![]() |
#2311 | |
Zadomowienie
|
Dot.: MY STYLE DIARY po polsku II
Cytat:
![]() longa kupiłam w takim sklepie z normalna odzieżą (są tam zarówno fajne rzeczy jak i garsonki ![]() ![]()
![]() |
#2312 |
Rozeznanie
|
Anies, zestaw jest świetny. Niby prosty, a jak ładnie wygląda
![]() ![]() ![]()
#2313 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2314 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2315 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Aga czemu się zawsze zjawiasz, jak ja zaczynam zakupowy odwyk ![]() Teraz mi się chce jakiejś torebki... Stary mnie zabije ![]()
Demon odkaszlnął nerwowo (demony nie oddychają; jednakże dla każdej istoty inteligentnej, oddychającej czy nie, nadchodzą w życiu takie chwile, gdy odkasłuje nerwowo. Jedna z takich chwil nastała właśnie teraz, przynajmniej dla tego konkretnego demona).
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2316 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() (jeśli chodzi o czerń i szarośc, to też bardzo lubię!) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2317 |
Raczkowanie
|
![]() ![]()
Edytowane przez anilachimm Czas edycji: 2007-03-10 o 17:52 Powód: fopa=D |
![]() ![]() |
![]() |
#2318 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2319 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Śliczny ![]() ![]()
![]() |
#2320 |
Zakorzenienie
|
Anies-bardzo ladnie-uwielbiam polaczenie black&white
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2321 |
Zakorzenienie
|
mam nadzieję że Anies5 nie będzie miała za złe jak powiem że na moje oko to Reserved. Wczoraj go też kupiłam, z tym że granatowy, jestem ciekawa jaki jest ten Anies, czy wogóle były czarne, bo on jest bardzo ciemny, ale są na wyprzedaży po 14.95 w tej chwili. Dziwi mnie że tyle ich wisi, ludzie wogóle nie kupują, pewnie przez to że granat jest mało chodliwym kolorem w tym sezonie...
|
![]() ![]() |
![]() |
#2322 |
Zadomowienie
|
anies ladniutko!! a pasek swietny dla czego u siebie go nie widzialam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2323 |
Rozeznanie
|
anies, widze moje ulubione zestawienie kolorystyczne
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2324 |
Zakorzenienie
|
Ktoś tam kiedyś narzekał że oceniam a nie wklejam, to w końcu się zdecydowałam
![]() Ogólnie cztery zestawy na debiut wszystkie z czarnymi rurami w róznych odsłonach. Następnym razem sięgnę po inne spodnie ![]() W zestawie z musztardową bluzką mam złotą torebkę, ale osobiście nie znoszę jej ![]() ![]() 1.jpg2.jpg3.jpg4.jpg |
![]() ![]() |
![]() |
#2325 |
Rozeznanie
|
side85, zestawy bardzo ladne, ostatnie dwa sa super! szczegolnie podoba mi sie ten z musztardowa bluzka (chco osobiscie nieznosze tego koloru, ale oczywiscie na mnie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2326 |
Zakorzenienie
|
Anies, stworzylas przesliczny zestaw
![]() ![]() ![]() Side, ostatni zestaw ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#2327 |
Zakorzenienie
|
Dzięki Dziewczyny
![]() Pasek jest z Jennifer Tylor. Te z Reserved bardziej mi się podobały, ale u nas już ich nie było, więc pocieszyłam się tym ![]() ![]() Ya uwielbiam Twoje wstawki humorystyczne "Stary mnie zabije" ![]() ![]() Teraz, nadrabianie zaległości. Yssue, podoba mi się zestaw z szarą sukienką. Skąd masz taką ładną? Moim zdaniem golf pod spodem pasuje. Przez to efekt jest cięższy. Całość świetna ![]() (Czuję się jak Wielki Brat, Yssue, Justa, Karo... ![]() A_K najbardziej podoba mi się zestaw z małą czarną, ale zrezygnowałabym z korali na rzecz paska w talii. ![]() Pierwszy też bardzo ładny, fajnie wyglądasz w tej kamizelce ![]() Karo, chabrowy zestaw bardzo fajny. Ładnie Ci w tej bluzce. ![]() Różowiutka, sporo dziewczyn pisze o przemianie Twojego stylu, a ja hmm....za nic nie mogę sobie przypomnieć wcześniejszych zestawów, chyba muszę poszperać w wątku. Podoba mi się zestaw ze spódnicą, taki hollywoodzki ![]() tMadzik, śliczny biały long. Sweterek z Vero też ładnie się prezentuje. Natomiast nie podoba mi się czarny pasek do bluzki koszulowej. Jest zdecydowanie za szeroki. Justyś ![]() ![]() Strasznie podoba mi się grzyb z Promodu i szara sukienka ![]() Muszę edytować, bo widzę newsy ![]() Side, jaką Ty masz figurę ! Dziwię się, że dotychczas nie ujawniałaś swoich zestawów. Nr 1 rewelacja, wszystko mi się podoba. 2 również, boska kopertówka.
#2328 |
Zakorzenienie
|
dziękuję kociołku i Paulino
![]() musztardowa bluzka jest z H&M'u i ma obrazki z czerwonego kapturka w stylu: wilk leży na łózku i jest przebrany za babcię albo czerwony kapturek idzie z koszyczkiem ![]() buciki są z Ryłko z czarną różyczką i złotymi wykończeniami, których nie widać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2329 |
Zakorzenienie
|
Witam wszystkich bardzo serdecznie i od razu proszę o radę
![]() Ostatnio szukałam dla siebie jakiejś kurteczki albo płaszczyka na wiosnę i szczerze mówiąc nie mogę znaleźć odpowiedniego fasonu.. Nie należę do osób wysokich, ani wyjątkowo szczupłych. Mam 164 cm wzrostu, duży biust i zaokrąglone biodra. Początkowo myślałam nad takim płaszykiem, który byłby dopasowany w biuście, a dalej lekko rozkloszowany. Po zmierzeniu jednak tak owego w H&M (był dość mocno rozszerzany i na dodatek dość długi), stwierdziłam, że to wybitnie nie dla mnie, gdyż za bardzo podreśla mój biust (może gdyby nie był aż taki luźny), a może to kwestia tego, że przy moim wzroście powinien być on troszkę krótszy.. tak do połowy uda ![]() ![]()
![]() |
#2330 | |||||||
Wtajemniczenie
|
dawwwwno mnie tu nie bylo.. wiec nadrobię troszkę zaległosci
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
mój wczorajszy, bardzooo skromny, ale wkejam bo juz dawno tego nie robiłam ![]() wybaczcie odkurzacz z tyłu ... :P i jakośc - zdjecie robione na szybko komó
![]() |
#2331 |
Rozeznanie
|
mademoiselle jeanne, mysle ze trencz w ksztalcie litery A przed kolano bylby odpowiedni
z okazji wczorajszych zakupow, remanentu szafy oraz nieobecnosci TZ-ta ![]() 1 - wyglada jak bozonarodzeniowy swiateczny ![]() 2 - side85, prosze nie komentowac torby ;P (choc to nie ta, o ktorej wspominalam, tamta to chyba 30L wor ![]() 3 - z nowym granatowym grzybkiem z only i granatowymi lakierkami z kokarda z lumpka (dzieki czarownicogosiu, praktycznie tylko ty ich bronilas ![]() 4 - long z hm-u (jakis dziwny, nie sadzicie?) |
![]() ![]() |
![]() |
#2332 |
Rozeznanie
|
cd.
5 - wiariacje torebkowe, oslawiona torba z dzieciecego hm ![]() 6 - carska rosja nie jest juz w modzie, ale co mi tam, to jeden z moich ulubionych zakietow. co myslicie o polaczeniu brazu z czerwienia? |
![]() ![]() |
![]() |
#2333 |
Zakorzenienie
|
kociolek - zestwy przepiękne!! Wspaniała zielona bluzeczka i muchomorek w kratę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2334 |
Rozeznanie
|
dzieki rozowiutka
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2335 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() a najlepsze jest to, że będę jutro w Gdańsku (na lotnisku, odebrac siostre), ale dopiero po 23-ej, po czym zaraz spowrotem wracam, więc nawet nie mam jak zajsc do sklepów! |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2336 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Masz styl i to nie podlega żadnym rozmowom. Zazdroszczę ![]() Wiem z wcześniejszych postów, że jesteśmy w podobnym wieku, ale w rzeczywistości wyglądasz na 20-latkę ![]() ![]() ![]()
Demon odkaszlnął nerwowo (demony nie oddychają; jednakże dla każdej istoty inteligentnej, oddychającej czy nie, nadchodzą w życiu takie chwile, gdy odkasłuje nerwowo. Jedna z takich chwil nastała właśnie teraz, przynajmniej dla tego konkretnego demona).
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#2337 |
Rozeznanie
|
kociolku strasznie mi przypadly do gustu Twoje zestawy i owa carska rosja
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2338 |
Zakorzenienie
|
bardzo ładnie kociołku
![]() nie skomentowałabym przecież torby ![]() ![]() ![]() Muchomor w kratę świetny. Bożonarodzeniowy zestaw też mi się podoba...heh..wcale nie wygląda na świąteczny. Pamiętam jak poszłam w Boże Narodzenie do kościoła w Stanach i nagle doznałam szoku! Tam dopiero panuje moda na świąteczny strój. Każdy niemal człowiek miał na sobie jakiś dziargany sweter z reniferem koniecznie w kolorze czeronym, zielonym i białym albo z mikołajem, albo przynajmniej kolczyki z prezentami w uszach. Jak w czeskim filmie. I pomyśleć że to my ciągniemy do zachodu nie zachód do nas ![]() Bardzo ładnie jak zwykle ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2339 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2340 |
Rozeznanie
|
_Ya, mmaggiee, side85, CzarnyElfie, dziekuje slicznie
_Ya, no co ty, zdradzasz nasz wiek - przeciez obie mamy magiczne 20-lat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() mmaggiee, bluzeczka z dzieciecego kappahla, nisetety juz ich nie bedzie, sprzedawali je w zimie przed swietami ![]() side85, ja te zlote torby i baleriny uwielbiam. serio! hm, wlasnie mi przypomnialas o moich ukochanych golfach z balwankiem, zima sie konczy a ja sie jeszczew nich nie zaprezentowalam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:53.