|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2341 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Rozpaczliwie poszukuję, chętnie się podzielę - część V
Oddam odlewki:
Feu de Bois Diptyque 9 ml L'Autre Diptyque - 10 ml Amour de Cacao Comptoir Sud Pacifique 20 ml Yvresse YSL - 15 ml Mahogany Demeter - 20 ml Crystal Noir edt Versace 8 ml Oriental Summer Celine 20 ml Cedre Bleu Yves Rocher 15 ml Demeter Christmas Tree 15 ml splash Demeter Celery 15 ml splash Van Cleef&Arpels Automne - 10 ml Incense Matthew Williamson 10 ml Automne Van Cleef&Arpels 10 ml Amour Florale Kenzo 9 ml L Lolita Lempicka 9 ml Jose Eisenberg J'ose - 9 ml Tobacco Vanille Voluspa 8 ml Le Labo Oud 27 - 10 ml Bas de Soie Serge Lutens - 5 ml 24 Faubourg Eau Delicate Hermes - 5 ml Ete Van Cleef&Arpels 5 ml Sharini Iris Veritable 5 ml Van Cleef&Arpels Ete 5 ml Secret Melange MPG - 5 ml Histories de Parfum Markiz de Sade 5 ml Cioccolato mon Amour Bianco Classico - 5 ml Myrrhe Ardente Annick Goutal - 4 ml Kenzo Amour Florale - 4 ml Bowling Green Geoffrey Beene 2 ml Lychee Mousse Payard 2 ml Vanille Exquise Annick Goutal - 2 ml Szukam odlewek m.in.: Givenchy Ange ou Demon edp i Eaudemoiselle Armani Code edp i Code Elixir Dior Hypnotic Poison edt Estee Lauder Sensuous Noir i Sensuous edp Thierry Mugler Womanity Ciocolatto mon Amour Ciemna czekolada Serge Lutens Bouxeuses Sonoma Scent Studio Femme Jolie Josef Statkus
#2342 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mogę oddać Eaudemoiselle w dowolnej ilości ![]() I Ange od Demon 5-10 ml (uprzedzam, że mi nieco "skremowiał", acz nie jest stary i zapach się nie zmienił ). |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2343 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() I dyszkę AoD, o ile to wersja edp ![]() Co byś chciała w zamian?
![]() |
#2344 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2346 |
Zakorzenienie
|
Nie znalazłabyś czegoś u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2347 |
Zakorzenienie
|
Hejka,
Czy mogłoby być Feu de Bois Diptyque + biała czekolada 5 ml? Mogę wtedy oddać 20 ml + 10 ml ![]() A jeśli D wymieniasz tylko na niszę, to daj mi znać i pokukam za czymś innym u Ciebie. ---------- Dopisano o 09:24 ---------- Poprzedni post napisano o 07:32 ---------- Na marginesie: nie ma ktoś przypadkiem do oddania odlewki Feminite du Bois Eau Timide? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2348 |
Wtajemniczenie
|
czy jest szansa wymienić za 10ml [bez psika testowego] ciemnej czekoladki?
#2349 | ||
Wtajemniczenie
|
Tubereuse Criminelle, In the Library i próbasy Fine Leather i Jil Jil Sander
Mogłoby być? Cytat:
![]() A odlewką FdB Eau Timide też mogłabym dysponować ![]() Cytat:
![]() Zapraszam Wszystkich na PW ![]()
![]() |
#2350 |
Zakorzenienie
|
Oddam:
1. Odlewki: Kashmina Touch, ok. 8,5/10 ml; M3 November, CB IHP, ok. 6/10 ml; Fuel, Donna Karan, ok. 7/10 ml Skin, Trussardi, ok. 10/20 ml; 2. Próbki Roma, L. Biagiotti; Frankincense&Myrrh, Czech&Speake; Incense Rose, A. Tauer (na 1 test); Cristalle EdP, Chanel; A la Nuit, S. Lutens; Ellen Tracy EdT; Oh la la, Azarro; Talisman Eau Transparente, Balenciaga; Romeo Gigli; Helmut Lang EdP; Angel (na 1 raz); Femme, Rochas; Le Parfum, Sonia Rykiel; Fleur de Fleurs, Nina Ricci; Balmain de Balmain; Tigress, Faberge; Ombre Rose, J. Ch. Brosseau; Eau de Rochas; De Jardin; Eau de Givenchy; Kelly Caleche EdT (na 1 test); 24 Faubourg, Hermes; Bath&Beauty, Jil Sander. Najbardziej to bym chciała Ange ou Demon EdP ![]() Poza tym wszystkie propozycje rozpatrzę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2351 |
Zakorzenienie
|
Moge sie podzielic (w nawiasach ile max mogę odpsikać, ale mozna sie targowac
![]() Falkony do oddania: Escada Margaretha Ley EDT 20/30 ml Izmya Oriflame PDT 49/50 ml Moge zrobic próbki lub odlewki z wlasnych flaszek: Escada Margaretha Ley EDP (10 ml) Avon Today EDP (20 ml) Oriflame Giordani Gold (20 ml) Dior J'adore EDP (10 ml) Amarige Givenchy (5 ml) rez. dzika truskawa Moschino I love love (15 ml) Kenzo Flower EDP ( 5 ml) Czereśnia YR (20 ml) Aqua Allegoria Lilia Bella Guerlain (15 ml) rez. 5 ml dzika truskawa Miss Dior Cherie Le Parfum (5 ml) April Violets Yardley ( 30 ml) rez. 5 ml dzika truskawa Orange Blosson Yardley (20 ml) rez. 5 ml dzika truskawa Gruszka YR (20 ml) Nomadic Her Oriflame (5 ml) Próbki: Angel Violette Angel Le Lys rez. dzika truskawa Angel Pivoine rez. dzika truskawa Ralph Lauren Ralph (niebieski) Odlewka: Laundromat Demeter 3,5 ml rez. dzika truskawa Miniaturki: Neblina YR Ode a l'amour YR Iris Noir YR rez. dzika truskawa Małe próbki dla poznania zapachu moge zrobic z nastepujacych flakonów (wieksze odlewki raczej wykluczone - max 1-2 ml): Fleur de Noel YR Ispahan YR rez. dzika truskawa Love Pupa rez. dzika truskawa Aqua Allegoria Winter Delice Guerlain Aqua allegoria Lemon Fresca Guerlain rez. dzika truskawa Aqua Allegoria Mentafolia Guerlain Aqua Allegoria Gentiana Guerlain Rose Muskissime Maitre Parfumeur et Gantier rez. dzika truskawa Cinema z brokatem YSL Opium Fleur de Shanghai YSL Mira-Bai Chopard Soleil d'Or Coty rez. dzika truskawa Extreme Orient Coty Santiago Huckleberry Voluspa Eau des Merveilles Hermes Elixir des Merveilles Hermes Hypnose Elixir Lancome Ambra Etro Messe de Minuit Etro Interesuje mnie wszystko czego nie znam ![]() ![]() Wymiana za jakies 2 tygodnie, bo jesli ktos bedzie chętny, to musze zamowic atomki i fiolki, bo nie mam zadnych. no chyba, ze ktos bedzie miał własne.
It's so important to say these things when you can because when it's over, it's over ...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. (Coco Chanel) Edytowane przez pin3ska Czas edycji: 2010-10-27 o 18:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#2352 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Bardzo spodobały mi się u Ciebie i byłabym chętna na odlewki tak po 5-10 ml Dior J'adore EDP April Violets Yardley Orange Blosson Yardley i na spróbowanie po troszku IspahanYR Messe de Minuit Etro |
![]() ![]() |
![]() |
#2353 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:27 ---------- Poprzedni post napisano o 14:39 ---------- WYMIENIĘ: Naturelle, Yves Rocher - pojemność początkowa 75 ml, brak około 1/3 we flakonie Odlewki: Miniatura The Body Shop, White Musk EDT - 7 ml/10 ml Cacharel - Amor Amor - 5 ml Lancome - Magnifique - 5 ml Moschino - Tourjours Glamour - 9 ml Calvin Klein - Eternity Moment - 6 ml Jennifer Lopez - Live Luxe - 7 ml Miniatura Oriflame - Amber Elixir - 4 ml
- Marilyn Monroe Edytowane przez SweetButterfly Czas edycji: 2010-10-24 o 13:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2354 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jestem jak się umawiałyśmy ![]() czy za Anglomanię i Humidora oddałabyś odlewkę Parfum Sacre? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2355 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a dyszka Ci wystarczy? Bo wiecej nie moge... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2356 |
Zakorzenienie
|
wiesz, jednak poczytałam recenzje Parfum Sacre i nie zaryzykuję 10 -tki (jest tam róża, za którą nie przepadam); jeżeli można to poprosze dziesiątkę Si Lolita i dwie nieduże próbeczki na testy obu Caronów - Parfum Sacre i Eau de reglisse Liquorice; jezeli Ci pasuje, to możemy przejść na pw
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2357 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2358 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
It's so important to say these things when you can because when it's over, it's over ...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. (Coco Chanel) |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2359 |
Zakorzenienie
|
pin3eska MyQueen chciałabym za flaszkę wymienić i to raczej coś z wisha, bo zapach lubię
![]() Isphan i Messe jest dla mnie zupełnie nowe, więc 1-2 ml zupełnie wystarczy. W sumie Yardley też w ciemno bym brała, więc jeśli coś mniejszego upatrzyłaś, to też na mniejszą wyminakę się piszę. Czy ewentualnie coś innego by Ci w oko wpadło? |
![]() ![]() |
![]() |
#2360 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() - Chopard Wish - 1 ml - Gucci II - 2-2,5 ml w buteleczce sephorowej z atomizerem - Hippy Fizz - ok. 2 ml w atomku - Jasmin Noir - ok 3 ml bez psika testowegoo - Karl Lagerfeld Kapsule Woody - 2 ml - Van Cleef & Arples Ete - 2 ml - Van Cleef & Arples Primptemps - ok. 2,2 ml w atomku - Van Cleef & Arples Hiver - ok. 2 ml w atomku Próbki małe, zamykane - Britney Spears Courious – ok. 0,9 ml - Costume National Intense - ok. 0,5 ml - Costume National Scent - ok. 1 ml - Chopard Casmir - ok. 1 ml - Davidoff Cool Water - 1 ml, ubytek ok. 15%, okazało się, że to jednak jest 1,3 ml - Estee Lauder Pleasures exotic - ok. 1 ml - Gucci "Rush II" - próbka 1ml raz maźnięta od Betty83 - Les Belles Cherry Fantasy - ok. 0,5 ml - Salvador Dali pdt - 1,7 ml, ok.25% ubytek - Shiseido Zen - 0,25 ml firmowa w kartoniku - Cacharell Promesse - 0,65 firmowa w kartoniku - Marc Jacobs Lola - 1 ml firmowa w kartoniku - Beckham Signatur Story Woman - 1,3 ml firmowa w kartoniku To by mnie interesowala (w niektórych mniejsze pojemnosci niz mialas napisane). Co i ile bys za to chciala? ![]()
It's so important to say these things when you can because when it's over, it's over ...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. (Coco Chanel) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2361 |
Zakorzenienie
|
Pin3eska generalnie ok, z mała uwagą - nie mam w co poprzelewać, wiec większe pojemności chciałabym wymienić jak są - czyli Chopard, Lagerfelder i Ete by odpadały
![]() Mnie jak pisałam interesuje J'adore, April Violets Yardley Orange Blosson Yardley, i próbki Isphan i Messe (ewentualnie AA Lemon Fresca). Chętnie w układzie 10, 5, 5 i po 1 ml próbek - mililitraż by się mniej więcej zgadzał, ale jestem otwarta na inne propozycje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2362 |
Rozeznanie
|
pin3sko, znalazłabyś coś u mnie za powyższe: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=7184
![]() Edit: Aha, i może jeszcze Ambrę Etro ![]()
Edytowane przez Pchlaczek Czas edycji: 2010-10-25 o 10:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#2363 |
Zadomowienie
|
mam do oddania:
Aigner Explosive 98/100 ml (plus żel pod prysznic 100 ml - za coś ekstra, polecam, to naprawdę fajny czekoladowo--szyprowo-kadzidlany zapach) Cabochard, Gres (95 ze 100ml) Coty, Vanilla Fields, ok 8 z 15 ml (fabryczna miniaturka) Halston, Halston, ok 75 ze 100 ml nuty: http://www.fragrantica.com/perfume/H...ssic-3693.html La Perla, La Perla, 7 z 8 ml (fabryczna miniaturka) Lalique, Perles, ok 3 ml Lancome, Cuir de Lancome 4 ml odlewka bez atomizera Marilyn Miglin Pheromone, 5 ml, nuty: http://www.fragrantica.com/perfume/M...mone-6192.html Victoria's Secret, Very Sexy, 7 ml (oryginalna miniaturka w atomizerku) nuty: http://www.fragrantica.com/perfume/V...007--1725.html Voluspa, Red Amber Incense, jedna trzecia z 105 ml flaszki Ungaro, Diva, fabryczna miniaturka ok 3,5 z 4,5 ml Próbki (odlewki 1ml, przy wyjątkach wpisałam pojemność): A. Warhol Marilyn Rouge Amouage, Gold (fabryczna, nieprzezroczyste opakowanie, nie wiem ile pozostalo) Balenciaga, Le Dix Bijan, Bijan Cerutti Image 1,5 ml Ch. Jourdan, The Parfum, 1,5 ml Comme des Garcons Palisander E. Arden, True Love Estee Lauder, Aliage, Estee Escada, Margaretha Ley Etat Libre d'Orange, Rien, ok. 0,3 ml Etro, Messe de Minuit (0.8 ml) Frederic Malle Noir Epices, ok 0,3 ml, Musc Ravageur, ok 1,5 GOSH K.A.O.S. Givenchy Ysatis (0.5 ml) Guy Laroche, Fidji (ok 0,5 ml) Karl Lagerfeld Liquid Carl Lorenzo Villoresi, Incensi , Alamut (2ml) Les Nez, Let me play the lion Lauren, Safari, 2 ml M. Micallef, Printemps Montana, Perfum de Peau Oriflame S8 Pierre Cardin, Pour Femme Piver, Un Parfum d’Aventure Tauer, Le Maroc pour Elle (ok. 0,8ml) Ulric de Varens, Russian Legend Vanilla & Blues, Pour Femme Van Cleef & Arpels, Automne Worth Paris Je Reviens zainteresowanych wymianą zapraszam do swojego wątku: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=467806 |
![]() ![]() |
![]() |
#2364 |
Wtajemniczenie
|
Może kogoś zainteresuje:
- Biała czekoladka 5ml bez psika testowego - Burberry The Beat EDP 15-17ml [ciężko mi określić dokładnie] - In Bloom by Reese Witherspoon AVON 15ml [flakonik początkowo miał 30ml] Perfumy z korkiem [to nie jest woda perfumowana z atomizerem] ![]()
#2365 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Naturelle, Yves Rocher - pojemność początkowa 75 ml, brak około 1/3 we flakonie Odlewki: Miniatura The Body Shop, White Musk EDT - 7 ml/10 ml Cacharel - Amor Amor - 5 ml Lancome - Magnifique - 5 ml Moschino - Tourjours Glamour - 9 ml Calvin Klein - Eternity Moment - 6 ml Jennifer Lopez - Live Luxe - 7 ml Miniatura Oriflame - Amber Elixir - 4 ml ---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:58 ---------- Już wszystkie moje próbasy poszły w świat, jeśli chcesz to mogę ci porobić próbki z tych odlewek, które mam do wymiany.
- Marilyn Monroe Edytowane przez SweetButterfly Czas edycji: 2010-10-25 o 13:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2366 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Miniatura The Body Shop, White Musk EDT - 7 ml/10 ml Cacharel - Amor Amor - 5 ml Moschino - Tourjours Glamour - 9 ml Calvin Klein - Eternity Moment - 6 ml Jennifer Lopez - Live Luxe - 7 ml
![]() |
#2367 |
Zakorzenienie
|
Wymienię:
HP Sensuelle (ok. 37/50ml) Angel Violet (22/25ml) szukam Dune i Aliena edp. |
![]() ![]() |
![]() |
#2368 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2369 |
Wtajemniczenie
|
bardzo się cieszę, PW już wysłałam
![]() _________________________ __________ MAM DO WYMIANY: Białą czekoladkę 5ml bez psika testowego Outspoken by Fergi AVON 50ml bez psika testowego ![]()
#2370 |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
wymienie 10ml Banana Republic Jade
szukam wszystkiego co owocowe, slodkie i cukierkowe oraz swiezakow
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:52.