|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2281 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Ściągnęłam sobie kurs niemieckiego na kompa
odpaliłam go i jak ujrzałam te wyrazy wszystkie to zrezygnowałam nie mam zamiaru sie tego uczyć! Ooo nie!!!! biorę się za angol jednak Co będzie to będzie, ale niemieckiemu na razie mówię - nie! Cytat:
Cytat:
i pewnie jeszcze coś było ale już nie pamiętam no włoski ponoć tak
|
|
#2282 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Cytat:
może dołączę jak się oswoję Cytat:
tylko długo by wymieniać
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
||
|
|
|
#2283 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
może akurat CI się spodoba ? Ja się go uczyłam 8 lat i gdy skończyłam szkołę to było dla mnie wybawieniem że nie musze się już uczyć tego głupiego języka. Wszystko już zapomniałam! Noo wszystko!! spojrzałam na te słówka i nic nie pamiętam... masakra! to świadczy tylko o tym jak bardzo nie lubiłam tego języka skoro tak szybko go wyrzuciłam z głowy heheh Zapomniałam nawet jak po niemiecku jest słowo MY, WY, ONI czy ONA, ON. Jezuuu po co ja się go uczyłam 8 lat w szkole? No nic... ponoć Niemcy dobrze Angol umieją więc mam nadzieję że sie dogadam jakoś Kurs niemca już wykasowałam hahaha od jutra biorę się za Angol ![]() Zbuntowany Anioł to był hit! Kochałam ten serial i tą piosenkę co Natalia Oreiro śpiewała na początku i koncu Idę się kąpać Pewnie już Cie nie będzie jak wyjdę z wanny więc na wszelki wypadek mówię dobranoc kolorowych snów
|
|
#2284 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wiem czy kiedykolwiek to ogarnę ![]() Ty sobie wszystko powoli przypomnisz najłatwiej uczy się "u źródła" Ja na razie się nie wybieram spać oglądam sobie seriale ![]() Ale dobranoc ![]() ![]()
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
|
#2285 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Ja niemieckiego sie uczylam w szkole i nawet nie bylam najgorsza, ale teraz wszystko zapomnialam. Moj francuski poszedl mi znacznie latwiej .Teraz mam na tapecie skandynawskie, i powiem, ze szwedzki idzie bez problemu, nie jest specjalnie skomplikowany. Za to dunski - porazka zwlaszcza wymowa. Cytat:
U mnie weekend byl w nastroju czekoladowym Na sniadanie jogurt sojowy z musli i kawa. Mam w planach na dzis duze sprzatanie i pranie .
|
||
|
|
|
#2286 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Uwielbiam ten jezyk, znam bardzo dobrze wloski w stopniu komunikatywnym, nauczylam sie go jako nastoletnia dziewczyna i pamietam do dzis, jest bardzo prosty do nauczenia a w dodatku tak podobny do wielu poludniowych jezykow ze znajac go mozna wiele rozumiec nie koniecznie po wlosku bo wiele slow jest zaczerpnietych. Natomiast angielski do dla mnie porazka najgorsze jest dla mnie zrouzmienie ich seplenienia, ogolnie angole sa paskudni do mnie jak czasami jakis angol przyjdzie to zawsze jest smierdzacy i nieswiezy, dla mnie to patalachy |
||
|
|
|
#2287 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny
Piszę tutaj, gdyż mam nurtujące mnie pytania a propo posiłków. Od niedawna jestem na diecie i jeszcze nie wbiłam się tak w rytm tego co powinnam jeść, a co nie. Także bardzo bym była wdzięczna za udzielenie odpowiedzi ![]() Czy ciemny chleb można zjeść na kolację? Jem na śniadanie, a nie wiem czy na kolację nie będzie to za ciężkie? Co powinnam zjeść, gdy wracam z siłowni do domu (chodzę na spinning wieczorem i w domu jestem koło 21.) żeby organizmowi dostarczyć to, co najpotrzebniejsze? Czy zielona herbata wlicza się także do 2 l płynów dziennie? Czy oprócz tego muszę jeszcze wypijać wodę dodatkowo? Przepraszam za off top, widzę że dyskutujecie tutaj zupełnie o czymś innym, nie wiedziała gdzie mogłabym zadać te pytania także jeśli to zły wątek to wybaczcie
,,(...) when you feel my heat look into my eyes it's where my demons hide it's where my demons hide don't get too close it's dark inside it's where my demons hide (...) Edytowane przez izydorek Czas edycji: 2012-03-12 o 09:57 |
|
|
|
#2288 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Ogolnie rzecz biorac kolacja powinna byc bialkowa (serek wiejski, ryby, chuda wedlina). Poniewaz jednak jestes wieczorem po treningu, potrzebujesz tez nieco weglowodanow, i tu zjedzenie kromki ciemnego chleba nie zaszkodzi . Herbate wlicza sie do 2 litrow plynow. Picie wody dodatkowo sie przyda okolotreningowo, albo jesli pracujesz fizycznie - wtedy organizm potrzebuje nawet do 3-4 litrow wody. |
|
|
|
|
#2289 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mam nadzieję, że uda mi się wytrwać, chociaż dzisiaj jak na złość robiłam placek tacie na imieniny, ale tylko spróbowałam bitej śmietany czy jest dosyć słodka - obiecałam sobie, że zjem tylko kawałek żeby zobaczyć jak wyszedł i koniec! muszę walczyć z pokusami, na razie jakoś mi się udaje - boję się tylko co będzie przed okresem, bo wtedy tak bardzo mam ochotę na słodycze ale wierzę w siebie, no i trzymam kciuki za wszystkie dziewczyny które walczą tak jak ja
|
|
#2290 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie SKARBECZKI
,jak się tylko zważę to WAM napiszę |
|
|
|
#2291 |
|
Zakorzenienie
|
Hej laseczki
![]() U mnie dziś fatalna deszczowa i pochmurna pogoda Na wadze dziś nie wiem ile jest, bo się nie ważyłam, jestem przed @ więc po co się stresować Izydorek witamy serdecznie w naszych skromnych progach widzę, że Paulownia już Ci odpisała trzymam kciuki, żeby udało Ci się osiągnąć upragniony cel a okres przed @ jest najgorszy, chyba każda z nas ma wtedy ochotę na słodkie musimy być silne i nie dać się pokusom ![]() Babciam witaj słońce cieszę się, że napisałaś i że z dietką wszystko ok na pewno jak się zważysz to odnotujesz spadek Buziaki
|
#2292 |
|
Zakorzenienie
|
hej kruszynki
![]() Dziś wstałam po 11 ale średnio się wyspałam. Poszłam spać po 2, o 4:40 przyszedł do mojego łózka mój starszy synek bo cos mu się przyśniło i się przestraszył więc chciał spać do rana już ze mną. Obudził mnie i zasnąć nie mogłam :/ potem jakoś się udało ale o 7:45 znowu wstałam bo synka do przedszkola trzeba odprawić Połozyłam sie po 8 i młodszy synek obudził mnie ok. 11. Zjadłam płatki z mlekiem ( od dzisiaj piję mleko 0,5%) i tak siedzę nudzę się. Mam straszny syf w domu ale tak mi się sprzątać nie chce że masakra! Głownie w kuchni..... Waga dziś mi pokazała 59,9 Ona już chyba całkiem się zepsuła bo ja jakoś nie czuję abym tyle ważyła..... a przed okresem tez nie jestem. Pójdę dziś do miasta popytam po ile mają nowe wagi. I tak musze iść moją zamówioną kurtkę odebrać ze sklepu i po synka do przedszkola iść. Także wezmę dziś młodszego szkraba na spacer. Ucho juz go boli a na dworze dziś całkiem ciepło tylko niebo zachmurzone. Ja mam katar i wkurza mnie to na maksa!!! Na noc Otrivinem psikam to śpię spokojnie ale w dzień to zwariować można!!! AAa miałam Wam powiedzieć że ten tusz co kupiłam ostatnio z Loreala ten 4D to takie gów.no że szok!!!! kosztował 51 zł a gorszego tuszu nigdy nie miałam!!!!!!!!!!!!!!! Beznadzieja to mało powiedziane. Muszę kupić nowy tusz bo tym jak pomaluję to wstyd na miasto wyjść. Jednak z Max Factora póki co najlepsze są i raczej przy nich pozostanę.
|
#2293 |
|
Raczkowanie
|
Cześć chudzinki
Nareszcie więcej luzu i nareszcie mam internet bo mimo braku czasu w week co chciałam siąść choćby na minutkę no to nie było. Już 2 razy byli techniczni i doopa, a tu człowiek staje się wizażoholikiem Otóż ja po imprezce córeczki. Pokusy jakieś tam były, tragedii nie ma jak na to ile było jedzenia i sama je przygotowywałam dobrze też wcale nie jest. Dwa dni z rzędu całe dnie się trzymałam a wieczorkiem sałateczka z majonezem no ![]() ![]() Ilościowo dużo nie było ale wiadomo - jakość. Natomiast torta ani babeczek ani ciasta nie liznęłam nawet ![]() ![]() Waga nie skoczyła w górę ale pewnie odpłaci zastojem No cóż tylko teraz weź to nadrób co nastukałyści
|
|
|
|
#2294 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Strasznie trudny język, chociaż ja pamiętam że w szkole źle mi nie szło, nigdy się na niemiecki nie uczyłam a problemów z nim nie miałam. Ale teraz jak patrzę na te wszystkie słówka to kompletnie nie wiem o co chodzi i jakoś nie bardzo chcę się nawet dowiedzieć No tez mi się wydaje, że jak się osłucham niemca z każdej strony to go jakoś tam podłapię ale na pewno szybko do tego nie dojdzie ![]() ---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:33 ---------- Cytat:
Francuskiego się nie uczyłam nigdy ale wydaj mi się dosyć trudny. Mam nadzieję że jest tak jak mówisz, że to przyjdzie naturalnie i jak sie osłucham tego języka to będę go rozumiała...... OBY!
|
|
#2295 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry...
Czuję się fatalnie... poszłam spać o 3, nie mogłam zasnąć, kiedy w końcu zasnęłam, to obudziłam się o 4.30 z silnym bólem brzucha miałam wstać o 9 na siłownię, no ale musiałam odpuścić, bo ledwo chodzę przespałam się wreszcie trochę od 9 do 11.45... jestem nieprzytomna....Cytat:
sama się uczyłaś? włoski to bardzo wdzięczny język do nauki, taki lekki i przyjemny.Ja akurat angielski lubię, ale masz rację Angole to patałachy i lenie ![]() Witamy wśród nas po treningu jak najbardziej powinnaś coś zjeść, najlepiej węgle+białko życzę powodzenia i trzymam Cytat:
![]() ![]() super, że trzymasz się dietki ja też się nie zważyłam jeszcze, bo baterie w lesie buziaczki ![]() Cytat:
A u mnie z tego co widzę to ładnie jest na dworze
|
|||
|
|
|
#2296 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dużo ludzi własnie mówi że włoski na prawdę bardzo łatwy jest. Co do Angielskiego to jest fantastyczny język ale też słyszałam, że podczas rozmowy z rodowitym angolem mało co sie zrozumie bo tak seplenią. Mówią szybko i tymi swoimi slangami. I to że nie dbają o siebie to też prawda.... niestety :/ sporo moich koleżanek które mieszkają w anglii tez mi to mówiło. Nie wiem jacy są Niemcy - bo kobiety to wiem że nie bardzo dbają o siebie ale faceci ponoć są zadbani.... ale to się dopiero okaże jak tam pojadę ![]() ---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:42 ---------- Cytat:
![]() fajnie, ze się odezwałaś my też już tęskniłyśmy za Tobą ![]() Widzę, że też masz z wagą problem.... tak jak ja :/ moja też coś fiksuje i ide dziś zobaczyć w sklepach po ile są nowe wagi. Cieszę się że u Ciebie dobrze i z dietką super Ci idzie Jak się zważysz to koniecznie nam się pochwal wynikiem! Równiez pozdrawiamy i przesyłamy buziaki ![]() ![]()
|
|
#2297 |
|
Zakorzenienie
|
Monia, to widzę, że też miałaś nieciekawą noc
![]() czyli nie polecasz tego LOreala? to kupię sobie w końcu z Max Factora Maminka urodziny były, mogłaś poszaleć trochę ważne, że słodkiego nie tknęłaś może waga będzie łaskawa i Twój organizm nie zafunduje Ci zastoju
|
|
|
|
#2298 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i dobrze, że się nie zważyłaś przed okresem to nie ma sensu ![]() ---------- Dopisano o 12:55 ---------- Poprzedni post napisano o 12:50 ---------- Cytat:
Bardzo dobrze, że zapytałaś po to tu jesteśmy żeby wspierać się nawzajem Widzę, że koleżanka Ci już odpisała więc nie będe powtarzała tego samego, powiem tak ogólnie - herbata i wszystko co pijesz wlicza się w płyny, wode dobrze pić przynajmniej litr dziennie, reszta to moga być herbaty, soki itp. A przed okresem to wszystkie tak tutaj chyba mamy że dostajemy napadów na słodkie więc się nie martw że jesteś wyjątkiem ![]() ---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:55 ---------- Cytat:
![]() Ale jakbyś poszła na tą siłownię to bym tam chyba osobiście przyjechała do Ciebie i Ci dupsko zlała!!!! Może połóż się jeszcze i zdrzemnij trochę??? prawie nic nie spałas przecież.... ![]() ---------- Dopisano o 13:00 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ---------- Cytat:
Ten z Loreala to na śmietnik jedynie się nadaje! Ja nie wiem jak ludzie moga go chwalić??? chyba po prostu innych tuszy nie używali i nie mają porównania..... bo nie wiem jak to wytłumaczyć.
|
|
#2299 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do sałatki to się nie przejmuj - majonez ma co prawda sporo kcal ale jak jest wymieszany w sałatce i dużo jej nie zjadłas to w ogóle się martwić nie musisz. Najważniejsze, że słodyczy nie najadłas się na noc. Co do torta i ciast to podziwiam ja bym kawałek na pewno spróbowała ale tak w ramach obiadu. A o jakim Ty łakomstwie mówisz to nie mam pojęcia bo przeciez nic nie zjadłas takiego.
|
|
#2300 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wiem co mi się stało mimo, że chodzę jak naćpana, to nie zasnę... może później trochę ![]() ![]() Cytat:
nie chcę wywalić pieniędzy w błoto... ;/ ciągle szukam tego idealnego i tylko się zawodzę
|
||
|
|
|
#2301 |
|
Zakorzenienie
|
Monia no masz rację, przed @ lepiej się nie ważyć
a ta Twoja waga to widzę, że już całkiem szwankuje takie głupoty pokazuje i cyferki z księżyca ![]() Heroine no ja jeszcze nie dostałam @ prawidłowo powinnam dostać jutro bo zawsze tak mam, ale zobaczymy kiedy przyjdzie. Już się czuję jak na @ cycki bolą brzuch nabrzmiały a @ nie widać może przez to, że piłam tą pokrzywę? Dziewczyny pisały, że miały opóźnienia nawet do 2 tygodni. A Ty widzę bidulko nacierpiałaś się w nocy
|
#2302 |
|
Rozeznanie
|
DZIZAS!!!
W koncu udalo mi sie dorwac do kompa. TAK SIE ZA WAMI STESKNILAM, ZE NAWET SOBIE NIE WYOBRAZACIE ![]() Bylam totalnie zabiegana od piatku, w sobote moj kolega przyjechal z Francji i zaprosil mnie i TZa na impreze. Kaca lecze do dzisiaj... Wczoraj [niedziela] wytrzezwialam dopiero o 22... I kupilam sobie na targu butki. Wpadlam tam na 30 sekund i znalazlam idealne, takie jak chcialam. 50zl wstawiam zdjecie.Zaraz Was troche poczytam ![]() Dostalam @, w jego przeddzien, zanim sie wyproznilam wazylam 59,7 kg. Zobaczymy po @, jak porzadnie sie zalatwie ![]() Mam taki zasuw w szkole, dzisiaj mialam kolokwium i dostalam 5 nie wiem jakim cudem, bo bylam tak zmeczona, ze ledwo pamietam droge na uczelnie jutro mam kartkkowke, w czwartek mega ogromne kolokwium z historii usa, w piatek kolejne kolokwium Ajjjj
|
#2303 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny,
Zajrzałam na chwilkę żeby zobaczyć co u Was ciekawego. Dawno mnie nie było, tyle się działo w moim życiu... Babcia moja w szpitalu leży i wykryli jej raka piersi, a poszła na podwyższone ciśnienie.... ehh szkoda gadać. Mam nadzieję, ze wyjdzie z tego powiedziała, że ma po co żyć "bo wnuczka (ja) jeszcze ślubu nie wzięła"... dobrze jest mieć jakiś cel. A później miałam straszne sny i między innymi że dziecko urodziłam i przytyłam 20 kg po porodzie... ehh
|
#2304 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Anioła tez oglądałam dobrze, ze napisałas o tym tuszu, bo chcialam sobie po wyplacie kupic, poszukam czegos innego Cytat:
ja bym proponowała bia łkowa kolacje np serek wiejski z warzywkami albo jakas rybke![]() [
|
|
#2305 | |
|
Rozeznanie
|
Monia, co do jezykow- owszem, angielski jest dosyc prostym jezykiem. Poza tym on jest wszedzie- w filmach, serialach, reklamach... doslownie wszedzie, wiec stosunkowo szybko i latwo sie mozna go nauczyc
niemiecki tez nie jest trudny, moze zalap jakies podstawy przed wyjazdem a juz na miejscu sie na pewno go douczysz? To naturalne A na poczatku mozesz sie tam poslugiwac angolem, bo tam wszyscy rozumieja ![]() Heroine- biedna okresowiczka, mam podobnie, tylko ze naszprycowalam sie lekami i jest poki co git. Ale Ci wspolczuje strasznie ![]() ---------- Dopisano o 14:21 ---------- Poprzedni post napisano o 14:15 ---------- Cytat:
ale nie martw sie, kobiety twarde sa, a jak jeszcze postanowila, ze dozyje Twojego slubu to chociazby sie walilo i palilo tak wlasnie zrobi
|
|
#2306 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
my to się nacierpimy...prześpię się może później jak mi się zachce ![]() Cytat:
buuuuzia ![]() No widzę weekend imprezowo-kacowy czasem trzeba się odstresować ![]() też mam @ więc witaj w klubie... to chyba spadło trochę z wagi, co? ![]() No zdolniacha z Ciebie, brawo za piąteczkę wszystko ogarniesz ![]() Cytat:
![]() Biedna babcia... ehh, życie ludzkie jest kruche na pewno dożyje Twojego ślubu zobaczysz, główka do góry trzymaj się ciepło ![]() Cytat:
Ty też masz takie bóle?
|
||||
|
|
|
#2307 |
|
Rozeznanie
|
Heroine- cos tam troche moze spadlo z wagi
![]() A co do bolu- z tego co piszesz, to masz masakre, ja az tak nie mam od kiedy biore hormony... tez boli, bez tabsow ciezko, ale jak juz wezme to mam na kilka godzin spokoj... i nie zdarza mi sie taki bol,zeby az mi slabo bylo. Kiedys tak mialam
|
#2308 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Znaczy u mnie to w domu wszyscy znaja włoski a najlepiej mamita bo studiowala w Mediolanie, a znajomosc jezyka jest efektem wieloletnich czestych wyjazdow, generalnie od malego jezdzilam tam na cale dwa miesiace wakacji jak bylam jeszcze w podstawowce, gimnazjum i liceum plus czesto swieta Wielkanocne i BN tam spedzalismy. Mam tam kawal rodziny takze tak poprostu wyszlo. Natomiast pisac po wlosku juz tak dobrze nie potrafie jak mowic ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Z Loreala lubie Telescopic złoty to jednie on jest dla mnie warty uwagi
|
|||
|
|
|
#2309 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja nigdy wcześniej nie miałam bolesnych okresów teraz też nie mam tragicznych, ale dzisiaj w nocy to jakaś porażka nie wiem co to było ![]() Cytat:
![]() Ale fajnie! ![]() ![]() To możesz tam na wakacje jeździć! ![]() ![]() Cytat:
szybko mi zasychał...
|
|||
|
|
|
#2310 |
|
Zakorzenienie
|
Kamilon witaj, my także tęskniłyśmy za Tobą
po @ na pewno ujrzysz mniej na wadze więc nic tylko się cieszyć gratuluję piąteczki ![]() Ksena strasznie mi przykro z powodu babci życzę jej zdrówka i wytrwałości w walce z chorobą na pewno sobie poradzi, bo najważniejsze jest nastawienie, a Twoja babcia widać je ma ![]() A ja tak patrzę na allegro i znalazłam takie leginsy, chyba to są takie jak Monia pisała i ja też kiedyś je miałam, teraz zastanawiam się czy nie zamówić, babka ma same pozytywy, więc mogą być fajne ![]() http://moda.allegro.pl/bryczesy-spod...172079179.html
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:19.

odpaliłam go i jak ujrzałam te wyrazy wszystkie to zrezygnowałam
nie mam zamiaru sie tego uczyć! Ooo nie!!!! biorę się za angol jednak
Co będzie to będzie, ale niemieckiemu na razie mówię - nie! 
TŻ będzie w pracy
gorzej z paniami w Urzędzie, bo się tam wybieram

kolorowych snów 

musimy być silne i nie dać się pokusom 

Ona już chyba całkiem się zepsuła bo ja jakoś nie czuję abym tyle ważyła..... a przed okresem tez nie jestem. Pójdę dziś do miasta popytam po ile mają nowe wagi. I tak musze iść moją zamówioną kurtkę odebrać ze sklepu i po synka do przedszkola iść. Także wezmę dziś młodszego szkraba na spacer. Ucho juz go boli a na dworze dziś całkiem ciepło tylko niebo zachmurzone.
i lenie
ja też się nie zważyłam jeszcze, bo baterie w lesie