|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2341 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Minęły mdłości, są już kopniaczki - ciągle czekamy na Was dzieciaczki - IX/X 2
Chyba ide sie wykąpielkowac zanim wyłączą prad bo na dworze robi sie masakra i ciemno
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2342 |
Zadomowienie
|
Dot.: Minęły mdłości, są już kopniaczki - ciągle czekamy na Was dzieciaczki - IX/X 2
pestka Ja nie mogłam się powstrzymać, bo miałam smaka na piwo przez jakieś dwa miesiące =/
|
![]() ![]() |
![]() |
#2343 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2344 | ||
Wtajemniczenie
|
Fajne, idealne na wakacje
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2345 | |||
Zakorzenienie
|
No jak ten wizaż mnie dziś nie lubił!!! Nie mogłam się zalogować, cytować, pisać.
Ale moje uzależnienie wzięło górę- nadrabiałam o co straciłam od wczo i robiłam notatki by móc odpowiadać ![]() ![]() Cytat:
Ja dziś na naradzie tez się wkurzałam na jednego dr- omawiam mój pokaz slajdów- a on potem się zgłasza, że chciałby coś jeszcze dodać i powtarza po mnie- to taki typ , ze później mówi "no ja to powiedziałem", " no to był mój pomysł"- stary dziad, a głupi! Cytat:
![]() ach te calzedonie ![]() Cytat:
![]() no wiesz- ten tego ![]() anetika- Sebastian tez bardzo ładnie! Kapka- ciesze się,że wszystko ok u wstydliwego maleństwa Ale z tym ciągnikiem na czarno to o co kaman???? ![]() Agnyska- sen o Bear Grylls mnie zabił ![]() Co to miski psa- przy takich okazjonalnych wizytach nie oduczysz jej by nie broniła jej- jedyna rada to zabrać to co uważa za swoje bo nie mogła się o to kłócić z innym psem. Foty zwierzaków boskie- kocioł fajnie się zamontował na parapecie ![]() Dzięki za kciuki antystresowe. Nie wiem kto wrzucał już pękający lakier ![]() Mucka- a dasz swoje pszczele foty??? Caroline- zdrówka dla mamy ![]() aa2- mam plan jak Ty- w pracy być mniej więcej do końca maja- pewnie w połowie czerwca dopiero odejdę ![]() A w ogóle to co taki post dziś miałaś- tylko sucha buła z sokiem??? Wczoraj tak szalałaś z tymi pierogami ![]() miss. hot- 3mam mocno kciuki za poniedziałkowe bad!!! natka- Twój filmik wyyyyyyyyyyyyyyymiata !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!! Sharifa- kopniak w ucho mężowi mnie rozczulił ![]() ![]() Martusiaaa- gratulacje kupna mieszkania!!!Niech Wam się cudownie mieszka w nowym gniazdku!!! Caltea- Ty to masz sprawny piekarnik (nie wiem czy pamiętacie określenie na ciążę- "ciasto w piekarniku") nie dość, że wcześniej upieczesz to jeszcze jak Twoje ciasto wyrosło ![]() lausanne- leż i odpoczywaj- już nie pozwalam na żadne wypady do sklepów by oglądać fronty i nie wiem co jeszcze! Jak mężowi poszła rozmowa? |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2346 | |
Rozeznanie
|
Super sukienka...ja też mam zamiar poszukać podobnej
![]() Cytat:
![]() Gratki dla wszystkim dziewczynom, za dzisiejsze udane wizyty ![]() Małgosia wiem co czujesz...nie ma to jak własne mieszkanko ![]() ![]() Tak w ogóle to witam wczesnym wieczorkiem bo zapomniałam się przywitać ![]() Wczoraj do pracy wróciła moja szefowa po macierzyńskim...śmieją się u nas, że robimy wymianę ![]() ![]() ![]() Zaczęłam się zastanawiać, czy ja też będę to tak przeżywać za rok jak będę musiała wrócić do pracy...chyba, że do tego czasu coś się zmieni ale jakoś mi się to nie wydaje ![]() Dobra...spróbuję was nadrobić ![]() ![]() Edytowane przez bruma Czas edycji: 2011-05-12 o 19:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2347 | |||||||
kosmitka
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Natychmiastowo nakazuję powrót dobrego humorku ![]() Caltea piękne wiadomości, gratuluję udanej wizyty i udanego interesu Leosia. Jestem w szoku, że lekarz takie coś już teraz może ustalić i potwierdzić i skomentować. ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ktoś pisał o chińszczyźnie, chyba większość co mam jest made in china, nie wiedziałam, że to ma znaczenie, te z pepco są chyba made in india. Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2348 |
Zakorzenienie
|
Aaaaaaaaaaaaaaaa= ciągle zapominam o najważniejszym- wg suwaczka, który sobie ustawiłam wychodzi, że jestem dziś równo w połowie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2349 | ||||
kosmitka
|
Cytat:
![]() ![]() CO do wagi - mój ani nie pyta, ani nie waży. Może to nie jest jakieś najważniejsze na świecie? Lullaby_ml - laska faktycznie jakaś dziwna, chyba się nie przejmujesz? tacy ludzie potrafią jednak popsuć dobry nastrój, ale nie warto się przejmować, dzidzia najważniejsza. A ta może z zazdrości albo niechęci? Ja czasem też coachom dawałam popalić, tak z przekory ![]() Cytat:
![]() ![]() Małgosia jestem jestem, nadrabiam, ale ciężko to idzie. ![]() Cotka nie widziałam, jeszcze się nie ogarnęłam. Ale kaskę przelałam, chyba dobrze, jak coś to nie bij ![]() Pestka ja też, pijam bavarię i jestem szczęśliwa. Cytat:
---------- Dopisano o 20:21 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2350 |
Rozeznanie
|
Wy tak ładnie cytujecie a mi sie wszystko wiesza..... uciekam spac...głowa mie cos boli.... Nadrobię Was jutro.
Miłego wieczoru babeczki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2351 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2352 |
Rozeznanie
|
Urodził się pod koniec października, czyli ma trochę ponad 6 miesięcy. Kruszyna mała
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2353 | |
kosmitka
|
Ja się odmeldowuję. Do niedzieli co najmniej. Jutro mam wizytę u gina, potem prosto do szkoły - i w domu będę pewnie dopiero w niedzielę wieczorkiem, więc nie wiem, czy dam radę nadrobić od razu. Jak mi się uda gdzieś wejść na neta, to napiszę relację z wizyty
![]() Miłego weekendu! ---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:33 ---------- Cytat:
![]() Ja pocieszam się, że samego macierzyńskiego mamy 24 tygodnie, plus urlopy, jak sobie policzyłam to do 9 miesiąca powinnam dobrnąć. Oby tak było. Bruma jakoś trzeba będzie sobie dawać radę, nie ma wyjścia.
![]() ![]() |
![]() |
#2354 |
Zakorzenienie
|
własnie mnie zmogło i sie chwilkę zdrzemnęłam -jakieś 15 min he he
odkąd przyszłam z pracy i po lekarzu do domu to wypiłam prawie całą 1,5 litrowa wodę gazowaną z sokiem he he tak mi wchodzi to raz a dwa mam takie suchoty jakbym kaca miała-normalnie szok |
![]() ![]() |
![]() |
#2355 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() mąż był ze mną i zwariowałam jak dziecko zobaczyłam znowu ![]() dziękuję dziewczyny ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2356 |
Wtajemniczenie
|
Ja też na dziś znikam, net mi ktoś strasznie zamula i nie moge nawet Was za bardzo doczytać :/
do jutra mamuśki ![]()
#2357 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja też dziś tyle wypiłam... ato fanty z litre a to mirindy pół litra, jeszcze teraz zadzwoniłam do męża żeby mi sok pomarańczowy kupił bo mam mega ochotę ![]() aa zapomniałam z usg wychodzi że niby z terminem się pokrywam, ale z przewagą na 7.9.zamiat 9.9 A co będzie okaże się w praniu ![]()
![]() Edytowane przez MalgosiaM8 Czas edycji: 2011-05-12 o 19:46 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2358 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2359 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2360 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2361 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny - czytam Was dziś regularnie, ale nie mam siły pisać. Głowa mnie bol, ogólna dolina... Zrobiłam sobie sos czosnkowy w=i zajadam z łososiem mniam!
Nie widziałam lausanne mam nadzieję, że u niej wszystko ok ![]() ![]() ![]() irmith - gratuluje córci ![]() pestka - ślicznie wyglądasz ![]() ancia - życzę wytrwałości na studiach i samych dobrych wieści na wizytcie |
![]() ![]() |
![]() |
#2362 |
Zakorzenienie
|
Okis mamusie, ja jestem naprawde padnieta po dzisiejszym dniu, sprwadze co tam jeszcze w klubie slychac i zmykam, do juterka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2363 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() u nas też troche pogrzmiało i popadało i się momentalnie ochłodziło Cytat:
![]() ![]() Dziękuję Wam dziewczyny za kciuki i gratulacje ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2364 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Lulla- to ja już dziś Ci gratuluję połowinek ![]() - jutro cały dzień mnie nie będzie- może wieczorkiem uda mi się wskoczyć ![]() Tez zmykam do wyrka- padam na mordkę po dzisiejszym dniu w pracy. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2365 | ||
KWC
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2366 |
Zakorzenienie
|
Spray gratuluje takiego prezentu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2367 |
Zadomowienie
|
spray niezły prezent dostałaś =)
|
![]() ![]() |
![]() |
#2368 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() bianeczka ale masz smaki ![]() Cytat:
![]() Agnieszka trzymam kciuki za lepsze samopoczucie ![]() ![]() A my dzisiaj z mężem oglądamy sobie zdjęcia z weekendu majowego nad morzem, prawie po dwóch tygodniach ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Martusiaaa21 Czas edycji: 2011-05-12 o 20:38 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2369 |
Raczkowanie
|
Heeeej
![]() ...tak sobie leze na kanapie i czekam czy sie ta moja niunia do mnie na swoj sposob odezwie....a tu nic ![]() Zaczelam czuc "kopniaczki" w 18tym tygodniu, a ostatnie pare dni sie dziecie uspokoilo jakos...no nic, zmeczona pewnie, bo sie wytrzesie bidulka caly dzien... ![]() Gratuluje udanych wizyt! Ja mam w przyszla srode. Oj...juz sie nie moge doczekac! Ciekawe jaka duza dzidzia bedzie...jak do tej pory zawsze byla do przodu o jakis tydzien. Juz sie smiejemy z Tz, ze bedzie taki kolosik jak on, gdy sie urodzil- 4500kg prawie ![]() ![]() P.S. z tego nadrabiania was to w dalszym ciagu nic nie wyszlo...sprobuje teraz. Dopoki nie nie padne! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2370 |
Zadomowienie
|
Pogoda fajna jest, ale jak pojadę na weekend na działkę to ma być chłodniej i padać deszcz =///
---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ---------- Nie wiem co mam robić =/ ostatnio usypiam po 1 =/ w telewizji nic ciekawego nie ma, książki nie chce Mi się czytać i mam dosyć siedzenia przed laptopem =/ ---------- Dopisano o 21:47 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ---------- od wczoraj mam problemy z oddychaniem =/// nie mogę wziąć pełnego oddechu, bo przeszkadza Mi brzuch w tym =/// |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:19.