|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2341 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczeń - luty 2013 (XIV) Roczkowania ciąg dalszy!
dzień dobry
![]() powiedźcie skąd moje dziecko ma tyle energii od samego rana? |
![]() ![]() |
![]() |
#2342 |
Zakorzenienie
|
hello, ja też narzekam, dziecię mnie najpierw rozpieszcza spaniem do 9 a potem wstaje o 6.30??? O co kaman?
![]() ale dzisiaj przesikał calusieńką pieluchę, masakra totalna, WSZYSTKO było mokre, bodziaki koszulka spodenki tragedijossssss
#2343 |
Zakorzenienie
|
Heja...nie czytam bo nie mam czasu-ino się melduję...wróce potem...
zaraz śniadanko..potem małż do fryzjera leci a my z nim-potem do pediatry kontrolnie-zobaczymy ile Antonio waży-jest taaaaaki cięzki..pa babulce!!!
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2344 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Nie kupuję książeczek w biedrze bo wczoraj w auchan kupiłam 10, były po 2, 4 6 zł. Moja dzisiaj obudział się 5:50, Tz wziął ją do wózka ale mamę zwołałam żeby on jeszcze pospał. Jutro mamy jechac na narrty we dwoje, ciekawe jak będzie po tych ostatnich kwasach.
![]() |
#2345 | |
Zadomowienie
|
gina?
![]() ![]() Cytat:
dzien dobry ![]() Mykam do pracy ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2346 |
Wtajemniczenie
|
hej
![]() nie pojechaliśmy wczoraj na zakupy bo mne tak wątroba zaczęła boleć, że się ledwo ruszałam:/ a myślałam, że juz zupełnie przeszło... dzisiaj na szczęście wszystko dobrze. Hania też zdrowa, także mam nadzieje, że już tak zostanie ![]() marsi mój Tż zabrania Hani nosić niebieskich ubrań ![]() ![]() nawijko strasznie współczuję sytuacji z Tż ![]() Debrah Amelka jest śliczna a Ty masz ogromną cierpliwość ![]() i naprawdę Ci współczuję tego niejedzenia Małej i do tego nie wiem jak pomóc ![]() ![]() ezzo moja Hania uwielbia kichać, zawsze po jest ogromny śmiech ![]() hje my wyszliśmy jakoś 1,5tyg po antybiotyku a szczepimy na wiosnę ![]() Lady boski Pietraszko ![]() hope wiesz, że t. to inny stan umysłu nie? ![]() pstryczku brawa dla Kubusia ![]() fewciu zdrówka dla Blanki ![]() ![]() ![]() szaja nie mogę z Twojego Tż ![]()
#2347 |
Zakorzenienie
|
Idziemy za godzinę się badać - czekam na mojego tatę, bo sama nie dam rady. Zauważyłam przypadkowo jedną białą plamkę na paznokciu Amelci - coś czuję, że się szykują braki żelaza jednak..;;/
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2348 | ||||
Zakorzenienie
|
![]() U nas nocka ładna. Tylko jedna pobudka i spanie do 7.45 ![]() Nadrabiam dalej...jeszcze 4 strony Debrah, co do filmiku... nie wiem co napisać już... jesteś mega cierpliwa ![]() ![]() Amelka jest taka śliczna ![]() iffonka, no jasne że Cię pamiętamy!! Wracaj do nas jak najszybciej! ![]() Ale słodko ![]() ![]() No wczoraj wiosna była ![]() ![]() Ale miała radocheeeeeeeeee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Tekst tego nauczyciela...... ![]() ![]() Kochana, ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2349 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2350 |
Zakorzenienie
|
Silver mój TŻ na to, jak się kapnął o co chodzi to zaczął mi ściemniać, że ona nie chce mu prezentu kupować, tylko tak mówiła - ehem.. jasne .. Jej rzecz jasna nic nie powiedział, przynajmniej o tym nie wiem. Wczoraj pojechał tam bo mu przyszło jakieś pismo, bodajże z firmy windykacyjnej - podejrzewam, że w sprawie tego długu co pożyczkę jego brat wziął sobie na TZ ale nie wiem. Nie pytałam go, on sam nic nie powiedział, tylko czytał to ostentacyjnie przede mną ale ja twardo nie pytałam
![]() Dadolin wstał o 7:00. Mój tata z nim został. Ja poszłam z Młodą i z mama na pobranie krwi, bo tylko ze mną coś ta dziewczyna da sobie zrobić. Z rodzicami to ona robi co chce, oni se na to pozwalają, zupełnie sobie nie radzą .... Kazałam ją u mnie zostawić, bo dziś na tej półkolonii w szkole maja robić pizze, a ona na diecie 1400 w poradni dietetycznej, no to sorry, ma dzieciak robić pizza, a później siedzieć i patrzeć jak wszyscy wpieprzają a ona nie może? Edytowane przez hope01 Czas edycji: 2014-02-06 o 08:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#2351 |
Zakorzenienie
|
Czesc!!
Julianko z okazji roczku usciskow moc!! |
![]() ![]() |
![]() |
#2352 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2353 |
Zakorzenienie
|
Julianko meduzzowa WSZYSTKIEGO DOBREGO SŁONECZKO
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2354 | ||||||
Zakorzenienie
|
Hello Lasencje
Pytałyście wczoraj o linka do pożczek z UE tylko mam linka na moje województwo, musicie sobie wygooglować na swoje http://www.kapitaldolnoslaski.pl/uni...darcza/74.html http://www.agroreg.com.pl/pozyczki/ jadę dziś z wnioskiem, koleżanka wczoraj dostała pozytywną odpowiedź, oby się udało! Cytat:
![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;45001283] a ta sól tam po co? strasznie jej dużo, to już wolę w trakcie gotowania posolić coś ale przepis fajny ![]() bo to na podobieństwo wegety a tam soli od diabła ![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;45003013]A miałam wam kilka dni temu pisać ![]() Siedzimy wieczorem, mąż przegląda neta i nagle mówi: ty patrz, jaki koleś, normalnie na krawatach fortunę zbił, kto to w ogóle jest, i żeby tak na krawatach (z meeega zdziwieniem, kpiną, niedowierzaniem). Po czym czyta: facet nazywa się Ralph Lauren... Padłam ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Samiemu opadła szczęka i mówi: jaaaaa, mamo popatrz jak on sobie świetnie radzi ![]() Cytat:
Cytat:
![]() to TWOJE DZIECKO i wbij sobie to do łebka pięknego Cytat:
![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2355 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2356 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2357 |
Zakorzenienie
|
Julianko Sto Lat
![]() Kupiłam Oliwce na urodziny taka lalkę-bobasa co śpiewa kołysanki i mówi przytul mnie itp. I co... dziecko cały wieczór płakało na widok lalki, a jak się ją jeszcze włączyło to już wogóle histeria. Dzisiaj podobno lepiej, dotyka, ściąg czapkę itp. Ale na razie jest zakaz włączanie melodyjek ![]()
#2358 |
Zakorzenienie
|
Ślicznej Juliance życzymy szczęśliwego życia, dużo uśmieszku,niekończących się zabaw, samych radości, w życiu dużo przyjaciół i miłości a dziś słodkiego torcika
![]() ![]() ![]() Edytowane przez marsi11 Czas edycji: 2014-02-06 o 09:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#2359 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Marsi oby się udało kochana ![]() Julianko, słoneczko wszystkiego najlepszego ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2360 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Julek mial dzis pobierane wyniki ale sie splakal az caly upocony byl Ale podobno mają pomysł czekam niecierpliwie Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#2361 |
Rozeznanie
|
![]() Dzień dobry! Ja dziś z Młodą na chacie, właśnie odpadła na pierwszą drzemkę, to ponadrabiam trochę. Nocka spoko, pobudka o 6:30 - u nas to już całkiem nieźle ![]() Muszę pochwalić moją Myszę - sprząta po sobie, tzn. po każdym przewijaniu zanosi pampersa do kosza ![]() ![]() Załączam moją Gwiazdę z dzisiejszego poranka i lecę poczytać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2362 | |
Zakorzenienie
|
Witam się po liku dniach nieobecności, tzn. czytam Was na bieżąco, ale jakoś nie mam weny na pisanie.
Domcia wstała dziś o 5:40 ![]() ![]() Julianko wszystkiego najlepszego z okazji urodzin ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Ślicznota! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2363 | ||||||
Rozeznanie
|
![]() ![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;45003013] Padłam ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Moja też ma czasem dzień kichania, też wtedy myślę, że chyba katar, a następnego dnia nic się nie dzieje. Parę razy już tak było. Niemniej - zdrówka dla Filipka ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() A co do pogrubionego - cóż, zazdroszczę ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2364 |
Zakorzenienie
|
Ultra piękna jest
![]()
http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cdf9hyjkcm7lm.png ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Ifwka Czas edycji: 2014-02-06 o 10:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#2365 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;45003013]A miałam wam kilka dni temu pisać ![]() Siedzimy wieczorem, mąż przegląda neta i nagle mówi: ty patrz, jaki koleś, normalnie na krawatach fortunę zbił, kto to w ogóle jest, i żeby tak na krawatach (z meeega zdziwieniem, kpiną, niedowierzaniem). Po czym czyta: facet nazywa się Ralph Lauren... Padłam ![]() ![]() ![]() mój tż też tego nie wie ![]()
![]() |
#2366 |
Zakorzenienie
|
Hej, wpadam jak po ogień, bo nie mam czasu...
Rozprawę przeżyłam ![]() ![]() Byliśmy dziś w szpitalu na kontroli i lewe płuco już czyściutkie na prawym jeszcze coś zalega, ale już jesteśmy na dobrej drodze.... Może już któraś pisała... W rossmanie mleko bebiko 600gram za 7.99zł... Cena na dowidzenia... Lecę właśnie do dwóch kolejnych, bo w jednym wykupiłam już wszystkie ![]() ![]() robimy przemablowanie w domu, więc odezwę się za jakiś czas jak wszystko posprzątam.... |
![]() ![]() |
![]() |
#2367 |
Zadomowienie
|
Wy się z chłopów nie nabijajcie bo ja też się nie znam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2368 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2369 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dolaczam do zyczen dla Julianki ![]() ![]() Jezu, dziewczyny, skad zescie wytrzasnely swoich Tztow ![]() ![]() Debrah trzymam kciuki ![]()
![]() |
#2370 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
żartujesz? ![]() ![]() ![]() TZ nie, choć lubi firmowe ciuchy ale kupuje porządne gatunkowo ,dwie ukochane marki,dlatego też nie szaleje co sezon za to starszy syn.... ![]() ![]() a skubaniec jest taki przystojny,ze hoho juz mnie przerosł, muszę mu jakieś foto z cichacza strzelić i wrzucę do klubu rano przed lustrem spędza więcej niz przy zadaniu domowym ![]() Ultra- no strasznie mi się podoba, cudności ![]() Gojka, a Ty tak nie wpadaj po ogień tylko usiądź kobieto, zrelaksuj się bo się nerwicy nabawisz ![]() dobrze,że ze zdrówkiem lepiej, u nas też tylko nad jednym pluckiem coś słychać Edytowane przez marsi11 Czas edycji: 2014-02-06 o 10:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:30.