|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2251 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
|
|
|
|
#2252 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Czekoladko hehe to widzę też pobalowałaś wczoraj
mnie też cola ratuje, ale nie mam light tylko Tż piję normalną w przed chwilą spałam ponad godzinę.U mnie też już się zrobiła ładna pogoda i słoneczko świeci.
|
#2253 |
|
Raczkowanie
|
hejka dziewczynki i jak tam dietka? ja zbieram sily i co chwila probuje
Monia sliczne zdj
|
#2254 | ||
|
Zakorzenienie
|
widzę, że spokojnie dzisiaj u nas na wątku
ale co się dziwić, kilka kobitek ma tu kaca, inne są chore a jeszcze inne ze swoimi TŻtami A ja dziś cały dzień w domu siedzę chodze i kombinuję co by to podjeść ale póki co jest dobrze i nie przesadzam W ogóle to pół dnia dzisiaj uczę się.... Angielskiego!!!! Tzn. powtarzam sobie kurs podstawowy wiele słówek pozapominałam i musze sobie pamięć odświeżyć Jak pojadę do tych niemiec to angielski będzie jedynym językiem którym będe się mogła porozumieć bo Niemca kompletnie nie pamietam ze szkoły. W sumie to może przez te 3 miesiące nauczyłabym się troche Niemieckiego? ale szczerze w to wątpie. Sama juz nie wiem którego języka mam się uczyć.Synuś dziś cały dzień się ładnie bawi i na uszko nie narzeka Może juz mu przeszło??? oby!!Idę kąpać dzieciaków zaraz ![]() ---------- Dopisano o 19:44 ---------- Poprzedni post napisano o 19:41 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:52 ---------- Poprzedni post napisano o 19:44 ---------- Cytat:
![]() U mnie z dietą ok. Od jutra będę się jeszcze bardziej starać A Ty próbuj , za którymś razem się na pewno uda
175 cm , 29 lat 06.2010 - 85 kg 06.2011 - 57 kg 2013 - 60-62 kg 2014 - 61-65 2016 - 71 kg aktualnie jest : 66 kg cel : 60 kg Edytowane przez monika01011986 Czas edycji: 2012-03-11 o 20:56 |
||
|
|
|
#2255 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To tak jak ja... upadam, ale wstaję i walczę dalej Cytat:
ja siedzę i seriale oglądam i też myślę o podjadaniu staram się trzymać brzuch mi dokucza.... wzięłam tabletkę, ale jakoś mało pomogła ![]() Monia, mój TŻ właśnie kupił kurs języka niemieckiego zamierza się trochę podszkolić i zdawać ezgamin a ja z nim no dobra, umiem: kocham Cię, dzień dobry, do widzenia, jak się masz wymiatam super, że z synkiem lepiej
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
||
|
|
|
#2256 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Więc cierpię sobie w samotności Cytat:
Pomyślę nad tym depilatorem, pewnie na lato się zdecyduję bo nie będzie mi się chciało tak często golić ![]() Hm.. zapytam mamy może ona coś cuduje z tą pralką ![]() Cytat:
Ja myślę że lepiej się ucz dalej angielskiego, żeby się lepiej było dogadać bo już przecież trochę go umiesz, a tam się zaczniesz niemca uczyć ![]() No i po weekendzie Już bym chciała kolejny bo idę do koleżanki na 18 i już bym sobie wypiła coś haha A w ogóle to jutro idę do ginekologa, tzn do babki. Z .. uwaga uwaga.. mamą i bratową! Wypad rodzinny normalnie
163cm - 57kg Nie rezygnuj z czegoś tylko dlatego, że wymaga to czasu. Czas i tak upłynie. Edytowane przez murka04 Czas edycji: 2012-03-11 o 21:20 |
||||
|
|
|
#2257 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i Cie nie było Ojj ja w okres to tez mam zawsze nerwa, ale spoko za pare dni Ci przejdzie U mnie dziś strasznie wiało! Pogoda piękna była ale strach z domu wyjść było! Turbo pasztet ![]() ---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ---------- Cytat:
wszystkie chudziny gdzieś wywiało !Ja dzisiaj całyd zień przed kompem prawie ale nic nie obejrzałam :/ a musze znowu Julię nadrobić tylko nie mam kiedy Współczuję okresu Cytat:
tylko że angielski fajny jest, są różne zadania, ćwiczenia, testy, podręcznik i lektor.Niemiecki chyba też sobie ściągne i zacznę powtarzać - gorzej będzie jak mi sie wszystko pomiesza i będe gadać po polsko-angielsko-niemiecku JA się uczyłam 8 lat niemca ale umiem tyle co TY Dzięki
|
|
#2258 |
|
Zakorzenienie
|
A ja miałam dzisiaj dzień paszteta cały dzień przesiedziałam w piżamie w łóżku
A właśnie nei zastanawiam czy mogłam zjeść sałatkę z kurczaka i brokuła w sosie czosnkowym (oczywiście z jogurtem) do tego kromka chleba z serkiem czosnkowym i pomidorem. Z mojego menu chyba widać, że uwielbiam wszystko czosnkowe W sumie dzisiaj jadlam na obiad tylko zupę pomidorową wiec nie jakoś kalorycznie ![]() Heroine ty poszukaj tych baterii bo jak nie znajdziesz to mogę Ci wysłać ![]() Murka wiem coś na temat fajek w domu. Mój tato palił przez 18 lat mojego życia także też się nawąchałam. Zawsze sobie przysięgałam, że nie będę nigdy palić no cóż nie udało się obietnicy dotrzymać Ale żeby nie było nie pale nałogowo raczej okazyjnie
|
|
|
|
#2259 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
wiedziałam że tak będzie u nas pogoda zawsze taka sama depilator dobra rzecz poproś TŻ żeby Ci kupił na święta albo dzień dziecka hahaha każda okazja jest dobra Mama pewnie gotuje bieliznę - kiedys tak robiło się. Teraz w 40 stopniach wystarczy bo pralki i proszki są nowoczesniejsze i dobrze piorą. Cytat:
Cytat:
noo to się upijesz pewnie Super, że do ginekologa idziesz w końcu!!!!! No i faktycznie wypad rodzinny widzę hahahaha z obstawą idziesz Nie powinna Ci tak powiedzieć bo po porodzie to przeciez nie wiadomo jak będzie. Każdy organizm inaczej reaguje na ciąże. Zresztą zanim Ty zajdziesz w ciąże to jeszcze pare ładnych lat więc do tej pory nie będziesz się męczyła przecież! A jak Ci tak powie to powiedz jej że nie planujesz dzieci i co masz zrobić w takim razie
|
|
#2260 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Też uwielbiam sosy czosnkowe, jakieś twarogi z czosnkiem Oj jak możesz palić jak wiesz jaki to smród Blee! Ja nie dotknę, raz próbowałam dawno temu i mało się nie udusiłam Cytat:
![]() No coś czuję że się narąbie równo A wiesz słyszałam że wielu ginekologów daje takie cudowne rady i można się usrać z nimi Ale ja nie wyjdę z gabinetu póki mi nie przepisze czegoś! I koniec
|
|
#2261 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam codziennie prawie dzień paszteta w takim razie bo ciągle w domu siedzę :/ Moim zdaniem możesz zjeść tą sałatkę tylko z sosem nie przesadź i serkiem czosnkowym ![]() JA też uwielbiam sos czosnkowy ale taki delikatny bo jak jest zbyt mocny to potem żołądek mnie boli Cytat:
Mnie nigdy do fajek nie ciągnęło i nigdy nie paliłam. Owszem - próbowałam ale nie "jarało" mnie to hehehe Szkoda mi zdrowia i pieniędzy by było
|
|
#2262 |
|
Zakorzenienie
|
hahaha to jeszcze nic wlasnie sie dowiedzialam ze wkrecalam taksowkarzowi ze jest moim ojcem
matko swieta ale ja to zawsze takie akcje mam, kiedys to mnie nawet taksowkarz holowal do domu az pod same drzwi ale oszczedze Wam szczegolow hahahaha Ogolnie mam dzien do doopy przez to wszytsko, nic nie zrobilam palcem nie kiwnelam i z dieta tez dzisiaj poszalalam takze bijcie i patrzcie czy rowno puchnie ![]() Juz tylek nadstawiam |
|
|
|
#2263 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No mój tato też rzucił fajki jak leżał w szpitalu i widział ludzi chorych na raka płuc to przejrzał na oczy. Musze Was opuścić do wtorku Jade jutro na zakupy do Wrocka potem do koleżanki także będę we wtorek nie naskrobcie za dużo
Edytowane przez Cocktailraspberry Czas edycji: 2012-03-11 o 22:06 |
|
|
|
|
#2264 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to masz nie za ciekawie w domu biednaś ![]() Cytat:
też bym poszła na jaką imprezę ![]() ooo, widzę, że będziesz mieć towarzystwo trzymam za Ciebie ![]() Cytat:
no TŻ już się modli o koniec okresu ) ![]() obiecuję jeszcze poszukać tych baterii bo już mnie samą to denerwuje
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|||
|
|
|
#2265 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
TŻ siedzi w pokoju i nie wchodzi mi w drogę dziękuję ![]() Cytat:
ja całe życie uciekałam od tego języka ![]() Cytat:
![]() Oglądałam "Must be the music" się uśmiałam
|
|||
|
|
|
#2266 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
witaj w klubie nic nie robiących co żeś zjadła? a przepraszam, ja dzisiaj poprasowałam mężowi 5 koszul i 2 fartuchy myślałam, że ducha wyzionę ![]() Cytat:
duuużo czosnku do wszystkiego ![]() ![]() Już nas opuszczasz? będziemy tęsknić
|
||
|
|
|
#2267 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
także to może i lepiej Pewnie że można!!! tylko, żebyś potem nie umierała cały kolejny dzień więc ostrożnie Też słyszałam że ginekolog tak potrafi "pocieszyć" ale leki zawsze i tak daje także spokojnie na pewno coś Ci da
|
|
#2268 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A zjadlam dzisiaj: S: owsianke 2 S:2 garsci slonecznika luskanego O: mala piers z kurczaka gotowana i 5 ogromnych lyzek surowki z pora kapusty, zodkiewki i jogurtu P: serek wiejski i ogromne jabłko K: 8 pierogow z serem i kasza gryczana i tutaj dowalilam po calosci, ledwo siedze ale od jutra juz wzorowo!!! ![]() Kochana z tymi koszulami to i tak wyczyn ![]() Moja mama dzisiaj sie mnie pytala czy mnie tylek nie boli od siedzenia, mam takiego mułaa ze tylko podejsc i palnac na odmulenie Edytowane przez bialaczekoladka Czas edycji: 2012-03-11 o 23:15 |
|
|
|
|
#2269 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Matko Świeta!!! Ty to wariat jesteś Ja bym sie bała z Toba napić bo byś mi wkręcać zaczęła że Twoją mamą jestem hahahhaahha Ja z dieta też dziś odpuściłam troszkę (dlatego lać Cie nie będę) ale od jutra biEre się za siebie!!! ---------- Dopisano o 23:22 ---------- Poprzedni post napisano o 23:14 ---------- Cytat:
![]() No często tak jest że jak się widzi na żywo skutki palenia,picia czy np. otyłości to człowiek przejrzewa na oczy. Dobrze, że rzucił te fajki. No to będziemy tęsknić ale oczywiście będziemy czekały tu na Ciebie także miłych zakupów życzę ![]() Postaramy się napisać sporo nooo żebyś miała co czytać nie?
|
|
#2270 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)No kolacją zaszlałaś ale słodkiego nie było, więc źle nie jest jutro będzie lepiej ![]() No, mam spokój na kilka dni ![]() buhahaha
|
|
|
|
|
#2271 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale normalna to ja nigdy nie bylam ![]() Ja tez dzisiaj przesadzilam, az mam wyrzuty sumienia! Dobrze ze ciasta nie tknelam bo mam jeszcze w domu ![]() Ale juz oznajmilam Wszytskim domownikom ze jak cos bedzie stalo na widoku to wezme i wyrzuce Od jutra tez juz ide wzoro nie ma sie do cackac |
|
|
|
|
#2272 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
biedny ten twój mąż z Tobą gdy masz okres, dobrze, że to lekarz więc rozumie wszystko Jak tak dalej będzie to faktycznie do nieba możesz nie pójść może z jakąś flaszkę czy cuś? Trzymam Cie za słowo!!! Jutro widze baterię!!!
|
|
#2273 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
on wtedy stara mi się nadskakiwać i być mega łagodny, a to mnie wkurza jeszcze bardziej ![]() flaszka by się przydała Bonyyyyyy, strach się bać
|
|
|
|
|
#2274 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No slodkiego nie bylo ale wegli sie najadlam jak glupia na noc To przez mamite zachcialo sie jej lepic
|
|
|
|
|
#2275 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja jak zwykle do tyłu! :/ Co do tego ani czy a ni to pamiętam( normalnie jakby to wczoraj było) jak babka na polskim nam tłumaczyła że piszemy to oddzielnie czyli a ni. Ale często widzę w necie że ludzie piszą to razem i teraz już sama nie wiem. A w necie nic nie znalazłam na ten temat. Cytat:
No to tak jak ja nigdy się go nie uczyłam bo go nie lubiłam a teraz przyjdzie mi mieszkać w Niemczech i gadać tym ich dziwnym językiem :/ Cytat:
Ale tego akurat kawałka nie widziałam tylko ta typiarę to chciała pić i dawali jej na scenie szklankę wody
175 cm , 29 lat 06.2010 - 85 kg 06.2011 - 57 kg 2013 - 60-62 kg 2014 - 61-65 2016 - 71 kg aktualnie jest : 66 kg cel : 60 kg Edytowane przez monika01011986 Czas edycji: 2012-03-11 o 23:50 |
|||
|
|
|
#2276 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też siedzę w domu cały dzień i w dresie, kucyku i bez mejkapa wyglądam jak postrach TŻ już smacznie śpi, jest spokojny, że już nie nakrzyczę na niego ![]() Cytat:
strasznie mi się ten język nie podoba! Uczyłam się francuskiego i fajnie wspominam Cytat:
ten facet z tym Ciechocinkiem był dobry a w zeszłym tygodniu ten Murzyn
|
|||
|
|
|
#2277 | |
|
amor vincit omnia
|
Cytat:
pisze się razem, a gdy ten spónik się powtarza to przed kolejnym stawiamy przecinek zawsze np. ani nie posprzątałam,ani nie poszłam na spacer albo np kupiłam i pas, i rybki
|
|
|
|
|
#2278 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nooo bój się bój! Baterie mają być i koniec! starczy tego pobłażania Ci! ---------- Dopisano o 00:00 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:54 ---------- Cytat:
Dlatego zwątpiłam bo widziałam, że ludzie piszą to razem. Dziękuję za wytłumaczenie Było mi to na prawdę potrzebne ---------- Dopisano o 00:02 ---------- Poprzedni post napisano o 00:00 ---------- Cytat:
No to od jutra bierzemy się za siebie porządnie!!!! i nie ma że boli!!!
|
|
#2279 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To tak jak ja wyglądam jak czarownica idę się kąpać za chwilę bo musze głowę umyć Biedny TŻ - poszedł spać ze strachu przed żoną Cytat:
si si seniora Mi się niemiecki też nie podoba :/ Włoski ponoć bardzo łatwy jest, mój kuzyn mieszkał kupe lat we włoszech i włoski zna biegle, kiedy mnie uczył kilka słów ale zapomniałam już Cytat:
175 cm , 29 lat 06.2010 - 85 kg 06.2011 - 57 kg 2013 - 60-62 kg 2014 - 61-65 2016 - 71 kg aktualnie jest : 66 kg cel : 60 kg Edytowane przez monika01011986 Czas edycji: 2012-03-12 o 00:18 |
|||
|
|
|
#2280 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
TŻ będzie w pracy gorzej z paniami w Urzędzie, bo się tam wybieram dobzzziieee, mamo ![]() Cytat:
A włoski szybko wpada w ucho ja mam koleżankę we Włoszech
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:40.

ale przynajmniej widzę że imprezka była mega udana 

w przed chwilą spałam ponad godzinę.
chodze i kombinuję co by to podjeść
ja siedzę i seriale oglądam
i też myślę o podjadaniu
staram się trzymać
brzuch mi dokucza....
wzięłam tabletkę, ale jakoś mało pomogła 
a ja z nim
no ludzie, niech se wychodzą na zewnątrz palić! 

za Ciebie
bo już mnie samą to denerwuje
TŻ siedzi w pokoju i nie wchodzi mi w drogę
co żeś zjadła?
duuużo czosnku do wszystkiego 
np. ani nie posprzątałam,ani nie poszłam na spacer albo np kupiłam i pas, i rybki