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2274 |
Konto usunięte
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;45968791]Mlebi - super, super, tylko co po tym robić?
![]() ![]() Wika, historia z firanką ![]() Bułgarski, a kolejne to czeski, słoweński, ![]() w Krakowie byś znalazła pracę - teraz tu jest rozkwit zapotrzebowania na języki ja jestem po histori.... też przyszłościowy kierunek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2275 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() no właśnie tak samo pomyślałam ![]() ![]() ========================= ========== ja dziś na 12:35 do pracy ![]() ![]() ![]() ![]() dziś dalej gardło boli ![]() ![]() ![]() dziś wieczorem też pierwsza dawka gonalu - oby zadziałał ![]()
![]() |
#2276 | |
Zakorzenienie
|
Kubek, kciukam za "tylko lepiej". Pisz koniecznie jak się sytuacja rozwija.
Jojla, szacun. Nawt nie potrafię wymówić Twojej dziedziny ![]() ![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;45968791]Choć nie, nawet McD u nas zamknęli!....[/QUOTE]żartujesz... a z buł. ostatnio koleżanka dostała świetną pracę. i nie jest po fil. ... także nigdy nie wiadomo co i jak. gdzie i za ile ![]() ale łączę się w rozterkach wykształcenia jako dodatku do dobrego wychowania ![]() piękna dykteryjka ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:15 ---------- Poprzedni post napisano o 10:12 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() nawet nie wiesz jak bardzo Ci kibicuję ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2277 |
Zakorzenienie
|
#2278 | ||
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;45968791]Mlebi - super, super, tylko co po tym robić?
![]() ![]() [/QUOTE] Perse, rzeczywistość jest niestety, taka, że studia niewiele dzisiaj znaczą, jeśli nie ma się znajomości, szczęścia itd. Z moim wykształceniem też bym pracy nie znalazła, choć kilka podyplomówek jeszcze robiłam. Ale zapotrzebowanie na języki zawsze będzie ![]() Cytat:
![]() o tym nie pomyślałam ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1270304 rękodzieło https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=882341 Moda - wspólne zakupy https://wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=110 Przeczytaj to, zanim coś kupisz przez wizaż https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...56&postcount=1 Edytowane przez Wika28 Czas edycji: 2014-04-10 o 09:34 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2279 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
ech.... liczę na to że przepisy się zmienią i nie będzie mi potrzebny... dawaj namiar na pralkę, coś w kościach czuję, że moja już długo nie pochodzi. Cytat:
Cytat:
jak tam w pracy? nawał przed maturami? ja dziś spałam do 10 ![]() ![]()
![]() |
#2280 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja wszystko w pralce piorę, jak coś trzeba prać w rękach ustawiam program pranie ręczne czy jakoś tak ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:13.