![]() |
#2251 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wątek plotkowy perfumowy:)
Cytat:
Jak wchodziło Si to dostałam próbkę przy okazji zakupów i też się dziwiłam co w tym może się podobać ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2252 | |
perfumove love
|
Cytat:
![]() A tak serio to mieliśmy się dziś zabawiać z hydraulikiem, ale jak zwykle coś mu nie pasowało. Już 3 tygodnie tak sobie czekamy na niego. Such fun! Piękna pogoda. Kalosze i parasol już czekają na mnie przy drzwiach. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2253 |
Zakorzenienie
|
uu, ale pech
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2254 |
DobraRada-NieGłaszczGada.
|
Powitać w piątek
![]() ![]() Dziewczyny - jesteście KOCHANE. Dziękuję, dziś mi lepiej ![]() Tak sobie myślę nad tym Si EDT..... ja go testowałam jakiś rok temu , zaraz jak wyszedł, na szybko, a pachniałam chyba wtedy nawet czymś słodkim. Może dlatego najpierw mnie zauroczył, zaraz potem się rozczarowałam. Chyba zamówię próbaska i będę przez parę dni notować wnioski ![]() Znalazłam w szafie mgiełkę odświeżającą do ciała z Douglasa, jakąś nektarynkowo-grejpftutową. Taka luźna świeżość, słodkawo-kwaskowata. Popsikałam się i baaaardzo poprawiło mi to humor - poczułam odejście stresu, orzeźwienie, radość i luz . I jeszcze obok mam moją osobistą przytulankę - naturalny poprawiacz humoru ![]() ![]() Jak się psica poprzytula do mnie, to zawsze potem pachnie tym czym ja pachnę ![]()
#2255 |
|
Co tu znowu zastój jakiś....
Jetem załamana. Dostałam telefon, że rezonans od wczoraj zepsuty i przeniesiono moje badanie na za tydzień. Niby tylko parę dni, ale ja się już psychicznie tak mocno nastawiłam na początek przyszłego tygodnia ![]() W dodatku czekałam dziś na zabieg godzinę. I siedziałam na twardym krześle czekając.... nie wiem czy to z tego, ale wszystko mnie teraz boli, całe plecy, noga. Czuję się jakby mnie przeczołgano po jakichś dziurach, górkach i dołach. Blokada coś średnio się spisuje, ale to pierwsza i dopiero to 3 dzień po niej... w czwartek ma być powtórka. Żebym o najważniejszym nie zapomniała : obok mnie w poczekalni siedział starszy pan i pięknie pachniał, aż miło było czekać w tak ładnie pachnącym towarzystwie ![]() ![]() Teraz ten pan tym pachniał, a mi się aż błogo zrobiło - już wiem co kupię mężowi na urodziny ![]()
#2256 | ||
perfumove love
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2257 |
Zakorzenienie
|
Dziewczynki, doszła baza pod makijaż Diora, nie mam porównania z innymi ale podkład się o wiele ładniej trzyma a twarz jest gładziutka, nawet w dotyku
![]() ![]() No i przyszedł dziś Angel Muse ![]() ![]() ![]() ![]() Miłego długiego weekendu wszystkim życzę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2258 | |
|
Cytat:
![]() Już lecę czytać i szykuję się na polowanie. Ledwie w moim łbie zagościł pomysł kupowania pachnącego prezentu dla męża, to TY MUSISZ TAK FAJNIE OPISAĆ ZAPACH, że receptory z moim mózgu odpowiedzialne za zapachy się rozgrzały do czerwoności, a ja mam tydzień po nim imieniny..... A dobiłaś mnie określeniem taki skondensowany Sucree, mniammm ![]()
![]() |
#2259 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
"(...)a szabelkę to kawaler w której nogawce nosi?(...)" ![]() I am a WarriorZ ![]() ![]() Edytowane przez czarownica jaga Czas edycji: 2016-04-29 o 19:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2260 |
Zakorzenienie
|
Hehe, no słodziuch jest
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2261 | |
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2262 | ||
Guerlain Lover
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Tak przy okazji w Douglasie pojawily sie Eau Sucree z 2015 no i kupilam kolejny na zapas ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2263 | |
|
A ja przez Małgosię zamówiłam właśnie próbaska Si EDT.
Muszę sobie go jednak przypomnieć. Tylko, że dopiero w przyszłym tygodniu doleci ![]() Do D. nie chce mi się jechać. Zresztą na chorobowym po takich miejcach się nie jeździ ![]() Ledwie udaje mi się zmobilizować i wyturlać na zabiegi + ewentualnie, w drodze powrotnej - pobliski sklep, gdzie snuję się jak cień w celu uzupełnienia zawartości lodówki i kupienia czegoś do jedzenia, bo przecież jeść trzeba ( dzieciaki nie wszystko dosłyszą i kupią, a mąż z pracy wraca w nocy). I to wszystko. I może jak mi się w końcu spodnie rozejdą w kroku, to zmuszę się do odwiedzenia na szybko jakiegoś małego sklepu z odzieżą , żeby coś na ![]() Ale na razie jeszcze spodnie się kupy i d...py trzymają więc poza miejsce zabiegów, ewentualnie na spacer (i ewentualnie spożywczak), nigdzie się wyciągnąć mnie nie da. E. Spać mi się chce..... jeszcze sobie o Angel Muse poczytam.... i uciekam do poduchy ![]() ---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:41 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#2264 | |
Guerlain Lover
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2265 |
Zakorzenienie
|
A po ile Cukrowy jest w D?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2266 |
Guerlain Lover
|
269 zl, reklamuja jako nowosc, ale ta stacjo, w ktorej bylam, dostala tylko 5 sztuk. Jedna ja zgarnelam, 4 jeszcze byly, ale konsultantka mowila, ze sama sie nad nia zastanawia, a z tego co wie od swoich kolezanek to w innych sklepach wcale nie lepiej, bo konsultanki pokupowaly...
|
![]() ![]() |
![]() |
#2267 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2268 |
Guerlain Lover
|
269 zl
Zapomnialam Ci napisac smsa: butki polecialy dzisiaj prioryterem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2269 |
Zakorzenienie
|
Nie taka zła ta cena
![]() ![]() ![]() Dziękuję Kochana ![]() ![]()
#2270 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2271 |
spin doctor
|
Koniec świata-kupiłam LVEB
![]() ![]() Chciałam sobie coś kupić i przeglądając internet zaciekawiły mnie LVEB Intense-z tym orzechem laskowym ![]() Upolowałam jeszcze DV od naszej hatki ![]() ![]() Wczoraj wieczorem wypsikałam się Si edt, podsuwam mężowi, a on na to: Pachnie jak kwiaty na grobach ![]() Dziwny człowiek, dla niego mogłaby istnieć tylko Euphoria, na inne kręci nosem. ![]() Edytowane przez Małgosia791 Czas edycji: 2016-04-30 o 04:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#2272 |
Kici kici miau miau
|
Moj maz za to w ogole nie zwraca uwagi na perfumy... Mowi ze ladnie pachnie i tyle
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2273 |
Wtajemniczenie
|
Muszę przetestować tego cukrowego, kusi
![]() Mój Tż też niezbyt zwraca uwagę na zapachy, czasem skomentuje, że ładne, albo jak coś charakterystycznego to doda jakiś komentarz (w stylu 'pachniesz jak facet'). Wyjeżdżam na tydzień ![]() ![]() ![]() ![]()
"... w ostatnim domu ktoś uchylił trochę drzwi i bardzo stary głos zawołał: - Dokąd idziesz? - Nie wiem - odpowiedział Włóczykij. Drzwi zamknęły się i Włóczykij wszedł w las. Miał przed sobą sto mil ciszy." |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2274 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A tak naprawdę łączę się z waszym towarzystwem bezwzajemnej TŻ-owej adoracji zapachowej. Jedyny niewymuszony komplement jaki kiedykolwiek udało mi się zgarnąć od niego (tzn od mojego męża, nie Małgosi ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2275 |
Psiejsko czarodziejsko :)
|
heh, mój tż umie tylko stwierdzić, czy ładny zapach, czy nie, nie potrafi określić i opisywać wrażeń zapachowych.
Przyszła wylicytowana AA lemonfresca i jest to pierwszy wypadek, kiedy nie odrzuca mnie anyżek. Może dlatego, że łączy się z mniamniuśną cytrynką ![]() ![]() Potem zapach delikatnieje i jest lekko słodkawy. Będę się pryszczyć latem, niech już przyjdą upały. Ja nie wiem, co Wy z tymi Angelami ![]()
#2276 |
Zakorzenienie
|
też nie wiem, dla mnie tylko klasyk jedynie słuszny
![]() ![]() Kurde tak pięknie słońce świeci a ziąb, u mnie przynajmniej ![]() ![]() Pachnę dziś pieprzem z Molecule 03 i ogródkiem śródziemnomorskim - sponsoruje liv ![]() ![]() I uprzejmie donoszę, że kochana liv swoją odlewką mię uratowała przed niewypałem w postaci flaszki ELDO Like This, którą to testowałam wczoraj - na początku wyskoczyła maggi, następnie była godzinka zachwytu a potem klimaty żywcem z garkuchni ![]() I dalej nie ma zapachu dla mnie, chcę se coś kupić a nie ma co buuuu... a może ten ogródek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2277 | ||
perfumove love
|
Cytat:
![]() ![]() A kiedyś tylko Kashminę rozpoznawał... czuł ją za każdym razem, gdy użyłam bardziej puchatych perfum, miał jakiegoś świra na jej punkcie ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2278 | |
|
Hej hej
![]() Małgoś - no piękny komplement ![]() Ja zamówiłam próbaska Si EDT i próbaska Boucheron Quatre, bo mnie opisy zaciekawiły ![]() Dzisiaj wyszperałam z szafy resztkę Oriflame Savannah Wild. Nie bałdzo u mnie z zapachami Oriflame, jak już coś dostanę od koleżanki, to wstawiam w wątek lub po roku-dwóch może do tego wracam ...no nie podchodzą mi, wydaje mi się, że Ori mają jedną wspólną nutę , tak samo jak zapachy Avonu, chociaż nie mogę powiedzieć, że są złe. Zdarzają się i prawdziwe perełki ![]() I szok..... moi łażą po domu, ciągają nosami i pytają: " ale serio, Mama - co tak świeżo pachnie? " hyhy...... kto by przypuszczał, resztka w butelce sprzed 2-3 lat , teraz weszła w moje łaski i to ostatnimi kroplami ![]() Nawet nie wiem czy to jeszcze produkują ![]() ---------- Dopisano o 14:40 ---------- Poprzedni post napisano o 14:23 ---------- Cytat:
![]() Ale różanego Aniołka - owszem... ![]()
![]() |
#2279 | ||
Guerlain Lover
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2280 | |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Ja dzięki kochanej Wizażance ( ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Za to zapach naprawdę ładny ![]() Rozbierają Montale i kusi ale nie lubię unisexów ale lubię poznawać nowe zapachy ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:44.