|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
Pokaż wyniki sondy: Tytuł na następną część Naszego wątku![]() |
|||
Czy szkrab maly czy tez duzy zmiana diety mu posłuży-mamy III-IV.2011 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
9 | 17,31% |
Ząbki gryzą mamom cycki, przyszła pora na słoiczki-mamy III-IV.2011 |
25 | 48,08% |
Cycki idą w odstawkę, bo czas na pierwszą potrawkę- mamy III-IV.2011 |
2 | 3,85% |
Mleka już nie wystarczają, zupki maluchy zajadają- mamy III-IV.2011 |
1 | 1,92% |
Słoiczki, brokuły, zupa- nie straszna nam zielona kupa- mamy III-IV.2011 |
2 | 3,85% |
Mleczko idzie w odstawkę, czas na pierwszą potrawkę- mamy III-IV.2011 |
13 | 25,00% |
Głosujący: 52. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2281 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Marcowo-kwietniowe bobasy wyjeżdżają na pierwsze wczasy! III-IV.2011
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ja kupuję najczęściej w coccodrillo, wczoraj w mothercare, ale też w h&m i reserved Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2282 |
Rozeznanie
|
Hej witam Was po weekendowej przerwie
![]() Boże ile mam do nadrobienia ![]() A tak wogóle moja Anastazja kończy dzisiaj 4 miesiące, a więc impreza ![]() ![]() Z tych gorszych rzeczy to Anastazja dostała katarku i kaszelku i niestety musi brać lekarstwa. Mam nadzieję, że pomogą ![]() czarna wszystkiego najlepszego ![]() ![]() Teraz będę nadrabiać
![]() |
#2283 |
Zadomowienie
|
Czarna
![]() ![]() tity na naszej karuzeli pisze do 5 miesiaca ona jest dosc wysoko nad glowa Emilki i jeszcze do zabawek nie siega mamy o taka : http://allegro.pl/fisher-price-k3799...690905399.html
#2284 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2285 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Zmykam na szczepionkę, oby wszystko poszli dobrze ![]()
![]() |
#2286 |
Zadomowienie
|
aaaaaaaa
zapomnialam sie pochwalic Konczymy dzis 4 miesiace ![]() ![]()
#2287 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale wg mnie duzo ciezej ale to z mojego punktu widzenia ![]() kolezanka ost sprzedala chuste uzyta 2x z bambusa na lato za 150 ![]() na forum chustowym sa oferty uzywanych takie nawet lepsze od nowych sa w h&m sa fajne ciuszki dla chlopca ale nie zz wyprz bo tam chlopcow omineli :/ Cytat:
![]() ![]() izabela ![]() ---------- Dopisano o 12:53 ---------- Poprzedni post napisano o 12:52 ---------- Cytat:
![]() mi Fabian spi na rekach ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2288 |
Zadomowienie
|
iza padłam
![]() ![]() ![]()
#2289 |
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny!
ja jak zwykle tylko przelotem wpadłam z atrakcją cenową ![]() ![]() ![]() ![]() http://allegro.pl/mata-edukacyjna-ti...696845109.html a sama szukam takiego łuku na fotelik... ma któraś z was coś takiego?? sprawdza się to w ogóle??
#2290 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() o pomarańczowe kupki hehe musztarda z dodatkiem marchewki mój Oli dzis wypił rozcieńczony soczek jabłkowy 20ml soczku i 40ml wody ![]() ![]() Cytat:
ja miałam zęba jak miałam 4 miesiące także też Oli może szybko mieć. wczoraj mu jak jechałam tą szczoteczką to mnie tak gryzl jakby już miał zęby hehe ![]() współczuję @ a ja nie wiem bo nie mam od porodu ale biorę cerazettę to chyba nie ma po tym @? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() GRATULACJE!!!!! SZCZĘŚCIA I MIŁOŚCI NA NOWEJ DRODZE ŻYCIA !!! WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!! czekamy na zdjęcia ![]() Cytat:
![]() ![]() generalnie jak tylko widze że trze oczy i robi się maruda to tetruś i smoczek i drzemie ale takich dłuższych drzemek to mamy 2. Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() oby szybko katar przeszedł i kaszelek ![]() Cytat:
![]() Miamore ja mam pałąk i u nas świetnie się sprawdza mały w podróży bawi się zabawkami w wózku też jak leży to się lubi bawić ![]()
Nasze serca przestukują się ze sobą moje głośniej, twoje dobitniej... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Eirene1987 Czas edycji: 2011-07-11 o 12:10 |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2291 |
Zadomowienie
|
biore sie za sprzatanie bo samo nie chce sie zrobic
![]()
#2292 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
napewno bedzie dobrze gratulujemy!!!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2293 |
Zakorzenienie
|
Natka3008
Ewelqa1985 gratulujemy ![]()
#2294 | |||||
Zadomowienie
|
my już po spacerku, ma dziś podobno być burzowo więc wolałam iść z samego rana, byliśmy w laboratorium (trzymajcie kciuki żeby coś wyhodowali)
![]() ![]() u was też tak wieje ?? myślałam że mi łeb urwie, Nadia natomiast zachwycona nie spała przez 3 godz i gadała do szeleszczących liści ![]() Cytat:
eirene szkoda że dopiero teraz przeczytałam że nie działa herbatka na Oliego bo już kupiłam ![]() herbatka humana ma laktoze ![]() Cytat:
aleś pocieszyła ![]() Cytat:
![]() twój Fabianek to naprawdę złote dziecko ![]() ![]() Cytat:
widzę że nie tylko u nas pobudka o 3 ja kupiłam z hippa, najwyżej będzie mieć herbatkę do picia na spacerku Cytat:
ja nie będę tych szelek do nauki chodzenia kupować ![]() szkoda bo Fabianek musiał super wyglądać ![]() ![]() ego ło matko gdzie ci się tyle ciuchów do prania uzbierało ![]() diatoma super zdjęcia ![]() czarna gratuluje ![]() ![]() ewelqa dziękujemy ![]() iza ale się uśmiałam z tych sklepowych historii, współczujmy sobie bo nas też to czeka ![]() natka gratulujemy 4 miesiąca ![]() ![]()
![]() |
#2295 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() prawie się popłakałam iza, było minęło, ja wiem, że byłaś nieszczęśliwa z tego powodu i przykro, że Twojego TŻ nie było przy porodzie, ale czasu nie cofniesz, więc nie martw się już tym ![]() Cytat:
Natka, też gratuluję! ![]() Krzyś śpi a ja sama nie wiem co z tym czasem zrobić i jak zwykle pewnie spędzę go na niczym ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2296 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() dziękujemy za klik ![]() to z tym praniem to tak; najpierw białe, potem rzeczy małego, potem pokrowce z poduszek na łóżku, potem nasze jaśki, a teraz pościel ![]() Cytat:
![]() Olek zasnął o 11:50 i śpi do teraz, co prawda otwierał oczy ale zaraz je zamykał, i to na balkonie spal tylko pół godziny bo woli w domku ![]() zaraz go pewnie głód obudzi ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2297 |
Zakorzenienie
|
a no wlasnie
mamy karmiace piersią, macie regularne @ ?? ja miałam pseudo @ 3.06 (3 dniowe skąpe plamienie) i tyle... ![]() ![]() iza ![]() czyli chyba tylko ja jedna na forum rodziłam sama z własnej woli ![]() U nas ukrop nie z tej ziemi, byłysmy chwile w ogrodzie, mała w wozku, a ja obrywałam porzeczki ![]() czy waszym maluchom tez sie tak gromadzi brud za uszami? ![]() idę po drugą kawę, póki mała fika na macie ![]() czarna NAJLEPSZEGO!! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2298 |
Wtajemniczenie
|
Hejka!
Przejrzałam,ale nie jestem w stanie doczytać wszystkiego.Tyle się dzieje,że nie wiem w co ręce włozyć ![]() ![]() Prowadzimy z Lilą bardzo intensywne życie towarzyskie ![]() ![]() Przede wszystkim Czarna gratuluje i zyczę wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia!!!Wracaj i opowiadaj jak było.No i na fotki czekamy!!! Diatoma narzeczony mojej córy juz ma zęba ![]() ego-ego kliknięte.Gonisz nas! ![]() Ewelga dziekujemy za głos. My tez prosimy o głosy ![]() ![]() http:// pl.lennylamb.com/user/show_photo/3612 spacja przed pl Życzymy wam miłego dnia!!!
![]() ![]() 8 kwietnia 2011 o godzinie 12:53 świat stał sie piękniejszy! 28 października 2013 o godzinie 14:20 świat stał się piękniejszy po raz drugi ![]() Bez cierpienia nie zrozumie się szczęścia. Fiodor Dostojewski
|
![]() ![]() |
![]() |
#2299 | |||||
Zakorzenienie
|
czarna, NAJLEPSZEGO NA NOWEJ DRODZE!!!!!
![]() 100 LAT Z OKAZJI URODZI ![]() I UDANYCH CHRZCIN MAJECZKI ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() i Gratulujemy 4 miesięcy!!! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
także głowa do góry mam nadzieję, że Nasze córy zaczną niebawem się przekręcać ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2300 | |
Zakorzenienie
|
Gratulacje z okazji 4miesiąca
![]() Cytat:
![]() a co do pogody, jest parno i duszno, ale bez słońca. kładą u nas jeszcze kostkę pod oknami i nie za bardzo mogę okna otworzyć ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2301 |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=Olusiaa_;28069067]
czy waszym maluchom tez sie tak gromadzi brud za uszami? ![]() [/QUOTE o tak! codziennie w kąpieli myję Jej za uszkami i w ciagu dnia również przemywam. |
![]() ![]() |
![]() |
#2302 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2303 |
Zakorzenienie
|
ja nie dostałam jeszcze
wanilka 3mam kciuki ![]() ![]() będzie dobrze, Fabianek też trzyma ![]() ja jestem obok na leżaku to jest ok, ale jakby miał tak leżeć sam to nie, ale ma radoche bo babcia zagada, dziadek się schyli, pies podbiegnie to jest spokój , ogólnie nie narzekam ale on w dzień nie umie spać ![]() boże jaki upał, mama mi napisała,że właśnie wylądowali w Hurghadzie, heh miała być na miejscu o 1 w nocy a jest teraz!!! ciekawe dlaczego takie opóźnienie!! ![]()
#2304 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() pozazdrościć wypadu do Egiptu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2305 | |||
Zadomowienie
|
właśnie przeżyłam pół godz. histerie Nadusi, jak tak dalej pójdzie to wykończę się psychicznie, coś wspominałam że chce więcej dzieci, a w życiu
![]() współczuje mojej mamie jak pójdę na kurs, ona to chyba oszaleje ![]() już wiem kiedy zaczynam kurs 25 lipca ![]() ![]() Cytat:
gdzie ty to całe pranie powiesisz ?? prunelle, ego zazdroszczę że tak długo wam dziś dzieciaczki śpią olusia ja jeszcze w ogóle nie dostałam @, ostatnio brzuch mnie pobolewał ale to nie to Nadii nie zbiera się brud za uszami ![]() Cytat:
dzięki za tą informację ![]() ![]() aja za 6 dni dowiem się czy coś znaleźli, jak coś znajdą to dopiero będą ustalać co to i pewnie minie jakieś dwa tyg zanim się dowiem co i wtedy będę tępiła draństwo Cytat:
![]() Fabianek trzyma bo chce mieć laskę z ładnym rączkami ![]() u nas się ochłodziło jest tylko 27 stopni ![]() jak leciała z Polski to się nie dziwie że takie opóźnienie ![]() ciekawa jestem czemu Krusiak nie zagląda myślałam że jej przejdzie a tu widzę chyba się na poważnie obraziła ![]()
![]() |
#2306 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2307 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
oo to mnie nigdy nie spotkały takie nieprzyjemności,zawsze na czas...a raz nam przedłużyli o 1 dzień w egipcie właśnie przez lot ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2308 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() u mnie też był sezon grypowy jak rodziłam, TŻ widział małą jak go przemyciłam dopiero wieczorkiem a urodziłam o 11 a potem dopiero jak przyjechał po nas, cały czas sama byłam ![]() Cytat:
![]() jej nie mogę się doczekać otwarcia u mnie jednej z największych galerii w Polsce ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() moja mała ma taki brzuszek spory, że robią jej się fałdki i nie może nóżek szamać ![]() ale widzę że dzielnie próbuje to ćwiczyć ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ale własnie myślę ze na zakupy to ekstra sprawa, z wózkiem to ciężka wyprawa... szczególnie jak jadę sama ![]() porozglądam się za tymi chustami ![]() h&m u mnie otwierają w sierpniu właśnie. ehh no nic poszperam jeszcze w reserved i na all ![]() dzięki dziewczyny ![]() u mnie też upał, siedziałyśmy od rana na dworku ale już i mi się znudziło i bawimy się teraz na macie |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2309 |
Zakorzenienie
|
wanilia, a na jaki kurs idziesz, przepraszam ale nie doczytałam chyba...... możesz mnie zlać
![]() montii, jak wyjde na balkon to czuje sie jakbym była w Egipcie taki skwar, tylko szkoda, że nia mam morza za oknem, albo basenu chociaż z drinkami i parasolkamia hahaha ![]() (chyba mi przygrzało i takie głupoty wypisuje ) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2310 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
no nie działa ale na inne działa to może na Nadię zadziała w ogóle uśmiałam się bo niby herbatka uspokajająca a na opakowaniu jest napisane: nie używać do uspokajania dziecka ![]() musimy uważać aby nie sikać do umywalki ![]() kochana daj czas córci, skoro do 5 miesiąca to niech sobie ćwiczy powoli ![]() ja z tą głową też przestałam panikować, skoro ładnie trzyma w pionie, jak go sadzam tak lekko na chwilkę też trzyma pięknie tylko na brzuchu niby trzyma ale ręce krzyżem rozłozone i kiwa tą głową. - pogadam o tym z pediatrą za tydzień jeśli trzeba pójdziemy na rehabilitację ale nie wkręcam sobie bo bym zwariowała ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() idę się położyć chyba póki Oliwier spi w końcu...
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:13.