![]() |
#2281 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar IV
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2282 |
Zakorzenienie
|
a jest na to recepta czy raczej trzeba byc czlowiekiem 'deceniajcym' to co sie ma?
Zamiast placzu za tym czego miec nie mozna? |
![]() ![]() |
![]() |
#2283 |
Wtajemniczenie
|
A ja nawet nie mogę powiedzieć, że się zestarzeję z kotem (a raczej trzeba kotami) - realnie oceniając, ludzie żyją dłużej od kotów. I w sumie to lepiej - dla kotów.
A propos braku zaufania do kobiet - nie przepadam za takim generalizowaniem. Nie ufam niektórym kobietom. Tak samo jak niektórym mężczyznom. Nie ma zasady. Znam kilka kobiet, którym ufam, jak najbardziej. Znam też paru takich facetów - niestety, zajętych albo nie w moim typie ![]() Skakać z okna nie zamierzam z tego powodu. Zwłaszcza że mieszkam na parterze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2284 |
Rozeznanie
|
Mnie ten cały Boruc nie pociąga. W ogóle mało kto. Muszę zrobić sobie test na oziębłość. Boruc to trochę taki dres wyhodowany na marsach (ile on ma lat?) jakich ostatnio sporo. Za to lubię Orlando Blooma
![]() ![]()
#2285 | ||
Wtajemniczenie
|
Padam na nos po pierwszym dniu pracy, ale nie mogłam sobie odmówić zajrzenia do Was
![]() A i owszem. Parę lat temu cała happy sprawiłam sobie samonośne pończochy. Ubrałam na uczelnię, potem szłam na randkę. Na której to randce cały czas myślałam jak mi źle... w uda. Jak przyszłam do domu (łącznie jakieś 5 h), to uda miałam po prostu jak poparzone - czerwona gorąca skóra, każde dotknięcie po prostu bolało jak cholera. Leczyłam następne 3 dni ![]() Podobnie dostałam z taśmy od biustonosza bez szeleczek. Od tamtego czasu unikam "jak ognia"... Nie ma. Tylko część z nas jest częściej dobra, a część częściej zła. Oczywiście w różnych kulturach i przez różnych ludzi te okresy są różnie postrzegane... Cytat:
Cytat:
![]() Coś miałam jeszcze napisać i za nic nie mogę sobie przypomnieć co to było... Ale nic, może do jutra mi się przypomni... ![]()
![]() |
#2286 |
Zakorzenienie
|
Annmarie - jak w pracy?
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#2287 | ||||||
Wiedźma
|
No to nam pozależało...
![]() Cytat:
Nijak nie pamiętam, ale przyjmuję chętnie. ![]() Cytat:
Najpierw Ribery... Strata najlepszego piłkarza rozwaliła Francuzów i to wystarczyło. Potem technicznie, naprawdę wspaniale Toni wypracował sytuację, w której Abidal wpadł na niego od tyłu. Sędzia nie mógł zdecydować inaczej... ![]() Klapa. Szkoda, że Holendrzy nie dali wygrać Rumunom... W całym turnieju na razie najbardziej żal mi Freia, Mutu i dziś Ribery'ego (którego bardzo, bardzo lubię i szanuję). Gratuluję Myszce i pozostałym kibickom Italii. Cytat:
![]() Cytat:
Ma w sobie coś, brzydal jeden. ![]() Cytat:
Ale Wy dziwne jesteście... Zorganizowanie ciacha na jednorazową przygodę to żaden problem i jest do zrobienia w dwie godziny (z makijażem i podróżą taksówką włącznie). Kłopot zaczyna się juz po zorganizowaniu i wyciągnięciu korzyści z tej organizacji. ![]() Cytat:
Ja ufam sobie (w znaczeniu honoru, nie nie popełniania głupot, czy nie ulegania pokusom) i nie wierzę, bym była jedynym bezfiutkowym przedstawicielem honorowej części ludzkości. ![]()
![]() |
#2288 |
Wtajemniczenie
|
Zmęczona
![]() A poważnie - lepiej niż myślałam, choć pracy sporo. Ale fajnie, bo "jesteśmy jako team, a nie każdy sobie" - dzięki temu w wielu momentach, które uwazałam za mocno newralgiczne będę mogła liczyć na pomoc pozostałych, więc jestem dobrej myśli ![]()
#2289 |
Zakorzenienie
|
Ja ufam roznym ludziom - plec ma tu niewielkie znaczenie. Tak samo w przypadku przeciwnym.
Sa kobiety, ktore znaja moje sekreciki, sa tacy mezczyzni. Ale nie jest latwo zdobyc moje zaufanie. Potrafie duzo (za duzo) o sobie powiedziec to pewne rzeczy trzymam dla siebie. Taka zasada ograniczonego zaufania. Mamie ufam bezgranicznie. Sobie tez ufam, swojej intuicji |
![]() ![]() |
![]() |
#2290 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja znam jednego faceta, któremu ufam ( Ciachulec ), no dwóch bo mogę do tego dodać mojego Ojca ![]() Co najmniej trzy. Cytat:
![]() Cytat:
![]() po prostu jest taki ..... no taki ... oj nie wiem ...ale strasznie mi się podoba, mimo, że stary jest ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Sabbath bezfiutkowa ... no nie mogę ![]() mogę się nie zgodzić ? ![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2291 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mnie też... zależało ![]() Wrrrrrrrrrrr. ![]() ![]() Cytat:
![]() Wybaczycie? ![]()
![]() |
#2292 |
Zakorzenienie
|
Co do kobiet - lubię, bardzo lubię, genialnie czuję się w ich towarzystwie. Oczywiście nie każda kobieta jest warta zaufania, jak i nie każdy facet. Trzeba trafić i już. Jeżeli chodzi o kobiety, zazwyczaj dobrze trafiałam i trafiam
![]() Z mężczyznami nie czuję się niestety zbyt dobrze - oczywiście to nie jest reguła obowiązująca zawsze i wszędzie. Z reguły się spinam i krępuję. Który facet się przygryzie przez skorupkę Madziczki, ma kumpelę na resztę dni. (Oczywiście większość spiernicza na początku) ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#2293 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2294 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Pozostanę więc dziwna ![]() Cytat:
![]() Ja też sobie ufam pod tym względem ![]() Ale racjonalizowanie pewnych irracjonalnych działań mi się zdarzało ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2295 |
Zakorzenienie
|
Albo z legwanem morskim Albo z wężem boa ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2296 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2297 |
Zakorzenienie
|
Ja mam takie szczęście, ze jeśli już, kiedykolwiek zdarzy mi się zrobić coś, czego zrobić nie powinnam. To jedyną osobą, która tym skrzywdzę jestem ja sama i nikt inny. W sumie, to dobrze. Bo nigdy bym sobie nie darowała, gdybym skrzywdziła kogokolwiek.
No chyba, ze sędziego Webba ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2298 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Przybij piątkę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2299 |
Zakorzenienie
|
<przybija piątkę> ![]() Może, czasem myślę, że może ją zmiękczę, ale zaraz stwierdzam- A PO CO? ![]() Przepraszam za post pod postem ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2300 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() No dobra, chyba idę spać, rozgadałam się w tych smoczych oparach ![]() Dobranoc! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2301 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2302 |
Zakorzenienie
|
Dobranoc, karaluchy pod poduchy ( Gryxiowi)
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2303 |
Zakorzenienie
|
Ja tez zmykam, bo mi Ciachulec nad uchem brzęczy, że się chce przytulić
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2304 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2305 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2306 |
Zadomowienie
|
kurczę, jutro o 11 mam egzamin teoretyczny z prawa jazdy - bardzo Was proszę o trzymanie kciuków
![]() ![]()
#2307 |
BAN stały
|
Robi się
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2308 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2309 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
a mi się czasem włącza takie małe złośliwe coś, które mówi nakop mu... ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
może należę do tej uczulonej części ludzkości ![]()
![]() |
#2310 |
Zakorzenienie
|
Rzeczywiście, jakiś dziwny ten adamowy kadłubek
![]() ![]() Ja to mam inny problem niż nasze trzy samotne królowe. Mam faceta, a nie chce mi się ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:09.