Marzycielnia - Strona 77 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-15, 17:16   #2281
karoline3ek
Zadomowienie

Dot.: Marzycielnia

super
ja jestem taka doje**ana ale mam 4,5 z informatyki z programowania
To wspólnie jedźmy w góry
karoline3ek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-15, 17:36   #2282
mikonada
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Zuzik06 Pokaż wiadomość
jakby sie przeszedł na Mistrza i Malgorzate do Groteski krakowskiej to by chyba padł z podniecenia, tam laski całkiem nago latają (z ogolonymi boberkami)

witam sie w ten piekny piątkowy dzien
: hahaha: nie ma mowy! ale fakt- miałby radochę
Cytat:
Napisane przez 90agnieszka90 Pokaż wiadomość
Witajcie

Dobra wieść-obronę bedę miała chyba przesuniętą na 29.06
joł!! no to superrr!! będziesz mogła tż-a zabrać
Cytat:
Napisane przez karoline3ek Pokaż wiadomość
super
ja jestem taka doje**ana ale mam 4,5 z informatyki z programowania
To wspólnie jedźmy w góry
ooo to mój tż byłby z Ciebie dumny za programowanie
mikonada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-15, 17:37   #2283
90agnieszka90
Zakorzenienie

GG do 90agnieszka90

Zabrać to go nie będę mogła bo też musi być w piątek w pracy, ale chociaż skończy wcześniej Zresztą nie wiadomo ile ta obrona będzie trwać bo cała grupa (11 osób) ma jeden termin...

90agnieszka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-15, 18:23   #2284
Zuzik06
Wtajemniczenie

ogólnie to ja sie pytam gdzie jest
kasienka kasia kasia kasia

i ogólnie to
Zuzik06 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-15, 18:26   #2285
karoline3ek
Zadomowienie

Zuz? łats ap?

a ja się pytam gdzie Gothka, Kasia i reszta cała...
Stary 2012-06-15, 18:31   #2286
Zuzik06
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez 90agnieszka90 Pokaż wiadomość
Witajcie

Dobra wieść-obronę bedę miała chyba przesuniętą na 29.06
Cytat:
Zuz? łats ap?

a ja się pytam gdzie Gothka, Kasia i reszta cała...
ano własnie, pewno siedza i piją w krzokach

kupiłam sobie dzisiaj lakier z essence taki kameleon co jest niby fioletowy ale niby zgnito zielony mega fajny bajer za jedyne 5zł coś

i upiekłam muffiny cytrynowe, studzą się w uchylonym piekarniczku i mi pachną

fiołki puszczają poooowolutku korzonki

Narzut wrócil z pracy z mega migreną, wiec zrobiłam mu oklad, dałam pigułe, położyłam lulu i szyję janiołki

Patka czy Ty masz trzyliterowe naziwsko??? ja zawsze myslałam, ze to jakies nie wiem poczatek, inicjały, ksywa, czy cos a tera patrze do klubu i tak masz wpisane ciołek jestem

Edytowane przez Zuzik06
Czas edycji: 2012-06-15 o 18:33
Stary 2012-06-15, 21:27   #2287
karoline3ek
Zadomowienie

ząb mnie boli a ja tak nie cierpię dentystów
co tam działacie w ten piękny wieczór?
Karo kuje pochodne, całki i ekstrema
Stary 2012-06-16, 11:43   #2288
Lady Marmalade
Wtajemniczenie

czesc...
taki chyc, ze ja nie moge zgrabilam trawe po koszeniu, pysk mam czerwony jak burak (nie od slonca ale od przegrzania ), boli mnie glowa, K. mnie wkurza ostatnio z tym Euro i tym, ze musi wszystkie mecze obejrzec, wszystko musi widziec i przez to czuje sie niewidzialna... wczoraj mu wszystko powiedzialam, wygarnelam i powiedzial, ze sie zreflektuje ale i tak jestem zla i wkurzona i zaraz chyba zdechne... to ponarzekalam
Stary 2012-06-16, 12:16   #2289
Zuzik06
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Lady Marmalade Pokaż wiadomość
czesc...
taki chyc, ze ja nie moge zgrabilam trawe po koszeniu, pysk mam czerwony jak burak (nie od slonca ale od przegrzania ), boli mnie glowa, K. mnie wkurza ostatnio z tym Euro i tym, ze musi wszystkie mecze obejrzec, wszystko musi widziec i przez to czuje sie niewidzialna... wczoraj mu wszystko powiedzialam, wygarnelam i powiedzial, ze sie zreflektuje ale i tak jestem zla i wkurzona i zaraz chyba zdechne... to ponarzekalam
o jojojoj żaluję, tak strasznie Cię żałuję, malutka, biedna, zmęczona

chłop wlazł do jaskini, co chcesz, Euro jest i sie skonczy a Wasza miłosc trwac bedzie wiecznie ot co!

mam w pon kolejną rozmowe kwal. trzymta kciuki, bo juz mi sie nie chce dalej szukac, a jest spoko - praca biurowa w centrum miasta, na ok kase

edit: a i tylko 5 kandydatów razem ze mną
Stary 2012-06-16, 13:00   #2290
Lady Marmalade
Wtajemniczenie

Cytat:
o jojojoj żaluję, tak strasznie Cię żałuję, malutka, biedna, zmęczona

chłop wlazł do jaskini, co chcesz, Euro jest i sie skonczy a Wasza miłosc trwac bedzie wiecznie ot co!

mam w pon kolejną rozmowe kwal. trzymta kciuki, bo juz mi sie nie chce dalej szukac, a jest spoko - praca biurowa w centrum miasta, na ok kase

edit: a i tylko 5 kandydatów razem ze mną
zaluj Zuz, zaluj o jaaa biedna aaaa

wiesz... ja tez poogladam mecze Polski (ostro kibicowalam na meczu z Rusami) czy czasem zajrze na Niemcy, Hiszpanie czy jakis innych pieknisiow przy hymnach ale zeby praktycznie dziennie miec maraton od 18 do 22.30 z paroma malymi przerwami to chyba przesada . czy moze ja jestem przeczulona? normalnie mi chlopa podmienili ... nawet jak widzielismy sie w czwartek to mecze ogladalismy i nawet zbytnio czasu sam na sam nie spedzilismy ... a sam mi sie burzyl jak klikalam w konkursach, ze tylko kliki mam w glowie i go nie zauwazam a on co teraz robi?

Zuz kciuki poleca

Edytowane przez Lady Marmalade
Czas edycji: 2012-06-16 o 13:05
Lady Marmalade jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-16, 13:37   #2291
Zuzik06
Wtajemniczenie

Cytat:
zaluj Zuz, zaluj o jaaa biedna aaaa

wiesz... ja tez poogladam mecze Polski (ostro kibicowalam na meczu z Rusami) czy czasem zajrze na Niemcy, Hiszpanie czy jakis innych pieknisiow przy hymnach ale zeby praktycznie dziennie miec maraton od 18 do 22.30 z paroma malymi przerwami to chyba przesada . czy moze ja jestem przeczulona? normalnie mi chlopa podmienili ... nawet jak widzielismy sie w czwartek to mecze ogladalismy i nawet zbytnio czasu sam na sam nie spedzilismy ... a sam mi sie burzyl jak klikalam w konkursach, ze tylko kliki mam w glowie i go nie zauwazam a on co teraz robi?

Zuz kciuki poleca
opierdzielaj, masz racje Ale: Narzut np za piłką nie przepada, jemu ciezko wysiedziec cały mecz i gapic sie w TV nawet jak nasi grają, wiec sie ja wkurzam, ze jaki to ze mnie kibi Ale: moj tata z bracmi wszelkie mistrzostwa oglądali tak jak Twoj TZ wiec wiem ze to mozliwe, ze są tacy goscie i trzeba to uszanowac. Piłka to piekny spot, a mistrzostwa są co dwa lata i wcale tak długo nie trwają, przebolejesz
Stary 2012-06-16, 13:58   #2292
Lady Marmalade
Wtajemniczenie

Cytat:
opierdzielaj, masz racje Ale: Narzut np za piłką nie przepada, jemu ciezko wysiedziec cały mecz i gapic sie w TV nawet jak nasi grają, wiec sie ja wkurzam, ze jaki to ze mnie kibi Ale: moj tata z bracmi wszelkie mistrzostwa oglądali tak jak Twoj TZ wiec wiem ze to mozliwe, ze są tacy goscie i trzeba to uszanowac. Piłka to piekny spot, a mistrzostwa są co dwa lata i wcale tak długo nie trwają, przebolejesz
alez ja Zuziku kochany szanuje Jego pasje bo wiem, ze do Niego pilka jest wazna, ogolnie sport jest wazny . on nie tylko oglada Euro ale czasem sam jedzie na Orlika zagrac z kumplami, czasem idzie na mecz gdzie kumpel gra, pooglada wazne i ciekawe mecze Ligi Mistrzow ... zdarzylo sie tez pare razy, ze ja z Nim poszlam na mecz Polska-Rosja i bylo na prawde razem fajnie, wczesniej poszlam na jakis ligowy mecz z Nim i tez mu bylo milo i jeszcze pare razy na cos wiec nie jestem taka typowa anty-pilka tylko brakuje mi takiego wyposrodkowania tego bo od paru dni czuje sie niezauwazona i zrzucona na dalszy plan a mozna to wszystko pogodzic ale pogadalismy wczoraj i mysle, ze cos do Niego dotarlo ... poza tym trzeba ogladac dzisiaj mecz POLSKA!

Zuziku i Euro jest co 4 lata

Edytowane przez Lady Marmalade
Czas edycji: 2012-06-16 o 14:00
Lady Marmalade jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-16, 14:10   #2293
patuska18
Zakorzenienie

Aga ło ja cie! to jeszcze wcześniej Będą kciuki na 5

Zuuuuu tak, mam 3 literowe straszne, co nie? Padłam po Twoim rozmyślaniu A Ty masz takie fajne, znane

Trzymam kciuki za rozmowę Uda się!

Karo wstyd się przyznać ale ja od kilku miesięcy mam zęba który zgubił plombę I tak odkładam ciągle wizytę bo stresuję się tym Ale chyba w końcu będzie trzeba się wybrać. Chociaż boję się, że nic z niego nie będzie

A ja zamówiłam ostatnio kaktusiaki z all Wczoraj przyszły i jeden ma 1 pączka a inny ma z 10 Będą kwiatuchy
patuska18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-16, 14:17   #2294
Zuzik06
Wtajemniczenie

Cytat:

Zuziku i Euro jest co 4 lata
tak Euro co 4 i MŚ co 4 przeplatają sie, wiec wypada że wazne rozgrywki sa co 2 lata

Cytat:
Napisane przez patuska18 Pokaż wiadomość
Aga ło ja cie! to jeszcze wcześniej Będą kciuki na 5

Zuuuuu tak, mam 3 literowe straszne, co nie? Padłam po Twoim rozmyślaniu A Ty masz takie fajne, znane

Trzymam kciuki za rozmowę Uda się!

Karo wstyd się przyznać ale ja od kilku miesięcy mam zęba który zgubił plombę I tak odkładam ciągle wizytę bo stresuję się tym Ale chyba w końcu będzie trzeba się wybrać. Chociaż boję się, że nic z niego nie będzie

A ja zamówiłam ostatnio kaktusiaki z all Wczoraj przyszły i jeden ma 1 pączka a inny ma z 10 Będą kwiatuchy
to znane to juz nie tak długo miec bede, tak ze luz

kaktusików zazdroszcze, jak sie rozkwitną to dawaj foto
a co do zębów to masakra, ja wiem ze musze z moimi jeszcze pare rzeczy zrobic, ale to powazniejszy temat - i finansowo i psychicznie, wiec odkładam
Stary 2012-06-16, 14:23   #2295
patuska18
Zakorzenienie

Cytat:
to znane to juz nie tak długo miec bede, tak ze luz

kaktusików zazdroszcze, jak sie rozkwitną to dawaj foto
a co do zębów to masakra, ja wiem ze musze z moimi jeszcze pare rzeczy zrobic, ale to powazniejszy temat - i finansowo i psychicznie, wiec odkładam
A wybierasz łączone? Czy tylko Narzeta?

To kciukam za Twoje ząbki Mnie przeraża to, bo moja mama ma paradontozę i miała już 2 operację ( grzebanie w kościach w dziąśle ). Jest ok, choroba nie postępuje ale boję się czy to nie jest genetyczne. Bo jej zaczęło się od krwawienia zębów itp, a mi też czasami krwawią.
patuska18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-16, 14:42   #2296
Lady Marmalade
Wtajemniczenie

Cytat:
tak Euro co 4 i MŚ co 4 przeplatają sie, wiec wypada że wazne rozgrywki sa co 2 lata
to mnie zaskoczylas bo nie wiem kiedy byly MS i juz dawno o nich zapomnialam
Stary 2012-06-16, 15:27   #2297
Zuzik06
Wtajemniczenie

Cytat:

To kciukam za Twoje ząbki Mnie przeraża to, bo moja mama ma paradontozę i miała już 2 operację ( grzebanie w kościach w dziąśle ). Jest ok, choroba nie postępuje ale boję się czy to nie jest genetyczne. Bo jej zaczęło się od krwawienia zębów itp, a mi też czasami krwawią.
no ja tez niestety zakrawam o chirurgie, to co najwazniejsze zrobiłam - w sensie wyprostowałam przód, ale troche mnie jeszcze czeka smieje sie, ze najłatwiej byłoby wyrwac wszystkie zeby i wstawic sztuczne mniej by było z tym zachodu

aaa co do naziwska, to nie wiem, ja mysle o łączonym, a Narzut o jego zobaczymy, blizej organizacji sie mocniej zastanowie. Dobrze, ze ma ładne, dźwięczne i mocne naziwsko, wiec w sumie mogłabym sie przyzwyczaic tylko do jego

Cytat:
to mnie zaskoczylas bo nie wiem kiedy byly MS i juz dawno o nich zapomnialam
hehe Patrz MŚ leca w parze z Olimpiadą Zimową (ten sam rok) - czyli za dwa lata, a Euro leci w parze z Olimpiadą letnią - w tym roku (Olimpiada Londyn) tak, ze co dwa lata są jakies rozgrywki

Edytowane przez Zuzik06
Czas edycji: 2012-06-16 o 15:28
Stary 2012-06-16, 16:08   #2298
Lady Marmalade
Wtajemniczenie

Cytat:
hehe Patrz MŚ leca w parze z Olimpiadą Zimową (ten sam rok) - czyli za dwa lata, a Euro leci w parze z Olimpiadą letnią - w tym roku (Olimpiada Londyn) tak, ze co dwa lata są jakies rozgrywki
czyli co rok bede sie przygotowywac na nerwy

poogladam sobie troszke filmow, pedze do kosciola, pozniej bede ogladac mecz a pozniej nie wiem co
Stary 2012-06-16, 18:33   #2299
karoline3ek
Zadomowienie

zawaliłam tą ciulową matmę
Stary 2012-06-17, 16:20   #2300
Lady Marmalade
Wtajemniczenie

Cytat:
przykro mi poprawisz

miko czemu zazadalas ode mnie przejecia klubu?

Zuziku zauwazylam Cie na storczykowym watku tez tam ostatnio napisalam posta i w ogole kocham te kwiotki

odnosnie wczorajszego meczu... pierwsza polowa mi sie podobala i po paru pierwszych akcjach myslal sobie: 'kurde, jest dobrze, damy rade' ale pozniej w drugiej polowie nie wiem co sie stalo... normalnie jakby stracili energie, nie byla to ta pewna gra co w pierwszej polowie ... i uwazam, ze Smuda wcale nie jest zlym trenerem bo na prawde nie pamietam kiedy nasza druzyna by tak grala. mecz z Rosja byl swietny, polowa meczu z Grecja i Czechami tez dobra

i denerwuja mnie slowa ludzi ktorzy mowia, ze Polska jednak zagrala dobrze ale nie maja dobrego trenera dla mnie to takie zaprzeczanie bo ktos jednak Nimi 'dowodzil', mowil co maja robic, mieli jakies tam taktyki, sparingi, treningi i to on ich szkolil wiec jednak taki zly nie jest bo te nasze chlopaki wcale nie sa takie najgorsze . nie wyszlismy z grupy ale po raz pierwszy w zyciu moge powiedziec, ze serio dawno tak fajnie nie grali, dawno tyle emocji mi nie dostarczyli i to tez zasluga Smudy
Stary 2012-06-17, 20:58   #2301
karoline3ek
Zadomowienie

jak przejęcia klubu?

ech masakra jak duszno...
Stary 2012-06-17, 20:59   #2302
vicky7
Zadomowienie

Cytat:
ja tam nie mam nic do tego, że mój TŻ ogląda wszystkie mecze niech sobie ogląda, to jego pasja, Euro trwa tylko miesiąc więc szybko się skończy. A on oprócz piłki nożnej uwielbia siatkówkę bo sam trenuje, a niech sobie ma

My wczoraj byliśmy w strefie kibica w naszej wiosce
a dziś poleniuchowaliśmy, pograliśmy w tenisa i spaliło mi pół twarzy bo akurat tak słońce świeciło
vicky7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-17, 21:21   #2303
antonina_bielska
Polka Ogarniaczka

Cytat:
Napisane przez mikonada Pokaż wiadomość
Tosia na czym byłaś? ja ostatnio poszłam z tżem do żeromskiego na “niebezpieczne związki“ uradowany byl bo aktorka cycki pokazala...

Lol ja na "Jądrze Ciemności", ale chciałam na "niebezpieczne..."

Cytat:

Zbadaj to koniecznie, ja też to mam, moja mama mnie obciąża tym genetycznie i po badaniach się okazało, że mam uporczywy kamień pod dziąsłami do usunięcia, zmiana szczoteczki manualnej na bateryjną też trochę pomaga. I parodontax

„Leć tam gdzie miłość głaszcze Cię dłonią, nie płacz za tymi, co miłość Twą trwonią”
antonina_bielska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-17, 22:18   #2304
Zuzik06
Wtajemniczenie

aaaa przygotowuje sie na jutrzejszą rozmowę i po kiego... i tak przyjdzie jakaś lejdi z anglistyki i mnie przebije, bo chodzi pewnie tylko o zdolności językowe... i po co się studiuje 5 lat, jak potem nikt nie chce nawet roboty za 1.500dać...

znowu jesteśmy sensacją widze... nudne sie to robi...
Stary 2012-06-17, 22:48   #2305
antonina_bielska
Polka Ogarniaczka

będzie dobrze

„Leć tam gdzie miłość głaszcze Cię dłonią, nie płacz za tymi, co miłość Twą trwonią”
antonina_bielska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-17, 23:13   #2306
karoline3ek
Zadomowienie

Kciukam Zuz
Stary 2012-06-17, 23:21   #2307
mikonada
Zakorzenienie

Cytat:
czesc...
ja po koszeniu bym ociekała od alergii... grr..
a co do Euro to ja z tż-em oglądam wczoraj np. zasnął na meczu Polska-Czechy, obudziłam go jak był gol to zamieniliśmy się rolami.. aaaa w sumie poszłam spać bo stwierdziłam, że oni już nie zdobędą gola.. biegają i robią akcję tylko do 30 minuty.. to ja dziękuję za takie mecze

Cytat:
aaaaaaa przynajmniej jest trochę spokoju i można odsapnąć

Cytat:
bez spiny są drugie terminy

Cytat:
Napisane przez vicky7 Pokaż wiadomość
ja tam nie mam nic do tego, że mój TŻ ogląda wszystkie mecze niech sobie ogląda, to jego pasja, Euro trwa tylko miesiąc więc szybko się skończy. A on oprócz piłki nożnej uwielbia siatkówkę bo sam trenuje, a niech sobie ma

a dziś poleniuchowaliśmy, pograliśmy w tenisa i spaliło mi pół twarzy bo akurat tak słońce świeciło
my mamy świetną strefę kibica, gdzie za wstęp się 5zł płaci...
chyba jeszcze nikt tam nie był

P.S. lubię siatkówkę i siatkarzy

Cytat:
aaaa przygotowuje sie na jutrzejszą rozmowę i po kiego... i tak przyjdzie jakaś lejdi z anglistyki i mnie przebije, bo chodzi pewnie tylko o zdolności językowe... i po co się studiuje 5 lat, jak potem nikt nie chce nawet roboty za 1.500dać...

znowu jesteśmy sensacją widze... nudne sie to robi...
ta jakaś lejdi nie ma z Toba szans!
Stary 2012-06-18, 07:57   #2308
mikonada
Zakorzenienie

uuuu to już nie było nikogo wczoraj???

dobra, ja wstałam jestem w trakcie ogarniania... muszę iść do sanepidu (robię tą książeczkę, 54zł badania u mnie kosztują..)
trzymajcie kciuki dziewczyny za moją mamę znowu trafiła do szpitala... martwię się o nią. Po sanepidzie idę do niej bo to zaraz obok też. Później zakupy do domu...
Jak jej nie ma to czuję się taka obowiązkowa
Stary 2012-06-18, 09:07   #2309
Lady Marmalade
Wtajemniczenie

Cytat:
jak przejęcia klubu?

ech masakra jak duszno...
starego brylantowa

---------- Dopisano o 09:07 ---------- Poprzedni post napisano o 09:00 ----------

Cytat:
Napisane przez vicky7 Pokaż wiadomość

Cytat:
ja po koszeniu bym ociekała od alergii... grr..
a co do Euro to ja z tż-em oglądam wczoraj np. zasnął na meczu Polska-Czechy, obudziłam go jak był gol to zamieniliśmy się rolami.. aaaa w sumie poszłam spać bo stwierdziłam, że oni już nie zdobędą gola.. biegają i robią akcję tylko do 30 minuty.. to ja dziękuję za takie mecze
Cytat:
aaaaaaa przynajmniej jest trochę spokoju i można odsapnąć
nie mam od czego odsapnac ani nie jestem straszna baba bo widzimy sie 2 razy w tygodniu i jak sie widzimy tyle razy to juz chyba rozumiecie dlaczego nie chce meczy ogladac tylko porobic cos razem, nacieszyc sie Nim i zapomniec o tym Euro: pograc w badmintona, pojechac do kina czy isc na piknik a w inne dni niech se robi co chce i oglada ile meczow chce

no i wczoraj zgadnijcie gdzie bylismy? na meczuuu ale byla jeszcze jedna para wiec pogralam sobie z ta dziewczyna w lotki, pozniej zjedlismy pizze i bylo bardzo fajnie
Stary 2012-06-18, 09:13   #2310
mikonada
Zakorzenienie

co do tamtego klubu to jeśli już- priv, bo po co zazdrośnice mają wszystkie szczegóły z naszego życia czytać ?

my się widujemy codziennie, ale i tak przyjemnie jest nawet mecz razem obejrzeć, mi tam to nie przeszkadza jeśli ma tylko jakieś pasje to niech je realizuje ja sobie znajdę inne zajęcie

zaraz wyruszam w tournee po mieście
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości