|
|
#2251 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Listopad- Grudzień 2014- część III :)
Justana no to super
ja też czekam jakieś 900 zeta wpadnie Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#2252 |
|
Rozeznanie
|
Zanet całe szczęście,ze nic wam sie nie stało..strach pomyśleć...
Justana ten twó tz to ci garguś,co ty z nim masz. Po % chłopy nie myslą.2 lata temu jk byliśmy w chorwacji to wieczorem imprezka.laski poszly spać i ja sie ulotnilam.wychoze z prysznica i cisza-chłopy zniknęly.to ja złapałam za latarke i za nimi.z 500 m bylo ich slychac.po pijaku wpadli na pomysl by sie isc kąpać w morzu.jak dotarłam to moj bylna takiej latarni ,nie wiem jak tam polazł i wszyscy do niego,co Ty Daniel nie skoczysz,awaj i takie tam.zaczęłam piszczec a potem w ryk..w moment wszyscy otrzeźwieli..ciary mnie przechodzą jak wspominam
|
#2253 | |
|
Rozeznanie
|
też w państwówce pracujesz?
![]() hehe to chociaż jedna dobra wiadomość tego dnia będzie wózeczek zaszaleję haha---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:41 ---------- Cytat:
a u Ciebie to cale szczęście że poszłaś za nimi, kumple sa wlaśnie w takich sytuacjach najgorsi, takie podjudzanie ze wszytskim jest standardowe;/
|
|
#2254 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale mieliśmy skręcać w lewo z normalnej drogi dwukierunkowej, a że to koło targu więc ruch spory i ileś metrów jeszcze przed nami a przy tym zakręcie stał samochód, a mój mąż nie hamując zaczął skręcać w lewo (no nie jakos szybko na szczeście), nie zważywszy czy jedzie coś z naprzeciwka. oczywiście jechał samochód, on po hamulcach i my. jak by było zderzenie to po mojej stronie....mąż tłumaczył się, że ten przed nami mu przysłonil no i że go chyba zaćmiło. no ale kur....a jak nie widzi to hamuje, patrzy i dopiero skręca, a nie tak z rozpędu... nie pamiętam kiedy się tak poryczałam....emocje.... czasami się zastanawiam czy on jest gotowy na bycie tatą....gdzie odpowiedzialność....??? ---------- Dopisano o 22:45 ---------- Poprzedni post napisano o 22:44 ---------- Cytat:
Edytowane przez Zanet84 Czas edycji: 2014-07-25 o 22:47 |
||
|
|
|
#2255 |
|
Rozeznanie
|
Jusana tysiak na pocieszenie
![]() Manieczka ja tez czekam,koniec lipca rremia roczna,tez kolo tysiaka-uuu_wydam wszysko na Frania ![]() Zamykają mi sif patrzałki i bateri w tel pada-czas śpinać.dobrej nocki
|
#2256 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#2257 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pewnie zmęczony, myślał że walnie się na łóżko, a Ty mu awanturę zrobiłaś, jak mogłaś :P |
|
|
|
|
#2258 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
pić miał siłę to i nasłuchać się też powinien mieć siłę;pznając życie nie pogadamy, bo on będzie się zachowywał jakby się nic sie stalo, albo odwróci kota ogonem, że to ja jestem wszystkiemu winna i skończy sie ponowną awanturą;/
|
|
#2259 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oj jak ja nie lubię tego milczenia. Często jest tak, że po jakimś czasie zapominam powód kłótni (zwykle to jakieś głupoty) a bardziej się wkurzam tym jego milczeniem.... i choć mu wiele razy to tłumaczyłam, zawsze jest tak samo |
|
|
|
|
#2260 |
|
Zadomowienie
|
Z tymi chłopami nigdy nie wiadomo czego się spodziewać! Wredoty, mam nadzieję, że to im dzieciaki dadzą popalić
![]() A z tymi śpiworkami nie ma niebezpieczeństwa, że dziecko się wyślizgnie i nakryje mu buzię? Kiedyś oglądałam to chyba w Mamo to ja, i jakoś nie wiem, nie mogę się przekonać, a chciałabym, bo to fajne rozwiązanie...
|
#2261 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#2262 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Pościel słodka ![]() Cytat:
Cytat:
Poscieli też nie planuję. Poczatkowo rożek, a później kocyk... Chyba wystarczy pomimo zimy, prawda ???? Cytat:
Gratulacje
|
|
#2263 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ile razy ja już sobie mówiłam, że nie będę się denerwować bo to nic nie da...on się nie zmieni... a i tak się denerwuję heh
|
|
|
|
|
#2264 |
|
Rozeznanie
|
ech skąd ja to znam;/ wkurza mnie to, że teraz jak jestem w ciąży to nawet nie potrafi się pohamować a nawet czasem zachowuje się jeszcze gorzej niż przed, nie kumam tego no ale co poradzić. Sama sobie łosia wybrałam;p ech;/
|
#2265 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a oni niech sobie radzą
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2266 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:51 ---------- Poprzedni post napisano o 23:44 ---------- A tak wogole to chciałam się przywitać ![]() Dziś znowu dzien mi strzelił nie wiadomo kiedy. Bylam w pracy zawieźć zwolnienie więc rozerwałam się bo pogadałam ze wszystkimi. Miło było bardzo ![]() Dziewczyny mam do Was wielką prośbę !!!!!! Będziemy mieć gości, małżeństwo z dzieckiem i chce cos upichcić na obiad. Tylko nie wiem co ![]() Ciąża tak mnie upośledziła, że szok. Nigdy z tym nie miałam problemu a teraz zwykły obiad to dylemat... Nie potrafię się zdecydować ![]() Więc błagam Was podpowiedzcie mi coś smacznego i abym nie spędziła przy tym dwóch dni w kuchni bo nogi odmawiają posłuszeństwa
|
|
#2267 |
|
Zakorzenienie
|
ja uciekam, jutro muszę dość wcześnie wstać.
co do obiadku przepraszam, ale nie pomogę. u mnie też kiepsko ostatnio z pomysłami kulinarnymi.... :/ dobranoc, kolorowych snow |
|
|
|
#2268 | ||||
|
Raczkowanie
|
Nadrobilam 7 stron
![]() Jesli kogos pominelam to z gory przepraszam, ale tyle tego sie dzisaj nazbieralo, ze glowa peka. Zanet Elawszystkiego najleszego z okazji rocznicy. Cytat:
ruchow nie czulam w ogole![]() Nie wiem, o co chodzilo, teraz juz czuje, ale zdecydowanie mniej intensywnie niz kiedys. Cytat:
Naprawde polecam. Beige Naszczecie usg potwoerdzilo, ze wszystko z nia ok, rozwija sie perfekcyjnie, wazy juz 1kg ![]() Co do parawanow to trzeba kupic takie specjalne szyny na sufit i podloge, do nich przyczepia sie parawany i mozna je przesuwac w kazda strone. Indra ale sliczny Twoj synek Estisprobuje wyczaic to bicie serduszka, jak tylko naucze sie odnowa rozpoznawac ruchy malej ![]() Pewnie sie ruszala o 23.00 tylko ja tego nie czulam ![]() benetta gratuluje synka ![]() Beata Marcina sliczne ciuszki ![]() Futbolowa podziwaiam za pracowitosc i samodyscypline ![]() Ja podobinie jak anuszka germanistyke skonczylam, zreszta filologie polska tez, ale z mojego wlasnego lenistwa niemieckiego juz prawie zapomnialam a polski tez mi jakos nie najlepiej wychodzi, czasami jak popatrze na swoje posty wstecz to za glowe sie lapie, jakie byki porobilam ![]() Ale to sa wlasnie skutki porozumiewania sie od prawie 8 lat jezykiem angielskim nacodzien i mojego lenistwa ![]() Jeszcze raz za to, co robisz![]() Juanita wszystkiego najlepszego z okazji sluba Trzymam kciuki za was ![]() Czy wszystkie kupujecie te ochraniacze na lozeczko..?bo caly czas mysle czy kupic... I znowu odmieniec ze mnie ja nie kupuje, wedlug mnie przynosza wiecej zlego niz dobrego (ale wiem to nie z obserwacji a z ksiazek ).Cytat:
![]() Cytat:
Mam nadzieje, ze wszystko sie ustabilizuje i ze zadne lekarstwa nie beda potrzebne, trzymaj sie ![]() Kostkaswietne ciuszki ![]() Kiarabrawa za zorganizowanie, moja lista to byl skrawek papieru, ktory zreszta gdzies zgubilam daariaaa no nieladnie ze strony Tz ![]() aleksandrettaa dzielna dziewczyna trzymam kciuk za dobre wyniki![]() Zanet ja kupilam dwa takie http://gro.co.uk/grobag-baby-sleep-b...d-tales-grobag, na 0-6 miesiaca, 2.5 tog Justana no Twoj facet tez dzisaj przegial ![]() Mam nadzieje, ze jutro przeprosi i bedzie pamietal o imieninach Wlasnie zauwazylam, ze w PL juz po polnocy, a wiec wszystkiego najlepszego z okazji imienin Ponad godzine mi zajelo nadrabianie ![]() Uciekam spac, bo kregoslup juz nie daje rady od siedzenia, dobranoc
|
||||
|
|
|
#2269 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
na obiad może zapiekanka brokułowa z makaronem? spagetti? pizza? a może tradycyjnie jakis placik z kurczaczka i do tego ziemniaczki i mizerkia z ogoraskow? Cytat:
Ja przez parę dni też łagodniej odczuwalam ruchy a dziś mała fikala jak szalona![]() dziekuję za życzonka )idę o zakład, że o moich imieninach nie będzie pamiętał a z przepraszaniem to też tak u niego średnio. Idę lulu, dobranocki dziewczynki
|
|
#2270 |
|
Zadomowienie
|
Pora również na mnie
Miłej nocy
|
#2271 | ||||
|
Raczkowanie
|
Współczuję!
Cytat:
) albo na plecach, ale z podkurczonymi nogami. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Edytowane przez unheeded Czas edycji: 2014-07-26 o 06:11 |
||||
|
|
|
#2272 |
|
Zakorzenienie
|
Hej! Ale ciężka noc...nie wyspałam się, bo cały czas była straszna burza i lało..zresztą leje do teraz...
Paulina ja myślę, że rożek czy kocyk wystarczą, w mieszkaniu przy takim maluszku musi być ciepło ![]() Nad klinem się zastanawiam ciągle, ale raczej kupię. Co do ochraniacza na łóżeczko to ja chyba będę chciała. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#2273 | |
|
Zakorzenienie
|
Kasia trzymaj sie kochana i oby bylo coraz lepiej
Justana twoj chlop to chyba lekko przesadzil dzisiaj chociaz nie wiem jak bym do tego podeszla bo nie mam na szczescie takich problemow ale mam nadzieje, ze dzisiaj juz bedzie wszystko okCytat:
i czy ma on jakies sensowne zastosowanie (Indra chyba pisala, ze robi sie przytulniej w lozeczku, ew. balam sie czy dziecko nie zaplata sie w szczebelki) bo mnie sie one nawet wcale nie podobajaPaulina - ja to bym zrobila cos sezonowego..papryke, pomidory albo cukienie nadziewana, ew. jakies leczo z miesem drobiowym do tego bagietka, a jak ma byc bardziej klasycznie to cos z fileta drobiowego (moze w sosie smietanowym z kurkami lub pieczarkami) do tego fasolka szparagowa z sosem winegret i np. ziemniaczki opiekane w piekarniku... ja tez jak nie chce za dlugo siedziec w kuchni to robie rolady z francuskiego ciasta z roznymi nadzieniami Bylismy wczoraj na zwiedzaniu browaru w tychach, bylo bardzo fajnie, lubie takie "zywe"muzea, tylko degustacje musialam sobie odpuscic tzet zdegustowal ja tylko sprobowalamA zaraz zbieramy sie nad jezioro a potem na koncert Kultu do Parku Chorzowskiego, mamy zdobyczne bilety wiec idziemy sie rozerwac poki możemy isc razem Milego dnia wszystkim - u nas zapowiada sie znowu upal... ![]() ---------- Dopisano o 07:23 ---------- Poprzedni post napisano o 07:17 ---------- Zanet - ja mam podobne 3 spiworki do tych jak Rosalie, takie na szelkach bawelniane i w srodku maja chyba jeszcze jakies warstwy bawelny, ze nie sa takie cienkie, mysle, ze to wystarczy nawet na zime bo do tego tez sie ubiera dziecko, zawsze mozna jeszcze przykryc kocykiem a na poczatku to chyba rozek, bo my mamy w domu ok. 18 - 20 stopni w zimie. Klin to chyba zbedny...wydaje mi sie, ze jak jest taka potrzeba to mozna cos podlozyc pod materac lub nozki lozeczka, ale moze sie myle bo ja minimalistka jestem ![]() znikam
Edytowane przez Kostka09 Czas edycji: 2014-07-26 o 07:25 |
|
|
|
|
#2274 |
|
Raczkowanie
|
esti ile m2 ma wasz dom? My też kiedyś planowaliśmy że wybudujemy za 250tysięcy, niestety wykończenia nas dobijają- nie wszystko można zrobić tanio aby było dobrze.
Juanita2406 Wszystkiego najlepszego na Nowej Drodze Życia Kasia współczuję sercowych problemów.. staraj się nie denerwować bo to tylko pogorszy sytuację Justana1984 ja nie wiem jak to jest że oni zawsze piją tylko 2/3 piwa a nawalą się nimi jakby byli co najmniej po 10. Co do ochraniaczy- ja jednak kupię. Mój syn tak się wiercił, że często pakował ręce czy nogi między szczebelki więc musiałam w końcu nabyć coś takiego. |
|
|
|
#2275 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Wow! jaka lista ![]() Cytat:
Na męża też się ciągle wkurzam bo on nic nie robi sobie z tego, że niedługo urodzi się 2 dziecko i wszystko trzeba przygotować, kupić, rozmieścić nas, wczoraj dzwonił to mu powiedziałam, że póki nas nie ma to może coś porobić w mieszkaniu, może tą ściankę w pokoju czy coś a on zaczął się wymigiwać oczywiście, powiedziałam, że nie będę się cisnąć z dwójką dzieci w małym pokoju a on jak król sam w tym dużym a on na to: no dobra, no to cześć...i się rozłączył Cytat:
Dzięki za wytłumaczenie ![]() kurde, trochę głupio względem rodziców, ale - chyba chcę już wracać do domu tam mam spokój a tu pełna chata, nie ma swojego kąta i znów wychodzi słońce i będę umierać ...
|
||||
|
|
|
#2276 |
|
Zakorzenienie
|
Rosalie to nasze dziolszki ida równo bo moja na poniedzialkowej wizycie tez miała 1kg;
Ochraniacz miałam i się przydał bo mała przesuwała się po calym lozeczku,a klin to bardziej się przydaje jak dziecko SPI na boku i ulewa ,wtedy ten klin trzyma żeby na plecki się nie przekrecilo.ja podkladalam kocyk zwinięty ale myślę czy kupić teraz
Edytowane przez czekoladka21 Czas edycji: 2014-07-26 o 08:21 |
|
|
|
#2277 |
|
Zakorzenienie
|
Begie ja Cię rozumiem
tydzień temu byłam u rodziców na 3 dni, niby fajnie, bo wszystko podane pod nos, wypoczęłam na tarasiku itp., ale też mnie wieczorami na płacz zanosiło tęskniłam za mężem jak nigdy haha Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 08:23 ---------- Poprzedni post napisano o 08:23 ---------- A te ochraniacze to kupujecie takie na całe łóżeczko czy na pół? ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#2278 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć!
Wyspałam się wczoraj na wieczór tętno miałam 80, dzisiaj z rana ponad 90, teraz znowu 80, więc może się uspokoiło... ale czuję się lepiej... od wczoraj oddycham głębiej, spokojniej i czuję, że mi to pomaga... podejrzewam, że u mnie to jest na tle nerwowym, mam nadzieję, że w poniedziałek lekarz mi nie powie, że mam jakąś wadę serca nie myślę, bo się znowu nakręcam...u nas dzisiaj pochmurno, duszno i mam nadzieję, że będzie padać i grzmieć Współczuję Wam kłótni z mężami... ja się właśnie przedwczoraj z moim tak ścięłam i podejrzewam, że stąd ten skok tętna... jeszcze dzieciaki mi dają popalić i się kumuluje wszystko... a ja w sumie nigdy nie potrafiłam sobie radzić ze stresem... Nic, zmykam... Miłej Soboty!
|
#2279 |
|
Zakorzenienie
|
Kasia no to oby już tak zostało
nie denerwuj się ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#2280 |
|
Zadomowienie
|
Kasia, to super że już lepiej. oddychaj głęboko i niczym się nie stresuj, to pewnie przejściowe i wraz z ciążą się skończy
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:26.

ja też czekam
23.06.2011
01.06.2013

dal recepte na beta bloker ale sobie mysle pojade jeszcze skonsultuje to z ginem... noi mojej nie bylo ginki bo pojechala na szkolenie, ale inny doktorek powiedzial ze on by mi nie kazal w ciazy brac beta blokerow i zebym do kardiologa sie umowila, a ze teraz da mi relanium... wizyte umowilam na poniedzialek na 11.00... teraz leze ale serducho wciaz mi wali... zobacze wieczorem jaki ten puls bede miala... martwie sie