![]() |
#2341 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie kwietniowe 2017
Zaliczylam dzis pierwszego wymiota na dworze :/ masakra...
#2342 |
Wtajemniczenie
|
Przezduzeem- współczuje ...
ja mam tak,że jak mi włos dotknie ust to mnie podbija ![]() Słuchajcie nie wiem co robić bo mama bedzie w pazdzierniku w Polsce i mam zamiar teraz pozamawiac kilka rzeczy i myslalam zamówić kilka rzeczy dla dzidziusia,wiem że to mega wczesnie ale w Polsce rzeczy są tansze . Byscie tak zrobiły na moim miejscu czy lepiej zaczekac?
#2343 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
#2345 |
Mamusia Luty 2016
|
Przezduzeem współczuje.
![]() Menia tragedia z tym przekładaniem niecierpie czegoś takiego. Człowiek se nastawi a tu... A co do zakupów to tez bym zamawiała. Ja jutro będę mieć robiony ubytek w ósemce i nie wiem czemu boje się jak dziecko ![]() A zaraz mykam z mężem do kina ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#2346 |
Wtajemniczenie
|
przeduzeem, u mnie zgadza się, psiak czuje :tak: przy pierwszej ciąży kladla mi się zawsze na podbrzuszu/brzuchu (to mini rasa jest, wiec nawet jej nie czułam), teraz tez chce być jak najbliżej brzuszka. chyba wiedziała jeszcze przede mna, bo już z tydzień przed II się tak zachowywala
![]() co do zachowania psów względem dzieci, nasza suczka jest na pewno zazdrosna ale nie okazuje tego dziecku, tylko po prostu rzuca się na nas jak tylko mamy wolne rece/kolana. z entuzjazmem klei się także do gości typu gość z wodociagow ![]() synek zamecza ja pościgami, zabawami i poklepywaniem ![]() oficjalnie dolaczam do lamentu nad LuxMedem ![]() Do tego w pracy już w pierwszy dzień po urlopie wkurzyli mnie tak, ze mam ochote walnac im L4 w twarz...
#2347 |
Zakorzenienie
|
Ja po wizycie
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 19:05 ---------- Poprzedni post napisano o 19:04 ---------- Jeszcze ginka stwierdziła ze kwitne w tej ciazy ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2348 |
Zakorzenienie
|
Dziwnie strasznie macie dziewczyny z tym Luxmedem. Ja na każdej wizycie mam usg i teraz w ciąży i wcześniej jak chodziłam. Zawsze w gabinecie, w którym przyjmuje ginka. Jutro idę wlasnie zrobić pierwszy pakiet badań 😁
Rzeczywiscie jest lipa z terminami, bo do mojej ginki najblizszy wolny dzisiaj to 8 listopada. Zapisałam więc na wtedy TZ, a ja pod koniec września będę polować 😉
You are so much stronger than you think Edytowane przez midusia86 Czas edycji: 2016-08-31 o 19:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#2349 |
Zakorzenienie
|
współczuję
![]() Ja rano się z Wami przywitałam w wątku jako kolejna kwietniowa mamuśka, a o godz. 15:00 wylądowałam w szpitalu na izbie przyjęć z mega krwawieniem ![]() Co się dzisiaj nadenerwowałam i napłakałam do szkoda gadać. Jutro idę do mojej ginekolog, mam nadzieję że wystawi L4, w zaleceniach mam odpoczynek, a mam dość stresującą pracę. Ona niechętnie wypisuje zwolnienia, a to dopiero 9 tydzień. |
![]() ![]() |
![]() |
#2350 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2351 |
Zakorzenienie
|
Zuzolka, jeżeli twoja ci nie wypisze, to wbijaj do kogokolwiek innego. Generalnie widzę, że nie jest o to ciężko. Mnie 2 na 2 ginow do których chodzę wyslaloby już najchętniej na L4 do końca ciąży. tez jestem w 9t.
A teraz odpoczywaj i nie denerwuj się. Najważniejsze, że serducho pika. Pewnie to jakieś naczynko krwionośne, albo mały krwiaczek pękł.
#2352 |
Przyczajenie
|
Ooo to klapciaczek pójdziemy za rękę na porodówkę
![]() Zuzolkaa spokojnie serduszko bije najważniejsze. Ja z synkiem miałam normalnie okres i się bardzo zdziwiłam gdy poszłam do gina z myślą że jestem w 7 tyg a tam na ekranie dzieć 11- tyg ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2353 | |||
Zakorzenienie
|
Uuu nie fajnie
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2354 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Ja jutro mam wizytę, trzymajcie kciuki, denerwuje się ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
http://www.suwaczek.pl/cache/b702238669.png razem od 06.10.2007 ![]() nasz wielki dzień - 06.09.2014 ![]() Lenka przyszła na świat 10.05.2015 ![]() ![]() Czekamy na drugiego bobasa do kochania - tp 23.04.2017 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2355 |
Raczkowanie
|
No a ja sie chyba z wami pozegnam
![]() Przyrost bety (55 godz) 83 - 125. Bol brzucha mnie praktycznie nie opuszcza, czuje sie jakbym od tygodnia miala pierwszy dzien okresu. Do tego od 4 dni brunatne plamienie... Dzisiaj USG, na moje zyczenie. Nie udalo sie zlokalizowac miejsca gdzie jest ciaza, nie ma jej ani w macicy ani nigdzie indziej. Jak wyglada poranianie? czy to boli? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2356 |
Zakorzenienie
|
Menia ja bym zamawiała!
Monisia no tak to ten wiek ze sprawdzają co sie stanie gdy.. ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:32 ---------- Któraś sie pytała ktory tydz wiec 9 ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2357 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z tego co wiem od dziewczyn poronienie na tym etapie to najczęściej tylko lekko nocniejszy okres najwyżej... Naprawdę mi przykro... 😳❤ Kazali się zgłosić do kontroli? powtarzać bete?
You are so much stronger than you think Edytowane przez midusia86 Czas edycji: 2016-08-31 o 20:46 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2358 |
Zakorzenienie
|
Nenka ja jestem z tych co nadzieja żyją do samego konca takze jeszcze trZynam kciuki!
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2359 | |
Mamusia Luty 2016
|
Cytat:
Przykro mi. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#2360 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2361 |
Wtajemniczenie
|
raduska-gratulacje !!
![]() Zrobiłam narazie 2 paczki,dla dzidziusia prawie nic ![]() sobie zamowilam 2 pary leginsow ciazowych i dresy plus majciochy wysokie na brzuch ![]() sporo zamowilam ksiazek dla małej z bonito i kredki itp na poczatku pazdziernika mam zamiar jeszcze zrobić zamówienie ze smyka albo coś w tym stylu na pewno kupie jakiś kocyk,butelki smoczki w razie czego ![]() może jakieś kaftaniki bo tutaj tego pewnie nie dostane jakieś kropelki itp
#2362 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2363 |
Wtajemniczenie
|
podwójne mamy ,
macie jakieś sprawdzone butelki dla maluszków aby nie odzwyczaiły się od piersi ?
#2364 |
Zakorzenienie
|
Przezduzeem mi się najlepiej rzyga na ogrodzie
![]() ![]() Zuzolka, cóż za mega szpital, jeśli nie ma miejsca w tamtym szpitalu a potrzebujesz opieki to powinni Cię przewieźć do innego szpitala :/ porażka totalna ta służba zdrowia ![]() Cudownie, że serducho bije i z malcem wszystko ok! Menia ale Cię załatwili z tymi zębami. Jednak jeśli bezpieczniej będzie za dwa miesiące to faktycznie lepiej poczekać.. Nenko bardzo mi przykro ![]() Nie chcę Cię straszyć, ale pilnuj tej bety, bo w ciąży pozamacicznej rośnie niejednostajnie, ja też miałam brunatne plamienia. Pilnuj lekarzy, żeby mieli Cię pod okiem. Będzie dobrze, wiem, że to brzmi infantylnie ale wszystko się ułoży... Uważaj na siebie!
#2365 |
Zakorzenienie
|
Menia c&a mają dobre promocje i fajne ciuchy. Moje dziecko chodzi teraz praktycznie w nowych kupionych w tamtym roku na.przecenach
Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 05:42 ---------- Poprzedni post napisano o 05:40 ---------- Menia jeśli mogę wypowiedzieć się o kaftanikach. .. jeśli masz takie na myśli co się na to nakłada spiochy na ramionczkavh to.odradzam. najlepsze są body u ewentualnie je na to pajac. Ja miałam jeden kaftanik i ubrałam go raz... może inne dziewczyny mają inne zdanie ale dla mnie kaftaniki to zuo ![]() Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#2366 |
Wtajemniczenie
|
Nenko, przykro mi. trzymam kciuki, żeby wszystko się ulozylo
![]() Malwiska, tez nie cierpie kaftaników ![]()
#2367 | |
Wtajemniczenie
|
NENKO bardzo mi przykro, mysle, ze skoro nie wykryl lekarz ciazy to byla ona biochemiczna i przyjdzie wiekszy okres
![]() ![]() Cytat:
Ja kaftaniki uzywalam, zakladalam spodenki, body z krotkim i kaftanik ![]() Co do butelek to moja corcia byla przez pierwsze 2miesiace kpi (odciagalam, bo nie pozwolili mi jej przystawiac ze wzgledow zdrowotnych) i pila z butelki z kauczukowym smoczkiem. Po 2och miesiacach piers zlapala cudownie i nie bylo problemu ![]() Pati na ogrodzie hehehe ![]() Dzis cala noc bolal mnoe brzuch, takie pieczenie w zoladku... ja juz chce sie poczuc dobrze, nie jestem w stanie funkcjonowac normalnie ![]()
![]() |
#2368 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 08:06 ---------- Poprzedni post napisano o 08:05 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 08:10 ---------- Poprzedni post napisano o 08:06 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 08:16 ---------- Poprzedni post napisano o 08:10 ---------- Moniisia mój syn też psoci. Rzuca na podłogę papiery, flamastry zwala wszystko z ławy. Ostatnio pomalował siostrze białą komode na czerwono i zdjęcia twarze zamazał na niebiesko, całe szczęście były w ramkach. W kuchni mi ściereczki i rękawice zwala na podłogę, no ale jak bym miała na niego krzyczeć to bym musiała drzec się co chwila. Tłumacze mu i sprzątamy razem jak nie zwieje. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 08:18 ---------- Poprzedni post napisano o 08:16 ---------- Cytat:
Co do poronienia to mnie wcale nie bolalo, ból zaczął się jak krwawienie było już bardzo duze. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2369 |
Zakorzenienie
|
Menia najlepsza butelka by dziecko sie nie odzwyczaiło od piersi to medela calma nawet wyglądem sie rozni od tych wszystkich zwykłych.
Rowniez odradzam kaftaniki. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2370 |
Wtajemniczenie
|
U mnie się właśnie przy małej kaftaniki sprawdziły
![]() ![]() Raduska- właśnie czytałam o tej madeli tania jakaś ona nie jest ale będę musiała wlasnie ja kupić Wczoraj znalazłam stronę ranking 10 najlepszych butelek i Medela tam była ale były też inne fajne ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 09:16 ---------- Poprzedni post napisano o 09:09 ---------- Jeszcze dzis tak się wkurzylam z rana na męża ... nie dość ze zrobiłam zakupy większe i kupię cos sobie jakiś jogurt czy coś coś zawsze tego zaraz nie ma. Rano chciałam sobie zrobić płatki mleka oczywiscie nie ma i jogurtu mojego wczorajszego nie ma ... bo moj mąż to odkurzacz :/ wszystko co najlepsze to znajdzie i pochłonie. Chodzi o szafkach wie gdzie są słodycze i zaraz ich nie ma. Raz zmieniłam miejsce to miałam kłótnie dosłownie. Wczoraj wyjęłam sobie kwaśne żelki wieczorem B naszła mnie ochota a jego nie było ale przyszedł i zauważył i zjadł prawie wszystko. Już dosłownie mam dosc :/ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:38.