|
|
#211 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Formuła 1
Bożenko, a znasz karate?
hehe
|
|
#212 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dziekuje za pozwolenie korzystania z Kimiego czuje sie zaszczyconaPaaaa paaaa!!
|
|
|
|
|
#213 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
). Kimi zdrajca!!! :[ Jak to za co? Za tyleczek... Wyszlo szydlo z worka A karate niestety nie znam, ale kto wie, moze kiedys sie naucze, zeby bronic Kimiego przed natarczywymi fankami
|
|
|
|
|
#214 |
|
Zadomowienie
|
Chociaz jak sie tak przypatrzylam tej fotce to na tyleczek mi to nie wyglada, tylko na cos innego...
A Shumi widac, ze lubi tak lapac kolegow
|
|
|
|
#215 |
|
Wtajemniczenie
|
Chyba jednak macie racje.. Tylko wkurza mnie to, że on wywija się jakoś z odpowiedzi na pytanie kiedy ma zamiar wrócić. Niech mi powie, że za pół roku nawet ale wolałabym to wiedzieć.. No to chyba muszę jakąś sukienkę na wesele sobie kupić
tylko jaką ![]() 1. "Halo, jest tam kto?!" 2. niezły tatuaż 3. niezłe majty ![]() 4. musiało być mało przyjemnie 5. już wiadomo jakiego paliwa używa Kimi ![]() ![]() 6. a to fotka z juwenaliów w Krakowie, nie powiem bo niezły pomysł - kartonowy bolid ![]() Idę obiadek gotować dziopy moje kochane
|
|
#216 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() No on chyba jest jakiś inny ![]() Bożenko, oglądałaś ten filmik http://pl.youtube.com/watch?v=MQnULM-rKW4 ? Musimy sobie tez zrobić własny pit stop Polacy przecież są najszybsi w odkręcaniu kół
|
|
|
#217 |
|
Zadomowienie
|
A fotki jak zwykle super, swietne, boskie i wogoole
![]() ![]() Ten filmik mnie powalil Taki pit stop na pewno by nam wyszedl Baa... wiadomo, ze najszybsi! Sa w tym miszczami |
|
|
|
#218 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
poprostu to za daleko no pewnie że ma kocham Wisełke całym sercem ładne zdjęcie tego Christiana tylko Kimi i żona ... jakoś Shumacher nie przypadł mi do gustu gdzie on go tam łapie Cytat:
hm, to kogo ja w końcu moge przygarnąć Cytat:
1 boskie Cytat:
|
|
|
#219 |
|
Wtajemniczenie
|
Luna, garnij kogo Ci pasuje, tu i tak panuje atmosfera wyrywania sobie kierowców, Kimi jest po prostu roztargiwany na wszystkie strony
Nie mówiąc o Lewisie ![]() Luna gdzie studiujesz? ![]() Fajna myjnia --> http://pl.youtube.com/watch?v=MQnULM-rKW4 Ciekawe gdzie to, z chęcią myłabym tam moje fury
|
|
#220 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
TŻ będzie zazdrosny i już na żadne wesele Cie samej nie puści, a Ty będziesz sie dobrze bawić ![]() Z przyjaciółką się pogodziłam. Pokłóciłam się z nią na gg, na dworze było dobrze. Zawsze tak jest, ten typ tak ma ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Herbatka może być z wkładką - oczywiście. Ale tylko higieniczną, żadnych innych wkładek nie akceptuję ![]() Co to za facet Z innego forum: Cytat:
|
|
#221 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Najlepiej by bylo jakby sie ich sklonowalo, wtedy wszystkie bylybysmy zadowolone No nie dziewczyny? ![]() Cytat:
A myslisz, ze z wkladka higieniczna by mu smakowalo?![]() A co do tych rysunkow... to widze, ze niektorzy marnuja sie w F1, te ich zdolnosci artystyczne poprostu powalily mnie na kolana |
||
|
|
|
#222 |
|
Zakorzenienie
|
E tam, po co klonować? Większa frajda jest jak są rozrywani
![]() To już Twoja w tym głowa, żeby mu zasmakowało ![]() A to jak Heidfeld narysował Kubice to ... "some" hair, nose. Robert narysował go po ludzku, a ten tylko wykorzystał okazje do ośmieszenia kolegi z drużyny. Poprostu żal mi takiego stworzenia.
|
#223 |
|
Zadomowienie
|
No w sumie racja
![]() To lepiej zrezygnuje z tej wkladki... wole nie ryzykowac ;]Heidfeld ma przerabane ,niezle juz sobie u mnie nagrabil.A Robert jest wporzadku, dlatego narysowal go normalnie, ma szacunek nawet dla takiego malpiszona wrednego :P |
|
|
|
#224 |
|
Wtajemniczenie
|
A my się tak Sutilem zachwycałyśmy, a patrzcie jak wygląda na tym obrazku ![]() ![]() kas!a świetne to z jakiego to forum ? rewelacjone! ![]() i chyba masz racje, zaraz ustawie opis na gadu, kto chętny ze mną na wesele iść ![]() No to dobrze, że pogodzone, ale pewnie zaraz znów jakaś kłótnia będzie? Bożenko u mnie też sobie Nikt nagrabił
|
|
#225 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Sutil jest poprostu bosski na tym rysunku ![]() Na pewno bedziesz miec wielu chetnych, jak zrobisz taki opis Najlepiej jak casting zrobisz grobowiec powiadasz... to ja Ci w takim razie pomoge Niech lepiej Heidfeld na nas uwaza, bo z nami nie ma zartow!!
|
|
|
|
|
#226 |
|
Przyczajenie
|
Bylam w Indianapolis na GP. Niesamowita atrakcja.
|
|
|
|
#227 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
studiuje w Przeworsku, w collage'u ![]() fajnie ![]() Cytat:
![]() o i widzisz mówiłam że sie pogodzicie ![]() jakie rysunki ![]() Cytat:
![]() dokładnie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
zrób tak ![]() Cytat:
![]() zazdroszcze to Robert ![]()
|
|
|
#228 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#229 |
|
Zadomowienie
|
Mam dla Was pewna ciekawostke:
Jak podaje magazyn autosport.com zespół Toro Rosso potwierdził już informację o zastąpieniu Scotta Speeda młodym kierowca BMW- Sebastianem Vettelem. Vettel został dzisiaj rano zwolniony z obowiązków testera BMW i dołączy do zespołu Toro Rosso, którego barw będzie bronił w pozostałej części sezonu 2007. Na oficjalnej stronie zespołu możemy przeczytać: „Scuderia Toro Rosso ogłasza, że od Grand Prix Węgier Sebastian Vettel zastąpi Scotta Speeda, jako kierowca bolidu numer 19. Vettel będzie jeździł w zespole we wszystkich pozostałych rundach Mistrzostw Świata Formuły 1 FIA 2007. Po tym jak w wieku 12 lat, ścigając się w kartach dołączył do Red Bull Junior Team i został skierowany do BMW, gdzie ścigał się w Formule BMW i Formule 3, ponownie witamy Sebastiana w rodzinie Red Bulla. Sebastian Vettel weźmie udział w konferencji prasowej FIA w centrum prasowym na Hungaroringu o 15.00, w czwartek 2 sierpnia. Gerhard Berger oraz Franz Tost będą dostępni w Energy Station o 16.00 tego samego dnia.” W sumie to nawet dobrze, ze przeszedl do Toro Rosso, bo w BMW na pewno jeszcze przez dlugi czas bylby kierowca testowym, a to pewnie juz zaczelo go nudzic :P ciekawe jak sobie tam poradzi
|
|
|
|
#230 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No jasne, ustawiaj, raz sie żyje ![]() Miejmy nadzieje, że kolejnej kłótni nie będzie, a jak będzie to pewnie sie skończy jak ta ![]() Wykopcie grobowiec a ja Heidfelda do niego wrzuce jak nam jeszcze raz sprobuje sfaulować Roberta ![]() Dobre ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Chyba Angel, tak? To będzie miała niespodzianke jak wróci
|
|
#231 | ||
|
Zakorzenienie
|
filologie angielską
![]() Cytat:
za niego Cytat:
|
|
|
#232 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie został kierowcą BMW tylko Toro Rosso
![]() O ja też kce na Indianapolis ale może nadejdzie kiedyś taki piękny dzień ![]() Co do wesela, to dziś miałam opis "kto chętny na weselicho?" no i posypały się wiadomości od kumpelek typu "jezu nie mów tylko że wychodzisz za Amadeusza! ile Ty masz lat!" (chyba źle zrozumiały )Luna, a co zdawałaś na maturze? Ja kurcze przydałoby się myśleć o studiach, bo za chwile 18-nastki to się nie będzie tym przejmowało, a potem matura i zleci
|
|
#233 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
A ja chyba pojde na socjologie lub pedagogike, o ile zdam mature... :P
|
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#234 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Nie pochwalilas sie nam, ze wychodzisz za maz? Oj jak tak moglas, hehe Mowilam Ci, ze bedzie duzo chetnych Teraz pewnie nie wiesz ktorego wybrac ![]() Ale Ty masz 18stke w tym roku czy w nast? Bo juz teraz nie wiem... A ja sie tej matury tak boje... nawet myslalam, zeby pouczyc sie troche w wakacje, ale jak sie jest mna to sie nie da raczej
|
|
|
|
|
#235 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i wybrałaś już kogoś ![]() ja zdawałam polski i biole - podstawowy poziom i ang, rozszerzony ![]() oj zobaczysz jak to wszystko zleci Cytat:
![]() nom wymarzony dla mnie ![]() napewno zdasz
|
|
|
#236 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczynki, ja mam pewną proposition
tak sobie myśle że możemy mieć wszystkich kierowców na spółke żeby żadna nie cierpiała i żeby każda choć na chwile miała swojego ulubieńca co Wy na to bo sie okazuje że ja tu tak sama, samotnie siedze ![]()
|
|
#237 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ślepa jestem.I jak, kogo wybrałas jako towarzysza na wesele?
|
|
#238 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
bo inaczej to sie pozabijamy przez nich, hehe no i nie bedziesz sie czuc pokrzywdzona
|
|
|
|
|
#239 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
taaak, czuje sie pokrzywdzona że zostałam bez żadnego kierowcy
|
|
|
#240 |
|
Zadomowienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:58.

hehe

całkiem, całkiem jak na niego.. 

Mam wesele 25sierpnia i zostałam zaproszona z chłopakiem, no i mieliśmy iść razem i w ogóle, a wczoraj dzwoni i mówi mi, że jemu się nie opłaca ze stanów wracać na jeden weekend i żebym szła sama jak chcę 

,niezle juz sobie u mnie nagrabil.