Wszystko o Avonie - Część II - Strona 77 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-01-18, 19:43   #2281
WioletaM
Zakorzenienie

Dot.: Wszystko o Avonie - Część II

Ile w katalogu nr 3 kosztuje Avon, Advance Techniques Volume & Texture, Ultra Thick Volumiser for Thicker, Fuller Hair (Balsam dodającym włosom objętości)?
WioletaM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-18, 19:49   #2282
pAtiŚ
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez WioletaM Pokaż wiadomość
Ile w katalogu nr 3 kosztuje Avon, Advance Techniques Volume & Texture, Ultra Thick Volumiser for Thicker, Fuller Hair (Balsam dodającym włosom objętości)?

16,90 a drugi produkt możesz sobie wybrać za 1zł

pAtiŚ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-18, 20:15   #2283
margo80
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez off-wietrzka Pokaż wiadomość
nie martw się, paczka na pewno dotrze bez problemów!! jak już pisałam, ja od ponad pół roku zamawiam za każdym razem na jednorazową zmianę dostawy, teraz do mnie do domciu gdzie mieszkam. w Avonie jeszcze nie zgłosiłam zmiany adresu i nazwiska (w końcu musze to załatwić),na domofonie mam całkowicie inne nazwisko, a już nawet się zdarzało że sąsiadka odbierała mi paczkę i jak dotąd nie było żadnych problemów!!!
dzięki za pocieszenie faktycznie, obyło się bez kłopotów. po południu zaliczyłam obiadek, rozpakowałam kartony, przepakowałam się do zamówionej torby weekendowej i reklamówki, teraz musze to podzielić i popakować

Ewcia
Przemek
margo80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-18, 20:18   #2284
eleonorka
Raczkowanie

Dostałam dzisiaj paczkę i m.in. Pur Blancę z oferty internetowej (zamówiłam pomimo jej nieobecności już w tej ofercie) i ma datę produkcji 12.01.2007 wię jak chcecie to zamawiajcie na pewno teraz przyjdzie
eleonorka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-18, 20:25   #2285
dorotqa
Raczkowanie

Dziewczyny, zastanawia mnie co wy widzicie w tej Pur Blance, że wszystkie się tak na nią "rzucacie" i rozpaczacie kiedy jej nie ma... Dla mnie ten zapach jest zupełnie zwyczajny, do głowy by mi nie przyszło żeby go zamówić. I pewnie nawet nie zwróciłabym uwagi na to, że ta woda jest w ofercie internetowej. Dlatego zastanawia mnie jej fenomen.
dorotqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-18, 20:25   #2286
pAtiŚ
Zakorzenienie

Wiecie co, ja zamawiałam ten body spray ProVibe z netto i on ma datę produkcji - 04-04-06... ekhem...

A i zapomniałam wcześniej napisać o tym rozświetlającym balsamie ryż i sake PS... na skórze ładnie pachnie nei tak intensywnie jak w katalogu i ma bardzo fajne drobinki, poprostu super

Stary 2007-01-18, 20:27   #2287
pAtiŚ
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dorotqa Pokaż wiadomość
Dziewczyny, zastanawia mnie co wy widzicie w tej Pur Blance, że wszystkie się tak na nią "rzucacie" i rozpaczacie kiedy jej nie ma... Dla mnie ten zapach jest zupełnie zwyczajny, do głowy by mi nie przyszło żeby go zamówić. I pewnie nawet nie zwróciłabym uwagi na to, że ta woda jest w ofercie internetowej. Dlatego zastanawia mnie jej fenomen.
Wiesz, każdy ma inny gust i każdemu się coś innego podoba. Ludzie są różni. Mnie osobiście się podoba Pur Blanca, a ''żuciłyśmy'' się na nią w ofercie internetowej pewnie dla tej ceny - 13,90... Ja niestety nie okazałam się szczęściarą i jej nie dostałam...

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-01-18, 20:35   #2288
anCcik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pAtiŚ Pokaż wiadomość
Wiesz, każdy ma inny gust i każdemu się coś innego podoba. Ludzie są różni. Mnie osobiście się podoba Pur Blanca, a ''żuciłyśmy'' się na nią w ofercie internetowej pewnie dla tej ceny - 13,90... Ja niestety nie okazałam się szczęściarą i jej nie dostałam...
No, zgadzam się. Każda ma inny gust. Mnie np. bardzo podoba się 'Far Away' , 'Be...Sensual' czy 'Passion Dance'. Chociaż teraz używam zupełnie innych perfum.
anCcik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-18, 20:40   #2289
nutka85
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez eleonorka Pokaż wiadomość
Dostałam dzisiaj paczkę i m.in. Pur Blancę z oferty internetowej (zamówiłam pomimo jej nieobecności już w tej ofercie) i ma datę produkcji 12.01.2007 wię jak chcecie to zamawiajcie na pewno teraz przyjdzie
A przychodzi w tej starej buteleczce?
nie rozumiem, w netowej są zawsze "resztki" z magazynów, czy jakoś tak, prawda?
Czy to znaczy, że oni teraz produkują jeszcze rzeczy w starej szacie ?
a może mają same flakoniki? i woda jest nowiutka(12.01) a buteleczka wcześniej wyprodukowana?

Cytat:
"rzuciłyśmy" się, bo się opłacało, a wiedziałyśmy, że niestety nie każdy dostanie...
Ja bardzo lubię ten zapach, i jeśli mogę go kupić za prawie 1/3 ceny, to oczywiście skorzystam...

Cytat:
Mi tez się bardzo podoba....
Lubię nią pachnieć, od razu mi się nastrój poprawia...
Jest taki swieżutki, kremowy, pudrowy, ozonowy...
po prostu super
Najbardziej lubię ten zapach, nie od razu po psikaniu się, nie ten na końcu , a ten który pachnie "w środku"...
Taki głęboki,ale delikatny
jejciu,ale przemyślenia,.,,,
Lepiej pójdę się pouczyć...
Ale się dzisiaj wściekłam dziewczyny...Wczoraj przez 4 godzinki robiłam ściągi, dzisiaj "pilnowali" nas tak, że można było prawie mieć ściągi na ławkach... ale wylosowałam taki zestaw, że tylko na jedno pytanie miałam odpowiedź w ściągach...
Wyszłam po podpisaniu pracy....wrrr:/

Ale już kończę narzekanie...

Pozdrowionka dla Was Wszystkich
Stary 2007-01-18, 20:40   #2290
pAtiŚ
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anCcik Pokaż wiadomość
No, zgadzam się. Każda ma inny gust. Mnie np. bardzo podoba się 'Far Away' , 'Be...Sensual' czy 'Passion Dance'. Chociaż teraz używam zupełnie innych perfum.
Mi również podoba się Far Away dzisiaj oprózniałam pojemniczki z próbkami zapachów i natrafiłam właśnie na końcówkę jej i wylałam ją na siebie i nadal czuć :P
I zamówiłam sobie też pakiecik próbek In Bloom i muszę przyznac że boski ten zapach mmm

Edytowane przez pAtiŚ
Czas edycji: 2007-01-18 o 21:02
Stary 2007-01-18, 20:54   #2291
anCcik
Zakorzenienie

Cytat:
Mi również podoba się Far Away dzisiaj oprózniałam pojemniczki z próbkami zapachów i natrafiłam właśnie na końcówkę jej i wylałam ją na siebie i nadal czuć :P
I zamówiłam sobie też pakiecik In Bloom i muszę przyznac że boski ten zapach mmm

Hyhy. Ja nie zamówię żadnych nowych perfum, ani deo dopóki nie zużyję tych co mam teraz . A dzisiaj jeszcze mgiełkę kupiłam.
Stary 2007-01-18, 21:05   #2292
pAtiŚ
Zakorzenienie

Cytat:
Hyhy. Ja nie zamówię żadnych nowych perfum, ani deo dopóki nie zużyję tych co mam teraz . A dzisiaj jeszcze mgiełkę kupiłam.
Powiem szczerze - ja to wolę sobie kupić pakiet próbek jakiegoś zapachu zamiast kupować cały flakonik

Stary 2007-01-18, 21:13   #2293
Anka :)
Wtajemniczenie

Cytat:
Powiem szczerze - ja to wolę sobie kupić pakiet próbek jakiegoś zapachu zamiast kupować cały flakonik
i wiesz nie dziwie ci sie bo tak to Ci sie nie znudza i nie bedzie tak ze nie masz co zrobic z resztą
Stary 2007-01-18, 21:14   #2294
nutka85
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja też tak robię.... (no, oprócz PurB.) pakiecik 5 próbek do atomizerka... a potem kolejny pakiecik, i kolejny, i kolejny....

Kobieta zmienną jest
Stary 2007-01-18, 21:18   #2295
anCcik
Zakorzenienie

Cytat:
Cytat:
Napisane przez Anka :) Pokaż wiadomość
i wiesz nie dziwie ci sie bo tak to Ci sie nie znudza i nie bedzie tak ze nie masz co zrobic z resztą
Nie no, jasne .
Czasami robie tak, że zamiast perfum kupuje najpierw deo albo mgiełkę. Wtedy po użyciu stwierdzam, czy dany zapach rzeczywiście mi się podoba. Chociaż wiadomo, że między perfumami a deo jest duża przepaść.
Stary 2007-01-18, 21:35   #2296
agness86
Zakorzenienie

Cytat:
No na KWC PW nie ma za dobrych opinii... Ponoć za szybko wysycha . A jak sprawdził się u Ciebie?
No mam go od wczoraj, więc tylko odcień sdążyłam sprawdzić. Ale będę informować jak coś

Cytat:
Rzecz w tym, że w ofercie internetowej kosztowała 13.90, a w katalogu kosztuje 39,90, a jedna od drugiej różni się tylko flakonikiem, no i ceną oczywiście. Ja kupiłam 3, jedną na prezent dla kumpeli, a dwie sprzedałam, po 25.90 za sztukę
agness86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-18, 22:02   #2297
paulinkosia
Rozeznanie

Cytat:
Wiecie co, ja zamawiałam ten body spray ProVibe z netto i on ma datę produkcji - 04-04-06... ekhem...
Ja zamawiałam w K02 konturówkę do brwi ..przyszła z datą 10.2005

Cytat:
Napisane przez nutka85 Pokaż wiadomość
A przychodzi w tej starej buteleczce?
nie rozumiem, w netowej są zawsze "resztki" z magazynów, czy jakoś tak, prawda?
Czy to znaczy, że oni teraz produkują jeszcze rzeczy w starej szacie ?
a może mają same flakoniki? i woda jest nowiutka(12.01) a buteleczka wcześniej wyprodukowana?
Chyba im stare flakony zalegają w magazynach...i się nie opłaca wywalać...więc pewnie wolą doprodukowac perfum i sprzedać tak

Cytat:
I zamówiłam sobie też pakiecik próbek In Bloom i muszę przyznac że boski ten zapach mmm
Też zamówiłam próbeczki In Bloom.."wąchnełam se " już jakąś godzinkę temu i nadal pod nosem czuję zapach

Cytat:
Ja tak samo Mam tyle tych perfum,próbek i innych zapachowych rzeczy że szok..kiedy ja to zużuję

Widziałam dziś w Coku na żywo torebkę SPA..co za okropność Kolor w ogóle inny niż w katalogu..byłabym bardzo rozczarowana gdyby mi coś takiego przyszło :|

A co do Torby weekendowej..to chciałam ją kiedys kupić jak była w katalogu jako nowość ale poszkodowałam kasy...a teraz się na nią napaliłam i jeszcze Wy tak kusicie U mnie w Coku nie sprzedają rzeczy z wyprzedaży więc jak coś musiałabym jeszcze składać zamówionko na samą torbę i ewentualnie coś dobrać do tych 50 zł....hehe wiosna się zrobi to co 10 dziewczyna będzie z tą torbą Mam dylemat czy ją kupić czy se upolować inna gdzies w sklepie hymm

Edytowane przez paulinkosia
Czas edycji: 2007-01-18 o 22:06 Powód: dopisek
paulinkosia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-19, 05:37   #2298
margo80
Zakorzenienie

witam raniutko wichura taka, że strach z domu wychodzić... u was też?
a tak w ogóle, to się dziś nie wyspałam, bo do późna rozdzielałam kosmetyki dla klientek...

Ewcia
Przemek
Stary 2007-01-19, 08:27   #2299
ila87
Zakorzenienie

dziewczynki , a czy któraś z was zamówiła moze z oferty demo ten preparat powiększający usta , bo trochę sie na to napalilam , ale boje sie , ze to kolejna bujda, jesli chodzi o "powiekszacze" ust

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-01-19, 08:41   #2300
kaatiiaa
Zadomowienie

GG do kaatiiaa

Witam

Cytat:
Napisane przez marta_md Pokaż wiadomość
ja najbardziej polecam krem głęboko nawilżający na noc - bardzo ładnie nawilża i odżywia skórę (sama mam cerę mieszaną i go regularnie stosuję)
peeling z brązowym cukrem też jest dobry - to jeden z moich ulubionych (obok tego z białą herbatą)
na lato przy cerze mieszanej i tłustej polecam krem normalizujący - teraz go trochę zmienili, miałam poprzednią wersję i byłam zadowolona
Cytat:
Napisane przez off-wietrzka Pokaż wiadomość
ja chyba wezmę piankę do mycia twarzy Pure Pore Fection i tonik z tej samej serii albo ten niebieski bezalkoholowy
peeling z brązowym cukrem tez jest fajny, właśnie go mam - super pachnie!!
Cytat:
Napisane przez majula Pokaż wiadomość
Witam

serie do cery suchej zwlaszca tonik oraz kremik pod oczy z tej nowej serii nie polecam toniku tego z pomaranczowej serii a i peeling do twarzy z brazowym cukrem
a co do mojego zamowienia wklejam fotki naszyjnika clustericous oraz szminki on ice ale zrobie jeszcze leprze fotki naszyjnik ok dla mnei szminka bardzo dobra reszte rzeczy to znacie wiec nie bede sie rozpisywaca oto kilka zdjec moze sie komus przydadza
dzięki dziewczyny, to ja się pozastanawiam nad tymi produktami wsumie do zamówienia z kat 3 mam jeszcze troche czasu

Ja też zamawiłam naszyjnik clustericous- ładnie się prezentuje, ach nie moge sie doczekać paczuszki

Mój BLOG
http://komodakasiuli.blog.pl
kaatiiaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-19, 09:40   #2301
anCcik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agness86 Pokaż wiadomość
No mam go od wczoraj, więc tylko odcień sdążyłam sprawdzić. Ale będę informować jak coś

No,no. Bo jeżeli jednak nie wysycha tak szybko, to może się na niego skuszę .

Cytat:
Napisane przez paulinkosia Pokaż wiadomość

Też zamówiłam próbeczki In Bloom.."wąchnełam se " już jakąś godzinkę temu i nadal pod nosem czuję zapach

Ja tak samo Mam tyle tych perfum,próbek i innych zapachowych rzeczy że szok..kiedy ja to zużuję
A In Bloom jaką ma nutę zapachową?

Wiesz... Jak coś, to możesz mi podrzucić te swoje "niezużyte" .
Stary 2007-01-19, 12:26   #2302
pAtiŚ
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anka :) Pokaż wiadomość
dokładnie

Cytat:
Napisane przez nutka85 Pokaż wiadomość
Ja też tak robię.... (no, oprócz PurB.) pakiecik 5 próbek do atomizerka... a potem kolejny pakiecik, i kolejny, i kolejny....

Kobieta zmienną jest
A ja bezposrednio z próbki nakładam perfume na siebie, na ciuchy albo na ciało nie bawie sie w przelewanie do atomizerka... poza tym jakoś te zapachy z probek ciezko wydobyc z pojemnika... , zeby mozna bylo przelać...

Cytat:
Napisane przez paulinkosia Pokaż wiadomość
A ja dzisiaj 6 godzin ją czułam jak byłam w szkole ten zapach jest boski

Stary 2007-01-19, 13:59   #2303
destiny666
Wtajemniczenie

GG do destiny666

Cytat:
A ja jak zawsze zapytam co sądzicie o (jeżeli któraś ma lub próbowała ):
1)kojący żel pod prysznic/spray Miód i Cytryna
2)szminka Walentynkowa Kiss'n'Love Lipstick Soul Mate
3)chłodzący cień do powiek w kremie Sheer Botanicals Cooling Cream Eye Shadow Summer Bronze
Z góry dzięki .
mam ten cień nr 3 z Twojej listy. Kilka stron wcześniej wklejałam jego zdjęcie na żywo Te cienie są porządne - na początku faktycznie odczuwalny jest letki chłodek, nie wałkują się i trzymają kilka godzin w nienaruszonym stanie ja dokupiłam sobie jeszcze z tej serii Pink Lemonade

Cytat:
Napisane przez kootek_mamrotek Pokaż wiadomość
ale sie zdenerwowalam caly komplet (kolczyki , naszyjnik i pierscionek mosaic mam w brakach) no i standart : olejek SSS
oby te braki nie objęły też mojego zamówienia, ktore bede składała w weekend bo mojej mamie tak sie spodobał naszyjnik, że też go sobie zamówiła, papuga jedna

Cytat:
Napisane przez margo80 Pokaż wiadomość
Uwaga !!!!!!

Tylko w K 04 otrzymasz dodatkowe +3% opustu .

Bądź aktywna w K 3/07 i złóż jak najwyższe zamówienie, a w K 4/07 masz zagwarantowane dodatkowe 3% opustu.

Oznacza to, że w K4/07 możesz mieć nawet 38% opustu.
35%-38%
30%-33%
25%-28%
20%-23%
15%-18%

Przykład:
K3 - KK składa zamówienie na 750 zł - opust 25%
K4 - KK składa zamówienie na 400 zł - opust 20%
wg zasady "lepszy z dwóch" KK otrzymuje w K4
25% + 3% opustu = 28%

Skorzystaj z niepowtarzalnej okazji otrzymania 3% dodatkowego opustu.

Widziałyście to??
Czyli, że jeżeli wypracuję na kampanię 04 opust 25% w 03 to w tej 04 będe miała 28% opustu? Dobrze to rozumiem?
Stary 2007-01-19, 14:01   #2304
jagoda48
Raczkowanie

Arrow Dot.: Wszystko o Avonie - Część II

ależ mnie tu dawno nie było... 7 stron do nadrobienia miałam

Cytat:
Napisane przez misioczat Pokaż wiadomość
Dziewczyny, mam szybkie pytanie - czy walentynkowa kosmetyczka z katalogu 2 jest rozowa, czy czerwona? W kataloga pisza, ze rozowa, ale mi jakos na czerwona wyglada Widzialyscie ja na zywo?
kosmetyczka JEST czerwona... zamówiła ją moja znajoma. kosmetyczka jest mała i zgrabna, z takiego grubego skóropodobnego materiału, całkiem porządnie wykonana. jednak koło koloru różowego to chyba nawet nie leżała

Cytat:
witam z rana

czy zdarzyło wam się jednorazowo zmieniać adres dostawy? był z tym jakiś problem? no bo oficjalnie paczka jest na mnie, a pod adresem jaki im teraz podałam nie ma mojego nazwiska na domofonie... nie odstraszy ich to?
ja zawsze tak zamawiam, o ile nie odbieram w COK. nigdy nie było problemów

Cytat:
Napisane przez kootek_mamrotek Pokaż wiadomość
ale sie zdenerwowalam caly komplet (kolczyki , naszyjnik i pierscionek mosaic mam w brakach) no i standart : olejek SSS
to rzeczywiście pech, mi przyszło i jedno i drugie ...

Cytat:
Uwaga !!!!!!

Tylko w K 04 otrzymasz dodatkowe +3% opustu .

Bądź aktywna w K 3/07 i złóż jak najwyższe zamówienie, a w K 4/07 masz zagwarantowane dodatkowe 3% opustu.

Oznacza to, że w K4/07 możesz mieć nawet 38% opustu.
35%-38%
30%-33%
25%-28%
20%-23%
15%-18%

Przykład:
K3 - KK składa zamówienie na 750 zł - opust 25%
K4 - KK składa zamówienie na 400 zł - opust 20%
wg zasady "lepszy z dwóch" KK otrzymuje w K4
25% + 3% opustu = 28%

Skorzystaj z niepowtarzalnej okazji otrzymania 3% dodatkowego opustu.

Widziałyście to??
hmmm, nie widziałam jeszcze, ale całkiem fajna promocja

Cytat:
Napisane przez Vanilla:) Pokaż wiadomość
jakzwykle musiałam nadrobić zaległości w czytaniu

a ja paletki nadal nie mam...

a właśnie podzielcie się swoimi sposobami zapisywania zamówień-czy robicie to w zwykłym zeszycie czy może w jakimś fajnym programiku?jestem ciekawaja zapisuje w zeszycie ale chyba przerzucę się na jakiś programik
ja zawsze biorę jeden katalog dla siebie to opisywania go. w środku, od razu za okładką przyklejam sobie małe samoprzylepne karteczki i na nich zapisuję po kolei same zamówione produkty, natomiast w katalogu przy zamówionej rzeczy piszę sobie np. "mama x 2", itd. później siadam sobie z tym katalogiem do kompa i po kolei spisuję z każdej kartki zamówienie na stronie Avonu. dzięki temu spisuję nr prosto z katalogu i istnieje małe ryzyko, że sie pomylę, a do tego mam porządek. z przodu na żółtych karteczkach podliczam na dole zamówienia, dzięki czemu zawsze wiem, ile dokładnie brakuje mi do kolejnego opustu

Cytat:
Napisane przez ila87 Pokaż wiadomość
dziewczynki , a czy któraś z was zamówiła moze z oferty demo ten preparat powiększający usta , bo trochę sie na to napalilam , ale boje sie , ze to kolejna bujda, jesli chodzi o "powiekszacze" ust
hmmm, a mnie sie też wydaje, że to bujda będzie. powiększy pewnie usta na zasadzie ich opuchnięcia przez podrażnienie jakimś składnikiem... a fe, wolę nie eksperymentować z takimi rzeczami
jagoda48 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-19, 14:06   #2305
anCcik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez destiny666 Pokaż wiadomość
mam ten cień nr 3 z Twojej listy. Kilka stron wcześniej wklejałam jego zdjęcie na żywo Te cienie są porządne - na początku faktycznie odczuwalny jest letki chłodek, nie wałkują się i trzymają kilka godzin w nienaruszonym stanie ja dokupiłam sobie jeszcze z tej serii Pink Lemonade
Hmhm... Mam inny cień w kremie, z innej firmy, to wałkuje mi się na powiekach od razu :/. No ale skoro mówisz, że ten jest dobry, to co mi szkodzi . Jak tylko dostane kaske to polecę po niego . A to Twoje zdjątko muszę teraz znaleźć.

EDIT: Destiny, to to zdjęcie? http://www.wizaz.pl/forum/attachment...0&d=1167753267

Edytowane przez anCcik
Czas edycji: 2007-01-19 o 14:31
Stary 2007-01-19, 14:09   #2306
misioczat
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez jagoda48 Pokaż wiadomość
kosmetyczka JEST czerwona... zamówiła ją moja znajoma. kosmetyczka jest mała i zgrabna, z takiego grubego skóropodobnego materiału, całkiem porządnie wykonana. jednak koło koloru różowego to chyba nawet nie leżała
No i super, bo ja wlasnie chcialam, zeby sie okazala czerwona
Dziekuje za info
misioczat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-19, 14:25   #2307
jagoda48
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez misioczat Pokaż wiadomość
No i super, bo ja wlasnie chcialam, zeby sie okazala czerwona
Dziekuje za info
hmm, to bardzo się cieszę, że chciałaś, by BYŁA czerwona

a ja teraz mam do Was dziewczyny pytanie.
kupiłam peeling w płatkach i bardzo chciałabym go już wypróbować, ale trochę boję się działania słońca, bo z tego, co wiem, pod jego wpływem mogą powstać po kwasach na buzi jakieś plamy, przebarwienia.
stąd moje pytanie: jakich filtrów używacie? czy chodzi tu o jakieś profesjonalne produkty, czy mogę np. zastosować krem Avonu Multi Boost Daily Vitamin Moisturising Cream SPF 15?
bardzo proszę o poradę.
jagoda48 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-01-19, 15:32   #2308
smerfeta01
Zakorzenienie

dostałam swoje zamówienie z kat.01 ale nie przyszła mi biżuteria Mosaic
smerfeta01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-19, 16:07   #2309
margo80
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez destiny666 Pokaż wiadomość
Czyli, że jeżeli wypracuję na kampanię 04 opust 25% w 03 to w tej 04 będe miała 28% opustu? Dobrze to rozumiem?
dokładnie tak to ma być

Ewcia
Przemek
Stary 2007-01-19, 16:29   #2310
varda
Raczkowanie

informacja dla wszystkich zainteresowanych biżuterią Mosaic:
Napisałam wczoraj maila do Avonu w tej sprawie i dostałam właśnie odpowiedź, że biżuteria jest już dostępna. Napisali, że mogę bezpłatnie zrealizować zamówienie na odbiór w COKu lub na drugą dostawę regularną. Zadzwoniłam i rzeczywiście - pani, z którą rozmawiałam potwierdziła dostępność produktów i paczkę będę miała do odbioru we wtorek, także dziewczyny-piszcie maile

Co do dostępności podkładów PW: podobno mają być po 09.02

Ludziom przytrafia się to, co się przytrafia, a nie to, na co zasługują
varda jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości