Minęły mdłości, są już kopniaczki - ciągle czekamy na Was dzieciaczki - IX/X 2011 - Strona 79 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-12, 18:58   #2341
lullaby_ml
Zakorzenienie

Dot.: Minęły mdłości, są już kopniaczki - ciągle czekamy na Was dzieciaczki - IX/X 2

Chyba ide sie wykąpielkowac zanim wyłączą prad bo na dworze robi sie masakra i ciemno
lullaby_ml jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-12, 19:00   #2342
DzastaW
Zadomowienie

Dot.: Minęły mdłości, są już kopniaczki - ciągle czekamy na Was dzieciaczki - IX/X 2

pestka Ja nie mogłam się powstrzymać, bo miałam smaka na piwo przez jakieś dwa miesiące =/

[reebok_a]606817[/reebok_a]
DzastaW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-12, 19:04   #2343
pestka78
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez aa2 Pokaż wiadomość
jestem i ja ktos sie cieszy?

no a teraz ja powiem jak po wizycie
Oby ten ostatni okazał sie tym wybranym....Chodzisz prywatnie czy na kase?

Cytat:
Irmith super-gratuluje nastepna dziewczynka
Ja także gratuluje)
pestka78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-12, 19:05   #2344
Patiisia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez lullaby_ml Pokaż wiadomość
Spodzienki
Fajne, idealne na wakacje

Cytat:
Napisane przez cotynato Pokaż wiadomość
A te to są takie zwykłe klapaki , nawet nie wiem w jakim kolorze będą. Ja lubię japonki więc się na nie cieszę

takie o , na wątku u nas szał tym bardziej że tanioszki bo 21 zł tylko.
Ancia a widziałaś sandałki z kwiatkiem? Robiłam fotorelację.
Kurcze fajne te buciki na Twoim wątku są

Cytat:
Napisane przez irmith Pokaż wiadomość
Dzięki wielkie, jestem przeszczęśliwa a co tam, dorzucę jeszcze fote mojej kruszynki kochanej... albo nie dorzuce bo coś się krzaczy na wizażu

Edit: oo a jednak działa ale strasznie mi muli :/
Śliczną masz córę
Patiisia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-12, 19:06   #2345
archinta
Zakorzenienie

No jak ten wizaż mnie dziś nie lubił!!! Nie mogłam się zalogować, cytować, pisać.
Ale moje uzależnienie wzięło górę- nadrabiałam o co straciłam od wczo i robiłam notatki by móc odpowiadać Boszzzzzzzzz- chyba robię się nawiedzona
Cytat:
...no laska mnie dzisiaj tak draznila ze szok i na kazdym kroku probowala pokazac ze jestem niekompetentna i ze ona i tak bedzie lepsza, no ludzie..kicham tam, robie swoje i koniec, a co ona sobie mysli to jej sprawa:/ a poza tym na poprawe humoru kupilam sobie biale spodnie ktore bede mogla nosic i teraz i po ciazy i zwykla, czarna bawelniana sukienke bez ramiączek moze pozniej wystawie fotki; jestem padnieta a synus sie dzisiaj prawie nie ruszal, mam nadz ze to nic zlego bo juz sie przyzwyczailam do tego ze codziennie sie wygina w brzuszku okis kochane moje, ide was nadrabiac
Jakas durna - zakompleksiona laska.

Ja dziś na naradzie tez się wkurzałam na jednego dr- omawiam mój pokaz slajdów- a on potem się zgłasza, że chciałby coś jeszcze dodać i powtarza po mnie- to taki typ , ze później mówi "no ja to powiedziałem", " no to był mój pomysł"- stary dziad, a głupi!
Cytat:
A więc ja już po wizycie 310 gramów rozwój prawidłowy i taaaaaaadaaaaaaaaammmmmm proszę o dopisanie córcia

Dzięki wielkie za kciuki

ach te calzedonie
Cytat:
Poza tym okazało się że będę miala 24 pary nadprogramowo hahaha może komuś japonki? .
Mówisz 24 nadprogramowe
no wiesz- ten tego

anetika- Sebastian tez bardzo ładnie!

Kapka- ciesze się,że wszystko ok u wstydliwego maleństwa
Ale z tym ciągnikiem na czarno to o co kaman????

Agnyska- sen o Bear Grylls mnie zabił

Co to miski psa- przy takich okazjonalnych wizytach nie oduczysz jej by nie broniła jej- jedyna rada to zabrać to co uważa za swoje bo nie mogła się o to kłócić z innym psem.
Foty zwierzaków boskie- kocioł fajnie się zamontował na parapecie
Dzięki za kciuki antystresowe.

Nie wiem kto wrzucał już pękający lakier Ja to zacofana jednak jestem!!

Mucka- a dasz swoje pszczele foty???

Caroline- zdrówka dla mamy dobrze,ze dziś już lepiej

aa2- mam plan jak Ty- w pracy być mniej więcej do końca maja- pewnie w połowie czerwca dopiero odejdę
A w ogóle to co taki post dziś miałaś- tylko sucha buła z sokiem??? Wczoraj tak szalałaś z tymi pierogami

miss. hot- 3mam mocno kciuki za poniedziałkowe bad!!!

natka- Twój filmik wyyyyyyyyyyyyyyymiata !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!

Sharifa- kopniak w ucho mężowi mnie rozczulił po porodzie pewnie nie będzie się z takich atrakcji cieszył

Martusiaaa
- gratulacje kupna mieszkania!!!Niech Wam się cudownie mieszka w nowym gniazdku!!!

Caltea
- Ty to masz sprawny piekarnik (nie wiem czy pamiętacie określenie na ciążę- "ciasto w piekarniku") nie dość, że wcześniej upieczesz to jeszcze jak Twoje ciasto wyrosło

lausanne- leż i odpoczywaj- już nie pozwalam na żadne wypady do sklepów by oglądać fronty i nie wiem co jeszcze!
Jak mężowi poszła rozmowa?
archinta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-12, 19:07   #2346
bruma
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez MalgosiaM8 Pokaż wiadomość
dobra to i ja się pochwale sukienkami w spadku
Super sukienka...ja też mam zamiar poszukać podobnej

Cytat:
Nic na allegro nie wystawiam Przyszły zamówienia.
3kartony po 12 par, jutro dwa po 24 pary , wór ciuchów... aaa z jednej strony nie mogę się doczekać a z drugiej nie wiem jak będę chodziła po pokoju jak będzie taki zawalony Poza tym okazało się że będę miala 24 pary nadprogramowo hahaha może komuś japonki?

Idę dalej robić kokardki na sukienkę. A zaraz po arbuza.
Mi udało się załapać na jedną parę u jednej dziewczyny z tego wątku...ale okazało się, że ich nie ma

Gratki dla wszystkim dziewczynom, za dzisiejsze udane wizyty

Małgosia wiem co czujesz...nie ma to jak własne mieszkanko Wyobraźcie sobie, że my dopiero po ponad roku urządzaliśmy/wykańczaliśmy nasze malutkie mieszkanko

Tak w ogóle to witam wczesnym wieczorkiem bo zapomniałam się przywitać

Wczoraj do pracy wróciła moja szefowa po macierzyńskim...śmieją się u nas, że robimy wymianę Ona przyszła a ja za jakieś 3 miesiące pójdę na zwolnienie a później na macierzyńskie Dzisiaj opowiadała, że wczorajszy dzień był koszmarny...i nie chodzi o zmęczenie fizyczne, tylko psychiczne...Mówi, że ciężko jest zostawić takiego malucha w domku dzisiaj to nawet jej łezka poleciał, bo zadzwonił do niej jej Tż i powiedział, że właśnie Maxiu (ich synek) przewrócił się z plecków na brzuszek.
Zaczęłam się zastanawiać, czy ja też będę to tak przeżywać za rok jak będę musiała wrócić do pracy...chyba, że do tego czasu coś się zmieni ale jakoś mi się to nie wydaje

Dobra...spróbuję was nadrobić bo zatrzymałam się na 70 str

Edytowane przez bruma
Czas edycji: 2011-05-12 o 19:09
bruma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-12, 19:10   #2347
anciaahk
kosmitka

Cytat:
Napisane przez agnieszka 0605 Pokaż wiadomość
Ancia - aż tak dobrze nie opanowałam tematu musiałabyś zoabzcyć na allegro jakie są rozmiarówki po 135/100
To pewnie takie i kołdry są, myślałam, że masz wszystko obczajone .
Cytat:
Napisane przez kiciulec Pokaż wiadomość
Siadłam chwilę i myślałam nad imionami, i ciężko mi idzie :/
Na razie moje typy to dla dziewczynki: Alicja, Bianka, Róża, a dla chłopca: Maksymilian, Franciszek, Natan
Fraaanciszek .
Cytat:
Napisane przez spray Pokaż wiadomość
Podle się dziś czuję, jestem jakaś spuchnięta i zadyszana, we wszystkich ciuchach mi ciasno, założyłam wreszcie taką lekką kieckę odcinaną pod biustem, w której wyglądam jak utuczony Muminek . Nastroju mi to bynajmniej nie poprawia, bo chyba żadna kobieta nie lubi wyglądać jak wieloryb, nawet w ciąży.
Spray - już Was tu wszystkie ostrzegam, że wątkowym wielorybem jestem i ja, i żadnej konkurencji wielorybiej nie dopuszczam. Poza tym kobieto widziałam Twoje foty, jesteś chuda jak szczapa, masz tylko brzuszek. Ty chyba wieloryba nie widziałaś
Natychmiastowo nakazuję powrót dobrego humorku

Caltea piękne wiadomości, gratuluję udanej wizyty i udanego interesu Leosia. Jestem w szoku, że lekarz takie coś już teraz może ustalić i potwierdzić i skomentować. Uważaj na siebie, dbaj o siebie, niech szyjka służy jak najdłużej.

Cytat:
Napisane przez anetika Pokaż wiadomość
A i byłam dziś u gina, powiedział, że moja ciąża przebiega wzorcowo i życzy sobie więcej takich pacjentek A i dostałam skierowanie na glukozę I znów posłuchałam serduszka
Przytyłam od początku ciąży 9 kg Nigdy nie ważyłam tyle ile teraz... trochę mnie to przerasta tym bardziej, że zawsze miałam problemy z nadwagą... Gin mnie pocieszył mówiąc "nie jest źle - wszytko przed Panią!" No rzeczywiście
Anetika też gratuluję udanej wizyty, a co do wagi - pocieszam wszystkich - ja utyłam ponad 15 kg . I żyję. I Ty też będziesz, a potem razem będziemy się odchudzać.

Cytat:
Napisane przez AgnesD Pokaż wiadomość
czy wam tez tak puchną stopy ???? bo u mnie masakra jakaś klapki mierzyłam z tamtego lata i niestety stopy mi nie weszły
AgnesD mi też puchną i to bardzo. Kupiłam jakieś 2 tygodnie temu buty o rozmiar za duże i już teraz buty są dobre, nie wiem, co będzie dalej. Letniego obuwia jeszcze nie wyciągałam, ale czuję, że może być koszmar.
Cytat:
Ja byłam przekonana, ze ubranka wezmę nowe, bo to jak bielizna itp. Ale jak pooglądałam te w sklepie, cieniutkie, wymacane a później byłam w lumpie i od niechcenia przeglądałam ciuszki to i materiał jakiś taki lepszy, zupełnie nie są ani poplamione ani zmechacone, jak nowe i materiał niebo a ziemia w porównaniu z takim co kupiłam w sklepiku obok. Poza tym mają takie urocze niektóre wzorki że nie miałam sumienia tego zostawić.
Fakt, że sama sobie ustaliłam limit i używane będą np. do szpitala- podobno często kradną/gubią się , więc takich za 1 czy 2 zł nie szkoda tak bardzo. I resztę już kupię nową i tylko będę się wspierała jakimiś uroczymi spodenkami, bluzami bo tam to można znaleźć fajne i oryginalne
Cotka masz rację, te sklepowe tańsze naprawdę czasem są z gorszej, cieńszej bawełny. Ja w sumie nie miałam porównania, ale jak kupiłam w cocodrillo 2 bodziaki to dopiero poczułam różnicę w dotyku - jaka bawełna może być grubsza, od razu czuć lepsze gatunkowo.
Ktoś pisał o chińszczyźnie, chyba większość co mam jest made in china, nie wiedziałam, że to ma znaczenie, te z pepco są chyba made in india.

Cytat:
po wizycie, wszsytko oki dzidzia rośnie 560g miała, przewidywana waga przyh porodzie 3600g, wszsytko w normach, gin powiedział że waże bardzo dobrze i żeby tak dalej trzymać, aa ii żeby jak siedzę podnosic nogi często do góry to uniknę puchnięcia stóp
uciekam, drzemnąć chwilę i wracam
Małgosiu, gratuluję udanej wizyty i wielkiego dzieciaczka . Coś lekarz mowił na bóle brzucha?

Posłuchaj, jak mi prędko bije Twoje serce...
anciaahk jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-05-12, 19:16   #2348
archinta
Zakorzenienie

Aaaaaaaaaaaaaaaa= ciągle zapominam o najważniejszym- wg suwaczka, który sobie ustawiłam wychodzi, że jestem dziś równo w połowie
Stary 2011-05-12, 19:21   #2349
anciaahk
kosmitka

Cytat:

no a teraz ja powiem jak po wizycie
poszłam i babka oczywiście chciała zrobić mi badanie tylko giekologicznie , ale powiedziałam jej ze ma mi zrobić usg bo inaczej oszaleje , no to jak badała mni eginekologicznie to powiedziała ze jak ma byc cos nie tak skoro rośnie mi brzuch i macica , macice juz mam za pępkiem he he, potem jednak zabrała mnie na usg i pomierzyła malutka , maleństwo waży całe 250 gram , ale ile mierzy to niestety nie wiem bo nie zapytałam a na wydruku który dostałam z pomiarami sie nei znam
ogólnie powiedziała ze wszystko jest ok i w sumie tyle

no i wiem juz ze raczej do niej chodzić nie bede bo znów mni eni ezwarzyła-ba nawet nie zapytała o wage co mnie zdziwiło bo skąd bede wiedziała np jak wy ze za dużo waże albo co?
w pomniedziałek ide do tego trzeciego i chyba na niego sie juz ostatecznie zdecyduje bo przynajmniej mnie waży mierzy ciścnienie itd i jak zapytam to mi tłumaczy co i jak, jeszcze go wypróbuje i popytam o różności zeby byc pewną i wybiore-mam nadzieje ze dobrze
Aa2 ja się cieszę, że jesteś . I życzę w końcu powodzenia w wyborze lekarza, kiedyś chyba będziesz musiała się zdecydować, co? Czy chcesz ich 3 trzymać w szachu?
CO do wagi - mój ani nie pyta, ani nie waży. Może to nie jest jakieś najważniejsze na świecie?

Lullaby_ml - laska faktycznie jakaś dziwna, chyba się nie przejmujesz? tacy ludzie potrafią jednak popsuć dobry nastrój, ale nie warto się przejmować, dzidzia najważniejsza. A ta może z zazdrości albo niechęci? Ja czasem też coachom dawałam popalić, tak z przekory .
Cytat:
A więc ja już po wizycie 310 gramów rozwój prawidłowy i taaaaaaadaaaaaaaaammmmmm proszę o dopisanie córcia

Dzięki wielkie za kciuki
Irmith gratulace , kolejna calzedonia na wątku .
Cytat:
Anciaahk wracaj do nas
Małgosia jestem jestem, nadrabiam, ale ciężko to idzie.
Cytat:
Ancia a widziałaś sandałki z kwiatkiem? Robiłam fotorelację.
Cotka nie widziałam, jeszcze się nie ogarnęłam. Ale kaskę przelałam, chyba dobrze, jak coś to nie bij .

Cytat:
Napisane przez pestka78 Pokaż wiadomość
Ja wszelkie trunki z alkoholem odstawiłam na dobre....
Pestka ja też, pijam bavarię i jestem szczęśliwa.
Cytat:
Napisane przez bruma Pokaż wiadomość
Wczoraj do pracy wróciła moja szefowa po macierzyńskim...śmieją się u nas, że robimy wymianę Ona przyszła a ja za jakieś 3 miesiące pójdę na zwolnienie a później na macierzyńskie Dzisiaj opowiadała, że wczorajszy dzień był koszmarny...i nie chodzi o zmęczenie fizyczne, tylko psychiczne...Mówi, że ciężko jest zostawić takiego malucha w domku dzisiaj to nawet jej łezka poleciał, bo zadzwonił do niej jej Tż i powiedział, że właśnie Maxiu (ich synek) przewrócił się z plecków na brzuszek.
Zaczęłam się zastanawiać, czy ja też będę to tak przeżywać za rok jak będę musiała wrócić do pracy...chyba, że do tego czasu coś się zmieni ale jakoś mi się to nie wydaje
Bruma a ile ma szefowej synek??? Aż mam ciary na plecach.

---------- Dopisano o 20:21 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ----------

Cytat:
Napisane przez archinta Pokaż wiadomość
Aaaaaaaaaaaaaaaa= ciągle zapominam o najważniejszym- wg suwaczka, który sobie ustawiłam wychodzi, że jestem dziś równo w połowie
Gratulacje klask i:.

Stary 2011-05-12, 19:30   #2350
pestka78
Rozeznanie

Wy tak ładnie cytujecie a mi sie wszystko wiesza..... uciekam spac...głowa mie cos boli.... Nadrobię Was jutro.

Miłego wieczoru babeczki
pestka78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-12, 19:32   #2351
archinta
Zakorzenienie

Cytat:
Wy tak ładnie cytujecie a mi sie wszystko wiesza..... uciekam spac...głowa mie cos boli.... Nadrobię Was jutro.

Miłego wieczoru babeczki
Kolorowych snów

Małgosia- zapomniałam Tobie pogratulować udanej wizyty!!

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-05-12, 19:33   #2352
bruma
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez anciaahk Pokaż wiadomość
Urodził się pod koniec października, czyli ma trochę ponad 6 miesięcy. Kruszyna mała Kurcze aż mi się serce krajało jak widziałam jej łzy, że tak ciężko to znosi. Cierpi zwłaszcza z tego, że omijają ją te szczególne chwile w rozwoju dziecka...
Stary 2011-05-12, 19:34   #2353
anciaahk
kosmitka

Ja się odmeldowuję. Do niedzieli co najmniej. Jutro mam wizytę u gina, potem prosto do szkoły - i w domu będę pewnie dopiero w niedzielę wieczorkiem, więc nie wiem, czy dam radę nadrobić od razu. Jak mi się uda gdzieś wejść na neta, to napiszę relację z wizyty.

Miłego weekendu!

---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:33 ----------

Cytat:
Urodził się pod koniec października, czyli ma trochę ponad 6 miesięcy. Kruszyna mała Kurcze aż mi się serce krajało jak widziałam jej łzy, że tak ciężko to znosi. Cierpi zwłaszcza z tego, że omijają ją te szczególne chwile w rozwoju dziecka...
To faktycznie maleńki .
Ja pocieszam się, że samego macierzyńskiego mamy 24 tygodnie, plus urlopy, jak sobie policzyłam to do 9 miesiąca powinnam dobrnąć. Oby tak było.
Bruma jakoś trzeba będzie sobie dawać radę, nie ma wyjścia.

Stary 2011-05-12, 19:38   #2354
aa2
Zakorzenienie

własnie mnie zmogło i sie chwilkę zdrzemnęłam -jakieś 15 min he he

odkąd przyszłam z pracy i po lekarzu do domu to wypiłam prawie całą 1,5 litrowa wodę gazowaną z sokiem he he tak mi wchodzi to raz a dwa mam takie suchoty jakbym kaca miała-normalnie szok
aa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-12, 19:41   #2355
MalgosiaM8
Zakorzenienie

Cytat:
Małgosia wiem co czujesz...nie ma to jak własne mieszkanko Wyobraźcie sobie, że my dopiero po ponad roku urządzaliśmy/wykańczaliśmy nasze malutkie mieszkanko
takie malutkie maleństwo dalej się urządza, zawsze jeszczejest coś do zrobienia/kupienia

Cytat:
Małgosiu, gratuluję udanej wizyty i wielkiego dzieciaczka . Coś lekarz mowił na bóle brzucha?
na bóle pachwin powiedział ze tak ma być niestety... a tamte bóle z wrażenia zapomniałam pendria też nie wziełam, nie mam zdjęć
mąż był ze mną i zwariowałam jak dziecko zobaczyłam znowu

Cytat:
Małgosia- zapomniałam Tobie pogratulować udanej wizyty!!
dziękuję dziewczyny

Cytat:
Ja się odmeldowuję. Do niedzieli co najmniej. Jutro mam wizytę u gina, potem prosto do szkoły - i w domu będę pewnie dopiero w niedzielę wieczorkiem, więc nie wiem, czy dam radę nadrobić od razu. Jak mi się uda gdzieś wejść na neta, to napiszę relację z wizyty.
.
udanego weekendu i jak najmniej męczącego

Staś wziął rodziców z zaskoczenia i już jest z nami!
25.08.2011

Stanisław wywrócił moje życie do góry kołami
MalgosiaM8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-12, 19:42   #2356
irmith
Wtajemniczenie

GG do irmith

Ja też na dziś znikam, net mi ktoś strasznie zamula i nie moge nawet Was za bardzo doczytać :/

do jutra mamuśki

Magdalenka 5.11.2014

i wystarczy nam tego miodu
irmith jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-12, 19:45   #2357
MalgosiaM8
Zakorzenienie

Cytat:

odkąd przyszłam z pracy i po lekarzu do domu to wypiłam prawie całą 1,5 litrowa wodę gazowaną z sokiem he he tak mi wchodzi to raz a dwa mam takie suchoty jakbym kaca miała-normalnie szok
ja też drzemkę strzeliłam dziś, już dawno mnie tak zmogło w dzień

ja też dziś tyle wypiłam... ato fanty z litre a to mirindy pół litra, jeszcze teraz zadzwoniłam do męża żeby mi sok pomarańczowy kupił bo mam mega ochotę

aa zapomniałam z usg wychodzi że niby z terminem się pokrywam, ale z przewagą na 7.9.zamiat 9.9
A co będzie okaże się w praniu

Staś wziął rodziców z zaskoczenia i już jest z nami!
25.08.2011

Stanisław wywrócił moje życie do góry kołami

Edytowane przez MalgosiaM8
Czas edycji: 2011-05-12 o 19:46
MalgosiaM8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-12, 19:48   #2358
aa2
Zakorzenienie

Cytat:
ja też drzemkę strzeliłam dziś, już dawno mnie tak zmogło w dzień

ja też dziś tyle wypiłam... ato fanty z litre a to mirindy pół litra, jeszcze teraz zadzwoniłam do męża żeby mi sok pomarańczowy kupił bo mam mega ochotę

aa zapomniałam z usg wychodzi że niby z terminem się pokrywam, ale z przewagą na 7.9.
A co będzie okaże się w praniu
o to ni etylko ja gazowane spijam mam tak od weekendu, mąż z bólem chodził marudził itd ale cieszy sie ze na cole go nie ciągne i kupił mi gazowanej wody zgrzewkę i 4 niegazowanej i mówi ze z tym gazem ma sobi eoszczędzać, a jak oszczędzać jak oid wczoraj dwie juz poszły ciekawe czy namówie go na nową
Stary 2011-05-12, 19:56   #2359
bruma
Rozeznanie

Cytat:

No ja tak też mam zwłaszcza jak jestem w pracy to strasznie chce mi się pić Herbatka, sok grejpfrutowy i duuużżżoooo wody z baniaka natomiast w domku zawsze muszę wypić szklaneczkę Coli
Stary 2011-05-12, 19:57   #2360
lullaby_ml
Zakorzenienie

Cytat:
Gratulacje! równa połowa, super ja równą połowe bede miala jutro zapomnialam ze my mamy podobny termin

Cytat:
Aa2 ja się cieszę, że jesteś . I życzę w końcu powodzenia w wyborze lekarza, kiedyś chyba będziesz musiała się zdecydować, co? Czy chcesz ich 3 trzymać w szachu?
CO do wagi - mój ani nie pyta, ani nie waży. Może to nie jest jakieś najważniejsze na świecie?

Lullaby_ml - laska faktycznie jakaś dziwna, chyba się nie przejmujesz? tacy ludzie potrafią jednak popsuć dobry nastrój, ale nie warto się przejmować, dzidzia najważniejsza. A ta może z zazdrości albo niechęci? Ja czasem też coachom dawałam popalić, tak z przekory .

Irmith gratulace , kolejna calzedonia na wątku .

Małgosia jestem jestem, nadrabiam, ale ciężko to idzie.

Cotka nie widziałam, jeszcze się nie ogarnęłam. Ale kaskę przelałam, chyba dobrze, jak coś to nie bij .

Pestka ja też, pijam bavarię i jestem szczęśliwa.

---------- Dopisano o 20:21 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ----------

Czy sie przejelam? wkurzyla mnie i draznila ale wiem ze nie ma racji; z przekory mozna mowic i robic rozne rzeczy, ale u niej to byla zlosliwosc, do tego bezpodstawna bo dziewczyna jest w branzy dopiero od pazdziernika, a ja pare lat wiec sora

Cytat:

Miłego wieczoru babeczki
Milego wieczorku i dobrej nocy

Cytat:

To napewno ta pogoda, az sie boje sie z nami bedzie jak beda upaly-bedziemy pily galonami a nie litrami
Stary 2011-05-12, 19:57   #2361
agnieszka 0605
Zakorzenienie

Dziewczyny - czytam Was dziś regularnie, ale nie mam siły pisać. Głowa mnie bol, ogólna dolina... Zrobiłam sobie sos czosnkowy w=i zajadam z łososiem mniam!

Nie widziałam lausanne mam nadzieję, że u niej wszystko ok

irmith - gratuluje córci
pestka - ślicznie wyglądasz
ancia - życzę wytrwałości na studiach i samych dobrych wieści na wizytcie

Twoje zdanie jest twoje, wiec zapewne rożni się od mojego.
agnieszka 0605 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-12, 20:09   #2362
lullaby_ml
Zakorzenienie

Okis mamusie, ja jestem naprawde padnieta po dzisiejszym dniu, sprwadze co tam jeszcze w klubie slychac i zmykam, do juterka
Stary 2011-05-12, 20:10   #2363
Martusiaaa21
Wtajemniczenie

Cytat:
A ja właśnie wróciłam od zębolożki, dopatrzyła się czegoś nowego i kolejny ząbek chyba będzie męczony

A teraz jestem już zrobiona od stóp do głów jem szybki obiadek wysyłam dobre fluidki do Was i prosze o wielkie kciukaski, za 1,5 godziny połówkowe mam i chyba zaczynam sie stresować

3mam kciuki za wszystkie wasze wizyty
Irmith i jak tam wizyta??
Cytat:
po wizycie, wszsytko oki dzidzia rośnie 560g miała, przewidywana waga przyh porodzie 3600g, wszsytko w normach, gin powiedział że waże bardzo dobrze i żeby tak dalej trzymać, aa ii żeby jak siedzę podnosic nogi często do góry to uniknę puchnięcia stóp
uciekam, drzemnąć chwilę i wracam
Małgosiu super, że wizyta udana i maluszek rośnie zdrowono i przewidywana waga końcowa dość sporasuper
Cytat:
Chyba idzie burza
u nas też troche pogrzmiało i popadało i się momentalnie ochłodziło
Cytat:

poszłam i babka oczywiście chciała zrobić mi badanie tylko giekologicznie , ale powiedziałam jej ze ma mi zrobić usg bo inaczej oszaleje , no to jak badała mni eginekologicznie to powiedziała ze jak ma byc cos nie tak skoro rośnie mi brzuch i macica , macice juz mam za pępkiem he he, potem jednak zabrała mnie na usg i pomierzyła malutka , maleństwo waży całe 250 gram , ale ile mierzy to niestety nie wiem bo nie zapytałam a na wydruku który dostałam z pomiarami sie nei znam
ogólnie powiedziała ze wszystko jest ok i w sumie tyle

no i wiem juz ze raczej do niej chodzić nie bede bo znów mni eni ezwarzyła-ba nawet nie zapytała o wage co mnie zdziwiło bo skąd bede wiedziała np jak wy ze za dużo waże albo co?
w pomniedziałek ide do tego trzeciego i chyba na niego sie juz ostatecznie zdecyduje bo przynajmniej mnie waży mierzy ciścnienie itd i jak zapytam to mi tłumaczy co i jak, jeszcze go wypróbuje i popytam o różności zeby byc pewną i wybiore-mam nadzieje ze dobrze
Asiu fajnie, że się dowiedziałaś, że wszystko w porządku i dzidzia rośnieale skoro uważasz że ten trzeci lekarz będzie najlepszy to na pewno podejmujesz dobrą decyzje. Ty wiesz najlepiej po przetestowaniu trójki specjalistów

Dziękuję Wam dziewczyny za kciuki i gratulacjekochane jesteściefajnie tak dzielić szczęście z tyloma osobami
Martusiaaa21 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-05-12, 20:13   #2364
archinta
Zakorzenienie

Cytat:
Cytat:
Gratulacje! równa połowa, super ja równą połowe bede miala jutro zapomnialam ze my mamy podobny termin
Dzięki dziewczyny

Lulla- to ja już dziś Ci gratuluję połowinek
- jutro cały dzień mnie nie będzie- może wieczorkiem uda mi się wskoczyć

Tez zmykam do wyrka- padam na mordkę po dzisiejszym dniu w pracy.

Stary 2011-05-12, 20:15   #2365
spray
KWC

Cytat:

Dzięki wielkie za kciuki
Gratuluję! Ach, jak zazdroszczę tego przyszłego wpinania spineczek we włoski

Cytat:
Napisane przez DzastaW Pokaż wiadomość
A

[/COLOR]Dowiedziałam się od taty że podobno teść ma zamiar kupować wózek i łóżeczko (że już jakieś ma do kupienia). Jak się okaże że kupił bez konsultacji z Nami, to zrobię istny sajgon
A mój Tatko sprezentował nam dzisiaj naszą wymarzoną Classicę w kolorze Vaniglia Caluśki komplet - gondolkę, spacerówkę i fotelik z adapterem i bazą
spray jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-12, 20:19   #2366
aa2
Zakorzenienie

Spray gratuluje takiego prezentu super
Stary 2011-05-12, 20:31   #2367
DzastaW
Zadomowienie

spray niezły prezent dostałaś =)

Stary 2011-05-12, 20:33   #2368
Martusiaaa21
Wtajemniczenie

Cytat:
Dobry wieczor kochane zaraz wam wszystkim poodpisuje i ponadrabiam posty, ale chcialam tylko opisac swoj dzien pomijam fakt ze jestem padnieta na maxa, ale ok; mialam dzisiaj ten coaching i dziewczyna ktora mnie widziala w marcu tez tam byla, spojrzala na mnie jak weszlam rano do biura i powiedziala:"ooo, ostatnio jak bylas to bylas taka szczupla.."...zasmialam sie i powiedzialam ze fajnie okreslila "bylas" bo to rzeczywiscie czas przeszly i obrocilam to w zart wiedzac ze ona to powiedziala celowo; przez pare godz dzwonilam z tymi doradcami i na koniec dnia menadżer zapytal o efekty o uwagi itp itd, na to wlasnie ta dziewczyna odpowiedziala ze praktycznie wszystkie dzwonimy tak samo i w sumie nie ma zadnej roznicy powiedzialam tylko ze wydzwonienie klienta to tez duza kwestia szczescia i sprzedaz kredytu przez tel tez zalezy od bazy itd na co owa dziewczyna sie skwasila, spojrzala na mnie i powiedziala ze w tym miesiacu zrobi napewno wiekszy wynik ode mnie ( co mies mam 350 albo 300 000 w akcepcie, niektore dziewczyny pewnie beda wiedzialy o co kaman gdyby ktores nie wiedzialy to jest to suma sprzedanych a pozniej uruchomionych kredytow ) i ze wlasciwie to ona i tak co mies ma super wynik i ze gdyby mi nie weszlo te 170 tys to ona by wygrala i zaczela mi sypac takimi tekstami no laska mnie dzisiaj tak draznila ze szok i na kazdym kroku probowala pokazac ze jestem niekompetentna i ze ona i tak bedzie lepsza, no ludzie..kicham tam, robie swoje i koniec, a co ona sobie mysli to jej sprawa:/ a poza tym na poprawe humoru kupilam sobie biale spodnie ktore bede mogla nosic i teraz i po ciazy i zwykla, czarna bawelniana sukienke bez ramiączek moze pozniej wystawie fotki; jestem padnieta a synus sie dzisiaj prawie nie ruszal, mam nadz ze to nic zlego bo juz sie przyzwyczailam do tego ze codziennie sie wygina w brzuszku okis kochane moje, ide was nadrabiac
nie przejmuj się tą laską, olej ją a jutro będzie lepiej, wiem, że łatwo się mówi tymbardziej, że tak jak piszesz ona świeżutka a Ty masz już doświadczeniePewnie chce się wykazać i podlizać
Cytat:

Dzięki wielkie za kciuki
gratulacje córeczkipowiększ a się nam grono dziewczynek

Cytat:
Napisane przez bianeczkaa Pokaż wiadomość

Jadła dzisiaj drożdżówkę z rabarbarem boska
bianeczka ale masz smaki
Cytat:

Agnieszka trzymam kciuki za lepsze samopoczucieMoże kolejny dzień przyniesie lepszy humor

A my dzisiaj z mężem oglądamy sobie zdjęcia z weekendu majowego nad morzem, prawie po dwóch tygodniachwcześniej nie mieliśmy czasuale fajnie tak sobie powspominaćtam jeszcze w ciepłych rzeczach opatuleni a dziś tak gorąco

Edytowane przez Martusiaaa21
Czas edycji: 2011-05-12 o 20:38
Martusiaaa21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-12, 20:38   #2369
Ellabailasola
Raczkowanie

Heeeej
...tak sobie leze na kanapie i czekam czy sie ta moja niunia do mnie na swoj sposob odezwie....a tu nic
Zaczelam czuc "kopniaczki" w 18tym tygodniu, a ostatnie pare dni sie dziecie uspokoilo jakos...no nic, zmeczona pewnie, bo sie wytrzesie bidulka caly dzien...

Gratuluje udanych wizyt! Ja mam w przyszla srode. Oj...juz sie nie moge doczekac! Ciekawe jaka duza dzidzia bedzie...jak do tej pory zawsze byla do przodu o jakis tydzien. Juz sie smiejemy z Tz, ze bedzie taki kolosik jak on, gdy sie urodzil- 4500kg prawie "tesciowa" do dzis wdzieczna, ze jej przy porodzie nie wykonczyl

P.S. z tego nadrabiania was to w dalszym ciagu nic nie wyszlo...sprobuje teraz. Dopoki nie nie padne!
Ellabailasola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-12, 20:47   #2370
DzastaW
Zadomowienie

Pogoda fajna jest, ale jak pojadę na weekend na działkę to ma być chłodniej i padać deszcz =///

---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ----------

Nie wiem co mam robić =/ ostatnio usypiam po 1 =/ w telewizji nic ciekawego nie ma, książki nie chce Mi się czytać i mam dosyć siedzenia przed laptopem =/

---------- Dopisano o 21:47 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ----------

od wczoraj mam problemy z oddychaniem =/// nie mogę wziąć pełnego oddechu, bo przeszkadza Mi brzuch w tym =///

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości